Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Trabzon'da öncelikler belirlenemedi!
 

Trabzon'da öncelikler belirlenemedi!

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, Düzyurt Mahallesi’nde 18. Madde mağdurlarına hitap etti.

24 Mart 2019 Pazar 14:13
Yazdır

Aksoy, “Mühendislikte öncelik diye bir şey vardır. Trabzon’un önceliği ise Güney çevre yolu idi. Kanuni Bulvarı yerine Trabzon’u 2-3 kat daha büyütecek olan güney çevre yolu yapılmış olsaydı bu kadar mağduriyet olamayacaktı” dedi.

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, seçim çalışmalarına Düzyurt ve 1 No’lu Bostancı Mahallerinde devam etti. Buralarda gerçekleşen kıraathane programları kapsamında vatandaşlarla buluşan Aksoy, projelerinden bahsetti ve vatandaşların sorularını cevaplandırdı. CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz’ün de katıldığı Düzyurt Mahallesi programında adaylar vatandaşa birlikte hitap etti. İşte Aksoy’un konuşmalarından satırbaşları:

TRABZONLUYA VERİLEN  SÖZLER TUTULMADI “

Trabzon’da sunulanın aksine olumsuz bir tablo oluşturuldu. Belediyeyi yönetenler Trabzon’daki vatandaşı birçok alanda mağdur etti. Vatandaşlar ekonomik anlamda ciddi külfetlerle karşı karşıya kaldı. Bu ekonomik bunalımın temel nedeni üretmeyen belediyelerdir. Tasarrufa önem vermeyen, istihdam konusundan yoksun belediyeler Türkiye’nin yaşamış olduğu ekonomik bunalımın temelinde yatmaktadır. Son zamanlarda, bu şehri yönetmeye aday olanlar ‘Sözümüzü aldık, sorunları çözeceğiz’ şeklinde bir söylem oluşturdular. Gerçekçi olmak gerekiyor. Yıllardır bu şehri yöneten kadrolar; aynı kadrolardır. Milletvekilleri ve belediye başkanları onlardandır. Buna karşın görevde olan bu kişilerin Trabzon’a ne kadar olumsuz bir tablo sunduğu da ortadadır. Bu taraflı tarafsız birçok vatandaşımızın gördüğü bir gerçektir. Trabzon’da çevre yolunun yapılamamış olması, su problemleri, tarım ve hayvancılık anlamında oluşturulan sorunlar, Trabzon’a sunulup bir türlü hayata geçirilemeyen demir yolu ve raylı sistem projeleri gibi birçok konuda vatandaşa vaat edilenler gerçekleştirilmedi.

” ŞEHRİMİZ İÇİN HAZIRIZ “

Büyükşehir Belediyeleri gelir yaratıcı projeleri uygulamalı. Biz bu projeleri biliyoruz. Bu projelerle nitelikli bir istihdam oluşturmak istiyoruz. Kısa zamansa bu işleri devreye alıp uygulamak istiyoruz. Kent mobilyalarımızı kendimiz yapmak, kendi yol malzemelerimizi kendimiz üretmek istiyoruz. Kendine yeten dışa bağımlı olmayan bir Trabzon oluşturmak istiyoruz. Bugün Türkiye’nin önünde güzel bir örnek var. Oy veren vermeyen herkes Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Başkanı Sayın Yılmaz Büyükerşen’i taktir ediyor. Demek ki başarılı bir belediyecilik anlayışı sunulduğunda vatandaş memnun edilebiliyor. Her şeyi ihale ile alıyoruz. Ama artık biz de kendi küp taşımızı, kendi bordür taşımızı bunun gibi sayabileceğimiz birçok malzememizi üretmek istiyoruz. Ortaya koyacağımız projelerle Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni zenginleştirme hedefimiz var. Biz sadece vaatlerimizden bahsetmiyor aynı zamanda kaynak da açıklayarak vatandaşımıza gerçekçi şeyler sunuyoruz. Yıllardır bu alanda çalışıyor olmamızdan da dolayı bu işi yapmaya hazırız. Başaracağımıza inanıyoruz. Anlattığımız şeyler sözümüzdür biz de sözümüzü tutan insanlarız.

” İMARDA ADALETİ SAĞLAYACAĞIZ

“Trabzon’da özellikle imar noktasında büyük mağduriyetler oluşturuldu. İlçeler de dahil olmak üzere Trabzon’un her yerinde imar dosyalarının sayısı çok fazla. Trabzon’da Kanuni Bulvarı ile 18. Madde mağdurları oluşturdu. Mühendislikte öncelik diye bir şey vardır: Trabzon’un önceliği ise Güney çevre yolu idi. Kanuni Bulvarı yerine Trabzon’u 2-3 kat daha büyütecek olan güney çevre yolu yapılmış olsaydı bu kadar mağduriyet olamayacaktı. Bir arazi engeli oluşturuldu, bir sürü istimlak bedelleri ödendi, devletin kaynakları çarçur edildi. Ortahisar Belediye Başkan Adayımız Sayın Salih Akyüz beyefendi ile geleceğiz, uzlaşmacı bir anlayışla sizin 18. Madde mağduriyetlerini gidereceğiz. Adaletli bir imar anlayışı ile bu sorunları da aşacağız.” Aksoy, Düzyurt ve Bostancı Mahalleleri programlarının ardından Çukurçayır, Dolaylı, Bulak ve çevre mahallelerde devam etti.


Anahtar Kelimeler: İYİ, Parti, Trabzon, Büyükşehir, Belediyesi, Başkan, Adayı, Prof, Dr, Atakan, Aksoy, Düzyurt, Mahallesi’nde, 18, Madde, mağdurlarına, hitap, etti
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur