
AKDENİZ’DEN AKÇAABAT’A ACI HABER
Akdeniz’de Kıbrıs açıklarında avlanan bir balıkçı teknesinde çalışan 57 yaşındaki Akçaabatlı Mustafa Erçin, orkinos avı sırasında ağlara takılarak denize düştü. Talihsiz adamın denizden cansız bedeni çıkarıldı.
Edinilen bilgilere göre, geçimini sağlamak ve ekmek parası kazanmak amacıyla balıkçı teknesinde çalışan Mustafa Erçin (57), Akdeniz Kıbrıs açıklarında orkinos avcılığı yapıldığı sırada talihsiz bir kaza geçirdi.
Av esnasında bir anda dengesini kaybederek ağlara takılan Erçin, saniyeler içinde suya düştü. Teknede bulunan diğer mürettebat durumu fark eder etmez talihsiz adamı kurtarmak için hemen denize atladı. Arkadaşları tarafından sudan çıkarılan Erçin’e yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirlendi.
Denizden cansız bedeni çıkarılan Mustafa Erçin’in evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.
Mustafa Erçin’in cenazesinin memleketi Akçaabat’a getirildiği ve bugün ikindi vakitinde son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi
25 Mayıs 2026 Pazartesi 20:54
http://www.sebathaber.com/haber/akdenizden-akcaabata-aci-haber-29596.html