Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Geleceğin mucitlerinden bilim fuarı Bahar Etkinliklerinde TÜRKİYE Mozaiği FAİZ KARARINDAN GERİ DÖNÜLSÜN! BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR ŞOFÖRLER ODASI DA FAİZ ARTIRIMINA TEPKİLİ BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi Yaylacık Aile Sağlığı Merkezi Açılıyor ÖZTÜRKLER YAPI MARKET YENİLENDİ GEÇİCİ PERSONEL ALIM SONUÇLARI BELLİ OLDU! SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR SEBAT GENÇLİK GALİP AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ’NDEN ‘BAHAR KERMESİ’ KAĞAN MUMCU SORUYOR? MUHTARLARLA TOPLANTI MÜSİAD’DAN ÇELENK’E ZİYARET ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM BARÜ, dünyanın en iyi genç üniversiteleri arasında Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor! HER ZAMAN HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ BİLİM FUARINA ADAVET
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
 
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
 
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
Adil haberleri
 
ADALETSİZ BİR YARIŞ VAR
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat Belediye Başka Adayı Samet Ayvaz, Mahalli İdareler Genel Seçimi hazırlıklarının eşit ve adil bir ortamda yapılmadığını söyledi.
22 Mart 2024 Cuma 17:46

 
BTP Akçaabat Belediye başkan adayı Samet Ayvaz, hedefimiz tüm seçmenlerimize istisnasız ulaşabilmek.
Beş yılda bir tekrarlanan yere seçimler dolayısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Akçaabat’ta da kıyasıya bir yarış devam ediyor. İktidar partisi dışındaki bir çok adayın da dile getirdiği gibi çok adil olmayan ekonomik şartlarda olan bu seçimin galibi elbette vatandaş olacaktır,seçmen olacaktır.
11 Mart 2024 Pazartesi 10:39

 
LİVA DÜZLÜK’DE DÜZENLENEN KAR FESTİVALİNE KATILDI
Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Meclis Üyesi adayları ve Partililer Liva Düzlük ’de düzenlenen kar festivaline katılarak vatandaşlarla birlikte horon oynadılar.
4 Mart 2024 Pazartesi 19:02

 
ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR AKÇAABAT BELEDİYESİ SPOR EĞİTİM MERKEZİNDE
Akçaabat Belediyesi’nce tadilat edilerek şehre kazandırılan tam donanımlı Spor Eğitim Merkezi’nde Akçaabat genelindeki tüm çocuklar doyasıya spor yapıyor.
29 Şubat 2024 Perşembe 15:14

 
Gazeteciler günümüzü kutladılar
10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle ilçemiz siyasi parti temsilcileri gazetemize gelerek günümüzü kutladılar.
11 Ocak 2024 Perşembe 18:49

 
DEMİRCİ YİNE SORUYOR
“Akçaabat belediye başkanı sayın Osman Nuri Ekim, yerel bir kanalda katıldığı bir programda:“İnşaat devam ediyor.Kazı çalışmalarına başladılar, tünel portalına geldiler. Bu süreç yürüyor. Hazine kamulaştırmasını kısmen tamamladılar.
28 Eylül 2023 Perşembe 19:32

 
AKÇAABAT SPOR MERKEZİ VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE
Mülkiyeti Akçaabat Belediyesi’ne ait eski Belediye binasında bulunan düğün salonu, tadilat edilerek her kesime hitap edebilecek ‘Çok Amaçlı Spor Merkezi’ne dönüştürüldü.
20 Eylül 2023 Çarşamba 18:15

 
Kuruçam Köyü Güzelleştirme Derneğin’ den Hayırlı Olsun Ziyareti.
Kuruçam Köyü Güzelleştirme derneği başkanı Savaş GEDİKOĞLU, dernek yönetim kurulu ve Kuruçam Köyü Muhtarı Orhan ALTUNTAŞ, Şube başkanımız Saadettin BALCI’ ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Misafirlerimizi şube başkanımız Saadettin BALCI ve yönetim kurulu üyesi Davut ÇAKMAK karşıladılar.
5 Eylül 2023 Salı 18:29

 
MODERN ŞEHİR AKÇAABAT İÇİN İŞ BAŞINDAYIZ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat genelinde yaptığı yenileme, iyileştirme ve tadilat çalışmalarıyla Akçaabat’a modern ve fonksiyonel bir çehre kazandırıyor.
7 Ağustos 2023 Pazartesi 17:24

 
BAŞKAN EKİM DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kabineyi açıklamasının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevinde bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, görevi Karayolları Genel Müdürü iken Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevine atanan Abdülkadir Uraloğlu’na devretti.
5 Haziran 2023 Pazartesi 19:59

 
AKÇAABAT’TA TAM DONANIMLI SPOR MERKEZİ ÇOK YAKINDA HİZMETTE
Mülkiyeti, Akçaabat Belediyesi’ne ait olan eski Belediye binasında bulunan düğün salonu, tadilat edilerek her kesime hitap edebilecek ‘Çok Amaçlı Spor Merkezi’ne dönüştürülüyor.
1 Haziran 2023 Perşembe 17:06

 
‘’ Sandıktan Trabzon % 61 le çıkmalı ‘’
Ulaştırma ve altyapı bakanı Adil Karaismailoğlu Trabzon milletvekilleriyle Akçaabat’ta vatandaşlara hitap etti.
23 Mayıs 2023 Salı 17:35

 
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu TESOB’u ziyaret etti
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (TESOB) ziyaret ederek Başkan Metin Kara, yönetim kurulu üyeleri ve esnaf – sanatkâr odası başkanlarıyla bir araya geldi.
22 Mayıs 2023 Pazartesi 17:43

 
Bakan Güney Çevre Yolunda Açıklama Yaptı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, daha önce Akçaabat-Mersin'de temeli atılan Güney Çevre Yolu Projesi şantiyesinde açıklamalarda bulundu.
22 Mayıs 2023 Pazartesi 10:00

 
Karaismailoğlu: ''Sandık, oy namustur''
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Akçaabat Büyük Yürüyüşü öncesinde vatandaşlarla bir araya geldi
13 Mayıs 2023 Cumartesi 17:01

 
DEPREM GÖNÜLLÜLERİ UNUTULMADI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkıcı etkiler yaratan depremlerin ardından üstün gayret gösteren gönüllülerle bir araya geldiler.
12 Mayıs 2023 Cuma 15:24

 
Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu: Trabzon Şehir Hastanesi, Bölgemizin Sağlık Merkezi Olacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Şehir Hastanesi’nin Türkiye ve dünyanın en modern hastanelerinden biri olacağına vurgu yaparak, istenildiğinde 1500 yatak kapasitesine çıkarılacak hastanenin bölgenin sağlık merkezi olacağını belirtti.
10 Mayıs 2023 Çarşamba 09:45

 
Başkan Genç, Bakan Karaismailoğlu’na Trabzon Akvaryum’u gezdirdi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı aynı zamanda AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Akvaryum’u gezdi.
25 Nisan 2023 Salı 14:36

 
Güney Çevre Yolu’nun Temeli Atılıyor
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu’nun açıkladığı projelerden bir tanesi olan Güney Çevre Yolu Projesi ile ulaşım sorunu tarihe karışacak.
19 Nisan 2023 Çarşamba 16:32

 
BAŞKAN EKİM’DEN MÜJDELERE TEŞEKKÜR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından organize edilen Türkiye Yüzyılı Trabzon Vizyon Toplantısında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu’nun Akçaabat için açıkladığı müjdelere teşekkür etti.
19 Nisan 2023 Çarşamba 15:29

 
Yerli Ve Milli “Togg” İlk Kez Trabzon Sokaklarında
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin yerli ve milli arabası TOGG’u Trabzon’da kullandı.
13 Nisan 2023 Perşembe 16:34

 
Bal üreticilerine davet
Akçaabat bal üreticileri birliği tüzük değişikliği yaparak Diğer ilçelerinde birliğe üye olmalarını sağladılar.
9 Mart 2023 Perşembe 14:39

 
Özel Ahmet Uğur Turhan Fen Ve Teknoloji Lisesi Görkemli Törenle Açıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere bugün Trabzon’a geldi. İlk olarak Zigana Tüneli inşaatını inceleyen Karaismailoğlu, daha sonra Özel Ahmet Uğur Turhan Fen ve Teknoloji Lisesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Bakan Karaismailoğlu’nu bir an olsun yalnız bırakmadı.
8 Ekim 2022 Cumartesi 12:04

 
Bakan Adil Karaismailoğlu, Trabzon'a geldi!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu memleketi Trabzon’a geldi.
8 Ekim 2022 Cumartesi 12:02

 
ADEM ÇELİK'TEN KANDİL MESAJI
Mevlid Kadilinizi Tebrik Ederim
7 Ekim 2022 Cuma 17:58

 
Çebi’den Bakan Karaismailoğlu’na yatırım teşekkürü
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Trabzon’a dev yatırımlar kazandırıldığını söyleyerek Bakan Adil Karaismailoğlu’na teşekkür etti.
6 Ekim 2022 Perşembe 18:44

 
JANDARMADAN KAÇAMADILAR
J. K. lığı Narkotik Timlerininde Kaçamadılar
10 Eylül 2022 Cumartesi 08:09

 
TİSKİ'Yİ AKÇAABAT'A SIĞDIRAMADILAR
Güner “TİSKİ’yi Akçaabat’a sığdıramadılar .” Dedi.
22 Nisan 2022 Cuma 16:34

 
HAÇKALI BABA ACİL SERVİSİ TADİLATA ALINDI
Acil Servisimizin tadilata alınması nedeniyle (3 ay ) geçici olarak hizmet vereceğimiz yerimizdeki tüm hazırlıklarımız tamamlanmıştır.
18 Nisan 2022 Pazartesi 16:46

 
Bir Savaş Metaforu; Ukrayna ya da İnsanlığın Gözyaşlarında Barışı Aramak
"Akıl vicdanlı olmayınca, fikir de kanatsız kuş gibi uçmaya çalıştıkça, düşer de hala uçuyorum zannedermiş." Bebekleriyle birlikte kırk milyon faşist Ukraynalı iyi kalpli Ruslara tam biyolojik bomba atmaya hazırlanıyordu ki, insani bir müdahaleye uğradılar.
16 Mart 2022 Çarşamba 17:06

 
BAKAN ADİL KARAİSMAİLOĞLU AKÇAABAT'TA
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Akçaabat Belediyesi’ni ziyaret etti.
14 Ocak 2022 Cuma 15:59

 
Genç, Bakan Karaismailoğlu’na projelerini anlattı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon-Gümüşhane kara yolu üzerinde yapımı devam eden, bittiğinde çift tüpte 29 kilometre uzunluğuyla Avrupa'nın en uzun kara yolu tüneli olacak olan Yeni Zigana Tüneli Projesi'nde ışık görme töreni için Trabzon’a geldi.
13 Ocak 2022 Perşembe 16:15

 
BAKAN KARAİSMAİLOĞLU AKÇAABAT'A GELİYOR
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ADİL KARAİSMAİLOĞLU AKÇAABAT'A GELİYOR
12 Ocak 2022 Çarşamba 18:00

 
Başkan Genç, muhtarlarla istişare toplantısında buluştu
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, ‘Muhtarlarla 28. İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı ve aynı zamanda Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Adil Alemdar ile birçok muhtarın katıldığı toplantıda Başkan Genç, muhtarların taleplerini dinleyerek, istişarelerde bulundu.
8 Ocak 2022 Cumartesi 10:28

 
Ortahisar, tenis kortlarını yeniledi!
Ortahisar Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Spor Kompleksi içinde yer alan üç adet tenis kortunda bakım ve tadilat çalışmalarını tamamladı.
30 Eylül 2021 Perşembe 10:41

 
Akçaabat’a İkinci Gençlik Merkezi
Kültür Sanat Turizm ve Spor Şehri Akçaabat’ın Kavaklı Mahallesinde bulunan bina tadilatı yapılarak edilerek Gençlik Merkezi olarak hizmet verecek.
17 Eylül 2021 Cuma 08:01

 
Kocaman Açıkladı: Eğitimde İki Kuruma Ödenek Çıktı
AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, Çarşıbaşı Öğretmenevinin tadilatı ve Gazi İlkokulu’na konferans salonu yapılmasıyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gerekli ödeneğin çıktığını söyledi.
9 Eylül 2021 Perşembe 00:26

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kitabı çıkıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaleme aldığı 216 sayfalık 'Daha Adil Bir Dünya Mümkün' isimli kitap 6 Eylül'de 40 liradan piyasaya sürülecek
6 Eylül 2021 Pazartesi 13:12

 
Gündem Çevre Yolu
Akçaabat’tan Bir Heyet Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret etti.
29 Haziran 2021 Salı 17:50

 
Bakan Karaismailoğlu, Bartın Üniversitesi’nden övgüyle bahsetti
Bartın Üniversitesi’ni ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, üniversitenin “Filyos Vadisi Projesi” merkezinde bölgesel kalkınma odaklı çalışmalarından övgüyle bahsetti.
4 Mayıs 2021 Salı 17:22

 
Bartın Üniversitesi öğrencileri ‘İşyeri Eğitim Modeli’ ile yeni tecrübeler ediniyor
Bartın Üniversitesi’nde uygulanmaya geçilen “İşyeri Eğitim Modeli” ile öğrenciler kendi meslek alanlarına ilişkin kurum ve kuruluşlarda eğitimlere başladılar.
1 Nisan 2021 Perşembe 20:01

 
ÇEBİ BİLGİ ALDI
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, tadilat işlemlerinde sona gelinen Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu’ndaki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bildi aldı.
9 Mart 2021 Salı 18:58

 
Bakan Karaİsmailoğlu Arafilboyluyum !
Ulaştırma ve alt yapı Bakanı Adil Karaismail oğlu ortahisar ilçesi eski adıyla Arafil boy yeni adıyla esentepe mahallesi eski evlendirme salonu karşısında doğdum büyüdüm 24 Şubat ilkokulunda,Cumhuriyet ortaokulu trabzon lisesi KTÜ makina fakültesini bitirdim Sabah kalktığımda denize bakıyordum şehrin denizden koparılmasına üzülüyorum 4000 yıllık geçmişi olan bir kentin evlatlarıyız ben de istemem dev viyadükler tünelleri yapmak,dağ ile deniz arasına sıkışan bir şehrin evlatlarıyız
17 Ocak 2021 Pazar 10:07

 
SUSMAYACAĞIZ!… SUSTURAMAYACAKSINIZ!…
HABER-SEN’İ SUSTURAMADILAR, GENEL SEKRETERİMİZİ SÜRGÜN ETTİLER!”
17 Aralık 2020 Perşembe 17:33

 
Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzu yıl sonunda açılacak!
Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ortahisar Belediyesi’ne devredilen Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu’nda tadilat çalışmaları yıl sonuna kadar tamamlanacak.
17 Kasım 2020 Salı 10:39

 
MANTAR ÜRETİCİ ADAYLARI SERTİFİKALANDIRILDI
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı ve Akçaabat Halk Eğitim Müdürlüğü ortak girişimi ile açılan poşette istiridye mantarı yetiştiriciliği kursunu başarıyla bitiren kursiyerlerimize Akçaabat Kaymakamı Sn. Ramazan Kurtyemez,, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim NEZİR , İstiridye Mantarı Yetiştiriciliği konusunda uzman olan Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli Ziraat Yüksek Mühendisi Fadıl ÖZTÜRK ve kursiyerlerin katılımı ile sertifikaları verildi.
5 Kasım 2020 Perşembe 18:46

 
Bakan Karaismailoğlu Cenaze İçin Trabzon'da
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, kayınpederi Hamit Vahapoğlu'nun cenaze namazına katıldı.
2 Kasım 2020 Pazartesi 17:23

 
DİYALİZ ÜNİTESİ BEŞ YILDIZLI HALE GETİRİLDİ
Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi diyaliz ünitesi tadilattan geçirildi.
20 Ekim 2020 Salı 18:50

 
MUSTAFA KOMUTAN AĞLADI,AĞLATTI.
Akçaabat’ta görev yapan Jandarma bölük komutanı Binbaşı Mustafa Selçuk veda yemeğinde yaptığı konuşma sırasında ağladı. Yemeğe katılanlarda gözyaşlarını tutamadılar.
6 Ağustos 2020 Perşembe 20:29

 
MİLLETVEKİLİ'NDEN TERMİNAL TEPKİSİ
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Şehirlerarası Otobüs Terminalinin şu anki görüntüsüyle Trabzon'a hiç yakışmadığını söyleyerek, "salgın nedeniyle terminalimiz hazır boşken, kapalıyken, neden tadilatı, bakımı, boyası ve temizliği yapılmadı, yapılmıyor?" diye sordu.
16 Mayıs 2020 Cumartesi 05:21

 
Adil Karaismailoğlu Ulaştırma Bakanı oldu
Ulaştırma Bakanlığı görevini yürütecek olan Adil Karaismailoğlu, İBB'de yaşanan değişimin ardından görevinden istifa etmişti.
27 Mart 2020 Cuma 17:50

 
BİRLİKTE TEMİZLEDİLER
Trabzon Üniversitesi öğrencileri ile Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Pazar yeri ve sahil parkı el ele vererek temizleyip çöpleri topladılar.
11 Aralık 2019 Çarşamba 16:16

 
Akçaabat Ülkü Ocaklarından Ziyaretler
Akçaabat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür vakfı yeni başkanı Hasan Acer ve yönetimi Akçaabat resmi kurum ziyaretlerine başladılar.
3 Kasım 2019 Pazar 13:48

 
BORDO-MAVİ GECE FESTİVALE DAMGA VURDU
29. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali’nde son gecede izleyenler tadına doyum olmaz bir gece yaşadılar.
22 Temmuz 2019 Pazartesi 12:53

 
Cumhuriyet Ortaokulu Şampiyon Oldu.
Okullar arası Türkiye futsal Şampiyonası’nda rakip tanımadılarTrabzon ekibi, Türkiye futsal finallerinde iki İstanbul takımını saf dışı bırakarak Türkiye şampiyonluğuna ulaştı
27 Mayıs 2019 Pazartesi 11:05

 
Kuruculardan mukabele
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı tarafından ağırlanarak taltif edilen partinin kurucu üyeleri, seçim sonrasında bu nazik jeste mukabele ederek AK Parti İlçe Yönetimi ile Belediye Meclisi Üyeleri ve eski belediye başkanlarını yemekli bir toplantıda ağırladılar.
7 Mayıs 2019 Salı 14:36

 
Satın aldıkları daire başkalarına da satıldı
Rize’de satın aldıkları dairelerin başkalarına da satıldığını öğrenen vatandaşlar, büyük şok yaşadılar. Dolandırıldıklarını düşünen mağdur kişiler, paralarını kurtarmanın peşine düştüler.
28 Mart 2019 Perşembe 00:00

 
Hemşehrilerim, Murat Zorluoğlu "Adil bir başkandır" diyecek
Zorluoğlu: Hemşehrilerim, Murat Zorluoğlu "Adil bir başkandır" diyecek Seçim çalışmalarını Trabzon geneline yayarak, olabildiğince çok hemşehrisine ulaşmayı hedefleyen Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, Düzköy ve Tonya ilçe merkezleri ile bu ilçelerin taşra mahallelerinde çeşitli temaslarda bulundu.
21 Mart 2019 Perşembe 16:50

 
MUHTARLARIMIZI GÜÇLENDİRECEĞİZ
Trabzon Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Aktürk, yönetim kurulu üyeleri ve Ortahisar İlçe muhtarları,Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanlığı’na bayram ziyaretinde bulundular. Başkan Aktürk, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Milletvekili adayları ve partililerin bayramını kutladılar.
18 Haziran 2018 Pazartesi 13:31

 
SİYASİLER BAYRAM MESAJI YAYINLADI
Akçaabat’ta Bulunan Siyasi Parti Başkanları Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladılar.
15 Haziran 2018 Cuma 11:51

 
Özgüneş ailesi iftar yemeğinde bir araya geldi.
Özgüneş Showroom'un Trabzon'un Akçaabat İlçesi Akçakale Mahallesi'ndeki şirket merkezinde bir araya gelen Özgüneş Ailesi birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadılar.
22 Mayıs 2018 Salı 15:52

 
ADAYLIKLARINI AÇIKLADILAR
CHP Trabzon eski il başkanı, milletvekili adayı Yavuz Karan ve CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen CHP’nin 3-4 Şubat’ta yapacağı Olağan Kurultayında parti meclis üyeliğine adaylığını açıkladılar.
30 Ocak 2018 Salı 01:35

 
ZAĞNOSSPOR’DA KEYİFLER YERİNDE
SERİYE BAĞLADILAR
4 Aralık 2017 Pazartesi 17:39

 
Ak Parti muhtarların gününü kutladı.
19 Ekim muhtarlar günü nedeniyle Akçaabat Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri Türkiye muhtarlar federasyonuna bağlı Akçaabat muhtarlar derneğini çiçekle ziyaret ederek günlerini kutladılar.
19 Ekim 2017 Perşembe 17:59

 
Pehlevan: 'Alabalık üretimi yoğun bakımdadır'
Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Cemil Pehlevan, kültür balıkçılığının kalbinin Maçka ilçesinde attığını belirterek 'Maçka'da Sümela Manastırı'nın tadilatta olması, HES'ler nedeniyle sürdürülebilir alabalık üretiminin tamamen yok olması, sektörümüzde tabiri yerindeyse kalp krizi geçirtmiştir ve sektör halen yoğun bakımdadır' dedi.
23 Haziran 2017 Cuma 16:44

 
Adil Market'te İndirim Günleri Başlıyoor.
Adil Market'in kavaklı şubesinde indirim günleri başlıyor.
16 Ocak 2017 Pazartesi 18:40

 
Doğum günlerini salonda kutladılar
Hüseyin Serdar birinci ve Habil Kasap doğum günlerini düğün salonunda kutladılar.
9 Ocak 2017 Pazartesi 18:01

 
Plaka değiştirdiler sırra kadem bastılar
JANDARMA 156 iHBAR HATTINI ARADILAR
26 Aralık 2016 Pazartesi 11:00

 
Bil Okulları'ndan 24 kasım Kutlaması
Bilişsel Özel Eğitim Hizmetleri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü muhteşem bir programla kutladılar.
26 Kasım 2016 Cumartesi 21:48

 
Adil Market İkinci şubesini hizmete açtı
Adil market ikinci şubesini Kavaklı mahallesinde açarak vatandaşların hizmetine sundu.
18 Kasım 2016 Cuma 19:21

 
Siyasiler Mesaj Yayınladı.
Akçaabat’ta Buluna Siyasi Parti Başkanları Kurban Bayramı Mesajı Yayınladılar.
11 Eylül 2016 Pazar 18:56

 
Türk-Macar Dostluk Parkı’nın törenle hizmete açıldı.
Trabzon’daki Türk-Macar Dostluk Parkı’nın Zigetvar’daki muadili törenle hizmete açıldı
7 Eylül 2016 Çarşamba 17:58

 
Adil Öksüzü hava limanında karşılayan Ali Kaya Yakalandı.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yaptığı darbe girişiminde en etkin isimlerden biri olan firari Hava Kuvvetleri imamı Adil Öksüz
31 Ağustos 2016 Çarşamba 18:02

 
Engin Kara son yolculuğuna uğurlandı!
Trabzonspor'un vefat eden eski yöneticilerinden Engin Kara'yı sevenleri son yolcuğunda yalnız bırakmadılar
2 Ağustos 2016 Salı 18:20

 
Üç başkandan ortak operasyon
Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ve Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, yayla yollarının bakım ve onarımı için kolları sıvadılar
13 Temmuz 2016 Çarşamba 18:38

 
18 mart çanakkale zaferini kutladılar
Akçabat'ta bulunan sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve siyasi parti başkanları 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile mesaj yayınladılar.
17 Mart 2016 Perşembe 16:48

 
STK Lar teröre karşı tek vücut
Akçabat'ta bulunan sivil toplum kuruluşlarının başkanları ortak açıklama yaparak terörü kınadılar.
14 Mart 2016 Pazartesi 17:45

 
Yomra değişiyor
Yomra Belediyesi’nin ilçe merkezinde bulunan hizmet binası tadilata alınıyor.
18 Aralık 2015 Cuma 00:18

 
8 Altın Madalya ile Döndüler
AKİK-Akçaabat İlim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Güreşçileri Balkanlarda Türk Bayrağının göndere çekilmesini sağladılar.
14 Aralık 2015 Pazartesi 19:30

 
Karadeniz'de FIRTINA!
Ordu’nun Perşembe ilçesi Medreseönü Mahallesi'ndeki balıkçılar, Karadeniz’deki fırtına nedeniyle balığa çıkamadılar.
19 Kasım 2015 Perşembe 00:05

 
Hukukta kara gün
Aziz Yıldırım’ı akladılar, hukuk tarihine geçtiler
10 Ekim 2015 Cumartesi 00:08

 
CHP'de 3 isim başvuru Yapmadı
CHP’de aday başvuru süresi sona erdi. 7 Haziran’da son üç sırada bulunan Murat Özçilingir, Yavuz Karan ve Mustafa Aydın aday adaylığı müracaatı yapmadılar.
9 Eylül 2015 Çarşamba 19:14

 
Sebatspor Sezonu Açtı.
Kırmızı-beyazlılar 2015-16 futbol sezonunu açarak yeni sezon hazırlıklarına başladılar.
27 Temmuz 2015 Pazartesi 20:48

 
Siyasilerden polis teşkilatı mesajları.
Akçaabat’taki bulunan sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri Türk Polis Teşkilatı’nın 170’nci kuruluş yıldönümünü dolaysıyla mesaj yayınladılar.
10 Nisan 2015 Cuma 19:14

 
14 Mart Tıp Bayramını Kutladılar
Belediye Başkanı, Siyasiler ve oda başkanları 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile mesaj yayınladılar.
14 Mart 2015 Cumartesi 09:48

 
Unutulmaması gerekenler.1
Yaklaşık beş ay sonra yapılacak olan milletvekili seçimlerinde partiler resmi olmasada birkaç adayı açıkladılar.
28 Ocak 2015 Çarşamba 18:15

 
SEBATSPOR SAHAYA İNDİ
Kırmızı-beyazlılar 2014-15 futbol sezonunu açarak yeni sezon hazırlıklarına başladılar.
7 Ağustos 2014 Perşembe 19:47

 
Muhtarlardan tepki?
Akçaabat’ın Tütüncüler, Ortaköy ve Kaleönü köylerinin muhtarları, köylülerinin kimliğini “öfke kabarması” ile özdeşleştiren eski Trabzon Milletvekili Kemal Cevher’i yayımladıkları bir basın açıklamasıyla kınadılar.
4 Mayıs 2013 Cumartesi 20:05

 
Gazeteciler Günü Kutlandı
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayınladılar
10 Ocak 2013 Perşembe 20:28

 
Bakan Yardımcısı Adapazarı’ında Okul Açtı
Kardeş Okul Projesi kapsamında tadilatı yapılan Akyazı Eskibedil ilkokulu açılışı Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’nın katılımı ile gerçekleştirildi.
30 Aralık 2012 Pazar 18:56

 
Akçaabat Esnafının Bayramını Kutladılar
Belediye Başkanı Ve Ak Parti İlçe Yönetimi Esnafın Bayramını Kutladılar.
26 Ekim 2012 Cuma 21:58

 
EMNİYET:Suçluların Yakalaması an Meselesi.
Akçaabat’ta birkaç gün dere yatağında ölüme terkedilmiş olarak bulunan Mustafa Tayar (58) isimli şahsın ağır biçimde darp edildikten sonra dereye atıldığı anladıldı
10 Ağustos 2012 Cuma 13:21

 
600 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi..
O otobüsü Trabzon'a sokmadılar
14 Nisan 2012 Cumartesi 00:21

 
Doktora Plaket Verildi
Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'nde görevli nöroloji uzmanı Dr. Adile Özkan'ın tayini Çanakkale'ye çıktı. Özkan için bir veda yemeği düzenlendi.
7 Mart 2012 Çarşamba 12:52

 
Başbakanla Görüştüler
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Gençlik Kolları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la Ankara'da kısa bir buluşma yaşadılar.
8 Mart 2011 Salı 13:33

 
Ak Partili Kadınlardan Yaşlılara Ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Akçaabat Kadın Kolları Yaşlılar Günü sebebiyle Akçaabat'taki yaşlıları evlerinde ziyaret ederek, onları yalnız bırakmadılar.
19 Kasım 2010 Cuma 14:26

 
A.Sebatspor Eriyor
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta ligin 8.haftasında sahasında Turgutluspor ile Fatih Stadı'nda karşılaşan Akçaabat Sebatspor, rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı. Barış ve Ferdi'nin kırmızı kart görerek 9 kişi kaldığı maçta Kırmızı-Beyazlılar sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Ligde oynadığı 7 maçta galibiyetle tanışamayan Kırmızı-Beyazlılar'ın kötü günleri geride bırakmak için çıktığı maça istediği gibi başlayamadılar. Karşılaşmanın ilk yarısında Turgutluspor, etkili olan taraftı. Bu yarıda Akçaabat Sebatspor Taha ile bir pozisyondan yararlanamazken, Turgutluspor, Nuh ve Youssef ile net fırsatlar kaçırdı. İlk yarı gol olmadı ve devre başladığı gibi sona erdi.
31 Ekim 2010 Pazar 13:49

 
Burak ve Alanzinho panele katıldı
Burak ve Alanzinho panele katıldı.Burak Yılmaz ve Alanzinho Lig Tv'nin organize ettiği panele katıldılar.Forum AVM'de düzenlenen panele oyuncular dışında 2010-11 futbol sezonunda oynanacak 9 maçı da canlı yayınlayacak olan Lig Tv ekran yüzleri Ayşin Zeren, Ali Ece, Mustafa İyi, Merve Toy, Altan Tanrıkulu ve Tayfun Bayındır katıldı.Panelde oyuncular taraftarlardan gelen soruları yanıtladılar
13 Eylül 2010 Pazartesi 13:00

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa komutasındaki Osmanlı donanması, Cerbe Deniz Savaşı'nı kazandı.
1643 XIV. Louis, babası kral XIII. Louis'nin ölümü üzerine daha 4 yaşındayken Fransa tahtına çıktı.
1767 İngiliz hükümetinin ithal çaya vergi koyması üzerine Amerikan Bağımsızlık Savaşı başladı.
1796 Edward Jenner ilk çiçek aşısını uyguladı.
1811 Paraguay, İspanya'dan bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur