Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı. Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı KAMPÜS KARNAVAL YERİ ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
 
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
 
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
Başkan Ekim: Yüzyılın bilim insanları, bugünün gençleri olsun
 

Başkan Ekim: Yüzyılın bilim insanları, bugünün gençleri olsun

Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından biri olan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, gençlerle buluşmalarına ve onlarla gerçekleştirdiği samimi sohbetlere devam ediyor.

16 Nisan 2022 Cumartesi 14:27
Yazdır

Başkan Ekim, bu kez Karadeniz Teknik Üniversitesi Akçaabat Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören genç öğrencilerle bir araya geldi.
Konuşmasına kendini tanıtarak başlayan Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, eğitim hayatından, mesleğinin niteliklerinden ve belediye başkanı olarak Akçaabat için hedeflerinden bahsetti.

Başkan Ekim, ‘Gençlerin Taleplerine Uygun Projeler Geliştiyoruz’

Konuşmasına şu ifadelerle devam eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ Özellikle ilçemizde var olan genç nüfusun Akçaabat’ta verimli vakit geçirebilecekleri ve eğlenebilecekleri alanlar oluşturmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda,  Söğütlü Mahalle’mizde Kültür Merkezi inşaatının yapımına başladık.
Yine siz gençler için Akçaabat’a spor kompleksi kazandırıyoruz. Kültür ve Sanat etkinliklerimizi sizlerin beğenisine sunuyoruz. Tiyatromuz, Türk halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korolarımız, horon kurslarımız, opera bale günlerimiz, konferanslarımız, müzik ve resim kurslarımız var. Bunların hepsi sizler için.
Spor faaliyetlerimizi de sizlerden gelen talepler doğrultusunda düzenliyoruz. Belediyemize ait Gençlik Merkezi’nde hemen hemen her spor dalında kursumuz var. Futboldan voleybola, okçuluktan masa tenisine kadar bir sürü spor kursumuz var. Online olarak bunlara siz de başvuru yapıp ücretsiz olarak kurslarımıza katılabilirsiniz. Bunun haricinde yaptığımız bir sürü çalışmamız var. Gençler, lafın özü aslında siz istiyorsunuz; biz yapıyoruz.”

 


Kapımız da Gönlümüz de Herkese Açıktır

Başkan Ekim, gençlerle sohbetinde gençlere kendisini istedikleri zaman ziyaret edebileceklerini belirterek “ Kapımız tüm vatandaşlarımıza ardına kadar açıktır. Bizim düsturumuz gönül belediyeciliğidir. Gönlümüz tüm vatandaşlarımızı kucaklayabilmekten yanadır. Bugün ben sizin yanınıza geldim. Sizler gibi pırıl pırıl genç kardeşlerimi Akçaabat Belediye Başkanlığı’nda ağırlamayı çok isteriz.”dedi. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, gençlerden de bir istekte bulundu. “Alimler, bilim insanları, şairler, ozanlar dediğimizde hepimizin aklına geçmiş yüzyıllardan isimler gelir. Elbette bu şahıslar hepimiz için çok değerli. Benim gençlerden istirhamım, çok okuyup çok araştırmalarıdır. İlim ve irfan Peşinde koşmalarıdır. Gelişen teknolojiyi bilim için fayda sağlamak için kullanmalarıdır. Neden 21.yüzyılın ozanları, şairleri, yazarları, araştırmacıları, mimarları, edebiyatçıları, yazılımcıları vs. sizler olmıyasınız? Her geçen gün gelişen dünyamızda ve teknolojide tüm bunları mümkün kılmak artık çok daha kolay. Değerli genç kardeşlerim, gelecek sizin ellerinizde şekillenecek. Geleceğimizin söz sahibi sizlersiniz. Geleceği bugünden tasarlamalısınız. İnanarak çok çalışırsanız başarı kaçınılmaz olur.”Dedi.

 

Milli ve Manevi Duygularımızı Asla Kaybetmemeliyiz

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sözlerini “ Mesleklerinizde, kariyer hayatınızda ilerlerken unutmamanız gerek iki şeyi sizlere hatırlatmak istiyorum. Milli ve Manevi duygularımız. Çok iyi bir ressam olabilirsiniz, çok iyi bir mimar, mühendis vs. olabilirsiniz. Ama Milli ve Manevi Duygularımızdan uzak iseniz bunun bir anlamı yok.  Bu yüzden size büyük iş düşüyor. Üzerinizdeki sorumluluk çok fazla ama bir o kadar da kutsal. Bu sorumluluğunuz bilincinde olarak derslerinize çalışın ve geleceğinizi planlayın.” Diyerek sonlandırdı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in konuşmasının ardından gençler tek tek söz alarak istek, talep, şikayet ve önerilerini dile getirdiler. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in gençleri ziyaretinden ve sohbetinden fazlasıyla hoşnut kaldıklarını belirten gençler istişare buluşmalarının her iki taraf için de oldukça verimli geçtiğini söylediler.

 

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in Akçaabat Meslek Yüksekokulu ziyareti, genç kardeşlerimizle birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.


Anahtar Kelimeler: Türkiye’nin, en, genç, belediye, başkanlarından, biri, olan, Akçaabat, Belediye, Başkanı, Osman, Nuri, Ekim, gençlerle, buluşmalarına, ve, onlarla, gerçekleştirdiği, samimi, sohbetlere, devam, ediyor
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1749 Handel'in Ateş Oyunları Müziği ilk kez Londra Green Park'ta seslendirildi.
1810 Beethoven, ünlü eseri Für Elise'yi besteledi.
1865 Sultana isimli ve 2,300 yolcu taşıyan buharlı gemi Mississippi Nehrinde infilak ederek battı: 1.700 kişi öldü.
1908 1908 Yaz Olimpiyatları Londra'da başladı.
1909 II. Abdülhamid tahttan indirildi; yerine V. Mehmed tahta geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur