
Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na Geçmiş Olsun Mesajı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, CHP konvoyuna yapılan silahlı saldırı ile ilgili sosyal medya üzerinden bir mesaj yayımladı.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyu Artvin’de PKK'lı teröristlerin saldırısına uğradı. Çatışmada öncü güvenlik aracındaki 1 asker şehit oldu, 2 astsubay yaralandı.
Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yayınlamış olduğu mesajda şunları kaydetti:
“CHP Genel Başkanı Sn. kemal Kılıçdaroğlu’na ve heyetine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, yaralı güvenlik güçlerimize acil şifalar diliyorum. Bu alçak saldırıda şehit olan askerimize Allahtan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.
Öte yandan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Sn. Binalı Yıldırım da Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunmuşlardı.
25 Ağustos 2016 Perşembe 18:11
http://www.sebathaber.com/haber/soyludan-kilicdarogluna-gecmis-olsun-mesaji-10543.html