Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
KAĞAN MUMCU SORUYOR? MUHTARLARLA TOPLANTI MÜSİAD’DAN ÇELENK’E ZİYARET ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM BARÜ, dünyanın en iyi genç üniversiteleri arasında Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor! HER ZAMAN HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ BİLİM FUARINA ADAVET Dr.Mustafa Çankaya’dan Büyükşehirde sorular ve talep YILDIZLI DAHA YEŞİL OLACAK BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAŞKAN GENÇ'TEN ANNELER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET Çebi’den Anneler Günü mesajı "OLİ" AKÇAABAT’TA SPOR VE AHLAKI ANLATTI ACISU MUHTARINDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET AKÇAABAT’TA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YENİ BİR ADRES KIZILAY AĞAÇLI ORTAOKULUNA KIYAFET DESTEĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM Koç,Şevket Çelik’in açıklamalarına tepki gösterdi. İYİ PARTİ AKÇAABAT İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
 
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
 
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
kesim haberleri
 
TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin uyguladığı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen ‘Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor’ projesi kursiyerleri Ankara ve Konya’da sektör temsilcilerini ziyaret etti. Kursiyerler, CNC makinesi, lazer kesim makinesi ve UV baskı makinesi üzerinden ahşap hediyelik eşya imalatı yapan firmaların çalışmalarını inceledi.
30 Nisan 2024 Salı 18:29

 
Çebi: Bin yıl unutulmayacak zulüm
Çebi: “28 Şubat, toplumun büyük bir kesiminin nefessiz bırakılmaya çalışıldığı bir süreç, bir neslin geleceğinin karartıldığı bir dönemdir. 28 Şubat, millete kin besleyen vesayet odaklarının ürünüdür.” dedi.
28 Şubat 2024 Çarşamba 10:47

 
Cumartesi Günleri Kütüphane Kapalı Olur mu?
Akçaabat’ta özellikle çalışan kesim ve hafta içi okula giden öğrencilerin hafta sonu ders çalışmak ve kitap okumak için tercih ettiği Akçaabat İlçe Halk Kütüphanesinin,
23 Ekim 2023 Pazartesi 17:35

 
BÜYÜKŞEHİR’İN VİZYON PROJESİ GANİTA YAZA DAMGA VURDU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun hayata geçirdiği Ganita-Faroz Sahil Düzenlemesi, şehrin yüz akı projeleri arasına adını yazdırırken, her kesim tarafından takdirle karşılanmaya devam ediyor.
30 Eylül 2023 Cumartesi 16:28

 
AKÇAABAT SPOR MERKEZİ VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE
Mülkiyeti Akçaabat Belediyesi’ne ait eski Belediye binasında bulunan düğün salonu, tadilat edilerek her kesime hitap edebilecek ‘Çok Amaçlı Spor Merkezi’ne dönüştürüldü.
20 Eylül 2023 Çarşamba 18:15

 
Akçaabat’ta asfalta devam
Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin birçok mahallesindeki yol kesimlerinde asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor.
22 Ağustos 2023 Salı 20:25

 
Trabzon, Artvin, Riz, Gümüşhane,Giresun Ve Birçok İl İçin Uyarı! Aman dikkat!
İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yerel kuvvetli yağış bekleniyor.
10 Haziran 2023 Cumartesi 18:06

 
AKÇAABAT’TA TAM DONANIMLI SPOR MERKEZİ ÇOK YAKINDA HİZMETTE
Mülkiyeti, Akçaabat Belediyesi’ne ait olan eski Belediye binasında bulunan düğün salonu, tadilat edilerek her kesime hitap edebilecek ‘Çok Amaçlı Spor Merkezi’ne dönüştürülüyor.
1 Haziran 2023 Perşembe 17:06

 
GANİTA AKŞAMLARI BİR BAŞKA OLUYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ganita muhteşem güzelliğiyle herkesi büyülerken, gerçekleştirilen etkinlikler de her kesim tarafından yoğun ilgi görüyor.
25 Mayıs 2023 Perşembe 08:06

 
Başkan Eyüboğlu Açıkladı "500 Milyon Tl’nin Üzerinde Gelir Elde Ediliyor"
Başkan Eyüboğlu Açıkladı "500 Milyon Tl’nin Üzerinde Gelir Elde Ediliyor"Akçaabat Köftesi sayesinde Akçaabat doğrudan ve dolaylı olarak restoranlar, kesimhane, kasaplar, köfte üretim yerleri gibi alanlarda 1000’in üzerinde daimî istihdam oluşmaktadır.
30 Ocak 2023 Pazartesi 18:28

 
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!
Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde yarın sabah saatlerinde başlayacak kuvvetli yağışın cuma günü etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.
26 Ekim 2022 Çarşamba 15:49

 
AKÇAABAT KÜLTÜR MERKEZİNİN TEMELİ ATLDI
Akçaabat Belediyesi tarafından Akçaabat Söğütlü Mahallesi Sahil kesimine yapılan Kültür Merkezi inşaatının temeli atıldı.
28 Eylül 2022 Çarşamba 17:05

 
Tonya Festivale Hazırlanıyor
Trabzon’da adı Osmanlı Salnamelerinde de geçen ve ünü Türkiye’de her kesim tarafından bilinen Tonya Tereyağı için düzenlenecek festival 27 Mayıs’ta başlıyor. 15 sanatçının sahne alacağı festivallin tanıtımı bugün yapıldı.
24 Ağustos 2022 Çarşamba 16:20

 
Genç, Akoluk Kurban Kesim ve Satış Alanını inceledi!
Ortahisar Belediyesi yaklaşan kurban bayramı öncesi belirlenen kesim ve satış yerlerindeki hazırlıklarını tamamlayarak kullanıma hazır hale getirdi. Akoluk Mahallesi’nde Trabzon’un en büyük kurban satış ve kesim alanında incelemelerde bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, hayvan besicileriyle bir süre sohbet etti. Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi’nin kurban bayramında yoğunluğu önlemek ve vatandaşların kurban ibadetini kolay bir şekilde yerine getirebilmesi için 1 adet büyükbaş satış alanı, 1 adet küçükbaş satış alanı ile 19 adet kurban kesim alanı oluşturduğunu dile getirdi.
29 Haziran 2022 Çarşamba 18:46

 
MEZUNİYET TÖRENLERİ
Hemen, hemen her kesimden insan, “geçmişte şu şöyleydi bu böyleydi şimdi bak ne hallere düştük” gibi kelimeler kullanır.
15 Haziran 2022 Çarşamba 10:49

 
Bartın Üniversitesinin de paydaşı olduğu “Karadeniz Siber Güvenlik Zirvesi” başladı
Bartın Üniversitesinin de paydaşı olduğu, siber güvenlik ekosisteminin geliştirilmesi kapsamında kamu kesimi, özel sektör, STK'ler ve akademik camianın bir araya getirildiği “Karadeniz Siber Güvenlik Zirvesi” Zonguldak’ta başladı.
14 Mayıs 2022 Cumartesi 08:02

 
“SCOOTER” Tehlike Saçıyor
Son zamanlarda her kesimden insanın da gözlemlediği gibi her yerde rastladığımız ama bir çoğumuzun da ne olduğunu bilmediği yanımızdan son hızla geçen geçtiğinde de bizleri korkutan ve hoplatan “SCOOTER” lar türedi etrafımızda.
9 Nisan 2022 Cumartesi 14:48

 
Doğu Karadeniz ve güneybatı kesimleri için fırtına uyarısı
Doğu Karadeniz kıyılarında fırtına, güneybatı kesimleri ile Konya, Karaman ve Aksaray'da kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor.
4 Nisan 2022 Pazartesi 18:14

 
KIRSAL KALKINMADA KADININ ROLÜ
Kırsal kalkınma çalışmaları, kırsal alanda yaşayanların gelirlerini ve refah seviyelerini artırmak, sosyal ve kültürel gelişmelerine katkıda bulunmak, kır-kent arasındaki farklılığı azaltarak kırsal kesimde kendi kendine yeten yaşanabilir alanlar oluşturmak ve yaşam seviyelerini iyileştirmek gibi gerekçelerle yapılmaktadır.
28 Şubat 2022 Pazartesi 17:12

 
“Benim de bir fikrim var”
Bartın Üniversitesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ihtisas odaklı akıllı teknolojiler alanındaki tematik Ar-Ge Proje Pazarı etkinliğine, Türkiye’nin farklı illerinden lise ve üniversite öğrencilerinin yanı sıra “Benim de bir fikrim var” diyen her kesimden katılımcılar tarafından yüzlerce başvuru yapılmıştır.
24 Ekim 2021 Pazar 14:35

 
Dr. Adnan Günnar; Trabzon’un Et kombinası Akçaabat’ta Tamamlanıyor
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar; “Doğu, Orta ve Batı Karadeniz’in tek et kombina merkezi olma özelliğine haiz tesisimizde, günlük 70 Büyükbaş ve 200 Küçükbaş hayvan kesim kapasitesine sahip olacak olan Kombina Merkezimiz hızlı bir şekilde tamamlanıyor.
7 Eylül 2021 Salı 16:07

 
İMAMOĞLU: “BALKANLAR’DA GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Balkanlar’da kurban kesim organizasyonu gerçekleştirdi. Üsküp ile Saraybosna’da 50 büyükbaş ve 300 küçükbaş hayvanın kesildiği organizasyonda, kurban etleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Başkan İmamoğlu, kardeş Balkan coğrafyasında gönüller yapmak istediklerini söyledi.
23 Temmuz 2021 Cuma 20:26

 
Kursa katılın, aile ekonominize destek olun!
Arıcılık ve kurban kesim elemanı kursuna kayıtlar başladı
31 Mayıs 2021 Pazartesi 10:35

 
Hıdırnebi'de Sürpriz Mayıs Karı
Karadeniz Bölgesinin yüksek kesimlerindeki yaylalar, etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü, seyirlik manzaralar oluştu.
10 Mayıs 2021 Pazartesi 13:38

 
Başkan Genç, AK Parti genel başkan yardımcılarını ziyaret etti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’yı ziyaret eden Başkan Genç, “Kurulduğu günden beri statükonun ve vesayet odaklarının değil, halkın iradesine kulak veren, her kesimden insanı kucaklayan AK Parti bugün de tartışmasız bir şekilde siyaset arenasında lider durumdadır.” dedi.
25 Mart 2021 Perşembe 10:11

 
Yurtta hava durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Erzurum, Muş, Bingöl çevreleri ve Edirne'nin güney kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
13 Ocak 2021 Çarşamba 14:29

 
Meteorolojiden Sağanak Uyarısı
Ege Ve Batı Karadeniz Bölgelerinin Bazı Kesimlerinde Bugün Sağanak Ve Gök Gürültülü Sağanak Bekleniyor.
26 Ekim 2020 Pazartesi 01:43

 
VAKFIKEBİR'DEN, TÜRKİYE DİYANET VAKFI'NA 171 HİSSE KURBAN
Vakfıkebir İlçe Müftüsü Recep Şahan, Türkiye Diyanet Vakfı'nın Vekalet Yolu ile Kurban Kesim Organizasyonuna, Vakfıkebir ilçesinden bu yıl 171 hisse kurban vekaleti alındığını söyledi.
6 Ağustos 2020 Perşembe 00:00

 
AKÇAABAT KENT KONSEYİ’NDEN TİYATRO JESTİ
Birçok alanda farklılıklarını ve farkındalıklarını ön plana çıkaran ve başarılı işlere imza atmayı amaç edinmiş Akçaabat Kent Konseyi, sanata destek vermek amacıyla toplumun her kesiminden vatandaşı tiyatroya götürdü.
25 Kasım 2019 Pazartesi 08:53

 
TRABZON ÜLKÜ OCAKLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ
Yaklaşık 1.5 yıldır Trabzon Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini sürdüren, yaptığı çalışmalar ile takdir toplayan, projeleri ile her kesim tarafından sevilen Emirhan Bostan görevini Altan Şahin'e devretti.
9 Ağustos 2019 Cuma 17:21

 
Akbulut "Akçaabat’ın yüzünü güldüreceğiz
Her kesime yönelik projeler hazırlayan Osman Akbulut’a ilgi hayli yoğun…
27 Mart 2019 Çarşamba 16:22

 
AKÇAABAT’TA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi ekipleri ilçenin yüksek kesimlerinde yağan ilk karın ardından Akçaköy, Akpınar, Çukurca ve Uçarsu Mahalle yollarında kar tarama çalışmalarına başladı.
27 Aralık 2018 Perşembe 18:14

 
Karla mücadele çalışmalarına devam ediliyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle karla mücadele çalışmalarına başladı.
26 Aralık 2018 Çarşamba 16:33

 
GRUP YOLU TARLA GİBİ
Meşeli-Ağaçlı Grup Yolu'nun birçok kesimi tel tel dökülüyor.
28 Ağustos 2018 Salı 18:22

 
Büyükşehir Belediyesinden eksiksiz kurban hizmeti
Trabzon Büyükşehir Belediyesi kurban satış ve kesim alanı oluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Vatandaşlarımızın rahatlıkla kurbanlıklarını alıp, hijyenik ortamda kesimlerini yapabilecekleri ‘kurban satış ve kesim alanı’ eksiksiz olarak halkımızın hizmetinde olacaktır” dedi.
6 Ağustos 2018 Pazartesi 18:29

 
BELEDİYEDEN HİZMET SEFERBERLİĞİ
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in talimatları doğrultusunda çalışmalarına hız veren Fen İşleri ekipleri, Akçaabat’ın sahil kesiminden yüksek kesimlerine kadar neredeyse her mahallede yol bakım ve onarım, yeni yol açma ve genişleme, kanal ve kanava temizliği, dere geçişlerine büz koyma, parke tamiratı ve parke yapımı, tretuvar çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
14 Haziran 2018 Perşembe 14:07

 
YENİDEN İHALEYE ÇIKACAK
Dürbinar Mahallesi’nin sahil kesiminde bulunan ve daha önce ilk katları tekstil atölyesi, üst katları da otel olarak ihale edilen eski Tekel binaları yeniden ihale ediliyor.
1 Haziran 2018 Cuma 12:51

 
HER YERDE ÇALIŞMA VAR
Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemizin sahil kesiminden yüksek kesimine kadar neredeyse her mahallede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
16 Nisan 2018 Pazartesi 17:02

 
EMRE AKGÜN ÇEVRE YOLUNU İNCELEDİ.
Akçaabat’ın arka kesiminde yapılmakta olan ve adeta yılan hikayesine dönen yol üzerinde çeşitli incelemeler yapıldı.
16 Nisan 2018 Pazartesi 16:42

 
HEKİMOĞLU KONUŞTU:AĞIR BİR ENKAZ VAR
Trabzonspor’da gözler son kongredeki başkan adaylarından Celil Hekimoğlu’na çevrilmiş durumda. Birçok kesim “Bu kez başkanlık Celil Hekimoğlu’nun hakkıdır” görüşünde.
10 Mart 2018 Cumartesi 09:30

 
HER YERDE ÇALIŞMA VAR
İlçemizin sahil kesiminden yüksek kesimine kadar neredeyse her mahallede çalışma yapan Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Ekipleri çalışmaları hızlandırdı.
13 Şubat 2018 Salı 19:17

 
HER YERDE ÇALIŞMA VAR
İlçemizin sahil kesiminden yüksek kesimine kadar neredeyse her mahallede çalışma yapan Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Ekipleri çalışmaları hızlandırdı.
22 Aralık 2017 Cuma 17:24

 
YURTTA KAR YAĞIŞI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Bolu’da, gece saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı TEM Otoyolu Bolu Dağı kesiminde aralıksız devam ediyor.
6 Aralık 2017 Çarşamba 16:54

 
AKÇAABAT’TA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
İlçe genelinde, yüksek kesimlerde kar kendini gösterdi.
23 Kasım 2017 Perşembe 18:22

 
Zorunlu su kesintisi
Ortahisar ilçesi; 2 Nolu Beşirli Mahallesi Dayıoğlu Caddesi’nde yapılmakta olan Ana İsale Hattı çalışması nedeniyle 18.10.2017 Çarşamba günü, 10.00 ile 20.00 saatleri arasında Karşıyaka Mahallesi ile 1 ve 2 Nolu Beşirli mahallelerinin üst kesimlerine su verilemeyecektir.
18 Ekim 2017 Çarşamba 00:50

 
Her Yerde Çalışma Var.
İlçemizin sahil kesiminden yüksek kesimine kadar neredeyse her mahallede çalışma yapan Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Ekipleri çalışmaları hızlandırdı.
3 Ekim 2017 Salı 19:21

 
HER YERDE ÇALIŞMA VAR
İlçemizin sahil kesiminden yüksek kesimine kadar neredeyse her mahallede çalışma yapan Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Ekipleri çalışmaları hızlandırdı.
25 Eylül 2017 Pazartesi 18:52

 
Her Yerde Çalışma Var.
İlçemizin sahil kesiminden yüksek kesimine kadar neredeyse her mahallede çalışma yapan Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Ekipleri çalışmaları hızlandırdı.
11 Ağustos 2017 Cuma 17:21

 
Meteorolojiden uyarı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün Doğu Karadeniz'in iç kesimleriyle Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yerel kuvvetli, gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.
19 Mayıs 2017 Cuma 00:03

 
Meteoroloji Uyardı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun bazı kesimleri için sağanak yağış uyarısında bulundu.
17 Nisan 2017 Pazartesi 18:09

 
MHP’de muhalifler isimler toplantı yapacak
MHP’nin muhalif kesimi, 16 Nisan’da başkanlık sistemi için yapılacak olan referandumda ‘Hayır’ çalışmalarına başladı.
22 Şubat 2017 Çarşamba 11:05

 
Kardan Kapanan Yollar Tekrar Ulaşıma Açıldı.
Akçaabat’ta dün akşam saatlerinden itibaren şehrin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının ardından Akçaabat Belediyesi karla mücadele ekibleriyle birlikte çalışmalara başladı.
27 Ocak 2017 Cuma 20:11

 
Akçaabat Karla Mücadeleye Hazır
Meteorolojiden yapılan tahmin ve değerlendirmelere göre bu gece kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur beklenmektedir.
26 Ocak 2017 Perşembe 18:44

 
Meteoroloji Uyardı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bu gece saatlerinde Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin Çevrelerinin kıyılarında yağmur, iç kesimlerinde kar şekline dönüşeceği açıklandı.
25 Ocak 2017 Çarşamba 19:11

 
Akyazı Tüneli Ulaşıma Açıldı
Karadeniz Sahil Yolu'nun Trabzon kesimindeki önemli geçişleri arasında yer alan, Kanuni Bulvarı projesi kapsamında yapımı süren ve acil durumda birbirine geçiş imkanı sağlaması bakımından Türkiye'de tek olan çift tüplü Akyazı Tüneli'nin Trabzon yünü ulaşıma açıldı.
24 Ocak 2017 Salı 19:32

 
Tüneller Açılıyor.
Şehrin batı kesimindeki trafik yoğunluğuna neşter vuracak
12 Ocak 2017 Perşembe 17:50

 
"İĞRENİYORUM!.."
Size rahmetli Necip Fazıl Kısakürek’in; 17 Mart 1980 tarihinde kaleme aldığı ve bu sütunlara da defalarca konuk ettiğim, “İĞRENİYORUM” başlıklı yazısını “her yerden, her kesimden” hesabıyla bulup okumanızı istirham ediyorum.
7 Ocak 2017 Cumartesi 18:00

 
İmamoğlu’na teşekkür.
CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, Trabzon İl Başkanlığı Kadın Komisyonunun 2 ay süren çalışmaları sonucu hazırladığı projesiyle, her ilçede kırsal kesime ait bir okulun öğrencilerinin tamamına kapsayan bot ve kışlık mont yardımı çalışmaları başarı ile sonuçlandırıldı.
7 Ocak 2017 Cumartesi 17:06

 
Tüm Yollar Açıldı
7-8 Aralık tarihlerinde Trabzon’un orta ve yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının ardından kapanan mahalle yollarının tamamı Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin birlikte çalışması sonucu açıldı.
9 Aralık 2016 Cuma 19:46

 
Kar nedeniyle kapanan yollar ulaşıma açıldı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un orta ve yüksek kesimlerinde önceki gece etkili olan kar yağışı nedeniyle kar mücadelesi çalışmaları gerçekleştiriyor.
3 Aralık 2016 Cumartesi 09:53

 
Yaylalara kar yağdı.
Son iki günden beri etkili olan soğuk hava nedeniyle sıcaklığın düştüğü yurdumuzda gece saatlerinden itibaren başlayan kar,Akçaabat'ın yüksek kesimlerini gelinlikler gibi süsledi.
16 Kasım 2016 Çarşamba 19:53

 
Meteoroloji'den Son Uyarı!
Meteorolojiden alınan tahminlere göre hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimlerde 3 ila 9 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak
14 Kasım 2016 Pazartesi 17:09

 
Doğu'da 5 İlde Kar Yağışı Görülecek
Doğu Anadolu Bölgesi'nde Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır çevrelerinde yağmur, karla karışık yağmur ve kar; yüksek kesimlerde ise kar görüleceği tahmin ediliyor.
19 Ekim 2016 Çarşamba 20:51

 
Gümrükçüoğlu Hayrat Vakfı’na kurban vekâleti verdi
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Hayrat Vakfı’na kurban kesimi için vekâlet verdi.
31 Ağustos 2016 Çarşamba 19:06

 
Siyah çelenk, para alanlara
Bir kimsenin ya da kesimin,“amacı üzüm yemek değil,bağcıyı dövmek” olduktan sonra, ne derseniz deyin!Buna en güzel ve güncel örnek, Ziraat Odaları adına görev üstlenenlerdir.
20 Haziran 2016 Pazartesi 08:29

 
Kar geri geliyor
Doğu Karadeniz’in iç ve yüksek kesimlerinde kar yağışı bekleniyor
21 Nisan 2016 Perşembe 00:23

 
Demeli Mutlu! Birinci Sessiz
MHP’de genel başkan adaylarının, olağanüstü kurultay için açtığı davadan kurultay kararı çıkması, kimi kesim tarafından sevinçle karşılanırken kimi kesim tarafından tepkiye neden oldu
8 Nisan 2016 Cuma 09:20

 
Trabzonlu sağlıklı et yiyecek.
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, ilçelerde de kesimhanelerin kurularak vatandaşların sağlıklı et tüketebileceklerini söyledi.
5 Nisan 2016 Salı 18:59

 
Kararların Arkasında Durulmalı
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen bütün kesimlerin Trabzon Valisi Abdil Celil Öz başkanlığında yapılan ‘Mera ve Yaylalarda Kaçak Yapılaşma ve Kıyılar’ toplantısında alınan kararların arkasında durması gerektiğini söyledi.
16 Şubat 2016 Salı 18:13

 
Trabzon’da itfaiye krizi!
Trabzon’da sahil kesiminden yukarıda ki ilçelerde süre gelen itfaiye sorunu devam ediyor.
12 Şubat 2016 Cuma 18:49

 
Fındık Üreticilerine Don Uyarısı!
Yüksek kesimlerde kar yağışı fındığa zarar verebilir...
21 Ocak 2016 Perşembe 18:19

 
Kar Yağışı Fındığa Yaradı
Giresun’un yüksek kesimlerinde ve köylerinde etkili olan kar yağışı fındığa yaradı.
6 Aralık 2015 Pazar 00:29

 
Rize'de kar kendini gösterdi!
Rize’nin yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışından dolayı yaylalarda yaşayanlar alçak kesimlere göç etti.
11 Kasım 2015 Çarşamba 10:25

 
İLK KAR GÜMÜŞHANE’YE DÜŞTÜ
Son günlerde yağışlı ve soğuk hava dalgasının etkisi altındaki Gümüşhane’de yüksek kesimlere dün gece yılın ilk karı yağdı.
8 Ekim 2015 Perşembe 19:01

 
Doğal gazda herkes sınıfta kaldı
Bülbül, doğal gaz konusunda hiçbir kesimin üzerine düşeni yapmadığını söyledi
31 Temmuz 2015 Cuma 00:48

 
Doğu Karadeniz'in projesi:
Yeşil Yol Doğu Karadeniz’in turizm potansiyelini artırmak için geliştirilen Yeşil Yol Projesi'ne bazı kesimden saldırı var.
14 Temmuz 2015 Salı 12:28

 
Yurtta Hava Durumu
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
20 Haziran 2015 Cumartesi 10:23

 
Trabzon'da Hava nasıl olacak.
Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum, Erzincan ve Konya'nın kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
10 Haziran 2015 Çarşamba 20:06

 
METEOROLOJİ UYARDI!
Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Kastamonu ve Sivas çevrelerinde yerel kuvvetli yağış ve dolu bekleniyor.
26 Mayıs 2015 Salı 06:00

 
Doğu Karadeniz’de yaylalara göç başladı
Doğu Karadeniz’de çobanlar, havaların ısınmasıyla sürüleriyle yüksek kesimdeki yaylalara göçe başladı.
3 Mayıs 2015 Pazar 10:46

 
Üreticiye kar şoku!
Giresun’un iç kesimlerine yağan kar, fındık üreticisini tedirgin etti.
25 Nisan 2015 Cumartesi 07:36

 
Meteoroloji'den kar ve çığ uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğu kesimlerinde çığ tehlikesinin bulunduğunu açıkladı.
9 Şubat 2015 Pazartesi 09:05

 
Akçaabat'ta Şiddetli Rüzgar Etkili Oldu.
Yüksek kesimlerde de çok sayıda evin çatısı uçarken, ağaçlar ve elektrik direkleri devrildi.
6 Ocak 2015 Salı 16:54

 
Yayladan Dönüş Başladı!
Rize’nin yüksek kesimlerinde kar yapmaya başlayınca hayvan sahipleri sürülerini sahile indirmeye başladı.
26 Kasım 2014 Çarşamba 17:50

 
Yumurta Hakkında Kritik Uyarı
Toplumun her kesiminin en kolay ve ucuza tüketebildiği gıdalardan olan yumurtanın tüketiminde dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda uzmanlar uyarılarda bulundu.
14 Ekim 2014 Salı 20:01

 
Genç Kurban alanını denetledi!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç beraberinde Başkan Yardımcıları Kemal Çoban ve Abdullah Uraloğlu ile Akyazı dolgu alanına kurulan kurban satış ve kesim yerinde incelemelerde bulundu.
22 Eylül 2014 Pazartesi 18:29

 
Trabzon'da İlçelere Doğalgaz Müjdesi
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz ile gerçekleştirdiği toplantıda Trabzon’un sahil kesiminde bulunan tüm ilçelere doğalgaz verilmesi için çalışmaların başlaması konusunda fikir birliğine vardı.
18 Eylül 2014 Perşembe 09:02

 
KURBANLIK FİYATLARI BELLİ OLDU!
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, sivil toplum kuruluşları ve bazı kurumların vekaletle kurban kesim fiyatları belli oldu.
3 Eylül 2014 Çarşamba 09:56

 
Meteoroloji uyardı
Yağışlar Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, İstanbul'un kuzey kıyı kesimleri, Ankara, Yozgat ve Sivas'ın kuzeyi, Kocaeli, Sakarya ile Erzincan çevrelerinde etkili olacak. Yağışların, Samsun, Ordu, Giresun ile zamanla Trabzon, Rize çevreleri ve Artvin'in kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
4 Ağustos 2014 Pazartesi 18:17

 
Fındık ihracatçılarından rekolte konusunda sert uyarı.
2014 ürünü fındığın toplanmasına az bir süre kala, rekolte konusundaki tartışmalara ve yapılan açıklamalara, ihracatçı birliklerinin oluşturduğu Fındık Tanıtım Grubu’da iştirak etti ve gelişigüzel açıklamaların sektörün tüm kesimlerine zarar verdiği ileri sürüldü.
22 Temmuz 2014 Salı 16:05

 
Trabzon'da bu bölgeler dikkat!
Trabzon'un bazı kesimlerinde elektrik kesintisi uygulanacak
4 Temmuz 2014 Cuma 18:30

 
Vali Öz'den çok anlamlı sofra
Trabzon Valisi A. Celil Öz ve eşi Rukiye Öz, Ramazan ayının ilk gününde toplumun farklı kesimlerinden oluşan vatandaşlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
29 Haziran 2014 Pazar 18:53

 
Şoförlere kredi Müjdesi.
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni kredilere kefaleti bile kabul edilmeyecek bir durumda devralan İsmail Bulut, aradan 2 yıl geçmeden kooperatifi düzlüğe çıkartırken, kredilendirdiği kesimlerin sayısını da artırıyor.
6 Aralık 2013 Cuma 19:11

 
Doğu Karadeniz'de yükseklerine kar yağdı
Trabzon, Giresun ve Gümüşhane'nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yaşamı olumsuz etkiledi
5 Ekim 2013 Cumartesi 20:20

 
İşte Limassol maçının hakemi
Trabzonspor'un Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nden Apollon Limassol takımı ile oynayacağı J Grubu maçının hakemleri açıklandı.
16 Eylül 2013 Pazartesi 18:44

 
Meteoroloji'den Trabzon'a uyarı
Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
8 Nisan 2012 Pazar 13:01

 
Çalışmalar Sürüyor
İl genel meclis üyeleri Kenan Haçkalı ve Mustafa Hikmet Eyüboğlu yapılan Düzköy yolunda yapılan duble yolun ve Helvacı'da ki sanat yapısını yerinde incelediler. 2009 yılı içerisinde gerçekleştirilen çalışmayla ilk 500 metrelik kesimi duble yol olarak yapılan Akçaabat-Düzköy Yolu'nun Şinik Beldesi'ne kadar olan bölümünün de duble yol olarak yapılması için başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışma toplam 457 iş gününde tamamlanacak.
14 Eylül 2010 Salı 17:19

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa komutasındaki Osmanlı donanması, Cerbe Deniz Savaşı'nı kazandı.
1643 XIV. Louis, babası kral XIII. Louis'nin ölümü üzerine daha 4 yaşındayken Fransa tahtına çıktı.
1767 İngiliz hükümetinin ithal çaya vergi koyması üzerine Amerikan Bağımsızlık Savaşı başladı.
1796 Edward Jenner ilk çiçek aşısını uyguladı.
1811 Paraguay, İspanya'dan bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur