Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
oylama haberleri
 
Nedir bu Osman Kavala seviciliğiniz?
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Osman Kavala dosyasının AİHM’ye intikaline ilişkin oylama sonucunun Türkiye’nin içişlerine müdahale anlamı taşıdığını söyleyerek “Siyasi içerikli, Türkiye’ye aba altından sopa gösterme kararını kabul etmemiz mümkün değil.
4 Şubat 2022 Cuma 17:54

 
İMAMOĞLU, FAALİYET RAPORU OYLAMASI ÖNCESİNDE KONUŞTU
İMAMOĞLU, FAALİYET RAPORU OYLAMASI ÖNCESİNDE KONUŞTU: “İSRAF DÜZENİNİ KALDIRIP ATTIK; İSTANBUL’UN ATILIM YILLARINI BAŞLATTIK”
27 Mayıs 2021 Perşembe 18:08

 
Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) teklifi reddedildi
Trabzonlu vekiller açıkladı İYİ Parti'nin Emeklilikte Yaş Takılanlar ile ilgili önergesi Meclis Genel Kurulu'nda yapılan oylamada AKP'nin ret oyu kullanması, MHP'ninse çekimser kalması nedeniyle reddedildi.
25 Ekim 2018 Perşembe 00:15

 
Halkımız 'EVET' Diyor.
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Pazar Gün yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Halk Oylaması sürecini ilgili açıklamalarda bulundu.
14 Nisan 2017 Cuma 00:33

 
Günnar Sanayi Esnafı İle.
Trabzon Milletvekili Adnan Günnar,16 Nisan Pazar günü yapılacak halk oylaması öncesinde Akçaabat İlçesinde hemşehrileri ile buluştu
13 Nisan 2017 Perşembe 13:36

 
Cuma Hayrı; Anayasa Hayır’ı…
Kimilerinden mesaj gelir, birileri de sözle zikir eylerlerdi; “Hayırlı Cumalar” diye… Sonra, işin içine 16 Nisan’da Anayasa hesabıyla bir “Hayır-Evet” işi girince, kimileri mesajlardan “hayırlı”yı kaldırdı, birileri de söz ile kulağımıza üflemeyi! Aslında o günkü ve bugünkü tercihsöylem hesabıyla bu bile toplum olarak bizim ne kadar kısır bir döngü içinde olduğumuz, ne denli dar bir ufkumuz bulunduğunu, “sapla samanı nasıl karıştırdığımızı” nasıl bir birine karıştırdığımızı tüm çıplaklığı ile ortaya koyuyor! Neden mi? Çünkü; “Hayır” kelimesinin manası Cuma ile Anayasa oylaması hesabında çok ama çok farklı. Bir “hayrı”, diğeri “hayır”ı ifade ediyor. Ama gel gör ki, böyle ufak tefek hesaplar
18 Şubat 2017 Cumartesi 15:29

 
Nihat Birinci, 'Dokunulmazlık kararı morallendirecek'
Dokunulmazlıkların kaldırılması konusunda teklifin tümü hakkın oylama sonuçlandı.
21 Mayıs 2016 Cumartesi 17:39

 
Trabzon’da Halk Oylaması Sona Erdi
Bir süredir Trabzon'da tartışma konusu olan Ortahisar ilçesi Yalı Mahallesi'nin isminin eski ismi olan "Faroz" olarak değiştirilmesiyle ilgili halk oylaması sona erdi.
14 Şubat 2016 Pazar 14:43

 
TBMM Genel Kurulu'nda oylama krizi
Suriye tezkeresi için olağanüstü toplanan Meclis'te milletvekili olmayan bakanların yemini ile ilgili oylamada kriz yaşandı.
3 Eylül 2015 Perşembe 16:54

 
Yeni Meclis Başkanı İsmet Yılmaz
Meclis Başkanı seçimlerinin 4. tur oylamasında İsmet Yılmaz, 258 oy alarak yeni Meclis Başkanı oldu. Deniz Baykal 182 oyda kaldı.
1 Temmuz 2015 Çarşamba 19:35

 
Oylama için ne dedi?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, dört eski bakan için TBMM’de yapılan oylamaya ilişkin konuştu.
21 Ocak 2015 Çarşamba 18:46

 
Zirvede yeni kriz
Ankara kulislerinde AKP'nin, komisyondaki Yüce Divan'a sevk oylaması ertelenen 4 eski bakanıyla ilgili, ''Yüce Divan'a mı gönderelim, aklayalım mı?'' kararının ardından kritik bir tercih daha yapmak zorunda kalacağı belirtiliyor.
25 Aralık 2014 Perşembe 14:58

 
İlk kilit hamle: Oylama yöntemi
İktidar ve muhalefet, bugünkü kritik hamleler için stratejilerini belirledi. Bu süreçte ilk kilit hamle oylama yöntemi olacak. Geçmişte suç fiillerini ayrı ayrı oylama örneği ise bulunamadı
22 Aralık 2014 Pazartesi 08:31

 
Güneş, "En Başarılı Spor Adamı" seçildi.
Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen "Türkiye'nin Enleri 2011" anketinde 50 ayrı noktaya kurulan sandıklarla, web sitesi üzerinden yapılan oylama sonucu Teknik Direktör Şenol Güneş, "En Başarılı Spor Adamı" seçildi.
13 Şubat 2012 Pazartesi 23:31

 
AK Parti'de Nefesler Tutuldu
Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Teşkişlatının 4. Olağan Genel Kurulunda oylama sona erdi. Sandıktaki oylar sayılıyor.
29 Ocak 2012 Pazar 17:33

 
MHP Kadın Kolları Çalışmalarına Başladı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Kadın Kolları halkoylamasından sonra yeni senenin hazırlıklarına başlamak için yaz dönüşü ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi. Kadın kolları başkanı Emine Özlü ve kadın kolları yönetim kurulunun yer aldığı toplantıda referandum seçim sonuçlarının değerlendirilmesi, gelecek yıldaki çalışmaların belirlenmesi konusunda fikir alış-verişi yapıldı. Önümüzdeki seçimlere çok hızlı gireceklerini dile getiren Özlü geçen seneyi ise şöyle değerlendirdi: "Geçen seneyi dolu dolu geçirdik. Her ay ne yapılması gerekiyorsa, neyi gerektiriyorsa onları belirledik ve o doğrultuda hareket ettik. Hiçbir ayımız boş geçmedi, ayda en az 1-2 faaliyetimiz oldu. Toplantıla
20 Ekim 2010 Çarşamba 23:56

 
Referandum Bitti, Sıra Genel Seçimde
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, halkoylamasını yorumlayarak, referandum değerlendirmemizi halkımızla paylaşmaya çalışıyoruz, dedi.
20 Ekim 2010 Çarşamba 23:54

 
Altuntaş'tan: "Yüce Türk Milletinin Kararına Saygılıyız."
Millîyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanı halkoylaması sonrası gazetemize bir açıklamada bulundu. Altuntaş sözlerine: "Yüce Türk milletinin vermiş olduğu her türlü karara saygılıyız" diye başladı ve sonrasında şunları kaydetti: "Eksiklerimizi düzeltmek için daha çok çalışacağız. Nerelerde yanlışlar varsa bunları düzelteceğiz. Sonuç olarak halkımızın kararı olduğu için saygılıyız." Ayrıca, kendisine yönelttiğimiz, MHP'nin tabanı veya Ülkücü bazı kişilerin "Evet" vereceği bir çok kez ulusal basında yer aldı, "Evet" çıkmasında bunun bir etkisinin olduğunu düşünüyor musunuz? Sorusunu ise Altuntaş şöyle yorumladı: "Böyle bir durum söz konusu değildir. Yerel bazda böyle bir şey düşünm
19 Ekim 2010 Salı 12:49

 
Demokratlardan "Saygılıyız" Mesajı
Demokrat Parti (DP) Akçaabat İlçe Başkanı Ali Köroğlu'ndan halkoylaması konusunda açıklamada bulundu. Halkın kararına saygı duyulması gerektiğini dile getiren Köroğlu, Başbakanın mesajlarını gördük, genel seçimden sonrada aynı mesajları vermişti. Türkiye için hayırlı olmasını dileriz, milletin kararına saygı duymaktan başka çaremiz yok, dedi.
19 Ekim 2010 Salı 12:47

 
CHP'den "Çok Çalıştık, Karara Saygılıyız" Açıklaması
Nadir şu sözleri sarfetti: "Biz demokrasiye inanmış bir siyasi partinin temsilcisiyiz, halkımızın verdiği karar olduğu için saygı duyuyoruz. Yalnız bu konuyu önümüzdeki günlerde masaya yatıracağız. Halkımızla görüşlerimizi paylaşacağız. Oyların bütününü biz aldık veyâ diğer oyların tümünü AKP aldı demiyoruz, sonuç olarak referandum oylaması yapıldı. Örgütüme sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum. Çok çalıştık, sandık hakimiyetinide sağladık, karara son derece saygılıyız."
19 Ekim 2010 Salı 12:37

 
Çavuş'tan "evet" Bildirisi
Ülkemizde 1961, 1982, 1987, 1988 ve 2007 tarihlerinde 5 ayrı referandum (halkoylaması) yapılmıştır. Bunlardan 1988 tarihinde yapılan Mahalli Seçimlerin 1 yıl öne alınması reddedilmiştir. Gerisi ekseri çoğunlukla kabul edilmiştir. 12 Eylül'de yapılacak halk oylamasında da halkımızın evet diyeceğinden hiç şüphemiz yoktur. Halkımızdan sonucun evet olacağı izlenimini almaktayız. 12 Eylül 2010'da halkoyuna sunulacak 26 maddeli Anayasa değişikliği 100 yılın fırsatıdır. Önemli bir fırsattır. Özürlü ve cüce olan demokrasimizi büyütmek istiyorsak referandumda "evet" diyelim. Kayıt dışı siyasetin, halk egemenliği ve Meclis'in üzerindeki baskısını bu referanduma "evet" diyerek ortadan kaldıralım. Halkı
13 Eylül 2010 Pazartesi 12:51

 
MHP'den "Referandum"lu İstişare Toplantısı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı tarafından İstişare toplantısı yapıldı. Körfez Metin Tesislerinde düzenlenen toplantıya, MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, MHP İl başkanı Nihat Birinci, MHP Akçaabat İlçe Başkanı Serkan Altuntaş, İl Genel Meclis Üyesi İsmet Kırali ve partililer katıldı. Toplantının genelkonusu 12 Eylül'de yapılacak olan Anayasa değişikliğiyle ilgili halkoylaması oldu.
12 Eylül 2010 Pazar 23:09

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur