Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YILDIZLI DAHA YEŞİL OLACAK BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAŞKAN GENÇ'TEN ANNELER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET Çebi’den Anneler Günü mesajı "OLİ" AKÇAABAT’TA SPOR VE AHLAKI ANLATTI ACISU MUHTARINDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET AKÇAABAT’TA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YENİ BİR ADRES KIZILAY AĞAÇLI ORTAOKULUNA KIYAFET DESTEĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM Koç,Şevket Çelik’in açıklamalarına tepki gösterdi. İYİ PARTİ AKÇAABAT İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNA ZİYARET Baş BELASI KOKARCA!... KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BAŞKAN EKİM'E ZİYARET MECLİS ÜYESİ ÇANKAYA’DAN SALACIK'TA AÇIKLAMA EĞİTİMCİLERDEN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI BAŞKAN EKİM, ARAÇ İDDİALARINA YANIT VERDİ AKÇAABAT’TA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPILDI AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE FARKINDALIĞINA DESTEK KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BİR DİZİ ZİYARET
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
 
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
 
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
olarak haberleri
 
SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Akçaabat temsilciliği olarak eğitim, kültür ve sosyalfaaliyetlerimize devam ediyoruz.
29 Nisan 2024 Pazartesi 19:13

 
BARÜ’de tarihsel süreçleriyle ‘1915 Olayları’ anlatıldı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen konferansta ‘1915 Olayları’ olarak bilinen dönemde yaşanan süreç, tarihsel bağlamı ve güncel boyutuyla ele alındı.
22 Nisan 2024 Pazartesi 10:26

 
BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) “baharın müjdecisi” olarak nitelendirilen Nevruz Bayramı çeşitli kültürel, sosyal ve spor etkinlikleriyle kutlandı.
18 Nisan 2024 Perşembe 19:45

 
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Akçaabat Belediye meclis Üyesi Serkan Özdemir, Belediye Başkan yardımcısı olarak atandı.
17 Nisan 2024 Çarşamba 19:07

 
AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ
Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Akçaabat İlçe Örgütü, Ortahisar Belediye Başkanı olarak seçilen Ahmet Kaya’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
17 Nisan 2024 Çarşamba 19:03

 
Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 70 Ülkeden 200 Öğrenciyle Ramazan Bayramı'nı Kutladı
Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Abdulkadir Yılmaz, Ramazan Bayramı etkinlikleriyle ilgili olarak şunları söyledi:
12 Nisan 2024 Cuma 19:18

 
Zekeriya Karaçengel’den teşekkür mesajı!
31 Mart Yerel Seçimleri için bağımsız olarak seçime giren Zekeriya Karaçengel’den teşekkür mesajı
8 Nisan 2024 Pazartesi 17:59

 
“Seçim sonuçları ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı olsun”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarının ülkemize, milletimize ve Trabzon’a hayırlı olmasını dileyerek, “İş dünyası olarak önümüzdeki 4 yıllık seçimsiz dönemi ülkemizin üretim, istihdam, ihracatını artıracağı, kalkınma hamlesini ileriye taşıyacağı önemli bir fırsat olarak görüyoruz” dedi.
1 Nisan 2024 Pazartesi 16:21

 
Çebi: Her bir oy namusumuz
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi tüm teşkilat olarak yarın yapılacak seçime hazır olduklarını söyleyerek “Aziz milletimizin iradesinin sandığa yansıması için üzerimize düşeni yerine getireceğiz.
30 Mart 2024 Cumartesi 11:06

 
BÜYÜK AKÇAABAT MİTİNGİ YAPILDI
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Akçaabat Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in, Cumhur İttifakı ortaklarıyla Akçaabat’ta düzenlediği Büyük Akçaabat Mitingi yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleştirildi.
29 Mart 2024 Cuma 18:14

 
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmalarına Ramazan Ayında da durmaksızın devam ediyor.
25 Mart 2024 Pazartesi 16:52

 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
Mustafa Kalaycı İyi Parti Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak destek istedi.
24 Mart 2024 Pazar 17:20

 
AKÇAABAT DAHA MODERN GÖRÜNTÜYE KAVUŞACAK
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’ta yapacağı sokak sağlıklaştırma çalışmalarını anlattı.
22 Mart 2024 Cuma 17:38

 
AKÇAABAT’TA YENİ YAŞAM ALANLARI ÇOĞALACAK
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ortak Adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’taki sosyal aktivite alanlarını arttıracak projeleri hayata geçirecek.
21 Mart 2024 Perşembe 17:23

 
BAŞKAN EKİM DURMAK BİLMİYOR
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmaları kapsamında hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyor.
20 Mart 2024 Çarşamba 17:36

 
AKÇAABAT’A PLAJLI MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde de şehrin ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri hayata geçirecek.
18 Mart 2024 Pazartesi 12:37

 
UMUT AKKOL MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
Meclis Üyesi Adayı olarak destek istedi.
11 Mart 2024 Pazartesi 13:05

 
TARİHİ AVRASYA PAZARI TÖRENLE AÇILDI
Trabzon’da 1989 yılında kurulan ve sürekli olarak yer değişikliği yapmak zorunda kalan ‘Tarihi Avrasya Pazarı’, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu döneminde kalıcı mekânına kavuştu.
9 Mart 2024 Cumartesi 12:02

 
Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğü Ekibinden bir başarı daha.
Türkiyede Devlet Kurumlarımız içinde Doku Kültürü Laboratuvarı kurtararak Doku Kültürü Yöntemi ileTıbbi Aromatik bitkileri(Aronya,Mavi yemiş..vb) kitlesel olarak üreterek büyük bir başarıya imza atan Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğü Ekibimiz bir başarıya daha imza attı..
29 Şubat 2024 Perşembe 19:09

 
MERALAR VE TURİZM!...
Anayasanın 45 inci maddesinin maddesinde “Devlet, tarım arazileri ile çayır ve meraların amaç dışı kullanılmasını ve tahribini önlemek, tarımsal üretim planlaması ilkelerine uygun olarak bitkisel ve hayvansal üretimi artırmak maksadıyla, tarım ve hayvancılıkla uğraşanların işletmelerin araç ve gereçlerinin ve diğer girdilerinin sağlanmasını kolaylaştırır.” hükmüne yer verilmiştir.
27 Şubat 2024 Salı 15:19

 
KALYONCU’DAN GENÇLERE MESAJ: "AKÇAABAT'I AYAĞA KALDIRACAĞIZ"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ederken, mahalleli gençlerle de özel olarak görüşüyor.
24 Şubat 2024 Cumartesi 19:29

 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Analizi
Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığı olarak 2024 yılı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Seçim Beyannamesinde görmek istediğimiz görüşlerimiz.
15 Şubat 2024 Perşembe 19:00

 
BAŞKAN EKİM’E HALKTAN TAM DESTEK
AK Parti Akçaabat Belediye Başkan adayı olarak tekrar açıklanan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim adaylığının açıklandığı günden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
13 Şubat 2024 Salı 12:37

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN FARKINDALIK YARATAN KONFERANS
Akçaabat Belediyesi tarafından organize edilen ve Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Aile Nedir? Toplum İçindeki Önemi’ konulu konferans düzenlendi.
8 Şubat 2024 Perşembe 18:29

 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
MUHTARLARDAN VEDA TOPLANTISI
Akçaabat Kaymakamlığı tarafından aylık olarak düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
23 Ocak 2024 Salı 12:30

 
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ortahisar Belediyesi’ni ziyaret etti
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç’in davetlisi olarak Trabzon’a gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Ortahisar Belediyesi’nin fuaye salonunda düzenlenen içinde Rauf Denktaş’ın kendisinin de çektiği fotoğrafların yer aldığı ‘Rauf Denktaş Fotoğraf Sergisi’nin açılışına katıldı.
19 Ocak 2024 Cuma 17:36

 
AK PARTİ ‘GENÇ’ DEDİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i gösterdi.
18 Ocak 2024 Perşembe 15:39

 
MHP Beşikdüzü adayı Barış Öztürk’ten iddialı açıklama!
MHP’den Beşikdüzü Belediye Başkan adayı olarak ilan edilen Barış Öztürk'ten iddialı açıklama.
17 Ocak 2024 Çarşamba 16:07

 
AK Parti Trabzon Belediye Başkan Adayı Açıklanıyor: Merakla Beklenen An!
Son dakika haberi olarak AK Parti'nin aday tanıtım toplantısı için yeni tarih belli oldu. AK Parti'nin ertelenen aday tanıtım toplantısı 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.
15 Ocak 2024 Pazartesi 19:54

 
AGD’DEN MEKKENİN FETHİ PROGRAMI
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Akçaabat temsilciliği olarak ülkemizdeki tüm il ve ilçelerle aynı anda Akçaabat’ta Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi programı düzenliyoruz.
28 Aralık 2023 Perşembe 06:28

 
ALTINTEPE İSTİŞARELERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Akçaabat Belediye Başkan aday adaylı Ahmet Hüseyin Altıntepe, çalışmalarını istişare ağırlıklı olarak sürdürüyor.
23 Aralık 2023 Cumartesi 19:17

 
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ’NE TEŞEKKÜR
Akçaabat’taki okul bahçelerini gündeme getirdiğimiz ve örnek olarak da bahçesinde yaşanan bir kazayı zikrettiğimiz haberimize Akçaabat Anadolu Lisesi yönetimi büyük bir duyarlılıkla yaklaştı.
19 Aralık 2023 Salı 18:09

 
SERA LAKE CENTER&SPA’NIN AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU
Akçaabat'ta şehrin turizmine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında, daha önce Tekel binası olarak kullanılan ve sonrasında tekstil işletmesine dönüştürülen eski tekel binası,
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:01

 
AGD VE İHH’DAN FİLİSTİN İÇİN HAYIR ÇARŞISI
Filistin’de iki ayı aşkın yaşanan soykırıma tepkiler devam ediyor. AGD ve İHH Akçaabat ilçe temsilcilikleri olarak Filistin-Gazze’de yaşanan katliamlara tepki göstermek ve Müslüman kardeşlerimizin yanında olmak amacıyla 15 Aralık Cuma günü Akçaabat Atatürk parkında hayır çarşısı açtık.
17 Aralık 2023 Pazar 19:14

 
AKÇAABAT PROTOKOLÜNDEN EMNİYETİN TAŞINACAĞI BİNAYA İNCELEME
Akçaabat'ın önde gelen isimleri, bir süredir Yaylacık Mahallesi sahilinde hizmet veren polis merkezinin geçici olarak taşınacağı Akçaabatlılar Vakfı’na ait hizmet binasını inceledi.
15 Aralık 2023 Cuma 19:37

 
SPOR LİSESİ AKÇAABAT’A DEĞER KATTI
Akçaabat Belediyesince projelendirilen ve yapım işi tamamlanan Spor Lisesi, İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi olarak eğitime başladı.
21 Kasım 2023 Salı 17:30

 
Eğitim camiasında önemli değişiklik
Müdür yardımcısı olarak göreve başlayacak
14 Kasım 2023 Salı 14:31

 
“Turizm sektöründeki kayıt dışı işletmelerle şehir olarak mücadele etmeliyiz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Bahattin Çelik, kayıt dışı işletmelerin turizm sektöründeki en büyük sorun olduğunu ifade ederek, “Turizme zarar veren kayıt dışı işletmelerle şehir olarak mücadele etmeliyiz” dedi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 17:32

 
BAŞKAN EKİM SİTE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, rutin olarak gerçekleştirdiği site sakinleriyle buluşmaları kapsamında Söğütlü Mahallesi Yıldız Kent Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.
3 Kasım 2023 Cuma 19:04

 
TARİHİN İZLERİNİ AKÇAABAT’TA TAKİP EDİYORLAR
Akçaabat Belediyesi tarafından restore edilerek yeni bir turizm destinasyonu olarak Akçaabat’a kazandırılan Ortamahale ve Ortamahalle Müzesi, yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi odağı oldu.
1 Kasım 2023 Çarşamba 18:42

 
Planlarında Rekreaktif ve Rekreasyon alanları sil baştan
Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığının; Akçaabat İlçesi Yıldızlı orta mahalle sınırları içerisinde 162 ada 12 nolu parselde yapılan yapı, 163 ada 1 parseldeki 18.08.2016 tarih ve 2016-233 nolu geçici inşaat ruhsatı,163 ada 12 nolu parselde yapılan fosseptik çukuru,163 ada 1 parsel ve 162 ada 12 parselin kuzey tarafında yapılan mahmuzların (dalgakıran) ve deniz dolgusunun ve dere yatağına yapılan müdahale ile ilgili olarak yaptığımız şikâyetler sonucu kurumların vermiş olduğu görüşler,3621 sayılı Kıyı Kanunu, 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu,2872 sayılı Çevre Kanunu, diğer kanunlar ve Danıştay Altıncı Dairenin 2011/300 nolu kararı doğrultusunda verilen yapı ruhsatlarının ve tahrib
23 Ekim 2023 Pazartesi 18:03

 
CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak'tan raylı sistem açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı ve Resmi Gazete’de yayımlanan Raylı Sistem Projesi hakkında yazılı bir açıklama yapan CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Bu proje halkı kandırmak adına, yıllardır sistematik olarak gündemde tutulmaktadır.
19 Ekim 2023 Perşembe 07:44

 
AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ YILMAZ BÜYÜKAYDIN'DAN TURİZM AÇIKLAMASI
Önümüzdeki günlerde TBMM gündemine gelecek olan Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına Yönelik Düzenlemeleri de içeren Kanun Teklifi ile ilgili olarak AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
12 Ekim 2023 Perşembe 18:12

 
Bak,adaylığını açıkladı
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Akçaabat Eski İlçe Başkanı Mustafa Bak, CHP Trabzon İl Kongresinde İl Başkanlığı için adaylığını resmi olarak açıkladı.
3 Ekim 2023 Salı 18:40

 
Esnaf Odası’ndan Ahi Dede’ye ziyaret
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, 2017 yılında Türkiye’de Yılın Ahisi olarak seçilen Ali Saraç’ı hasta yatağında ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
19 Eylül 2023 Salı 21:28

 
AGD’Lİ ÖĞRENCİLER PİKNİKTE
AGD Akçaabat temsilciliği olarak verimli bir yaz dönemini geride bıraktık.
16 Eylül 2023 Cumartesi 16:23

 
CHP'DE YENİ BAŞKAN KÖROĞLU
Cumhuriyet Halk Partisi 38. Akçaabat ilçe kongresine Tek Aday Olarak Giren Avukat Emre Şahin Köroğlu kullanan Oyların Tamamını Alarak başkan seçildi
6 Eylül 2023 Çarşamba 15:12

 
BÜYÜKŞEHİR’İN PROJELERİNE MİLLETVEKİLLERİNDEN YAKIN İLGİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bir ilk olarak şehre kazandırdığı ve kısa süre içerisinde hizmete alınacak vizyon projeleri, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Mustafa Şen ve Vehbi Koç ile birlikte yerinde inceledi.
26 Ağustos 2023 Cumartesi 18:03

 
OSBÜK Başkanı Kütükçü’den TTSO’nun Su Ürünleri İhtisas OSB’si talebine destek
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükçü, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) Trabzon’da Su Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması yönündeki projesine destek vererek, “Su ürünleri, tam da ihtisas OSB ruhuna uygun bir talep. Hemen yer belirleyip talep oluşturulursa biz de OSBÜK olarak bu talebi destekleriz” dedi.
24 Ağustos 2023 Perşembe 22:12

 
BTP LİDERİ HÜSEYİN BAŞ MERSİN'DE...
Yurt turunu sürdüren BTP Lideri Hüseyin Baş, Mersin teşkilatıyla buluşmasında yaptığı konuşmada, “Bu ülkede, bu millet ecnebinin kölesi olarak çalışıyor. Bu milletin hakkı, malı mülkü ecnebiye, yabancıya peşkeş çekiliyor” dedi.
11 Ağustos 2023 Cuma 10:39

 
FINDIK FİYATI BEKLENTİLERİ KARŞILAMADI!
Geçtiğimiz yıl 54 TL olarak açıklanan fındık fiyatı bu yıl 84 TL olarak belirlendi.
8 Ağustos 2023 Salı 16:12

 
BARÜ 6. Ar-Ge Proje Pazarı başvuruları başladı
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bilim ve teknoloji tutkunlarını bir araya getirdiği “Ar-Ge Proje Pazarı” heyecanı yeniden başlıyor. Başvuruların alınmaya başlandığı organizasyonda proje özetlerinin son gönderim tarihi 8 Ekim 2023 olarak açıklandı.
2 Ağustos 2023 Çarşamba 16:22

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ PERSONEL ALACAK
Akçaabat Belediyesi Personel A.Ş. olarak, Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere; ağır vasıta şoförü alınacaktır.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 13:45

 
AKÇAABAT BELEDİYE SPOR’DAN BAŞARI
Akçaabat Belediye Spor, U11 ve U12 kategorilerinde Futbol Takımları, Trabzon İkincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.
17 Temmuz 2023 Pazartesi 13:00

 
“Demokrasi ve milli irade dışında hiçbir güce boyun eğmedik, eğmeyeceğiz”
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7’nci yıldönümünde, esnaf ve sanatkâr camiası olarak demokrasiye inançlarını bir kez daha vurguladıklarını söyledi.
15 Temmuz 2023 Cumartesi 17:04

 
Güner, Aday Olacak Mı?
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Akçaabatlı iş insanı Aslan Güner’in adı kulislerde 2024 yerel seçimleri için belediye başkan adayı olarak geçiyor.
13 Temmuz 2023 Perşembe 17:58

 
GENÇLERİN HAYALLERİNE KAVUŞMASINA DESTEK VERİYORUZ
Akçaabat Belediyesi tarafından ücretsiz olarak başlatılan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu sınavları hazırlık kursuna, gençler yoğun ilgi gösterdi.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 18:43

 
Trabzon'da Ekmeğe zam kapıda! İşte yeni Fiyat.
Vatandaşların simit zammı sonrası beklediği ekmek zammı ilk olarak Giresun'a geldi. Giresun'da 220 gr ekmek 7,5 TL olurken aynı zammın Trabzon'a geleceği öğrenildi.
8 Temmuz 2023 Cumartesi 19:50

 
“Beşikdüzü Teleferiği Trabzon turizmine çeşitlilik katacak”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, turistlerin Trabzon’da kalma süresinin uzatılması için sosyal olanakların ve eğlence imkanlarının artırılması gerektiğini belirterek, “Bu konuda yapılacak çalışmalara oda olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.
7 Temmuz 2023 Cuma 10:21

 
AGD SİYER-İ NEBİ ORTAOKUL YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) işbirliğiyle ülkemiz genelinde eş zamanlıolarak düzenlenen ‘Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Trabzon merkez ve ilçelerinde 6 Mayıs Cumartesi tarihinde gerçekleştirilmişti.
23 Haziran 2023 Cuma 21:54

 
Toprak, yaşamın ana kaynağı, "toprak ana" dertli yorgun yine de gelecekten umutlu…
Toprak ve arazi varlığımız ile ülke topraklarımızın özelliklerini ayrıntılı olarak bilmediğimiz günümüzde; "Detaylı toprak etütleri ve haritalama çalışmalarını kim yapacak, neden yapmadı, ne zaman yapılacak?"
20 Haziran 2023 Salı 20:06

 
Kara: Yeni asgari ücret ülkemize hayırlı olsun
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara net 11 bin 402 TL olarak açıklanan asgari ücretin ülkemize hayırlı olmasını diledi.
20 Haziran 2023 Salı 18:49

 
AİA Karadeniz Projesi Koordinasyon Toplantısı Samsun'da yapıldı
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinatörü olduğu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), KOSGEB Samsun Müdürlüğü, KOSGEB Sinop Müdürlüğü ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortak olarak yer aldığı Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) Karadeniz Projesi'nin Bölgesel Koordinasyon Toplantısı Samsun'da gerçekleşti.
19 Haziran 2023 Pazartesi 17:37

 
BÜYÜKŞEHİR SPORCUSU KURT AVRUPA 2.’Sİ OLDU
Trabzon Büyükşehir Belediyespor sporcusu Elif Şevval Kurt, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen U17 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 2. olarak gümüş madalya kazandı.
17 Haziran 2023 Cumartesi 18:37

 
BARÜ, TYÇ logosuna sahip 40 üniversiteden biri oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) logosu almaya hak kazanan 40 yükseköğretim kurumundan biri olarak Ankara’da düzenlenen etkinlikte yer aldı.
16 Haziran 2023 Cuma 15:41

 
Türkiye Gençlik Vakfı Akçaabat İlçe Temsilciliği İstişare Toplantısı Düzenledi.
Türkiye Gençlik Vakfı Akçaabat İlçe Temsilciliği Geleneksel Olarak Her Yaz Açmış Olacakları Yaz Okulu Tanıtımı İstişare Toplantısı Düzenledi.
15 Haziran 2023 Perşembe 17:26

 
POLİS EMEKLİLERİ 3600 DE DİRETİYOR
Geçenlerde Polis Emeklileri Derneği Trabzon Şube başkanı Dursun Ali Atmaca Bey’in davetlisi olarak düzenlemiş oldukları Genel Başkanın da katıldığı istişare toplantısına katıldım.
5 Haziran 2023 Pazartesi 20:22

 
Rektör Uzun: “BARÜ kazanımlarını el birliğiyle geleceğe taşıyor”
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, sürekli iyileştirme anlayışıyla yapılan çalışmalarla geride bırakılan 6 yılda akademik ve idari insan kaynağı sayısının alınan başarılarla orantılı olarak arttığını söyledi.
17 Mayıs 2023 Çarşamba 18:53

 
EFENDİMİZİN İZİNDE SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI BÜYÜK BİR KATILIMLA AKÇAABAT’TA YAPILDI
Anadolu Gençlik Derneği (AGD)Genel Merkezi’nce ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘’Ortaokullu Gençler Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Trabzon’umuz tüm ilçelerinde yaklaşık elli okulda 6 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirilmiştir.
11 Mayıs 2023 Perşembe 20:07

 
GELENEKSEL ÜNİVERSİTE TANITIM GEZİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK…
Akçaabat Fen Lisesi olarak geleneksel üniversite tanıtım gezimizin Yedincisini gerçekleştirdik.
11 Mayıs 2023 Perşembe 18:39

 
ORTAMAHALLE MÜZESİ’NE BÜYÜK İLGİ
Akçaabat Belediyesi tarafından Ortamahalle’de bulunan tarihi yapı aslına uygun olarak restore edilerek Akçaabat’ın turizmine kazandırıldı.
10 Mayıs 2023 Çarşamba 19:29

 
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DAN BÜYÜK BAŞARI
Trabzon Büyükşehir Belediyespor tarih yazmaya devam ediyor. Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen 2023 Taekwondo Avrupa Kulüpler Şampiyonasında finale çıkan ilk Türk takımı olmayı başaran Trabzon Büyükşehir Belediyespor sporcusu Ferhat Muhammet Saroğlu, 2. olarak şehrimize büyük gurur yaşattı.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 17:10

 
KADIN YAŞAM VE İSTİHDAM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tarafından Trabzon’da bir ilk olarak hayata geçirilen Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezi bugün düzenlenen muhteşem törenle hizmete açıldı.
29 Nisan 2023 Cumartesi 19:11

 
Onlar vaat veriyorlar temeli biz atıyoruz!.
Yaklaşık 20 yıldan beri her seçim döneminde Trabzonlu seçmenin önüne ‘dev proje’ olarak getirilen ancak bugüne kadar hiçbir şekilde yatırım programına dahi alınmayan Güney Çevre Yolu, Trabzon’da çok ilginç bir siyasi harekete yol açtı.
27 Nisan 2023 Perşembe 21:12

 
BASIN AÇIKLAMASI
Millet İttifakı olarak, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, ülkemizin ve şehrimiz Trabzon’un içinde bulunduğu sorunların farkındayız.
20 Nisan 2023 Perşembe 13:11

 
Gedikli'den Yeni Yönetim
Akçaabat İlçe Başkanı olarak atanan Erol Gedikli listesini oluşturdu.
19 Nisan 2023 Çarşamba 15:16

 
İSTİKLAL VE İSTİKBAL SEÇİMİ
Çebi; “Ortahisar İlçe Yönetimi olarak şehrimizden Cumhurbaşkanımıza en yüksek desteği vermek için e Seçimlere kadar tüm Ortahisar’ı adımlayacağız. Ulaşmadığımız ve gönlünü kazanmadığımız tek bir vatandaşımız kalmayana dek bize durmak, dinlenmek yok.” dedi.
15 Nisan 2023 Cumartesi 14:06

 
Trabzon Üniversitesi Öğrencilerinden Atıcılık Şampiyonası'nda Derece
Trabzon Üniversitesi öğrencileri Tuğba Buğur ve Osman Nuri Şentürk Üniversiteler Arası (ÜNİLİG) Atıcılık Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü oldu. Elde edilen derece Trabzon Üniversitesi’nin spor tarihine ilk atıcılık başarısı olarak kaydedildi.
14 Nisan 2023 Cuma 11:21

 
Genç, belediye meclis üyeleriyle iftarda buluştu
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, belediye meclis üyeleriyle iftar programında bir araya geldi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programına birim müdürleri ile çok sayıda meclis üyesi ailesiyle birlikte katıldı.
7 Nisan 2023 Cuma 16:10

 
MHP’DEN ÇEBİ’YE ZİYARET
Çebi: “Cumhur İttifakı olarak Çanakkale ruhu, 15 Temmuz kararlılığıyla bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız; 14 Mayıs destanını birlikte yazacağız.” dedi.
17 Mart 2023 Cuma 10:45

 
Maraş’ın Murat Amcası…
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ikincisinin yaşandığı Elbistan ilçesinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi konteyner kentler kuruyor. Kurulacak 3 bin kişilik konteyner kentlerin ilk etabı tamamlandı. Depremin ardından bölgede koordinatör belediye başkanı olarak görevlendirilen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise adeta “Kahramanmaraş’ın Murat Amcası” oldu.
2 Mart 2023 Perşembe 19:06

 
BAŞKAN EKİM’DEN 28 ŞUBAT MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Post-Modern darbe olarak nitelendirilen 28 Şubat’ın 26. Yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
27 Şubat 2023 Pazartesi 17:35

 
BARÜ’den depremzedelere psikososyal destek
Ülkemizdeki “asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen mensuplarına psikososyal destek veren Bartın Üniversitesi (BARÜ), Bartın’a gelen afetzedeler için çalışma başlattı.
22 Şubat 2023 Çarşamba 10:44

 
DEPREMZEDE YURTTAŞLARIMIZIN EMRİNE AMADEYİZ
Akçaabat Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve Türkiye’nin 10 ilinde yıkıma neden olan depremin ardından depremzedelerin yardımına koşmaya devam ediyor.
13 Şubat 2023 Pazartesi 17:22

 
Trabzon iş dünyası deprem bölgesi için seferber oldu
Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan iki büyük depremin ardından Trabzon iş dünyası depremden etkilenen bölgeler için adeta seferber oldu.
9 Şubat 2023 Perşembe 16:17

 
80. Saatte Gelen Mucize Duygulandırdı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan arama kurtarma ekipleri, Elbistan’da 80. saatte 2 kadını enkaz altından sağ olarak kurtardı.
9 Şubat 2023 Perşembe 16:07

 
Trabzon'dan deprem bölgesine 42 bin ekmek gönderildi
Türkiye'nin 4 bölgesiyle 10 il ve yüzlerce ilçesini etkileyen Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki 7,7 ve Elbistan İlçesinde 7.6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle Ülke olarak 4 derecede Yardım çağrısı yaptığımız bir dönemde Trabzon Fırıncılar Odası’ndan anlamlı Yardım devam ediyor .
8 Şubat 2023 Çarşamba 17:30

 
KURAKLIK,TEK BAŞINA GÜNAH KEÇİSİ DEĞİL!
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO)’nun kuruluş günü olan 16 Ekim, “Dünya Gıda Günü” olarak kutlanmıştı.
1 Şubat 2023 Çarşamba 11:58

 
BARÜ’nün yeni buluşu: İHA’lar için Otomatik Batarya Değiştirme Sistemi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) insansız hava araçlarının (İHA) bataryalarının taşınabilir yer istasyonları üzerinde otomatik olarak değiştirilebilmesine olanak sağlayan sistem geliştirildi.
1 Şubat 2023 Çarşamba 11:48

 
Trabzonspor transferinde Baroan hamlesi!
Süper Lig devlerinden Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Trabzonspor son olarak aradığı hücum oyuncusunu Bulgaristan'da buldu.
31 Ocak 2023 Salı 10:23

 
Başkan Eyüboğlu Açıkladı "500 Milyon Tl’nin Üzerinde Gelir Elde Ediliyor"
Başkan Eyüboğlu Açıkladı "500 Milyon Tl’nin Üzerinde Gelir Elde Ediliyor"Akçaabat Köftesi sayesinde Akçaabat doğrudan ve dolaylı olarak restoranlar, kesimhane, kasaplar, köfte üretim yerleri gibi alanlarda 1000’in üzerinde daimî istihdam oluşmaktadır.
30 Ocak 2023 Pazartesi 18:28

 
KUDÜS DAVAMIZ
Anadolu Gençlik Derneği Trabzon Akçaabat İlçe Temsilciliği her hafta geleneksel olarak düzenlediği şuur sohbetlerine devam ediyor.
28 Ocak 2023 Cumartesi 19:22

 
Emeklinin Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyesine zam belli oldu!
Milyonlarca emeklinin beklediği haber geldi. Emeklilere her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 1.100 TL olarak ödenen Bayram İkramiyesi'ne zam geliyor. 5 yıla sadece 100 TL zam yapılan bayram ikramiyelerine bu kez 900 TL zam geliyor...
19 Ocak 2023 Perşembe 17:35

 
İthalat Üreticiyi Terbiye Aracı Olarak Kullanılmakta!
TÜRK Mühendis ve Mimar Odaları Ziraat mühendisleri Odası 48’inci dönem yönetim kurulu olarak tarımsal öğrenimin başlangıcının 177’inci yıl dönümüne özel “Türkiye Tarım Sempozyumu ”düzenlendi.
19 Ocak 2023 Perşembe 17:26

 
BARÜ’nün “engelleri” aşacağı projesi tanıtıldı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) Türkiye’deki en kapsamlı tesislerden biri olarak hayata geçirilen “Engelsiz Yaşam Alanı Projesi” açılışına kısa bir süre kala özel gereksinimli bireyler, aileleri ve öğretmenlerine tanıtıldı.
17 Ocak 2023 Salı 17:38

 
TTSO üyeleri 6 belgeyi online ortamda ücretsiz alabilecek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) 6 adet resmi belgenin online olarak başvurulması halinde üyelerine ücretsiz olarak verileceğini açıkladı.
12 Ocak 2023 Perşembe 16:00

 
Türkiye Yol-İş Sendikası Trabzon 1 No.lu Şube Başkanı Belli Oldu.
Trabzon’da uzun yıllar Türk-İş İl Temsilciliği ve Türkiye Yol-İş Sendikası 1 No.lu Şube Başkanlığı görevini başarı ile yürüten Gökhan Gedikli’nin Genel Merkez Yönetiminde Sendikanın 2. Adamı olarak Türkiye Yol-iş Sendikası Genel Sekreterliği görevine getirilmesinin ardından Türkiye Yol-iş Sendikası Trabzon 1 No.lu Şube Başkanlığı görevine Ali Faiz getirildi.
12 Ocak 2023 Perşembe 14:16

 
Av. İbrahim Keskin’den Rektör Aşıkkutlu’ya Ziyaret
Sırasıyla Akçaköy Lisesi, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yavuz Metal, Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Kurucu İl Başkanlığı ve Avrasya Üniversitesi gibi kurumların ve kuruluşların kurucusu olarak aktif görev almış bulunan Av. İbrahim Keskin, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
9 Ocak 2023 Pazartesi 10:11

 
Rektör Aşıkkutlu’dan İl Müftüsü Aydın’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, kısa süre önce Trabzon İl Müftüsü olarak atanan Selami Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
7 Ocak 2023 Cumartesi 16:25

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1485 Davutpaşa Lisesi, dönemin sadrazamı Davut Paşa tarafından 'Mekteb-i Sübyan' adıyla kuruldu. Okul 1874'te Rüştiye Mektebi'ne dönüştü.
1868 Nevada Eyaleti'nde bulunan Reno şehri kuruldu.
1926 ABD'li kaşif Amiral Byrd, Kuzey Kutbu'na doğru ilk uçuşunu yaptı.
1936 Benito Mussolini, İtalya Faşist İmparatorluğu'nu ilan etti.
1936 İtalya resmen Etiyopya'yı ilhak etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur