Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı KAMPÜS KARNAVAL YERİ ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI AKÇAABAT’TA 23 NİSAN COŞKUSU CHP’DEN ALTERNATİF BAYRAM KUTLAMASI "OKUL-AİLE-ÇOCUK ÜÇGENİNDE SAĞLIKLI VE ETKİLİ İLETİŞİM" AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI BARÜ’de tarihsel süreçleriyle ‘1915 Olayları’ anlatıldı BAŞKANLIK MAKAMI ÇOCUKLARIN DR ÇANKAYA’DAN BÜYÜKŞEHİRE DE AYNI TARİFE: BAŞKAN KAYNAR'DAN 23 NİSAN MESAJI Çebi’den 23 Nisan mesajı MUHTAR TOPSAKAL HIZLI BAŞLADI
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
 
KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 
BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI
BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI
Ahi haberleri
 
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz”
Trabzon AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar Belediyesi’nin mali tablosu hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Çebi, özellikle Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya tarafından kamuoyunu yanıltıcı bilgilerin paylaşıldığına dikkat çekerek, gerçek verileri paylaşma gerekliliğini vurguladı.
23 Nisan 2024 Salı 21:05

 
KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in, Ortahisar Belediyesi’nin borcunun 596 milyon 759 bin 292 TL olduğu’ ile ilgili iddiaları üzerine,gerçek borç durumunu rakamlarla ortaya koyan bir açıklama yaptı.
23 Nisan 2024 Salı 10:57

 
Çebi’den 23 Nisan mesajı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
22 Nisan 2024 Pazartesi 20:05

 
CHP AKÇAABAT DA ÇAĞRI MERKEZİNİN KAPATILMASINA TEPKİLİ!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, İçişleri Bakanlığı’na bağlı ’Alo 199 Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Etkileşim Merkezi’nin kapatılacağı iddialarını değerlendirdi.
21 Nisan 2024 Pazar 19:57

 
AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ
Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Akçaabat İlçe Örgütü, Ortahisar Belediye Başkanı olarak seçilen Ahmet Kaya’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
17 Nisan 2024 Çarşamba 19:03

 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon Sanatevi’nde gerçekleştirilen 10. Görsel Mizahi Yapıtlar Sergisi’nin açılışına katıldı.
17 Nisan 2024 Çarşamba 18:38

 
Başkan Kaya ilk meclis toplantısını yönetti
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri’nden sonra Ortahisar Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını belediye başkanlığına yeni seçilen Başkan Ahmet Kaya yönetiminde gerçekleştirdi.
11 Nisan 2024 Perşembe 19:13

 
Metin Yardım Mesaj Yayınladı
İlçemizin sevilen Esnaflarından Yardım Ticaretin sahibi Metin Yardım ramazan bayramı münasebetiyle bayram kutlama mesajı yayınladı.
9 Nisan 2024 Salı 16:11

 
Kıyamet kopuyor!!!
Neymiş edendim; İstanbul’un ve ülkenin kırmızıya boyanmasında en büyük pay sahibi ve Akçaabat’ımızın evladı Ekrem İmamoğlu Trabzon’a geliyormuş, onlarda bütün halkımızı onu karşılamaya davet ediyorlarmış.
9 Nisan 2024 Salı 16:06

 
ÇEBİ’DEN BAYRAM MESAJI
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
9 Nisan 2024 Salı 11:42

 
Trabzon Ortahisar'ın En Genç Meclis Üyesi Göreve Başladı!
31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda Trabzon Ortahisar'da meclis üyesi olan Onur Sungur en genç meclis üyesi oldu.
7 Nisan 2024 Pazar 10:54

 
AK PARTİLİ BAŞKANDAN AHMET KAYA’YA TEBRİK
AK Parti Ortahisar Başkanı Selahaddin Çebi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada, demokratik bir olgunluk içinde iradesini belirten tüm vatandaşlara teşekkür etti.
3 Nisan 2024 Çarşamba 14:54

 
CHP Trabzon'da Seçimi Kazanan Kaya Konuştu: "Her ay halk günü düzenleyeceğiz"
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, İl Teşkilatı'nda basın açıklamasında bulundu.
2 Nisan 2024 Salı 17:17

 
CHP Trabzon İlçe Başkanı Haluk Batmaz: “Seçim sonuçları seçimi noktalandırdı.
Şimdi ıslık imzaları alıyoruz. Elimizdeki veriler doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi Başkan adayımız Ahmet Kaya’nın Ortahisar’da seçimi net bir şekilde aldığını görüyoruz.” ifadelerini kullandı.
31 Mart 2024 Pazar 21:02

 
ORTAK AKILOLMAZSA OLMAZIMIZ
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nü, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) 14. Bölge Müdürlüğü’nü, Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası’nı, Trabzon Madeni İşler ve Teknik Makine Odası’nı, Trabzon Kamyon ve Kamyonetçiler Odası’nı ziyaret etti. Aydın ziyaretlerinde ortak akıl ve istişare vurgusu yaptı.
30 Mart 2024 Cumartesi 12:51

 
Çebi: Her bir oy namusumuz
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi tüm teşkilat olarak yarın yapılacak seçime hazır olduklarını söyleyerek “Aziz milletimizin iradesinin sandığa yansıması için üzerimize düşeni yerine getireceğiz.
30 Mart 2024 Cumartesi 11:06

 
HAÇKALI’NIN KADROSU GENİŞLİYOR
Haçkalı Baba Devlet Hastanesi, sağlık hizmetlerine yeni bir uzmanı dahil etti.
29 Mart 2024 Cuma 16:47

 
OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!”
CHP’li Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu: Her oy çok kıymetli, Akçaabat’a sahip çıkalım!
28 Mart 2024 Perşembe 15:48

 
Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM!
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Aydınlıkevler Mahallesi’nde ve Yeşiltepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
28 Mart 2024 Perşembe 10:53

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret ederek, Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor Projesi hakkında bilgi verdi, ayrıca proje kapsamında üretilen ürünleri takdim etti.
26 Mart 2024 Salı 17:19

 
BTP’Lİ AYVAZ’DAN ÇOK ÇARPICI MESAJ
BU DEFA VEFA DİYORUM VEFA..AKÇAABAT SAHİPSİZ DEĞİL..
25 Mart 2024 Pazartesi 16:04

 
Aydın’dan yaşlılara özel önem veren proje…
ORTAHİSAR’DATECRÜBE KONUŞACAK
23 Mart 2024 Cumartesi 16:37

 
Dr. Çankaya Işıklarda
Akçaabat CHP 1. Sıra Belediye Meclis üyesi adayı çene cerrahı Dr. Mustafa Çankaya seçim çalışmaları kapsamında Işıklar mahallesindeydi.
22 Mart 2024 Cuma 19:16

 
KARAKAYA’DA VE AKKAYA’DASORUN KALMAYACAK!
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, hemşehrileri ile bir araya gelip projelerini anlatmayı sürdürüyor.
22 Mart 2024 Cuma 17:35

 
Talimat geldi DEM’e kapıları açtılar
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, kent uzlaşısıyla DEM Parti ile CHP arasında yapılan seçim işbirliğine karşı çıkanların CHP’den aforoz edildiğini söyleyerek “DEM Parti aleyhine açıklama yapan ya kovuluyor ya da kendisine kapı gösteriliyor.” dedi.
16 Mart 2024 Cumartesi 17:49

 
BTP Akçaabat Belediye Başkan adayı Samet Ayvaz’dan dikkat çeken projeler..
Mübarek Ramazan ayı içinde bulunmamız münasebetiyle seçim çalışmaları sahura kadar devam ediyor. Tüm adaylar sabahın erken saatlerinden, sahur vaktine kadar seçmene kendini anlatıyor, projelerini ifade ediyor. Onlardan 31 Mart için destek istiyor.
15 Mart 2024 Cuma 17:01

 
Aydın’dan turizmcilere müjdeli haber geldi.
ORTAHİSAR’DA TURİZMİON İKİ AYA YAYACAĞIZ!
14 Mart 2024 Perşembe 17:43

 
ULUSAL YARIŞMAYLA“61” ÖLÜMSÜZLEŞECEK
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi çalışmaları kapsamında hemşehrileri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor.
13 Mart 2024 Çarşamba 16:16

 
BORDO-MAVİ KİOSKLARHAYATI KOLAYLAŞTIRACAK
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, hizmeti vatandaşın ayağına getirecek projeleri hayata geçireceklerini belirtti.
12 Mart 2024 Salı 17:23

 
Başkan Genç’ten Kadınlar Günü mesajı
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
7 Mart 2024 Perşembe 16:28

 
LİVA DÜZLÜK’DE DÜZENLENEN KAR FESTİVALİNE KATILDI
Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Meclis Üyesi adayları ve Partililer Liva Düzlük ’de düzenlenen kar festivaline katılarak vatandaşlarla birlikte horon oynadılar.
4 Mart 2024 Pazartesi 19:02

 
KALYONCU; “AKÇAABAT’TA GENÇLERİMİZİN SPORTİF FAALİYETLERİNİ ÇEŞİTLENDİRECEĞİZ”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, CHP Akçaabat ilçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, CHP belediye Meclis Üyesi Adayları ve Parti yöneticileri Cumartesi Gününü sabahın erken saatlerinde eşofmanlarını giyinerek Akçaabat ilçesinde yer alan Parklar, Piknik alanları ve Yaylacık futbol sahasını ziyaret ederek geçirdiler.
2 Mart 2024 Cumartesi 18:48

 
KÖROĞLU: YAYLACIK SAHİLİ İÇLER ACISI DURUMDA
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, ilçenin Yaylacık sahilindeki çöp ve moloz birikintilerini sosyal medya hesabından paylaşarak, Akçaabat Belediyesi'ni eleştirdi.
2 Mart 2024 Cumartesi 09:30

 
“Trabzon, küresel ısınma ve deprem kuşağının dışında olma fırsatlarını iyi değerlendirmelidir”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz, Trabzon’un önünde iki çok güçlü fırsat alanı olduğunu ifade ederek, “Bunlardan biri küresel ısınmada dünyanın en az ısınacak olan coğrafyalarından birine sahibiz.
29 Şubat 2024 Perşembe 20:39

 
DP Yomra Belediye Başkan adayı Sağıroğlu'dan TESOB'a ziyaret
Demokrat Parti (DP) Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu ve beraberindeki meclis üyesi adayları Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (TESOB) ziyaret etti.
28 Şubat 2024 Çarşamba 19:17

 
AKÇAABAT İSTANBUL’A TAŞINDI
Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen “Trabzon Günleri”, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bulunan etkinlik alanında başladı.
24 Şubat 2024 Cumartesi 20:15

 
Çebi’den kurtuluş yıl dönümü mesajı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. Yıl dönümünü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
24 Şubat 2024 Cumartesi 10:35

 
ZİRAAT ODASI BAŞKANLARI AKÇAABAT ZİRAAT ODASI'NI ZİYARET ETTİ
Beşikdüzü Ziraat Odası Başkanı İlyas Al, Vakfıkebir Ziraat Odası Başkanı Muhammet Kılıç, ve Çarşıbaşı Ziraat Odası Başkanı İbrahim Öztürk, Akçaabat Ziraat Odası'nı ziyaret etti.
21 Şubat 2024 Çarşamba 16:42

 
Çebi’nden mitinge davet
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 17 Şubat Cumartesi günü Trabzon’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla saat 15.30’da düzenlenecek mitinge tüm Ortahisarlıları davet etti.
16 Şubat 2024 Cuma 00:00

 
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE EVRİMLEŞEN İSTİKLAL CADDESİ
Akçaabat; çarşısıyla pazarıyla, bahçeler içerisine dağılmış tarihi evleriyle, sahilden daha gerilere kadar uzanan dağlarıyla eşsiz manzaraların yer aldığı bir kenttir.
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:47

 
Trabzon’un Akçaabat İlçe Merkezi Derelerinde Islah Çalışmaları Devam Ediyor
Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, tarımda modern sulamayı yaygınlaştırmak, toplulaştırma çalışmalarıyla tarım arazilerinden en yüksek faydayı sağlamak, musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak ve yerleşim yerleri ile tarım arazilerini taşkın risklerine karşı korumak için tüm gücüyle çalışırken, sürdürülebilir su yönetimi anlayışıyla da suyun her damlasına sahip çıkıyor.
14 Şubat 2024 Çarşamba 17:53

 
OTURDUĞU BANKTA ÖLÜ BULUNDU.
Akçaabat sahilinde bir şahıs ölü bulundu.
8 Şubat 2024 Perşembe 15:37

 
GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİDİR
Ramazanoğlu: “Ortahisar’a proje kazandırmak için İstanbul’da seçim kazanmaya umut bağlayanlar Ortahisar’ın yönetimini de İstanbul’a mı bırakacak?” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:31

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, İŞKUR şube müdürleri ve TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları, TESOB’un yürüttüğü “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ve ildeki turizme yönelik hediyelik eşya sektörüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:14

 
CHP AKÇAABAT MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu liderliğindeki heyet, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Meclis Üyeleri, İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları ve Mahalle Başkanları ile birlikte Akçaabat Ortaalan Mahalle Muhtarı Hüseyin Okumuş’u mahallesinde ziyaret etti. Ortaalan Mahalle muhtarı Hüseyin Okumuş ve Muhtar Azaları tarafından sıcak bir ilgi ve misafirperverlikle karşılanan heyet, teşekkürlerini iletti.
2 Şubat 2024 Cuma 20:10

 
KALYONCU, TOSUN SANAYİ SİTESİ'NDE ESNAFLA BULUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu, ilçe başkanı Emre Şahin Köroğlu ve ilçe örgütüyle birlikte Akçaabat Tosun Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek, esnaflarla bir araya geldi.
25 Ocak 2024 Perşembe 18:48

 
“ADIM ADIM MESLEĞE PROJESİ” KAPSAMINDA PROTOKOL İMZALANDI
Okulumuz öğrencilerinin, sanayinin yoğun olduğu illerde meslekleri hakkında ilk elden gözlem yapmalarını sağlamak, meslek alanlarındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek gelişim ve işleyiş süreçleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Akçaabat Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda Akçaabat Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve okulumuz Akçaabat MTAL arasında 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Akçaabat Kaymakamlığında düzenlenen törenle işbirliği protokolü imzalandı.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:28

 
AKÇAABAT’TA YARI OLİMPİK KAPALI YÜZME HAVUZU HIZLA YÜKSELİYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından Yaylacık Sahilinde yapılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı, şekilleniyor.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:25

 
CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Kaya'dan TESOB’a ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (TESOB) ziyaret etti.
22 Ocak 2024 Pazartesi 16:44

 
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ortahisar Belediyesi’ni ziyaret etti
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç’in davetlisi olarak Trabzon’a gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Ortahisar Belediyesi’nin fuaye salonunda düzenlenen içinde Rauf Denktaş’ın kendisinin de çektiği fotoğrafların yer aldığı ‘Rauf Denktaş Fotoğraf Sergisi’nin açılışına katıldı.
19 Ocak 2024 Cuma 17:36

 
BAŞKAN EKİM’DEN TEBRİK VE TEŞEKKÜR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına seçilen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i tebrik ederek, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkür etti.
18 Ocak 2024 Perşembe 17:31

 
AK PARTİ ‘GENÇ’ DEDİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i gösterdi.
18 Ocak 2024 Perşembe 15:39

 
Minikler spor oyunlarını çok sevdi!
Ortahisar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, karne haftası dolayısıyla ve Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında okullarda çeşitli spor ve oyun etkinlikleri düzenliyor.
16 Ocak 2024 Salı 19:27

 
Of Belediyesi karla mücadeleye ara vermeden devam ediyor
Of Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde koordineli çalışmalarına başlayan ekipler kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
15 Ocak 2024 Pazartesi 08:27

 
İYİ PARTİ AKÇAABAT, SMALI ALTUĞ BEBEK İÇİN KERMES DÜZENLİYOR
İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı, SMA Tip 1 hastalığına sahip olan Altuğ Güray Bayraktar için bir kermes düzenleyecek. Kermes, 16 Ocak Salı günü Atatürk Parkı'nda gerçekleşecek.
13 Ocak 2024 Cumartesi 18:20

 
Esnaf ve Sanatkârlar Şurası İstişare Bölge Toplantısı TESOB’da gerçekleştirildi
Ticaret Bakanlığı tarafından şubat ayı içinde düzenlenmesi planlanan 6. Esnaf ve Sanatkârlar Şurası öncesinde görüş ve önerilerin görüşüldüğü Doğu Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
12 Ocak 2024 Cuma 00:14

 
CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Kaya'dan TTSO'ya ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.
9 Ocak 2024 Salı 17:10

 
"Yatırım ve istihdamın devamı için özel sektörün desteklere ihtiyacı var"
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezinde düzenlenen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı DOKKAF 2024, açılış töreniyle başladı.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:03

 
Genç’ten Başkonsolos Mohebati’ye taziye ziyareti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İran’ın Kirman eyaletinde gerçekleştirilen ve toplamda 103 kişinin ölümüne neden terör saldırılarından dolayı İran İslâm Cumhuriyeti’nin Trabzon Başkonsolosu Naser Mohebatiye taziye ziyaretinde bulundu.
5 Ocak 2024 Cuma 10:59

 
Ortahisar Belediye Meclisinden teröre ortak tepki
Ortahisar Belediyesi’nin 2024 yılı ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yönetiminde gerçekleştirildi.
2 Ocak 2024 Salı 18:13

 
Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, Renkli Bir Rize Gezisi Düzenledi
UDEF’e bağlı Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, şehirdeki uluslararası öğrenciler için unutulmaz bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Dernek, 45 farklı ülkeden gelen 161 misafir öğrenciyi Rize'ye gerçekleştirdiği gezi ile buluşturdu.
1 Ocak 2024 Pazartesi 10:17

 
TESOB’un Projesiyle Trabzon el işçiliği ahşap ürünlerde gelişiyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Uygulama Atölyesinde gerçekleştirilen eğitimlerini ziyaret etti. TESOB Başkanı Metin Kara, “Kursiyerlerimizin tasarımları ve uygulama ürünleri çok başarılı” dedi.
21 Aralık 2023 Perşembe 18:38

 
AKÇAABAT PROTOKOLÜNDEN EMNİYETİN TAŞINACAĞI BİNAYA İNCELEME
Akçaabat'ın önde gelen isimleri, bir süredir Yaylacık Mahallesi sahilinde hizmet veren polis merkezinin geçici olarak taşınacağı Akçaabatlılar Vakfı’na ait hizmet binasını inceledi.
15 Aralık 2023 Cuma 19:37

 
Şahinbaş Yaylacık mahallesinde muhtar adayı
Şahinbaş İddialı
14 Aralık 2023 Perşembe 20:17

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN ZİYARET
Avrasya Basın Yayın Birliği Derneği Trabzon Şubesi Başkanlığı Ortahisar Belediye Başkanı Sayın Ahmet Metin Genç’i Makamında ziyaret etti.
14 Aralık 2023 Perşembe 10:10

 
Akçaabat sahil parkın açılışı yapıldı
Sahil Parkı Yenilenen Yüzüyle Akçaabatlılar Gününde Açıldı
28 Kasım 2023 Salı 18:13

 
Ortahisar Belediyesi’nin spor kulüpleri zirveyi zorluyor!
Ortahisar Belediyesi Ampute Futbol Takımı Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi’nde 9 puanla zirveyi zorluyor.
28 Kasım 2023 Salı 17:14

 
SAHİLPARK AÇILIYOR
Sahilpark Akçaabatlılar Gününde Açılıyor.
24 Kasım 2023 Cuma 10:25

 
Çebi’den Öğretmenler Günü mesajı
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi: “Çabalarıyla, fedakârlıklarıyla bugünümüzü ve yarınlarımızı inşa eden, neslimizin mimari tüm öğretmenlerimizi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:05

 
SPOR LİSESİ AKÇAABAT’A DEĞER KATTI
Akçaabat Belediyesince projelendirilen ve yapım işi tamamlanan Spor Lisesi, İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi olarak eğitime başladı.
21 Kasım 2023 Salı 17:30

 
AKÇAABAT’TA YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU HIZLA YÜKSELİYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından Yaylacık Sahilinde yapılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı, şekilleniyor.
18 Kasım 2023 Cumartesi 15:44

 
Sahil Park Beğenildi
Akçaabat Sahil Park, yenilenen yüzüyle beğeni topladı.
13 Kasım 2023 Pazartesi 19:09

 
ÇÖPÜNÜZÜ DE ALIN GİDİN!
Akçaabat Sahil Parkında çevre kirliliği ve sorumsuz davranışlar "illallah" dedirtiyor
4 Kasım 2023 Cumartesi 19:11

 
Kitap Günleri’ rekor ziyaretçiyle sona erdi
Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenen ‘3. Kitap Günleri’ Trabzon’da 2023 yılında en çok ziyaretçiyi ağırlayan kitap etkinliği oldu.
30 Ekim 2023 Pazartesi 17:24

 
Akçaabat Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Nerede Olacak
Cumhuriyet Kutlamaları Sahilde Yapılacak
23 Ekim 2023 Pazartesi 18:23

 
BARÜ, Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki Akademik Yıl Açılış Töreni’ne katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen törene Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Bartın Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birsen Durkaya, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birgül Koçak Oksev, Genel Sekreter Prof. Dr. Selçuk Gümüş, Fen Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Şuayip Yüzbaşı ile Öğrenci Konseyi Başkanı Ömer Faruk Çalap ve BARÜ İklim Elçisi Mehmet Şahin katıldı.
10 Ekim 2023 Salı 15:33

 
Eski Başkan Canalioğlu övdü, Genç ise teşekkür etti
Trabzon Belediyesi Eski Başkanı Volkan Canalioğlu, Ortahisar Belediyesi’nin ‘Küçük Dostlar Kliniği’nden övgüyle bahsetti.
4 Ekim 2023 Çarşamba 19:27

 
Rektör Uzun, Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği dönem toplantısına katıldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği (BKÜB) dönem toplantısına katıldı.
2 Ekim 2023 Pazartesi 09:56

 
CHP'den İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde basın açıklaması.
CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Yaylacık sahili dolgu alanına konuşlandırılan konteynırlara mahkum edilen Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde açıklamalarda bulundu.
30 Eylül 2023 Cumartesi 18:31

 
BÜYÜKŞEHİR’İN VİZYON PROJESİ GANİTA YAZA DAMGA VURDU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun hayata geçirdiği Ganita-Faroz Sahil Düzenlemesi, şehrin yüz akı projeleri arasına adını yazdırırken, her kesim tarafından takdirle karşılanmaya devam ediyor.
30 Eylül 2023 Cumartesi 16:28

 
Ahi Evren Dede Camisinde mevlit okutuldu, lokma dağıtıldı
TRABZON, TESOB - 36’ncı Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Boztepe Ahi Evren Dede Camisinde mevlit okutuldu ve Cuma Namazı sonrası lokma dağıtıldı.
22 Eylül 2023 Cuma 18:02

 
Esnaf Odası’ndan Ahi Dede’ye ziyaret
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, 2017 yılında Türkiye’de Yılın Ahisi olarak seçilen Ali Saraç’ı hasta yatağında ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
19 Eylül 2023 Salı 21:28

 
Trabzon’da 2023 yılının Ahisi, Kalfası ve Çırağı ödüllerini aldı
Trabzon’da 36’ncı Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler kapsamında 2023 yılının Ahisi, Çırağı ve Kalfası da ödüllerini aldı.
18 Eylül 2023 Pazartesi 18:56

 
Başkan Genç’ten Gaziler Günü mesajı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ‘19 Eylül Gaziler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
18 Eylül 2023 Pazartesi 10:51

 
Genç, Geleneksel Yayla Şenliği’ne katılmak için KKTC’ye gitti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Karadeniz Kültür Derneği ile birlikte Girne’de organize edilen Geleneksel Yayla Şenliği’ne katılmak için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gitti.
17 Eylül 2023 Pazar 09:39

 
Ortahisar sahili çöplerden temizlendi
Ortahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ’16 Eylül Dünya Temizlik Günü’ kapsamında Faroz Balıkçı Barınağı’ndan Beşirli Sahili’ne kadar olan bölümde farkındalık etkinliği düzenledi.
16 Eylül 2023 Cumartesi 16:18

 
CHP'nin Yeni Başkanı İlk İşini açıkladı
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)nin geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongresi ile Akçaabat ilçe Başkanlığına Emre Şahin Köroğlu seçildi.
14 Eylül 2023 Perşembe 18:52

 
Çebi’de yeni eğitim-öğretim yılı mesajı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.
11 Eylül 2023 Pazartesi 09:34

 
Çebi mahaller arası mekik dokuyor
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, ilçe yönetimiyle birlikte mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.
9 Eylül 2023 Cumartesi 10:48

 
AKÇAABAT’TA PLAJ VOLEYBOLU FİNALİ YAPILDI
Akçaabat Belediyesince düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası’nda final maçı yapıldı; ödüller sahiplerini buldu.
8 Eylül 2023 Cuma 10:07

 
Okullar eğitime hazır
Ortahisar Belediyesi, 2023 yılında da okullara desteğini sürdürdü
7 Eylül 2023 Perşembe 17:32

 
CHP'DE YENİ BAŞKAN KÖROĞLU
Cumhuriyet Halk Partisi 38. Akçaabat ilçe kongresine Tek Aday Olarak Giren Avukat Emre Şahin Köroğlu kullanan Oyların Tamamını Alarak başkan seçildi
6 Eylül 2023 Çarşamba 15:12

 
CHP'DE TEK ADAY KÖROĞLU
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 6 Eylül’de yapılacak olan ilçe kongresinde Avukat Emre Şahin Köroğlu aday olduğunu açıkladı.
1 Eylül 2023 Cuma 18:34

 
CHP Ortahisar İlçe Başkanı Oyman adaylığını duyurdu!
CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman yeniden adaylığını açıkladı.
26 Ağustos 2023 Cumartesi 08:59

 
Ortahisar Belediyesi’nin kadın çalışanlarına kombine bilet desteği
Ortahisar Belediyesi ile Trabzonspor Kadın Komisyonu arasında belediyenin kadın çalışanlarına yönelik protokol imzalandı.
25 Ağustos 2023 Cuma 20:32

 
Genç: “Her şey daha yeşil bir Ortahisar için”
Ortahisar, parklarla donanıyor
23 Ağustos 2023 Çarşamba 20:46

 
AKÇAHASAT TESİSİ AÇILIŞA HAZIR
Akçaabat Belediyesi tarafından, Akçaabat’taki istihdama katkıda bulunmak ve çiftçilere destek olmak amacı ile çiftçiler tarafından yetiştirilen tarım ürünlerinin işleneceği, paketleneceği, depolanacağı ve satışının yapılacağı; yine çiftçilerin isteklerine göre kendi ürünlerini AKÇAHASAT Markasına dâhil edebilecekleri AKÇAHASAT tesisinin yapımı tamamlandı.
16 Ağustos 2023 Çarşamba 12:43

 
ORTAHİSAR’DA 3 ADET ARSA İHALE YOLUYLA SATILACAK
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar ilçesi sınırlarında bulunan 3 adet taşınması ihale yoluyla satışa çıkaracak.
11 Ağustos 2023 Cuma 18:41

 
Trabzon Turizmi İçin Daha Fazla Geç Kalınmamalı!
TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda My Turizm Seyahat Acentesi sahibi İbrahim Değermenci, Trabzon ve bölge turizminin geleceği ile alakalı gündemi değerlendirerek açıklamalarda bulundu.
7 Ağustos 2023 Pazartesi 17:34

 
TRT SANATÇILARINDAN TRABZON’DA UNUTULMAZ MÜZİK ZİYAFETİ
TRT sanatçıları ‘Şehir Konserleri’ kapsamında Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi’nde müzikseverlerle buluştu. Trabzon Valiliği ile Trabzon Büyükşehir Belediyesinin desteklediği ve birbirinden değerli sanatçıların çok sevilen eserleri seslendirdiği konser büyük beğeni topladı.
6 Ağustos 2023 Pazar 18:10

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
23 Nisan günü gerçekleşen en önemli olayları Tarihte Bugün sayfalarına ekleyebilir ve Ana Sayfada görüntülenmelerini sağlayabilirsiniz.
1827 William Rowan Hamilton, Işık Sistemleri Teorisi'ni hazırladı.
1920 TBMM ilk kez toplandı.
1935 Polonya'da Anayasa'nın kabulü.
1945 Doğan Kardeş dergisinin ilk sayısı yayımlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur