Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'

AKADIM Projesi – Sektörle Bütünleşen Eğitim!

AKMESTEK Ankara Teknik Gezisi kapsamında öğrencileri ile birlikte Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Voga Mobilya fabrikasını ziyaret etti.

  Bu ziyaret, gençlerimizin yalnızca mesleki bilgi edinmeleriyle sınırlı kalmamış; aynı zamanda üretim hattında iş süreçlerini, tasarımın ürüne dönüşümünü, dijital üretim teknolojilerini ve sektördeki yenilikçi uygulamaları gözlemleyerek ufuklarını genişletmiştir. Uygulamalı eğitimin gücünü ortaya koyan bu değerli gezi, öğrencilerimizin mesleki öz güvenini artırmış ve sektöre dair farkındalıklarını derinleştirmiştir.
Bu değerli deneyimi mümkün kılan tüm paydaşlarımıza gönülden teşekkür ederiz: Fabrika sahibi Sayın Hüseyin GELGEÇ’e içten ev sahipliği ve ilham verici katkıları için, AKADIM Projesi'nin fikirden uygulamaya geçmesinde en büyük destekçilerden olan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri EKİM’e, Süreci vizyoner bakışıyla destekleyen Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan ÜÇÜNCÜ'ye, Eğitimle sanayi arasında köprü kuran katkılarıyla Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis GÜNEŞ’e, Her zaman gençlerin yanında olan Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar ERBAŞARAN’a, Ve süreci koordinasyon ve liderlikle başarıya taşıyan Okul Müdürümüz Ercan DURAK’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Geleceği inşa eden gençlerimiz için bu gezi, bir mesleki eğitim değil; bir ilham yolculuğuydu.

9 Mayıs 2025 Cuma 09:15

http://www.sebathaber.com/haber/akadim-projesi--sektorle-butunlesen-egitim-27188.html