Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı. Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı KAMPÜS KARNAVAL YERİ ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
 
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
 
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
Yal haberleri
 
BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) “baharın müjdecisi” olarak nitelendirilen Nevruz Bayramı çeşitli kültürel, sosyal ve spor etkinlikleriyle kutlandı.
18 Nisan 2024 Perşembe 19:45

 
Trabzon Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü İlk Oyununu Sahneledi
Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü tarafından Shakespeare’nin Tragedyalarından Monologlar Kolajı teması içindeki Gölgeler adlı oyunu sergilendi. Shakespeare’nin oyunlarında geçen monologlardan oluşturulmuş tek perdelik oyunu başarıyla sahneleyen öğrenciler ayakta alkışlandı.
30 Mart 2024 Cumartesi 15:29

 
AKÇAABAT’TA YENİ YAŞAM ALANLARI ÇOĞALACAK
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ortak Adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’taki sosyal aktivite alanlarını arttıracak projeleri hayata geçirecek.
21 Mart 2024 Perşembe 17:23

 
BTP ADAYI AYVAZ: TÜM SORUNLARA VAKIFIZ
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Samet Ayvaz, sosyal medya paylaşımları başta olmak üzere diğer bütün mecralarda seçmenlerine, özellikle genç seçmene seslenmeye devam ediyor.
16 Mart 2024 Cumartesi 17:22

 
AKÇAABAT YENİ BİR MEYDAN DAHA KAZANACAK
Akçaabat’a şehrin kimliğini, estetiğini ve sosyal dokusunu güçlendirecek yeni bir meydan kazandırılacak.
15 Mart 2024 Cuma 18:09

 
Sosyalfest Sosyal Model Tasarım Yarışmasından gururlandıran ödül
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Eğitim Fakültesi öğrencisi Mervenur Yılmaz’ın arkadaşıyla birlikte hazırladığı proje ‘Sosyalfest Engelsiz Yaşam Sosyal Model Tasarım Yarışmasında üçüncülük ödülü aldı.
5 Mart 2024 Salı 18:06

 
KÖROĞLU: YAYLACIK SAHİLİ İÇLER ACISI DURUMDA
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, ilçenin Yaylacık sahilindeki çöp ve moloz birikintilerini sosyal medya hesabından paylaşarak, Akçaabat Belediyesi'ni eleştirdi.
2 Mart 2024 Cumartesi 09:30

 
“Trabzon, küresel ısınma ve deprem kuşağının dışında olma fırsatlarını iyi değerlendirmelidir”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz, Trabzon’un önünde iki çok güçlü fırsat alanı olduğunu ifade ederek, “Bunlardan biri küresel ısınmada dünyanın en az ısınacak olan coğrafyalarından birine sahibiz.
29 Şubat 2024 Perşembe 20:39

 
Hüseyin Baş: Atatürk karşıtlığı bir ajanlık faaliyetidir
BTP’nin Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Bilecik ve Yalova adayları Bursa’da düzenlenen programla tanıtıldı.
26 Şubat 2024 Pazartesi 16:53

 
AKÇAABAT ÜÇ ÖNEMLİ ORGANİZASYONA HAZIR
Akçaabat Belediyesi, şehrin sosyal ve kültürel hayatını canlı tutmak ve birlikteliği sağlamak amacıyla gerçekleştireceği kültürel ve sanatsal etkinlikler ile şehrin tanıtım günleri için yapılan hazırlıklar tamamladı.
9 Şubat 2024 Cuma 18:41

 
NÜFUS VERİLERİ AÇIKLANDI
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’nin sonuçlarını yayımladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 15:59

 
BARÜ proje ortaklığıyla yapay zekâ ile dil öğretmeni yetiştirilecek
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) proje ortakları arasında yer aldığı ‘Veriye Dayalı Kanıtlarla Dil Öğretmeni Eğitiminin Dijital Dönüşümü’ (DigiLTE) başlıklı projede yapay zekâ desteği ile nitelikli yabancı dil eğitmeni yetiştirilmesine katkıda bulunulacak.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:51

 
KÜÇÜK: “DİLLENDİRİLEN BİLGİLERİN GERÇEKLE ALAKASI YOK”
AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Küçük, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri için resmi bir açıklama olmadan sosyal medya platformlarından yapılan paylaşımların kasıtlı olduğunu söyledi.
30 Ocak 2024 Salı 14:05

 
Genç’ten Başkonsolos Mohebati’ye taziye ziyareti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İran’ın Kirman eyaletinde gerçekleştirilen ve toplamda 103 kişinin ölümüne neden terör saldırılarından dolayı İran İslâm Cumhuriyeti’nin Trabzon Başkonsolosu Naser Mohebatiye taziye ziyaretinde bulundu.
5 Ocak 2024 Cuma 10:59

 
HER DAİM AİLELERİMİZİN VE EVLATLARIMIZIN YANINDAYIZ
Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin himayelerinde gerçekleştirilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık etkinliği Büyükşehir Belediyesi EYOF Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.
4 Aralık 2023 Pazartesi 10:14

 
Dünya Çocuk Hakları Günü Akçaabat’ta Kutlandı
Akçaabat Sosyal Hizmet Merkezi, Dünya Çocuk Hakları Günü'nü özel bir programla kutladı. Sosyal Hizmet Merkezi, Filistin ve Filistinli çocuklara hitaben Akçaabatlılar Vakfı salonunda etkinlik düzenledi.
24 Kasım 2023 Cuma 17:41

 
MECLİS MESAJI ALDI
Ak Parti’nin Başkan Yardımcısı Ömer Karabacak’ın onay görmeyen imar değişikliği sosyal medyada yaptığı sert paylaşımın ardından Belediye Meclisi’nce onaylandı.
9 Kasım 2023 Perşembe 18:07

 
Trabzon, Rize, Giresun ve Ordu'dan İsrail'i Boykot Kararı!
Trabzon, Rize, Giresun ve Ordu belediyelerine ait tesisler ve sosyal markette, İsrail'e destek veren markaların ürünlerinin satışı yasaklandı.
4 Kasım 2023 Cumartesi 15:03

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ SERALARI SON TEKNOLOJİYLE DONATILDI
Akçaabat Belediyesi, ‘Üreten Akçaabat’ vizyonu ile ileri teknolojiye dayalı, yüksek katma değerli, geniş pazar imkânı olan, şehirde istihdamı arttıran, hem ilçenin hem de ülkenin ekonomisine katkıda bulunan projeler hazırlıyor ve bu projeler, tek tek hayata geçiriyor.
10 Ekim 2023 Salı 19:37

 
Büyükşehir’in Kursları Yoğun İlgi Görüyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda her yaş ve eğitim düzeyindeki bireylere yönelik sanat, spor ve meslek edindirme kursları düzenlemeye devam ediyor.
27 Eylül 2023 Çarşamba 10:22

 
SOSYAL GÜVENLİK VAZGEÇİLMEZ BİR HAKTIR
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, sosyal güvenlik sisteminin, vatandaşlara hayatları boyunca sağlık hizmeti vermeyi ve asgari bir gelir düzeyi sağlamayı ve kişilerin yaşlılık, hastalık, malullük, işsizlik, iş kazaları gibi çeşitli nedenlerle çalışamadıkları dönemlerde onları korumayı ve bu risklerden doğan zararları gidermeyi amaçlayan sistem olduğunu ifade ederek, bireylerin karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayan politika ve sistemler bütünü olduğunu söyledi.
22 Eylül 2023 Cuma 17:51

 
GÖNÜL VE DAYANIŞMA SEFERBELİĞİ ADINA TÜM VARLIĞIMIZLA YANINIZDAYIZ
Akçaabat Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği çalışmalarla tüm Akçaabatlıları kucaklamaya devam ediyor.
21 Eylül 2023 Perşembe 17:11

 
Aslan Güner'den Dikkat Çeken Paylaşım: "Başlıyoruz"
İYİ Parti Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Aslan Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla gündeme geldi.
21 Eylül 2023 Perşembe 16:23

 
BARÜ’de aile içi şiddete karşı müdahale programı geliştirildi
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) geniş kapsamlı araştırmalara dayalı verilerden hareket ederek aile içi şiddete karşı hazırladığı müdahale programı kitaplaştırıldı.
19 Eylül 2023 Salı 11:38

 
Kayalar Mahallesi Bayanları(KADES) Uygulaması İle Bilgilendirildi. (KADES) Uygulaması Anlatıldı
Akçaabat Kayalar Mahallesi Muhtarı Çetin Ekim’in Organizasyonu İle Mahalle Bayanlarına (KADES) Uygulaması Anlatıldı.
14 Eylül 2023 Perşembe 19:24

 
Akçaabatlı Bürokrata önemli görev
Akçaabatlı bürokratlarımızdan Mehmet Baş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda Çalışma Genel Müdürü oldu.
2 Eylül 2023 Cumartesi 13:03

 
Trabzon'da Büyükşehir Belediyesinde Geleceği Şekillendiren Sosyal Projeler!
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığını ziyaret ederek yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
24 Ağustos 2023 Perşembe 16:27

 
DSİ Genel Müdürlüğünden Basın Açıklaması
GİRESUN İLİ EYNESİL İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANININ SOSYAL MEDYADAKİ İFADELERİ İLE ALAKALI BASIN AÇIKLAMAMIZ
5 Ağustos 2023 Cumartesi 19:15

 
Yavuz Aydın: “Belirlenen fındık fiyatı beklentinin altında kalıyor”
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, TBMM’ye fındık ile alakalı soru önergesi verdi. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, fındık üreticilerini yalnız bırakmadı.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 09:02

 
Vehbi Koç’tan tırcılara ziyaret!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Arsin Yeşilyalı Tırcılar ve Kamyoncular Kooperatifi ziyaretinde nakliye sektörünün ülkemiz açısından büyük önem taşıdığı ifade ederek her zaman şoför esnafının yanında olacağını söyledi.
3 Ağustos 2023 Perşembe 10:58

 
BAŞKAN EKİM, ‘ÇALIŞANLARIMIZIN HAKKINI TESLİM ETTİK’
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi çatısı altından çalışan işçilerin maaşlarında ve sosyal haklarında düzenlemelerin yer aldığı sözleşmeyi imzaladı.
1 Ağustos 2023 Salı 10:42

 
“Beşikdüzü Teleferiği Trabzon turizmine çeşitlilik katacak”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, turistlerin Trabzon’da kalma süresinin uzatılması için sosyal olanakların ve eğlence imkanlarının artırılması gerektiğini belirterek, “Bu konuda yapılacak çalışmalara oda olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.
7 Temmuz 2023 Cuma 10:21

 
AKÇAABAT FEN LİSESİ DSİ TAŞKIN MÜZESİNDE
26/05/2023 Çarşamba günü Okulumuz 10/B ve 10/D sınıf öğrencileri DSİ Yalıncak Taşkın müzesine gözlem ve inceleme gezisi düzenledi.
7 Haziran 2023 Çarşamba 11:09

 
Milliyetçileri yeni parti kurarak mı birleştirecek?
İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu'na en yakın isimler arasında yer alan, İnisiyatif Merkezi Derneği Genel Başkanı Fahri Bozgeyik, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Bozgeyik, paylaşımında "Parti kur, oy verelim diyenler hazır mı?" ifadesini kullandı.
2 Haziran 2023 Cuma 10:26

 
Yeni Bakanlar Belli oldu mu?
İşte Sosyal Medyada dönen liste!
30 Mayıs 2023 Salı 17:34

 
AKÇAABAT’TA MİNİKLER YEREL YÖNETİMİ YERİNDE ÖĞRENDİLER
Akçaabat’ta Osmanbaba Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri, Sosyal Bilgiler dersi kapsamında yerel yönetimler hakkında kapsamlı bilgi edinmek için Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i ziyaret ettiler.
24 Mayıs 2023 Çarşamba 19:35

 
BARÜ’nün projesiyle mobilyalar insan sağlığına uygun olarak üretilecek
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen projesiyle mobilyalarda sağlığa zararlı formaldehit gazı salınımını önlemek için araştırmalar yapılacak.
26 Nisan 2023 Çarşamba 20:06

 
RAMAZAN DEMEK PAYLAŞMAK VE YARDIMLAŞMAK DEMEKTİR.
Akçaabat Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahibiailelere destek verdi.Akçaabat Belediyesi bünyesinde Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere bin 469 paketkumanya desteğinde bulunuldu.
25 Nisan 2023 Salı 14:30

 
AK Parti'nin milletvekili aday listesi belli oldu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul 2. bölge 1. sıra, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Ankara 2. bölge 1. Sıra, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay; Ankara 3. Bölge 1.sıradan aday gösterildi.
10 Nisan 2023 Pazartesi 18:05

 
YENİ BAŞKAN HALİL EROL OLDU!
İstanbul Akçaabatlılar Sosyal Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneğinin Yeni Başkanı Akçaabatlı İş Adamı Saker Kauçuk Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erol Oldu.
23 Mart 2023 Perşembe 17:00

 
BARÜ’de hedef ‘daha iyiye’ ulaşmak
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen 14 ayrı akademik kurul toplantısında eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve sosyal sorumluluk alanlarında değerlendirmeler yapılarak görüş alışverişinde bulunuldu.
13 Mart 2023 Pazartesi 18:22

 
BARÜ’den depremzedelere psikososyal destek
Ülkemizdeki “asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen mensuplarına psikososyal destek veren Bartın Üniversitesi (BARÜ), Bartın’a gelen afetzedeler için çalışma başlattı.
22 Şubat 2023 Çarşamba 10:44

 
TİSKİ'den %50 indirim!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü aldığı kararla kentte depremzedelerin kullanımına tahsis edilecek meskenlerde abonelik ücreti alınmayacak ve sosyal destek amaçlı yüzde 50 indirim uygulanacak
20 Şubat 2023 Pazartesi 18:39

 
Trabzon Üniversitesi Personelinden Özverili Yardım Çalışması
Deprem nedeniyle Türkiye çapındaki yardım kampanyaları hız kesmeden devam ederken Trabzon Üniversitesi idari personeli Selim Küçük şahsi çabalarıyla topladığı yardımlarla 2 prefabrik konteyner ve 75 adet sobayı deprem bölgesine ulaştırmak için AFAD yetkililerine teslim etti.
14 Şubat 2023 Salı 18:42

 
Duy Sesimi Trabzon
Böyle bir başlıkla başlamamın sebebi, Ülkemiz de yaşanan Deprem olayında Trabzon Halkının yapmış olduğu yardım kampanyalarının ne kadar gönülden ve Fedakâr hane bir şekilde yapıldığını anlatmak istememdir.
11 Şubat 2023 Cumartesi 19:25

 
BARÜ’nün yeni buluşu: İHA’lar için Otomatik Batarya Değiştirme Sistemi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) insansız hava araçlarının (İHA) bataryalarının taşınabilir yer istasyonları üzerinde otomatik olarak değiştirilebilmesine olanak sağlayan sistem geliştirildi.
1 Şubat 2023 Çarşamba 11:48

 
Genç, yaşlılara Trabzon Akvaryum’u gezdirdi!
Ortahisar Belediyesi bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.
1 Şubat 2023 Çarşamba 11:07

 
Afacan: Dualarına talibiz
AK Parti Ortahisar İlçe Sosyal Politikalar Başkanı H.Cahit Afacan, Ortahisar genelinde insanı merkeze alarak faaliyet yürüttüklerini söyleyerek “Vakıf geleneğinin temsilcileri olarak faaliyetlerimizde tek bir ölçü vardır: O da kişi ihtiyaç sahibi mi değil mi? Bizler, her bir gönülün duasına talibiz” dedi.
31 Aralık 2022 Cumartesi 16:09

 
TRABZON’DA ‘İLK EVİM İLK İŞ YERİM’ PROJESİNİN HAK SAHİPLERİ BELLİ OLDU
Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinin kura çekim töreni, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun katılımıyla yapıldı.
24 Aralık 2022 Cumartesi 16:29

 
SERA GÖLÜNDEN ÖĞRETMENLERE JEST
Sera Gölü Hayal Vadisinde öğretmenler unutulmayacak bir gece ile günlerini kutlayacaklar.
16 Kasım 2022 Çarşamba 16:20

 
Herkes için Sosyal Güvenlik
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, sosyal güvenliğin bireylerin tüm yaşamları boyunca karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayarak koruyan politika ve sistemler bütünü olduğunu söyledi.
2 Kasım 2022 Çarşamba 15:11

 
ADEM ÇELİK’TEN YALANLAMA
MHP Akçaabat İlçe Başkanı Çelik, görevi bırakıyor haberini yalanladı
18 Ekim 2022 Salı 19:47

 
Türkiye-Hollanda danışma günleri başladı.
Türkiye-Hollanda Sosyal Güvenlik konusundaki dayanışma günleri Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlünde bugün başladı.
18 Ekim 2022 Salı 18:05

 
HAYAL VADİSİNDE AKŞAM SOHBETİ
Trabzon’da eşsiz doğa manzarası ve bol oksijeni ile insana huzur verip dinlendiren Sera Gölü Hayal Vadisi, eşsiz misafirlerini ağırladı.
17 Ekim 2022 Pazartesi 17:15

 
Özel Ahmet Uğur Turhan Fen Ve Teknoloji Lisesi Görkemli Törenle Açıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere bugün Trabzon’a geldi. İlk olarak Zigana Tüneli inşaatını inceleyen Karaismailoğlu, daha sonra Özel Ahmet Uğur Turhan Fen ve Teknoloji Lisesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Bakan Karaismailoğlu’nu bir an olsun yalnız bırakmadı.
8 Ekim 2022 Cumartesi 12:04

 
SGK'DAN YENİ BİR HİZMET DAHA
1.02.1968 tarihinde yürürlüğe giren Türkiye Cumhuriyeti İle Hollanda Krallığı Arasında Sosyal Güvenlik Sözleşmesine göre, Hollanda’da çalışan vatandaşlarımız ile bu kişilerin aile bireyleri sosyal güvenlik haklarını Türkiye’de de kullanma hakkına sahiptirler.
8 Ekim 2022 Cumartesi 11:53

 
AKÇAABAT, PAYLAŞARAK SEVİNDİRİYOR
Sosyal Belediyecilik ve Gönül Belediyeciliği düsturunu ilke edinen Akçaabat Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya ve taleplerini anında yerine getirmeye devam ediyor.
23 Eylül 2022 Cuma 15:55

 
Trabzon’a kaç konut yapılacağı belli oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut Projesi kapsamında Trabzon’a kaç konut yapılacağı belli oldu.
13 Eylül 2022 Salı 16:19

 
BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DOĞA KAMPI’ BEĞENİ TOPLADI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Trabzon’da bir ilk olarak gerçekleştirilen ‘Doğa Kampı’, 9-13 yaş arasındaki doğaseverlerden büyük ilgi gördü.
1 Eylül 2022 Perşembe 18:38

 
ÇAKIROĞLU EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI, ÇAKIROĞLU YAYLASINDA YAYLA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
Doğu Karadeniz’in ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına katkı sağlamak, yıllardır ortak değerlerde buluşan hemşehriler arasında dayanışmayı daha da güçlendirmek amacıyla ‘Çakıroğlu Yayla Etkinliği’ düzenlendi.
29 Ağustos 2022 Pazartesi 07:28

 
Akçaabat'ta Aşure Dağıtıldı
Akçaabat Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile faaliyetlerini sürdürüyor, insan odaklı çalışmalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.
12 Ağustos 2022 Cuma 18:56

 
HIRSAFA’DA ASIRLIK COŞKU
Doğu Karadeniz Bölgesi’nin sosyal yaşamına yüzyıllardır renk katan ve halk arasında “dernek” olarak adlandırılan yayla şenliklerinin en eskilerinden biri olan Hirsafa Yayla Şenliği bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
4 Ağustos 2022 Perşembe 19:13

 
Kız isteme dönüşü kazada ölen anne ile oğlu son yolculuğuna uğurlandı
Yalova’dan kız istemekten dönerken Samsun’da geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden anne ile oğlu bugün Trabzon’un Akçaabat ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı.
30 Temmuz 2022 Cumartesi 16:04

 
BÜYÜKŞEHİR'DEN KAMUOYUNA BİLGİLENDİRME
İlimiz Ortahisar ilçesi Yalıncak Mahallesi’ndeki Büyükşehir Belediyesi Halk Plajında 12 Temmuz saat 02.00 sularında meydana gelen kaza ve neticesinde bir vatandaşımızın hayatını kaybetmesi hepimizi derinden üzmüştür.
12 Temmuz 2022 Salı 14:50

 
Chp’li Kaya: Sarp Sınır Kapısındaki Sıkıntılar Neden Çözülmüyor?
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Artvin Kemalpaşa’da meydana gelen heyelanda ihraç malı yüklü nakliye tırlarının kayaların altında kalması ve bir tır şoförünün yaşamını yitirmesi hakkında açıklama yaparak hükümete sert tepki gösterdi.
2 Temmuz 2022 Cumartesi 18:24

 
TRABZON’DA “EVLİLİK OKULU” PROJESİ BAŞLADI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği büyük projelerin yanında sosyal belediyecilik anlayışıyla da fark yaratmaya devam ediyor.
2 Haziran 2022 Perşembe 13:17

 
BARÜ’de “Gençlik ve Sosyal Medya” söyleşisi gerçekleştirildi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) Bartın İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle “Ne Kadar Sanal Ne Kadar Gerçek” sloganıyla “Gençlik ve Sosyal Medya” konulu söyleşi gerçekleştirildi.
24 Mayıs 2022 Salı 14:29

 
Bilimsel Eczacılığın Kuruluşunun 183. Yıl Dönümü Kutlandı
18.Bölge Trabzon Eczacı Odası Çetin Kansız, Sosyal Güvenlik Kurumu’na Yapılan Kamu Kurum Iskontosunun Eksik Yapılmasından Dolayı Hastalarımız Ve Eczacı Meslektaşlarımız Zarar Görmektedir.
15 Mayıs 2022 Pazar 17:59

 
SELAMİ SAĞIR'DAN SOYKIRIM TEPKİSİ
SELAMİ SAĞIR'DAN SOYKIRIM YALANINA TEPKİ
25 Nisan 2022 Pazartesi 16:38

 
"Çift Bozan Vergisi"
Osmanlıdaki "Çift Bozan Vergisi" ile Rusya-Ukrayna Savaşının bize Öğrettiği; "Gıda Tedarik Zincirinin Yeniden İnşa Süreci" Osmanlı Devleti, çok kültürlü yapısıyla geniş coğrafyalarda hüküm sürmekteydi.
25 Nisan 2022 Pazartesi 10:31

 
Onur Kıvrak'tan şampiyonluk göndermesi ''Adalet yerini buldu''
Trabzonspor’un eski kaptan ve kalecisi Onur Recep Kıvrak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Adalet yerini buldu’ ifadelerini kullandı.
24 Nisan 2022 Pazar 17:09

 
Güner "Kantarın Topuzu Kaydı"
İYİ Parti Grup Başkan Vekili Aslan Güner, faaliyet raporu değerlendirmesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun mahalle ziyaretlerini daha çok Ortahisar’da yapmasının üzerine itiraz ederek “Burada bari bir oranı yakalayalım” dedi.
15 Nisan 2022 Cuma 18:18

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUMANYA ULAŞTIRIYOR
Akçaabat Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde vatandaşlara el uzatmaya, onların gönüllerine dokunup dertlerine derman olmaya devam ediyor.
14 Nisan 2022 Perşembe 15:17

 
İSTANBUL, 30 YENİ METROBÜSLE BULUŞTU
“İstanbul'un tek bir imzayla yönetilmesini, tek bir anlayışla yönetilme riskini bir insafa dayalı olarak bırakmayacağımızı dile getirmiştik.
12 Nisan 2022 Salı 09:18

 
GENÇLERLE OMUZ OMUZA AKÇAABAT’IMIZI DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, gençleri dinliyor; onların hayalleri doğrultusunda projeleri şekillendirip üretiyor.
8 Nisan 2022 Cuma 16:53

 
AKÇAABAT’TA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ÇALIŞTAYI YAPILDI
Sağlık Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan Bağımlılık Çalıştayı, İlçe Sağlık Müdürlüğü koordinesinde Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapıldı.
4 Nisan 2022 Pazartesi 13:00

 
Başkan Zorluoğlu Maraş Caddesi İle Yakından İlgileniyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, imza projeleri arasında yer alan Maraş Caddesi’nin yayalaştırılması çalışmaları ile yakından ilgileniyor. Başkan Zorluoğlu, Maraş Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek son durumla ilgili bilgi aldı.
22 Mart 2022 Salı 12:35

 
Osmanlıdaki "Çift Bozan Vergisi" ile Rusya-Ukrayna Savaşının bize Öğrettiği; "Gıda Tedarik Zincirinin Yeniden İnşa Süreci"
Osmanlı Devleti, çok kültürlü yapısıyla geniş coğrafyalarda hüküm sürmekteydi.
13 Mart 2022 Pazar 10:37

 
BU CADDE TRABZON’UN ATAR DAMARI
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan karar ile trafiğe kapanan ve yayalaşan Kahramanmaraş Caddesi’nin şehre sağlayacağı katkılar ile alakalı açıklama yapan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, dar bir merkeze sahip olan Trabzon’un bu caddenin trafiğe kapatılması ile ferahlayacağını dile getirdi.
10 Mart 2022 Perşembe 08:05

 
Haçkalı Baba da Üç yeni diyaliz cihazı hizmette
Akçaabat Haçkalı Baba hastanesine yeni diyaliz cihazları geldi . Cihazlardan ikisi kullanıma alındı .Bir tanesi ihtiyacı olan başka hastaneye gönderildi.
7 Mart 2022 Pazartesi 19:50

 
“SÖZELCİLER” VE “SAYISALCILAR” FARKLARINI TUVALE YANSITTI
SOSYAL BİLİMLER VE FEN BİLİMLERİ FARKI TUVALE YANSIDI
7 Mart 2022 Pazartesi 16:26

 
BİR MESLEK BİR GELENEK
İnsanoğlu tarih boyunca ihtiyaçlarını karşılamak için bir takım eşyalar yapmış, bu eşyalara emeğini, bilgisini, becerisini, hissiyatını katarak el sanatlarını oluşturmuştur.
2 Mart 2022 Çarşamba 18:51

 
Günnar’dan Sebat Gençliğe Destek
Ak Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Ankara’dan Ünye ye Gelerek Deplasmanında Sebat’ı Yalnız Bırakmadı.
1 Mart 2022 Salı 17:30

 
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ‘’Okullar doğalgaz ile ısınacak’’
İlçe danışma meclisinde konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 28 Şubat Post-Modern darbesinin yıl dönümüne atıfta bulunarak “Türlü oyunlarla Türkiye’nin önüne set çektiler, Batı’nın, emperyalistlerin, İsrail’in ve mason grupların emrinde bir Türkiye istiyorlardı.
1 Mart 2022 Salı 10:15

 
KIRSAL KALKINMADA KADININ ROLÜ
Kırsal kalkınma çalışmaları, kırsal alanda yaşayanların gelirlerini ve refah seviyelerini artırmak, sosyal ve kültürel gelişmelerine katkıda bulunmak, kır-kent arasındaki farklılığı azaltarak kırsal kesimde kendi kendine yeten yaşanabilir alanlar oluşturmak ve yaşam seviyelerini iyileştirmek gibi gerekçelerle yapılmaktadır.
28 Şubat 2022 Pazartesi 17:12

 
AKÇAABAT’TA MASALLAR TİYATRODA ANLATILDI
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde çocuklar için ‘Bir Varmış, Bir Yokmuş Masal Şenliği’ düzenlendi.
25 Şubat 2022 Cuma 17:51

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN GELECEĞE YATIRIM
Akçaabat Belediyesi, kendinin ve dünyanın farkına varan, hayal gücü ve yaratıcılığı gelişmiş, daha mutlu ve özgüvenli nesillerin yetişmesine ve çocukların geleceğine katkıda bulunmak amacıyla ‘Yaratıcı Drama & Eğitsel oyunlar Etkinlikleri’ adlı kursu açıyor.
24 Şubat 2022 Perşembe 17:02

 
10. Erol Günaydın Tiyatro Günlerine Sayılı Günler Kaldı
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce, kültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara bir toplum ve yaşam bilimi olan tiyatroyu sevdirmek, şehrin kültür ve sanat hayatını canlı tutabilmek adına düzenlenen "Erol Günaydın Tiyatro Günleri"nin 10'uncusu 2-10 Mart 2022 tarihlerinde tiyatroseverlerle buluşuyor.
21 Şubat 2022 Pazartesi 19:04

 
Akçaabat Borsa İstanbul Lisesi Avrupa'da sesini duyurmaya hazırlanıyor.
Akçaabat'ın akademik , sosyal , kültürel etkinlikleri ile dikkat çeken Akçaabat Borsa İstanbul Lisesi Avrupa'da sesini duyurmaya hazırlanıyor.
19 Şubat 2022 Cumartesi 19:07

 
AKÇAABAT’TA MASAL ŞENLİĞİ ÇOK YAKINDA BAŞLIYOR
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde Erol Günaydın Sanat Merkezinde öğrenciler, aileler ve çocuklar için ‘Masal Şenliği’ etkinliği başlıyor.
14 Şubat 2022 Pazartesi 15:17

 
Ankara’ya Yeni Yönetim
Başta Akçaabatlıları olmak üzere tüm Karadenizlileri bir araya getirmek, yardımlaşma ve dayanışma ile kültürümüzü tanıtmak gayesiyle ve gönüllülük esasıyla sosyal bir görev yapan Ankara Akçaabat Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği’nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı.
22 Ocak 2022 Cumartesi 17:45

 
Mutluluğa Kapak Çevir
Akçaabat Sarıtaş Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, yeni bir sosyal farkındalık projesine daha imza atıyor.
28 Aralık 2021 Salı 17:57

 
GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM
Her alanda vatandaşın yanında olmaya gayret eden Akçaabat Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla gönüllere dokunmaya devam ediyor.
21 Aralık 2021 Salı 11:03

 
Sosyal Hizmetler Kayalar’da
Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün muhtarlara yönelik olarak gerçekleştirdiği kadınlara yönelik şiddeti önleme ve erken yaşta evlilik konularındaki eğitim toplantısının ardından harekete geçen Kayalar Mahallesi Muhtarı Çetin Ekim, aynı eğitimin mahallesindeki kadınlara verilmesini de sağlandı.
10 Aralık 2021 Cuma 17:28

 
Akçaabatlı iş insanından Diyaliz ünitesi.
Akçaabatlı işadamı Metin Akın trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu Nedim Akın adına Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde diyaliz ünitesi açarak vatandaşların hizmetine sundu.
15 Kasım 2021 Pazartesi 18:26

 
KÜLTÜR ARAŞTIRMA KURULU 20.YIL TOPLANTISI
Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu, kuruluşunun 20. yılı dolayısıyla genel değerlemenin yapıldığı toplantısını Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü salonunda yaptı.
12 Kasım 2021 Cuma 17:10

 
Ayvazoğlu; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin Kadın Hakları konusunda geldiği noktadan habersiz.
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin Kadın Hakları konusunda geldiği noktadan habersiz olduğunu söyledi.
11 Kasım 2021 Perşembe 08:32

 
SGK Yeni Binasında
Akçaabat Sosyal Güvenlik Kurumu yeni hizmet binasına kavuştu.
1 Kasım 2021 Pazartesi 17:53

 
Akbay:Kayıtlı Çalışmak Sosyal Sorumluluğun Gereğidir.
Sosyal Güvenlik Kurumu Trabzon İl Müdürü Erdem Akbay kayıt dışı istihdamla mücadele hakkında açıklamalarda bulundu.
1 Kasım 2021 Pazartesi 16:58

 
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Rektör Uzun’u ziyaret etti
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyet, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
6 Ekim 2021 Çarşamba 17:33

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1749 Handel'in Ateş Oyunları Müziği ilk kez Londra Green Park'ta seslendirildi.
1810 Beethoven, ünlü eseri Für Elise'yi besteledi.
1865 Sultana isimli ve 2,300 yolcu taşıyan buharlı gemi Mississippi Nehrinde infilak ederek battı: 1.700 kişi öldü.
1908 1908 Yaz Olimpiyatları Londra'da başladı.
1909 II. Abdülhamid tahttan indirildi; yerine V. Mehmed tahta geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur