Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT’TA MÜZELER GÜNÜ KUTLANDI TRABZON ÜNİVERSİTESİ 6 YAŞINDA EMRE ŞAHİN KÖROĞLU MESAJ YAYINLADI CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ Dr.Mustafa Çankaya’dan 19 Mayıs Mesajı MUSTAFA CUMUR DUALARLA ANILDI BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI TARIMSAL BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR KIZILAY'DAN EKİM'E ZİYARET ÇEBİ: DEVLET HESABI GÖRMÜŞTÜR Cumur Anılıyor 1461 Trabzon Galip Geleceğin mucitlerinden bilim fuarı Bahar Etkinliklerinde TÜRKİYE Mozaiği FAİZ KARARINDAN GERİ DÖNÜLSÜN! BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR ŞOFÖRLER ODASI DA FAİZ ARTIRIMINA TEPKİLİ BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi Yaylacık Aile Sağlığı Merkezi Açılıyor GEÇİCİ PERSONEL ALIM SONUÇLARI BELLİ OLDU!
CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ
CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ
 
BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI
BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI
 
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
uygulamal haberleri
 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI ARAZİDE UYGULAMA YAPIYOR
"FINDIK BAHÇELERİNDE DOĞRU BİLİNEN YANLIŞ UYGULAMALAR"
11 Mart 2024 Pazartesi 12:54

 
ÜRETİCİLERE FINDIK TARIMI HAKKINDA BİLGİ VE UYGULAMA
Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Mühendisi Mehmet Yaşar Özdemir, Çınarlık Mahallesinde bulunan Cemal Ayvaz’a ait fındık bahçesinde gerçekleştirdiği ziyarette, fındık üreticilerine faydalı bilgiler sunarak uygulamalarda bulundu.
15 Şubat 2024 Perşembe 10:30

 
EKİM'DEN TTSO'YA ZİYARET
“Yeni ürünler ve ileri tarım uygulamaları çiftçiye daha fazla gelir kazandıracak”
22 Kasım 2022 Salı 18:09

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASINDAN ÜRETİCİLERE FINDIKTA BUDAMA EĞİTİMİ
Akçaabat Ziraat Odası Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Birimi Ziraat Yüksek Mühendisleri Mehmet Yaşar ÖZDEMİR ve Ümmühan Feyza KARA tarafından Akçaabat Ortaköy mahallesinde fındık üreticilerine , fındıkta budama , dip sürgün temizliği, tepe alma, toprak numunesi alımı, bordo bulamacı uygulaması, kireçleme ve gübreleme konularında eğitim verildi. Çok sayıda üreticinin katıldığı eğitim fındık bahçesinde teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirildi.
21 Kasım 2022 Pazartesi 16:14

 
BAŞKAN OSMAN NURİ EKİM FAYDALI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim kullanıldığında vatandaşlara fayda sağlayacağı Bakanlıkların mobil uygulamaları hakkında bilinçlendirici açıklamalarda bulundu.
12 Nisan 2022 Salı 16:59

 
“ASELSAN Girişimcilik Merkezi” ve “Rota Optimizasyon Uygulamaları” anlatıldı
Bartın Üniversitesi IV. Ar-Ge Proje Pazarı kapsamında düzenlenen 2 ayrı seminerde “ASELSAN Girişimcilik Merkezi” ve “Rota Optimizasyon Uygulamaları” konularında bilgiler verildi.
26 Ekim 2021 Salı 19:48

 
Büyükşehir ‘Kamu İsg’ Ailesine Katıldı
İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanmasını sağlamak ve mevcut uygulamaları geliştirmek üzere gerçekleştirilen ‘Kamu İş Sağlığı ve Güvenliği İstişare Toplantıları’ bu hafta Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile yapıldı.
23 Ekim 2021 Cumartesi 10:29

 
Bartın Üniversitesinin ihtisaslaşma alanına yönelik düzenlenen IV. Ar-Ge Proje Pazarı’na TÜBİTAK’tan destek
Bartın Üniversitesinin “Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları” ihtisaslaşma alanında tematik olarak gerçekleştireceği “ IV. Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliği TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu.
20 Eylül 2021 Pazartesi 20:20

 
Akçaabat İMKB Anadolu Lisesinin TÜBİTAK Başarısı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması; Türkiye geneli 12 bölgede gerçekleştirilen ve lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenleniyor.
9 Haziran 2021 Çarşamba 07:07

 
Trabzon Üniversitesinde Yeni Bölüm, Anabilim Dalı ve Programlar Açıldı
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Rektörlüğümüzün üniversitemiz bünyesinde yeni bölüm, anabilim dalı ve programlar açılmasına ilişkin tekliflerini değerlendirerek İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Yabancı Diller Yüksekokulu ve Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu bünyesinde altı yeni bölüm, 15 anabilim dalı ve iki programın açılmasını uygun gördü.
27 Nisan 2021 Salı 17:55

 
Bartın Üniversitesi’ndeki sempozyumda ‘Akıllı Sağlık’ konusu ele alındı
Bartın Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından gerçekleştirilen sempozyumda yurt içi ve yurt dışından konuşmacıların katılımıyla sağlık hizmetleri alanında yaşanan değişim ve gelecekteki uygulamalar ele alındı.
11 Nisan 2021 Pazar 00:30

 
EMNİYET GÖZ AÇTIRMIYOR
Yasa Dışı Bahis/Siber Denetimi ve Kumar/Oyun Makineleri Uygulamaları Gerçekleştirildi
28 Şubat 2021 Pazar 04:48

 
Emlak rayiç değerleri elektronik ortamdan alınabilecek
Ortahisar Belediyesi akıllı şehircilik uygulamalarını genişletiyor.
17 Şubat 2021 Çarşamba 18:26

 
Ortahisar’dan akıllı şehircilik adımı!
Ortahisar Belediyesi, Orkent (Ortahisar Kentsel Dönüşüm Proje A.Ş.), ve KTÜ Coğrafi Bilgi Sistemleri Laboratuvarı ile birlikte gerçekleştirilen "Coğrafi Bilgi Sistemleri Tabanlı Gayrimenkul Geliştirme ve Uygulamaları Projesi" Ortahisar Doğu Planlama Bölgesi Etabı çalışmaları tamamlandı.
14 Ocak 2021 Perşembe 10:03

 
Akçaabat'ta Çalıştay
Yerel Önleme ve Güvenlik Kurulları (YÖGK) kapsamında yerel güvenlik gereksinimlerinin değerlendirilerek pilot uygulamaların başlatılması ve YÖGK’lerin ihtiyaçları hakkında farkındalığın artırılması amacı ile ilçemizde 2 günlük bir çalıştay organize edildi.
29 Ekim 2020 Perşembe 15:44

 
‘Covid-19 Pandemisi’nde Hemşire Olmak’ adlı online seminer gerçekleştirildi
Bartın Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi tarafından gerçekleştirilen online seminerde, 3 farklı ülkede Koronavirüs (Covid-19) salgını sürecindeki hemşirelik uygulamaları anlatıldı.
20 Ekim 2020 Salı 17:40

 
Bartın Üniversitesi’nde hijyen ve sanitasyon çalışmaları devam ediyor
Bartın Üniversitesi’nde Koronavirüs (KOVİD-19) ile mücadelede etkinliği arttırmak amacıyla ara vermeden devam eden çalışmalar kapsamında, hijyen ve sanitasyon uygulamaları titizlikle sürdürülüyor.
24 Eylül 2020 Perşembe 12:25

 
Trabzon Emniyeti Göz Açtırmıyor
TRABZON Emniyet Müdürlüğü ekipleri son bir haftada asayiş uygulamaları kapsamında 19’u yabancı uyruklu olmak üzere 13 bin 476 kişinin sorgulamasını yaptı.
16 Eylül 2020 Çarşamba 09:44

 
Trabzon Üniversitesi’nden gündemi yakalayan proje “DAFET” tüm hızıyla devam ediyor!
Yürütücülüğünü Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı başkanı Prof. Dr. Ayşegül ŞEYİHOĞLU’nun yaptığı ve TÜBİTAK tarafından 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları kapsamında desteklenen Afet Eğitiminde Yenilikçi Bir Yaklaşım: Disiplinlerarası Afet Eğitimi “DAFET” isimli proje 31 Ağustos-5 Eylül 2020 tarihleri arasında Trabzon Akçaabat Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi.
4 Eylül 2020 Cuma 19:01

 
20 üniversiteden temsilciler video seminerde bir araya geldi
Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen video seminerde, 20 farklı üniversiteden temsilciler “Yükseköğretimde Norm Kadro Uygulamaları” başta olmak üzere birçok konuda fikir alışverişinde bulundu.
21 Mayıs 2020 Perşembe 00:29

 
Trabzon Üniversitesi’nde Yeni Bölüm ve Programlar Açılıyor
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Trabzon Üniversitesi’nde (TRÜ), İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesinde beş, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde üç yeni bölüm ve bu bölümlere bağlı olarak 17 yeni anabilim dalı ile Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu’nda bir yeni program açılmasına onay verdi.
6 Nisan 2020 Pazartesi 19:04

 
‘Bölgesel odaklı’ tez çalışmaları için teşvik fonu başvuruları başladı
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (Bartın TSO) tarafından şehrin ve bölgenin kalkınmasına yönelik “Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları” ana temasında tez çalışmaları yapan Bartın Üniversitesi’nin lisansüstü öğrencilerine verilecek teşvik fonuyla ilgili başvurular alınmaya başlandı.
3 Mart 2020 Salı 17:23

 
Üniversitemizden Tarihi Bir Hamle
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi’ kapsamında ‘Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları’ alanında Üniversitemiz ihtisaslaşmaya hak kazandı.
24 Ocak 2020 Cuma 18:49

 
Doğu Karadeniz Havza Yönetim Heyeti Trabzon’da Toplandı
Tarım ve Orman Bakanlığınca hayata geçirilen Ulusal Havza Yönetim Stratejisi kapsamında, havzaların korunması, kurumlar arası koordinasyonun sağlanması ve konuyla ilgili uygulamaların takibi amacıyla faaliyet yürüten Doğu Karadeniz Havza Yönetim Heyeti, Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında Trabzon’da toplandı.
18 Aralık 2019 Çarşamba 16:25

 
Uygulamalı siber güvenlik eğitimleri verildi
Bartın Üniversitesinde gerçekleştirilen “Uygulamalı Siber Güvenlik Eğitimi” kapsamında HAVELSAN uzmanları tarafından katılımcılara bilgiler verildi.
17 Aralık 2019 Salı 12:12

 
Öğrencilere uygulamalı ders
Trabzon İMKB Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri boztepedeki Radisson Blu otelinde uygulamalı ders gördüler.
18 Kasım 2019 Pazartesi 14:34

 
TRABZON EMNİYETİ GÖZ AÇTIRMIYOR.
Emniyet Müdürlüğümüz ilgili birimlerince; 30.09.2019-06.10.2019 tarihleri arasında yapılan uygulamalarda;Emniyet Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 3 şahıs yakalanmış, 2 şahıs Emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken 1 şahıs ise çıkarılmış olduğu adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Ayrıca daha önceden gözaltında olan 1 şahıs çıkarılmış oldukları adli makamlarca adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.
7 Ekim 2019 Pazartesi 08:13

 
NİSAN AYI TARIMSAL FAALİYETLER
Nisan ayının son çeyreğine girdiğimiz bu dönemde tarımsal faaliyetlerde ki uygulamaları hayata geçirmemiz gerekmektedir.
24 Nisan 2019 Çarşamba 19:07

 
SİZE YAPILAN EZİYETTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL
18.MAĞDURLARININ YANINDAYIZ Gölçayır’da ziyaretlerde bulunan CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz 18. madde uygulamaları ile mağdur edilen vatandaşlara yapılan adaletsizliği ortadan kaldıracağını belirtti. Akyüz, “Bu size yapılanlar eziyetten başka bir şey değil.
18 Şubat 2019 Pazartesi 14:05

 
Başkan Uzun:Öğretmenlerin sesi duyulmuyor
Chp Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun ,5 Ekim Uluslararası Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada eğitimde öğretmenin önemine vurgu yaparak yapboz tahtasına dönen eğitim sistemi, yetersiz gelir, atanamama kaygısı, torpil ve rüşvet gibi uygulamalar arasında sıkışan öğretmenlerimizin sesi duyulmamaktadır dedi.
5 Ekim 2018 Cuma 19:18

 
Murat Taşkın Yazdı
DEMOKRASİ DE DAĞBAŞI UYGULAMALARI...
2 Haziran 2018 Cumartesi 10:28

 
YÜKSEKTE ÇALIŞMA ANLATILDI
Karadeniz Teknik Akademi tarafından ‘Uygulamalı Yüksekte Çalışma’ Konferansı gerçekleştirildi. İşçilere iş sağlığı ve güvenliğinin teorik ve uygulamalı olarak anlatıldığı konferansa yoğun katılım oldu
16 Nisan 2018 Pazartesi 16:24

 
OKUL ÇEVRELERİ EMİN ELLERDE
Trabzon’da il Jandarma komutanlığı tarafından il genelinde sorumluluk sahasında yapılan asayiş ve trafik uygulamalarının 1 haftalık raporu Trabzon Valiliği kanalıyla yayınlandı.
14 Şubat 2018 Çarşamba 08:54

 
Başkan:Herkes Elini Taşın Altına Koymalı.
Akçaabat Ziraat Odası Kazanılan İstihdam Olanaklarını Uygulamalı Danışmanlık İle Fındık Bahçelerine Kazandırıyor.
1 Kasım 2017 Çarşamba 19:06

 
Trabzon’da İsrail protestosu ​​​​​​​
İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik uygulamaları Trabzon'da protesto edildi.
21 Temmuz 2017 Cuma 00:02

 
Örnek Çiftçiler Örnek Bahçelerde
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu “Fındıkta Örnek Uygulamalar Teknik Gezisi”Giresun Fındık Araştırma Enstitüsü yerleşkesine Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tarım işleri şube Müdürü Yakup SEYMEN ve Fındıkta verim ve kaliteyi artırmak için düzenlenen Budama ,Gübreleme ve ilaçlama kursuna katılan 80 çiftçinin katılımı ile gerçekleştirildi.
15 Haziran 2017 Perşembe 17:30

 
Girişimcilikte Son Nokta
Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda görev yapan 16 gönüllü yönetici ve öğretmene Milli Eğitim Bakanlığı Yenilikçilik Ödülü ve Avrupa Birliği Girişimcilik Ödülü sahibi Şube Müdürü Ali CAN tarafından 17-21 Nisan 2017 tarihleri arasında 5 günlük Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursu verildi.
24 Nisan 2017 Pazartesi 19:05

 
Tarım ve hayvancılık masaya yatırıldı
Akçaabat’ta görev yapan ziraat mühendisi ve bu dallarda görev yapan teknik elemanlar, Akçaabat’ta tarım ve hayvancılık uygulamaları, değişimleri ve dönüşümleri hakkındaki görüşlerini açıklamak amacıyla Akçaabat kültür müdürlüğünde toplandılar.
31 Mart 2017 Cuma 20:48

 
Dernekler mevzuatı ve uygulaması semineri yapıldı
Akçaabat Erol Günaydın kültür merkezinde Akçaabat kaymakamı Soner Şenel , Trabzon dernekler müdürlüğünden Şef Orçun Calap ve memur İsmail Şahin, Akçaabat dernekler memuru Ayhan Kahriman’ın katılımıyla Akçaabat’taki dernek başkan ve yetkililerine dernek mevzuatı ve uygulamaları konusunda seminer verildi.
16 Mart 2017 Perşembe 18:30

 
Tarihi Başarının Mimarı Kitapta.
Eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığınca 2016/6 sayılı Genelge esasları çerçevesinde 2015-2015 eğitim-öğretim yılında 4. Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri yarışması düzenlenmiştir. Yarışmaya ülkemiz genelinde 2.581 çalışma ve proje ile başvuru yapılmıştır.
15 Mart 2017 Çarşamba 20:34

 
Akçaabat Ziraat Odasından Meyve Budama Eğitimi.
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen meyve ve Kivi Bahçelerinde budama eğitimi Akçakale Mahallesinde Hacı Ali GERİGELMEZ e ait meyve ve kivi bahçesinde Trabzon Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli Ziraat Mühendisi Erdal YIĞCI ve Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Ziraat Mühendisi Veysel BAKİ tarafından 50 üreticiye uygulamalı olarak verildi.
28 Şubat 2017 Salı 19:19

 
Büyükşehir'den girişimcilere eğitim desteği
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, İŞKUR ve KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı)’nın ortaklaşa düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı yoğun ilgi görüyor.
26 Ocak 2017 Perşembe 18:36

 
Girişimciler Sertifikaları Aldı.
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini Tamamlayan Katılımcılar Sertifikalarını Almaya Başladı
2 Ocak 2017 Pazartesi 18:37

 
Akçaabat'ta 2.si düzenleniyor.
Akçaabat Belediyesi ile KOSGEB Trabzon Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başladı.
29 Kasım 2016 Salı 17:22

 
Tarihi Başarıya Ödül
Eğitim ve Öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve ödüllendirilerek teşvik edilmesi amacı ile 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında 4.sü düzenlendi. "
26 Kasım 2016 Cumartesi 21:36

 
Akçaabat Belediyesi'den Girişimcilik Kursu.
AKÇAABAT BELEDİYESİ'NDEN UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ
16 Kasım 2016 Çarşamba 20:06

 
Ziraat Odası'ndan Budama Kursu
Akçaabat Ziraat Odası 53 Çiftçiye 3 gün teorik 1 günde bahçede uygulamalı eğitim veriyor.
15 Kasım 2016 Salı 18:40

 
Karadeniz Çiftçisine Japon Rüzgarı.
JICA(Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı)’nın Genç Liderler Agri-Business/Agri-Eco-Turizm eğitimi ile Japonya'yı ziyaret eden kursiyerler Ziraat Mühendisler Odası Yönetim Kurulu üyelerine Japonya ziyareti hakkındaki izlenimlerini aktararak, bu ülkedeki uygulamalar içerisinde bölgemize uygun olanları tartıştılar.
15 Kasım 2016 Salı 18:19

 
KOSGEB Kursiyerlerine Belge
Akçaabat Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne katılan kişilere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
4 Haziran 2016 Cumartesi 14:39

 
Halk Eğitimden Girişimcilik Eğitimi
Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Trabzon Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle açılan KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 2 Haziran 2016 tarihinde başladı.
4 Haziran 2016 Cumartesi 14:36

 
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başladı
Akçaabat Belediyesi ile KOSGEB Trabzon Müdürlüğü işbirliğiyle, girişimci adaylara yönelik olarak 9 gün boyunca devam edecek olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başladı.
21 Nisan 2016 Perşembe 09:21

 
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başvuru İlanı
Akçaabat Belediyesi olarak kendi işini kurmak isteyen yerel girişimcilerimizi desteklemek ve yeni iş sahalarının kurulmasına katkıda bulunmak amacıyla KOSGEB Trabzon Müdürlüğü ile uygulamalı girişimcilik eğitimi düzenliyoruz.
4 Nisan 2016 Pazartesi 19:30

 
Yayla Evleri Yıkılıyor
Trabzon’daki yaylalarda başlatılan yeni uygulamalarda 775 Sayılı Gecekondu Kanununa göre izinsiz bina yapılamayacağı konusunda vatandaşları bilgilendirme çalışmaları devam ediyor ayrıca oluşturulan ekiplerce de yapılan denetlemeler de kaçak yapılaşmalara izin verilmiyor.
31 Mart 2016 Perşembe 16:34

 
Akyazı'dan sonra Çukurçayır'da çökme.. Yine ucuz atlatıldı...
SAHİPSİZ TRABZON'DA YİNE FACİADAN DÖNÜLDÜ: Trabzon'da yasadışı, denetimsiz imar ve rant uygulamalarının yolaçtığı kayma heyelan ve yıkımlar arttı.
10 Nisan 2015 Cuma 11:56

 
Demirtaş: Cemaatlerin varlığına karşı değiliz
Selahattin Demirtaş, Rusya'da yaptığı basın toplantısında Cemaat'i açıklamasında "hükümetin bütün bir camiayı ve cemaati terör örgütü olarak gören açıklamalar ve uygulamalar yapmasını doğru bulmuyoruz" dedi.
26 Aralık 2014 Cuma 16:23

 
Fındıkta verimlilik eğitimi
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü ve Giresun Fındık Araştırma İstasyon Müdürlüğü teknik elemanlarınca ortaklaşa yürütülen fındık bahçelerinde verimliliği arttırma çalışmaları uygulamalarına Piraziz ilçesi Gökçeali köyünde devam edildi.
11 Mart 2014 Salı 17:37

 
Şentürk,Ateş Püskürdü
Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Şentürk, radar uygulamalarına tepki gösterdi
28 Haziran 2013 Cuma 20:06

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1284 Jönköping, resmen İsveç kenti oldu.
1804 Napolyon Bonapart, Fransa İmparatoru ilan edildi.
1871 Paris Komünü eşit işe eşit ücret verilmesini kabul etti.
1897 İrlandalı yazar Bram Stoker'ın Dracula adlı romanı yayımlandı.
1910 Çıplak gözle görülebilen tek kuyrukluyıldız olan Halley kuyruklu yıldızı, Dünya'nın çok yakınından geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur