Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Nizamettin BEKAR
 

DEVLET Mİ ASLA!

Nizamettin BEKAR

27 Haziran 2015 Cumartesi 18:55
Yazdır

Birkaç önce güzel gazetelerimizden Akit’de çok ilginç bir o kadar da iğrenç bir fotoğraf gördüm. Fotoğrafta o artık sesli olarak dillendirilen Suriye’nin güneyinde kurulması düşünülen devletle ilgili olarak PKK’NIN Suriye kolu olan PYD,ABD ve İsrail bayrakları bir arada görüntülenmiştir.

Çok iğrenç…

Amerika bu dünyada İsrail’in her daim korumacılığını yapmaktadır. BM’LERDE İsrail aleyhine bir karar alınsa hemen Amerika karar aleyhine oyunu kullanır ve bu alınan  karar iptal edilmektedir.  Bu BM’LERİN  yapısı değiştirilmeden bu durumda asla değişmeyecektir. Dünyada İsrail’in korumalığını Amerika yapmaktadır.

PYD’NİN güya ilan etmeye hazırlandığı bir Kürt devleti asıl itibariyle bir arzı mevut olan İsrail’in menfaatleriyle ilgilidir. İsrail’in en az üç bin yıllık olan bir vaat edilmiş topraklar manasına gelen yani Arzı Mevut  diye tabir edilen bir ezeli ideali vardır. Bu ideale göre Yahudiler eninde sonunda bu vaat edilmiş topraklar diye tanımlanan yani Türkiye, Irak, İran ve Suriye bağlantılı topraklarda Büyük İsrail Devletini kuracaklardır. Eğer ALLAH muhafaza gerekli önlemler zamanında ve anında alınmazsa korkum odur ki yakın bir gelecekte bu  ideal gerçekleşebilir.

Bakınız bu vaat edilmiş topraklar ideali içerisinde olan her dört ülkede bugün itibariyle büyük problemler vardır. Amerika diyoruz ama asıl itibariyle tüm bu ayak oyunları arkasında büyük İngiliz ayak oyunları bulunduğundan Amerika tüm bu dört ülkede bugün itibariyle bir iç karışıklılık çıkartmıştır. Kurt puslu havayı sever darbı mesel dikkate alındığında önce bir iç karışıklık onun arkasından da hop  görünüşte bir Kürt devleti fakat asıl itibariyle bu vaat edilmiş topraklara hizmet eden bir büyük İsrail devleti. Olur mu?! Eğer gerekli önlemler alınmazsa korkum odur ki olacak gibi! Her ne kadar Amerika bizim hiçbir ülkenin demografik yapısını değiştirmek gibi  bir düşüncemiz yok  ve PYD Başkanı Salih MÜSLİM bizlerin bir devlet kurmak gibi idealizmi yok dese de bu tam anlamıyla bir yanıltmaca ve bir oyalamadır. Amerika bu davranışıyla bayraklarda ona şahitlik yapmaktadır Büyük İsrail Devletini kurmaya çalışmaktadır bölgemizde!

Ben bu noktada eğer bir tavsiyede bulunacaksam bunu Kürt kardeşlerime yapmak isterim. Kürt kardeşlerimiz şunu asla unutmamalıdır ki Amerika’nın dostu düşmanı yoktur. Amerika kendi menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapmaktan başkaca bir düşüncesi yoktur. Bugün sizlere bir Kürt devleti kurduracağız derler yarın  ki ben eminim bu da fazla bir zaman sonra olmayacak sizlerin kuracağınız bu sakat devlet bir şekliyle alaşağı edilecek ve Büyük İsrail Devleti sizlerin elleriniz üzerinde kurulacaktır.

Bizlerin Yahudi ve Hıristiyan kardeşlerimizle bir meselemiz yoktur. Yahudi ve Hıristiyan kardeşlerimiz bizlerin ülkesinde her türlü hak ve özgürlüklerini malları dinleri gelenek ve görenekleri  dün olduğu gibi bugünde Türk Devletinin emaneti altındadır.

Fakat iş Türkiye’nin güneyinde bir devlet kurulması aşamasına gelindiğinde işte o zaman bir dur deriz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN konumuzla ilgili net ve açık bir açıklaması oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız “ Suriye’nin kuzeyinde Türkiye’nin güneyinde bir devletin kurulmasına hangi bedeli ödeyeceksek ödeyelim asla izin vermeyeceğiz.” Türk Devletinin tavrı açık ve nettir.

Yanı başımızda bir  devlet kurulamaz…  Nizamettin BEKAR/TRABZON

 

Köşe Yazısı Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur