Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'

Bu Gidiş Nereye?

Ligde kötü bir sezon geçiren Akçaabat Sebatspor, Bozüyük deplasmanında da şok yaşadı. Sezon başından beri bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan ve geçtiğimiz hafta teknik direktör İhsan Derelioğlu ile yollarını ayırıp takımın başına geçici olarak alt yapı antrenörlerinden İsmail Çelik'i getiren Akçaabat Sebatspor'a, Çelik de ilaç olamadı ve bir maçtan daha mağlubiyetle ayrılarak kötü gidişi sürdürdü.

Bu Gidiş Nereye? Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Akçaabat Sebatspor, deplasmanda Bozüyükspor'a 3-0 mağlup olarak kan kaybetmeye devam ederken 3 puan hasretine yine son veremediler Ligde kötü bir sezon geçiren Akçaabat Sebatspor, Bozüyük deplasmanında da şok yaşadı. Sezon başından beri bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan ve geçtiğimiz hafta teknik direktör İhsan Derelioğlu ile yollarını ayırıp takımın başına geçici olarak alt yapı antrenörlerinden İsmail Çelik'i getiren Akçaabat Sebatspor'a, Çelik de ilaç olamadı ve bir maçtan daha mağlubiyetle ayrılarak kötü gidişi sürdürdü.

Farklı Mağlubiyet
Zorlu maç öncesi oynadığı 8 maçta 5 mağlubiyet 3 beraberlik alan Kırmızı-Beyazlılar, Bozüyük karşısında ligdeki 6.mağlubiyetini aldı. Maça kötü başlayan A.Sebatspor, 7 ve 45.dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle soyunma odasına 2-0 geride girerken, ikinci yarıdaki tüm çabalarda yersiz kaldı. 88.dakika kalesinde gördüğü üçüncü golle Kırmızı-Beyazlılar, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

HAKEMLER: Mehmet Efe**, Kamil Çetin**, Serdar İla**
BOZÜYÜKSPOR: Emrehan**, Arda**, Özkan**, Kemal***, Faruk***, Arif**, Erol***, Hüseyin**(Dk. 89 Bekir ?), İlhan**(Dk. 59 Nedim*), Ömer***, Salim**(Dk. 67 Ahmet Turan*)
AKÇAABAT SEBATSPOR: Hasan**, Remzi*, Adem*, Ümit**, Fatih**, Eyüp**, Ziya**, Erhan**(Dk. 59 Emre*), Selçuk*(Dk. 46 Taha*), Can**(Dk. 69 Burak*), Ömer**
GOLLER: Dk. 7 İlhan, Dk. 45 Salim, Dk. 88 Erol (Bozüyükspor)

31 Ekim 2010 Pazar 14:31

http://www.sebathaber.com/haber/bu-gidis-nereye-338.html