Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Maç 20.00'de D-Smarttan naklen yayınlanacak.
 

Maç 20.00'de D-Smarttan naklen yayınlanacak.

PSV Eindhoven-Trabzonspor karşılaşması 23 Şubat Perşembe saat 20.00'de D-Smart platformundaki Euro Futbol'dan naklen yayınlanacak. Trabzonspor'un özellikle ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde aldığı sonuçlardan sonra Avrupa'da sesini duyuran bir ekip olduğuna değinen Yener, "Dolayısıyla burada da yine alacağımız iyi bir sonuç, özelliklede tur bizi bir anda Avrupa'nın popüler takımTrabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. turunda PSV Eindhoven ile oynayacağı rövanş maçı için Hollanda'ya gitti.

22 Şubat 2012 Çarşamba 18:36
Yazdır

Trabzonspor'un özellikle ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde aldığı sonuçlardan sonra Avrupa'da sesini duyuran bir ekip olduğuna değinen Yener, "Dolayısıyla burada da yine alacağımız iyi bir sonuç, özelliklede tur bizi bir anda Avrupa'nın popüler takımTrabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. turunda PSV Eindhoven ile oynayacağı rövanş maçı için Hollanda'ya gitti.

İlk maçı 2 - 1 kaybeden ve tur şansını zora sokan bordo - mavililer, 23 Şubat Perşembe günü oynayacağı maçı kazanarak turu geçen taraf olmak istiyor.

THY'ye ait özel uçakla saat 11.00'de Trabzon'dan Hollanda'ya uçan Trabzonspor kafilesinde 21 futbolcunun yanı sıra teknik heyet, yöneticiler ve basın mensupları yer alıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, sakatlığı bulunan Vittek ve Glowacki ile sarı kart cezalısı Serkan'ı Hollanda'ya götürmedi.

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Eindhoven'den turla dönebilecekleri umudunu dile getirdi. Yener, hava limanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ilk maçta talihsiz bir sonuç aldıklarını belirterek, "Hollanda'ya biraz dezavantajlı gidiyoruz. Ama futbolda 90 dakika tamamlanmadan kesin bir şey söylemek mümkün değil. Yine de umutlarımız var. Trabzonspor olarak istediğimiz oyunu sahaya yansıtırsak oradan turla dönebiliriz. Ama ilk maça göre dezavantajlı durumdayız." dedi.

Trabzonspor'un özellikle ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde aldığı sonuçlardan sonra Avrupa'da sesini duyuran bir ekip olduğuna değinen Yener, "Dolayısıyla burada da yine alacağımız iyi bir sonuç, özellikle de tur bizi bir anda Avrupa'nın popüler takımlarından biri olarak gündeme taşır. Umuyorum sonuç dilediğimiz gibi olur." ifadelerini kullandı.

Genel Sekreter Yener, Futbol Federasyonu başkanlığı seçimlerinde kulüp olarak hangi adayı destekleyecekleri sorusu üzerine de bu konuda henüz bir karar vermediklerini belirtti. Yener, şöyle konuştu:

"Türkiye Futbol Federasyonu için zor bir dönem. 21 adayın ol da bu işin ilginçliğini ortaya koyuyor. Şu anda Trabzonspor olarak kesin ve net bir kararımız yok. Ancak olmazsa olmazlarımız var. Trabzonspor'un geçen yıldan hakkı olan bazı şeyler var. Bunların verilmesi bizim önceliğimiz. İsimler üzerinde değil prensipler ve ilkeler üzerinde durmak istiyoruz. Önümüzdeki günler daha net sonuçlar ortaya koyar."

Trabzonspor, yarın yerel saatle 19.00'da maçın oynanacağı Philips Stadı'nda yapacağı son idmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı PSV Eindhoven rövanş maçı öncesi rakip takımın resmi antrenman ve basın toplantısı programı kesinlik kazandı.

Buna göre PSV maçtan bir gün önce (22 Şubat Çarşamba) yerel saatle 11.00'de maçın oynanacağı Philips Stadı'nda bir antrenman yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak ve çalışmaya taraftar alınmayacak.

PSV Eindhoven Teknik Direktörü Fred Rutten ve bir oyuncusunun katılacağı resmi basın toplantısı da yine 22 Şubat Çarşamba günü yerel saatle 13.00'de maçın oynanacağı Philips Stadı Basın Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Buna göre ekibimiz maçtan bir gün önce (22 Şubat Çarşamba) yerel saatle 19.00'da maçın oynanacağı Philips Stadı'nda bir antrenman yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak ve çalışmaya taraftar alınmayacak.

Ayrıca Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve bir oyuncumuzun katılacağı resmi basın toplantısı da yine 22 Şubat Çarşamba günü yerel saatle saat 18.30'da maçın oynanacağı Philips Stadı'nda gerçekleştirilecek.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kayseri deplasmanından 3-1 geriye düştüğü maçı son 10 dakikada yıldız golcüsü Burak'ın attığı gollerle berabere tamamlayarak haftayı 1 puanla kapatan Trabzonspor'da gözler, PSV Eindoven maçına çevrildi.

Bordo - mavililer, UEFA Avrupa Ligi 2. turunda geçtiğimiz hafta sahasında ilk maçta 2-1 yenildiği rakibiyle 23 Şubat'ta deplasmanda oynayacağı ikinci maçta tur arayacak. Süper Lig'de Kayseri deplasmanında kaybedilen 2 puanı unutan Trabzonspor, PVS Eindoven maçına odaklanıyor.

Bordo - mavililer, PSV Eindhoven karşısında ilk maçta alınan 2 - 1'lik mağlubiyet nedeniyle azalan şansına rağmen tur umudunu yitirmiş değil. UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmek isteyen bordo - mavililer, güçlü rakibini deplasmanda yenerek turu geçen taraf olmanın mücadelesini verecek.

Rakiplerinin ilk maçta evlerinde tattırdığı mağlubiyeti kendilerinin de onlara sahasında yaşatabileceğini ifade eden Teknik Direktör Şenol Güneş, talebelerini zorlu maça motive etmeye çalışıyor. Oyuncularından ilk maçtan dersler çıkartmalarını isteyen tecrübeli teknik adam, tur için avantaj kaybetseler de turun imkansız olmadığına dikkat çekiyor.

Talebelerinden mücadele ve iyi bir futbol bekleyen Güneş, "İlk maçta beklenmedik atalar yaptık. O hatalardan ders alır, bunları ikinci maçta yapmazsak rakibimizin bize burada yaşattığı mağlubiyeti biz de evlerinde onlara yaşatabiliriz. Sizlerden bugünden itibaren sadece PVS maçına konsantre olmanızı istiyorum. Avrupa'da yolumuza devam etmek istiyorsak bu maçı kazanmaktan başka şansımız yok. Bunu başarabileceğinize de inanıyorum." dediği öğrenildi.

Bu arada zorlu maça bugün akşam saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı idmanla hazırlanacak olan Trabzonspor, yarın da Hollanda'ya gidecek.

Yarın saat 11.00'de özel uçakla Trabzon'dan Hollanda'ya uçacak olan Karadeniz ekibi, orada yapacağı idmanların ardından da maç saatini beklemeye başlayacak.

Trabzonspor PSV Eindhoven ile 23 Şubat Saat 20:00'da Karşılaşacak.

Anahtar Kelimeler: PSV, Eindhoven-Trabzonspor, karşılaşması, 23, Şubat, Perşembe, saat, 2000'de, D-Smart, platformundaki, Euro, Futbol'dan, naklen, yayınlanacak Trabzonspor'un, özellikle, ilk, kez, katıldığı, Şampiyonlar, Ligi'nde, aldığı, sonuçlardan, sonra, Avrupa'da, sesini, duyuran, bir, ekip, olduğuna, değinen, Yener, "Dolayısıyla, burada, da, yine, alacağımız, iyi, bir, sonuç, özelliklede, tur, bizi, bir, anda, Avrupa'nın, popüler, takımTrabzonspor, UEFA, Avrupa, Ligi, 2, turunda, PSV, Eindhoven, ile, oynayacağı, rövanş, maçı, için, Hollanda'ya, gitti ,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur