Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRK KIZILAY'IN AFET MÜDAHALE PLANI AKÇAABAT ŞUBESİ'NDE ELE ALINDI AKÇAABAT'TA TURİZM HAFTASI COŞKUSU ÇANKAYA, SEÇİMDEN SONRA DA SAHALARDA MÜDÜR YARDIMCILARI ATANDI AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
ortak haberleri
 
ORTAK AKILOLMAZSA OLMAZIMIZ
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nü, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) 14. Bölge Müdürlüğü’nü, Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası’nı, Trabzon Madeni İşler ve Teknik Makine Odası’nı, Trabzon Kamyon ve Kamyonetçiler Odası’nı ziyaret etti. Aydın ziyaretlerinde ortak akıl ve istişare vurgusu yaptı.
30 Mart 2024 Cumartesi 12:51

 
BÜYÜK AKÇAABAT MİTİNGİ YAPILDI
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Akçaabat Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in, Cumhur İttifakı ortaklarıyla Akçaabat’ta düzenlediği Büyük Akçaabat Mitingi yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleştirildi.
29 Mart 2024 Cuma 18:14

 
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmalarına Ramazan Ayında da durmaksızın devam ediyor.
25 Mart 2024 Pazartesi 16:52

 
AKÇAABAT DAHA MODERN GÖRÜNTÜYE KAVUŞACAK
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’ta yapacağı sokak sağlıklaştırma çalışmalarını anlattı.
22 Mart 2024 Cuma 17:38

 
AKÇAABAT’TA YENİ YAŞAM ALANLARI ÇOĞALACAK
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ortak Adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’taki sosyal aktivite alanlarını arttıracak projeleri hayata geçirecek.
21 Mart 2024 Perşembe 17:23

 
AKÇAABAT TURİZMDE ÖNCÜ OLACAK
31Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilerin Cumhur İttifakının ortak adayı mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde hayata geçireceği projelerle Akçaabat’ın turizmde öncü olacağını belirtti.
21 Mart 2024 Perşembe 17:02

 
BAŞKAN EKİM DURMAK BİLMİYOR
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmaları kapsamında hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyor.
20 Mart 2024 Çarşamba 17:36

 
AKÇAABAT’A PLAJLI MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde de şehrin ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri hayata geçirecek.
18 Mart 2024 Pazartesi 12:37

 
BARÜ proje ortaklığıyla yapay zekâ ile dil öğretmeni yetiştirilecek
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) proje ortakları arasında yer aldığı ‘Veriye Dayalı Kanıtlarla Dil Öğretmeni Eğitiminin Dijital Dönüşümü’ (DigiLTE) başlıklı projede yapay zekâ desteği ile nitelikli yabancı dil eğitmeni yetiştirilmesine katkıda bulunulacak.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:51

 
AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Belediye Başkanlığı görevine seçildiği günden itibaren ortak aklı kendisine rehber edinen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Akçaabat Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
16 Ocak 2024 Salı 19:31

 
Geleceğin İşleri Trabzon’da gençlere anlatılacak
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Future Skills Academy - Geleceğin İşleri Akademisi” projesi kapsamında Yenilikle Geleceğe Konferansı 11-12 Ocak tarihlerinde Trabzon’da düzenlenecek.
10 Ocak 2024 Çarşamba 17:25

 
“Tiflis-Trabzon uçak seferleri için işbirliği yapılmalı”
Bir süre önce Trabzon’da açılışını gerçekleştirerek hizmet vermeye başlayan Seyir Travel ortakları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek turizm alanında yapılabilecek yeni çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.
7 Aralık 2023 Perşembe 10:56

 
AKÇAABAT’TA ORTAK AKILLA DAHA İLERİYE
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ortak akıl ve istişarelerle geliştirerek yürüttüğü çalışmalarında şehri her alanda daha da ileriye taşıyor.
4 Eylül 2023 Pazartesi 10:07

 
TTSO ile Avrasya Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Avrasya Üniversitesi arasında üniversite – sanayi iş birliğini geliştirmek ve diğer konularda ortak çalışmalar yapmak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 18:50

 
AİA Karadeniz Projesi Koordinasyon Toplantısı Samsun'da yapıldı
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinatörü olduğu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), KOSGEB Samsun Müdürlüğü, KOSGEB Sinop Müdürlüğü ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortak olarak yer aldığı Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) Karadeniz Projesi'nin Bölgesel Koordinasyon Toplantısı Samsun'da gerçekleşti.
19 Haziran 2023 Pazartesi 17:37

 
BAŞKAN EKİM KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesi vesilesiyle Akçaabat Yaylacık Ortokulu’nda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.
16 Haziran 2023 Cuma 16:46

 
“Depremzedelerin mesleklerine göre işe yerleştirilmeleri için çalışıyoruz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, deprem bölgesinden Trabzon’a gelen depremzedelerin mesleklerine göre işe yerleştirilmeleri için İŞKUR ile ortak çalışma yürüttüklerini vurguladı.
7 Mart 2023 Salı 17:54

 
Çelebi: Ortak iş yapma kültürümüzü geliştirerek daha fazla üretmeliyiz
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon’un üretimini, ihracatını, istihdamını artırmak için ortak iş yapma kültürünün geliştirilmesi gerektiğini belirterek, “Birlikte hareket edersek daha başarılı oluruz.
20 Ocak 2023 Cuma 18:00

 
BARÜ’nün mera ekosisteminde sürdürülebilirliği hedeflediği projesi Türkiye’de ilk olacak
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) Düzce’de yer alan Melen Çayı Havzası’nda gerçekleştireceği projeyle Türkiye’de ilk defa akarsu kıyı bölgesi mera ekosisteminin bitki kökleriyle ortak yaşam kuran mantarlara etkileri araştırılacak.
12 Ocak 2023 Perşembe 14:17

 
Tekstilkent’in istihdam altyapısını kurslarla hazırlamalıyız
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri, odayı ziyarete gelen kamu, siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle şehrin ortak çalışmayla ileriye taşınması adına çeşitli projeler konusunda görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor.
16 Aralık 2022 Cuma 17:16

 
Akçaabat’ta Süt Sığırı Yetiştiriciliği, Süt Sığırlarının Bakım Ve Beslenmesi Konulu Eğitim Düzenlendi
Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği eğitim Yeşiltepe Mahallesinde yapıldı.
1 Aralık 2022 Perşembe 17:39

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASINDAN ÜRETİCİLERE FINDIKTA BUDAMA EĞİTİMİ
Akçaabat Ziraat Odası Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Birimi Ziraat Yüksek Mühendisleri Mehmet Yaşar ÖZDEMİR ve Ümmühan Feyza KARA tarafından Akçaabat Ortaköy mahallesinde fındık üreticilerine , fındıkta budama , dip sürgün temizliği, tepe alma, toprak numunesi alımı, bordo bulamacı uygulaması, kireçleme ve gübreleme konularında eğitim verildi. Çok sayıda üreticinin katıldığı eğitim fındık bahçesinde teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirildi.
21 Kasım 2022 Pazartesi 16:14

 
Erbakan: En çok 6’lı masadaki muhafazakâr partilere hayret ediyorum!
Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, Altılı masadaki muhafazakâr tabana hitap eden partileri eleştirerek, bu partilerin CHP ile ortak olup İstanbul Sözleşmesi’ni geri getirmeye alet olduklarını söyledi.
10 Ekim 2022 Pazartesi 00:27

 
Rektör Uzun, GreenMetric Türkiye Ulusal Çalıştayına katıldı
Greenmetric Türkiye Ulusal Çalıştayına katılan Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Sürdürülebilir gelecek için doğayı korumak ortak sorumluluğumuzdur” dedi.
2 Ekim 2022 Pazar 17:01

 
BÜYÜKŞEHİR’İN ‘ORTAK AKIL’ TOPLANTISI TAM NOT ALDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, istişareye verdiği önem doğrultusunda ortak akıl toplantılarına devam ediyor.
30 Eylül 2022 Cuma 18:58

 
ÇAKIROĞLU EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI, ÇAKIROĞLU YAYLASINDA YAYLA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
Doğu Karadeniz’in ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına katkı sağlamak, yıllardır ortak değerlerde buluşan hemşehriler arasında dayanışmayı daha da güçlendirmek amacıyla ‘Çakıroğlu Yayla Etkinliği’ düzenlendi.
29 Ağustos 2022 Pazartesi 07:28

 
Cumhur İttifakı Akçakale’de
Cumhur İttifakı’nın ortakları Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin yöneticileri geçtiğimiz hafta Akçakale Mahallesi’ne ortak bir seçim çalışmasına katıldılar.
14 Ağustos 2022 Pazar 15:58

 
Meslek okulları fuarı açıldı.
Akçaabat’taki altı meslek okulunun ortaklaşa düzenledikleri ‘’mesleki kariyer günleri ‘’ adlı fuar Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi bahçesinde açıldı.
10 Mayıs 2022 Salı 18:19

 
Trabzon Üniversitesi Rektörü Özel Gereksinimli Öğrencilerin Coşkusuna Ortak Oldu
Trabzon Üniversitesi (TRÜ) Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, TRÜ’de özel gereksinimli öğrencilere yönelik devam eden atölyeleri ziyaret ederek kursiyerlerin heyecanına ortak oldu.
29 Nisan 2022 Cuma 13:59

 
AKÇAABAT’TAN IĞDIR’A UZANAN 23 NİSAN HEDİYESİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Iğdır Bayraktutan Hacıhanım Taşdemir İlkokulu-Ortaokulu’nda görev yapan Gülşen öğretmenin ve öğrencilerin bayram sevincine ortak oldu.
26 Nisan 2022 Salı 11:16

 
GÜNER: ÇEVRE YOLUNUN BAŞLAMASI 2030-35 OLARAK ÖN GÖRÜLÜYOR
İYİ Partili Meclis Üyesi Aslan Güner, “Çevre yolu zaten şehrin ortak aklı bunu söylüyordu.
15 Şubat 2022 Salı 09:26

 
AKÇAABATLILAR İSTANBUL'DA ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR
Akçaabat'ı İstanbul’da Temsil Eden Dernekler Ortaklaşa Etkinlik Düzenliyor.
28 Ocak 2022 Cuma 17:26

 
RENKSAN EKONOMİYİ DEĞERLENDİRDİ
Türkiye’nin öncü kuruluşlarından Renksan Group Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Göktepe, iş ortakları ile Afyonkarahisar’da bayi toplantısında bir araya geldi.
24 Ocak 2022 Pazartesi 16:02

 
Ortahisar Belediyesi Alzheimer hastaları için terapi merkezi kuracak
Ortahisar Belediyesi ile Türk Kadınlar Konseyi Derneği ortaklaşa olarak Trabzon’da ilk kez, ilk ve orta seviye Alzheimer hastalarına yönelik terapi merkezini hayata geçirecek.
20 Ocak 2022 Perşembe 17:44

 
Kurslara katılarak ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar!
Ortahisar Belediyesi’nin Ortahisar Halk Eğitim Müdürlüğü ile her yıl ortaklaşa düzenlediği kültür, sanat ve meslek edindirme kurslarına katılan kursiyerler ev ekonomilerine katkı sağlıyor, hem de bilgi ve becerilerini geliştiriyor.
15 Kasım 2021 Pazartesi 18:16

 
Bartın Üniversitesi ile TPAO “Filyos Vadisi” odağında iş birliğine gidiyor
Bartın Üniversitesi ile Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) arasında öğrencilerin mesleki yeterliliklerinin geliştirilmesi noktasında protokol imzalanarak, Filyos Limanı odağında proje bazlı çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.
21 Ağustos 2021 Cumartesi 10:29

 
KILIÇDAROĞLU VE İMAMOĞLU, FELAKETİ YAŞAYAN BOZKURT’TA
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ayancık’ın ardından sel felaketinde, en büyük can ve mal kaybının yaşandığı Bozkurt ilçesinde de vatandaşların acılarına ortak oldu.
15 Ağustos 2021 Pazar 15:23

 
GENEL KURUL ÇAĞRISI
Akçaabat-Trabzon-Mersin hattına çalışan kooperatif ortakları noterden genel kurul çağrısı yaptı
10 Ağustos 2021 Salı 16:30

 
MARMARA DENİZİ ZİRVESİ YARIN BAŞLIYOR
İBB İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA), Marmara Belediyeler Birliği ile ortaklaşa düzenleyeceği Marmara Denizi Zirvesi yarın başlıyor.
9 Ağustos 2021 Pazartesi 00:31

 
Genç: “Devletimiz tarım üreticilerine ciddi destek veriyor”
Ortahisar Belediyesi ile Ortahisar İlçe Tarım Müdürlüğü ortaklaşa ‘Ortahisar Seracıları Buluşma Günü’ etkinliği düzenledi.
12 Temmuz 2021 Pazartesi 00:48

 
Bartın Üniversitesi’nin de yer aldığı ortak girişim Erasmus+ Akreditasyonunu aldı
Bartın Üniversitesi’nin de yer aldığı ortak girişimin Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği için yapmış olduğu Erasmus+ Akreditasyonu başvurusu kabul edildi.
18 Haziran 2021 Cuma 10:13

 
El emeği, göz nuru eserler görücüye çıktı
Ortahisar Belediyesi ile Ortahisar Halk Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği meslek edindirme ve kültür-sanat kurslarına katılan kursiyerlerin eserlerinin sergilendiği yıl sonu sergisi açıldı.
10 Haziran 2021 Perşembe 14:42

 
AKÇAABAT’TA DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Akçaabat Belediyesi ve Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla, toplumsal bilinci arttırmak adına Dünya Çevre Günü Etkinliği gerçekleştirildi.
8 Haziran 2021 Salı 15:03

 
Akçaabat'tan Ortak Ses
Akçaabat Kent Konseyi, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifi, Akçaabat Ziraat Odası, Akçaabat Şoförler Odası, Akçaabat Muhtarlar Derneği Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi ve Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti’nin ortak açıklması ile Trabzon Üniversitesi’nin taşınması düşüncesinden vazgeçilmesi çağrısı yapıldı.
3 Haziran 2021 Perşembe 17:12

 
ÇOCUK MEDYA OKURYAZARLIĞI PROJESİ
İlçemiz Osmanbaba İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Neslihan BALCI’nın öğrencileri ile birlikte e-Twinning projesi kapsamında yürüttüğü Child Broadcast Time (Çocuk Yayın Zamanı) projesi Şubat ayında 18 yabancı ve 9 Türk ortakla çalışmalarına başladı.
25 Mayıs 2021 Salı 15:47

 
Bartın Meslek Yüksekokulu mezunları bir araya geldi
Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulu mezunları, farklı tecrübeleri bir araya getirerek ortak bir ağ oluşturmak amacıyla çevrimiçi düzenlenen etkinlikte buluştular.
23 Mayıs 2021 Pazar 17:47

 
Bartın Üniversitesi "Yeni YÖK" projesinde İTÜ ve ODTÜ ile eşleşti
Bartın Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından hayata geçirilen “YÖK Anadolu Projesi” kapsamında eşleştiği İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ile ortak çalışmalar yürütecek.
4 Şubat 2021 Perşembe 15:43

 
SİYASİ PARTİ BAŞKANLARINDAN ORTAK AÇIKLAMA
Suçluların cezalandırılmasını istediler. Yapılan Ortak Açıklamada Trabzon’da birçok siyasi 15 Ocak’ta siyasetçi ve gazetecilere yönelik yapılan saldırıyı kınadı
4 Şubat 2021 Perşembe 07:17

 
CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı, çevrimiçi toplantıda bir araya geldi.
11 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINDAN ORTAK ÇAĞRI:“TÜM GÜCÜMÜZÜ YOKSULLUKLA MÜCADELE İÇİN BİRLEŞTİRMELİYİZ”
28 Ocak 2021 Perşembe 11:00

 
AB -TÜRKİYE - CUMHUR İTTİFAKI – İYİ PARTİ
Türkiye ile Avrupa Birliği'nin ilişkileri 31 Temmuz 1959'da Türkiye'nin Avrupa Ekonomik Topluluğu'na yaptığı ortaklık başvurusu ile başlar.
20 Ocak 2021 Çarşamba 17:49

 
Akçaabat'ta Dezenfektan Çalışmaları Devam Ediyor
Akçaabat Belediyesi, pandemi tedbirleri kapsamında ilçede bulunan kamu alanlarını ve ortak kullanım alanlarını dezenfekte ediyor.
28 Kasım 2020 Cumartesi 19:18

 
MANTAR ÜRETİCİ ADAYLARI SERTİFİKALANDIRILDI
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı ve Akçaabat Halk Eğitim Müdürlüğü ortak girişimi ile açılan poşette istiridye mantarı yetiştiriciliği kursunu başarıyla bitiren kursiyerlerimize Akçaabat Kaymakamı Sn. Ramazan Kurtyemez,, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim NEZİR , İstiridye Mantarı Yetiştiriciliği konusunda uzman olan Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli Ziraat Yüksek Mühendisi Fadıl ÖZTÜRK ve kursiyerlerin katılımı ile sertifikaları verildi.
5 Kasım 2020 Perşembe 18:46

 
Öğrencilere AB hibe programlarından yararlanma teknikleri anlatıldı
Ortahisar Belediyesi Üniversite Birimi’nin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği AB Hibe Programlarına Proje Hazırlama Eğitimi tamamlandı.
25 Eylül 2020 Cuma 10:15

 
FİSKOBİRLİK’TEN ORTAKLARA ÖZEL FİYAT
Fiskobirlik’ten alım sezonu başlangıcında ortaklarına müjdeli haber geldi.
17 Ağustos 2020 Pazartesi 18:07

 
AK Parti, CHP, MHP ve İyi Parti'den Ermenistan'a kınama
AK Parti, CHP, MHP ve İyi Parti TBMM grupları ortak bildiri yayınlayarak, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarını kınadı
17 Temmuz 2020 Cuma 17:22

 
ZABITADAN KORONAVİRÜSE KARŞI SIKI DENETİM
Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alarak binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında vatandaşların ortak kullanım alanlarından olan marketlerde sıkı denetimlerini sürdürüyor
6 Haziran 2020 Cumartesi 10:09

 
FAYDALI HİZMETLER SAĞLAYACAK
Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Özel 7M Hastanesi’ne giderek, ortaklar TTSO Meclis Üyesi Aydın Özkurt, Engin Çakır ve CEO Dr. Alpaslan Kapısız’a hayırlı olsun dedi hastaneyi gezerek bölge için önemli yatırım olduğunu söyledi.
26 Nisan 2020 Pazar 18:02

 
OSMAN AKBULUT'TAN 23 NİSAN MESAJI
"Egemenlik, hiçbir mâna, hiçbir şekil ve hiçbir renkte ve işarette ortaklık kabul etmez.
23 Nisan 2020 Perşembe 14:08

 
HALK EĞİTİMDEN 10000 ADET MASKE
Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi,İlçe milli Eğitim Müdürlüğü ve Akçaabat Belediye Başkanlığımız ortak projesi kapsamında üretilen 10000 adet maske İlçe sağlık kurumlarına ve ihtiyaçlı vatandaşlara ulaştırılmak üzere Belediye Başkanlığına teslim edildi.
15 Nisan 2020 Çarşamba 19:09

 
Bartın Üniversitesi’nde ilk çevrimiçi ara sınavlar başarıyla tamamlandı
Uzaktan eğitim sistemi aracılığıyla günde 496 sanal sınıfta canlı derslerin işlendiği Bartın Üniversitesi’nde, ortak zorunlu dersler için çevrimiçi ara sınavlar 12 bin 100 öğrencinin katılımıyla başarıyla tamamlandı.
14 Nisan 2020 Salı 10:01

 
23 Nisan'ın yeni çocuk şarkıları belli oldu!
Ortahisar Belediyesi'nin, TRT ile ortaklaşa düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şarkıları Beste Yarışması'nda dereceye giren eserler açıklandı.
7 Mart 2020 Cumartesi 12:09

 
Otizmli gençlerden muhteşem sergi!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde ve Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı'nın ortaklığında yürütülen "Eğitimin Yıldızları HOPO Proje Yarışması" kapsamında düzenlenen "Fark Yarat Farkı Otizmli ile Yaşa" adlı resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi.
25 Şubat 2020 Salı 19:10

 
Otizmli Yetişkinler Sergi Açtı.
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinatörlüğünde ve Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı’nın Ortaklığında yürütülen, Eğitimin Yıldızları HOPO Proje Yarışması Kapsamında, Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Yetişkin Otizm’li Kursiyerlerin katılımı ile gerçekleştirilen, “ Fark Yarat Farkı Otizm’li ile Yaşa” adlı proje Trabzon Üniversitesi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu, Türk Kızılay işbirliği ile yürütülen sergi, Trabzon Üniversitesi Mahmut Goloğlu Sanat Merkezinde açıldı.
19 Şubat 2020 Çarşamba 17:52

 
Genç: "Sıfır atık belgesi için müracaat eden ilk belediyeyiz"
Ortahisar Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Zorlu Grand Otel'de ortaklaşa "Sıfır Atık Çalıştayı" düzenledi.
19 Şubat 2020 Çarşamba 08:21

 
Rektör Uzun: “Ortak geleceğimizi birlikte inşa ediyoruz”
Bartın’daki kamu kurum ve kuruluşlardan temsilcilerle bir araya gelmeye devam eden Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, üniversitedeki ihtisaslaşma çalışmalarından bahsederek “Ortak geleceğimizi birlikte inşa ediyoruz” dedi.
18 Şubat 2020 Salı 16:43

 
ÜÇ KONSEY GÜNEY ÇEVRE YOLUNDA BULUŞTU
Trabzon’daki ortak sorunları konuşmak, istişare ve işbirliği ile ortak çözümler üretmek amacıyla Akçaabat Kent Konseyi, Ortahisar Kent Konseyi ve Trabzon kent Konseyi bir araya geldi.
10 Şubat 2020 Pazartesi 12:45

 
AKÇAABAT'TA 3.500 CEVİZ FİDANI DAĞITILDI
Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü Akçaabat Ziraat Odası ve Trabzon Orman İşletme Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürütmüş olduğu bir fidan da sen dik kampanyasında Akçaabat'lı çiftçilere 3500 ceviz fidanı dağıtıldı.
6 Şubat 2020 Perşembe 18:13

 
AKÇAABAT’TAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ELİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve beraberindeki hayırsever iş adamları ve vatandaşların ortak girişimi oluşturulan yardım tırı deprem bölgesine ulaştı.
30 Ocak 2020 Perşembe 17:56

 
HAKKI ALTINTAŞ'DA KARE TÖRENİ
BAŞKAN EKİM ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
17 Ocak 2020 Cuma 18:04

 
Marş yarışmasında finalistler belli oldu!
Ortahisar Belediyesi'nin Trabzonspor Kulübü'yle ortaklaşa düzenlediği Trabzonspor Marşı Beste Yarışması'nda finale kalan eserler belli oldu.
19 Aralık 2019 Perşembe 14:28

 
Trabzonspor Marşı Beste Yarışması'na başvuru yağdı!
Ortahisar Belediyesi ile Trabzonspor Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği Trabzonspor Marşı Beste Yarışması'na rekor düzeyde başvuru gerçekleşti.
17 Aralık 2019 Salı 12:15

 
Akçaabat'ta Yeni Gelir Kapısı Mantar
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı ve Akçaabat Halk Eğitim Müdürlüğü ortak girişimi ile açılan poşette istiridye mantar yetiştiriciliği kursunda ilk hasat Darıca Mahallesinde Emine BAYRAM ‘a ait mantar seralarında yapıldı.
3 Aralık 2019 Salı 17:33

 
Çiftçilerin Yeni Gelir Kapısı İstiridye Mantarı
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı ve Akçaabat Halk Eğitim Müdürlüğü ortak girişimi ile Akçaabat Ziraat Odası eğitim salonunda 35 kursiyer ile sertifikalı istiridye mantar yetiştiriciliği kursu açıldı.
30 Ekim 2019 Çarşamba 17:45

 
Okul servisleri yaşı iki yıl uzatıldı
Türkiye genelinde 12 Yaşını doldurmuş okul servisleri dört bakanlığın ortak kararıyla 2021 yılı sonuna kadar öğrenci taşıyabilecekler.
17 Ekim 2019 Perşembe 19:17

 
Ortahisar'dan Trabzonspor Marşı Beste Yarışması
Ortahisar Belediyesi ile Trabzonspor kulübü ortaklaşa "Trabzonspor Marşı Beste Yarışması" düzenliyor.
16 Ekim 2019 Çarşamba 17:29

 
ŞÖHRETLER KARMASI YAPILACAK
Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Akçaabat Sebat Veteranlar Spor Kulübü Derneği ile ortaklaşa ‘Şöhretler Karması Futbol Şöleni’ düzenlenecek.
10 Ekim 2019 Perşembe 18:43

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU, 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞI DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI
Geleceğe dair en büyük umudumuz çocuklarımız, değerli aileler ve eğitim camiamız, bir eğitim öğretim yılını daha heyecanla karşılamaya hazırlanırken, biz yerel yöneticiler de eğitime katkı sunacak çalışmalarımızla bu heyecana ortak oluyoruz.
9 Eylül 2019 Pazartesi 10:29

 
AK Parti İlçe Başkanı Altıntepe, İlköğretim Haftasını kutladı…
“EĞİTİM ORTAK HEDEFİMİZ OLMALI”
9 Eylül 2019 Pazartesi 10:04

 
İlk tarım kartı Akçaabat’ta verildi.
Tarım Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığının ortaklaşa gerçekleştirdikleri tarım kartı projesi Türkiye’de ilk olarak Akçaabat’ta uygulamaya başlandı.
1 Ağustos 2019 Perşembe 12:35

 
Altmış bir öğrenciye altmış bir bisiklet
Ortahisar Belediyesi ile Eğitim-Bir-Sen'in ortaklaşa düzenlediği "Bir Bilenle Bilge Nesil" kitap okuma ve kompozisyon yarışmasında 61 öğrenciye mansiyon ödülü olarak bisiklet verildi.
28 Haziran 2019 Cuma 01:07

 
BAŞKAN EKİM ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Metinkale İlkokulu ve Ortaokulunun karne törenine katılarak öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.
15 Haziran 2019 Cumartesi 11:54

 
Yıldırım-İmamoğlu ortak yayını hangi kanalda yayınlanacak?
Sunucu kim olacak? Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı ortak yayın için, AK Parti ve CHP'li yetkililer bir kez daha görüştüler.
10 Haziran 2019 Pazartesi 00:00

 
AKÇAABAT’TA İFTAR COŞKUSU
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Akçaabat Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği ramazan iftar programına Akçaabatlılar yoğun ilgi gösterdi.
29 Mayıs 2019 Çarşamba 13:21

 
Genç: Halkımız AK Partiyi içselleştirdi
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe teşkilatıyla ortaklaşa düzenlenen iftar programına katıldı.
27 Mayıs 2019 Pazartesi 10:32

 
İFTARA DAVET
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DÜZKÖYE BELEDİYESİ İLE ORTAKLAŞA İFTAR PROGRAMI DÜZENLİYOR
24 Mayıs 2019 Cuma 08:32

 
ÖZGÜNEŞ İŞ ORTAKLARINI BULUŞTURDU
Özgüneş Showroom bölge iş ortakları ile iftarda bir araya geldiTrabzon’dan bölgeye açılan Özgüneş ailesi, Trabzon, Rize, Artvin, Ordu, Giresun, Gümüşhane ve Bayburt illerinde ki iş ortaklarını iftarda bir araya getirdi.
19 Mayıs 2019 Pazar 21:34

 
Akçaabat’ta Trafik haftası etkinliği düzenlendi.
Trafik haftası nedeniyle Akçaabat Şoförler ve otomobilciler odası ile Akçaabat Emniyet müdürlüğü ortaklaşa Şehir merkezinde trafik etkinliği düzenledi.
8 Mayıs 2019 Çarşamba 16:52

 
MANTAR ÜRETİCİLERİ SERTFİKALARINI ALDI
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı, Trabzon Tarım Orman İl Müdürlüğü ve Akçaabat Halk Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu İstiridye Mantar Yetiştiriciliği kursunda 59 kursiyer sertifikalarını aldı.
13 Mart 2019 Çarşamba 15:56

 
Ekim'den Özel Açıklamalar
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde AK Parti ve MHP’nin ortak belediye başkan adayı olan Osman Nuri Ekim, projeleriyle geliyor.
12 Mart 2019 Salı 18:25

 
SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI YAPILDI
Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığı ile düzenlenen Liseler arası Siyer-i Nebi yarışması düzenlendi.
21 Şubat 2019 Perşembe 18:22

 
BALIKÇILAR SORUNLARINI DİLE GETİRDİLER
Darıca ve Salacık mahalleleri balıkçılarının ortaklaşa kullandıkları balıkçı barınağının sorunları Darıca’da yapılan toplantıyla dile getirildi.
12 Şubat 2019 Salı 18:47

 
Akçaabat İYİ Parti de yoğun mesai
Akçaabat ilçe başkanı Mustafa Mısır adayımız gönlü Akçaabat için atan tüm partililerin adayı niteliğinde olup, ilçemizin önde gelen tüm partili kurmayları ile uzun zamandır yoğun şekilde iştişare ettiklerini ve buradan çıkacak ortak akıl ile aday ve meclis listelerini hazırladıklarını söyledi.
21 Ocak 2019 Pazartesi 11:20

 
BAŞKAN ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Samet Uslu Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’ndeki öğrencilerin karne sevincine ortak olarak öğrencilere karnelerini verdi.
18 Ocak 2019 Cuma 20:28

 
ORTAK ADAY MI ÇIKARACAKLAR
Akçaabat'ta Ortak Aday Mı?
7 Ocak 2019 Pazartesi 17:45

 
AKÇAKÖY'DEN BİRLİK GECESİ
Akçaköyspor Kulübü ve Akçaköy Derneğinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Akçaköy Birlik Beraberlik Dayanışma ve yardımlaşma gecesi düzenledi.
25 Aralık 2018 Salı 16:44

 
Akçaabat’ta Modern Arıcılık Teknikleri Semineri
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı ve Akçaabat Bal Üreticileri Birliğinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu eğitimde arı bakımı, besleme, hastalık ve zararlılarla mücadele eğitimi verildi.
28 Kasım 2018 Çarşamba 16:16

 
Fındık Budama Kurslarımız Başladı
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı Teknik Ekibimiz Tarımsal Danışmanlık hizmeti vermiş olduğumuz çiftçilere Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen Eğitim kapsamında fındıkta budama, gübreleme, ilaçlama ,bakım eğitimi veriyor.
5 Kasım 2018 Pazartesi 18:30

 
TRABZON'DA ESRAR OPERASYONU
Trabzon'da polis ve jandarmanın ortak düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, 10 kilo 200 gram esrar ile 24 kök dişi Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.
22 Eylül 2018 Cumartesi 08:02

 
SEPSIS'e pedallarla 'DUR' Dediler
Türk Yoğun Bakım Derneği 13 Eylül Dünya Sepsis Günü nedeniyle, hızla artan sepsis oranlarına dikkat çekmek için; Türk Hastane İnfeksiyonları ve Kontrolü Derneği, Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği, Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti, Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği, Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği ile ortak bir deklarasyona imza attı.
17 Eylül 2018 Pazartesi 19:00

 
Akçaabat'ta İstiridye Mantar Hasadı Yapıldı
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı ve Akçaabat Halk Eğitim Müdürlüğü ortak girişimi ile açılan poşette istiridye mantar yetiştiriciliği kursunda ilk hasat Darıca Mahallesinde Emine BAYRAM ‘a ait mantar seralarında ilk hasat yapıldı.
11 Eylül 2018 Salı 19:50

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1775 Amerikan Devrimi başladı. Sömürgeci İngiliz birlikleri ile bağımsızlık savaşçıları, Massachusetts eyaletinin Lexington kentinde ilk çatışmaya girdi.
1904 Toronto'nun büyük bir kısmı, çıkan yangında harabeye döndü.
1909 Jeanne d'Arc azize ilan edildi.
1926 Türk karasularında her türlü denizcilik işlerini Türk vatandaşlarına tahsis eden ve yabancıların kabotaj hakkına son veren Kabotaj Kanunu kabul edildi.
1927 Mae West, Sex adlı oyundaki rolü müstehcen bulunarak 10 gün hapse mahkum oldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur