Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 70 Ülkeden 200 Öğrenciyle Ramazan Bayramı'nı Kutladı TTSO camiası bayramlaştı, sektörlerin sorunları görüşüldü Başkan Kaya ilk meclis toplantısını yönetti AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ TESOB camiası bayramlaştı AKÇAABAT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
Yeni Vali'den flaş açıklamalar!
 

Yeni Vali'den flaş açıklamalar!

Son Valiler Kararnamesi ile Trabzon Valiliğine atanan ve bu hafta içerisinde şehirden ayrılması beklenen Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz için veda yemeği düzenlendi.

14 Haziran 2016 Salı 07:24
Yazdır
Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programa Vali Yavuz’un yanı sıra Garnizon komutanı Albay Cezayir Danışan, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Ağır Ceza Reisi Muhammed Zafer Terzi, Vali Yardımcıları İsmail Özkan, Şenol Turan, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.


“GÜMÜŞHANE TÜRKİYE’DE EN ŞANSLI VALİLİKTİR”

Yemekte yaptığı konuşmada Gümüşhane’de 2 yıllık görev süresi boyunca çok dolu bir süreç yaşadıklarını belirten Vali Yavuz, “Meslek açısından baktığımızda başlangıç açısından Gümüşhane Türkiye’de en şanslı valiliktir. Devlete millete ülkesine ve değerlerine bağlı olan Türkiye’de haklı bir gurura sahip olan ender illerimizden, en başta gelen ilimizdir Gümüşhane. Burada görev yapmak herkese nasip olmaz. Bu bir onurdur, gururdur” dedi.

“TRABZON’DAN GÜMÜŞHANE’NİN BİR AĞABEYİ OLARAK ELİMDEN GELDİĞİ KADAR DESTEK VERECEĞİM”

Görev yaptığı 2 yıl boyunca devletin ve vatandaşların hizmetinde olmak gayesi ile hareket ettiklerini, devlet çarkının randımanlı ve düzgün çalışmasını sağlama çabası içerisinde olduklarını söyleyen Vali Yavuz, “Hiç kimsenin şahsi çıkarı için, 3 kuruşluk 5 kuruşluk, 5 para etmez menfaati için yedirmeyiz, yedirmedik. Gümüşhane’nin geleceği çok parlak. Vatandaş bizden çok şey bekliyor. Belediye başkanlarımız, STK’larımız ve kamuda görevli kamu adına iş yapan herkesten vatandaşımız çok şey bekliyor. Bunu şiar edinerek biz iki yıl boyunca çok iyi bir tempoyla bugüne geldik. Gümüşhane’de başlatılan işlerin Trabzon üzerinden desteklenmesi büyük bir avantaj. Biz Gümüşhane’den gitmiyoruz. Sadece makam değişiyor. Başlattığımız iyi hizmetler aynen devam edecek. Sizlerin desteğiyle bende Trabzon’dan Gümüşhane’nin bir ağabeyi olarak elimden geldiği kadar destek vereceğim. Trabzon, büyük bir şehir. İş potansiyeli ve iş hacmi büyük bir şehir. Burada edindiğimiz tecrübe bilgi ve birikim ile Trabzon’da da görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz. Trabzon’daki görevime yakın bir zamanda başlayacağım. Kısa zamanda çok güzel işler başlatıldı. Devletin her noktasında Gümüşhane’ye çok özel bir ilgi olduğunu biliyoruz. Bu minvalde devam etmek lazım” diye konuştu.

“GÜMÜŞHANE’DE ÇOK EMEĞİNİZ VAR”

Belediye Başkanı Ercan Çimen ise Vali Yavuz’un Trabzon’a gitmesini veda olarak görmediklerinin altını çizerek, şunları söyledi: “Trabzon Valisi olmanız Gümüşhane için bir şans. Gümüşhane haklı olarak Gümüşhane Belediye başkanı olarak sizin Trabzon’a gitmeniz bizi sevindirdi. Gümüşhane’de çok emeğiniz var. Kurumlar arası koordinasyonu sağladınız. Bizlere örnek oldunuz. Sizden çok şey öğrendik. Yolunuz açık olsun.”

Vali Yardımcısı İsmail Özkan ise Vali Yavuz’un çalıştığı dönemde valiliğin ışıklarının 21.00’dan önce sönmediğini ve bu gayret ve çabalarla Gümüşhane’ye 2 yılda çok ciddi kamu yatırımları yapıldığını altını çizerek, “Özellikle köylerimizde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet götüren Köylere Hizmet Götürme Birlikleri Sayın Valimiz döneminde hiç olmadığı kadar imkanlara kavuşmuştur. Özellikle ilimizin kalkınması için yegana çıkış noktası olan turizmi 2 yıldır şehrimizin gündemine geri dönülemez şekilde sokmuştur. Turizm konusunda Sayın Valimiz sayesinde oluşan algı önümüzdeki dönemlerde çok ciddi getirilere dönüşebilir” dedi. Program katılımcıların Vali Yavuz’la tek tek vedalaşması ve hediye takdimi ile son buldu.

Anahtar Kelimeler: Son, Valiler, Kararnamesi, ile, Trabzon, Valiliğine, atanan, ve, bu, hafta, içerisinde, şehirden, ayrılması, beklenen, Gümüşhane, Valisi, Yücel, Yavuz, için, veda, yemeği, düzenlendi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur