Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 70 Ülkeden 200 Öğrenciyle Ramazan Bayramı'nı Kutladı TTSO camiası bayramlaştı, sektörlerin sorunları görüşüldü Başkan Kaya ilk meclis toplantısını yönetti AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ TESOB camiası bayramlaştı AKÇAABAT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI BAŞKAN GENÇ ULAŞIM PERSONELİYLE BAYRAM KAHVALTISINDA BULUŞTU ERNİL YAPI'DAN BAYRAM MESAJI ALİ ŞENTÜRK'TEN BAYRAM MESAJI MHP'DEN KUTLAMA İYİ BAYRAMLAR ÖZTÜRKLER'DEN BAYRAM KUTLAMASI İYİ BAYRAMLAR FZT. ADEM ÇELİK'TEN BAYRAM MESAJI
BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA
BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA
 
BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
 
AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ
AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ
yetkilileri haberleri
 
TRABZON-DOHA DİREKT UÇUŞLAR BAŞLIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Katar Hava Yolları yetkililerini ağırladı. Ziyarette Trabzon-Doha (Katar’ın başkenti) arasında karşılıklı uçak seferlerinin 16 Haziran’da başlayacağının müjdesi verildi.
19 Mayıs 2023 Cuma 17:08

 
GİRESUN-ORDU İMAMOĞLU İLE COŞTU
İMAMOĞLU: NE DEMİŞ? GENÇLERE SESLENMİŞ,‘ARTIK İŞE GİRİŞLERDE MÜLAKAT YOK’ DEMİŞ. BAK, BAK, BAK, BAK! İMAMOĞLU’NDAN HÜKÜMET YETKİLİLERİNE ZOR SORU:DEPREM OLDUKTAN SONRA 48 SAAT NEREDEYDİNİZ?
15 Nisan 2023 Cumartesi 17:55

 
Trabzon Üniversitesi Personelinden Özverili Yardım Çalışması
Deprem nedeniyle Türkiye çapındaki yardım kampanyaları hız kesmeden devam ederken Trabzon Üniversitesi idari personeli Selim Küçük şahsi çabalarıyla topladığı yardımlarla 2 prefabrik konteyner ve 75 adet sobayı deprem bölgesine ulaştırmak için AFAD yetkililerine teslim etti.
14 Şubat 2023 Salı 18:42

 
200 ÖĞRENCİ KORONA
Yetkililerin kafası kumda
21 Eylül 2021 Salı 17:40

 
Bahar Ayvazoğlu Trabzon Şehir Hastanesinin İnşaatında İncelemelerde Bulundu
Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaat alanına gelmeden önce Trabzon Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu ile birlikte İl Sağlık Müdürümüz Hakan Usta ve Yüklenici firma yetkililerinden şantiye alanında hastanenin durumu ile ilgili bir brifing aldı.
4 Nisan 2021 Pazar 16:30

 
GÜNNAR DOĞALGAZ ATEŞİNİ YAKTI
Trabzon'un Akçaabat Yaylacık Mahallesi, İlkadım Caddesinde düzenlenen Doğalgaz bağlama merasimine AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Yaylacık Mahallesi Muhtarı ve Aksa doğalgaz yetkilileri katıldı.
29 Kasım 2020 Pazar 21:38

 
TÜRSAB Doğu Karadeniz heyeti Bayburt'ta
TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Volkan Kantarcı ve beraberindeki acenta yetkilileri Bayburt’a bir ziyarette bulundu.
1 Ekim 2020 Perşembe 17:22

 
DÜZKÖY’ÜN SESİNE KULAK VERİN
Başkan Hacısalihoğlu Düzköy’ün sorunlarına dikkat çekti ve yetkilileri göreve çağırdı.
30 Eylül 2020 Çarşamba 09:50

 
Büyükşehir’e sitem etti
Akçaabat Yıldızlı’da meydana gelen kaza mahalle Muhtarı Ufuk Can’ı isyan ettirdi. Can, Trabzon Büyükşehir Belediyesinden talepte bulunduğu hız kesiciler reddedilince aynı yerde meydana gelen kazadan yetkilileri sorumlu tuttu.
1 Eylül 2019 Pazar 09:20

 
Yeni parti ne zaman kurulacak?
23 Haziran seçimi öncesinde de sık sık gündemde olan "yeni parti kurulacak" iddialarına Ali Babacan'a yakın ve ismini açıklamayan bazı yetkililerin, "Babacan ve Gül büyük ihtimalle bu sonbaharda yeni parti kuracak" bilgisini paylaştı.
27 Haziran 2019 Perşembe 18:37

 
KANDIRILDIK?
Akçaabat’ın Yıldızlı ve Söğütlü sahillerinden dolgu ve tünelle geçirilecek bir yolla ilgili 31 Mart 2019’da yapılan seçimler öncesinde siyasilerin ve Karayolları yetkililerinin net bir söylemlerinin olmamasının nedeni anlaşıldı.
16 Nisan 2019 Salı 19:53

 
Araba çıktı ama inanamadı
Vestel Uzun Ticaret Türk Telekom tarafından düzenlenen 1 adet Toyota Corolla ve 61 adet hediye kampanyasının çekilişi Milli Piyango yetkilileri ve noter huzurunda talihlilerin katılımıyla yapıldı.
25 Eylül 2018 Salı 13:08

 
Mobilyacılar fena patladı!
Verilen sözler nerede? Seymen, “Dev proje için tüm yetkililerimizin bize verdikleri sözlerin arkasında durmalarını istiyoruz.
13 Haziran 2018 Çarşamba 14:40

 
24 Haziran dönüm noktası olacak
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’daki bir kısım sivil toplum kuruluşu yetkilileri ile sahur programında bir araya geldi.
10 Haziran 2018 Pazar 22:08

 
Emeklilere ikramiye ne zaman verilecek.
24 Haziran seçimleri öncesi müjdeli haberleri ardı ardına sıralamaya başlayan hükûmet yetkilileri, emeklilere verilecek olan bayram ikramiyelerinin ne zaman dağıtılacağını açıkladı
2 Mayıs 2018 Çarşamba 00:00

 
12 YILDIR TAMAMLANAMADI
TRABZON'un Ortahisar ilçesinde yapımına 2006 yılında başlanan Molla Halil Camisi, mimarisi nedeniyle kiliseye benzetildiği için para yardımı yapılmayınca tamamlanamadı. Bazı vatandaşlar, tartışmalara neden olan caminin mimarisinin düzeltilmesini istedi, Müftülük yetkilileri de yapının yeniden yıkılıp yapılacağını belirtti.
23 Nisan 2018 Pazartesi 14:52

 
Birlik olduğumuz sürece şer odakları başarılı olamaz
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu yetkililerini makamında kabul etti.
4 Nisan 2018 Çarşamba 17:42

 
İNCELEME SONA ERDİ
Ankara-Trabzon seferini yapan Pegasus Havayolları’na ait yolcu uçağının önceki akşam Trabzon Havalimanı’na iniş yaptığı sırada pistten çıkması olayı ile ilgili sigorta yetkililerinin Trabzon’a gelerek kaza yerinde başlattığı inceleme sona erdi.
15 Ocak 2018 Pazartesi 00:08

 
Başkan Arakan için yardım çekini teslim etti
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi ve Hayrat İnsani Yardım Derneği’nin çalışmalarıyla Arakan’da soykırıma uğrayan Müslümanlar için Trabzon halkından toplanan yardımların çekini Hayrat Derneği yetkililerine teslim etti.
4 Ekim 2017 Çarşamba 18:38

 
Salih Cora Fuara Katıldı
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, KTÜ Osman Turan Kongre Merkezi'nde dün başlayan 6. İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı'nı ziyaret etti. İŞKUR yetkilileri ile burada bir görüşme gerçekleştiren Salih Cora yapılan çalışmalar hakkında da bilgi aldı.
31 Mart 2017 Cuma 00:32

 
Muhtarlar derneği Medicalpark hastanesiyle anlaşma yaptı.
Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli, medical park hastanesi yetkilileriyle yaptığı anlaşma sonucu, mahallelerde yaşayan vatandaşlar küçük bir ücret karşılığı muayene olabilecekler.
25 Mart 2017 Cumartesi 14:11

 
Dernekler mevzuatı ve uygulaması semineri yapıldı
Akçaabat Erol Günaydın kültür merkezinde Akçaabat kaymakamı Soner Şenel , Trabzon dernekler müdürlüğünden Şef Orçun Calap ve memur İsmail Şahin, Akçaabat dernekler memuru Ayhan Kahriman’ın katılımıyla Akçaabat’taki dernek başkan ve yetkililerine dernek mevzuatı ve uygulamaları konusunda seminer verildi.
16 Mart 2017 Perşembe 18:30

 
Hayır Türkiye'nin Lehinedir.
CHP eski milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş, AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sevenlere seslenerek, “Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyorsanız aman bütün yetkilileri eline vermeyin.
24 Şubat 2017 Cuma 00:30

 
Üreticilere tarım sigortası uyarısı
TARSİM yetkilileri, köy köy gezerek üreticileri tarım sigortası yaptırmaları için uyarıyor.
19 Şubat 2017 Pazar 14:40

 
Trabzon seferberlikte en önde olmalıdır
Trabzon Valisi Yücel Yavuz, çalışma hayatı için başlatılan milli seferberliğin ardından kamu kurum yetkilileri ile toplantı yaptı.
17 Şubat 2017 Cuma 09:45

 
Başarıların Mimarını Ziyaretler Ettiler.
Akçaabat Erikli Kültür, Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği yetkilileri 2016/6 sayılı genelge esasları kapsamında "Hizmet Sunumu Kalitesinde Zirve", "Özgürlüğümün Fatkının Farkını Fark Ettim.", "Engelsiz Hayat Merhaba" isimli tam üç projesi ile üç kategoride Türkiye birincisi olan ve Milli Eğitim Bakanlığı Yenilikçilik Ödülü alan Şube Müdürü Ali CAN'ı makamında ziyaret etti.
16 Aralık 2016 Cuma 17:25

 
Akçaabat'ı Hüseyin EYÜPOĞLU Temsil Etti.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen 81 İlden 81 Öğretmen Projesi kapsamında, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Şeb-i Arus etkinlikleri haftasında, 81 öğretmene ve Bakanlık yetkililerine ev sahipliği yaptı.
13 Aralık 2016 Salı 15:55

 
Cemil usta iftar yemeği verdi.
Cemil usta köfte salonu sahibi Cemil Kalkışım kurum ve kuruluş yetkililerine iftar yemeği verdi.
29 Haziran 2016 Çarşamba 17:14

 
Terör tamamen ortadan kaldırılacak
Sürmene’de düzenlenen iftar programında hemşehrilerine hitap eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devlet ve hükümet yetkililerinin terörü tamamen ortadan kaldırma kararlılığında olduğunu kaydetti.
13 Haziran 2016 Pazartesi 00:46

 
Galericiler dernek başkanı yemek verdi
Galericiler derneğinden sivil toplum örgütleri yetkililerine yemek.
19 Nisan 2016 Salı 18:45

 
Helvacı muhtarından sohbet yemeği
Akçaabat ilçesi Helvacı Mahallesi muhtarı Hayrullah Şen bazı kurum yetkilileriyle sohbet yemeği düzenledi.
19 Ocak 2015 Pazartesi 19:27

 
Sebatspor'dan Açıklama
Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Sebat Proje Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü yetkilileri aldıkları ani karar ile ligden çekildiklerini açıkladı.
12 Ocak 2015 Pazartesi 18:16

 
Madical park hastanesi sabah kahvaltısı verdi
Medical park hastanesi yetkilileri Akçaabat belediye başkanı sivil toplum örgütleri temsilcileri ve basın görevlilerine sabah kahvaltısı verdi.
13 Aralık 2014 Cumartesi 18:14

 
Kana Doymayan İsrail Çocukları Hedef Aldı.
Filistinli sağlık yetkilileri, İsrail donanmasına ait bir savaş gemisinin Gazze’de sahili vurması sonucu 4 çocuğun öldüğünü açıkladı.
17 Temmuz 2014 Perşembe 12:40

 
Çimento fabrikası taşınıyor mu???
Trabzon Ortahisar İlçe Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, yıllardır taşınması yılan hikayesine dönen Değirmendere mevkiindeki Çimento Fabrikası'nın taşınmasıyla ilgili olarak fabrika yetkilileriyle görüştüklerini belirterek fabrikanın taşınması konusu.
16 Haziran 2014 Pazartesi 18:09

 
Yıldızlıgüven Hastanesi'nde Sağlık Sektörü Çalışanlarına Yemek
İlçemiz Yıldızlı Beldesi'nde bir süre önce hizmete açılan YıldızlıGüven emekHastanesi tarafından Trabzon'daki özel ve devlet hastanesi çalışanlarına ve yetkililerine bir yemek verildi.
26 Ocak 2011 Çarşamba 15:00

 
Süper Lig ilk yarı maçları
2010?2011 Sezonu Süper Lig fikstür çekimi Haliç Kongre Merkezi Sadabat Salonu'nda yapıldı. Buna göre ligin ilk haftasında deplasmanda Trabzonspor Ankagücü'yle karşılaşacak. TFF yetkilileri ile Süper Lig'de mücadele edecek olan 18 kulüp temsilcisinin katıldığı kura çekimi saat 14.00'te başladı. Kura çekiminde Trabzonspor kulübünü İdari Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu temsil etti. 14-15 Ağustos 'ta başlayacak ve 22 Mayıs'ta sona erecek 2010-2011 Sezonu Süper Lig kura çekimi öncesi Profesyonel Maçlar Planlama Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik tarafından kulüp temsilcilerine kura çekimi ile ilgili bilgi verildi. 2010-2011 sezon planlamasına göre, Süper Lig'de yeni sezon 15 Ağustos 2010 tarihinde
13 Eylül 2010 Pazartesi 11:57

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1918 Hakkari'nin kurtuluşu.
1932 Türk Tarihi Tetkik Cemiyeti'nin kuruluşu.
1955 Dr. Jonas Salk tarafından geliştirilen çocuk felci aşısının güvenli ve etkili olduğu açıklandı.
1961 Sovyetler Birliği, uzaya ilk insanı gönderdi. Vostok 1 ile uzaya giden Yuri Gagarin, uzayda 108 dakika kaldı.
1963 Martin Luther King, Alabama'da sivil haklar yürüyüşüne öncülük ettiği gerekçesiyle tutuklandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur