Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'

Akçaabat'ta Yelken Yarışmaları

İlçemizde, Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışmaları Gerçekleştirildi. İlçemizde, Cumhuriyet Kupası yelken yarışmaları gerçekleştirildi. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yelken Trabzon İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve iki gün devam eden yelken yarışmaları sona erdi.

Akçaabat'ta Yelken Yarışmaları İlçemizde, Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışmaları Gerçekleştirildi. İlçemizde, Cumhuriyet Kupası yelken yarışmaları gerçekleştirildi. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yelken Trabzon İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve iki gün devam eden yelken yarışmaları sona erdi.

İlçenin Darıca Beldesi Liman mevkisinde gerçekleşen ve 3 farklı kulüpten 35 sporcunun katıldığı yarışma 4 ayrı dalda gerçekleştirildi. Yapılan yarışmalar sonucunda optimist dalında Serkan İhtiyar birinci, Melisa Bıyıklı ikinci, Uğur Bıyıklı üçüncü, Ömer Alp Kolaylı ise dördüncü oldu. Optimist junior dalında Gamze Bıyıklı birinci, Burak Bıyıklı ise ikinci oldu. Lazer 4.07 dalında Furkan Kolaylı birinci olurken, Sefa Öztürk ikinci, Gamze Buruk üçüncü oldu. Lazer radyal dalında Arda Gürkan Aydın birinci, Hürrem Aydın ikinci, Mahmut İlter Hacıoğlu üçüncü, Hale Ege dördüncü oldu.

Yarışmalar sonunda dereceye girenlere madalyaları Akçaabat Garnizon Komutanı Binbaşı Okan Uslu ve kulüp yöneticileri tarafından verdi.

31 Ekim 2010 Pazar 14:34

http://www.sebathaber.com/haber/akcaabatta-yelken-yarismalari-340.html