Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı. Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı KAMPÜS KARNAVAL YERİ ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
 
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
 
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
kanal haberleri
 
ORTAK AKILOLMAZSA OLMAZIMIZ
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nü, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) 14. Bölge Müdürlüğü’nü, Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası’nı, Trabzon Madeni İşler ve Teknik Makine Odası’nı, Trabzon Kamyon ve Kamyonetçiler Odası’nı ziyaret etti. Aydın ziyaretlerinde ortak akıl ve istişare vurgusu yaptı.
30 Mart 2024 Cumartesi 12:51

 
DEMİRCİ YİNE SORUYOR
“Akçaabat belediye başkanı sayın Osman Nuri Ekim, yerel bir kanalda katıldığı bir programda:“İnşaat devam ediyor.Kazı çalışmalarına başladılar, tünel portalına geldiler. Bu süreç yürüyor. Hazine kamulaştırmasını kısmen tamamladılar.
28 Eylül 2023 Perşembe 19:32

 
PERSONEL ALIMI YANLIŞ EVRAK UYARISI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi (TRABSU) personel alım ilanı başvuru süreci devam ediyor.
10 Ağustos 2023 Perşembe 10:59

 
ABZONSPOR – BASEL MAÇI TV8'DE!
TV8 ve Acun Medya'nın sahibi Acun Ilıcalı, Perşembe günü oynanacak olan Trabzonspor-Basel maçını yayınlayacağı kanalı açıkladı.
13 Şubat 2023 Pazartesi 11:13

 
ÇAMBURNU VE YENİAY’IN KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
Sürmene Balıklı-Çamburnu-Yeniay Kanalizasyon İnşaatı şantiyesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Sürmeneli hemşehrilerimizin yoğun şikâyet ettiği bir sorunu daha bu çalışmayla gidermiş oluyoruz” dedi
4 Ocak 2023 Çarşamba 17:52

 
TRABZONSPOR'UN HAZIRLIK MAÇŞARI HANGİ KANALDA
Trabzonspor 14 - 16 Temmuz Tarihlerinde Oynayacağ Hazırlık Maçları, A Spor Kanalından Canlı Yayınlanacaktır.
13 Temmuz 2022 Çarşamba 14:58

 
GÜNER “EVRAK VE BÜROKRATİK İŞLERDE VATANDAŞ MAĞDUR EDİLİYOR”
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili Aslan Güner, Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (TİSKİ) ile ilgili açıklamalarda bulundu. TİSKİ’nin çalışma şeklini eleştiren Güner; “evrak ve bürokratik işlerle vatandaş mağdur ediliyor.” dedi
28 Eylül 2021 Salı 18:16

 
Trabzonspor -Başakşehir maçı saat kaçta.
Trabzonspor -Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
23 Temmuz 2021 Cuma 20:31

 
Çebi: Dünya ticaretine yön vereceğiz
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Kanal İstanbul’un Türkiye’yi küresel ölçekte dünya ticaretinin en önemli kavşak noktası haline getireceğini söyleyerek “Bu sayede bağımsız ve güçlü bir milli ekonominin sürdürülebilirliği ile milli egemenlik alanımızda sahip olduğumuz jeopolitik potansiyelimizin hayata geçirilmesi sağlanacaktır.” dedi.
28 Haziran 2021 Pazartesi 10:04

 
İMAMOĞLU: KARADENİZ’İN SUYUNA SEVDAM BAŞKADIR
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy’de, Beton Kanal’ın hafriyatının dökülmesinin planlandığı Karaburun sahilinde incelemelerde bulundu.
2 Haziran 2021 Çarşamba 00:51

 
İmamoğlu’ndan Erdoğan’ın “İnadına Kanal İstanbul’u Yapacağız” Sözlerine Yanıt
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Kanal İstanbul’u inadına yapacağız” sözlerine yanıt veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstanbul ile inatlaşmayı hala kendisine marifet görenlere 23 Haziran’ı hatırlatıyorum. İstanbul 1’den büyüktür” dedi.
26 Şubat 2021 Cuma 00:20

 
TİSKİ'den Açıklama
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, pandemi sürecinde vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla uygulanan su faturalarında son ödeme tarihlerini 3 ay öteleme uygulamasına ağustos ayı itibariyle son verileceği bildirildi.
22 Temmuz 2020 Çarşamba 17:55

 
RİMER’e başvuru sayısı her geçen gün artıyor
Bartın Üniversitesi’nin tüm paydaşlarıyla iletişim kanallarını sürekli açık tutmak amacıyla kurduğu Rektörlük İletişim Merkezi’ne (RİMER) 2019 yılında yapılan 878 başvurunun tamamı kısa süre içerisinde sonuçlandırıldı.
15 Nisan 2020 Çarşamba 09:25

 
Trabzon'da Kanal İstanbul'a karşı dilekçelerini teslim ettiler
İstanbul’da yapılacak Kanal İstanbul projesi için Trabzon’da da toplanan CHP’liler, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun öncülüğünde Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne giderek önce burada basın açıklaması yaptı ardından ise hazırladıkları dilekçeleri teslim etti.
1 Ocak 2020 Çarşamba 18:29

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU, TONYA’DA MÜJDELERİ SIRALADI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Tonya’yı ziyaret etti, “Otobüs seferlerinden su sorununa, kanalizasyon probleminden pazar yeri sıkıntısına kadar güzel Tonya’mızın ihtiyaçlarını karşılamaya kararlıyız”dedi.
1 Ekim 2019 Salı 18:13

 
TİSKİ Genel Kurulu’nda rakamlar konuştu!
Trabzon İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Kurulu 2019 Yılı 1. Olağan Genel Kurulu ilk oturumu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
29 Mayıs 2019 Çarşamba 17:55

 
Su sayacınız donarsa 185’i arayın
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Recep Köksal, yaptığı yazılı açıklama ile kış aylarında yaşanan ‘su sayaçlarının donması’ hususunda aboneleri uyardı.
29 Aralık 2018 Cumartesi 08:24

 
Kaşüstü’ne dev altyapı yatırımı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, Kaşüstü Mahallesi İçme Suyu-Kanalizasyon Şebeke İnşaatına hızla devam ediyor.
27 Aralık 2018 Perşembe 18:10

 
DEVLETİN KANALINDA TARAFLI YAYIN
Cem Dizdar devletin kanalında adalet sistemine isyan etti!
19 Aralık 2018 Çarşamba 17:36

 
Akçaabat'tan O Karara Tepki Var.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinin yapılmasına karşı topyekûn karşı çıktığı kanalizasyon arıtma tesisinin dayatmayla Büyükşehir Meclisinden geçirilmesi ilçede büyük tepkiye neden oldu.
26 Kasım 2018 Pazartesi 16:53

 
KÜÇÜK KIZIN HAYVAN SEVGİSİ
6 yaşındaki Fatmanur Bektaşoğlu'nun yol üzerinde yaralı halde gördüğü yavru kediye, yardım etmeye çalışıp, gözyaşı döktüğü anlara ilişkin görüntüler, gazetelere ve tv kanallarına konu olmuştu.
5 Eylül 2018 Çarşamba 08:05

 
Kanalizasyon hatları yakın takipte
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, Ortahisar ilçesindeki kanalizasyon ana kolektör ve şebeke hatlarının temizliği ve görüntüleme işi için özel ekip oluşturdu.
8 Ağustos 2018 Çarşamba 13:04

 
BELEDİYEDEN HİZMET SEFERBERLİĞİ
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in talimatları doğrultusunda çalışmalarına hız veren Fen İşleri ekipleri, Akçaabat’ın sahil kesiminden yüksek kesimlerine kadar neredeyse her mahallede yol bakım ve onarım, yeni yol açma ve genişleme, kanal ve kanava temizliği, dere geçişlerine büz koyma, parke tamiratı ve parke yapımı, tretuvar çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
14 Haziran 2018 Perşembe 14:07

 
YAŞAM SAVAŞI VERİYOR
Akçaabat’ın Sarıtaş Mahallesinde bir apartmanın kalorifer dairesinde kalorifer kazanına kömür dökmeye çalışan Hasan Ekşi isimli bir kişi, elbisenin havalandı kanalına takılması sonucu döküm alanına sıkıştı.
22 Nisan 2018 Pazar 14:56

 
OKUL ÇEVRELERİ EMİN ELLERDE
Trabzon’da il Jandarma komutanlığı tarafından il genelinde sorumluluk sahasında yapılan asayiş ve trafik uygulamalarının 1 haftalık raporu Trabzon Valiliği kanalıyla yayınlandı.
14 Şubat 2018 Çarşamba 08:54

 
Kırsal mahallerimize sırasıyla şebeke suyu ulaştırıyoruz
TİSKİ Genel Müdürlüğü çalışanlarıyla buluşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Yüksek bütçeli dev içme suyu ve kanalizasyon yatırımlarını sırasıyla şehrimize kazandırıyoruz. Kırsal mahallerimize sırasıyla şebeke suyu ulaştırıyoruz. Tüm bunlar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizin, şehirlerimizin elde ettiği büyük kazanımlardır” dedi.
3 Şubat 2018 Cumartesi 17:43

 
İçme suyu ve kanalizasyon alanında devrim yapıyoruz
Trabzon’da sürdürülen içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, devrim niteliğinde çalışmalar yapmakta olduklarını kaydetti.
25 Eylül 2017 Pazartesi 17:00

 
Su Borcu Olanlar Dikkat!
Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair 7020 Sayılı Kanun kapsamında Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğüne su ve atıksu borcu olan abonelere, borçlarını yapılandırma imkanı getirildi.
20 Haziran 2017 Salı 09:11

 
Başkan Tepki Gösterdi:Ahlaka Sığmaz Dedi.
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, bir televizyon kanalında yayınlanan programda Atatürk ve manevi kızı Prof. Dr. Afet İnan hakkında ortaya atılan iftiralara sert tepki gösterdi.
12 Mayıs 2017 Cuma 19:26

 
Güney ilçelerinde altyapı seferberliği
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un güney ilçelerinin kanalizasyon ve atık su sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.
24 Nisan 2017 Pazartesi 18:16

 
Uzungöl’ün altyapısı masaya yatırıldı
Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl’de gerçekleştirilecek olan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu projeleri Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından masaya yatırıldı.
17 Mart 2017 Cuma 00:00

 
7 ayrı mahallenin içme suyu sorunu tarih oluyor
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu sorunlarını sırasıyla ortadan kaldırmaya devam ediyor.
11 Şubat 2017 Cumartesi 20:26

 
Zorunlu su kesintisi
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğünün 4 Ocak Çarşamba günü gerçekleştireceği çalışmadan dolayı Ortahisar ilçesinin 14 mahallesinde su kesintisine gidilecek.
2 Ocak 2017 Pazartesi 17:57

 
Araplar Trabzon'da çılgınlar gibi...
Türkiye’nin Orta Doğu Turizminde parlayan yıldızı Trabzon’a Arapların ilgisi giderek artıyor. Son olarak Suudi Arabistan’da ulusal yayın yapan bir tv kanalı Trabzon’da tanıtım çekimi yaptı.
14 Kasım 2016 Pazartesi 17:11

 
Çakıroğlu Açıklama Yaptı
Son günlerde gerek sosyal medya, gerekse bir kısım yerel görsel ve yazılı medya kanallarında yer alan ve dar siyasi bir çerçeveye sıkıştırılarak polemik konusu haline getirilen hususlarla ilgili olarak daha kapsamlı bir açıklama yapma gereği hasıl olmuştur.
24 Ekim 2016 Pazartesi 17:51

 
TİSKİ personeli veda gecesinde bir araya geldi
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) çalışanları, TİSKİ’de görev süreleri sona eren personeller için düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi.
25 Temmuz 2016 Pazartesi 18:43

 
TİSKİ Tonya’da dev projeye başladı
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Recep Köksal, Tonya’da devam etmekte olan Tonya Kanalizasyon İnşaatı çalışmalarını yerinde inceledi.
24 Haziran 2016 Cuma 16:39

 
Tek projeyle 9 mahalle suya kavuşuyor
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde 9 ayrı mahallenin içme suyu sorununu çözüme kavuşturuyor.
22 Haziran 2016 Çarşamba 08:05

 
Trabzon’da içme suyu ve kanalizasyon sorunu bırakmayacağız
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Recep Köksal, Beşikdüzü ilçesinin mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek TİSKİ tarafından ilçede sürdürülen çalışmalar ile mahallelerinin içme suyu ve kanalizasyon sorunlarını masaya yatırdı.
3 Haziran 2016 Cuma 15:18

 
Büyükşehir'e Tanker Takviyesi
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ), 3 milyon 183 bin TL maliyetle 15 adet su tankeri ve 3 adet damperli kamyon alarak makine parkını güçlendirdi.
12 Şubat 2016 Cuma 17:11

 
Derin Deniz Deşarjı İnşaatı Devam Ediyor.
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) tarafından ihale edilerek yapılan çalışma ile Akçaabat’ın Söğütlü Mahallesi’ndeki derin deniz deşarjı tesisi modernizasyonu ve kırık olan deşarj hattının yenilenmesi yapılarak bölgedeki sorunlar ortadan kaldırılıyor.
1 Şubat 2016 Pazartesi 00:46

 
Araklı Elele Verdi Türkmenlere Yanlız Değilsiniz Dedi.
Araklıda günlerdir devam eden Suriye sınırımızdaki B ayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere 500 çuval un 1 TIRLA yola çıktı. yardım dolusu tır pazartesi günü sınıra ulaşacak. Yardımlar İHH yardım derneği kanalıyla Ekmek yapacak fırınlara teslim edilecek
6 Aralık 2015 Pazar 00:22

 
Tiski Susuzluğa Son Vermeye Devam Ediyor.
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ), Trabzon il genelindeki içme suyu ve altyapı problemlerini ortadan kaldırmak için çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
9 Kasım 2015 Pazartesi 15:34

 
Trabzon’un suyu her an testten geçiyor
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ), Trabzon’un içme suyu ve altyapı problemlerini ortadan kaldırmak için çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken, vatandaşlara en sağlıklı suyu sunabilmek amacıyla da faaliyetlerini büyük bir titizlikle sürdürüyor.
25 Eylül 2015 Cuma 06:46

 
Tiski 3 adet kanal temizleme aracı satın aldı
TİSKİ 3 adet kombine kanal temizleme aracı (vaktör) satın aldı
18 Eylül 2015 Cuma 19:00

 
EMİROĞULLARININ ACI GÜNÜ
Kanal mavi genel müdürü Hakkı Emiroğlu ve haberim hamsi genel müdürü Bekir Emiroğlunun dayısı Seyfettin Erğül hakkın rahmetine kavuşmuştur
31 Ağustos 2015 Pazartesi 07:37

 
TİSKİ VATANDAŞI UYARDI
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamayla vatandaşlar özel fatura tahsilât büroları konusunda uyarıldı. Açıklamada...
29 Temmuz 2015 Çarşamba 03:37

 
Trabzonspor'un Maçını Hangi Kanal Yayınlayacak
Trabzonspor'un UEFA Maçını Hangi Kanal Yayınlayacak
11 Temmuz 2015 Cumartesi 11:50

 
Muhtarlar derneği Tiski sorumlularıyla toplantı düzenledi.
Akçaabat muhtarlar derneği başkanı Eyüp Gedikli ve yönetim kurulu üyeleri ve mahalle muhtarları Trabzon Tiski sorumlularına Pulathane iş merkezi yemek salonunda kahvaltı verdi. Daha sonra muhtarlar derneğinde ilçenin su ve kanalizasyon ile ilgili sorunları konuşuldu.
26 Mart 2015 Perşembe 18:08

 
TİSKİ Akçaabat Belediye Binasından Ayrılıyor mu?
Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi bağlı kuruluşu olarak kurulan ve il genelinde faaliyetlerini sürdüren Trabzon İçme suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ), ilçelerdeki yapılanma çalışmalarında önemli mesafeler kat etti.
26 Ocak 2015 Pazartesi 20:14

 
Balıklar donarak telef oldu
Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde yaşayan emekli öğretmen İsmail Sağlam'a ait alabalık çiftliğindeki balıklar su kanalların aşırı soğuktan donmasıyla beraber telef oldu.
13 Ocak 2015 Salı 16:56

 
TİSKİ’nin makina parkı yeni iş makineleriyle güçlendirildi...
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin bağlı kuruluşu olan TİSKİ için alınan 10 adet kanal kazıyıcıdan 5’i kuruma teslim edidi.
17 Aralık 2014 Çarşamba 16:04

 
TİSKİ Yap Bozdan Rahatsız
Trabzon su ve kanalizasyon idaresi genel müdür vekili Recep köksal dan izin dahi almaya gerek duymadan toklu mahallesinden 2 nolu beşirli mahallesine kadar anayolu önce AK-SA doğal gaz işletmesi boydan boya yarıp doğal gaz borularını gömdü.
4 Aralık 2014 Perşembe 10:36

 
Japonlara haber olduk
Benzin fiyatlarındaki artış Japon medyasının da dikkatini çekti. Japon haber kanalı Asahi TV'nin Ortadoğu muhabiri ve kameramanı benzin istasyonlarını görüntüleyerek haber yaptı.
30 Ocak 2014 Perşembe 10:20

 
Trabzon-Gümüşhane’ye 315 milyon liralık yatırım
ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Trabzon'un Araklı İlçesi'nde 225 milyon TL’ye mal olacak olan dere ıslahı, kanalizasyon ve içme suyundan oluşan 24 tesisin açılış törenine katıldı.
16 Eylül 2013 Pazartesi 18:37

 
Darıca Altın Şehir
Darıca da Yol Su Kanalizasyon İşleri Aynı anda yürütülüyor.
13 Ocak 2013 Pazar 16:33

 
Soruna Çözüm Belediyeden Geldi
Kanalizasyon Sorununa Çözüm Akçaabat Belediyesi’nden.
26 Kasım 2012 Pazartesi 22:08

 
Aziz Yıldırım Dava Açtı
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, avukatları Faik Işık ve Abdurrahim Erol aracılığıyla gazete ve televizyon kanalları ile gazeteci ve yorumcular aleyhine dava açtı.
5 Mart 2012 Pazartesi 20:52

 
Saadet Gençliği'nden Diziye Tepki
Saadet Partisi (SP) Akçaabat Gençlik Teşkilatı özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Muhteşem Yüzyıl" adlı diziye sert tepki gösterdi.
20 Ocak 2011 Perşembe 19:46

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1749 Handel'in Ateş Oyunları Müziği ilk kez Londra Green Park'ta seslendirildi.
1810 Beethoven, ünlü eseri Für Elise'yi besteledi.
1865 Sultana isimli ve 2,300 yolcu taşıyan buharlı gemi Mississippi Nehrinde infilak ederek battı: 1.700 kişi öldü.
1908 1908 Yaz Olimpiyatları Londra'da başladı.
1909 II. Abdülhamid tahttan indirildi; yerine V. Mehmed tahta geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur