Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
mesleki haberleri
 
AKMESTEK ÖĞRENCİLERİNİN BÜYÜK SATRANÇ ÇEKİŞMESİ
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri arasında gerçekleştirdiği Ramazan Satranç Turnuvası sona erdi. Turnuvanın galibi Mirhan Hacısalihoğlu oldu.
8 Nisan 2024 Pazartesi 17:13

 
GURURLANDIRAN BAŞARI
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Aytaş Sepetçi, Türkiye Şampiyonası'nda zirveye çıktı.
13 Şubat 2024 Salı 12:00

 
MESLEKİ EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN ZİYARET
Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta, öğrencilerin mesleki eğitimlerini gerçekleştirdikleri işyerlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
22 Aralık 2023 Cuma 17:26

 
SOSYAL GÜVENLİK VAZGEÇİLMEZ BİR HAKTIR
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, sosyal güvenlik sisteminin, vatandaşlara hayatları boyunca sağlık hizmeti vermeyi ve asgari bir gelir düzeyi sağlamayı ve kişilerin yaşlılık, hastalık, malullük, işsizlik, iş kazaları gibi çeşitli nedenlerle çalışamadıkları dönemlerde onları korumayı ve bu risklerden doğan zararları gidermeyi amaçlayan sistem olduğunu ifade ederek, bireylerin karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayan politika ve sistemler bütünü olduğunu söyledi.
22 Eylül 2023 Cuma 17:51

 
TÜGVA'DAN İSTİŞARE TOPLANTISI
Akçaabat’taki sivil toplum kuruluşlarının organize ettiği istişare toplantısı bugün Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi.
16 Eylül 2023 Cumartesi 16:38

 
Borsa İstanbul MTAL Mesleki Tanıtım Günleri başladı
Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) yönetiminde yer aldığı Trabzon Ortahisar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Mesleki Tanıtım Günleri başladı. Etkinlikte öğrenciler eğitim gördükleri alanlarda yaptıkları çalışmaları sergiledi.
19 Mayıs 2023 Cuma 16:22

 
Trabzon Üniversitesi “Lisede Kariyer Günleri” Etkinliği Gerçekleştirdi
Trabzon Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki protokol kapsamında Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Koordinatörlüğü’nde gerçekleşen “Lisede Kariyer Günleri” etkinliklerinin on üçüncüsü Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.
27 Nisan 2023 Perşembe 21:02

 
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Fabrika Gibi
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Deprem Bölgesine Destek
10 Şubat 2023 Cuma 19:28

 
“Trabzon’da tekstil ve ayakkabı sektöründe istihdam açığı var
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Celal Çağatay Saka, Trabzon’da ayakkabı ve tekstil imalatı sektöründe istihdam açığı bulunduğunu belirterek, “Mesleki eğitim, sanayinin artan ve çeşitlenen insan kaynakları ihtiyaçlarını yeterince karşılayamamaktadır. Bu konuda mutlaka çeşitli projelerle sektöre istihdam takviyesi yapılmalıdır” dedi.
4 Şubat 2023 Cumartesi 18:21

 
Akçaabat'ta "Meslekte Bir Gün" Projesi
Akçaabat Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde (MTAL) “Meslekte Bir Gün” projesi gerçekleştirildi.
12 Ocak 2023 Perşembe 16:02

 
Erasmus Akreditasyonu 2022 Mesleki Eğitim Konsorsiyum Hazırlık Süreci Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus Akreditasyonu Mesleki Eğitim kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumuna katılmaya hak kazanan kurumlar bir araya geldiler.
23 Aralık 2022 Cuma 19:24

 
Herkes için Sosyal Güvenlik
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, sosyal güvenliğin bireylerin tüm yaşamları boyunca karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayarak koruyan politika ve sistemler bütünü olduğunu söyledi.
2 Kasım 2022 Çarşamba 15:11

 
AKÇAABAT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞÜRENCİLERİ ÜRETİME KATKI SAĞLIYOR.
Akçaabat mesleki ve teknik anadolu lisesi öğrencileri hem öğreniyor hem de üretime katkı sağlayıp harçlıklarını çıkarıyor.
19 Ekim 2022 Çarşamba 17:48

 
BARÜ, üniversite tercih döneminde rekor sayıda kişiye ulaştı
Bartın Üniversitesi (BARÜ), yüz binlerce kişinin mesleki seçimlerine destek olmak için başlattığı “Dijital Rehberlik” ile farklı mecralardan aday öğrenciler ve ailelerini bilgilendiren tanıtım faaliyetlerinde bulundu.
6 Ağustos 2022 Cumartesi 15:26

 
Meslek okulları fuarı açıldı.
Akçaabat’taki altı meslek okulunun ortaklaşa düzenledikleri ‘’mesleki kariyer günleri ‘’ adlı fuar Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi bahçesinde açıldı.
10 Mayıs 2022 Salı 18:19

 
Kütüphaneler Haftası Kutlandı
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Kütüphaneler Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.
31 Mart 2022 Perşembe 21:40

 
AKÇAABAT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İL BİRİNCİSİ OLDU
AKÇAABAT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ SPORCULARI İL BİRİNCİSİ OLDU
1 Aralık 2021 Çarşamba 18:03

 
AKÇAABAT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 50 AR-GE OKULUNDAN BİRİ OLDU
İLÇEMİZ AKÇAABAT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 50 AR-GE OKULUNDAN BİRİ OLDU
19 Ekim 2021 Salı 18:14

 
Bartın Üniversitesi ile TPAO “Filyos Vadisi” odağında iş birliğine gidiyor
Bartın Üniversitesi ile Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) arasında öğrencilerin mesleki yeterliliklerinin geliştirilmesi noktasında protokol imzalanarak, Filyos Limanı odağında proje bazlı çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.
21 Ağustos 2021 Cumartesi 10:29

 
Öğrenciler “Mesleki Söyleşiler” ile geleceğe hazırlanıyor
Bartın Üniversitesi Ulus Meslek Yüksekokulu’nun geleneksel hale getirdiği “Mesleki Söyleşiler” etkinlikleriyle öğrenciler alanında uzman iş insanları ve akademisyenlerle bir araya geliyor.
30 Mart 2021 Salı 16:56

 
Meslek Liselerinin Kalitesi “Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi” İle Artıyor
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yılmaz Aydın Okuldaki Çalışmalar Hakkında Şu İfadelere Yer Verdi.
29 Mart 2021 Pazartesi 19:19

 
ÖRS'TEN OKUL AÇIKLAMASI
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin başka bir okula taşınması kararına ilişkin bir basın açıklaması yaptı.
15 Eylül 2020 Salı 17:58

 
Ortahisar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencileri meslek sahibi yapıyor
Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan, mesleki eğitim ile reel sektörü birbirine entegre edecek Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında özel program ve proje uygulayan okullar arasında yer alan Ortahisar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, avantajlı eğitim programı, staj ve okul sonrası imkanlarıyla öğrencilerini bekliyor. Mezun olan öğrencilerin diplomaları meslekleri oluyor, erkenden iş ve çalışma hayatına atılıyorlar.
5 Ağustos 2020 Çarşamba 17:24

 
AKÇAABAT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
AKÇAABAT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
13 Temmuz 2020 Pazartesi 17:27

 
AKÇAABAT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
AKÇAABAT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
2 Temmuz 2020 Perşembe 18:16

 
AKMESTEK SORUMLULUK ÜSTLENMEYE DEVAM EDİYOR
Akçaabat mesleki ve teknik Anadolu Lisesi tarafından dönüşümlü olarak, öğretmen, teknisyen ve hizmetlilerin toplamda 65 personel, 8 eski mezun ve daha önce okulda çalışıp başka okullara giden 7 öğretmenin katkıları ile toplam 5500 Siperlik maske, ve 2500 bez maske üretilerek dağıtımı yapılmıştır.
22 Mayıs 2020 Cuma 17:01

 
AKÇAABAT BELEDİYESİNDEN SİPERLİK MASKE ÜRETİMİNE DESTEK
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; koronavirüsle mücadele kaplamında birlikte çalışma yürüterek 2500 adet yüz koruyucu siperlik maske üretti.
21 Nisan 2020 Salı 17:51

 
AKÇAABAT ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ "EĞİTİYOR VE ÖĞRETİYOR"
Akçaabat Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turizm ve Otelcilik Sektörüne kalifiye personel yetiştiren bir okuldur.
11 Mart 2020 Çarşamba 17:48

 
SGK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN BASIN BİLDİRİSİ
Bildiğiniz gibi sosyal güvenlik; bireylerin tüm yaşamları boyunca karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayarak koruyan politika ve sistemler bütünüdür.
10 Aralık 2019 Salı 10:44

 
Engelsiz Eğitim.
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Engelli Öğrencilerin Eğitim ortamından azami derecede faydalanabilmesi için okul personeli, öğretmen ve öğrencilerinin gayretli çalışması ile düzenlemeler yapılıyor.
29 Kasım 2019 Cuma 15:11

 
Mesleki Eğitim Merkezlerinden Lise Diploması
Mesleki Eğitim Merkezlerinden fark dersleri almak suretiyle lise diploması sahibi olabilecekler.
26 Eylül 2019 Perşembe 17:46

 
ÖĞRENCİLER MESLEKİ YETERLİLİK TESTİNDEN GEÇİYOR.
Milli Eğitim Bakanlığının projesi olan mesleki yeterlilik testi pilot bölge olarak seçilen Trabzon merkez ve ilçelerinde başladı.
25 Eylül 2019 Çarşamba 19:32

 
ESKİ MEZUNLAR İLK KEZ BİR ARADA
Akçaabat mesleki ve teknik anadolu Lisesi mezunları ile buluştu.
15 Haziran 2019 Cumartesi 12:32

 
Trabzonlu liseliler su tüketiminden tasarruf eden proje ile ödül aldı
Milli Eğitim Bakanlığı onayı ile gerçekleştirilen “Yarını İnşa Et” projesi kapsamında; Trabzon Düzköy Nazım Kayhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, “Su ve Sabuna Teknoloji ile Dokun” projeleri ile ödüle layık görüldü.
29 Mayıs 2019 Çarşamba 13:17

 
MESLEK FUARI VE KARİYER GÜNLERİ BAŞLADI
Akçaabat Meslek liselerinin katılımıyla Meslek fuarı ve kariyer günleri Akçaabat mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde başladı.
16 Nisan 2019 Salı 18:11

 
AKÇAABAT'TA KAN BAĞIŞ KAMPANYASI
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kan bağış kampanyası Düzenledi.
9 Nisan 2019 Salı 18:54

 
ANADOLU LİSESİNDE MESLEKİ EĞİTİM SEMİNERİ
Akçaabat Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik mesleki eğitim semineri okul konferans salonunda yapıldı.
20 Aralık 2018 Perşembe 17:32

 
Usta öğretici oldular
Mesleki eğitim merkezinde eğitimlerini tamamlayan ustalar, “usta eğitici” belgelerini aldılar.
6 Aralık 2018 Perşembe 19:20

 
Eğitimcilerimiz Almanya’da
Çarşıbaşı Milli Eğitim Müdürlüğü’nün proje sahibi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Trabzon, Şehit Ünal Bıçakçı, Çarşıbaşı ve Akçaabat liseleri ile Şalpazarı Çok programlı Anadolu Lisesi’nin konsorsiyum ortağı olduğu “Güvenli Okullar, Güvenli Eğitim, Güvenli Gelecek” isimli proje kapsamında 10 öğretmenden oluşan kafile Almanya’ya gitti.
20 Kasım 2018 Salı 18:46

 
Oto galericileri yeterlilik belgelerini aldı
Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Mesleki Yeterlilik Belgesi Takdim Töreni Trabzon’da gerçekleştirildi.
22 Ekim 2018 Pazartesi 17:42

 
İMKB'DE ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ ÇALIŞMASI
Akçaabat İMKB Anadolu Lisesinde Mesleki çalışma Programımızdan,Öğretmenlik Mesleği Genel Yeterlilikleri hakkında bilgilendirme ve yeterlikler bağlamında mesleki gelişim imkânlarının tartışılması kapsamında “ Öğretmenlik Mesleği” konulu çalışma okulumuz Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Şahin IŞIK liderliğinde gerçekleştirildi.
11 Eylül 2018 Salı 20:32

 
MESLEKİ EĞİTİMDE SINAVLAR DEVAM EDİYOR
Akçaabat Mesleki Eğitim Merkezi 19 06 2018 ile 29 06 2018 tarihleri arasında yapılan kalfalık ve ustalık sınavlarında 188 Kalfa adayı 94 Usta adayı sınavlarını yapmaya devam etmektedir
28 Haziran 2018 Perşembe 18:07

 
El emeği göz nuru eserler sergileniyor
Mesleki eğitim kurslarına özel önem veriyoruz
8 Haziran 2018 Cuma 16:49

 
Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezun Verdi.
Akçaabat Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turizm Lisesi 19. dönem mezunlarını verdi.
6 Nisan 2018 Cuma 20:34

 
Trabzon Yeşilay Cemiyeti Çok Aktif
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi, Of Yakup Türköz Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri ile bir araya geldi.
9 Mart 2018 Cuma 10:00

 
MESLEKİ EĞİTİM EĞİTİYOR
Akçaabat Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Şubat dönemi sınavlarında 210 aday Kalfalık ve Ustalık sınavlarına girmiştir.
26 Şubat 2018 Pazartesi 17:04

 
Trabzon'da okulun sınıf kapıları Türk bayrağı motifi ile boyandı
TRABZON’da, 'Zeytin Dalı Harekatı’nı yürüten askerlere destek amacıyla, Şehit Ünal Bıçakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, okul yönetimi, öğretmenler ve personel, 24 sınıfının kapısını Türk bayrağı motifi ile boyadı.
8 Şubat 2018 Perşembe 00:32

 
MESLEKİ EĞİTİMDE USTALIK SINAVLARI DEVAM EDİYOR
Akçaabat Mesleki ve Eğitim Merkezinden Yapılan Açıklamada Şubat 2018 dönemi kalfalık ve ustalık sınavlarına başlamış ve devam etmektedir.
31 Ocak 2018 Çarşamba 20:03

 
SAĞLIK PROJESİNE YOĞUN İLGİ
Sağlık projesi ilgi gördü.Akçaabat İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “ ilk yardım sertifikalı” kişi sayısını arttırmak amacıyla proje hazırladı.
14 Aralık 2017 Perşembe 18:44

 
Belge Yoksa İşte Yok!
Mesleki Eğitim Merkezine Nakiller Devam ediyor.
28 Eylül 2017 Perşembe 19:23

 
Hurdadan Engelli Aracı Ürettiler
Akçaabat Mesleki Eğitim Merkezi öğretmenleri, hurdadan topladıkları malzemelerle güneş enerjisiyle çalışan engelli aracı üretti.
26 Eylül 2017 Salı 18:52

 
Ziraat Odası Başkanı Öğrencilerle Fidan Dikti.
İlk olarak, geçtiğimiz hafta içerisinde Orman İşletme Bölge Müdürlüğü tarafından gönderilen ağaç fidelerini 17 Şubat Anadolu Lisesi bahçesine okul öğrencileri ile birlikte diken Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, bugün de Akçaabat Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi bahçesine fide dikimi yaptı.
30 Mayıs 2017 Salı 16:19

 
Atletizm'de Başarı
Akçaabat Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler-A- Atletizm Takımı, Trabzon birincisi olarak ilimizi temsilen, 11 il takımından oluşan grup yarışmaları için gittiği Sivas'ta takım halinde 3.oldu. Atletizm yarışmalarında branşları ve aldıkları madalyalar şu şekildedir.
12 Mayıs 2017 Cuma 20:15

 
Akçaabat 1.oldu
Erzurum’da yapılan 48. TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri arası proje yarışmaları bölge finalinde ilçemizden İMKB Anadolu Lisesi, Akçaabat Anadolu Lisesi ve Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katıldı.
4 Nisan 2017 Salı 21:20

 
Akçaabat mesleki eğitimde merkezinden çağrı.
Akçaabat Mesleki Eğitim Merkezinde Çıraklık kayıtları devam ediyor.
17 Ağustos 2016 Çarşamba 19:57

 
Halk Eğiitimden Eğitim Seferberliği
Yediden yetmişe tüm halka pek çok alanda kurs açarak, hizmet veren Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde,mesleki ve teknik, sosyal, kültürel ve okuma yazma kursları açılmaktadır.
23 Şubat 2016 Salı 19:28

 
İlkyardım Eğitim Merkezi açıldı
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında milli eğitim kurumları içerisinde Türkiye’nin ilklerinden biri olan “İlk Yardım Eğitim Merkezi” Ortahisar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açıldı.
17 Şubat 2016 Çarşamba 00:11

 
Mesleki Eğitimde Kayıtlar Devam etmektedir.
Akçaabat Mesleki Eğitim Merkezinde Eğitimlerine katılmak isteyenler için Kayıtları Devam Etmektedir.
19 Ocak 2016 Salı 18:20

 
Müdür Durukan göreve başladı...
Akçaabat Mesleki Eğitim merkezi müdürlüğüne atanan İbrahim Durukan göreve başladı.
8 Nisan 2015 Çarşamba 18:24

 
Ahmet Musaoğlu,İnsanlık Tarihi Konferansı verdi
Ahmet Musaoğlu,Trabzon Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde İnsanlık Tarihi Konferansı verdi
5 Aralık 2014 Cuma 12:28

 
Trabzon Mesleki Eğitimde Dev İşbirliğini Sürdürüyor
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Trabzon’daki mesleki ve teknik eğitim okul/kurumları ile özel sektör arasında teknoloji transferi yapılmasına ait esasları düzenleyen çerçeve protokol yenilenerek süresi uzatıldı.
14 Nisan 2014 Pazartesi 21:06

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur