Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ Yeşilvadi, Pınaraltı ve Sayvan’dan Aydın’a büyük destek geldi… TKDK 2024’te 248 Milyon Avro hibe dağıtacak. Azerbaycan Milletvekili Hamzayev’den Rektör Uzun’a ziyaret BTP’Lİ AYVAZ’DAN ÇOK ÇARPICI MESAJ ABD'de Hayatını Kaybetmişti DÜZKÖY’DE İNTİHAR KAĞAN MUMCU ÇAYKARA'DA
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
oda haberleri
 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret ederek, Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor Projesi hakkında bilgi verdi, ayrıca proje kapsamında üretilen ürünleri takdim etti.
26 Mart 2024 Salı 17:19

 
BARÜ’lüler doğal gölette “kano” üzerinde ders işlediler
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri sürdürülebilirlik odağında doğal yaşamın korunarak yerleşke içerisinde yağmur sularıyla oluşturulan gölette kano üzerinde ders işlediler.
8 Mart 2024 Cuma 10:08

 
ZİRAAT ODASINDAN FINDIK ÜRETİCİLERİNE TEKNİK DESTEK
Akçaabat Ziraat Odası, fındık üreticilerine yönelik gerçekleştirdiği saha ziyaretleri kapsamında, Bozdoğan Mahallesi'nde fındık üreticisi Muzaffer Gedikli'ye ait 4 yaşındaki fındık bahçesinde örnek bir uygulama gerçekleştirdi.
4 Mart 2024 Pazartesi 19:26

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN ARAZİDE ARONYA ÜRETİCİLERİNE UYGULAMALI BUDAMA EĞİTİMİ
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU eğitim ve yapılan çalışmalar hakkında şu açıklamalarda bulundular;
2 Mart 2024 Cumartesi 09:13

 
“Trabzon, küresel ısınma ve deprem kuşağının dışında olma fırsatlarını iyi değerlendirmelidir”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz, Trabzon’un önünde iki çok güçlü fırsat alanı olduğunu ifade ederek, “Bunlardan biri küresel ısınmada dünyanın en az ısınacak olan coğrafyalarından birine sahibiz.
29 Şubat 2024 Perşembe 20:39

 
DP Yomra Belediye Başkan adayı Sağıroğlu'dan TESOB'a ziyaret
Demokrat Parti (DP) Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu ve beraberindeki meclis üyesi adayları Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (TESOB) ziyaret etti.
28 Şubat 2024 Çarşamba 19:17

 
Çebi: Bin yıl unutulmayacak zulüm
Çebi: “28 Şubat, toplumun büyük bir kesiminin nefessiz bırakılmaya çalışıldığı bir süreç, bir neslin geleceğinin karartıldığı bir dönemdir. 28 Şubat, millete kin besleyen vesayet odaklarının ürünüdür.” dedi.
28 Şubat 2024 Çarşamba 10:47

 
Başkan Kara'dan Of'a ziyaret
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara, Of Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Of Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.
23 Şubat 2024 Cuma 17:45

 
ZİRAAT ODASI BAŞKANLARI AKÇAABAT ZİRAAT ODASI'NI ZİYARET ETTİ
Beşikdüzü Ziraat Odası Başkanı İlyas Al, Vakfıkebir Ziraat Odası Başkanı Muhammet Kılıç, ve Çarşıbaşı Ziraat Odası Başkanı İbrahim Öztürk, Akçaabat Ziraat Odası'nı ziyaret etti.
21 Şubat 2024 Çarşamba 16:42

 
BARÜ’lü milli güreşçi Zeynep Yetgil, Avrupa üçüncüsü oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) öğrencisi milli sporcu Zeynep Yetgil, Avrupa Güreş Şampiyonasında kadınlar 53 kiloda bronz madalya kazandı.
19 Şubat 2024 Pazartesi 19:09

 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Analizi
Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığı olarak 2024 yılı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Seçim Beyannamesinde görmek istediğimiz görüşlerimiz.
15 Şubat 2024 Perşembe 19:00

 
ÜRETİCİLERE FINDIK TARIMI HAKKINDA BİLGİ VE UYGULAMA
Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Mühendisi Mehmet Yaşar Özdemir, Çınarlık Mahallesinde bulunan Cemal Ayvaz’a ait fındık bahçesinde gerçekleştirdiği ziyarette, fındık üreticilerine faydalı bilgiler sunarak uygulamalarda bulundu.
15 Şubat 2024 Perşembe 10:30

 
TESOB ile Şekerbank arasında protokol imzalandı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile Şekerbank arasında, esnaf ve sanatkârların bankanın kredi ve diğer ürünlerinden uygun koşullarda yararlanması için protokol imzalandı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:39

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, İŞKUR şube müdürleri ve TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları, TESOB’un yürüttüğü “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ve ildeki turizme yönelik hediyelik eşya sektörüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:14

 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
" ŞUBAT AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İLE İLGİLİ YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER"
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU üreticilerimize uyarılarda bulundu, “Fındık ilçemiz için vazgeçilmez milli bir ürünümüz. Her ay olduğu gibi bu aylarda da yapmamız gereken işlemleri tekniğine uygun şekilde yapmak gerekir.
1 Şubat 2024 Perşembe 19:05

 
EYÜPOĞLU, ŞUBAT AYINDA FINDIK BAHÇESİNE YAPILMASI GEREKENLERİ AÇIKLADI
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, ilçe genelindeki fındık üreticilerine önemli uyarılarda bulundu.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:38

 
“ADIM ADIM MESLEĞE PROJESİ” KAPSAMINDA PROTOKOL İMZALANDI
Okulumuz öğrencilerinin, sanayinin yoğun olduğu illerde meslekleri hakkında ilk elden gözlem yapmalarını sağlamak, meslek alanlarındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek gelişim ve işleyiş süreçleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Akçaabat Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda Akçaabat Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve okulumuz Akçaabat MTAL arasında 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Akçaabat Kaymakamlığında düzenlenen törenle işbirliği protokolü imzalandı.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:28

 
CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Kaya'dan TESOB’a ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (TESOB) ziyaret etti.
22 Ocak 2024 Pazartesi 16:44

 
TESOB’un esnafa yönelik yabancı dil kursları büyük ilgi görüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) tarafından turizm sezonu öncesinde esnafın turistlerle daha iyi iletişim kurmasına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen yabancı dil kursları büyük ilgi görüyor.
16 Ocak 2024 Salı 10:36

 
Tiflis direkt uçuşları için görüşme gerçekleştirildi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Gürcistan’da bulunan Georgian Wings (Geosky) firması arasında Trabzon - Tiflis direkt uçuşlarının başlatılması için görüşme yapıldı.
15 Ocak 2024 Pazartesi 08:22

 
Esnaf ve Sanatkârlar Şurası İstişare Bölge Toplantısı TESOB’da gerçekleştirildi
Ticaret Bakanlığı tarafından şubat ayı içinde düzenlenmesi planlanan 6. Esnaf ve Sanatkârlar Şurası öncesinde görüş ve önerilerin görüşüldüğü Doğu Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
12 Ocak 2024 Cuma 00:14

 
Geleceğin İşleri Trabzon’da gençlere anlatılacak
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Future Skills Academy - Geleceğin İşleri Akademisi” projesi kapsamında Yenilikle Geleceğe Konferansı 11-12 Ocak tarihlerinde Trabzon’da düzenlenecek.
10 Ocak 2024 Çarşamba 17:25

 
CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Kaya'dan TTSO'ya ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.
9 Ocak 2024 Salı 17:10

 
"Yatırım ve istihdamın devamı için özel sektörün desteklere ihtiyacı var"
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezinde düzenlenen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı DOKKAF 2024, açılış töreniyle başladı.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:03

 
ZİRAAT ODASI BAŞKANI MESAJ YAYINLADI
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANI M.HİKMET EYÜPOĞLU YENİ YIL MESAJI YAYINLADI
30 Aralık 2023 Cumartesi 17:24

 
Egemen Kaynar'dan Yeni Yıl Mesajı
Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar ,Yeni Yıl Mesajı Yayınladı.
30 Aralık 2023 Cumartesi 17:06

 
ŞENTÜRK’TEN EKİM’E PLAKET
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e ilçeye verdiği hizmetlerden ötürü bir teşekkür plaketi verdi.
28 Aralık 2023 Perşembe 16:00

 
Çelebi: Asgari ücret hayırlı olsun
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 17 bin 2 liralık net asgari ücretin hayırlı olmasını diledi.
27 Aralık 2023 Çarşamba 10:24

 
TESOB’un Projesiyle Trabzon el işçiliği ahşap ürünlerde gelişiyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Uygulama Atölyesinde gerçekleştirilen eğitimlerini ziyaret etti. TESOB Başkanı Metin Kara, “Kursiyerlerimizin tasarımları ve uygulama ürünleri çok başarılı” dedi.
21 Aralık 2023 Perşembe 18:38

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASINDAN FINDIK BAHÇELERİNDE KIŞ ÖNCESİ YAPILACAK OLAN İŞLEMLER İÇİN UYARI
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU fındık üreticilerine kış öncesi uyarılarda bulunuyor.
20 Aralık 2023 Çarşamba 18:40

 
TESOB ile Açı Eğitim Kurumları arasında indirim protokolü imzalandı
TESOB- Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile Açı Eğitim Kurumları arasında TESOB üyelerine indirim olanağı sağlayan protokol imzalandı.
20 Aralık 2023 Çarşamba 18:27

 
ŞENTÜRK'TEN TÜTÜNSPOR’A ZİYARET
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk Tütünspor Kulübü’nü ziyaret etti.
19 Aralık 2023 Salı 18:14

 
YENİ OTELDE İLK TOPLANTI CEMİYET'TEN
Yeni Otelde İlk Toplantıyı Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk'ün Organizesinde Yapıldı.
16 Aralık 2023 Cumartesi 16:22

 
Pehlevan Güven Tazeledi
Cemil Pehlevan ve Ekibi Güven Tazeledi. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon şubesinin 17. Olağan genel kurulu 9-10 Aralık tarihlerinde gerçekleşti .
11 Aralık 2023 Pazartesi 11:37

 
METİN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret etti.
7 Aralık 2023 Perşembe 17:35

 
“Tiflis-Trabzon uçak seferleri için işbirliği yapılmalı”
Bir süre önce Trabzon’da açılışını gerçekleştirerek hizmet vermeye başlayan Seyir Travel ortakları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek turizm alanında yapılabilecek yeni çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.
7 Aralık 2023 Perşembe 10:56

 
AKÇAABAT’TA MEYVECİLİK GELİŞTİRİLECEK
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat Ziraat Odası ve Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde Akçaabat’ta Meyveciliğin geliştirilmesi için protokol imzalandı.
6 Aralık 2023 Çarşamba 10:20

 
AYVAZ'DAN ZİRAAT ODASINA ZİYARET
2024 yılı yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Akçaabat Belediye Başkanı aday adayı olan Savaş AYVAZ Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığına ziyarette bulundu.
30 Kasım 2023 Perşembe 18:47

 
DOKAP Başkanı Gültekin ile projeler görüşüldü
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Doğu Karadeniz Projesi bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin’i ziyaret ederek sürdürülen ve planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
30 Kasım 2023 Perşembe 17:11

 
Makine Mühendisleri Odası Başkan adayı Ufuk Bulut TTSO’yu ziyaret etti
Trabzon Makine Mühendisleri Odası (MMO) Trabzon Şube Başkan Adayı Ufuk Bulut beraberindeki heyetle birlikte Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi makamında ziyaret etti.
29 Kasım 2023 Çarşamba 18:09

 
DOKA'nın 160. Yönetim Kurulu Toplantısı Giresun'da yapıldı
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) 160'ıncı Yönetim Kurulu Toplantısı Giresun'un Piraziz ilçesinde gerçekleştirildi. Toplantıya Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi de katıldı.
28 Kasım 2023 Salı 07:22

 
Başkan Sorunları Ankara'ya Taşıdı
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk, esnafın sorunlarını Ankara’ya taşıdı.
17 Kasım 2023 Cuma 17:25

 
Başkan Çelebi’nin yönettiği panelde Trabzon’un ekonomisi konuşuldu
Trabzon Kent Sempozyumu kapsamında yöneticiliğini Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’nin yaptığı “Trabzon’da Ticaret ve Sanayi” konulu panel düzenlendi.
10 Kasım 2023 Cuma 19:34

 
“Turizm sektöründeki kayıt dışı işletmelerle şehir olarak mücadele etmeliyiz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Bahattin Çelik, kayıt dışı işletmelerin turizm sektöründeki en büyük sorun olduğunu ifade ederek, “Turizme zarar veren kayıt dışı işletmelerle şehir olarak mücadele etmeliyiz” dedi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 17:32

 
TESOB 2023 yılı Başkanlar Kurulu toplantısı yapıldı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) 2023 yılı Başkanlar Kurulu toplantısı, esnaf ve sanatkâr odası başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.
3 Kasım 2023 Cuma 09:15

 
TARİHİN İZLERİNİ AKÇAABAT’TA TAKİP EDİYORLAR
Akçaabat Belediyesi tarafından restore edilerek yeni bir turizm destinasyonu olarak Akçaabat’a kazandırılan Ortamahale ve Ortamahalle Müzesi, yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi odağı oldu.
1 Kasım 2023 Çarşamba 18:42

 
TTSO’yu ziyaret eden Çanakkale heyeti ile iş birliğikonuları görüşüldü
TTSO- Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu ve beraberindeki heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
30 Ekim 2023 Pazartesi 17:23

 
"Karabağ'ın yeniden yapılanmasında Avrupalı şirketleri değil Türk şirketlerini görmek istiyoruz"
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi ve beraberindeki işadamları heyeti, Azerbaycan Girişimciler Konfederasyonu'nu ziyaret etti, yatırım ve işbirliği olanakları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
26 Ekim 2023 Perşembe 18:09

 
Planlarında Rekreaktif ve Rekreasyon alanları sil baştan
Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığının; Akçaabat İlçesi Yıldızlı orta mahalle sınırları içerisinde 162 ada 12 nolu parselde yapılan yapı, 163 ada 1 parseldeki 18.08.2016 tarih ve 2016-233 nolu geçici inşaat ruhsatı,163 ada 12 nolu parselde yapılan fosseptik çukuru,163 ada 1 parsel ve 162 ada 12 parselin kuzey tarafında yapılan mahmuzların (dalgakıran) ve deniz dolgusunun ve dere yatağına yapılan müdahale ile ilgili olarak yaptığımız şikâyetler sonucu kurumların vermiş olduğu görüşler,3621 sayılı Kıyı Kanunu, 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu,2872 sayılı Çevre Kanunu, diğer kanunlar ve Danıştay Altıncı Dairenin 2011/300 nolu kararı doğrultusunda verilen yapı ruhsatlarının ve tahrib
23 Ekim 2023 Pazartesi 18:03

 
Ticaret turizmi geliştirilecek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi başkanlığındaki heyet, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te başta sağlık turizmi olmak üzere iş birliği konularında temaslarda bulundu.
23 Ekim 2023 Pazartesi 08:15

 
AK Parti Gençlik Kollarından TTSO’ya ziyaret
AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ile görüştü.
20 Ekim 2023 Cuma 19:34

 
TTSO üyesi firmalar Agro Batumi Fuarında tanıtıldı
TRABZON, TTSO- Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 11. Uluslararası Tarım – Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda (Agro Batumi 2023) stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı. Ayrıca sektör firmaları da fuara katılarak iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
9 Ekim 2023 Pazartesi 10:44

 
Girişimci kadınlar Trabzon’da buluştu
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) AB Bilgi Merkezi’nin, Eskişehir ve Şanlıurfa AB Bilgi merkezlerinin desteğiyle düzenlediği Girişimci Kadınlar Buluşması etkinliği gerçekleştirildi.
3 Ekim 2023 Salı 19:11

 
Ali Osman Ulusoy’u rahmetle anıyoruz
1 Ekim 2014'te vefat eden Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanlarından Ali Osman Ulusoy'u ölümünün 9’uncu yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.
2 Ekim 2023 Pazartesi 09:38

 
TTSO Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısında sektörlerin talepleri görüşüldü
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda meslek komitesi üyeleri sektörlerinin sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi.
28 Eylül 2023 Perşembe 00:04

 
Eren ve Çelebi’den Gürcistan Başkonsolosu Japaridze’ye teşekkür plaketi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon'daki görev süresi sona eren Gürcistan Başkonsolosu Gela Japaridze’ye iki ülke ilişkilerinin geliştirilmesine verdiği katkı nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim etti.
23 Eylül 2023 Cumartesi 18:23

 
Esnaf Odası’ndan Ahi Dede’ye ziyaret
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, 2017 yılında Türkiye’de Yılın Ahisi olarak seçilen Ali Saraç’ı hasta yatağında ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
19 Eylül 2023 Salı 21:28

 
Çarşıbaşı'nda davet krizi...
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın Çarşıbaşı ilçe ziyaret programına STK başkanları ve muhtarlar davet edilmedi. Çarşıbaşı Esnaf Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar, duruma çok sert tepki göstererek, “Bu yapılan Çarşıbaşı halkına büyük saygısızlıktır, halkı yok saymaktır. Sormak lazım. Bunun böyle olmasını Valilik mi istedi yoksa Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler mi? Eğer Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler bu kararı vermişse halkımız adına kendilerini kınıyoruz.” dedi.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:42

 
Milletvekili Aydın’dan TESOB’a ziyaret
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara’yı ziyaret ederek çeşitli konularda istişarede bulundu.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:09

 
Şentürk'ten yeni eğitim-öğretim yılı mesajı
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı Ali Şentürk 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.
11 Eylül 2023 Pazartesi 09:58

 
Trabzonlu Fındık Üreticisi Dikkat!
Oda Başkanı Tehlikeye Karşı Uyardı
11 Eylül 2023 Pazartesi 00:06

 
TTSO üyesi firmalar Batum İnşaat Fuarında tanıtıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 12. Uluslararası İnşaat Malzemeleri, Teknolojileri ve Gayrimenkul Fuarı’nda (Batumi Build 2023) stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı. Trabzon’daki sektör firmaları da fuara katılarak iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
8 Eylül 2023 Cuma 19:10

 
MÜSİAD Kadın Kollarından TTSO’ya ziyaret
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi Kadın Kolları üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek işbirliği konularında görüş alışverişinde bulundu.
7 Eylül 2023 Perşembe 17:34

 
TTSO’daki toplantıda Trabzon’un projeleri değerlendirildi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) düzenlenen Yatırım Koordinasyon toplantısında Trabzon’un projeleri değerlendirildi.
5 Eylül 2023 Salı 18:25

 
Başkan Çelebi, 24. Meslek Komitesi üyeleriyle turizm sezonunu değerlendirdi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’nin 24. Meslek Komitesi üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda turizm sezonunun değerlendirmesi yapıldı ve yeni sezon öncesi yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
31 Ağustos 2023 Perşembe 18:19

 
TESOB heyetinden Vali Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, beraberindeki heyetle Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
29 Ağustos 2023 Salı 15:38

 
TTSO ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.
25 Ağustos 2023 Cuma 10:19

 
OSBÜK Başkanı Kütükçü’den TTSO’nun Su Ürünleri İhtisas OSB’si talebine destek
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükçü, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) Trabzon’da Su Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması yönündeki projesine destek vererek, “Su ürünleri, tam da ihtisas OSB ruhuna uygun bir talep. Hemen yer belirleyip talep oluşturulursa biz de OSBÜK olarak bu talebi destekleriz” dedi.
24 Ağustos 2023 Perşembe 22:12

 
TTSO heyetinden Vali Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
22 Ağustos 2023 Salı 20:00

 
“Ortak girişimlerle iş kapasitemizi geliştirmeliyiz”
Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.
19 Ağustos 2023 Cumartesi 19:33

 
Sarp’ta personel sayısı artırılmalı, fiziki şartlar iyileştirilmeli
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, yaşanan büyük yoğunluk nedeniyle TIR, küçük araç ve yolcu geçişlerinde aksamalar yaşanan Sarp Sınır Kapısı’nda inceleme yaptı, yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.
17 Ağustos 2023 Perşembe 12:49

 
“Türk şirketleri Gürcistan’daki yatırımlarını artırmalıdır”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Batum temasları kapsamında Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı ve DEİK Türkiye – Gürcistan İş Konseyi Başkanı Osman Çalışkan’ı ziyaret etti.
17 Ağustos 2023 Perşembe 10:21

 
“Gürcistan’la deniz yolu bağlantımızı güçlendirmeliyiz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Gürcistan’ın Batum kentinde iki ülke arasındaki deniz bağlantılarının güçlendirilmesi konusunda temaslarda bulundu.
14 Ağustos 2023 Pazartesi 15:12

 
Vali Ustaoğlu’ndan TTSO’ya veda ziyareti
11.08.2023, TRABZON, TTSO – Balıkesir Valiliği görevine atanan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na (TTSO) veda ziyaretinde bulundu.
12 Ağustos 2023 Cumartesi 19:42

 
BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM’DEN AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINA ZİYARET
Akçaabat Belediyesi Belediye Başkanı Osman Nuri EKİM ve Akçaabat Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Erhan NADİR Beyler Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret ettiler.
11 Ağustos 2023 Cuma 18:57

 
BAŞKANLAR ULAŞIMI KONUŞTU
Akçaabat Belediye başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Şoförler odası başkanı Ali Şentürk , Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tulaş başkanı Fatih Bayraktar, ve Akçaabat Şoförler odası yönetim kurulu üyeleri Akçaabat’ın ulaşım sorununu konuştular.
10 Ağustos 2023 Perşembe 17:50

 
Başsavcı Çelikkol’dan TTSO’ya veda ziyareti
Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na veda ziyaretinde bulundu.
10 Ağustos 2023 Perşembe 08:02

 
MHP heyetinden TTSO’ya ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.
8 Ağustos 2023 Salı 16:20

 
TTSO’yu ziyaret eden DOKA heyetiyle projeler değerlendirildi
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Kemal Akpınar, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti.
8 Ağustos 2023 Salı 10:46

 
TTSO’nun Trabzon Sağlık Turizmi projesinin 3 yıllık yol haritası belirlendi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından yürütülen Trabzon Sağlık Turizmi Projesi kapsamında İhtiyaç Analizi faaliyeti tamamlandı.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 18:21

 
Milletvekili Büyükaydın’dan TTSO’ya ziyaret
AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
4 Ağustos 2023 Cuma 19:56

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI ÖZEL 7M HASTANESİ İLE ANLAŞTI
Akçaabat İlçemizde hizmet veren Özel 7M Hastanesi Hastane Müdürü H. Birol TEKİN ve Kurumsal Tanıtım ve Pazarlama Sorumlusu Necmiye TİRYAKİ Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU ve Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Veysel BAKİ beyleri ziyaret ederek hastanenin faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundurlar.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 12:54

 
“Turizm sektöründe geç kalmadan eylem planımızı oluşturmalıyız”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) otel, pansiyon, yurt ve danışmanlık firmalarından oluşan 25’inci Meslek Komitesinden meclis üyesi olan Hamit İnan, turizm sektörünün beklentilerini, taleplerini ve çözüm önerilerini dile getirdi.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 12:48

 
Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile American Life Dil Okulları arasında indirim anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre TESOB üyeleri ve çocukları, yabancı dil eğitimini yüzde 50’ye varan oranlarla indirimli alabilecek.
27 Temmuz 2023 Perşembe 17:16

 
2023 YILI TRABZON İL VE İLÇELERİNDE FINDIK HASAT TARİHLERİ BELLİ OLDU
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU 2023 yılı fındık hasadı ve uyulması gereken kurallar hakkında açıklamalarda bulundu.
26 Temmuz 2023 Çarşamba 18:41

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞININ 2023 YILI FINDIK ALIMI FİYAT BEKLENTİSİ
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU hasat dönemi yaklaşan yeşil altın fındık için fiyat beklentileri hakkında açıklamalarda bulundu; “ üreticilerimiz bir yıl boyunca yoğun emek harcayarak yeni bir hasat sezonuna başlayacaklardır.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 18:30

 
“Uzungöl özel turizm alanı statüsünde yönetilmeli, karmaşaya son verilmelidir”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve beraberindeki heyet, Uzungöl’de turizmcilerle bir araya geldi, talepleri ve çözüm önerilerini dinledi.
17 Temmuz 2023 Pazartesi 12:46

 
“Demokrasi ve milli irade dışında hiçbir güce boyun eğmedik, eğmeyeceğiz”
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7’nci yıldönümünde, esnaf ve sanatkâr camiası olarak demokrasiye inançlarını bir kez daha vurguladıklarını söyledi.
15 Temmuz 2023 Cumartesi 17:04

 
TTSO Başkanı Çelebi’den 15 Temmuz mesajı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin Türk milletinin demokrasi ve milli iradeden başka hiçbir seçeneğe boyun eğmeyeceğini bir kez daha dünyaya gösterdiğini söyledi.
14 Temmuz 2023 Cuma 16:59

 
BAŞKAN SİVRİKAYA’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya , '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün dördüncü yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından kalkışılan hain darbe girişimini bir kez daha nefretle kınadı.
14 Temmuz 2023 Cuma 16:47

 
TTSO üyesi firmalar Expo Med Batum fuarında tanıtıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından 4. Uluslararası Tıbbi Cihaz, Ekipman ve Sağlık Turizmi Fuarı EXPO MED Batum’da stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı.
13 Temmuz 2023 Perşembe 17:40

 
TESOB ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Denetim Ekipleri, turizm sezonunda denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
13 Temmuz 2023 Perşembe 17:34

 
Fındık hasatında önemli uyarı.Kalite ve gelir için bu şart!
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU yaptığı açıklama da;“yıl boyunca üreticilerimizin fındık bahçelerinden yüksek verim elde etmek için büyük gayretlerle budama, gübreleme, bahçe temizliği, zararlılarla mücadele gibi üretimde yapılması gereken aşamaları yaptılar ve hasat dönemine yaklaşmış bulunmaktadırlar.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 18:33

 
TTSO’nun Mobilya Kümelenmesi projesi sektörü büyütecek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Mobilyacı İşadamları Derneği (MOBİAD) tarafından şehrin mobilya üretimindeki ve ihracatındaki kapasitesini artırmayı amaçlayan Mobilya Kümelenmesi UR-GE Projesi’nin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
11 Temmuz 2023 Salı 11:28

 
“Beşikdüzü Teleferiği Trabzon turizmine çeşitlilik katacak”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, turistlerin Trabzon’da kalma süresinin uzatılması için sosyal olanakların ve eğlence imkanlarının artırılması gerektiğini belirterek, “Bu konuda yapılacak çalışmalara oda olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.
7 Temmuz 2023 Cuma 10:21

 
TMMOB Ziraat Mühendisleri basının karşısına geçti
TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Cemil Pehlevan ve Trabzon Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Erol Sayın, Trabzon Basını ile bir araya geldi.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 19:06

 
TTSO ile Avrasya Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Avrasya Üniversitesi arasında üniversite – sanayi iş birliğini geliştirmek ve diğer konularda ortak çalışmalar yapmak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 18:50

 
Azerbaycanlı acentelere Trabzon’un sağlık turizmi olanakları tanıtıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından başlatılan sağlık turizmi çalışmaları kapsamında Azerbaycan’dan gelen turizm acentelerine, Trabzon’un sağlık turizmi olanakları tanıtıldı, ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi.
3 Temmuz 2023 Pazartesi 19:22

 
TESOB camiası bayramlaştı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde (TESOB) Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.
29 Haziran 2023 Perşembe 14:10

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur