Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı KAMPÜS KARNAVAL YERİ ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI AKÇAABAT’TA 23 NİSAN COŞKUSU CHP’DEN ALTERNATİF BAYRAM KUTLAMASI "OKUL-AİLE-ÇOCUK ÜÇGENİNDE SAĞLIKLI VE ETKİLİ İLETİŞİM" AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI BARÜ’de tarihsel süreçleriyle ‘1915 Olayları’ anlatıldı BAŞKANLIK MAKAMI ÇOCUKLARIN DR ÇANKAYA’DAN BÜYÜKŞEHİRE DE AYNI TARİFE: BAŞKAN KAYNAR'DAN 23 NİSAN MESAJI Çebi’den 23 Nisan mesajı MUHTAR TOPSAKAL HIZLI BAŞLADI
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
 
KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 
BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI
BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI
Büyükşehir’den eğitime katkı
 

Büyükşehir’den eğitime katkı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Ortahisar Halk Eğitim Merkezi ile birlikte ücretsiz olarak düzenlediği Üniversiteye Hazırlık Kursunda eğitim ve öğretim gören öğrencilere içerisinde soru bankası, testler ve deneme sınavları bulunan YGS ve LYS kitap setleri dağıtıldı.

31 Ekim 2016 Pazartesi 11:24
Yazdır

Büyükşehir Belediyesi’nin sahil yerleşkesi ve TRAMEK binasında gerçekleştirilen ücretsiz dershanecilik uygulaması kapsamında 35 derslikte 764 öğrenci ile devam eden eğitim ve öğretim çalışmaları kapsamında öğrencilere kitap setleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Seyfullah Kınalı, Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Genç, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Taşan, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel’in katılımıyla verildi.

Sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrencilere kitaplarını teslim eden Başkanvekili Kınalı, geleceğin teminatı öğrencilerin en iyi şekilde yetişmelerine katkı sumanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Başkanvekili Kınalı, belediyelerin vatandaşın doğumundan ölümüne kadar her türlü ihtiyacın karşıladığına dikkat çekerek, eğitim ve sosyal hizmetler anlamında da her zaman vatandaşın yanlarında olduklarını söyledi. Kınalı, “Paydaşlarımızla ücretsiz olarak düzenlediğimiz hazırlık kursları ile geleceğimizin teminatı öğrencilerimize en iyi eğitimi vermenin gayreti içerisindeyiz. Sizlerden planlı ve programlı çalışmanızı, öğretmenleriniz ile anne ve babalarınızın sözünden çıkmamanızı istiyorum. Dershanede sihirli bir değnek yok. Her şey sizlerin çok çalışmanıza bağlı. Azimli çalıştıktan sonra hayalinizdeki bölümleri kazanacağınıza inanıyorum. Bizde imkanlarımız ölçüsünde sizlere her türlü imkanı sağlamayı sürdüreceğiz. Burada görev yapan öğretmen arkadaşlara ve idarecilere, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Büyükşehir’den Araklı’da 130 öğrenciye üniversiteye hazırlık seti

Büyükşehir Belediyesi, Araklı Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve  130 öğrencinin eğitim gördüğü kursa katlan öğrencilere de üniversite seti verdi.

Araklı İlçe Halk Eğitim merkezi’nde düzenlenen törenle öğrencilere kitap setleri verildi. Törene Trabzon B:üyükşehir Belediye Başkanvekili Seyfullah kınalı, Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Taşan, Araklı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Şentürk, daire amirleri, öğrenciler, veliler ve eğitimciler katıldı.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi törende yaptığı konuşmada Araklı’da düzenlenen üniversiteye hazırlık kursuna katkı veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ve emeği geçenlere teşekkür ederek, Araklı Belediyesi olarak eğitime katkı vermenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Araklı Kaymakamı ve Adnan Tezcan yapılan eğitim tesisleri ile Araklı’da eğitim ve öğretim seviyesinin her geçen yıl daha da yukarılara çıktığını kaydetti. Tezcan, Araklı Halk Eğitim Merkezi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ücretsiz hazırlık kursuna katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Törende öğrencilere seslenen Başkanvekili Kınalı günümüzde bilgiye ulaşmanın çok kolay olduğunun altını çizdi. Kınalı, “ Günümüzde tuzakta çok berekette çok. Günümüzde bilgiye ulaşmak çok kolay. Üniversiteye hazırlık için hazırlanmış çok güzel kitaplar var. Kendilerini bu konuda iyi yetiştiren öğretmenleriniz her zaman sizlere yardımcı oluyor. Yeter ki sizler bilgiye ulaşmayı isteyin. Çok güzel imkanlar var. Ama bunun yanında tuzaklar da çok fazla. Sosyal medya, televizyon gibi önemli tuzaklar var. Zamanınızı şimdi onlara harcamayın. Zamanınızı üniversiteye hazırlanmak için harcayın. Bunun yanında sizler için her türlü fedakarlıklarda bulunan velileriniz ve geleceğiniz için çalışarak millete ve ülkeye faydalı bireyler olmanın gayreti içerisinde olun” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler: Trabzon, Büyükşehir, Belediyesi’nin, Ortahisar, Halk, Eğitim, Merkezi, ile, birlikte, ücretsiz, olarak, düzenlediği, Üniversiteye, Hazırlık, Kursunda, eğitim, ve, öğretim, gören, öğrencilere, içerisinde, soru, bankası, testler, ve, deneme, sınavları, bulunan, YGS, ve, LYS, kitap, setleri, dağıtıldı ,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
23 Nisan günü gerçekleşen en önemli olayları Tarihte Bugün sayfalarına ekleyebilir ve Ana Sayfada görüntülenmelerini sağlayabilirsiniz.
1827 William Rowan Hamilton, Işık Sistemleri Teorisi'ni hazırladı.
1920 TBMM ilk kez toplandı.
1935 Polonya'da Anayasa'nın kabulü.
1945 Doğan Kardeş dergisinin ilk sayısı yayımlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur