Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'

Hiç yoktan iyidir!

Canalioğlu: Galibiyeti hedefledik ama son dakikada puanı kurtarmak da önemli.

Canalioğlu, “Final paslarını doğru kullansak kazanabilirdik ama son dakikalarda puanı kurtarmak böyle kritik dönemde önemli” diye konuştu.  

KRİTİK PUAN

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Cemil Canalioğlu, Bursaspor deplasmanına galibiyet için geldiklerini ifade ederek, “Bu yolda da takım olarak iyi mücadele gösterdik. Final paslarını iyi yapabilmiş olsaydık, Bursa’dan galibiyetle dönmemiz içden bile değildi. Ancak son dakikalara 2-1 yenik girdikten sonra uzatmalarda golü bulup Bursa gibi zorlu deplasmandan bir puan çıkarmak da önemli. Avrupa yolunda bu puanın çok önemli olduğu da ortada” dedi.

  HEDEFE ULAŞACAĞIZ

Canalioğlu, her hafta bir çok oyuncuyu kaybettiklerini hatırlatarak, “Ancak biz ne olursa olsun her oyuncunun açığını kapatıyoruz. Zeki ve Kadir cezalı duruma düştü ama gelecek hafta Mustafa dönecek, Özer’in de durumuna bakacağız. Biz eksikleri asla bir mazeret olarak görmüyoruz. Her oyuncu bizim için değerli. G.Saray maçına da yine en iyi kadro ile çıkarak Avrupa yolunda kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

5 Mayıs 2014 Pazartesi 17:59

http://www.sebathaber.com/haber/hic-yoktan-iyidir-4758.html