Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'

Gerçekçi Olmamız Gerekiyor

TFF 2.Lig'de 2010?2011 sezonuna yeni bir sayfa açarak başlamaya hazırlanan Akçaabat Sebatspor'da Başkan Zeki Öztürk, öncelikli hedeflerinin kulübün önünü tıkayan engelleri aşmak olduğunu söyledi. Akçaabat Sebatspor'un durumunun ortada olduğunun altını çizen Öztürk, "Bu konuda gerçekçi olmalıyız. Özellikle borçlar nedeniyle kulübün önü tıkalı. Bunları aşmak için el birliği ile çalışmamız gerekiyor. Bu konuda camiamızın bize destek çıkmasını bekliyoruz. Camiamız bize sahip çıkarsa aşamayacağımız engel yoktur" diye konuştu.

Gerçekçi Olmamız Gerekiyor TFF 2.Lig'de 2010?2011 sezonuna yeni bir sayfa açarak başlamaya hazırlanan Akçaabat Sebatspor'da Başkan Zeki Öztürk, öncelikli hedeflerinin kulübün önünü tıkayan engelleri aşmak olduğunu söyledi. Akçaabat Sebatspor'un durumunun ortada olduğunun altını çizen Öztürk, "Bu konuda gerçekçi olmalıyız. Özellikle borçlar nedeniyle kulübün önü tıkalı. Bunları aşmak için el birliği ile çalışmamız gerekiyor. Bu konuda camiamızın bize destek çıkmasını bekliyoruz. Camiamız bize sahip çıkarsa aşamayacağımız engel yoktur" diye konuştu.

Durumumuz Ortada
Tesis ve kurumsal anlamda yeni bir yapılanmanın içinde olduklarını da belirten Öztürk, "Önümüzdeki sezon öncesi elimizdeki kısıtlı imkanları en iyi şekilde kullanmak için çalışacağız. Geçmiş dönemlerdeki gibi sıkıntılı bir sezon geçirmek istemiyoruz. Bizim belirlediğimiz bütçe 2,5-3 Milyon TL civarında. Rakiplerimizin ise yıllık bütçesi 7-8 Milyon TL" dedi. Transfer konusuna da değinen Öztürk, "Hocamızla bu konuyu sürekli konuşuyoruz. Ama durumumuz ortada. Transfer yapabilmemiz için önce transfere engel borçları kaldırmalıyız" şeklinde konuştu.

12 Eylül 2010 Pazar 21:40

http://www.sebathaber.com/haber/gercekci-olmamiz-gerekiyor-45.html