Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT’TA MÜZELER GÜNÜ KUTLANDI TRABZON ÜNİVERSİTESİ 6 YAŞINDA EMRE ŞAHİN KÖROĞLU MESAJ YAYINLADI CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ Dr.Mustafa Çankaya’dan 19 Mayıs Mesajı MUSTAFA CUMUR DUALARLA ANILDI BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI TARIMSAL BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR KIZILAY'DAN EKİM'E ZİYARET ÇEBİ: DEVLET HESABI GÖRMÜŞTÜR Cumur Anılıyor 1461 Trabzon Galip Geleceğin mucitlerinden bilim fuarı Bahar Etkinliklerinde TÜRKİYE Mozaiği FAİZ KARARINDAN GERİ DÖNÜLSÜN! BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR ŞOFÖRLER ODASI DA FAİZ ARTIRIMINA TEPKİLİ BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi Yaylacık Aile Sağlığı Merkezi Açılıyor GEÇİCİ PERSONEL ALIM SONUÇLARI BELLİ OLDU!
CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ
CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ
 
BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI
BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI
 
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
Metin haberleri
 
MUSTAFA CUMUR DUALARLA ANILDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon eski milletvekili Mustafa Cumur’u anma programına katıldı.
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18:09

 
BAŞKAN GENÇ'TEN ANNELER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, huzurevi sakinlerini unutulmaz bir Anneler Günü ziyaretiyle onurlandırdı.
11 Mayıs 2024 Cumartesi 19:46

 
BAŞKAN GENÇ’TEN TURİZMDE FARKINDALIK ÇAĞRISI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, şehirdeki turizm sektörünün mevcut durumunu değerlendirmek üzere düzenlenen toplantıya katıldı.
7 Mayıs 2024 Salı 18:30

 
Vali Yıldırım'dan TESOB'a ziyaret
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (TESOB) ziyaret ederek Başkan Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
6 Mayıs 2024 Pazartesi 16:51

 
BAŞKAN GENÇ, ÖĞRENCİLERE SALDIRI OLAYINI KINADI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’da üniversite öğrencilerine yönelik yapılan saldırıyı kınadı.
3 Mayıs 2024 Cuma 10:02

 
KAHVECİOĞLU KURU TEMİZLEME
Kahvecioğlu Kuru Temizleme Pandemi Döneminde de Hizmetinizde
2 Mayıs 2024 Perşembe 10:05

 
TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti, görev döneminde başarı dileklerini iletti.
30 Nisan 2024 Salı 19:34

 
BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Başkent Trabzon Dernekler Federasyonu ile Ankara’da organize edilen ‘Trabzon Tanıtım Günleri’ne katıldı.
25 Nisan 2024 Perşembe 08:34

 
KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in, Ortahisar Belediyesi’nin borcunun 596 milyon 759 bin 292 TL olduğu’ ile ilgili iddiaları üzerine,gerçek borç durumunu rakamlarla ortaya koyan bir açıklama yaptı.
23 Nisan 2024 Salı 10:57

 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon Sanatevi’nde gerçekleştirilen 10. Görsel Mizahi Yapıtlar Sergisi’nin açılışına katıldı.
17 Nisan 2024 Çarşamba 18:38

 
BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA
Seçim teşekkür çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Şalpazarı’na gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, ilçe meydanında kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslenerek, “Ağasar’ımızın desteği bizim için gurur kaynağıdır” dedi.
12 Nisan 2024 Cuma 19:34

 
BAŞKAN GENÇ ULAŞIM PERSONELİYLE BAYRAM KAHVALTISINDA BULUŞTU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, bayram namazının ardından TULAŞ Genel Müdürlüğüne bağlı otobüs şoförleriyle kahvaltıda buluştu.
10 Nisan 2024 Çarşamba 15:10

 
Metin Yardım Mesaj Yayınladı
İlçemizin sevilen Esnaflarından Yardım Ticaretin sahibi Metin Yardım ramazan bayramı münasebetiyle bayram kutlama mesajı yayınladı.
9 Nisan 2024 Salı 16:11

 
METİN KÖSE'DEN KUTLAMA
METİN BAŞKAN'DAN BAYRAM KUTLAMASI
9 Nisan 2024 Salı 16:00

 
BAŞKAN GENÇ GÖREVE HIZLI BAŞLADI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini dün yoğun bir katılım ile Murat Zorluoğlu’ndan devralan Ahmet Metin Genç göreve başlamasının ardından bugün Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter ve tüm Daire Başkanlarıyla bir araya geldi.
7 Nisan 2024 Pazar 05:00

 
BAŞKAN GENÇ MAZBATASINI ALDI
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Av. Ahmet Metin Genç’e mazbatası İl Seçim Kurulu Başkanı Ferruh Akyüz tarafından takdim edildi
5 Nisan 2024 Cuma 18:44

 
BAŞKAN GENÇ’TEN KADİR GECESİ MESAJI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
4 Nisan 2024 Perşembe 16:24

 
KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, son yıllarda Trabzon’un artan trendi olan turizm sektörüyle ilgili birçok projeyi hayata geçireceğini söyledi.
28 Mart 2024 Perşembe 16:05

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret ederek, Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor Projesi hakkında bilgi verdi, ayrıca proje kapsamında üretilen ürünleri takdim etti.
26 Mart 2024 Salı 17:19

 
ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
Çebi: “CHP, bir muhalefet anlayışının dışında Türkiye’nin kalkınmasına, gelişimine, büyümesine karşı olan bir duruştur. Hizmetin tek adresi AK Parti’dir, AK Parti ülkemizin geleceğidir, umududur, yarınlarının güvencesidir.” dedi.
26 Mart 2024 Salı 13:46

 
Başkan Genç’ten Kadınlar Günü mesajı
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
7 Mart 2024 Perşembe 16:28

 
AKÇAABAT BELEDİYESİNDEN ÜRETİM VE İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterine Mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmaları kapsamında Şinik Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ettiler.
27 Şubat 2024 Salı 17:54

 
Başkan Kara'dan Of'a ziyaret
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara, Of Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Of Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.
23 Şubat 2024 Cuma 17:45

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, İŞKUR şube müdürleri ve TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları, TESOB’un yürüttüğü “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ve ildeki turizme yönelik hediyelik eşya sektörüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:14

 
Akçaabat Adayı Osman Nuri Ekim
Trabzon’da AK Parti’de Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Ahmet Metin Genç isminin açıklanması sonrası ilçelerde de adaylar resmi olmayan açıklamaya göre belli oldu.
24 Ocak 2024 Çarşamba 09:23

 
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ortahisar Belediyesi’ni ziyaret etti
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç’in davetlisi olarak Trabzon’a gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Ortahisar Belediyesi’nin fuaye salonunda düzenlenen içinde Rauf Denktaş’ın kendisinin de çektiği fotoğrafların yer aldığı ‘Rauf Denktaş Fotoğraf Sergisi’nin açılışına katıldı.
19 Ocak 2024 Cuma 17:36

 
Hâlis bir niyet ve besmeleyle çıktık bu yola.
Bilgi, birikim ve becerilerimizi halkımızın hizmetine sunmak amacıyla bir gayrete giriştik."Adalet,liyakat,ehliyet,istişare"dedik.
18 Ocak 2024 Perşembe 17:55

 
BAŞKAN EKİM’DEN TEBRİK VE TEŞEKKÜR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına seçilen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i tebrik ederek, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkür etti.
18 Ocak 2024 Perşembe 17:31

 
AK PARTİ ‘GENÇ’ DEDİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i gösterdi.
18 Ocak 2024 Perşembe 15:39

 
Genç’ten Başkonsolos Mohebati’ye taziye ziyareti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İran’ın Kirman eyaletinde gerçekleştirilen ve toplamda 103 kişinin ölümüne neden terör saldırılarından dolayı İran İslâm Cumhuriyeti’nin Trabzon Başkonsolosu Naser Mohebatiye taziye ziyaretinde bulundu.
5 Ocak 2024 Cuma 10:59

 
Ortahisar Belediye Meclisinden teröre ortak tepki
Ortahisar Belediyesi’nin 2024 yılı ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yönetiminde gerçekleştirildi.
2 Ocak 2024 Salı 18:13

 
TESOB’un Projesiyle Trabzon el işçiliği ahşap ürünlerde gelişiyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Uygulama Atölyesinde gerçekleştirilen eğitimlerini ziyaret etti. TESOB Başkanı Metin Kara, “Kursiyerlerimizin tasarımları ve uygulama ürünleri çok başarılı” dedi.
21 Aralık 2023 Perşembe 18:38

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN ZİYARET
Avrasya Basın Yayın Birliği Derneği Trabzon Şubesi Başkanlığı Ortahisar Belediye Başkanı Sayın Ahmet Metin Genç’i Makamında ziyaret etti.
14 Aralık 2023 Perşembe 10:10

 
METİN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret etti.
7 Aralık 2023 Perşembe 17:35

 
Başkan Genç’ten Gaziler Günü mesajı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ‘19 Eylül Gaziler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
18 Eylül 2023 Pazartesi 10:51

 
Genç, Geleneksel Yayla Şenliği’ne katılmak için KKTC’ye gitti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Karadeniz Kültür Derneği ile birlikte Girne’de organize edilen Geleneksel Yayla Şenliği’ne katılmak için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gitti.
17 Eylül 2023 Pazar 09:39

 
Milletvekili Aydın’dan TESOB’a ziyaret
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara’yı ziyaret ederek çeşitli konularda istişarede bulundu.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:09

 
TESOB heyetinden Vali Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, beraberindeki heyetle Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
29 Ağustos 2023 Salı 15:38

 
Vehbi Koç’tan Araklı’ya stadyum müjdesi!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Araklı ilçesine gerçekleştirdiği programda ilçe stadyumu hakkında bilgi vererek “Çocuklarımızın, gençlerimizin spor faaliyetlerini daha güzel şartlarda sürdürmesi adına yenilenecek olan Araklıspor stadı ve tesislerimizi inşallah ilçemizin hizmetine kazandıracağız.”dedi.
29 Ağustos 2023 Salı 15:09

 
“Demokrasi ve milli irade dışında hiçbir güce boyun eğmedik, eğmeyeceğiz”
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7’nci yıldönümünde, esnaf ve sanatkâr camiası olarak demokrasiye inançlarını bir kez daha vurguladıklarını söyledi.
15 Temmuz 2023 Cumartesi 17:04

 
Genç’ten Kurban Bayramı’nda ateşli silah uyarısı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kurban Bayramı’nda vatandaşlara ateşli silahlarla kutlama yapmaması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.
26 Haziran 2023 Pazartesi 15:58

 
Kara: Yeni asgari ücret ülkemize hayırlı olsun
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara net 11 bin 402 TL olarak açıklanan asgari ücretin ülkemize hayırlı olmasını diledi.
20 Haziran 2023 Salı 18:49

 
Başkan Kara: Turizm tesislerine yönelik denetimlerimiz yoğunlaşacak
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Kurban Bayramı sonrasında yoğunlaşmasını bekledikleri turizm sektörüne yönelik denetimlerini artıracaklarını belirterek, “Ekiplerimiz özellikle tarifesiz veya tarife dışı fiyatlarla satış yapan ve kayıt dışı çalışan işletmelere yönelik denetimlerini sezon sonuna kadar yoğun biçimde sürdürecek.
16 Haziran 2023 Cuma 16:36

 
Genç, muhtarlarla buluştu
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar muhtarlarıyla 30. İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi.
25 Mayıs 2023 Perşembe 10:54

 
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç TTSO’yu ziyaret etti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO)’yu ziyaret ederek turizm sezonu öncesinde yapılan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.
23 Mayıs 2023 Salı 16:15

 
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu TESOB’u ziyaret etti
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (TESOB) ziyaret ederek Başkan Metin Kara, yönetim kurulu üyeleri ve esnaf – sanatkâr odası başkanlarıyla bir araya geldi.
22 Mayıs 2023 Pazartesi 17:43

 
Genç’ten Trabzonlulara miting teşekkürü
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine yoğun katılım gösteren Trabzonlulara teşekkür etti.
4 Mayıs 2023 Perşembe 14:29

 
Sebat’ın neden stadı yok?
Yeniden profesyonel liglerin tozunu atmaya hazırlanan Sebat Gençlik Spor Kulübünü ve Tütünspor’u ziyaret eden CHP Trabzon 1. Sıra Adayı Av. Sibel Suiçmez Akçaabat’a övgüler sıralarken hükümetin sporla bütünleşen bu ilçede stadı kaldırmasını sert cümlelerle eleştirdi
28 Nisan 2023 Cuma 17:26

 
Genç, Ramazan Bayramı'nı kutladı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
20 Nisan 2023 Perşembe 12:36

 
Genç’ten Kadir Gecesi mesajı!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.
17 Nisan 2023 Pazartesi 11:40

 
Genç, belediye meclis üyeleriyle iftarda buluştu
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, belediye meclis üyeleriyle iftar programında bir araya geldi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programına birim müdürleri ile çok sayıda meclis üyesi ailesiyle birlikte katıldı.
7 Nisan 2023 Cuma 16:10

 
AKÇAABAT’TA KÜTÜPHANE HAFTASINA ÖZEL ETKİNLİK YAPILDI
59. Kütüphane Haftası nedeniyle Akçaabat’ta, restorasyonu tamamlanıp halkın hizmetine sunulan Halk Kütüphanesi’nde, etkinlik düzenlendi.
30 Mart 2023 Perşembe 15:49

 
Genç’ten İstiklâl Marşı mesajı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İstiklâl Marşı’nın 12 Mart 1921 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 102. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
12 Mart 2023 Pazar 18:41

 
Başkan Genç’ten 8 Mart Kadınlar Günü mesajı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
7 Mart 2023 Salı 09:25

 
Afet bölgesinden dönen Başkan Genç, izlenimlerini anlattı!
Türkiye’nin 11 şehrini vuran deprem felâketi nedeniyle Ortahisar Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları yerinde görmek ve depremzedelere moral desteği vermek için bir haftadır bölgede bulunan Ahmet Metin Genç, Trabzon’a döndü.
24 Şubat 2023 Cuma 10:05

 
Genç, vatandaşlara depremzedeler için çadır yardımı çağrısında bulundu
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, vatandaşları depremzedelere çadır yardımında bulunmaya çağırdı. Deprem bölgelerindeki incelemelerini tamamlayarak Trabzon’a dönüş yapan Başkan Genç, mevcut durum itibarıyla bölgede en çok çadıra ihtiyaç duyulduğuna vurgu yaptı.
13 Şubat 2023 Pazartesi 17:12

 
Genç’in Ankara temasları yoğun geçiyor!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.
27 Ocak 2023 Cuma 17:19

 
Chp’li Ahmet Kaya: “Memura, Emekliye ‘Yemeyin, İçmeyin, Hatta Yaşamayın, Ölün’ Diyorlar”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada memur ve emekli maaşlarına yapılan yüzde 30’luk zammın artırılması için AKP hükümetine çağrıda bulundu.
11 Ocak 2023 Çarşamba 16:51

 
Genç, yeni yıl mesajı yayınladı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yeni yıl mesajı yayımladı. Mesajında bütün vatandaşların yeni yılını kutlayan Başkan Genç, 2023 yılının insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi.
30 Aralık 2022 Cuma 17:22

 
Muhtarların yeni hizmet ofisinin açılışı gerçekleştirildi!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Muhtarlar Derneği’nin hizmet ofisinin açılışına katıldı.
27 Aralık 2022 Salı 13:33

 
Özel gereksinimli bireylerin akülü araç sevinci!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, özel gereksinimli bireylere verilmek üzere Hollanda’da faaliyet gösteren El Hattap Derneği’nin desteğiyle temin edilen 5 adet akülü aracın dağıtım törenine katıldı.
22 Aralık 2022 Perşembe 17:40

 
TTSO heyetinden Başkan Genç’e ziyaret
Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleri, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti.
8 Kasım 2022 Salı 18:27

 
Ortahisar’da promosyonlar 25 bin TL olarak belirlendi!
Ortahisar Belediye Meclisinin kasım ayının ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, başkanlığında gerçekleştirildi.
1 Kasım 2022 Salı 17:19

 
Genç’in Ankara temasları yoğun geçiyor!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ankara ziyareti kapsamında AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Ortahisar Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Yaylalı ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ederek istişarede bulundu.
21 Ekim 2022 Cuma 18:06

 
ESNAF KREDİSİNDE LİMİT ARTTI,FAİZ DÜŞTÜ!
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından esnaf ve sanatkârlara yönelik açıklanan yeni destek paketinin tüm camiaya hayırlı olmasını dileyerek “Esnaf ve sanatkârımıza can suyu gibi olan bu kredilerle üyelerimiz işlerini büyütecek, üretime, istihdama, ekonomiye katkı sağlamayı sürdürecek” dedi.
12 Ekim 2022 Çarşamba 15:06

 
MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
Akçaabat Esnaf Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı İş Adamı Metin Yardım Mevlid Kandili Mesajı Yayınladı.
7 Ekim 2022 Cuma 18:16

 
Ortahisar’da Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü kuruldu
Ortahisar Belediye Meclisinin ekim ayı ikinci toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yönetiminde gerçekleştirildi. Meclis oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen ‘Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nün kurulmasıyla ilgili madde görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi.
5 Ekim 2022 Çarşamba 15:40

 
Düzkışla Belediye Başkanı Kasak, Başkan Genç’i ziyaret etti
Ortahisar Belediyesi’nin geçen yıl kardeş belediye protokolü imzaladığı Muş’un Düzkışla Belediye Başkanı Hüseyin Kasak, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti.
14 Eylül 2022 Çarşamba 18:06

 
Başkan Genç’ten yeni eğitim ve öğretim yılı mesajı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 12 Eylül’de başlayacak olan 2022-2023 eğitim ve öğretim sezonuyla ilgili bir mesaj yayımladı.
11 Eylül 2022 Pazar 11:38

 
Başkan Kaynar’dan Karabacak’a Destek
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(TESOB) Başkanı Metin Kara, TESK Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan ve mevcut başkan Bendevi Palandöken’e rakip olan Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak’ın listesine girdi.
29 Ağustos 2022 Pazartesi 16:13

 
Akçaabat’ta Rota 61 Şöleni Düzenlendi
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Akçaabat Belediyesi ve ROTA 61 Trabzon Motosiklet Derneği tarafından Trabzon Motosiklet Festivali Akçaabat’ta düzenlendi. Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden bin motosikletçinin katıldığı ve 3 gün sürecek Motosiklet Festivali’ne Akçaabat Yaylacık sahilinden start verildi. Akçaabat belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in de motor kullandığı Motosiklet Festivali’nde kortej güzergahı ise şöyle; 1000 motorcu Akçaabat İnönü caddesinden şehre giriş yaparak Hamam Çimeni Kavşağından Trabzon istikametine doğru yol aldı.
28 Ağustos 2022 Pazar 15:00

 
TESOB Başkanı Metin Kara, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'e rakip oldu!
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(TESOB) Başkanı Metin Kara, TESK Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan ve mevcut başkan Bendevi Palandöken’e rakip olan Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak’ın listesine girdi.
22 Ağustos 2022 Pazartesi 17:54

 
Başkan Genç: “Boztepe’yi altın gerdanlık ile taçlandırıyoruz”
Başkan Ahmet Metin Genç, “İnşallah projemizi yıl sonuna kadar bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.
19 Ağustos 2022 Cuma 18:20

 
Genç, Akoluk Kurban Kesim ve Satış Alanını inceledi!
Ortahisar Belediyesi yaklaşan kurban bayramı öncesi belirlenen kesim ve satış yerlerindeki hazırlıklarını tamamlayarak kullanıma hazır hale getirdi. Akoluk Mahallesi’nde Trabzon’un en büyük kurban satış ve kesim alanında incelemelerde bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, hayvan besicileriyle bir süre sohbet etti. Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi’nin kurban bayramında yoğunluğu önlemek ve vatandaşların kurban ibadetini kolay bir şekilde yerine getirebilmesi için 1 adet büyükbaş satış alanı, 1 adet küçükbaş satış alanı ile 19 adet kurban kesim alanı oluşturduğunu dile getirdi.
29 Haziran 2022 Çarşamba 18:46

 
YZC Markete Görkemli Açılış
Akçaabat’ta son dönemde adından sıklıkla söz ettiren Yazıcıoğlu YZC Market 3. Şubesini görkemli bir törenle Akçaabatlıların hizmetine sundu.
18 Haziran 2022 Cumartesi 20:07

 
Genç, YKS’ye giren öğrencilere başarılar diledi!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 18 ve 19 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren öğrencilere başarılar diledi.
16 Haziran 2022 Perşembe 15:20

 
TESOB’da Metin Kara Yeniden Başkanlığa Seçildi
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin 2022 yılı Olağan Genel Kurulu’nda gerçekleştirilen seçimlerde tek aday olan Metin Kara yeniden başkanlığa seçildi.
10 Mayıs 2022 Salı 00:06

 
Fenerliler Başkan Genç'i CİMER'e şikayet etti!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor’un şampiyonluk maçında, hakemin bitiş düdüğü ile birlikte kendisinin de taraftarlarla beraber sahaya indiğini açıkladı. Genç, “Ahdım vardı” dedi.
9 Mayıs 2022 Pazartesi 18:07

 
Başkan Genç’ten meclis toplantısında Egemen için yardım çağrısı!
Ortahisar Belediye Meclisinin nisan ayının ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç başkanlığında gerçekleştirildi.
9 Mayıs 2022 Pazartesi 10:47

 
Başkan Genç’ten şampiyonluk teşekkürü!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor-Antalyaspor maçından sonra organize edilen şampiyonluk kutlamalarının sorunsuz geçmesinden dolayı teşekkür etti.
5 Mayıs 2022 Perşembe 16:32

 
METİN YARDIM'DAN BAYRAM MESAJI
Akçaabat Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Metin Yardım, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
1 Mayıs 2022 Pazar 13:06

 
Genç, 1 Mayıs'ı kutladı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
30 Nisan 2022 Cumartesi 16:04

 
BÜYÜKŞEHİR VE ORTAHİSAR’DAN TARAFTARI SEVİNDİRECEK AÇIKLAMA
Trabzonspor’un şampiyon olmasına 1 puan kala Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, taraftarı unutmayarak muhteşem bir jeste imza attılar.
29 Nisan 2022 Cuma 15:11

 
Başkan Kara esnaf odası ziyaretlerini sürdürdü
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, esnaf ve sanatkâr odalarını ziyaretlerini sürdürdü.
26 Nisan 2022 Salı 12:00

 
Akyazı Kütüphanesi tamamlandı
Ortahisar Belediyesi tarafından Akyazı Mahallesi’nde yapılan kütüphane binasında incelemelerde bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 19 Mayıs tarihinde kütüphaneyi açacaklarını belirtti.
24 Nisan 2022 Pazar 13:41

 
Genç’ten engelli derneklerine iftar yemeği!
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, iftar programlarına engelli dernekleriyle devam etti.
15 Nisan 2022 Cuma 17:20

 
Başkan Genç: “Birbirimize sarılalım, silaha sarılmayalım”
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor’un şampiyonluğunun adım adım yaklaştığı bugünlerde bir kez daha taraftara seslenerek uyarılarda bulundu.
15 Nisan 2022 Cuma 16:51

 
Genç, iftarını öğrencilerle birlikte açtı!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ‘Ahmet Yaşar Hocaefendi Öğrenci Yurdu’ öğrencileriyle birlikte iftarını açtı. Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale ile birlikte iftar saatlerinde yurda gelen Başkan Genç, bir süre öğrencilerle birlikte sohbet etti.
12 Nisan 2022 Salı 16:32

 
“Sümela’nın açılması Maçka esnafına nefes aldıracaktır”
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Sümela Manastırı’nın 1 Mayıs’ta ziyarete açılmasının beklendiğini ifade ederek, “Sümela’nın açılması Maçka esnafına nefes aldıracaktır. Turizm sezonunun şimdiden tüm esnafımız için bereketli olmasını diliyorum” dedi.
8 Nisan 2022 Cuma 13:29

 
Ortahisar’ın 2021 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi
Ortahisar Belediye Meclisinin nisan ayının son toplantısı gerçekleştirildi. Birleşimi açan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 2021 Faaliyet Raporu’nun görüşülecek olmasından dolayı birleşimin yönetimini meclis 1. Başkanvekili Nusret Onur’a devretti.
8 Nisan 2022 Cuma 13:03

 
Başkan Kara, oda başkanlarıyla projeleri görüştü
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, ilçelerde bulunan esnaf ve sanatkâr odalarını ziyaret etti, yapılacak çalışmalar hakkında istişarede bulundu.
4 Nisan 2022 Pazartesi 18:01

 
Başkan Kara’dan esnaf odalarına ziyaret
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, beraberinde TESOB yönetim kurulu üyeleri Ekrem Yılmaz ve Turan Kaynar’la birlikte Trabzon’un bazı ilçelerindeki esnaf ve sanatkâr odalarını ziyaret etti, esnafın talepleri ve çözüm önerileriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
19 Mart 2022 Cumartesi 20:28

 
BU CADDE TRABZON’UN ATAR DAMARI
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan karar ile trafiğe kapanan ve yayalaşan Kahramanmaraş Caddesi’nin şehre sağlayacağı katkılar ile alakalı açıklama yapan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, dar bir merkeze sahip olan Trabzon’un bu caddenin trafiğe kapatılması ile ferahlayacağını dile getirdi.
10 Mart 2022 Perşembe 08:05

 
Şehit Kadir Tuncer’in ismi yeni yapılan parka verildi
Ortahisar Belediye Meclisinin mart ayının ilk toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, başkanlığında gerçekleştirildi.
1 Mart 2022 Salı 18:38

 
Genç, Hocalı Katliamı’nı kınadı!
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, Ermenistan’ın 26 Şubat 1992 yılında Azerbaycan’ın Hocalı bölgesinde savunmasız sivillere karşı yaptığı katliamın yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
26 Şubat 2022 Cumartesi 10:44

 
SUNPET SELÇUK ERBAŞARAN PETROL HİZMETE AÇILDI
SUNPET Selçuk Erbaşaran Petrol Açılışa Özel İndirimli Satışları ile Düzköy Yolu Üzeri 5.Km'de Hizmetinize Açıldı.
12 Şubat 2022 Cumartesi 00:00

 
Akvaryum Ortahisar’da sona gelindi!
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç’in vizyon projesi Akvaryum Ortahisar’da sona gelindi.
10 Şubat 2022 Perşembe 16:31

 
Başkan Genç, ‘Kesişme iyi ki varsın Eren’ filmini izledi
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi gönüllü gençleriyle birlikte ‘Kesişme iyi ki varsın Eren’ sinema filmini izledi.
26 Ocak 2022 Çarşamba 12:56

 
Başkan Genç, muhtarlarla istişare toplantısında buluştu
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, ‘Muhtarlarla 28. İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı ve aynı zamanda Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Adil Alemdar ile birçok muhtarın katıldığı toplantıda Başkan Genç, muhtarların taleplerini dinleyerek, istişarelerde bulundu.
8 Ocak 2022 Cumartesi 10:28

 
100 Yıllık Hayalleri Gerçeğe Dönüştürüyoruz
DSİ Olarak Devasa Su Yapıları Yaparak Aziz Milletimizin Hizmetine Sunuyoruz’
28 Aralık 2021 Salı 17:38

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1284 Jönköping, resmen İsveç kenti oldu.
1804 Napolyon Bonapart, Fransa İmparatoru ilan edildi.
1871 Paris Komünü eşit işe eşit ücret verilmesini kabul etti.
1897 İrlandalı yazar Bram Stoker'ın Dracula adlı romanı yayımlandı.
1910 Çıplak gözle görülebilen tek kuyrukluyıldız olan Halley kuyruklu yıldızı, Dünya'nın çok yakınından geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur