
Trabzon Ülkü Ocakları Ev Ev Geziyor.
İçinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayında Trabzon Ülkü Ocakları ve Trabzon Kızılay Şubesinin ortak yapmış olduğu çalışma neticesinde “Engelli Dernekleri” ve Lösemili Hastaların evleri Trabzon Ülkü Ocakları tarafından tek tek ziyaret ediliyor.
İftar öncesi Trabzon Görme Engelliler Sanat ve Spor Derneğini ziyaret ederek Kızılay’ın hazırlamış olduğu yardım malzemelerini dernek içerisinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza ulaştıran Trabzon Ülkü Ocakları yöneticileri iftar sonraları İl Başkanı Mihrab Altınışık’ın bizzat katılımı ile birlikte Lösemi hastası olan vatandaşlarımızın evlerine misafir oluyor. Dün akşam iftar sonrası 3 eve ziyarete giden Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Mihrab Altınışık ” İftar sonraları Lösemili çocuklarımızın evlerine misafir oluyoruz.Bu dönem almış oldukları karneleri inceliyor aldıkları takdir belgeleri ile ne kadar başarılı öğrenciler olduklarını görüyoruz. Aile bireyleri ile çok samimi sohbetlerde bulunuyor, hasbihal ediyoruz. Toplumsal duyarlılığı arttırabilmek adına,azim ve kararlılıklarıyla taktire şayan başarılar elde eden Engelli Derneklerimizde bulunan vatandaşlarımızla, çalışkanlıkları ve neşeleri ile gönüllerimizi fetheden Lösemili çocuklarımızla her daim birlikte olacak, aileleri ile bağlarımızı kuvvetli tutarak ,hayatımızın içinde olduklarını toplumumuza unutturmayacağız.Yaptığımız ev ziyaretlerinde geç saatlere kadar bizleri ağırlayan, misafirperverlik gösteren aile bireylerine teşekkür ederiz.” dedi.
Lösemi hastası çocuklarımızın Ev ziyaretlerine her iftar sonrası devam edeceklerini bildiren Trabzon Ülkü Ocakları toplumsal meselelere dikkat çekmeye ve gönülleri kazanmaya devam ediyor.
25 Haziran 2015 Perşembe 18:47
http://www.sebathaber.com/haber/trabzon-ulku-ocaklari-ev-ev-geziyor-7571.html