Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
ÖZGÜNEŞ'TEN MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYON DAHA
 

ÖZGÜNEŞ'TEN MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYON DAHA

Özgüneş Plaza mükemmel bir satış organizasyonuna daha ev sahipliği yaptı.

27 Nisan 2018 Cuma 21:22
Yazdır

3 gün sürecek olan kırtasiye satış etkinliği bugün açıldı.

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Akçakale Mahallesinde bulunan Özgüneş Plaza, dev bir satış etkinliğine daha ev sahipliği yaptı. Sektörde öncü kırtasiye firmalarını Trabzon’a getiren Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, 3 gün sürecek kırtasiye satış etkinliğinin startını verdi. Satış etkinliğinin açılışına Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Özgüneş Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Cevat Birinci, Akçaabat Müftüsü Ramazan Tekin, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçagaz Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Birincioğlu ile kırtasiye sektörünün öncü firmalarının temsilcileri katıldı.


SEKTÖRDE ÖNCÜ 40 FİRMA

Akçaabat Müftüsü Ramazan Tekin’in duaları ile açılan satış etkinliği ile ilgili bilgi veren Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, sektörde öncü 40 firmanın Trabzon’a geldiğini belirterek, “Kırtasiye sektörünün öncü markaları, bölgemizin ihtiyacı olan ürünleri plazamızda teşhir olarak hazırlanmıştır. Trabzon, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt illerine hizmetimiz devam etmektedir. Bölgelerden müşterilerimiz 3 gün buraya gelecek. Satış etkinliğimiz de 3 gün inşallah devam edecek. Bölgemizde kırtasiye sektörü ile ilgili müşterilerimizin ihtiyacı olan ürünleri fabrikalarla istişare ederek, getirdik.

Fabrikaların hizmetlerini müşterilerimizin dükkânının yanına geldik. Bu hizmetimizle gurur duyuyoruz. Kırtasiye sezonu 9. Ayda başlıyor. Müşterilerimiz 4-5 ay öncesinden ürünlerini alıyor. Bugün fabrikalar geldi. Fabrikaların patronları bölge sorumluları buradalar. Müşterilerimizle bire bir istişare ederek ne ihtiyacı varsa siparişleri alacak inşallah en kısa zamanda ürünler müşterilerimizin kapısına kadar ulaşacak. 33 yıldan beri bu hizmeti yapmaktayız. Allah’a çok şükür. Ticaretimizi daha güzel günlere taşımamızı rabbim nasip etsin. Allah nice etkinliklerde bulunmamızı nasip etsin” dedi.


İŞBİRLİĞİ GÜÇ BİRLİĞİ

Güneş, “Fabrikaların ürünlerini yıllardır satmaktayız. Bölgemizin satış grafiği her geçen gün yükselmektedir. Fabrikalar bölgemize gelerek, ürünleri müşterilere anlatıyor. Bizde ürünleri müşterilerimize sunuyoruz. İşin uzmanı, doktoru gelerek burada ürünlerini anlatıyor. İş birliği güç birliği istişare deriz. Bunlarda hep bereket oluyor. Organizasyonun başında ki  Serkan Ateşoğlu başta olmak üzere Özgüneş Yönetim Kuruluna, fabrikalara, tedarikçilere, sorumlulara teşekkür ediyorum. Bu hizmetleri de Rabbim Sağlık sıhhat verdikçe devam edecek” diye konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Cevat Birinci, sözlerini şöyle sürdürdü: “Halis Güneş kardeşimiz Trabzon’a geldikten sonra, Akçaabat’ımız Trabzon’umuz onunla daha güzelleşti, daha zenginleşti. Manevi yönden de ciddi katkıları vardır. Ben din görevliliği, belde belediye başkanlığı ve Akçaabat Belediye Başkan Yardımcılığı yaptım. Eğer bu görevlerim olmuş olmasaydı ben Halis Güneş’in yanında çalışmayı çok isterdim.”


Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sİvrikaya, “Bu gibi etkinlikler Ege-Akdeniz tarafından yapılıyordu. Halis Güneş’den Allah razı olsun. Bir tabuyu yıktı ve Akçaabat’ta da böyle etkinlikler yapılıyor. Trabzon’u hiç görmeyenler bu vesile ile Trabzon’u görecekler. Katılımcı firmalar yeşille mavinin birleştiği doğa harikası  bir şehre geldiler” ifadelerine yer verdi.


3 gün sürecek satış etkinliğinde kırtasiyenin her çeşidi toptan olarak bölge halkının hizmetine sunulacak.

 


Anahtar Kelimeler: Özgüneş, Plaza, mükemmel, bir, satış, organizasyonuna, daha, ev, sahipliği, yaptı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur