Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat Belediye başkanı adayı Samet Ayvaz dan çok anlamlı mesaj; kitaplara yazılan değil topraklara yazılan yerin adıdır Çanakkale AKMESTEK'TEN ŞEHİT AİLESİNE VEFA ZİYARETİ AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN ÜRETİCİLERİMİZE UYARI ! BAŞKAN KÖROĞLU 18 MART MESAJI YAYINLADI AKÇAABAT’TA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI ŞEHİTLERİMİZİN MANEVİ HUZURUNA ÇELENK SEBAT 1 PUANLA DÖNÜYOR Aydın, sahuru meyve ve sebze toptancıları ile birlikte yapıp mesajını verdi: CHP GENEL BAŞKANI TRABZON'A GELİYOR OSMAN KALYONCU’DAN İFTAR SONRASI YOĞUN TEMPO AKÇAABAT’A PLAJLI MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK Talimat geldi DEM’e kapıları açtılar HAKAN KUVVET GEDİKLİ, AKÇAABAT’I DAHA YAŞANABİLİR HALE GETİRMEYİ HEDEFLİYOR BAŞKAN EKİM GİTTİĞİ HER YERDE BÜYÜK COŞKUYLA KARŞILANIYOR Aydın’dan bir müjde de Bahçecik Mahallesi’ne… KALYONCU SAHA ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR BTP ADAYI AYVAZ: TÜM SORUNLARA VAKIFIZ AKÇAABAT YENİ BİR MEYDAN DAHA KAZANACAK İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in Trabzon Programı Belli Oldu!
CHP GENEL BAŞKANI TRABZON'A GELİYOR
CHP GENEL BAŞKANI TRABZON'A GELİYOR
 
AKÇAABAT’TA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI
AKÇAABAT’TA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI
 
KALYONCU SAHA ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
KALYONCU SAHA ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

 

2019 karne tatili konuşması

18 Ocak 2019 Cuma 19:28
Yazdır

Sayın Kaymakamım, Belediye Başkanım Değerli Meslektaşlarım, Kıymetli Veliler, Sevgili       Öğrenciler ve  Basınımızın Değerli Temsilcileri

2018-2019 Eğitim öğretim yılının 1. Kanaat dönemini bugün çok şükür sıkıntısız bir şekilde tamamlıyoruz. Öncelikle hepinize Programımıza hoş geldiniz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor sevgi ve saygıyla hepinizi selamlıyorum. Ülkemiz genelinde 18 Milyon, ilçemizde ise 23.000 den fazla öğrencimizle tatilin heyecan ve mutluluğu yaşıyoruz. Başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm eğitim camiasına, velilerimize karne tatilinin hayırlı olmasını diyorum. Bu dönemin başarılı, mutlu ve huzurlu bitirilmesinde emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.

SevgiliÖğrenciler.                                                                                                                                                                                                         Sizler geleceğimizin teminatısınız. Yaşanılabilir yarınlar sizin başarılarınıza bağlı olacaktır. Sizler; yarının öğretmenleri, mühendisleri, doktorları, savcıları, kaymakamları, valileri, milletimizin temsilcileri, velhasılı geleceğe yön verenleri olacaksınız. Hep birlikte, sizlere  emanet edilecek bu cennet vatanı, milli ve manevi değerleriyle birlikte  çok çalışarak bilim ve teknoloji ışığında muasır medeniyet seviyesinin de üstüne çıkaracak, tüm dünya insanlarının barış ve adalet beklentisini gerçekleştirmek için çözüm arayacaksınız.                                                                                                                                                                                                                                                                                                Aldığınız karneler sadece birinci dönem çalışmalarınızın bir sonucudur. Notlarınız yüksek diye rehavete girmeyin! Çok düşük diye de üzülmeyin. Azimli, planlı ve programlı çalışıp daha iyisini başarmak için uğraşın. Şunu da asla unutmayınız ki; başarısız derslerin telafisi mümkündür ve hiçbir başarı tesadüfü değildir. Sağlıklı ve mutlu olursanız hedeflerinize ulaşır, başarılı olursunuz. Bizler sizlere inanıyoruz, lütfen sizler de başaracağınıza inanın. Kendi mutluluğunuz ve sizlerin geleceği adına her türlü fedakarlıktan kaçınmayan anne, baba ve öğretmenlerinizin mutluluğu için, yarıyıl tatilini, dinlenme, beslenme, uyku, kitap okuma ve spor yapma alışkanlıklarını bozmadan iyi değerlendirerek, ikinci döneme daha da iyi başlangıç yapmanızı temenni ediyor, hepinize iyi tatiller diliyorum.

DeğerliMeslektaşlarım,YöneticiArkadaşlarım.                                                                                                                                                                                              Dünyanın en şerefli ve ağır görevini ifa etmektesiniz. Ülkemizin kalkınması, refaha kavuşması ve sevgili çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi donanımına kavuşması için gecenizi gündüzünüze katarak çalıştığınız için hepinize yürekten şükranlarımı sunarım. Öğrencilerimizin gerek derslere yönelik ve gerekse  Lise ve Üniversitelere Geçiş Sınavına yönelik hazırlanmasında göstermiş olduğunuz gayretin birinci dönem sonuçlarıyla karne heyecanı yaşıyoruz. Her gün daha iyi bir seviyeye ulaşmak için hem akademik hem de değerler eğitimi alanında çalışan ve süreci en iyi şekilde planlayıp uygulayan, eksiklerini zamanında gideren siz fedakar öğretmen ve yöneticilerimizi tekrar tekrar tebrik ediyorum. Yukarıda hiçbir başarının  tesadüfü olmadığını ifade etmiştim. İlimizin ve ilçemizin başarı grafiği eğitim ordumuz ve paydaşlarımızın örnek çalışmalarıyla son dört yılda hızla yükseltilerek  2017/2018 Eğitim Öğretim döneminde LGS (LİSEYE GEÇİŞ SINAVI) de Türkiye Birinciliğine ulaşılmıştır. Bu hafta yeni açıklanan verilere göre de Üniversiteye giriş başarı sıralamasında Trabzon  38. sıralardan onuncu sıraya çıkmıştır. Buradan eğitimin uzun soluklu, planlı, programlı güncellenerek ve zamana uyum sağlanarak devam etmesi gereken ve bu ilkeler sonucunda başarının elde edilebilecek bir süreç olduğunu rahatlıkla görebiliyoruz. Bu yoldaki tüm çabalarınız takdire ve övgüye layıktır. İyi ki varsınız ve iyi ki sizlerle çalışmanın ve başarının mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Hepinize  ayrı ayrı teşekkür ediyorum. (Allah CC) hepinizden razı olsun. Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü ailesi olarak hepinize, ailelerinizle mutlu ve huzurlu bir tatil temenni ediyorum.                                                                                                                                               Bu başarıda birlikte çalıştığımız taşıma ve servis araç paydaşlarımız dahil, yardımcı personelimizi, planlı ve programlı çalışan öğrencilerimizi, ilgi ve desteklerini esirgemeyen velilerimizi tebrik ediyorum. Alana değer katmak, eksikleri gidermek, moral ve motivasyonu arttırmak için çalışan  Milli Eğitim şube müdürlerimize ve tüm kadromuza teşekkür ediyorum. Eğitim öğretim çıtamızın artmasında önemli etkenlerden olan sınav hizmetlerimize bulundukları maddi katkılardan dolayı Akçaabat Belediye Başkanı Sayın Şefik TÜRKMEN’e, Yaklaşık  beş yıldır her zaman yanımızda, eğitim öğretim mesaimiz içinde olan ve desteklerini esirgemeyen çok değerli Kaymakamımız Sayın Dr. Soner ŞENEL’ e ilçemiz adına çok teşekkür ediyorum.

DeğerliHazirun.                                                                                                                                                                                                      İnsanoğlu ortalama 70-75 yıl yaşıyor. Ama bu yaşamın önemli bir kısmı eğitim alanında geçiyor. Ülkemizde de zorunlu eğitim süresinin  12 yıl devam ettiği bir süreçte  insan ömrünün yüksek öğrenimle birlikte neredeyse 3’te birinin eğitim alanında geçtiğini görüyoruz.. Bu çerçevede ilçemizde de eğitim alanında güzel çalışmalar yapılarak, çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz.

Bütün Sıkıntıların Çaresi Eğitimdedir. Eğitim olmadan birçok şeyin olmayacağını herkes bilmekte ve söylemektedir. Resmi ve Özel okullarımızla birlikte Akçaabat ilçemizde 2 bine yakın öğretmen arkadaşımız ve 23 bini aşkın öğrencimiz bulunuyor. Eğitim öğretimin bu iki ana unsuru yanında ortam ve imkanların da tam donanımlı ve yeterlilikte olması gerekmektedir. Bu kapsamda da Söğütlü Mahallemizde yapımı tamamlanan Anaokulumuz teslim alınmıştır. Aynı mahallemizde yapımı devam  ortaokul binamızda tamamlanarak gelecek öğretim yılında eğitim öğretime başlayacaktır.

Sarıtaş Mahallemizde ise yapımı devam eden ve ilçemizin aldığı en önemli yatırımlardan biri olan Özel Eğitim Okulumuzla birlikte bakanlığımızın planlamaya aldığı  BİLSEM (Bilim Sanat Eğitimi Merkezi) Okulumuzda gelecek  yılda eğitim öğretime başlayacaktır inşallah. Bu okulumuza yer bulmamız halinde de Bakanlığımız yapım programına alarak inşaatına başlayacaktır.

Özellikle Yıldızlı Mahallemizde bir temel eğitim okul yerine ihtiyaç duyulmaktadır. Yer olması halinde 18 veya  24 derslikli bir okul bakanlığımızca yapım programına dahil edilecek ve ilçemizin geleceğe yönelik uzun bir süre okul ihtiyacı tamamlanmış olacaktır. Bu konuda sayın belediye başkanımızdan mahallemizde  bir okul yeri oluşturulması noktasında bugüne kadar yaptıkları desteklerinin devamını bekliyoruz. Belediyemizce oluşturulan okul yerlerinde inşaatlarımız devam etmektedir. Bu alanda ki destek ve katkılarından dolayı Akçaabat Belediye Başkanı Sayın Şefik TÜRKMEN’e İlçemiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz olarak teşekkür ediyor, eğitime olan desteklerinin devam etmesini diliyorum.

Sayın Kaymakamım, Belediye Başkanım, (Değerli Protokol) Değerli Meslektaşlarım, Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler ve  Basınımızın Değerli Temsilcileri olarak İki haftalık tatilde sizlere de sevdiklerinizle sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Ahmet ÜÇÜNCÜ

Milli Eğitim Müdürü

 

Köşe Yazısı Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1299 Kutsal Roma İmparatoru II. Friedrich kendini Kudüs Kralı ilan etti.
1438 II. Albert, Almanya kralı oldu.
1799 Napolyon, Osmanlı Devleti'nin yönetimindeki Akka kalesi önlerine geldi.
1850 American Express, Henry Wells ve William Fargo tarafından kuruldu.
1913 Yunan kralı I. George Selanik'te uğradığı bir suikast sonucu öldü.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur