Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
tesisi haberleri
 
AKÇAHASAT TESİSİ AÇILIŞA HAZIR
Akçaabat Belediyesi tarafından, Akçaabat’taki istihdama katkıda bulunmak ve çiftçilere destek olmak amacı ile çiftçiler tarafından yetiştirilen tarım ürünlerinin işleneceği, paketleneceği, depolanacağı ve satışının yapılacağı; yine çiftçilerin isteklerine göre kendi ürünlerini AKÇAHASAT Markasına dâhil edebilecekleri AKÇAHASAT tesisinin yapımı tamamlandı.
16 Ağustos 2023 Çarşamba 12:43

 
TİSKİ’DEN SU KESİNTİSİ UYARISI
Aşırı yağışlar nedeniyle su kaynaklarında oluşan bulanıklık nedeniyle Esiroğlu İçme Suyu Arıtma Tesisinde debi düşüklüğü meydana gelmektedir.
20 Haziran 2023 Salı 09:02

 
TRABZON’DA DEV İÇME SUYU TESİSİ AÇILDI
Trabzon’un mega projelerinden biri olan, şehrin su ihtiyacını en az 50 yıl karşılayacak Akoluk İçme Suyu Arıtma Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Başkan Zorluoğlu, “3 milyar TL’yi geçen mega proje şehrimize hayırlı olsun” dedi
26 Nisan 2023 Çarşamba 19:14

 
SÜPER MEYVE ARONYA AKÇAABAT’TA MERKEZ ÜSSÜ OLUYOR
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu ilçemizde yapılan aronya meyve bahçesi tesisi ile ilgili şu açıklamalara bulundu.
1 Mart 2023 Çarşamba 17:04

 
TRABZON DEV TESİSE KAVUŞUYOR
Trabzon’un uzun yıllar içme suyu ihtiyacını karşılayacak Akoluk Arıtma Tesisi ve Trabzon Ana İsale Hattı inşaatında sona gelindi. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Şehrimiz bir marka projeye daha kavuşuyor” dedi
2 Ocak 2023 Pazartesi 16:19

 
GÜMÜŞHANE’DE MUSLUKLARDAN MEMBA KALİTESİNDE SU AKACAK
HASRETLE BEKLENEN “GÜMÜŞHANE İÇMESUYU İSALE HATTI VE ARITMA TESİSİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR
30 Aralık 2022 Cuma 17:16

 
4 yıl önce 100 milyona yapıldı, 100 bin liraya kiracı bulamıyor!
Trabzon’un Beşikdüzü ilçesindeki 100 milyon TL harcanarak yaklaşık 4 yıl önce hizmete açılan Karadeniz’in en uzun teleferiği aradan geçen zaman içerisinde faal durumda olmayınca adeta çürümeye terk edildi. Aralık ayı içerisinde 3. kez yapılacak ihaleyle işletmecisini bekleyen tesisle ilgili açıklamada bulunan Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, tesisin bakım ve onarımında güçlükler yaşadıklarını ifade ederek bir an önce faaliyete geçmesini hedeflediklerini söyledi.
1 Aralık 2022 Perşembe 10:40

 
TİSKİ ATIK SU LABORATUVARI KURDU
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, Esiroğlu İçme Suyu Arıtma Tesisi bünyesinde tam donanımlı atık su laboratuvarı kurdu.
24 Kasım 2022 Perşembe 12:23

 
Tonya Ve Vakfıkebir’e İçme Suyu Müjdesi
Tonya Melikşah Karaağaçlı Grup İçme Suyu Ana İsale Hattı ve Arıtma Tesisi yeniden ihale edildi. 2023 yılında bitirilecek proje ile Tonya ve Vakfıkebir’in 27 mahallesi sağlıklı içme suyuna kavuşacak
7 Kasım 2022 Pazartesi 15:31

 
ŞALPAZARI VE BEŞİKDÜZÜ’NE CAN SUYU GELİYOR!
Şalpazarı ve Beşikdüzü’nün 27 mahallesini kapsayan içme suyu isale hattı ve arıtma tesisi çalışmaları devam ediyor.
29 Eylül 2022 Perşembe 14:54

 
Beşikdüzün'de Teleferik toplantısı MHP’den saklandı
Beşikdüzü Belediyesinin MHP Grubu Başkanvekili Doğukan Zıp, Belediye Başkanı Ramis Uzun’un teleferik tesisinin akıbetinin konuşulduğu toplantıya Teleferik Komisyonu üyesi olmalarına rağmen davet edilmediklerini ileri sürdü.
1 Eylül 2022 Perşembe 18:52

 
PROJELER BİR BİR HAYATA GEÇİYOR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Of İçme Suyu ve İçme Suyu Paket Arıtma Tesisi inşaatında incelemelerde bulundu. Önümüzde ki ilk Baharda çiçekler başka açacak mesajı verdi.
27 Ağustos 2022 Cumartesi 14:28

 
AKÇAABAT’TA AKÇAHASAT İÇİN KOLLAR SIVANDI
Akçaabat’taki istihdama katkıda bulunmak ve çiftçimize destek olmak amacı ile çiftçilerimiz tarafından yetiştirilen tarım ürünlerinin işleneceği, paketleneceği, depolanacağı ve satışının yapılacağı AKÇAHASAT Tesisinin yapımı için geri sayım başladı.
26 Temmuz 2022 Salı 18:27

 
TRABZON YENİ ARITMA TESİSİNE KAVUŞUYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü adına DSİ 22. Bölge Müdürlüğü tarafından Akoluk’ta yapımı devam eden Trabzon İçme Suyu Arıtma Tesisi yıl sonuna kadar devreye alınıyor
8 Haziran 2022 Çarşamba 15:34

 
Araklı Ve Sürmene'nin Asırlık Rüyası Gerçek Oldu
Araklı ve Sürmene ilçelerine bağlı toplam 27 mahalleye daha sağlıklı ve temiz içme suyu sağlayacak olan paket arıtma tesisi ve HES hizmete alındı
21 Mayıs 2022 Cumartesi 15:38

 
DSİ’DEN GÜMÜŞHANE’YE MÜJDE!
İÇMESUYU İSALE HATTI VE ARITMA TESİSİ İÇİN,YAPIM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
5 Kasım 2021 Cuma 18:41

 
AKÇAABAT’TA ÇEVRE DOSTU SOLUCAN GÜBRESİ ÜRETİM TESİSİ SAYISI ARTIYOR"
Akçaabat’ta Çevre Dostu Solucan Gübresi Üretim Tesisi Sayısı Artıyor
7 Ekim 2021 Perşembe 17:42

 
Dr. Adnan Günnar; Trabzon’un Et kombinası Akçaabat’ta Tamamlanıyor
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar; “Doğu, Orta ve Batı Karadeniz’in tek et kombina merkezi olma özelliğine haiz tesisimizde, günlük 70 Büyükbaş ve 200 Küçükbaş hayvan kesim kapasitesine sahip olacak olan Kombina Merkezimiz hızlı bir şekilde tamamlanıyor.
7 Eylül 2021 Salı 16:07

 
HASRETLE BEKLENEN BAHÇECİK BARAJI’NDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
6,45 hm³/yıl kapasiteli arıtma tesisi ile birlikte 60 bin kişiye memba kalitesinde içme suyu sağlayacak olan Gümüşhane Bahçecik Barajı'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor
25 Haziran 2021 Cuma 11:33

 
TRABZON'UN İÇMESUYU SORUNU KALMAYACAK
TRABZON İÇMESUYU İSALE HATTINDA VE İÇMESUYU ARITMA TESİSİNDE ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.
15 Şubat 2021 Pazartesi 18:15

 
TİSKİ PROJESİ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU
TİSKİ’nin içme suyu arıtma tesisinden elektrik üretme projesi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yerel yönetimlere örnek gösterildi.
2 Mayıs 2019 Perşembe 16:01

 
TRABZON’A ÜÇ YENİ İÇME SUYU ARITMA TESİSİ KAZANDIRILIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, Trabzon’a 3 yeni içme suyu arıtma tesisi kazandırıyor.
25 Nisan 2019 Perşembe 11:54

 
Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi için imzalar atıldı
Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi için imzalar atıldı
30 Ocak 2019 Çarşamba 17:24

 
Ortahisar'da zorunlu su kesintisi
Esiroğlu İçme Suyu Arıtma Tesisinden Ortahisar ilçesinin muhtelif bölgelerinde bulunan içme suyu depolarına su arzı sağlayan 1.6 metre çapındaki ana isale hattında, toprak kayması sonucu yaşanan arıza nedeniyle zorunlu olarak su kesintisine gidilmiştir.
12 Ocak 2019 Cumartesi 00:30

 
Vakfıkebir ve Tonya’ya su arıtma tesisi müjdesi
Vakfıkebir ve Tonya’da 40 mahalleye içme suyu arıtma tesisi müjdesi
31 Aralık 2018 Pazartesi 17:40

 
Çarşıbaşı Şahinli-Kavaklı Grup İçme Suyu Yeni Arıtma Tesisi yapılıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, Çarşıbaşı ilçesinin 13 ayrı mahallesinin içme suyu ihtiyacını karşılayan Çarşıbaşı Şahinli-Kavaklı Grup İçme Suyuna yeni arıtma tesisi kazandırıyor.
28 Aralık 2018 Cuma 18:41

 
Örs,vatandaşı dinledi.
İYİ PARTİ Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin sahiline dayattığı arıtma tesisi kararını görüşmek üzere Yıldızlı Mahallesi’ne gitti.
12 Aralık 2018 Çarşamba 10:13

 
AKÇAABAT İYİ PARTİ'DEN ARITMA TEPKİSİ
İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır;Trabzon’un doğusuna kurulması planlanan çöp ve arıtma tesisinin Akçaabat Yıldızlı Mahallesi’ne kurulması kararına sert tepki gösterdi.
28 Kasım 2018 Çarşamba 17:41

 
Akçaabat'tan O Karara Tepki Var.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinin yapılmasına karşı topyekûn karşı çıktığı kanalizasyon arıtma tesisinin dayatmayla Büyükşehir Meclisinden geçirilmesi ilçede büyük tepkiye neden oldu.
26 Kasım 2018 Pazartesi 16:53

 
Büyükşehir’den Akçaabat’a bir müjde daha
İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi Akçaabat’a hayırlı olsun
3 Temmuz 2018 Salı 18:46

 
Karakaya yeni içme suyu arıtma tesisi hizmete girdi
KARAKAYA İÇME SUYU YENİ ARITMA TESİSİ TAMAMLANARAK DEVREYE ALINDI. AŞIRI YAĞIŞLAR VE MEVSİM GEÇİŞLERİNDE SU KESİNTİSİ ARTIK SON BULDU
15 Şubat 2018 Perşembe 00:00

 
Genç Girişimcilerden Başkan Türkmen’e Ziyaret
İlçemiz Kavaklı Mahallesi’nde solucan gübresi tesisi kuran Ayhan Celal ve Taner kardeşler tesisin kuruluşunda alt yapı yapımında destek veren Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'e makamında teşekkür ziyaretinde bulundular.
16 Kasım 2017 Perşembe 14:47

 
ESTETİK DEĞER KATACAK
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Rize’de 25 adet taşkın koruma tesisinin inşaatına devam ediliyor.
13 Eylül 2017 Çarşamba 21:15

 
Sokak hayvanları yaşasın diye…
Ortahisar ilçesinin Çağlayan Mahallesi Kendirli Mevkiinde inşa edilen Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezini denetleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ”Avrupa ve dünya ülkelerinde olduğu gibi hayvanları bu dünyadan ayırmak için değil, yaşatmak için bu tesisi inşa ediyoruz” dedi.
19 Haziran 2017 Pazartesi 16:24

 
Kaymakam'dan Organik Gübre Üretim Tesisine Ziyaret.
Akçaabat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından desteklenen gelir getirici projeler kapsamında İlçemiz Kavaklı Mahallesinde bir vatandaş tarafından organik gübre üretimi (solucan gübresi) tesisi yerinde ziyaret edildi.
2 Haziran 2017 Cuma 19:33

 
Karakaya suyunda bulanıklık sorunu tarih oluyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un Ortahisar, Akçaabat ve Maçka ilçelerinde 32 mahallenin içme suyu ihtiyacını karşılamakta olan Karakaya Grup İçme Suyunu en iyi şekilde abonelerine sunmak için başlattığı içme suyu arıtma tesisi inşaatını tamamlanma aşamasına getirdi.
28 Mayıs 2017 Pazar 05:38

 
Başkan Gümrükçüoğlu teşekkür etti
TRABZON Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, önceki gün düzenlenen toplu açılış töreni ile 568 milyon TL’ye mal olan 57 tesisin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve açılış programına katılan onbinlerce Trabzonluya teşekkür etti.
5 Nisan 2017 Çarşamba 00:00

 
Şalpazarı’nın 14 mahallesine içme suyu müjdesi
Şalpazarı ilçesinin Simenli, Sütpınarı, Sayvançatak, Çamlıca, Doğancı, Dorukkiriş, Kasımağzı, Düzköy, Karakaya, Kalecik, Camkiriş, Çarlaklı, Gölkiriş ve Akkiriş mahallelerine sağlıklı ve yeterli içme suyu ulaştıracak olan Grup İçme Suyu ve Arıtma Tesisi Projesi İstişare Toplantısı Kaymakamlık binasında gerçekleştirildi.
25 Şubat 2017 Cumartesi 00:31

 
Yatırımlar Yomra’ya çöpler Akçaabat’a
Trabzon Yıldızlı’da yapılması planlanan ileri düzeyde biyolojik arıtma tesisi mahalleliyi isyan ettirdi.
24 Şubat 2017 Cuma 19:55

 
Muhtar Konuştu:Çöp Tesisi İstemiyoruz
Trabzon’un Akçaabat İlçesine bağlı Yıldızlı Mahallesi sahil kısmına kurulması planlanan çöp tesisine vatandaş tepki gösterdi.
23 Şubat 2017 Perşembe 19:00

 
Arsin ve Düzköy’e DSİ’den Müjde Var.
DSİ’DEN TRABZON’A 2 TAŞKIN KORUMA TESİSİ DAHA…
26 Aralık 2016 Pazartesi 18:04

 
Acısu mahallesi muhtarından akşam yemeği
Akçaabat’ın Acısu Mahallesi muhtarı Ahmet Özkurt Acısu mahallesi Yanıkoğlu alabalık tesisinde bir gurup misafirine akşam yemeği verdi.
17 Ekim 2016 Pazartesi 17:35

 
270 milyonluk 12 yatırım Trabzon’a hayırlı olsun
Aralarında Trabzon İçmesuyu Arıtma Tesisi ve Trabzon İçmesuyu İsale Hattı gibi şehir için büyük önem arz eden dev yatırımların bulunduğu 270 milyon TL yatırım maliyetli 12 ayrı tesisin açılış ve temel atma programı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılımıyla Akçaabat’ta gerçekleştirildi.
11 Ekim 2016 Salı 17:35

 
Pekşen’e ilginç gönderme...
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, enerji üreten katı atık tesisi kurulumu için Araklı ilçesi sınırları içerisinde 340 dönüm arazinin Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından devralındığını söyledi.
7 Temmuz 2016 Perşembe 18:25

 
Şinik Organize Sanayi Bölgesinde ilk tesis açıldı
Karadeniz’de dağ tepelerinin tıraşlanarak yapılan Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Şinik Organize Sanayi Bölgesinde ilk tesisin açılışı törenle gerçekleştirildi.
29 Mayıs 2016 Pazar 17:15

 
Turizm'de ilk kez
Türkiye’de ilk kez bir turizm tesisinde Türk cumhuriyetleri ve İslam ülkelerinin bayrakları dalgalanıyor.
1 Mayıs 2016 Pazar 00:12

 
Altınboğa şirketi çalışanlarına yemek verdi.
Akçaabat Darıca mahallesinde et ürünleri imalatı yapan Altınboğa et ürünleri tesisindeki yetkililer çalışan personelle Burhan Usta Köfte Balık’ta bir araya gelerek yemek yediler.
15 Mart 2016 Salı 18:39

 
Zehirli sular rögara boşaltılıyor!
TRABZON Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı ise CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'in, Kutlular Çöp Depolama Tesisi’ndeki biriken atık suyun tankerler vasıtasıyla Yomra İlçesinde rögara boşalttığı iddiasına cevap verdi.
16 Şubat 2016 Salı 00:33

 
Tilya Otel Trabzon'da adından söz ettirecek
Git Turizm sektörüne paralel olarak artan konaklama tesisi sayısındaki artış bölgede memnuniyetle karşılanırken, Darıca’daki Tilya Otel’de baştan sona sıfırdan dizayn edilerek yeni konseptle hizmete başladı.
12 Şubat 2016 Cuma 17:55

 
Derin Deniz Deşarjı İnşaatı Devam Ediyor.
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) tarafından ihale edilerek yapılan çalışma ile Akçaabat’ın Söğütlü Mahallesi’ndeki derin deniz deşarjı tesisi modernizasyonu ve kırık olan deşarj hattının yenilenmesi yapılarak bölgedeki sorunlar ortadan kaldırılıyor.
1 Şubat 2016 Pazartesi 00:46

 
Esnaf kredi ve kefalet kooperatifi Basın çalışanlarına yemek verdi.
Akçaabat Esnaf Kredi ve Kefalet kooperatifi başkanı İsmail Bulut ve yönetim kurulu üyeleri Akçaabat’ta faal olarak çalışan basın mensuplarına Çadır dağı dinlenme tesisinde yemek verdi.
12 Mart 2015 Perşembe 19:16

 
Akçaabatlı Tunalar Samsun´da.
Ford Trucks’ın 2015’teki ilk 4S plazası Samsun’da açıldı. Ford Trucks Samsun bayi Tunalar; müşterilerine satış, servis, ikinci el ve yedek parça hizmetlerini aynı çatı altında vermek için inşa ettiği 4S tesisini törenle hizmete açtı.
16 Ocak 2015 Cuma 10:10

 
Trabzon’da spor tesisleri çöküyor!
Trabzon’un Yomra İlçesinde bulunan ve çöken spor tesisi TBMM’nin gündemine taşındı
6 Ağustos 2014 Çarşamba 19:28

 
İlk Teşekkür Rize'ye
BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, önceki gece geldiği Rize’de 18 tesisin açılışını yaptı. 30 Mart seçimlerinde Rize’den alınan % 68 oy oranına teşekkür eden Erdoğan, “Bu iftiharı ve gururu bize yaşattığınız için size sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bundan sonra da Rize’ye mahcup olmayacağız” dedi.
14 Haziran 2014 Cumartesi 14:28

 
Dolum tesisinde patlama!
Espiye'de bulunan bir gaz dolum tesisinde patlama meydana geldi.
18 Ekim 2013 Cuma 21:01

 
Trabzon-Gümüşhane’ye 315 milyon liralık yatırım
ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Trabzon'un Araklı İlçesi'nde 225 milyon TL’ye mal olacak olan dere ıslahı, kanalizasyon ve içme suyundan oluşan 24 tesisin açılış törenine katıldı.
16 Eylül 2013 Pazartesi 18:37

 
Akyazıda geri sayım başladı
AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Akyazı Stadyum ve Spor Tesisi İnşaatı için 14 Şubat’ta ihaleye çıkılacağını söyledi.
8 Şubat 2013 Cuma 13:04

 
Akçaabat’taki tahkimat çalışmaları sürüyor
Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde Avrupa Birliği fonuyla sağlanan finansal destekle yapılan biyolojik atık su arıtma tesisinin ikinci kısmının çalışmaları hızla sürdürülüyor.
18 Eylül 2012 Salı 22:54

 
Akçaabat'a dev sağlık tesisi
Clinart Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şafak Hatırnaz, Akçaabat'ta açılışı gerçekleştirilecek olan dev sağlık tesisi için bir basın açıklaması yaptı. Akçaabat’ta dev bir sağlık tesisi açıyor
16 Temmuz 2012 Pazartesi 22:47

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur