Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRK KIZILAY'IN AFET MÜDAHALE PLANI AKÇAABAT ŞUBESİ'NDE ELE ALINDI AKÇAABAT'TA TURİZM HAFTASI COŞKUSU ÇANKAYA, SEÇİMDEN SONRA DA SAHALARDA MÜDÜR YARDIMCILARI ATANDI AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
partililer haberleri
 
LİVA DÜZLÜK’DE DÜZENLENEN KAR FESTİVALİNE KATILDI
Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Meclis Üyesi adayları ve Partililer Liva Düzlük ’de düzenlenen kar festivaline katılarak vatandaşlarla birlikte horon oynadılar.
4 Mart 2024 Pazartesi 19:02

 
MHP AKÇAABAT’TA KANDİL SİMİDİ DAĞITTI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları(KAÇEP) Akçaabat İlçe Başkanlığı, ilçe başkanları ve partililerin katılımıyla Atatürk Parkı'nda düzenlenen etkinlikte,vatandaşlara Berat Kandili dolayısıyla kandil simidi dağıttı. MHP Akçaabat İlçe Başkanı Özcan Ergün liderliğinde gerçekleşen etkinlik, partililerin katılımıyla renkli bir atmosfere sahne oldu.
24 Şubat 2024 Cumartesi 19:50

 
BBP KMKY Üyesi Kağan Mumcu Destici İle
Büyük Birlik Partisi'nin genişletilmiş istişare toplantısına Ankara'daki Anfa Mar'da katılan MKYK üyesi Kağan Mumcu, partililer tarafından yoğun ilgi gördü.
26 Aralık 2023 Salı 10:38

 
CHP Akçaabat'ta Ön Seçim Var
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde, CHP’nin Akçaabat Belediye Başkan adayını belirlemek için partililer sandığa gidecek.
22 Aralık 2023 Cuma 10:57

 
MİLLET İTTİFAKI AKÇAABAT'TA
Millet ittifakı milletvekilleri Sibel Suiçmez, Yavuz Aydın, Chp Trabzon il başkanı Nurcan Aşcı Demiröz ile millet ittifakının Akçaabat İlçe başkanları ve partililer Akçaabat halkını selamladı.
24 Mayıs 2023 Çarşamba 18:41

 
CHP Trabzon Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez TTSO’yu ziyaret etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez ve beraberindeki partililer, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.
26 Nisan 2023 Çarşamba 20:09

 
AKÇAABAT’TA AHDE VEFA BULUŞMASI YAPILDI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği ‘Eskimeyen AK Partililer’ iftar programına katıldı.
26 Nisan 2022 Salı 12:04

 
Gelecek'ten Akçaabat'a Ziyaret
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Akçaabat’ta esnaf ziyaretinde bulundu. Beraberinde Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç ve partililerin yer aldığı ziyarette, esnafın sorunları dinlendi.
10 Nisan 2021 Cumartesi 16:51

 
Yasin Aydın: Teşkilatlara Minnettarım
AK Parti’nin Trabzon sorumlusu Polat Türkmen’in Ortahisar ilçe başkanlığı temayül yoklaması için geldiği Trabzon’da dün partililerden görüştü.
19 Ağustos 2020 Çarşamba 21:01

 
ÜSLUB-U BEYAN, AYNİYLE İNSAN
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu’na destek verdi, Ayvazoğlu hakkında hakarete varan açıklamalarda bulunan İYİ Partililere tepki gösterdi
22 Kasım 2019 Cuma 12:01

 
HALKIN BAŞKANI OLACAĞIM
CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği mahalle temsilcileri toplantısında konuşan CHP Ortanisar Belediye Başkan Adayı M. Salih Akyüz, “Şehrin her yaşayanına eşit mesafede olacağız, hiç birisini bir diğerinden ayırmayacağız” diyerek partililere bu mesajı verdi.
4 Mart 2019 Pazartesi 08:25

 
Akçaabat İYİ Parti de yoğun mesai
Akçaabat ilçe başkanı Mustafa Mısır adayımız gönlü Akçaabat için atan tüm partililerin adayı niteliğinde olup, ilçemizin önde gelen tüm partili kurmayları ile uzun zamandır yoğun şekilde iştişare ettiklerini ve buradan çıkacak ortak akıl ile aday ve meclis listelerini hazırladıklarını söyledi.
21 Ocak 2019 Pazartesi 11:20

 
İttifaka uymayan gider
Revi bağımsız harekete kalkışan partilileri uyardı
15 Ocak 2019 Salı 00:13

 
Akçaabat MHP Tek Yürek Oldu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe teşkilatı bir araya geldi. Akçaabat Nihat Usta’da düzenlenen davete, MHP İlçe Başkanı Adem Çelik, Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayları, Hasan İncehasan, Yakup Can ve Osman Zeki Alşan’ın yanı sıra, eski İl genel meclisi üyesi İsmet Kırali ile yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
7 Aralık 2018 Cuma 18:41

 
AK PARTİ ADAYLARINI TANITTI
Gedikli Partililere Seslendi "Beni 15 Temmuz Esintisi Sizlerle Buluşturdu"
14 Kasım 2018 Çarşamba 19:25

 
Vatandaş cezayı kessin
İYİ PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın “Fındık üreticilerinin sorunları TBMM'de araştırılsın” şeklindeki önergesinin AK Partili milletvekillerince reddini değerlendirerek “AK Partililer bu işi yüzlerine, gözlerine bulaştırdılar. Vatandaş bunun cezasını kesmelidir.” dedi.
21 Ekim 2018 Pazar 09:01

 
MUHTARLARIMIZI GÜÇLENDİRECEĞİZ
Trabzon Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Aktürk, yönetim kurulu üyeleri ve Ortahisar İlçe muhtarları,Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanlığı’na bayram ziyaretinde bulundular. Başkan Aktürk, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Milletvekili adayları ve partililerin bayramını kutladılar.
18 Haziran 2018 Pazartesi 13:31

 
MİLLETVEKİLİ ADAYI İFTAR YEMEĞİ VERDİ
24 Haziranda yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Trabzon Saadet partisi ikinci sıra milletvekili adayı Murat Özcan partililere iftar yemeği verdi.
8 Haziran 2018 Cuma 18:08

 
ÇOK İYİ KARŞILAMA
Rize ve Gümüşhane mitingi öncesi Trabzon Havaalanında partililerince coşkulu bir şekilde karşılanan İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Bölgede önemli konuşmalarda bulundu.
8 Haziran 2018 Cuma 17:57

 
‘İŞ YAP İŞ!’
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya, beraberindeki diğer adaylar Nuri Aydın, İsmail Kaynar ve CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun ile birlikte partililer de katılımıyla Maçka’da Seçim İrtibat Bürosu açılışına katıldı.
7 Haziran 2018 Perşembe 15:55

 
İYİ Partinin hafta turu
İYİ Parti milletvekili adayları ve partililer haftasonu yürüdü
4 Haziran 2018 Pazartesi 15:19

 
Trabzon İYİ Parti milletvekili aday adaylarını tanıttı
Trabzon'da İYİ Parti milletvekili aday adayları düzenlediği toplantı ile partililere tanıttı.
15 Mayıs 2018 Salı 19:20

 
Bizler tek bir aileyiz
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılarak Ortahisar ilçesindeki çalışmaları hakkında partililerini bilgilendirdi. Ülke gündemine ilişkin olarak da değerlendirmelerde bulunan Gümrükçüoğlu, çok önemli bir seçim sathı mahalline girildiğini ifade ederken, “Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında tek bir aileyiz” dedi.
7 Mart 2018 Çarşamba 00:09

 
MİLLİ GÖRÜŞ FIRTINASI!
Saadet Partisi 2019 seçimlerine hazırlık startını verdi. Trabzon’da yüzlerce araçla şehir turu atan SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve beraberindeki partililer Saadet Partisi Trabzon 7. Olağan il kongresinde buluştu. İstanbul’da düzenlenen 2019 hamle programına telekonferansla katılan Karamollaoğlu hükümete eleştirilerde bulundu.
12 Kasım 2017 Pazar 17:05

 
Eynesil'den Of'a Güney Çevre Yolu
Ak Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve partililerin katılımıyla gerçekleştirildi.
15 Ocak 2016 Cuma 17:53

 
Trabzon, Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı
Şırnak'ta düzenlenen hain saldırıda şehit düşen polis Soner Yıldırım, Trabzon'da toprağa verildi. Törende protokol gerginliği çıktı, yakınları "AK Partilileri istemiyoruz" dedi.
14 Eylül 2015 Pazartesi 19:48

 
AK Parti Trabzon Milletvekilleri teşekküre geldi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu ve beraberindeki Milletvekilleri; Muhammet Balta, Av. Ayşe Sula Köseoğlu ve Adnan Günnar, teşekkür ziyareti için geldikleri Akçaabat’ta partililerin ve halkın yoğun ilgisiyle karşılaştılar.
14 Haziran 2015 Pazar 21:43

 
Ak Parti Akçaabat'ta Seçim Yürüyüşü Yaptı.
Ak Parti Akçaabat ilçe teşkilatı seçim öncesi partililerle önce kahvaltı yaptı ardından Çolaklı Mahallesinden başlayarak Fatih Stadyumuna kadar yürüdü.
6 Haziran 2015 Cumartesi 13:21

 
Aziz Babuşçu Akçaabat'ta
Ak Parti Akçaabat ilçe teşkilatı partililere sabah kahvaltısı verdi.
3 Haziran 2015 Çarşamba 20:52

 
Adnan Günnar Hedeften Emin
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, partisinin Akçabaat ilçe teşkilatında mahalle başkanları ile buluştu. Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı'na partililer büyük ilgi gösterdi.
11 Mayıs 2015 Pazartesi 19:00

 
Günnar'a Sıcak Karşılama.
Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayları Akçaabat'ta Partililerle buluştu.
19 Nisan 2015 Pazar 17:12

 
Bakanlık İstiyorum.
Cumhuriyet Halk Partisi’den(CHP) Trabzon’da liste başı olan Av. Haluk Pekşen, Arsin’de ‘CHP rüzgarı estireceğiz’ diyen partililerden, ‘fırtına’ istedi.
9 Nisan 2015 Perşembe 21:17

 
2. Cumur Dönemini Yaşatacağız.
Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Trabzon Milletvekilliği için aday adayı olan Hasan Beşli, Ak Parti Akçaabat İlçe Teşkilatında başkan Emre Akgün ve partililerle bir araya geldi.
14 Şubat 2015 Cumartesi 18:52

 
Atalay Akçaabat'ta Destek İstedi
Mehmet Atalay AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatında başkan Emre Akgün ve partililerle bir araya geldi.
14 Şubat 2015 Cumartesi 18:39

 
Baykal Kazancıoğlu partililere konuştu
İstanbul CHP Parti meclis üyesi Baykal Kazancıoğlu Akçaabat içe başkanlığı lokalinde partililere hitap etti.
23 Aralık 2014 Salı 19:39

 
TRABZON’DAN 12 MİLLETVEKİLİ ÇIKAR.
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl BaşkanıYavuz Karan’a MHP’nin Trabzon’da iki milletvekili iddiasını sorduk. Karan ilginç ve AK Partilileri de kızdıracak bir açıklama yaptı.
11 Aralık 2014 Perşembe 16:29

 
MHP Eski Yönetim Kurulu Yemek Verdi.
Akçaabat Milliyetçi Hareket Partisi eski ilçe başkanı ve yönetim kurulu partililere yemek verdi.
9 Temmuz 2014 Çarşamba 18:19

 
Yavuz Karan, proje tanıtım toplantısında ne dedi?
CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, 18 İlçe'nin Belediye Başkan adayı ve partililerin katılımıyla birlikte "Büyük Şehre Büyük Projeler" adıyla düzenlenen toplantıda projelerini anlattı.
26 Mart 2014 Çarşamba 20:24

 
Kemal Kılıçdaroğlu CHP Trabzon Mitingi Konuşması
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu mitinglerine son sürat ara vermeden devam ediyor. Günde 2 miting yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon'da partililerle kuçaklaşacak.
6 Mart 2014 Perşembe 17:01

 
CHP Akçaabat belediye başkan adayı muhtarlar derneğini ziyaret etti
Trabzon CHP milletvekili Volkan Canalioğlu CHP il başkanı Yavuz Karan 30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP den Akçaabat Belediye başkan adayı gösterilen Ali Türen Öztürk ve partililerle bugün Akçaabat muhtarlar derneğini ziyaret etti.
7 Ocak 2014 Salı 20:59

 
"Odun ateşinin ışığında ders çalıştım"
Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Mehmet Haberal, seçim bölgesi Zonguldak’ta partililerle bayramlaştı.
18 Ekim 2013 Cuma 21:03

 
CHP Halka gidiyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat ilçe yönetimi, Akçaabat belediye başkan adayını partililere ve halka sormak için sandık kuruyor.
24 Haziran 2013 Pazartesi 22:20

 
MHP’nin Ortahisar’da doktor adayı kim?
MHP Trabzon İl Teşkilatı’nın dün Yomra’da yaptığı yerel yönetimler kurultayında Trabzon Milletvekili eski Bakan Koray Aydın, partililerle hedef gösterirken iki ‘olmazsa olmaz’dan bahsetti.
3 Haziran 2013 Pazartesi 20:32

 
Bıyıklıoğlu Teşkilatlarla
AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, beraberindeki partililer ile birlikte Hayrat ilçesinde ilçe teşkilat toplantısına katıldı
20 Mart 2013 Çarşamba 19:15

 
Hedef belediye seçimleri
Karadeniz turuna çıkan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Zorlu Grand Otel önünde partililerin ‘Lidere sadakat şerefimizdir’ sloganlarıyla karşılandı.
19 Mart 2013 Salı 12:22

 
Gümrükçüoğlu:Yomra'da Büyükşehiri anlattı
Gümrükçüoğlu AK Parti Yomra İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu Danışma Meclisi toplantısına katılarak partililere Büyükşehir Kanunu hakkında bilgiler aktardı.
27 Ocak 2013 Pazar 17:12

 
CHP’de Parti Okulu Sona Erdi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Türkiye genelinde başlatılan “Parti Okulu” projesi kapsamında partililer eğitime katıldı.
30 Kasım 2012 Cuma 21:24

 
Ülkücü Hareket değişim istiyor
MHP Trabzon Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Koray Aydın, Bilecik’in Bozüyük ve Ankara’nın Polatlı İlçeleri’nde partililerle buluştu.
3 Ekim 2012 Çarşamba 20:38

 
Koray Aydın'dan kurultay mesajı
"Biz daha ideali kurultaylarda aramayacağız da nerede arayacağız?"MHP Trabzon Milletvekili ve Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Koray Aydın, Denizli'de partililerin katıldığı bir iftar yemeğinde gazetecilerin, MHP'nin 4 Kasım'daki kongresinde genel başkanlığa aday olup olmayacağına yönelik sorularını cevapladı.
25 Temmuz 2012 Çarşamba 19:42

 
AK Parti Akçaabat'ın birlikteliği
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı'nda kurucu yöneciler ve bu zamana kadar yöneticilik yapmış partililer birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.
21 Haziran 2012 Perşembe 20:25

 
Çınar Resmen Aday!
22 Ocak Pazar günü yapılacak MHP Akçaabat İlçe kongresi için 2. liste çalışmasını yapan partililer Pazar günü kahvaltıda bir araya geldi.
16 Ocak 2012 Pazartesi 20:17

 
Akçaabat'ta Kemal Kılıçdaroğlu Rüzgarı Vardı
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Akçaabat'ta Halka Hitap Etti, Kemal Kılıçdaroğlu Konuşma Yapacağı Alana Gelişinde Partililer Tarafından Yoğun İlgiyle Karşılandı
18 Mayıs 2011 Çarşamba 16:43

 
CHP İktidara Hazırdır
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Volkan Canalioğlu partisinin milletvekili adaylarıyla birlikte Akçaabat’ta partililer ile bir araya geldi.
26 Nisan 2011 Salı 15:38

 
MHP'den Gövde Gösterisi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Trabzon 2. sıra Milletvekili adayı Halil Memiş, seçim bölgesi Akçaabat ilçesinde partililer ile akşam yemeğinde buluştu.
23 Nisan 2011 Cumartesi 21:40

 
Coşkulu Karşılama
Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) 2 dönem milletvekili olan ve son seçimde aday gösterilmeyen AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat ilçesinde partililerle bir araya geldi.
20 Nisan 2011 Çarşamba 14:04

 
CHP'den Basın Çıkarması
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı ve İlçe Başkanıyla birlikte partililer basına çıkarma yaptı. Seçim çalışmalarına hızlı başlayan CHP'nin basını ziyaret çalışmaları çerçevesinde gazetemizi ziyaret ettiler.
9 Şubat 2011 Çarşamba 13:34

 
Canalioğlu'ndan Ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu ve CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Kara CHP Akçaabat İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. CHP Akçaabat ilçe başkanı Mustafa Nadir ve beraberindeki partililerle karşılanan Volkan Canalioğlu, il başkanlığından genel başkan yardımcılığına yükseldikten sonra Akçaabat’a ilk ziyaretini gerçekleştirdi.
7 Ocak 2011 Cuma 15:58

 
İftar ve Referandum
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Derecik Belde Başkanlığı, Derecik halkı ve partililerin katıldığı iftar yemeği düzenledi. Belde binasında düzenlenen iftar yemeğine, MHP Derecik Belde Başkanı Behçet Cevher, MHP Akçaabat İlçe Başkanı Serkan Altuntaş, İlçe Başkan vekili Hüsnü Sevim, İlçe Başkan yardımcısı Yıldıray Burnaz, çok sayıda partili ve sivil vatandaş katıldı. Yemekten sonra, İiçe başkanı Altuntaş'ın vatandaşla sohbet havasında yapılan konuşmada "Hayır" oyunun neden verilmesi gerektiğini anlatan Altuntaş, hayır oyu vererek geleceğimizi güvence altına almalıyız, dedi.
14 Eylül 2010 Salı 21:07

 
Ak Parti'den Kayabaşı'nda İftar
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Işıklar Belde teşkilatınca, Kayabaşı Yayla Kent'te düzenlenen iftar yemeğiyle partililer bir araya geldi. İftara İl Genel Meclis Üyesi İrfan Çelik, Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları, Belde Başkanları ve vatandaşlar katıldı.
14 Eylül 2010 Salı 20:59

 
Söğütlü Ak Parti'den İftar
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Söğütlü belde başkanı Muhammet Köse tarafından düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hurşit Bıyık, Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Birinci, İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti Akçaabat İlçe yönetim kurulu ve partililer katıldı.
14 Eylül 2010 Salı 17:11

 
Partililer Şinik'te Buluştu
Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül vermiş partililere iftar yemeği verdi. Şinik Beldesinde düzenlenen yemeğe partililer büyük ilgi gösterirken, etkinliğin keyfine doyamayan partililer uzun süre sohbet ettiler.
14 Eylül 2010 Salı 11:27

 
İftar Yemeğinde Buluştular
MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Akçaabat ilçe teşkilatının verdiği iftar yemeğinde partililer bir araya geldi. İftar sonrasında çeşitli konuşmalarında yapıldığı istişare yemeğini güzel bir havada gerçekleşti. İftar davetine MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Halil Memiş, İl Başkan Yardımcısı Osman Karaduman, Işıklar Belediye Başkanı Alişan Bayram, Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, İlçe Başkanı Serkan Altuntaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Özlü ve partililer katıldı.
14 Eylül 2010 Salı 01:35

 
12 EYLÜL'E BARIŞ MANÇO
Milliyetçi Hareket Partisi'nin Trabzon Park Restoranda düzenlediği bölgesel toplantıya, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çakır, MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Ordu Milletvekili Av. Rıdvan Yalçın ve MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci'nin yanısıra Akçaabat İlçe Başkanı Serkan Altuntaş ve partililer katıldı. Toplantı başlamadan önce MHP'nin 12 Eylül referandumunda kullanacağı ve ünlü sanatçı Barış Manço'nun seslendirdiği "Hayır" adlı şarkısının çalacak olması ilgi çeken diğer konular arasındaydı.Açılış konuşmasını yapan MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, "Anayasa değişikliğine hayır diyorum. Referandum sonucunun Türk Milletinin hayrına çevirmek istiyoruz. Baş
13 Eylül 2010 Pazartesi 12:57

 
MHP'den "Referandum"lu İstişare Toplantısı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı tarafından İstişare toplantısı yapıldı. Körfez Metin Tesislerinde düzenlenen toplantıya, MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, MHP İl başkanı Nihat Birinci, MHP Akçaabat İlçe Başkanı Serkan Altuntaş, İl Genel Meclis Üyesi İsmet Kırali ve partililer katıldı. Toplantının genelkonusu 12 Eylül'de yapılacak olan Anayasa değişikliğiyle ilgili halkoylaması oldu.
12 Eylül 2010 Pazar 23:09

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1775 Amerikan Devrimi başladı. Sömürgeci İngiliz birlikleri ile bağımsızlık savaşçıları, Massachusetts eyaletinin Lexington kentinde ilk çatışmaya girdi.
1904 Toronto'nun büyük bir kısmı, çıkan yangında harabeye döndü.
1909 Jeanne d'Arc azize ilan edildi.
1926 Türk karasularında her türlü denizcilik işlerini Türk vatandaşlarına tahsis eden ve yabancıların kabotaj hakkına son veren Kabotaj Kanunu kabul edildi.
1927 Mae West, Sex adlı oyundaki rolü müstehcen bulunarak 10 gün hapse mahkum oldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur