Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı. Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı KAMPÜS KARNAVAL YERİ ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
 
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
 
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
AKÇAABAT’TA AHDE VEFA BULUŞMASI YAPILDI
 

AKÇAABAT’TA AHDE VEFA BULUŞMASI YAPILDI

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği ‘Eskimeyen AK Partililer’ iftar programına katıldı.

26 Nisan 2022 Salı 12:04
Yazdır

Programa Başkan Ekim’in yanı sıra; AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Akçaabat Belediyesi Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve yönetimi,  Önceki Dönem Belediye Başkanı Şefik Türkmen, önceki dönem meclis üyeleri, AK Parti ilçe teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yapmış eski partililer katıldı.

Eskimeyen Ak Partililer İftar Programında duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Öncelikle bu ahde vefa buluşması vesilesiyle sizlerle olmaktan, Akçaabat’ın geçmişinden bugününe emek veren, hizmet veren, fedakarlık eden tüm partili dostlarımla birlikte olmaktan onur duyuyorum. Hepiniz hoş geldiniz, safalar getirdiniz.  Konuşamama başlamadan önce ebediyete irtihal etmiş olan Akçaabat Belediyesi önceki dönem meclis üyemiz, kıymetli büyüğümüz, Mahmut Cihan ağabeyimizi, kıymetli yol arkadaşımız Haydar Kara kardeşimi, kadın kollarımızda görev yapan Zeynep Alış hanımefendiyi ve ebediyete uğurladığımız diğer partili yol arkadaşlarımızı rahmetle anıyor, kendilerine Allah’tan rahmet ailelerine, sevenlerine ve yakınlarına tekrar başsağlığı diliyorum.” Dedi.

Ortak derdimiz, sevdamız ve paydamız Akçaabat

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim konuşmasına şöyle devam etti; “Kıymetli büyüklerim, arkadaşlarım, yol arkadaşlarım. Çalışma arkadaşlarımla birlikte devraldığımız bayrağı özveri ve gayretle daha ileriye taşımaya gayret ediyoruz. Sizlerin eleştirileri, bakış açıları ve tavsiyeleri benim için çok kıymetli. Sizlerin tecrübelerinden yararlanmaya her zaman talibim. Burada güzel Akçaabat’ımıza emek verenlerle olmanın değeri benim için paha biçilemez. Her birimizin gönlünün en derinlerinde Akçaabat’ımıza hizmet sevdası var. Her birinizin Akçaabat’a büyük emeği ve birçok hizmeti var. Hepiniz, Akçaabat’ı Akçaabat yapan birbirinden değerli gönül dostlarımızsınız. Sizlere, kadim şehrimiz Akçaabat için yaptığınız tüm çalışmalar için minnet duyuyor, teşekkür ediyorum. Akçaabat’a hizmet aşkımızın daim olmasını diliyorum.”

“AK Parti bir vefa hareketidir.”  Diyen Başkan Ekim, “Bizler, tüm teşkilat mensuplarına, davanın neferlerine, gönlünü bu davaya adamış insanlara vefa göstermeyi bir borç biliriz. Hangi görevi üstlenirsek üstlenelim hepimiz ortak bir dava için mücadele ediyoruz. Geçmişten bu yana davamızın sancaktarlığını yapan teşkilatımızın her bir kademesinde emeği geçen eskimez yol ve dava arkadaşlarımızı hep bir arada görmek bizler için büyük mutluluktur. Biz AK Partili dava arkadaşlarımız ile kocaman bir aileyiz. Dün olduğu gibi bugün de, AK davaya gönül vermiş tüm arkadaşlarımızla birlikte yol yürümeye, şehrimizi kalkındırmaya ve hayal bile edilemeyecek hizmetleri kazandırmaya devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Tekrar hoş geldiniz, sefa getirdiniz, bizleri onurlandırdınız.” İfadelerini kullandı.

Başkana Doğum Günü Sürprizi Yaptılar

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği ‘Eskimeyen AK Partililer’ iftar programında Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e doğum günü jesti yapıldı. Yoğun iş temposuna kendini kaptıran Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,  AK Partililerin kendisine jest yaparak pastayla doğum günün kutlamaları karşısında şaşkınlığını ve mutluluğunu gizleyemedi. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, doğum gününü hatırlayıp kutlayan AK Partili yol arkadaşlarına teşekkür etti.


5.jpg görüntüleniyor

4.jpg görüntüleniyor

2.jpg görüntüleniyor

3.jpg görüntüleniyor

 

1.jpg görüntüleniyor

Anahtar Kelimeler: Akçaabat, Belediye, Başkanı, Osman, Nuri, Ekim, AK, Parti, İlçe, Teşkilatı’nın, düzenlediği, ‘Eskimeyen, AK, Partililer’, iftar, programına, katıldı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1749 Handel'in Ateş Oyunları Müziği ilk kez Londra Green Park'ta seslendirildi.
1810 Beethoven, ünlü eseri Für Elise'yi besteledi.
1865 Sultana isimli ve 2,300 yolcu taşıyan buharlı gemi Mississippi Nehrinde infilak ederek battı: 1.700 kişi öldü.
1908 1908 Yaz Olimpiyatları Londra'da başladı.
1909 II. Abdülhamid tahttan indirildi; yerine V. Mehmed tahta geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur