Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'

Ülkü Ocakları konferanslarına devam ediyor

Akçaabat Ülkü Ocakları Perşembe gününü seminer ve konferans günü olarak belirledi.

  Her hafta Perşembe günü saat 16'da lise teşkilatlarına, saat 18'de ise Üniversite teşkilatına yönelik seminer yapılıyor. Bu seminerlerden farklı olarak perşembe akşamları, akşam namazından sonra okunan Yasin-i Şerifin akabinde önceden belirlenmiş bir konu üzerinde konuşmacı tarafından konferans yapılıyor.
Konferansların ilki Ülkücü Hareketin tarihi konusu ile 23. Dönem Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, tarafından verildi. İkinci Konferansın konusu ise Teşkilat-ı Mahsusa idi. Konferansı Akçaabat Ülkü Sosyal Faaliyetler Birimi Başkanı Ali Birinci verdi. Üçüncü konferansı Taygun Kıvanç Kırımlı, Çanakkale Deniz Zaferi konulu olarak verdi. Bu Perşembe akşamı ise Ülkücü Harekette Teşkilatlanma konulu konferansı Trabzon Ülkü Ocakları Eski Başkan Yardımcısı Fatih Seis verdi. Konferanslar soru cevaplarla son buldu.
Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Atasoy konu ile ilgili şunları kaydetti "Akçaabat Ülkü Ocakları olarak "Eğitim Seminer" faaliyetlerimizi hızlandırıyoruz. Haftalık seminerlerimizden farklı olarak önceden belirlenmiş konu ve konuk ile her hafta bir konferans yapacağız. Gençliğin Milli ve Manevi yönden donanımlı hale gelmesi amacımızdır. Ortaokul,Lise ve Üniversitede okuyan tüm kardeşlerimi konferanslarımıza davet ediyorum. Cenab-ı Allah izini ile "Eğitim Seminer" faaliyetlerimizi arttırarak devam edeceğiz. "

27 Mart 2017 Pazartesi 14:51

http://www.sebathaber.com/haber/ulku-ocaklari-konferanslarina-devam-ediyor-11755.html