Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRK KIZILAY'IN AFET MÜDAHALE PLANI AKÇAABAT ŞUBESİ'NDE ELE ALINDI AKÇAABAT'TA TURİZM HAFTASI COŞKUSU ÇANKAYA, SEÇİMDEN SONRA DA SAHALARDA MÜDÜR YARDIMCILARI ATANDI AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
Dere haberleri
 
AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ
Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Akçaabat İlçe Örgütü, Ortahisar Belediye Başkanı olarak seçilen Ahmet Kaya’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
17 Nisan 2024 Çarşamba 19:03

 
BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Ramazan Bayramı vesilesiyle Akçaabat’taki şehit kabirlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
12 Nisan 2024 Cuma 19:24

 
İSTANBUL DEREAĞZI’NA AKÇAABATLI MUHTAR
Akçaabatlı Ahmet Topal İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde Dereağzı muhtarlığı görevine seçildi.
7 Nisan 2024 Pazar 15:17

 
Ağaç keserken uçuruma yuvarlandı
Giresun’da ağaç kestiği sırada dengesini kaybederek uçuruma yuvarlanan bir kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
7 Nisan 2024 Pazar 00:10

 
OSMAN KALYONCU'DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu,31 Mart Seçimleri Sonrası Akçaabat Halkını Ve Esnafını Ziyaret Ederek Teşekkür Etti.
4 Nisan 2024 Perşembe 17:34

 
İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR
Akçaabat İlçe Halk kütüphanesi tarafından 60. Kütüphane Haftası nedeniyle organize edilen “İçimdeki Kütüphane” temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
27 Mart 2024 Çarşamba 17:54

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret ederek, Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor Projesi hakkında bilgi verdi, ayrıca proje kapsamında üretilen ürünleri takdim etti.
26 Mart 2024 Salı 17:19

 
CHP İL BAŞKANI BAK, HALKA TEŞEKKÜR ETTİ, AK PARTİ'Yİ ELEŞTİRDİ
CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, çarşamba günü genel başkanları Özgür Özel’in katılımıyla düzenlenen halk buluşmasına gösterilen ilgiye teşekkür ederek, AK Parti'yi eleştirdi.
22 Mart 2024 Cuma 17:10

 
DSİ, RİZE’NİN HIRÇIN DERELERİNİ DİZGİNLİYOR
DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta son 21 yıldaki Rize yatırımlarını açıkladı: “Rize İlimize 13.964.585.888 TL değerinde 104 Tesis inşa ederek, işletmeye aldık.”
15 Mart 2024 Cuma 16:36

 
SON 21 YILDA DSİ’DEN GÜMÜŞHANE’YE MARKA YATIRIMLAR
DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta son 21 yıldaki Gümüşhane yatırımlarını açıkladı: “Gümüşhane İlimize 23.475.163.487 TL değerinde 101 Tesis inşa ederek, işletmeye aldık.”
14 Mart 2024 Perşembe 17:35

 
SEBAT GENÇLİK LİDERİ DEVİRDİ
TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Sebat Gençlik, kendi sahasında ağırladığı lig lideri Bitexen Adana 1954 Futbol Kulübü’nü 3-1 mağlup ederek aradaki puan farkını 3 puan daha azalttı.
11 Mart 2024 Pazartesi 00:11

 
KALYONCU; “AKÇAABAT’TA GENÇLERİMİZİN SPORTİF FAALİYETLERİNİ ÇEŞİTLENDİRECEĞİZ”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, CHP Akçaabat ilçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, CHP belediye Meclis Üyesi Adayları ve Parti yöneticileri Cumartesi Gününü sabahın erken saatlerinde eşofmanlarını giyinerek Akçaabat ilçesinde yer alan Parklar, Piknik alanları ve Yaylacık futbol sahasını ziyaret ederek geçirdiler.
2 Mart 2024 Cumartesi 18:48

 
“Trabzon, küresel ısınma ve deprem kuşağının dışında olma fırsatlarını iyi değerlendirmelidir”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz, Trabzon’un önünde iki çok güçlü fırsat alanı olduğunu ifade ederek, “Bunlardan biri küresel ısınmada dünyanın en az ısınacak olan coğrafyalarından birine sahibiz.
29 Şubat 2024 Perşembe 20:39

 
OSMAN KALYONCU, AKÇAABAT KENT KONSEYİ'Nİ ZİYARET ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Akçaabat Kent Konseyi'ni ziyaret ederek Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse ve konsey üyeleriyle bir araya geldi.
21 Şubat 2024 Çarşamba 16:36

 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
Yeniden Refah Sahada
Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Resul Altın İlçe Başkanlığından İstida Ederek 31 Martta Yapılacak Yerel Seçimde Akçaabat Belediye Başkanı Adayı Oldu.
5 Şubat 2024 Pazartesi 19:43

 
KALYONCU, TOSUN SANAYİ SİTESİ'NDE ESNAFLA BULUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu, ilçe başkanı Emre Şahin Köroğlu ve ilçe örgütüyle birlikte Akçaabat Tosun Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek, esnaflarla bir araya geldi.
25 Ocak 2024 Perşembe 18:48

 
“ADIM ADIM MESLEĞE PROJESİ” KAPSAMINDA PROTOKOL İMZALANDI
Okulumuz öğrencilerinin, sanayinin yoğun olduğu illerde meslekleri hakkında ilk elden gözlem yapmalarını sağlamak, meslek alanlarındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek gelişim ve işleyiş süreçleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Akçaabat Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda Akçaabat Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve okulumuz Akçaabat MTAL arasında 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Akçaabat Kaymakamlığında düzenlenen törenle işbirliği protokolü imzalandı.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:28

 
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’tan BARÜ’ye ziyaret
Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve beraberindeki heyet Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret ederek senato üyeleriyle bir araya geldi.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:18

 
BAŞKAN EKİM’DEN TEBRİK VE TEŞEKKÜR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına seçilen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i tebrik ederek, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkür etti.
18 Ocak 2024 Perşembe 17:31

 
Rektör Uzun’dan Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen’e ziyaret
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen’i ziyaret ederek BARÜ’nün uluslararası projesi ‘BİRUS’ hakkında bilgi verdi.
17 Ocak 2024 Çarşamba 08:28

 
Ayvaz'dan Vakıf ve Tütünspor'a Ziyaret
Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Ayvaz, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabatlılar Vakfı ve Tütünspor kulübünü ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.
29 Aralık 2023 Cuma 17:45

 
Bakan Yardımcısı Eminoğlu’ndan Trabzon Büyükşehir’e Ziyaret
Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ile görüştü.
26 Aralık 2023 Salı 00:41

 
MESLEKİ EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN ZİYARET
Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta, öğrencilerin mesleki eğitimlerini gerçekleştirdikleri işyerlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
22 Aralık 2023 Cuma 17:26

 
Çankaya'dan Karan'ın Kabrine Ziyaret
CHP’de Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Mustafa Çankaya, çalışmalarına Yavuz Karan’ın kabrini ziyaret ederek başladı.
13 Aralık 2023 Çarşamba 09:34

 
ALTINTEPE’DEN PARTİ BÜYÜKLERİNE ZİYARET
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı'ndan istifa ederek Akçaabat Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Ahmet Hüseyin Altıntepe, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
12 Aralık 2023 Salı 17:57

 
“Tiflis-Trabzon uçak seferleri için işbirliği yapılmalı”
Bir süre önce Trabzon’da açılışını gerçekleştirerek hizmet vermeye başlayan Seyir Travel ortakları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek turizm alanında yapılabilecek yeni çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.
7 Aralık 2023 Perşembe 10:56

 
DOKAP Başkanı Gültekin ile projeler görüşüldü
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Doğu Karadeniz Projesi bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin’i ziyaret ederek sürdürülen ve planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
30 Kasım 2023 Perşembe 17:11

 
Milletvekili Vehbi Koç'tan 24 Kasım Masajı
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’de eğitim ve öğretimde büyük atılımlar yapıldığını ifade ederek “Tüm bu atılımlarımızı emek ve alınteriyle anlamlandıran; Milletimizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması amacıyla toplumun gelişmesi, bireylerin kişilik kazanması ve çağın gerektirdiği şartlarda eğitim ve öğretim alabilmeleri için özveriyle çalışan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:01

 
AYVAZ'DAN OFİSİMİZE ZİYARET
Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Ayvaz Ofisimizi Ziyaret Ederek Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdi.
22 Kasım 2023 Çarşamba 18:28

 
SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MEHMET FATİH KACIR BÜYÜKŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile görüştü.
21 Kasım 2023 Salı 16:27

 
“Turizm sektöründeki kayıt dışı işletmelerle şehir olarak mücadele etmeliyiz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Bahattin Çelik, kayıt dışı işletmelerin turizm sektöründeki en büyük sorun olduğunu ifade ederek, “Turizme zarar veren kayıt dışı işletmelerle şehir olarak mücadele etmeliyiz” dedi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 17:32

 
TTSO’yu ziyaret eden Çanakkale heyeti ile iş birliğikonuları görüşüldü
TTSO- Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu ve beraberindeki heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
30 Ekim 2023 Pazartesi 17:23

 
Planlarında Rekreaktif ve Rekreasyon alanları sil baştan
Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığının; Akçaabat İlçesi Yıldızlı orta mahalle sınırları içerisinde 162 ada 12 nolu parselde yapılan yapı, 163 ada 1 parseldeki 18.08.2016 tarih ve 2016-233 nolu geçici inşaat ruhsatı,163 ada 12 nolu parselde yapılan fosseptik çukuru,163 ada 1 parsel ve 162 ada 12 parselin kuzey tarafında yapılan mahmuzların (dalgakıran) ve deniz dolgusunun ve dere yatağına yapılan müdahale ile ilgili olarak yaptığımız şikâyetler sonucu kurumların vermiş olduğu görüşler,3621 sayılı Kıyı Kanunu, 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu,2872 sayılı Çevre Kanunu, diğer kanunlar ve Danıştay Altıncı Dairenin 2011/300 nolu kararı doğrultusunda verilen yapı ruhsatlarının ve tahrib
23 Ekim 2023 Pazartesi 18:03

 
AK Parti Gençlik Kollarından TTSO’ya ziyaret
AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ile görüştü.
20 Ekim 2023 Cuma 19:34

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU TRABZON MUHTARLAR FEDERASYONU’NU ZİYARET ETTİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Trabzon Muhtarlar Federasyonu’nu ziyaret ederek Başkanvekili Muhittin Eyüboğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
19 Ekim 2023 Perşembe 10:56

 
DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ TRABZON’DA AÇILIŞLARA KATILDI
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Trabzon’u teşrif ederek Arsin Çaykaralı Hacı Hasan Efendi Külliyesi ve Trabzon Üniversitesi Fatih Sultan Mehmet Camii ve Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptı.
2 Ekim 2023 Pazartesi 19:30

 
Araklı Karadere’ye 5 bin kırmızı benekli doğal alabalık yavrusu bırakıldı
Trabzon’un Araklı ilçesi Bahçecik mevkiinde Karadere’ye 5 bin adet kırmızı benekli doğal alabalık yavrusu bırakıldı.
2 Ekim 2023 Pazartesi 09:44

 
Eren ve Çelebi’den Gürcistan Başkonsolosu Japaridze’ye teşekkür plaketi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon'daki görev süresi sona eren Gürcistan Başkonsolosu Gela Japaridze’ye iki ülke ilişkilerinin geliştirilmesine verdiği katkı nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim etti.
23 Eylül 2023 Cumartesi 18:23

 
SOSYAL GÜVENLİK VAZGEÇİLMEZ BİR HAKTIR
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, sosyal güvenlik sisteminin, vatandaşlara hayatları boyunca sağlık hizmeti vermeyi ve asgari bir gelir düzeyi sağlamayı ve kişilerin yaşlılık, hastalık, malullük, işsizlik, iş kazaları gibi çeşitli nedenlerle çalışamadıkları dönemlerde onları korumayı ve bu risklerden doğan zararları gidermeyi amaçlayan sistem olduğunu ifade ederek, bireylerin karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayan politika ve sistemler bütünü olduğunu söyledi.
22 Eylül 2023 Cuma 17:51

 
Esnaf Odası’ndan Ahi Dede’ye ziyaret
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, 2017 yılında Türkiye’de Yılın Ahisi olarak seçilen Ali Saraç’ı hasta yatağında ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
19 Eylül 2023 Salı 21:28

 
BARÜ’de aile içi şiddete karşı müdahale programı geliştirildi
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) geniş kapsamlı araştırmalara dayalı verilerden hareket ederek aile içi şiddete karşı hazırladığı müdahale programı kitaplaştırıldı.
19 Eylül 2023 Salı 11:38

 
Milletvekili Aydın’dan TESOB’a ziyaret
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara’yı ziyaret ederek çeşitli konularda istişarede bulundu.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:09

 
Sebat Gençlikspor Yenilgi İle başladı
Sebat Gençlikspor İlk Hafta Maçında Muş Menderesspor’a 2-0 yenildi.
9 Eylül 2023 Cumartesi 19:52

 
ŞAMPİYONLAR BAŞKAN EKİM’İ ZİYARET ETTİ
Akçaabat’ta hem spor branşlarında hem de LGS’de derece yapan şampiyonlar Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i makamında ziyaret ettiler.
8 Eylül 2023 Cuma 19:13

 
MÜSİAD Kadın Kollarından TTSO’ya ziyaret
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi Kadın Kolları üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek işbirliği konularında görüş alışverişinde bulundu.
7 Eylül 2023 Perşembe 17:34

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU VE EKİBİNDEN DÜZKÖY ÇIKARMASI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şehirde adım atılmadık yer bırakmıyor. Tüm gününü ilçe ve mahalleleri ziyaret ederek geçiren Başkan Zorluoğlu, Düzköy ilçesine giderek projeleri yerinde inceledi, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.
31 Ağustos 2023 Perşembe 13:42

 
Trabzon'da Büyükşehir Belediyesinde Geleceği Şekillendiren Sosyal Projeler!
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığını ziyaret ederek yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
24 Ağustos 2023 Perşembe 16:27

 
Milletvekili Büyükaydın’dan TTSO’ya ziyaret
AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
4 Ağustos 2023 Cuma 19:56

 
Vehbi Koç’tan tırcılara ziyaret!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Arsin Yeşilyalı Tırcılar ve Kamyoncular Kooperatifi ziyaretinde nakliye sektörünün ülkemiz açısından büyük önem taşıdığı ifade ederek her zaman şoför esnafının yanında olacağını söyledi.
3 Ağustos 2023 Perşembe 10:58

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI ÖZEL 7M HASTANESİ İLE ANLAŞTI
Akçaabat İlçemizde hizmet veren Özel 7M Hastanesi Hastane Müdürü H. Birol TEKİN ve Kurumsal Tanıtım ve Pazarlama Sorumlusu Necmiye TİRYAKİ Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU ve Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Veysel BAKİ beyleri ziyaret ederek hastanenin faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundurlar.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 12:54

 
Kısmet kısmetini aldı.
İlçemiz Derecik mahallesini sevilen gençlerinde Kısmet Komar Asiye Sarı ile hayatlarını birleştirdiler. Derecik Kent Düğün salonunda yapılan düğün törenine çok sayıda davetli katıldı.
29 Temmuz 2023 Cumartesi 18:12

 
Trabzon Yöneticilerinden Üniversite Öğrenci Adaylarına Davet
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kurumsal İletişimDirektörlüğü koordinasyonunda yürütülen kampanya ile Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başta olmaküzere şehrin önde gelen yöneticileri üniversite tercihi yapacak adaylara hitap ederek Trabzon’u tercihetmeye davet etti.
26 Temmuz 2023 Çarşamba 15:29

 
Köprübaşı Mustafa Sancak’ı Kaybetti
Trabzon Köprübaşı’nın efsane Belediye Başkanı Mustafa Sancak, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederek sevenlerini üzüntüye boğdu.
1 Temmuz 2023 Cumartesi 12:37

 
BAŞKAN EKİM’DEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Kurban Bayram dolayısıyla vatan, bayrak, istiklal, inanç, namus ve mukaddesat uğruna hayatlarının baharında fedai can eden Akçaabatlı 15 Temmuz Şehidimiz Samet Uslu’nun kıymetli ailesini ziyaret ederek bayramını kutladı.
30 Haziran 2023 Cuma 16:38

 
Beşikdüzü Belediye Başkanı Uzun’dan TTSO’ya ziyaret
Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ile görüştü.
23 Haziran 2023 Cuma 21:35

 
Dereler Kabardı,Su Seviyeleri Yükseldi
Akçaabat'ta akşamdan bu yana etkili olan sağanak yağmur bazı derelerde su seviyesini yükseltti.
15 Haziran 2023 Perşembe 15:15

 
Gürcistan Başkonsolosu Japaridze’den TTSO’ya ziyaret
TTSO- Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.
3 Haziran 2023 Cumartesi 19:31

 
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç TTSO’yu ziyaret etti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO)’yu ziyaret ederek turizm sezonu öncesinde yapılan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.
23 Mayıs 2023 Salı 16:15

 
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu TESOB’u ziyaret etti
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (TESOB) ziyaret ederek Başkan Metin Kara, yönetim kurulu üyeleri ve esnaf – sanatkâr odası başkanlarıyla bir araya geldi.
22 Mayıs 2023 Pazartesi 17:43

 
AK PARTİ SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILDI
AK PARTİ DERECİK SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILDI
12 Mayıs 2023 Cuma 15:31

 
Trabzon’da demokrasi kazandı
“Aynı derenin balıklarıyız”
8 Mayıs 2023 Pazartesi 18:06

 
ŞENER PUL DERECİKTE
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Adayı Şener Pul, Seçim Ziyaretlerini Derecikte Sürdürdü.
29 Nisan 2023 Cumartesi 19:07

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU MAÇKA’YI KARIŞ KARIŞ GEZDİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ilçe ziyaretlerine devam ediyor.Maçka ilçesine giderek esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, sorunları yerinde inceledi, sıkıntıları dinledi.
28 Nisan 2023 Cuma 10:22

 
Trabzon Üniversitesi Öğrencilerinden Atıcılık Şampiyonası'nda Derece
Trabzon Üniversitesi öğrencileri Tuğba Buğur ve Osman Nuri Şentürk Üniversiteler Arası (ÜNİLİG) Atıcılık Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü oldu. Elde edilen derece Trabzon Üniversitesi’nin spor tarihine ilk atıcılık başarısı olarak kaydedildi.
14 Nisan 2023 Cuma 11:21

 
BÜYÜKŞEHİR’E 6 MADALYA
Erzincan’da düzenlenen Taekwondo Okul sporları grup müsabakalarında Trabzon Büyükşehir Belediyespor sporcuları Nursena İskender, Miraç Gümrükçü ve Hilal Yavuz 1. oldu. Yarennaz Kara ile Ezgi Dayı ikinci olurken Merve Köksal ise 3.’üncülüğü elde ederek madalya kazandı.
12 Nisan 2023 Çarşamba 16:42

 
BÜYÜKŞEHİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU
Trabzon Büyükşehir Belediyespor, Çorum’da düzenlenen Kulüplerarası Küçük Erkekler Türkiye Hentbol Şampiyonası’nda Ankara ODTÜ Spor Kulübü’nü mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu.
6 Nisan 2023 Perşembe 17:01

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU İFTAR SONRASI HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, dün akşam iftar sonrası Akçaabat ilçesine bağlı Derecik Uğurlu Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
4 Nisan 2023 Salı 17:10

 
Türedi MHP'den Aday Adayı
Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi, görevinden istifa ederek MHP'den Milletvekili Aday Adayı oldu.
20 Mart 2023 Pazartesi 10:29

 
Başkan Zorluoğlu Akçaabat'ta
Başkan Zorluoğlu, bugün Akçaabat ilçesine giderek sorunları yerinde inceledi, sıkıntıları dinledi.
17 Mart 2023 Cuma 19:12

 
Sebat Üzdü, Derecik Güldürdü
Sebatla Üzüldük,1985 Derecikle Güldük.
13 Mart 2023 Pazartesi 18:47

 
Trabzon'dan deprem bölgesine 42 bin ekmek gönderildi
Türkiye'nin 4 bölgesiyle 10 il ve yüzlerce ilçesini etkileyen Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki 7,7 ve Elbistan İlçesinde 7.6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle Ülke olarak 4 derecede Yardım çağrısı yaptığımız bir dönemde Trabzon Fırıncılar Odası’ndan anlamlı Yardım devam ediyor .
8 Şubat 2023 Çarşamba 17:30

 
Tebrikler 1985 Derecikspor
1985 Derecikspor ikide iki yaptı
4 Şubat 2023 Cumartesi 18:23

 
Letonya ile sağlık turizmi, somon ve alternatif enerjide iş birliği görüşüldü
Letonya’nın Ankara Büyükelçisi Peters Vaivars, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek iş birliği konularında görüş alışverişinde bulundu.
2 Şubat 2023 Perşembe 18:11

 
TTSO’da turizm sezonu öncesi değerlendirme yapıldı
Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.
19 Ocak 2023 Perşembe 17:54

 
SEÇİM İÇİN 14 MAYIS
Seçim tarihine ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim tarihine ilişkin Adnan Menderes'in 73 yıl önce seçildiği tarih olan 14 Mayıs'ı ilan etti.
18 Ocak 2023 Çarşamba 10:45

 
Siyeri Nebi Ödülleri Sahiplerini Buldu
AGD SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ
13 Ocak 2023 Cuma 17:59

 
TBMM BAŞKANI ŞENTOP BÜYÜKŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile görüştü.
13 Ocak 2023 Cuma 10:08

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU GAZETECİLERLE BULUŞTU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek gazetecilerle bir araya geldi.
10 Ocak 2023 Salı 17:08

 
Cemal Yıldız Yazdı
Bu hafta da eskilerden bahsederek biraz kafa dağıtalım. Zaten siyaset her birimizin gündeminde var.
9 Ocak 2023 Pazartesi 15:56

 
Özel okul temsilcileri taleplerini TTSO’ya iletti
Trabzon’daki özel okul kurucuları ve temsilcileri, özel okulların fiyat artışının yüzde 65’le sınırlandırılmasının ardından Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.
7 Ocak 2023 Cumartesi 16:15

 
Diyarbakırlı Kadınlar Büyükşehir’i Ziyaret Etti
AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Başkan Vekili Atilla Ataman ile bir araya geldi.
28 Aralık 2022 Çarşamba 17:00

 
Başkan Zorluoğlu ilçe ziyaretlerine devam ediyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ‘soruna yakın olan çözüme de yakındır’ anlayışıyla ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bulduğu her fırsatta ilçeleri ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, Vakfıkebir ilçesine giderek üstyapı çalışması tamamlanan yollarda incelemelerde bulundu, sorunları yerinde gördü.
24 Aralık 2022 Cumartesi 11:41

 
Çebi’den ikametgâh uyarısı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, yılsonunun yaklaşmasıyla birlikte ikametgâh adresi konusunda vatandaşları duyarlı davranmaya davet ederek “İkametgâhlarımızı yaşadığımız yere taşıyarak Ortahisar Belediyemizin hizmet kalitesini arttıralım.” dedi.
20 Aralık 2022 Salı 18:06

 
ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER SU ALTI CANLILARI İLE TANIŞTI
Trabzon Büyükşehir Belediyesine bağlı Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim gören özel gereksinimli bireyler, bir süre önce hizmete açılan Tünel Akvaryum’u ziyaret ederek farklı bir deneyim yaşadı.
14 Aralık 2022 Çarşamba 16:08

 
4 yıl önce 100 milyona yapıldı, 100 bin liraya kiracı bulamıyor!
Trabzon’un Beşikdüzü ilçesindeki 100 milyon TL harcanarak yaklaşık 4 yıl önce hizmete açılan Karadeniz’in en uzun teleferiği aradan geçen zaman içerisinde faal durumda olmayınca adeta çürümeye terk edildi. Aralık ayı içerisinde 3. kez yapılacak ihaleyle işletmecisini bekleyen tesisle ilgili açıklamada bulunan Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, tesisin bakım ve onarımında güçlükler yaşadıklarını ifade ederek bir an önce faaliyete geçmesini hedeflediklerini söyledi.
1 Aralık 2022 Perşembe 10:40

 
TTSO’da İsviçre ile işbirliği olanakları görüşüldü
İsviçre’nin Türkiye Büyükelçisi Jean Daniel Ruch ve İstanbul Başkonsolosu Julien Thöni, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.
17 Kasım 2022 Perşembe 19:19

 
Aracıyla Trabzon'a Gelirken Kazada Öldü
Rize’nin Derepazarı ilçesinde feci trafik kazasında 2 otomobilin çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında Ramiz Karaer hayatını kaybetti.
8 Kasım 2022 Salı 09:33

 
Genç’in Ankara temasları yoğun geçiyor!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ankara ziyareti kapsamında AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Ortahisar Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Yaylalı ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ederek istişarede bulundu.
21 Ekim 2022 Cuma 18:06

 
1985 Derecik Spor Geliyor
1985 Derecik Spor 1-0 Arhavi Spor
17 Ekim 2022 Pazartesi 16:21

 
EFSANE BÜYÜKŞEHİRDE
Türk futbolunun ve Trabzonspor’un efsane isimlerinden, A Milli Takım eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek yapılan çalışmlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
14 Eylül 2022 Çarşamba 18:14

 
EYÜPOĞLU YENİ SEZON ÖNCESİ BALIKÇILARI ZİYARET ETTİ
Akçaabat Ziraaat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu Bu Akşam Vira Bismillah Diyecek Balıkçıları Ziyaret Ederek Yeni Sezonun Bol Bereketli Geçmesi Dileğinde Bulundu.
31 Ağustos 2022 Çarşamba 15:10

 
Söz verdiğimiz yatırımları ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz.
Başta ilçemiz olmak üzere Trabzon Bölgesi’nin önemli bir eksiğini giderecek olan trafo merkezi, ihale edildi.
26 Ağustos 2022 Cuma 10:34

 
Şehit Gökhan Uzun İmam Hatip Ortaokulu, LGS yerleştirme sonuçlarıyla yine güzel başarılara imza attı.
Yıl boyunca akşam ve hafta sonu kurslarıyla bu zorlu yarışa hazırlanan öğrenci ve öğretmenler çalışmalarının karşılığını ilçede elde ettikleri derecelerle aldılar.
4 Ağustos 2022 Perşembe 18:46

 
BARÜ’lü sporculardan Halter Şampiyonasında 6 madalya
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri katıldıkları Türkiye Ferdi Gençler ve U23 Halter Şampiyonasında büyük başarı elde ederek 4 altın ve 2 gümüş madalya kazandı.
26 Temmuz 2022 Salı 17:35

 
Rize'de ilçe merkezine inen ayı görüntülendi
Rize'nin İyidere ilçesine inen ayı, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
23 Temmuz 2022 Cumartesi 10:14

 
15 Temmuz Demokrasi Şehidimiz Samet Uslu’nun mezarını ziyaret ederek kabri başında Kur’an okuyarak dualar edildi.
AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve Yönetim kurulu üyeleriyle 15 Temmuz Demokrasi Şehidimiz Akçaabatlı Samet Uslu’nun mezarını ziyaret ederek kabri başında Kur’an okuyarak dua etti.
15 Temmuz 2022 Cuma 19:25

 
Akçaabat Belediyesi ne iş yapar?
Akçaabat İstiklal Caddesinde yapılan cephe sağlıklaştırma çalışmaları 1 yılı geçti hala bitmedi, doğalgaz çalışmaları geçen yıl yarı kalmış bu yıl devam ederek yol yarılmış kutular yerleştirilmiş ama ne hikmetse 20 gündür temizleme çalışmaları yapılamamıştır.
22 Haziran 2022 Çarşamba 17:36

 
Maçka’da 66 mahallede yol çalışması
Maçka Belediyesi ağır kış ve yoğun yağışlar ile oluşan yol hasarlarına müdahale ederek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
21 Haziran 2022 Salı 19:19

 
Vali Arslan, Rektör Uzun’u ziyaret etti
Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret ederek “bölgesel kalkınma” odağında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
15 Haziran 2022 Çarşamba 17:27

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1775 Amerikan Devrimi başladı. Sömürgeci İngiliz birlikleri ile bağımsızlık savaşçıları, Massachusetts eyaletinin Lexington kentinde ilk çatışmaya girdi.
1904 Toronto'nun büyük bir kısmı, çıkan yangında harabeye döndü.
1909 Jeanne d'Arc azize ilan edildi.
1926 Türk karasularında her türlü denizcilik işlerini Türk vatandaşlarına tahsis eden ve yabancıların kabotaj hakkına son veren Kabotaj Kanunu kabul edildi.
1927 Mae West, Sex adlı oyundaki rolü müstehcen bulunarak 10 gün hapse mahkum oldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur