Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'

GEDİKLİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli ve Yönetim Kurulu Üyesi bir grup muhtar geçen hafta Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Müdürlüğüne atanan Davut Gedikliye Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular.

Davut Gedikli'yi ziyaret edenler arasında SGK İl Müdürü Aydın Gedikli de yer aldı. SGK İl Müdürü Aydın Gedikli Davut müdürümüze burada çok başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Trabzon’da çok başarılı işler yaptı, şimdi Akçaabat’ta burada da çok iyi işlere imza atacağını düşünüyorum kendisine yeni görevinde başarılar dilerim dedi.
Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli ise yaptığı açıklamada Davut bey’den çok memnunuz Trabzon’da görev yaptığı zaman bize çok yardımcı oldu, ondan Allah razı oldun ne zaman aradıysak elinden geldiği kadarıyla işimizle yakından ilgilendi, şimdi Akçaabat’a geldi başta ben muhtarlar derneği başkanı olarak yönetim kurulumuzla beraber kendisine yeni görevinde başarılar dileriz dedi. Daha sonra muhtarlar derneği başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Aynı hastanede tedavi gören Akçaabat’ın duayen gazetecisi Uğur Tütenk’in babası Orhan Tütenk’e bir ziyaret gerçekleştirerek geçmiş olsun dileğinde bulundular.

12 Aralık 2017 Salı 17:42

http://www.sebathaber.com/haber/gedikliye-hayirli-olsun-ziyareti-13136.html