
HEDEFİMİZ KALİTELİ HİZMET SUNMAK
Toplu taşıma hizmetlerinin önemine vurgu yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Trabzon’un toplu taşıma altyapısını sürekli geliştirmek ve halkımıza daha kaliteli hizmet sunmak öncelikli hedefimizdir.
Vatandaşlarımızın ulaşım sorunlarını minimuma indirmek istiyoruz. Filomuzu ve altyapımızı daha da güçlendirmek için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.
Trabzon’un her köşesine daha konforlu ve erişilebilir bir ulaşım sağlamak adına tüm gayretimizle çalışıyoruz. Toplu taşıma sadece bir hizmet değil, aynı zamanda şehrimizin günlük hayatını kolaylaştıran önemli bir unsurdur.
Bu bilinçle attığımız adımlarla, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir bir ulaşım sistemi hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve şehrimizin geleceği bizim için her şeyden daha kıymetlidir” ifadelerini kullandı.
4 Aralık 2024 Çarşamba 08:33
http://www.sebathaber.com/haber/hedefimiz-kaliteli-hizmet-sunmak-26389.html