Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı. Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı KAMPÜS KARNAVAL YERİ ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
 
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
 
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
HAYVANCILIK haberleri
 
MERALAR VE TURİZM!...
Anayasanın 45 inci maddesinin maddesinde “Devlet, tarım arazileri ile çayır ve meraların amaç dışı kullanılmasını ve tahribini önlemek, tarımsal üretim planlaması ilkelerine uygun olarak bitkisel ve hayvansal üretimi artırmak maksadıyla, tarım ve hayvancılıkla uğraşanların işletmelerin araç ve gereçlerinin ve diğer girdilerinin sağlanmasını kolaylaştırır.” hükmüne yer verilmiştir.
27 Şubat 2024 Salı 15:19

 
CEMİL PEHLEVAN UYARIYOR!
MERALARDA YAPILAN TAHRİBATLAR HAYVANCILIKTA DIŞA BAĞIMLILIĞI ARTIRIYOR
22 Şubat 2024 Perşembe 18:23

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI’NDAN “UZMAN ELLER PROJESİ” İÇİN ÇAĞRI
Kırsal alanda yaşayan/yaşamayı taahhüt eden;Meslek yüksekokulları dâhil üniversitelerin tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri eğitimi veren bölümlerinden mezun kişilere; tüm illerde kırsal alanda uygulayacağı; tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri sektörlerinde, eğitimli işgücü ile tarımsal üretimin miktarını, kalitesini ve verimliliğini arttırmak, kırsal alandaki tarımsal üretim yapan işletmelere örnek ve önderlik oluşturacak sürdürülebilir yatırımlara 100.000 TL.'ye kadar hibe desteği verilecektir.
1 Şubat 2022 Salı 18:00

 
Trabzon Valiliği tedbirleri arttırdı!
Trabzon Valiliğince, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle alınan ilave tedbirler kapsamında hayvancılıkla ilgilenenler hariç olmak üzere bu hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında ve 6-7 Mart tarihlerinde "Çiftçi Kayıt Belgesi" ile kırsal mahallelere, yaylalara gidilmesine izin verilmeyeceği bildirildi.
26 Şubat 2021 Cuma 18:50

 
ZİRAAT ODASINDAN AÇIKLAMA
Çiftçilerimiz bu işlem için İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne gitmelerine gerek kalmamıştır.
31 Mart 2020 Salı 16:22

 
Akçaabatlı çiftçiler Samsun Tarım Fuarı’nda
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı tarafından her yıl Samsun’da düzenli olarak yapılan TÜYAP tarım ve hayvancılık fuarına ilçede seracılık hayvancılık fındık üreticiliği tavukçuluk yapan 38 üretici getirildi
27 Eylül 2019 Cuma 00:00

 
ÇİFTÇİLERE SERTİFİKA VERİLDİ
İlçe Gıda Tarım ve hayvancılık Müdürlüğü, İş-Kur ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Belediyemizin ortaklaşa gerçekleştirdiği Süt Sığırcılığı Eğitimi Kursu’nun sertifika töreni yapıldı.
10 Temmuz 2018 Salı 13:35

 
Buzağı Desteklemeleri Başvuruları Başladı
Bakanlığımızın hayvancılık desteklemeleri kapsamında 2018 yılında doğan ve ‘2018/21 Sayılı Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği’nde belirtilen şartları taşıyan buzağılar için destekleme başvuruları 02 Temmuz – 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında İlçe Müdürlüklerine yapılacaktır.
4 Temmuz 2018 Çarşamba 19:18

 
CHP'nin tarım ve hayvancılıkla ilgili projeleri
CHP iktidarında tarım ve hayvancılıkta yerli üretime önem vereceğiz
2 Haziran 2018 Cumartesi 18:22

 
ARICILAR SERTFİKALARINI ALDI
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı, Akçaabat Halk Eğitim Müdürlüğü, Akçaabat Bal Üreticileri Birliği ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu arıcılık kursu sertifika töreni Akçaabat Ziraat Odası eğitim salonunda yapıldı.
19 Nisan 2018 Perşembe 17:08

 
İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.
Akçaabat Belediye Başkanlı ile İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı.
13 Nisan 2018 Cuma 20:29

 
SERACILIK KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINI ALDI
Akçaabat Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılan 168 saatlik seracılık teorik ve pratik eğitimi sertifika töreni yapıldı.
6 Nisan 2018 Cuma 19:44

 
BAKANLIK 173 HİLELİ ÜRÜNÜ AÇIKLADI!
Trabzon'da bir ürün hileli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşen 173 firmaya ait 282 parti ürünü açıkladı. Bakanlığın internet sitesinde, taklit ve tağşiş yaptığı belirlenen işletmeler ve ürünlerinin parti numaraları ilan edildi. Trabzon'da bir firmanın hileli tereyağ ürettiği açıklandı.
24 Mart 2018 Cumartesi 20:32

 
Büyükşehir'e mezbaha suçlaması
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından standartlara uymadığı gerekçesiyle ruhsatı iptal edilen mezbahayla ilgili tartışmalar sürüyor.
19 Mart 2018 Pazartesi 15:25

 
AKÇAABAT ARICILIK KURSU BAŞLADI
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı Akçaabat İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Akçaabat bal üreticileri birliği ve Halk Eğitim Müdürlüğü’nün ortak girişimi ile düzenlenen arıcılık kursu eğitimleri Akçaabat Ziraat Odası eğitim salonunda başladı.
21 Şubat 2018 Çarşamba 15:53

 
ÇALIŞTAY SONUÇ RAPORU YAYINLANDI
TARIM VE HAYVANCILIK ÇALIŞTAYI SONUÇ RAPORU YAYINLANDI
29 Ocak 2018 Pazartesi 18:10

 
TARIM VE HAYVANCILIK ÇALIŞTAYI YAPILACAK.
Akçaabat Kaymakamlığı ve Akçaabat Belediyesince ortaklaşa tarım ve hayvancılık çalıştayı yapılacak.
21 Ocak 2018 Pazar 13:17

 
SERACILIK EĞİTİMİ BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen seracılık eğitimi başladı.
14 Aralık 2017 Perşembe 18:25

 
BAKANLIKLARIN DESTEKLERİNE KADAR YAKINIZ
Son yıllarda kırsal istihdamı geliştirmek, kente göçü önlemek, genç nüfusu tarım faaliyetleri alanı içerisinde tutmak adına Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı birçok alanda destekler vermektedir.
6 Aralık 2017 Çarşamba 17:28

 
ZİRAAT ODASI FINDIK BUDAMA KURSU DÜZENLEDİ
TRABZON VALİMİZ Yücel YAVUZ BUDAMA KURSU SERTİFİKA TÖRENİMİZE KATILDI. Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığında Akçaabat Halk Eğitim Müd. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün Ortaklaşa düzenlediği Fındık budama kursu Sertifika töreni düzenlendi.
8 Kasım 2017 Çarşamba 18:51

 
Toprağın Bize Değil,Bizim Ona İhtiyacımız Var.
TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Veteriner Hekimleri odası tarafından ortaklaşa düzenlenen “GÖÇÜN ENGELLENMESİ, TARIM VE GIDA DA TAM BAĞIMSIZLIK” paneli gerçekleştirildi.
1 Kasım 2017 Çarşamba 17:13

 
Başkan Hayvancılık Yapan Çiftçilerle Buluştu.
BAŞKAN HAYVANCILIK YAPAN ÇİFTÇİLERLE YAYLADA
16 Ağustos 2017 Çarşamba 17:25

 
Günnar:Bakanımızla Fındığı Masaya Yatırdık.
Adnan Günnar:Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sn. Ahmet Eşref Fakıbaba ile sıcağı sıcağına "Fındık" meselesini masaya yatırdık.
28 Temmuz 2017 Cuma 18:30

 
Ovit Tüneli'ni İlk Onlar Kullandı.
Rize'nin İkizdere ilçesinde 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı'nda yapımı süren ve Yeni Zigana Tüneli'nin ardından Türkiye'nin en uzun 2. tüneli olma özelliğini taşıyan Ovit Tüneli'nde betonlama çalışmalarının yüzde 90'ı tamamlanırken, yapımı tamamlanan çığ tüneli yörede hayvancılık yapan vatandaşlar tarafından kullanılmaya başlandı.
5 Temmuz 2017 Çarşamba 20:31

 
Tarım ve hayvancılık masaya yatırıldı
Akçaabat’ta görev yapan ziraat mühendisi ve bu dallarda görev yapan teknik elemanlar, Akçaabat’ta tarım ve hayvancılık uygulamaları, değişimleri ve dönüşümleri hakkındaki görüşlerini açıklamak amacıyla Akçaabat kültür müdürlüğünde toplandılar.
31 Mart 2017 Cuma 20:48

 
Akçaabat Ziraat Odasından Meyve Budama Eğitimi.
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen meyve ve Kivi Bahçelerinde budama eğitimi Akçakale Mahallesinde Hacı Ali GERİGELMEZ e ait meyve ve kivi bahçesinde Trabzon Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli Ziraat Mühendisi Erdal YIĞCI ve Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Ziraat Mühendisi Veysel BAKİ tarafından 50 üreticiye uygulamalı olarak verildi.
28 Şubat 2017 Salı 19:19

 
Yazıcı'dan Dikkat Çeken Uyarı.
Akçaabat Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü damızlık düve yetiştirmek isteyenlere Trabzonlu üreticilerin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğünün ilanına dikkat çekti…
19 Şubat 2017 Pazar 15:14

 
Kursa Katılanlara Sertifikaları Verildi.
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı ile Akçaabat Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nün koordinasyonu Akçaabat Kaymakamlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Akçaabat Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu ilçemizde verim ve kalitenin arttırılması amaçlanan fındıkta budama, gübreleme ve ilaçlama kursu sertifika törenini düzenlendi.
14 Şubat 2017 Salı 20:13

 
Of'ta 'Okul Sütü' dağıtımına başlandı
Milli Eğitim, Gıda Tarım ve Hayvancılık ile Sağlık bakanlıklarınca ortaklaşa yürütülen "Okul Sütü Programı" kapsamında Of’ta da öğrencilere süt dağıtımına başlandı.
10 Şubat 2017 Cuma 20:47

 
FINDIK YENİDEN 10 TL
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından bu yılki fındık rekoltesinin 468 bin ton olarak açıklanmasının ardından fındık fiyatı 10 liraya çıktı.
18 Temmuz 2016 Pazartesi 12:05

 
‘Yaş Çay Bizim İşimiz’ projesi sonuçsuz kaldı..
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü’nün aktif iş gücü hizmetleri piyasası programları iş birliği protokolü kapsamında yürütülen “Yaş Çay Bizim İşimiz” projesi yeterli sayıda işçi bulunamadığından hayata geçirilemedi.
24 Mayıs 2016 Salı 17:10

 
Genç Çiftçilere Büyük Destek.
Genç çiftçilere 30.000 lira hibe Projesi tanıtım toplantısı Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı ve Akçaabat İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü koordinasyonu ile Uçarsu mahallesinde üreticilerinde katılımı ile gerçekleştirildi.
21 Nisan 2016 Perşembe 21:31

 
Gençlere 30 bin TL'lik müjde! Yarın başlıyor
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca verilecek olacak genç çiftçilere 30 bin TL'lik hibe desteği başvuruları 12 Nisan'da başlıyor.
11 Nisan 2016 Pazartesi 10:19

 
Çay destekleme primleri ödeniyor
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından çay üreticilerine ödenecek olan yaş çay destekleme primleri Ziraat Bankası hesabına aktarıldı.
30 Mart 2016 Çarşamba 00:00

 
Fındık fiyatına tepkiler sürüyor!
Seyit Torun'dan sert açıklama. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in Trabzon'da fındıkla ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. İşte o açıklama:
3 Mart 2016 Perşembe 12:19

 
Faruk Çelik Hafta Sonu Trabzon ve Rize'de
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik Hafta Sonu Trabzon ve Rize'de
24 Şubat 2016 Çarşamba 06:34

 
Trabzonlu Kasaplardan Et Fiyatına Tepki!
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in et fiyatları konusunda dün yaptığı taban ve tavan fiyat açıklamalarına Trabzonlu kasaplar tepki gösterdi.
10 Şubat 2016 Çarşamba 00:00

 
Trabzon TÜMSİAD Pakistan yolcusu!
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Trabzon Şubesi Pakistan’ın Pencap eyaletinde 19-23 şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan Tekstil ,Tarım, Hayvancılık, Gıda, Eğitim, Plastik ve Metal sektörlerini kapsayan fuara katılım sağlayacak üyeleri için bilgilendirme toplantısı düzenledi.
2 Şubat 2016 Salı 17:24

 
Hayvancılık Destekleri Gerçek Amacına Hizmet Etmeli...
GTHB tarafından verilen hayvancılık destekleri üreticiye gerçek manada ulaşmamaktadır.
26 Ocak 2016 Salı 18:20

 
Balıkçılar Eker’i “Reis” ilan etti, “Vira Bismillah” dedi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve Ak Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı M. Mehdi Eker, Yeşilköy’de balıkçı esnafıyla sohbet etti. Balıkçılar Eker’i “Reis” ilan etti, “Vira Bismillah” dedi.
27 Ekim 2015 Salı 18:00

 
Bakanlık,At Eti Satan Restoran Ve Markaları Açıkladı
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, at eti satan yerleri, taklit ve tağşiş yapılan, içeriğinde ilaç etken maddesi kullananları tespit etti
22 Temmuz 2015 Çarşamba 10:59

 
Fındık rekoltesi açıklandı
Giresun Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Muhammet Angın, Giresun’un 2015 yılı fındık rekoltesini 107 bin ton olarak açıkladı.
10 Temmuz 2015 Cuma 12:39

 
Fındıkçı dikkat!
Trabzon’da 2015 yılı fındık rekoltesini belirlemek için 22-26 Haziran 2015 tarihleri arasında Trabzon Gıda Tarın ve Hayvancılık Müdürlüğü organizasyonunda arazide yapılan çalışmalar sonuçlandı.
7 Temmuz 2015 Salı 17:56

 
Fındıkta sahil kesimleri tehdit altında!
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Trabzon İl Müdürü Cahit Gülbay, fındıkta küllenme hastalığına dikkat çekerek, yapılan çalışmalarda özellikle sahil kuşakta çotanak ve yapraklarda hastalık oranının çok yüksek olduğunun belirlendiğini kaydetti.
29 Haziran 2015 Pazartesi 16:41

 
Veteriner Hekimler Kahvaltıda Buluştu
Rize merkez ve ilçelerinde görev yapan gıda, hayvancılık ve halk sağlığı sektöründe etkin rol üstlenen veteriner hekimler, Rize’nin de bağlı bulunduğu Trabzon Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığı'nın tertip ettiği kahvaltı organizasyonunda Rize’de bir araya geldi.
20 Nisan 2015 Pazartesi 18:45

 
Üreticiye Müjde:96 milyon lira destek ödemesi
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, fındık alan bazlı destek ödemelerinin 6 Nisan Pazartesi günü başlayacağı bildirildi.
4 Nisan 2015 Cumartesi 19:14

 
Trabzon'da GDO'lu mercimek alarmı
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mersin’de limana gelecek gemideki mercimeklerde GDO’lu kanola genleri olduğu, Ceynak depolarında bulunan mercimekte de GDO ve İMAZAMOX adlı ilaç kalıntısı bulunduğuna dair BİMER üzerinden yapılar...
15 Mart 2015 Pazar 10:10

 
Tonya Misyon Yüklendi.
Tonya ilçe tarım ve hayvancılık tarihin altın dönemini yaşıyor.
29 Mayıs 2014 Perşembe 10:37

 
Tarım İl Müdürü Görevden Alındı
Trabzon İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sabri TOPBAŞ Görevden Alındı.
10 Mayıs 2014 Cumartesi 16:19

 
Fındıkta verimlilik eğitimi
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü ve Giresun Fındık Araştırma İstasyon Müdürlüğü teknik elemanlarınca ortaklaşa yürütülen fındık bahçelerinde verimliliği arttırma çalışmaları uygulamalarına Piraziz ilçesi Gökçeali köyünde devam edildi.
11 Mart 2014 Salı 17:37

 
Bakan Av Sezonunu Açtı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, Yoroz’da balık avı sezonunu açtı
1 Eylül 2013 Pazar 16:26

 
Ekmek üretiminde yeni dönem
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, ekmek üretiminde yeni bir dönemin başladığını belirterek, “Kısa süre içinde ekmekte kullanılan 17 çeşit katkı maddesini kaldırıyoruz. Bu birkaç hafta içinde olacak. Kaliteli ekmek olacak. Hedefimiz tam buğday ekmeğine gidiş olacak” dedi.
23 Mart 2013 Cumartesi 21:50

 
Safiye Seymenoğlun'dan Ziyaret
AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu ve beraberinde AK Parti İl başkan yardımcısı Erol Tosun ve il yönetim kurulu üyesi Ayşegül Yılmaz ile birlikte, Trabzon İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sabri Topbaş’ı Makamında ziyaret etti.
19 Şubat 2013 Salı 18:31

 
Fındıkta destekleme beklentisi..
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı; “Bütçe imkanları çerçevesinde desteklemeye dair iş ve işlemler sürdürülüyor.”-3 yılda fındık üreticilerine 2.1 milyar lira ödeme yapıldı..
24 Ağustos 2012 Cuma 21:21

 
Zarara uğrayan balıkçılar hangi aşamadadır
Aşağıdaki sorularımın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi EKER tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim. Saygılarımla
16 Mayıs 2012 Çarşamba 22:24

 
Nadir'den Hükümete Hayvancılık Eleştirisi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, hayvancılık konusunda hükümetin siyasetini eleştirerek, AKP hükümetinin diğer alanlarda olduğu gibi Tarım ve Hayvancılık politikalarının olmadığını yıllardır biz söylüyorduk, şimdi herkes söylüyor, dedi. Nadir'in açıklamasında şu sözler yer aldı:
31 Ekim 2010 Pazar 13:41

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1749 Handel'in Ateş Oyunları Müziği ilk kez Londra Green Park'ta seslendirildi.
1810 Beethoven, ünlü eseri Für Elise'yi besteledi.
1865 Sultana isimli ve 2,300 yolcu taşıyan buharlı gemi Mississippi Nehrinde infilak ederek battı: 1.700 kişi öldü.
1908 1908 Yaz Olimpiyatları Londra'da başladı.
1909 II. Abdülhamid tahttan indirildi; yerine V. Mehmed tahta geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur