Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 70 Ülkeden 200 Öğrenciyle Ramazan Bayramı'nı Kutladı TTSO camiası bayramlaştı, sektörlerin sorunları görüşüldü Başkan Kaya ilk meclis toplantısını yönetti AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ TESOB camiası bayramlaştı AKÇAABAT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
Başkan Öztürk'ten İstifalara Açıklama
 

Başkan Öztürk'ten İstifalara Açıklama

Süper Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma mücadelesi veren Akçaabat Sebatspor'da yaşanan istifalardan sonra Başkan Zeki Öztürk bir basın toplantısı düzenledi.

13 Nisan 2011 Çarşamba 15:24
Yazdır

Süper Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma mücadelesi veren Akçaabat Sebatspor'da yaşanan istifalardan sonra Başkan Zeki Öztürk bir basın toplantısı düzenledi. Lige son 4 hafta kala ligin alt sıralarında bulunan Akçaabat Sebatspor'da kümede kalma telaşı sürerken, yönetim kurulundan iki ismin istifası camiada yankı bulurken kulüp başkanı Öztürk, çeşitli açıklamalarda bulundu. Sahada istenilen sonuçları elde edemediklerini ancak kulübün kurumsallaşması yönünde belirli kademeler aştıklarını söyleyen Öztürk, "Yalnız bırakıldığımız zamanlar oluyor ama asıl değerlendirmek sene sonu yapacağız." dedi.

Öztürk, basın mensuplarıyla paylaşılması gereken konuları yönetim kurulu olarak belirlediklerini söyleyerek, "Yönetim kurulu toplantımız az önce bitti. Sizinle paylaşmak istediğimiz birkaç konu vardı. Sezonun sonuna geliyoruz, kulübümüzün genel durumu ile ilgili sizinle paylaşmak istediğimiz bazı konular var. Kulübümüz içerisinde bazı olumsuzluklar var, bunları sizinle paylaşmak ve bu sorunları gidermek tek amacımız. Bizim iki görevimiz vardı, birincisi takımı ayakta kalabilir bir hale getirmek ve diğeri de kulübümüzü ligde başarılı bir konuma getirmekti. Yönetim kurulu olarak biz canla başla çalıştık ama takımımız şu anda çok kötü bir durumda. Zaman zaman yalnız bırakıldığımız zamanlar oldu. Ama bu duruma lig bitene kadar göğüs germek zorundayız. Asıl değerlendirmeyi sezon sonu yapacağız." sözlerini sarf etti.

Sahada istenilen sonuçları elde edemediklerini ancak kulübü kurumsal bir hale getirdiklerini belirten Öztürk, toplantıdan önce kulübün eski başkanlarından birinin kulübe tebligat gönderdiğini ve ligin sonuna doğru 400 bin TL'lik daha borca girdiklerini kaydetti. Öztürk, "Az önce bir tebligat daha geldi. Biz 4 Trilyon ödedik, 2 trilyonu eski futbolcu borcu idi. SSK borcumuzu yeniden yapılandırıyoruz, elektrik borçlarımızı ödedik. Bunların haricinde bizim hacizli borcumuz 2,5 trilyon civarında. Geçmiş dönemde başkanlık yapmış bir arkadaşımız 400 bin TL'lik tebligat gönderdi, daha önceden kulübe para ödemiş kendisi. Konuşma zamanı değil önümüzde 4 haftalık bir süreç var. Ancak Süper Toto gelirlerinden bunlara para aktarmamız için mahkemeye yüzde 15 teminat mektubu vermemiz gerekiyor." dedi. Camianın son iki karşılaşmada takımı desteklemesini istediklerini dile getiren Öztürk, "Kalan maçlar belli 4 maç var 2'si içeride, 2'si dışarıda. Kırılma noktası İçeride oynayacağımız bu haftaki Sarıyer maçı. Biz çok yalnız kaldık ama en azından şu içeride oynayacağımız 2 tane iç maçta bizi camianın desteklemesini istiyoruz. Maça gelmeyenlerin bence eleştirme hakkı yok. Haftasonu oynanacak Akçaabat Sebatspor-Sarıyerspor karşılaşmasında camiamızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz." şeklinde konuştu.

Kulüp içerisindeki istifaları yönetimlerde zaman zaman ayrışmaların olabileceği yönünde değerlendiren Öztürk, "Yönetimlerde zaman zaman ayrışmalar ve istifalar olabilir. Dün olmuştur bugünde olacaktır. Üzüntümüz aramızda uyum içerisinde çalıştığımız iki arkadaşın istifa etmesi. Bu iki arkadaşın basına çıkan açıklamaları bizi haylice üzdü. Biz kulüp içerisinde çeşitli hizmetler verdik. Hakkı Emiroğlu'nun bu şekilde istifa edip, son 4 hafta kala bu şekilde açıklama yapmasını çok talihsiz olarak değerlendiriyorum. Hakkı Bey'in takımın çok büyük katkısı olmuştur. Malzeme temini, kulübümüzün iç sahalarda ve kamplarda yer temini konusunda yardımı olmuştur. Son yaptığı açıklama beni çok üzdü, tek adam diye açıklama yapmış Hakkı bey. Bence tek adam değil de yalnız adam olarak açıklama yaptığını düşünüyorum." dedi. Çeşitli basın-yayın organlarında kendi adına yapmadığı açıklamalar olduğunu belirten Öztürk, Hakkı Emiroğlu için "Bu kulüpte hakkı vardır" dedi.

Öztürk, Emiroğlu'nun "3 hoca değişerek başarı elde edilmez" açıklamasına, "Doğru ama bu hocalar değişirken yönetim kurulu kararıyla aldık. Mehmet Birinci Of'tan ayrıldığında ilk Hakkı Bey benim telefonuma numarasını attı ve hocayla görüşme talep etti. Yine aynı şekilde Ekrem Hoca'yı da Hakkı Bey önerdi." dedi. Öztürk, son gelen tebligat için de yakında açıklama yapacaklarını ve detaylarını bildireceklerini söyledi. Mülki amiriz bize destek olmadı. Bizim şu an paraya ihtiyacımız var. Bu durumdan çıkmamız için maddiyata ihtiyacımız var. Bizim tek gelirimiz otoparklar. Bu takımın asıl sahibi esnaftır. Bu takıma asıl sahip çıkması gereken esnaftır. Otopark bazı esnafımızı rahatsız etmiş olabilir, bundan rahatsız olan varsa bu işi yoluyla karşı çıkılır. Hakareti biz kabul etmiyoruz, bu kulüp için ben hakaret yemek istemiyorum. Sene sonu yönetim kurulunun vereceği kararla birlikte otoparkları bırakabiliriz. Biz mülki amirimize verdiğimiz kombinelerin parasını alamadık.

Anahtar Kelimeler: Süper, Toto, 2, Lig, Beyaz, Grupta, kümede, kalma, mücadelesi, veren, Akçaabat, Sebatspor'da, yaşanan, istifalardan, sonra, Başkan, Zeki, Öztürk, bir, basın, toplantısı, düzenledi,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur