Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YILDIZLI DAHA YEŞİL OLACAK BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAŞKAN GENÇ'TEN ANNELER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET Çebi’den Anneler Günü mesajı "OLİ" AKÇAABAT’TA SPOR VE AHLAKI ANLATTI ACISU MUHTARINDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET AKÇAABAT’TA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YENİ BİR ADRES KIZILAY AĞAÇLI ORTAOKULUNA KIYAFET DESTEĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM Koç,Şevket Çelik’in açıklamalarına tepki gösterdi. İYİ PARTİ AKÇAABAT İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNA ZİYARET Baş BELASI KOKARCA!... KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BAŞKAN EKİM'E ZİYARET MECLİS ÜYESİ ÇANKAYA’DAN SALACIK'TA AÇIKLAMA EĞİTİMCİLERDEN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI BAŞKAN EKİM, ARAÇ İDDİALARINA YANIT VERDİ AKÇAABAT’TA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPILDI AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE FARKINDALIĞINA DESTEK KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BİR DİZİ ZİYARET
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
 
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
 
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
zere haberleri
 
BAŞKAN GENÇ’TEN TURİZMDE FARKINDALIK ÇAĞRISI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, şehirdeki turizm sektörünün mevcut durumunu değerlendirmek üzere düzenlenen toplantıya katıldı.
7 Mayıs 2024 Salı 18:30

 
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
Akçaabat Belediyesi bünyesinde hizmet veren Akçabel Ticaret Anonim Şirketi’nin sosyal tesislerde ve büroda çalıştırmak üzere istihdam edeceği 9 işçi için yapılan kura çekiminde kelimenin tam anlamıyla bir skandal yaşandı.
6 Mayıs 2024 Pazartesi 17:51

 
Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, 2023 yılında 7 bin 768 dış hat uçuşunun gerçekleştirildiği Trabzon’a bu turizm sezonunda da yeni direkt seferlerin başlatılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Trabzon Havalimanında dış hatlar terminali ek binasının inşaatı bitmek üzere ve yeni sezonda hizmet vermeye başlayacak.
18 Nisan 2024 Perşembe 20:01

 
BTP ADAYI AYVAZ: TÜM SORUNLARA VAKIFIZ
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Samet Ayvaz, sosyal medya paylaşımları başta olmak üzere diğer bütün mecralarda seçmenlerine, özellikle genç seçmene seslenmeye devam ediyor.
16 Mart 2024 Cumartesi 17:22

 
ERBAKAN AKÇAABAT 'TA
Yeniden Rafah Partisi Genel Başkanı Dr Fatih Erbakan seçim faaliyetlerine katımak üzere Trabzon'a geldi.
14 Mart 2024 Perşembe 17:53

 
ADALET BAKANI AKÇAABAT’A GELİYOR
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yakın zamanda ihalesi yapılan ve inşasına başlanan Adalet Sarayı'nın temel atma törenine katılmak üzere Akçaabat'a gelecek.
26 Aralık 2023 Salı 14:15

 
BAKAN YARDIMCISI TURAN’IN TRABZON’DAKİ İLK DURAĞI GANİTA OLDU
Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Trabzon’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ın ilk durağı Ganita oldu. Ganita’yı çok beğendiğini dile getiren Bakan Yardımcısı Turan, ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
6 Aralık 2023 Çarşamba 14:22

 
AKÇAABAT’TA DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR İNCELENDİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, Akçaabat’ta devam eden bir dizi mega projenin çalışmalarında incelemeler bulunmak ve bilgi edinmek üzere Akçaabat’a geldi.
27 Kasım 2023 Pazartesi 17:34

 
Ticaret turizmi geliştirilecek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi başkanlığındaki heyet, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te başta sağlık turizmi olmak üzere iş birliği konularında temaslarda bulundu.
23 Ekim 2023 Pazartesi 08:15

 
Araç sahiplerine iyi haber! Akaryakıta indirim geldi
Benzinin litre fiyatına bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 90 kuruş indirim geldi
27 Eylül 2023 Çarşamba 00:47

 
TİSKİ 124 PERSONEL ALIMI YAPACAK
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 124 personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular 07.08.2023 Pazartesi ile 11.08.2023 Cuma (dahil) tarihleri arasında alınacak
4 Ağustos 2023 Cuma 20:27

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ PERSONEL ALACAK
Akçaabat Belediyesi Personel A.Ş. olarak, Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere; ağır vasıta şoförü alınacaktır.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 13:45

 
Trabzon Yöneticilerinden Üniversite Öğrenci Adaylarına Davet
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kurumsal İletişimDirektörlüğü koordinasyonunda yürütülen kampanya ile Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başta olmaküzere şehrin önde gelen yöneticileri üniversite tercihi yapacak adaylara hitap ederek Trabzon’u tercihetmeye davet etti.
26 Temmuz 2023 Çarşamba 15:29

 
Trabzon Üniversitesi, öğrencilere daha fazla seçenek sunuyor!
Trabzon Üniversitesinde yeni açılanlarla birlikte bölüm sayısı 59'a yükseldi. Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada, üniversitenin 11'i yeni olmak üzere 59 bölümüyle öğrencilerini beklediği vurgulandı.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 10:40

 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yüksek İstişare Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, yönetim kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, başta turizm sezonunda yaşanan aksaklıklar ve çözüm yolları olmak üzere şehrin çeşitli konularıyla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 00:53

 
Yapay zeka sahaya indi
Genç istihdam oranlarını artırmak üzere geliştirilen “Çalışan ve Üreten Gençler Programı” konulu eğitim projenin startı TRÜ’de öğretim üyelerinin katıldığı akademik projeksiyonla verildi.
6 Temmuz 2023 Perşembe 20:22

 
Muhtarlar toplantısı yapıldı
Akçaabat mahalle muhtarları sorunlarını anlatmak üzere Erol Günaydın kültür merkezinde toplandı.
23 Mayıs 2023 Salı 16:52

 
TTSO, Siyasi Partilerden Beklentiler Raporu’nu yayınladı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), her genel seçim öncesinde milletvekili adaylarını Trabzon iş dünyasının talepleri hakkında bilgilendirmek üzere hazırladığı Trabzon’un Siyasi Partilerden Beklentileri Raporu’nu yayınladı.
19 Nisan 2023 Çarşamba 15:09

 
MHP Aday Adayları Akçaabat Esnafını Ziyaret Etti
14 Mayıs 2023 Tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimi nedeniyle aday adaylıklarını açıklayan Trabzon milletvekili Adayları Akçaabat esnafını gezerek tanıtıldı.
31 Mart 2023 Cuma 18:13

 
BAŞKAN EKİM DEPREM BÖLGESİNDE
Depremin ilk günlerinden itibaren Belediyenin ekip ve ekipmanlarını bölgeleye sevk eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, devam eden çalışmalara eşlik etmek, inceleme ve istişarelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş- Elbistan’a gitti.
20 Şubat 2023 Pazartesi 17:20

 
KAMUOYUNU DUYURU.
Saygıdeğer Hemşehrilirimiz,06.02.2023 Tarihinde 7.7 Ve 7.4 Şiddetinde Merkez Üssü Kahramanmaraş Olan Ve 10 İlimizi Sarsan Başta Türkiye Olmak Üzere Türk Devletleri Yanı Sıra Müslüman Ülker'i ve tüm Dünya ülkelerini acıya boğan umudun kenetlenmenin birlik olmanın ders cıkarmanın herkesin kendince kendini ve nefsini sorguya almanın acı günlerini yaşıyoruz.
16 Şubat 2023 Perşembe 15:58

 
YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ
Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve ülkenin birçok ilini etkileyen deprem sonrası Akçaabat’a gelen ve barınma başta olmak üzere tüm ihtiyaçları karşılanan depremzedeleri ziyaret etti.
16 Şubat 2023 Perşembe 10:55

 
BARÜ “asrın felaketi”ni analiz etmek için bölgeye gidiyor
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası binalar, otoyollar, devlet ana yolları ve köprülerdeki yapısal değişiklikleri analiz etmek üzere bölgeye gidiyor.
13 Şubat 2023 Pazartesi 15:42

 
Başarılarıyla öne çıkan BARÜ’lü mezunlar iş başı yapıyor
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Ulus Meslek Yüksekokulundan mezun olan 89 kişinin kamuda istihdam edilmek üzere ataması yapıldı.
26 Aralık 2022 Pazartesi 10:56

 
Özel gereksinimli bireylerin akülü araç sevinci!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, özel gereksinimli bireylere verilmek üzere Hollanda’da faaliyet gösteren El Hattap Derneği’nin desteğiyle temin edilen 5 adet akülü aracın dağıtım törenine katıldı.
22 Aralık 2022 Perşembe 17:40

 
DR. ADNAN GÜNNAR ENDONEZYA G20 ZİRVESİNDE
AK Parti Trabzon Milletvekili, Türkiye-Endonezya Parlementolararası Dostluk Grubu Başkanı Dr. Adnan Günnar, 15-16 Kasım tarihlerinde Endonezya Bali’de düzenlenen G20 Liderler Zirvesine katılmak üzere, Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Endonezya’ya gitti.
15 Kasım 2022 Salı 14:03

 
Özel Ahmet Uğur Turhan Fen Ve Teknoloji Lisesi Görkemli Törenle Açıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere bugün Trabzon’a geldi. İlk olarak Zigana Tüneli inşaatını inceleyen Karaismailoğlu, daha sonra Özel Ahmet Uğur Turhan Fen ve Teknoloji Lisesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Bakan Karaismailoğlu’nu bir an olsun yalnız bırakmadı.
8 Ekim 2022 Cumartesi 12:04

 
İYİ Partili İbrahim Özkan'dan, Mustafa Bıyık ile ilgili dikkat çeken sözler!
Trabzon’da Yomra Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Trabzonspor Şampiyonluk Müzesinin açılışına katılmak üzere İstanbul’dan gelen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, 61saat’e çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
27 Eylül 2022 Salı 19:15

 
Söz verdiğimiz yatırımları ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz.
Başta ilçemiz olmak üzere Trabzon Bölgesi’nin önemli bir eksiğini giderecek olan trafo merkezi, ihale edildi.
26 Ağustos 2022 Cuma 10:34

 
Araç sahipleri dikkat, yine zam geliyor!
Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ediyor. Perşembe gününden geçerli olmak üzere motorin grubunda 95 kuruş fiyat artışı bekleniyor.
24 Ağustos 2022 Çarşamba 06:46

 
Ortahisar Belediyesi Creatiny Roket Takımı Aksaray’a uğurlandı
Ortahisar Belediyesi tarafından desteklenen Ortahisar Belediyesi Creatiny Roket Takımı TEKNOFEST 2022 bünyesinde yer alan Roket Yarışmasına katılmak üzere Aksaray’a uğurlandı.
1 Ağustos 2022 Pazartesi 18:37

 
Fatih Erbakan: Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisiyiz
Hem iktidarın, hem de Altılı Masa’nın çözüm üretmekten uzak söylem ve tavırlarından dolayı vatandaşın, her iki taraftan ümidini kestiğini kaydeden Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, üye sayılarından da görüldüğü üzere milletin, akın akın çare olarak gördüğü Yeniden Refah Partisi’ne koştuğunu ve partilerinin Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olduğunu söyledi.
13 Haziran 2022 Pazartesi 17:19

 
MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER AKÇAABAT’TA
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve okul açılışı gerçekleştirmek üzere Trabzon’a geldi.
10 Mart 2022 Perşembe 17:53

 
Büyükşehir Suda Kdv İndirimi Yaptı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat tarihinden itibaren geçerli olmak üzere su fiyatlarında Katma Değer Vergisi’ni (KDV) yüzde 1’e indirdi.
17 Şubat 2022 Perşembe 19:13

 
Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’na ilk kez kadın başkan seçildi
Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 15. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. 5-6 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen 15. Olağan Genel Kurulunda seçime Dayanışma Grubu ve Çağdaş Ülkem Harita Mühendisleri Grubu olmak üzere iki ayrı grup katıldı.
14 Şubat 2022 Pazartesi 14:30

 
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AKÇAABAT'TA
Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu Akçaabat’ta okullardaki kütüphaneleri ve Akçaabat kütüphanesini gezerek okuma konusunda yetkililerden bilgi aldı.
9 Şubat 2022 Çarşamba 19:11

 
BALTA'DAN BASIN AÇIKLAMASI
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü bir dizi açılışı gerçekleştirmek üzere şehrimize teşrif etmiş ve Trabzon Meydanında, muhteşem bir kalabalık ile toplanan, halkımıza hitap etmiştir.
1 Şubat 2022 Salı 17:11

 
Büyükşehir’in Büyük Projeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarafından Açılıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerin açılışını yapmak üzere 30 Ocak Pazar günü Trabzon’a geliyor.
27 Ocak 2022 Perşembe 16:38

 
Ankara’ya Yeni Yönetim
Başta Akçaabatlıları olmak üzere tüm Karadenizlileri bir araya getirmek, yardımlaşma ve dayanışma ile kültürümüzü tanıtmak gayesiyle ve gönüllülük esasıyla sosyal bir görev yapan Ankara Akçaabat Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği’nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı.
22 Ocak 2022 Cumartesi 17:45

 
Bartın Üniversitesi Adalet Programı öğrencileri yeni Adalet Sarayını gezdi
Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulu Adalet Programı öğrencileri yeni hizmete giren Adalet Sarayını gezerek, meslekleriyle ilgili bilgiler aldı.
28 Kasım 2021 Pazar 12:40

 
Büyükşehir ‘Kamu İsg’ Ailesine Katıldı
İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanmasını sağlamak ve mevcut uygulamaları geliştirmek üzere gerçekleştirilen ‘Kamu İş Sağlığı ve Güvenliği İstişare Toplantıları’ bu hafta Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile yapıldı.
23 Ekim 2021 Cumartesi 10:29

 
Bartın Üniversitesi ile KARDÖKMAK arasında iş birliği protokolü imzalandı
Bartın Üniversitesi ile Kardemir Döküm Makine San. ve Tic. A.Ş. (KARDÖKMAK) arasında proje bazlı çalışmalar ve “İş yeri Eğitim Modeli” başta olmak üzere birçok konuda iş birliğini içeren protokol imzalandı.
25 Ağustos 2021 Çarşamba 19:11

 
"30 MART'TA KIRMIZI ÇİZGİMİZİ ÇEKİYORUZ"
Kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamak, varsa buralardan geçen veya geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkını vermeye dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla "30 MART'TA KIRMIZI ÇİZGİMİZİ ÇEKİYORUZ"
29 Mart 2021 Pazartesi 18:07

 
SERVET ANNE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!
İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu'nun cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere Gaziosmanpaşa Merkez Camii'ne getirildi.
14 Mart 2021 Pazar 15:22

 
Gökan Gedikli'den Başsağlığı Mesajı
Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere kalkış yapan Kara Kuvvetlerimize ait helikopterin düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.
4 Mart 2021 Perşembe 19:29

 
Trabzon Valiliği tedbirleri arttırdı!
Trabzon Valiliğince, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle alınan ilave tedbirler kapsamında hayvancılıkla ilgilenenler hariç olmak üzere bu hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında ve 6-7 Mart tarihlerinde "Çiftçi Kayıt Belgesi" ile kırsal mahallelere, yaylalara gidilmesine izin verilmeyeceği bildirildi.
26 Şubat 2021 Cuma 18:50

 
Başkan Ekim'den İstek Var
Bu yazı ve yazıdaki âcizane fakat halisane isteğimiz, Değerli Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim ve Ak Parti başta olmak üzere tüm Siyasi Parti Yöneticilerimize arz olunur.
30 Ocak 2021 Cumartesi 21:17

 
MİNİBÜS VE DOLMUŞLARIN TAKSİYE DÖNÜŞÜMÜ 5. KEZ UKOME GÜNDEMİNDE
İBB’nin, şoför esnafının sorunlarının çözümüne yönelik olarak 5. kez UKOME gündemine getirdiği 1000 taksi projesi, değerlendirilmek üzere alt komisyona havale edildi.
29 Ocak 2021 Cuma 18:20

 
TRABZON VALİLİĞİ AÇIKLADI O KARARLAR KALDIRILDI
Koronavirüs (Kovid-19) Salgınından Vatandaşlarımızı Korumak ve Salgını Engellemek için Alınması Gereken ilave Tedbirler İl Hıfzıssıhha Kurulu, Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında 16.01.2021 Cumartesi günü Saat 11.00’de yukarıdaki gündem maddesini görüşmek üzere olağanüstü toplanmıştır.
17 Ocak 2021 Pazar 14:58

 
Ortahisar, 2020’de 1913 çifti evlendirdi
Ortahisar Belediyesi Evlendirme Memurluğu, 2020 yılında Türk vatandaşı ve yabancı ülke uyruklular olmak üzere toplam 1913 çiftin nikâhını kıydı.
3 Ocak 2021 Pazar 00:03

 
Meteoroloji uyardı: Fırtına ve kuvvetli yağışlar geliyor!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, başta Akdeniz bölgesi olmak üzere Ege, Karadeniz ve Marmara için kuvvetli fırtına uyarısında bulundu.
13 Aralık 2020 Pazar 05:53

 
Bor büyük bir mucize olabilir mi?
Yapılan ve halen devam çok sayıdaki çalışmalar göstermektedir ki bor, başta COVİD-19 ve KANSER olmak üzere pek çok hastalığın tedavisinde etkin bir rol oynamaktadır.
8 Aralık 2020 Salı 19:09

 
Bu Gece Motorinde indirim Geliyor
Motorinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 2 kuruş indirime gidilecek.
19 Kasım 2020 Perşembe 17:04

 
Trabzon Emniyeti Göz Açtırmıyor
TRABZON Emniyet Müdürlüğü ekipleri son bir haftada asayiş uygulamaları kapsamında 19’u yabancı uyruklu olmak üzere 13 bin 476 kişinin sorgulamasını yaptı.
16 Eylül 2020 Çarşamba 09:44

 
Cumhurbaşkanı Trabzon’a geliyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir dizi programa katılmak üzere Rize'ye oradan da Trabzon'a gelecek.
12 Ağustos 2020 Çarşamba 09:40

 
BAŞKAN EKİM ESNAFLA BAYRAMLAŞTI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Kurban Bayramı vesilesiyle Akçaabat esnafını gezerek esnafın bayramını kutladı ve hayırlı işler temennisinde bulundu. https://www.akcaabat.bel.tr/uploads/HABERLER/123.jpg
3 Ağustos 2020 Pazartesi 17:45

 
AKÇAABAT’A YENİ BİR TURİZM ALANI
Akçaabat İlçesi Akçaköy Mahallesi Sınırları içerisinde bulunan yaklaşık 7,5 dönümlük alan Turizm amaçlı yeme içme ve dinlenme alanı olarak kullanılmak üzere, vaziyet planındaki plan kararlarına uygun hale getirilmek koşuluyla ihale yoluyla kiraya verilecektir.
3 Ağustos 2020 Pazartesi 17:40

 
Minik dostlara muhteşem klinik!
Sokak hayvanları için bugüne kadar sahiplendirme başta olmak üzere, ilçenin muhtelif yerlerine kedi ve köpek kulübesi, suluk ve yemlik monte ederek sokak hayvanlarının her türlü beslenme ihtiyacını karşılayan Ortahisar Belediyesi bu projelerine bir yenisini daha ekledi.
8 Haziran 2020 Pazartesi 17:48

 
Fatih Sondaj Gemisi Trabzon’da
Karadeniz’de sondaj faaliyeti gerçekleştirmek üzere 29 Mayıs Cuma günü İstanbul’dan Karadeniz’e açılan Fatih Sondaj Gemisi, bugün öğle saatlerinde Trabzon’a geldi.
1 Haziran 2020 Pazartesi 17:10

 
CAMiLER YARIN İBADETE AÇILIYOR
Trabzon'da 1216 cami ve 45 cami dışı olmak üzere toplam 1261 sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde yarın ibadete açılacak
28 Mayıs 2020 Perşembe 09:20

 
20 üniversiteden temsilciler video seminerde bir araya geldi
Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen video seminerde, 20 farklı üniversiteden temsilciler “Yükseköğretimde Norm Kadro Uygulamaları” başta olmak üzere birçok konuda fikir alışverişinde bulundu.
21 Mayıs 2020 Perşembe 00:29

 
Endemik bitki türlerinden tıbbi katma değer üretilecek
Bartın Üniversitesi, TÜBİTAK tarafından desteklenen projesiyle Batı Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere ülkemizde yayılış gösteren endemik bitki türlerinden tıbbi katma değer üretmeyi hedefleniyor.
5 Mayıs 2020 Salı 17:25

 
FAYDALI HİZMETLER SAĞLAYACAK
Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Özel 7M Hastanesi’ne giderek, ortaklar TTSO Meclis Üyesi Aydın Özkurt, Engin Çakır ve CEO Dr. Alpaslan Kapısız’a hayırlı olsun dedi hastaneyi gezerek bölge için önemli yatırım olduğunu söyledi.
26 Nisan 2020 Pazar 18:02

 
HALK EĞİTİMDEN 10000 ADET MASKE
Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi,İlçe milli Eğitim Müdürlüğü ve Akçaabat Belediye Başkanlığımız ortak projesi kapsamında üretilen 10000 adet maske İlçe sağlık kurumlarına ve ihtiyaçlı vatandaşlara ulaştırılmak üzere Belediye Başkanlığına teslim edildi.
15 Nisan 2020 Çarşamba 19:09

 
ETKİNLİKLER İPTAL EDİLDİ
Çin Halk Cumhuriyetinin Wuham Şehrinde ortaya çıkan “2019-nCoV” adlı yeni korona virüs vaka sayısının komşu ülkeler de dahil olmak üzere Dünyanın birçok ülkesinde artmakta olduğu müşahede edilmektedir.
12 Mart 2020 Perşembe 10:39

 
AKÇAABAT YENİDEN REFAH SAKARYA'DA
Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe başkanlığı olarak ' Seninleyiz Kudüs' Mitingine katılmak üzere çıktığımız yolculukta kötü hava şartları nedeniyle hakimiyetini kaybeden sürücü, aracımıza çarpıp maddi hasara neden oldu.
10 Şubat 2020 Pazartesi 12:37

 
ÜLKÜCÜLER SİNEMADA BULUŞTU
Trabzon Ülkü Ocakları vizyona giren “Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı” filmini izlemek üzere bir program düzenledi.
29 Ocak 2020 Çarşamba 18:01

 
CORA:ELAZIĞ İÇİN EL ELE
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Elazığ’da meydana gelen ve Malatya başta olmak üzere birçok ilde hissedilen 6.8 büyüklüğündeki depremle ilgili geçmiş olsun mesajı yayınladı.
25 Ocak 2020 Cumartesi 00:02

 
ALİ ŞENTÜRK ANKARA’DA
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı Ali Şentürk Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF)’un Toplantısına Katılmak Üzere Ankara’da.
23 Ocak 2020 Perşembe 16:52

 
Ortahisar, 2019 yılının nikah bilançosunu açıkladı
Ortahisar Belediyesi Evlendirme Memurluğu, 2019 yılında, Türk vatandaşı ve yabancı ülke uyruklular olmak üzere toplam 2119 çiftin nikahını kıydı.
3 Ocak 2020 Cuma 16:00

 
Bartın Üniversitesindeki konferansta plastikteki tehlikeye dikkat çekildi
Bartın Üniversitesinde gerçekleştirilen konferansta konuşan Prof. Dr. Hamdi Temel, günlük yaşamda kullanılan plastik ürünlerin kanser başta olmak üzere birçok hastalığa neden olduğunu söyledi.
2 Aralık 2019 Pazartesi 17:29

 
DÜNYA FİNALİ İÇİN JÜRİ ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ
Ulusal ve uluslararası proje başarılarıyla dikkat çeken Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ali CAN; ülkemizde bilimsel çalışmalarıyla iz bırakan, sosyal sorumluluk çalışmaları ile toplumda bir fark yaratma potansiyeli yüksek olan “Türkiye’nin 10 Başarılı Genci”nin seçilerek ödüllendirildiği yarışma çerçevesinde, "İnsanlığa ve Gönüllü Kuruluşlara Hizmet" kategorisi için değerlendirme yapmak üzere Jüri Üyeliği’ne seçildi.
7 Kasım 2019 Perşembe 19:38

 
DOLMUŞ MESELESİNDE SONA YAKLAŞILDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetimi ve kentteki tüm durak başkanlarıyla, dolmuşlardaki dönüşüm konusunda son dokunuşları yapmak üzere bir araya geldi.
15 Ekim 2019 Salı 17:53

 
Akçaabat kaymakamı Orta mahallede
Akçaabat ilçesinin yeni kaymakamı Ramazan Kurtyemez Orta mahalledeki tarihi binaları gezerek bilgi aldı.
5 Ekim 2019 Cumartesi 11:51

 
HALUK LEVENT, ZORLUOĞLU’NUN ÇAY DAVETİNE İCABET ETTİ
Başkanı olduğu AHBAP Derneği’nin organizasyonuyla Karadeniz Bölgesi’nde çeşitli temaslar gerçekleştiren sanatçı Haluk Levent, lösemi hastası çocukları ziyaret etmek üzere geldiği Trabzon’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun da misafiri oldu.
27 Haziran 2019 Perşembe 17:01

 
YILDIRIM, İMAMOĞLU VE MODERATÖR
Değerli okurlar;Hepinizin bildiği üzere, Pazar günü saat 21.00 da tüm Türkiye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının yapacak olduğu mülakata odaklandı.
18 Haziran 2019 Salı 00:57

 
2010-11 şampiyonu Trabzonspor’dur
Dün sosyal medyada başta Fenerbahçeli işadamları olmak üzere taraftarlarının, Bakan Albayrak’ın sözlerine atıfta bulunarak yaptıkları paylaşımlara Trabzonspor taraftarları da duyarsız kalmayarak karşılık verdi. Bu anlamda Bakan Berat Albayrak’a hem teşekkürlerini ileten hem de sahip çıkan taraftarlar, “Hemşehrimiz Sayın Bakanımızla gurur duyuyoruz” dediler.
8 Haziran 2019 Cumartesi 05:29

 
Benzin ve Motorine İndirim Geldi
Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinde 17, motorinde 21 kuruş indirim gerçekleşti.
8 Haziran 2019 Cumartesi 00:38

 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KAYBEDİLEN BELEDİYELERDEN KİMİ SORUMLU TUTTU?
Geçtiğimi hafta sonu AK Parti Kızılcahamam’da toplandı. Ankara, İstanbul başta olmak üzere önemli şehirler kaybedildi.
29 Nisan 2019 Pazartesi 10:32

 
BAŞKAN'DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Mübarek üç aylar içinde yer alan, Ramazan’ın müjdecisi bu anlamlı gecenin, başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam dünyasının beratına, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Mevlâ’dan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.
18 Nisan 2019 Perşembe 00:26

 
Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, mazbatasını almak üzere İl Seçim Kuruluna geldi.
17 Nisan 2019 Çarşamba 16:00

 
ORTAHİSAR MAZERET ÜRETMESİN BAŞARILI OLAMADILAR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, Beşirli Mahallesi esnafını gezerek, destek istedi.
2 Mart 2019 Cumartesi 14:25

 
Örs,vatandaşı dinledi.
İYİ PARTİ Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin sahiline dayattığı arıtma tesisi kararını görüşmek üzere Yıldızlı Mahallesi’ne gitti.
12 Aralık 2018 Çarşamba 10:13

 
Trabzon'un yeni Valisi İsmail Ustaoğlu oldu!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yer alan kararlara göre, 9'u kaymakamlık görevlerinden olmak üzere 20 il için yeni valilerin atamaları gerçekleştirildi. Diğer 18 ilden 17'sine başka illerden valiler atandı, birine ise merkez valiliği görevinden atama yapıldı.
27 Ekim 2018 Cumartesi 12:41

 
SÜMELA İÇİN GELDİ
FENER Rum Patriği Bartholomeos, Doğu Karadeniz gezisi için geldiği Trabzon'da, Maçka ilçesindeki dünyaca ünlü Sümela Manastırı'nı gezerek, restorasyon çalışmalarını inceledi. Bartholomeos, uzun süredir kapalı olan manastırda, 15 Ağustos 2019 tarihinde ayin yapacaklarını söyledi.
14 Ekim 2018 Pazar 08:27

 
TAHRAN'DA TARİHİ İDLİB ZİRVESİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi'ne katılmak üzere İran'da.
7 Eylül 2018 Cuma 00:00

 
PROTOKOL ACISU’DA BULUŞTU
Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli’nin düzenlediği yemeğe il dışından, ilçe genelindeki protokolden isimler ve müdürlerin bir arada olduğu birlik,beraberlik, dayanışma işbirliği ve istişare yapmak üzere yemek programı düzenledi.
28 Ağustos 2018 Salı 19:51

 
Revi:Tek yumruk olacağız
AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısına katılmak üzere Trabzon’a gelen ve toplantı sonrasında kısa sürede toplanan 10 bin kişinin üzerinde vatandaşla buluşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da büyük bir coşku ve heyecanla karşılandığını söyleyen AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi “Devlet Başkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir coşku ve heyecanla karşılayan parti teşkilatlarımıza ve Trabzonlulara teşekkür ediyorum.” dedi.
14 Ağustos 2018 Salı 08:08

 
KARAYOLLARI ONA EMANET
İnşaat Mühendisi hemşehrimiz Abdulkadir Uraloğlu'nun Karayolları Genel Müdürü olarak atanması ilçemiz başta olmak üzere Trabzon ve ilçelerinde sevinçle karşılandı.
23 Temmuz 2018 Pazartesi 15:15

 
AK Parti Trabzon Milletvekilleri ve Adayları Trabzon'un Doğu İlçelerini Turladı!
24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimin ardından yeniden Trabzon milletvekili seçilen Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora ile milletvekili adayları Vehbi Koç, Selçuk Çebi ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Trabzon'un Çaykara, Dernekpazarı, Of, Hayrat, Sürmene, Köprübaşı, Araklı, Arsin, Yomra ve Maçka ilçelerini gezerek vatandaşlara teşekkür ettiler.
28 Haziran 2018 Perşembe 16:39

 
CHP'DE NELER OLUYOR
'Kılıçdaroğlu, MYK'da görevi Muharrem İnce'ye devretmek için kurultay çağrısı yapacak' Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) yapılan açıklamada yarın saat 11:00'da seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere MYK'nın toplanacağı duyurulmuştu.
26 Haziran 2018 Salı 00:36

 
METEOROLOJİDEN 18 İL İÇİN UYARI GELDİ
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den son dakika uyarısı geldi. Son hava tahmin raporuna göre başta İstanbul ve Ankara olmak üzere birçok ilde sağanak yağış bekleniyor.
5 Haziran 2018 Salı 14:20

 
İYİ PARTİ'DEN BASIN BİLDİRİSİ
Malumumuz üzere,24 Haziran 2018 tarihi erken seçim tarihi olarak belirlenmiştir.
19 Nisan 2018 Perşembe 16:56

 
Müftü Demir’e şok tayin!
TRABZON İl Müftüsü Keramettin Demir, başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı.
11 Nisan 2018 Çarşamba 00:00

 
GÜMRÜKÇÜOĞLU HERKESİ KONGREYE DAVET ETTİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor’un bugün başlayan olağanüstü genel kurulunun, Bordo-Mavili camianın her açıdan gücüne güç katacağına yürekten inandığını ifade ederken başta kongre üyeleri olmak üzere tüm Trabzonspor taraftarlarını yarın gerçekleştirilecek olan seçimli genel kurula katılmaya davet etti.
7 Nisan 2018 Cumartesi 00:00

 
Benzine 12 kuruş zam
Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından geçerli olmak üzere 12 kuruş zam yapıldı.
26 Mart 2018 Pazartesi 17:11

 
GÜNNAR Akçaabat ilçe teşkilatıyla buluştu.
Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN’ın katılımıyla Trabzon’da 25 Mart 2018 Pazar günü yapılacak olan AK Parti Trabzon 6. olağan İl Kongresi öncesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi almak ve değerlendirmelerde bulunmak üzere AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan GÜNNAR Akçaabat ilçe teşkilatıyla buluştu.
19 Mart 2018 Pazartesi 14:50

 
HACIOĞU'NUN 18 MART ÖZEL MESAJI
Vatan savunmasının en büyük destanı olan Çanakkale deniz zaferinin 103. yılında, başta büyük önder Gazi Mustafa kemal olmak üzere, vatanı için canını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.
19 Mart 2018 Pazartesi 00:00

 
TRABZON’DA ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMI DÜZENLİYORUZ
15 Temmuz’da tanklara, toplara, uçaklara karşı durup şehadete yürüyen 251 şehidimiz ve devletimizin bekası için terör örgütlerine karşı mücadele veren Zeytin Dalı Harekatı şehitlerimiz başta olmak üzere, vatan savunmasında hayatını kaybeden tüm şehitlerimiz için mevlid-i şerif programı düzenliyoruz.
14 Mart 2018 Çarşamba 15:36

 
Başkent’e çıkarma
MHP Trabzon il ve ilçe başkanları, Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıya katılmak üzere Ankara’ya gitti.
16 Şubat 2018 Cuma 20:23

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1485 Davutpaşa Lisesi, dönemin sadrazamı Davut Paşa tarafından 'Mekteb-i Sübyan' adıyla kuruldu. Okul 1874'te Rüştiye Mektebi'ne dönüştü.
1868 Nevada Eyaleti'nde bulunan Reno şehri kuruldu.
1926 ABD'li kaşif Amiral Byrd, Kuzey Kutbu'na doğru ilk uçuşunu yaptı.
1936 Benito Mussolini, İtalya Faşist İmparatorluğu'nu ilan etti.
1936 İtalya resmen Etiyopya'yı ilhak etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur