Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'

Karaduman'dan Veryansın

MHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Osman Karaduman, Akçaabat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Akyüz'ün yeni devlet hastanesinde görevlendirilmemesine tepki gösterdi.

Karaduman'dan Veryansın MHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Osman Karaduman, Akçaabat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Akyüz'ün yeni devlet hastanesinde görevlendirilmemesine tepki gösterdi. Olayı kınadığını belirten Karaduman, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Yaklaşık 4 yıldır Akçaabat Devlet Hastanesi'nde Başhekimlik yapan Dr. Hasan Akyüz, hiç bir gerekçe ve neden olmadan görevinden alınmıştır. Geldiğinde harabe olan tavuk çiftliği gibi hastaneyi bugün bu bölgenin en donanımlı, güvenilir, en sağlıklı ve de Trabzon'da borçsuz tek hastanesi yapmıştır. Hastanenin gerek personel, gerek teçhizat ve gerekse poliklinik hizmeti bakımından son derece iyi seviyeye gelmesinde büyük hizmetlere imza atmıştır. Gelinen noktada tek suçu bir cemaate mensup olmamak olan doktor kardeşimize yapılan haksızlığın arkasındaki gerçek nedeni biliyoruz. Trabzon Numune Hastanesi'ne, Akçaabat Devlet Hastanesi'ne de koca Trabzon'da hekim yokmuşçasına başka yerlerden hekim getirip atamanın anlamını açıklamalarını bekliyoruz. Ya da ?biz kadrolaşıyoruz bizim adamımız bu, bizim yolumuz bu, bizim cemaatimiz bu' demelerini bekliyoruz. Açık yüreklilikle gerçek hedeflerini (ki biz biliyoruz) söylesinler. Biz de tepkimizi ona göre şekillendirelim. Bu memleket kimsenin babasının, şeyhinin, şıhının, yandaşının malı değildir. Özetle bu görevden almaları şiddetle kınıyorum."

21 Ekim 2010 Perşembe 00:12

http://www.sebathaber.com/haber/karadumandan-veryansin-245.html