Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı. Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı KAMPÜS KARNAVAL YERİ ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
 
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
 
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
programlar haberleri
 
OSMAN KALYONCU’DAN İFTAR SONRASI YOĞUN TEMPO
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Ramazan ayının girmesiyle birlikte saha programlarında vites yükseltti.
17 Mart 2024 Pazar 12:39

 
Türkiye Yüzyılı’nın Kahramanları dualarla anıldı
Bartın’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde şehit olan kahramanlarımız düzenlenen programlarda dualarla anıldı.
15 Temmuz 2023 Cumartesi 16:56

 
TÜBİTAK’ın Teknoloji ve Yenilik Destek Programları TTSO üyesi firmalara anlatıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) iş birliğiyle düzenlenen TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Bilgilendirme Semineri’nde, oda üyesi firmalara ve sektör temsilcilerine destekler konusunda ayrıntılı bilgi verildi, soruları yanıtlandı.
16 Haziran 2023 Cuma 16:22

 
ÇOCUK TİYATROSUNDA SALON DOLDU TAŞTI
Yomra artık kültür sanat programlarına ev sahipliği yapıyor. Yomra Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk tiyatrosu, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
6 Nisan 2023 Perşembe 18:02

 
BARÜ’de akredite olan program sayısı 12 oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Edebiyat Fakültesinin Felsefe, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı ile Fen Fakültesinin Moleküler Biyoloji ve Genetik programlarıyla birlikte akredite olan program sayısı 12 oldu.
8 Mart 2023 Çarşamba 17:40

 
Trabzonspor'un süper lig maç programı belli oldu.
Spor Toto Süper Lig'de 24, 25 ve 26. hafta müsabaka programlarını açıkladı.
18 Şubat 2023 Cumartesi 00:06

 
Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Kadın Kolları olarak her zaman halkımızla iç içeyiz.
Dinamik yapımızla her gün halkımızla buluşma programları gerçekleştiriyoruz.
18 Ocak 2023 Çarşamba 10:14

 
TKDKA'ya AB Koordinatörlüğünden ziyaret.
Bir dizi programlar için Trabzon’a gelen AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria PERTZINIDOU ve beraberindeki AB’ye bağlı 18 ülkenin misyon şefi yardımcılarından oluşan heyet TKDK Trabzon İl Koordinatörlüğü tarafından hibe desteği verilen İSKALİTA OTEL ( Ayşe KAYA) ve KAHVALTI DÜNYASI ( Hüseyin TÜYSÜZ) projelerini ziyaret ettiler.
28 Eylül 2022 Çarşamba 19:05

 
Milletvekili Örs; "Ne hesapları, ne de takvimleri tuttu!"
Mahalle programlarını sürdüren İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin ÖRS, Kireçhane ve Karlık Mahallelerini ziyaret etti, Ak Parti'nin ekonomi politikalarını eleştirdi "Ne hesapları, ne de takvimleri tuttu!" dedi.
27 Eylül 2022 Salı 10:35

 
Genç’ten engelli derneklerine iftar yemeği!
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, iftar programlarına engelli dernekleriyle devam etti.
15 Nisan 2022 Cuma 17:20

 
AK Parti 4 Ekiple Sahada
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı, her yıl Ramazan ayında olduğu gibi mahalle ziyaret programlarına ilk haftadan başladı.
12 Nisan 2022 Salı 17:48

 
Bartın Üniversitesinin kalite yolculuğu devam ediyor
Bartın Üniversitesinde “Sürdürülebilir İyileşme ve Kalite” hedefleri doğrultusunda Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi ve Resim-İş öğretmenlikleri programlarında akreditasyon sürecinin saha ziyaretleri tamamlandı.
14 Mart 2022 Pazartesi 14:15

 
AKÇAABAT’IN GÖNÜLLÜ TURİZM ELÇİLERİNİ AĞIRLADIK
Akçaabat Belediyesi, Turizm ve Seyahat Acenteleriyle yapmış olduğu programlarla Akçaabat’ın kültürünün, sanatının ve doğasının ününe ün katmaya devam ediyor.
20 Ocak 2022 Perşembe 18:38

 
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un “Hoş geldiniz” mesajı
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, YKS 2021 tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından Bartın Üniversitesindeki programlara yerleşme başarısı gösteren öğrenciler için tebrik mesajı yayımladı.
1 Eylül 2021 Çarşamba 09:23

 
Bartın Üniversitesi “Akıllı Tercih” programlarında tanıtıldı
Bartın Üniversitesinde yer alan bölüm ve programlar “Akıllı Tercih” programları kapsamında düzenlenen 12 ayrı canlı yayında aday öğrencilere tanıtıldı.
9 Ağustos 2021 Pazartesi 17:28

 
LİDERLERİN PROGRAMLARI BELLİ OLDU
Türkiye Kurban Bayramı'nı karşılamaya hazırlanırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile siyasi parti genel başkanlarının bayram programları belli oldu.
16 Temmuz 2021 Cuma 16:53

 
Üniversitemizde 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
Rektörlüğümüz himayelerinde Üniversitemizin tüm bölüm ve programlarına yönelik Mezuniyet Töreni düzenlendi.
8 Temmuz 2021 Perşembe 18:15

 
Trabzon Üniversitesinde Yeni Bölüm, Anabilim Dalı ve Programlar Açıldı
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Rektörlüğümüzün üniversitemiz bünyesinde yeni bölüm, anabilim dalı ve programlar açılmasına ilişkin tekliflerini değerlendirerek İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Yabancı Diller Yüksekokulu ve Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu bünyesinde altı yeni bölüm, 15 anabilim dalı ve iki programın açılmasını uygun gördü.
27 Nisan 2021 Salı 17:55

 
Bartın Üniversitesi’nde Fulbright bursları semineri verildi
Bartın Üniversitesi’nde gerçekleştirilen çevrimiçi seminerde “Fulbright Burs Programları ve ABD'de Eğitim” konusunda bilgiler verildi.
29 Ocak 2021 Cuma 18:05

 
Öğrencilere AB hibe programlarından yararlanma teknikleri anlatıldı
Ortahisar Belediyesi Üniversite Birimi’nin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği AB Hibe Programlarına Proje Hazırlama Eğitimi tamamlandı.
25 Eylül 2020 Cuma 10:15

 
Genç, üniversiteyi kazanan öğrencileri kabul etti
Ortahisar Belediyesi'nin Üniversiteye Hazırlık Kurslarından lisans ve önlisans programlarını kazanan öğrenciler Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret etti. Öğrencileri tebrik eden Başkan Genç, kazandıkları bölümlerle ilgili öğrencilerle sohbet etti.
7 Eylül 2020 Pazartesi 09:45

 
Trabzon Üniversitesi Kontenjanlarının Yüzde 99’unu Doldurdu
Trabzon Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre lisans programlarında yüzde 100’ü aşan, ön lisans programlarında ise yüzde 97,4’lük doluluk oranı ile en çok tercih edilen üniversiteler arasında yer aldı.
31 Ağustos 2020 Pazartesi 15:25

 
Bu Belgesi Olanlara Fırsat
Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında açılacak kurs programlarında görevlendirilecek usta öğretici talepleri alınıyor.
20 Ağustos 2020 Perşembe 20:16

 
Bartın Üniversitesi Kocaeli’de tanıtıldı
Bartın Üniversitesinin fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu ve enstitülerinde yer alan programlar Kocaeli’de gerçekleştirilen fuarda tanıtıldı.
18 Aralık 2019 Çarşamba 16:09

 
AK PARTİ'DEN 18. KURULUŞ ETKİNLİĞİ
“TÜRKİYE SEVDASIYLA YAŞIMIZ HEP 18” temasıyla düzenlenecek programlar ve mesajlarla kutlayacak olan AK PARTİMİZ, Akçaabat İlçe Başkanlığımızın bugün (Çarşamba) organize ettiği etkinlikte ne kadar büyük bir aile olduğunu ortaya koydu.
15 Ağustos 2019 Perşembe 00:00

 
İLÇE PROTOKOLÜ İFTARDA BİR ARADA
Akçaabat Belediyesi’nin ev sahipliğinde gelenekselleşen iftar programları tüm hızıyla devam ediyor.
27 Mayıs 2019 Pazartesi 10:01

 
SAADET ADAYLARI HERKESİ KUCAKLIYOR
Saadet Partisi Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Hasan Saka, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mimar Osman Tuğrul Gazi Bayram Ve Meclis Üyesi Adayları Mersin, Akçakale, Salacık Programlarını İcra Ettiler.
11 Mart 2019 Pazartesi 19:59

 
YEŞİLAY DUR DURAK BİLMİYOR
Yeşilay Haftası kapsamında programlar Ortahisar ve Akçaabat İlçeleri ile devam etti
5 Mart 2019 Salı 20:08

 
AKBULUT MESAİYE ERKEN SAATTE BAŞLADI
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut’un gündüz ve akşam programları dolu geçiriyor.
1 Mart 2019 Cuma 17:24

 
4. Güneydoğu'dan Karadeniz'e Gezisi
İki yıl önce DİNBİRDER Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım öncülüğünde başlatılan Güneydoğu'dan Karadeniz'e, Karadeniz'den Güneydoğu'ya "Kardeşlik Köprüsü" programlarının 4.sü 14 Ağustos Salı günü başlıyor.
13 Ağustos 2018 Pazartesi 19:16

 
Trabzon’da İş dünyası Öztatar’ı bekliyor
Trabzon ve bölgede gerçekleştirdiği önemli konferans ve eğitim programlarıyla adından sıkça söz ettiren Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Trabzon Şubesi ses getiren programlarına bir tanesini daha ekliyor
13 Mart 2018 Salı 00:41

 
Ülkücüler Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu Anıyor.
Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Ege Üniversitesinde terör örgütü üyeleri tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu vefatının 3. Sene-i devriyesinde çeşitli etkinlik ve programlarla anıyor.
22 Şubat 2018 Perşembe 16:54

 
Ülkü Ocaklarından Gençlik Koşusu
Ülkü Ocakları Genel Merkezi, MHP'nin Merhum Lideri Alparslan Türkeş'in doğumunun 100. senesinde çeşitli gençlik programları düzenliyor.
6 Kasım 2017 Pazartesi 19:04

 
Pakistan Heyeti Trabzon’a Geliyor!
Pakistan Ticaret ve Tekstil Bakanı Pervez Malik ve Pakistan milletvekillerinden oluşan heyet bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere Trabzon’a geliyor.
27 Ekim 2017 Cuma 17:26

 
Herkesi 15 Temmuz programlarına davet ediyoruz
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı nedeniyle bütün vatandaşları, 11-16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek anma programlarına katılmaya davet etti.
11 Temmuz 2017 Salı 18:54

 
Tonya’ya ne gerekiyorsa yapmak vazifemizdir
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu halk iftarları programlarına devam ediyor.
21 Haziran 2017 Çarşamba 06:58

 
Başkan Türkmen İftar Yemeğinde Buluşturdu.
Akçaabat Belediyesi’nin ev sahipliğinde gelenekselleşen iftar programları tüm hızıyla devam ediyor.
16 Haziran 2017 Cuma 17:28

 
Aile Eğitim Programları’nın ilki yapıldı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, UNICEF, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) protokolü ile başlatılan Aile Eğitim Programları’nın ilki gerçekleştirildi.
3 Nisan 2017 Pazartesi 18:41

 
Kontrol edilebilen stres başarı getirir
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yüksek Öğretim Giriş Sınavı (YGS) öncesi öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla seminer programları düzenledi.
7 Mart 2017 Salı 00:43

 
ÖSYS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı.
ÖSYM tarafından, 2016-ÖSYS yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme sonuçları açıklandı.
11 Ağustos 2016 Perşembe 11:43

 
Sınav Sonuçları Açıklandı
ÖSYM tarafından, 2016-ÖSYS yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme sonuçları açıklandı.
10 Ağustos 2016 Çarşamba 19:11

 
Mehteran Akçaabat’ı Coşturdu
Türkiye Cumhuriyeti Devletine darbe teşebbüsünde bulunan terör örgütüne karşı birlik ve dayanışma adına Akçaabat’ta bugün Cuma namazından önce Camilerde şehitlerimiz için düzenlenen Kuran-ı kerim ve mevlit programları organize edildi.
22 Temmuz 2016 Cuma 18:40

 
Belediye İftar Programlarına Devam Ediyor.
Akçaabat Belediyesi iftar programlarına Muhtarlara verdiği yemekle devam etti.
27 Haziran 2016 Pazartesi 17:30

 
Belediye İftar Programlarına Devam Ediyor.
Akçaabat Belediyesi iftar programlarına devam ediyor.
24 Haziran 2016 Cuma 01:03

 
Ak Parti Boş Durmuyor.
AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı, ramazan programlarını sürdürüyor. Ramazan ayını mahallerde vatandaşlar ile buluşarak iftarını açıyor.
23 Haziran 2016 Perşembe 16:25

 
‘Yaş Çay Bizim İşimiz’ projesi sonuçsuz kaldı..
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü’nün aktif iş gücü hizmetleri piyasası programları iş birliği protokolü kapsamında yürütülen “Yaş Çay Bizim İşimiz” projesi yeterli sayıda işçi bulunamadığından hayata geçirilemedi.
24 Mayıs 2016 Salı 17:10

 
Aile Eğitimi Hız Kazanıyor.
Halk Eğitimi Merkezi koordinesinde tüm okullarımızda Aile Eğitimi programları uygulanmaktadır.
22 Şubat 2016 Pazartesi 18:57

 
Gümbür gümbür iktidara doğru
Trabzon Milletvekili Günnar, yoğun seçim programlarına sabah erken saatlerde başlıyor ve gece yarılarına kadar ara vermeden devam ediyor. Dün sabah 05.00’de başladığı seçim çalışmasını gece yarısı sonlandırdı
19 Ekim 2015 Pazartesi 18:26

 
Günnar: “Geçmişi Hayal Edenler Ancak Tarih Kitabı Okuyabilirler“
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim programlarını Akçabaat ve Vakfıkebir İlçeleri ile sürdürdü.
2 Haziran 2015 Salı 19:18

 
Günnar Baba Ocağında Moral Buldu
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim programları kapsamında baba ocağı olan Akçaabat İlçesinin Sarıtaş (Salari) Mahallesi'ni ziyaret etti.
28 Mayıs 2015 Perşembe 19:41

 
Başladığım Hiç Bir İşi Yarım Bırakmam
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adnan Günnar, seçim programlarını Ortahisar İlçesi ile sürdürdü
26 Mayıs 2015 Salı 11:37

 
Şer Güçlere Karşı Birlik Çağrısı Yaptı
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim programlarını Akçabaat İlçesinde sürdürdü
13 Mayıs 2015 Çarşamba 19:06

 
Kurtulmuş Ayasofya’da
BAŞBAKAN Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Trabzon’daki programlarının ardından Akşam Namazı’nı tarihi Ayasofya Camii’nde kıldı.
10 Mayıs 2015 Pazar 14:19

 
Adnan Günnar, Akçaabat'ı Arşınlıyor.
AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar yoğun programlarını sürdürüyor.
4 Mayıs 2015 Pazartesi 19:43

 
Günnar, "Oynanan Oyunlar Bitmeyecek"
AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, seçim programları kapsamında Tonya İlçesini ziyaret etti.
2 Mayıs 2015 Cumartesi 19:43

 
Milletvekili adayı Akçaabat’ın Esnafını geziyor.
AK Parti Trabzon 5. sıra Milletvekili adayı Nihat Tosun, seçim koordinasyon merkezinin programları çerçevesinde, Akçaabat’ta seçim ziyaretleri kapsamında esnafını ziyaret etti.
27 Nisan 2015 Pazartesi 18:05

 
Milletvekili adayı Akçaabat’ın sorunlarını dinledi.
AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Nihat Tosun, seçim koordinasyon merkezinin programları çerçevesinde, Akçaabat’ta kurulan salı Pazarı esnafını ziyaret etti.
21 Nisan 2015 Salı 20:59

 
Bıyıklıoğlu Akçaabat'ı Ziyaret Etti
AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, il seçim koordinasyon merkezinin programları kapsamında Akçaabat’ı ziyaret etti.
31 Temmuz 2014 Perşembe 20:35

 
Halka açık iftar Akçaabat’ta bir ilk oldu
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tarafından İlçelerde Organize Edilen Halkla İç İçe İftar Programları Devam Ediyor.
7 Temmuz 2014 Pazartesi 14:01

 
Çarşıbaşı’nda İftar Coçkusu
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde başlattığı iftar programları tüm coşkusu ile devam ediyor.
3 Temmuz 2014 Perşembe 18:17

 
TFF'den Trabzonspor'un sabrını taşıran hamle
Konya ve Sivas maçlarını saat 16.00'da oynamaktan rahatsız olan Trabzonspor,10. ve 11. hafta programlarının açıklanmasıyla tam anlamıyla şok oldu.
27 Ekim 2013 Pazar 16:12

 
Günnar Aydın Köyünde İftara Katıldı
Akçaabat’ın en büyük köyü olan Aydın Köyünde düzenlenen iftar programına katılan Ak Parti İl Başkanı Adnan Günnar “Ramazan Programlarının devamı olarak bu akşam Aydın köyündeki kardeşlerimizle birlikteyiz. Bu birlik ve beraberliğimizi Allah bozmasın. Göstermiş olduğunuz misafirperverlik için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
4 Ağustos 2013 Pazar 17:47

 
Ak Partide İftar Kardeşliği
Akçaabat Ak Parti Kadın kolları Başkanı Melike Turan ve yönetim kurulu üyeleri geleneksel hale gelen iftar programlarına devam ediyor.
22 Temmuz 2013 Pazartesi 11:38

 
İlçe Yönetimi Köyleri Mesken Tuttu
Ak Parti İlçe Yönetimi Ramazanda İftar Programlarını Sürdürüyor.
20 Temmuz 2013 Cumartesi 13:54

 
Günnar ve yönetim kurulu üyeleri Yomra’da !
AK Parti Trabzon İl Başkanlığınca organize edilen programlar çerçevesinde Yomra ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirildi.
19 Mayıs 2013 Pazar 16:15

 
Bakan Bayraktar dur durak bilmiyor.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, yoğun programlarını sürdürüyor.
3 Nisan 2013 Çarşamba 22:39

 
Kurtuluş programı açıklandı
Akçaabat Belediyesi tarafından, bu yıl Akçabaat'ın 95. kurtuluş yıldönümü çerçevesinde gerçekleştirilecek olan programlar açıklandı.
15 Şubat 2013 Cuma 17:50

 
Bıyıklıoğlu Muhalefete göndermede bulundu
AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, ramazan programları çerçevesinde Kurtuluş ve İnönü Mahallesi teşkilatlarını ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.
7 Ağustos 2012 Salı 18:50

 
Saha çalışmaları son sürat devam ediyor
AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, saha programlarını hız kesmeden sürdürüyor.
3 Mart 2012 Cumartesi 22:57

 
Anlamlı Ziyaret
İl genel meclis üyeleri Mustafa Hikmet Eyüboğlu ile Kenan Haçkalı hasta ziyaretinde bulundular. Yaklaşık 35 senedir felçli olan ve 3-4 senedir yatalak olan 80'lik Harun Çolak'ı yatağında ziyaret eden meclis üyeleri yaşlı amcanın durumunu öğrenerek, hasta yakınlarına destek oldular. İl genel meclis üyelerinin yoğun programlarının yanı sıra hasta ziyareti yapmaları takdir topladı.
14 Eylül 2010 Salı 11:21

 
MHP'den İstişare Toplantısı
MHP'den İstişare Toplantısı MHP Akçaabat İlçe Başkanlığı, Dt. Serkan Altuntaş başkanlığında, bütün Belde Başkan ve yöneticileri ile istişare toplantısı yaptı. Toplantıda hem yerel hem de ülkenin genel durumu ve son zamanlardaki gelişmeler ile ilgili değerlendirilmelerde bulunuldu. Son zamanlarda tırmanışa geçen terör olayları, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar, bu sıkıntıların yöre insanı ve esnafımız üzerindeki olumsuz etkileri gibi konular ele alınırken, belde yöneticilerinin kısa ve uzun vadedeki çalışma programları gözden geçirildi Bundan sonra bu istişarelerin sık sık yapılması kararına varan ilçe yönetimi, bir sonraki istişare toplantısının tarihini ise 25 Temmuz Pazar
12 Eylül 2010 Pazar 17:28

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1749 Handel'in Ateş Oyunları Müziği ilk kez Londra Green Park'ta seslendirildi.
1810 Beethoven, ünlü eseri Für Elise'yi besteledi.
1865 Sultana isimli ve 2,300 yolcu taşıyan buharlı gemi Mississippi Nehrinde infilak ederek battı: 1.700 kişi öldü.
1908 1908 Yaz Olimpiyatları Londra'da başladı.
1909 II. Abdülhamid tahttan indirildi; yerine V. Mehmed tahta geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur