Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
kat haberleri
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon Sanatevi’nde gerçekleştirilen 10. Görsel Mizahi Yapıtlar Sergisi’nin açılışına katıldı.
17 Nisan 2024 Çarşamba 18:38

 
BAŞKAN GENÇ GÖREVE HIZLI BAŞLADI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini dün yoğun bir katılım ile Murat Zorluoğlu’ndan devralan Ahmet Metin Genç göreve başlamasının ardından bugün Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter ve tüm Daire Başkanlarıyla bir araya geldi.
7 Nisan 2024 Pazar 05:00

 
OSMAN KALYONCU “SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu Ramazan ayı boyunca mahalle ve iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya geldi. Kalyoncu, bu kez Işıklar Mahallesi’nde düzenlenen yoğun katılımlı programa katıldı.
30 Mart 2024 Cumartesi 16:03

 
BÜYÜK AKÇAABAT MİTİNGİ YAPILDI
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Akçaabat Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in, Cumhur İttifakı ortaklarıyla Akçaabat’ta düzenlediği Büyük Akçaabat Mitingi yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleştirildi.
29 Mart 2024 Cuma 18:14

 
BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET
Akçaabat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Osman Nuri Ekim, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek Büyük Akçaabat mitingine tüm Akçaabatlıları davet etti.
28 Mart 2024 Perşembe 16:15

 
DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'nın katılımıyla DSİ 22. Bölge Müdürlüğü'nde önemli bir tören düzenlendi. Törende, çalışma sezonunun açılışı gerçekleştirildi ve aynı zamanda eski Bölge Müdür Yardımcısı Necip İBA'nın isminin verildiği konferans salonunda anma toplantısı gerçekleştirildi.
28 Mart 2024 Perşembe 15:39

 
KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Türk Kızılay Akçaabat Şubesi, İlçe Kaymakamı Yusuf Cankatar'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi
26 Mart 2024 Salı 17:57

 
KAĞAN MUMCU ÇAYKARA'DA
Kağan Mumcu Çaykara'da Sewçim Çalışmalarına Katıldı
23 Mart 2024 Cumartesi 18:03

 
CHP İL BAŞKANI BAK, HALKA TEŞEKKÜR ETTİ, AK PARTİ'Yİ ELEŞTİRDİ
CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, çarşamba günü genel başkanları Özgür Özel’in katılımıyla düzenlenen halk buluşmasına gösterilen ilgiye teşekkür ederek, AK Parti'yi eleştirdi.
22 Mart 2024 Cuma 17:10

 
Fenerbahçelilerin bir yalanı daha ortaya çıktı! Taraftarlara cam bardağı bakın kim atmış
Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında karşılaşma sonrasında yaşananlar gündem olmuştu. Karşılaşma sonrasında bordo mavili taraftarlara locadan, cam bardak ve küllük atan kişinin Trabzonsporlu bir yönetici olduğu iddia edilmişti. Fakat gerçeğin farklı olduğu ortaya çıktı.
21 Mart 2024 Perşembe 17:17

 
SEBAT 1 PUANLA DÖNÜYOR
SEBAT TOKAT’TAN 1 PUANLA DÖNÜYOR
17 Mart 2024 Pazar 17:58

 
ERBAKAN AKÇAABAT 'TA
Yeniden Rafah Partisi Genel Başkanı Dr Fatih Erbakan seçim faaliyetlerine katımak üzere Trabzon'a geldi.
14 Mart 2024 Perşembe 17:53

 
CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu:LİYAKATLI KADROLARLA AKÇAABAT’I YÖNETECEĞİZ
Kalyoncu, “Akçaabat’ımızı liyakatli kadrolarla yöneteceğiz. İlk yapılacak işte bu liyakatli davranışın ortaya koyduğu bürokratik arkadaşlarla çalışmak. Herkes işini çok iyi bilecek” dedi
7 Mart 2024 Perşembe 19:24

 
BTP Akçaabat Belediye Başkan adayı Samet Ayvaz’ dan hüzünlü taziye; Ciğerimiz Yandı
Geçtiğimiz günlerde Kocaeli’nden ilçemize gelen acı haber sonrası hayatını kaybeden Serdar Küçük, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.Bugün öğle namazı müteakip Kirazlı Mahallesi’nde toprağa verilen Küçük’ün cenaze merasimine yüzlerce sevenlerinin yanı sıra BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Samet Ayvaz da katıldı.
5 Mart 2024 Salı 18:20

 
LİVA DÜZLÜK’DE DÜZENLENEN KAR FESTİVALİNE KATILDI
Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Meclis Üyesi adayları ve Partililer Liva Düzlük ’de düzenlenen kar festivaline katılarak vatandaşlarla birlikte horon oynadılar.
4 Mart 2024 Pazartesi 19:02

 
Hüseyin Baş: Madem kişi başına 13 bin dolar düşüyor, bu para nerede?
BTP Eskişehir’de aday tanıtım toplantısı düzenledi. BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın da katıldığı programda BTP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fahri Gürgenburan ve ilçe adayları tanıtıldı.
2 Mart 2024 Cumartesi 17:41

 
BTP ADAYI AYVAZ’DAN KAYMAKAM’A ZİYARET
Genel Başkanlığını Akçaabatlı hemşehrimiz Hüseyin Baş’ın yaptığı Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)’nin Akçaabat Belediye Başkan Adayı Samet Ayvaz, Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar’ı makamında ziyaret etti.
1 Mart 2024 Cuma 18:24

 
HAZIRIZ KARARLIYIZ.
Bizlere gönüllerini açan, destekleriyle gücümüze güç katan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.
28 Şubat 2024 Çarşamba 10:56

 
11. EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİNE SAYILI GÜNLER KALDI
Akçaabat Belediyesi organizasyonunda yapılan ve bu yıl 11.’si düzenlenecek olan Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin tarihi ve organizasyona katılacak tiyatro ekipleri belli oldu.
25 Şubat 2024 Pazar 16:48

 
MHP AKÇAABAT’TA KANDİL SİMİDİ DAĞITTI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları(KAÇEP) Akçaabat İlçe Başkanlığı, ilçe başkanları ve partililerin katılımıyla Atatürk Parkı'nda düzenlenen etkinlikte,vatandaşlara Berat Kandili dolayısıyla kandil simidi dağıttı. MHP Akçaabat İlçe Başkanı Özcan Ergün liderliğinde gerçekleşen etkinlik, partililerin katılımıyla renkli bir atmosfere sahne oldu.
24 Şubat 2024 Cumartesi 19:50

 
İYİ PARTİ’NİN BELEDİYE MECLİSİ LİSTESİ BELLİ OLDU
İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı, 31 Mart 2024 Pazar günü Mahalli İdareler Genel Seçimi’ne katılacak Belediye Meclisi Üyelerinin listesini Akçaabat İlçe Seçim Kurulu’na verdi.
21 Şubat 2024 Çarşamba 11:51

 
YENİDEN REFAH’IN MECLİS LİSTESİ BELLİ OLDU
Yeniden Refah Partisi'nin Akçaabat İlçe Örgütü, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi'ne katılacak Belediye Meclis Üyesi aday listesini belirledi.
21 Şubat 2024 Çarşamba 10:44

 
AKÇAABAT’TAN İYİ PARTİYE YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR
Akçaabat'ta yaklaşık 300 Kişi İYİ Parti ilçe teşkilatına katılacak.
16 Şubat 2024 Cuma 10:41

 
Çebi’nden mitinge davet
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 17 Şubat Cumartesi günü Trabzon’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla saat 15.30’da düzenlenecek mitinge tüm Ortahisarlıları davet etti.
16 Şubat 2024 Cuma 00:00

 
KAĞAN MUMCU ANKARA'DA
KAĞAN MUMCU BB PARTİSİNİN DÜZENLEDİĞİ ADAY TANITIM TOPLANTISINA KATILDI
14 Şubat 2024 Çarşamba 19:31

 
ZİRAAT ODASINDAN KAYMAKAMA HOŞGELDİN ZİYARETİ
KAYMAKAM CANKATAR'A HOŞGELİDİN ZİYARETİ
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:44

 
Yeni Kaymakam Cankatar Göreve Başladı
Akçaabat'ın yeni Kaymakamı Yusuf Cankatar göreve başladı.
12 Şubat 2024 Pazartesi 16:43

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN FARKINDALIK YARATAN KONFERANS
Akçaabat Belediyesi tarafından organize edilen ve Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Aile Nedir? Toplum İçindeki Önemi’ konulu konferans düzenlendi.
8 Şubat 2024 Perşembe 18:29

 
OSMAN KALYONCU BAŞKAN AKÇAABAT’I KARIŞ KARIŞ GEZİYOR
CHP Akçaabat İlçe Belediye Başkanı Adayı Osman Kalyoncu, Akçaabat’ı adım adım sokak sokak geziyor, çalışmalarıyla dikkat çekiyor.
7 Şubat 2024 Çarşamba 20:35

 
BARÜ proje ortaklığıyla yapay zekâ ile dil öğretmeni yetiştirilecek
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) proje ortakları arasında yer aldığı ‘Veriye Dayalı Kanıtlarla Dil Öğretmeni Eğitiminin Dijital Dönüşümü’ (DigiLTE) başlıklı projede yapay zekâ desteği ile nitelikli yabancı dil eğitmeni yetiştirilmesine katkıda bulunulacak.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:51

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, İŞKUR şube müdürleri ve TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları, TESOB’un yürüttüğü “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ve ildeki turizme yönelik hediyelik eşya sektörüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:14

 
ÇÖZÜM İÇİN ÖLÜMMÜ GEREKİYOR?
Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı Mustafa Saral, gerçekleştirdikleri Ocak ayı İlçe Divan Toplantısında yaptığı konuşmada dikkat çeken açıklamalar yaptı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:49

 
Gerçek değerlerin gözde eseri:“Karadeniz’de Hoca Olmak”
TRÜ direktörlüğünde Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile ortaya muazzam bir eser çıktı
5 Şubat 2024 Pazartesi 10:23

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK KATKI
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ta eğitime yönelik yaptığı yatırımlarla, Akçaabat’ın eğitimde öncü olmasına katkı sağlıyor.
2 Şubat 2024 Cuma 19:04

 
AKÇAABAT İÇİN YAPACAK DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, imza attığı projeler ve çalışmalarla Akçaabat’ın gelişimine katkıda bulunuyor.
30 Ocak 2024 Salı 11:02

 
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ortahisar Belediyesi’ni ziyaret etti
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç’in davetlisi olarak Trabzon’a gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Ortahisar Belediyesi’nin fuaye salonunda düzenlenen içinde Rauf Denktaş’ın kendisinin de çektiği fotoğrafların yer aldığı ‘Rauf Denktaş Fotoğraf Sergisi’nin açılışına katıldı.
19 Ocak 2024 Cuma 17:36

 
Hâlis bir niyet ve besmeleyle çıktık bu yola.
Bilgi, birikim ve becerilerimizi halkımızın hizmetine sunmak amacıyla bir gayrete giriştik."Adalet,liyakat,ehliyet,istişare"dedik.
18 Ocak 2024 Perşembe 17:55

 
Trabzon'dan Giden Tekataş, Memleketinde Umduğunu Bulamadı!
Trabzon TİSKİ'deki görevini bırakarak Elazığ AK Parti Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Ali Tekataş, memleketinde aradığını bulamadı.
7 Ocak 2024 Pazar 16:23

 
KOÇ’TAN BELEDİYEYE ELEŞTİRİ MUHALEFETE ÇAĞRI
Gelecek Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç, yaptığı açıklamada 2019 yerel seçimleri öncesinde dile getirdiği Katlı Otopark projesinin yerine getirilmediğini ifade etti.
6 Ocak 2024 Cumartesi 17:55

 
BARÜ’de “Gazze Soykırımı” sergisi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) öğrencilerin Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla hazırladığı eserlerin yer aldığı karma resim sergisi büyük ilgi gördü.
5 Ocak 2024 Cuma 18:42

 
AKÇAABAT ADALET SARAYININ TEMELİ ATILDI
Akçaabat’a yapılacak olan Akçaabat Adalet Sarayı için Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un katılımıyla temel atma töreni gerçekleşti.
1 Ocak 2024 Pazartesi 00:00

 
CHP'den Teröre Protesto
Irak'ın kuzeyindeki Pençe - Kilit Harekâtı bölgesinde gerçekleşen terör saldırısında 12 şehit edilmesi CHP teşkilatı tarafından Akçaabat’ta protesto edildi.
27 Aralık 2023 Çarşamba 15:57

 
Tekin’e istifa çağrısı yaptı
CHP 81 ilde yaptığı açıklamalarla cemaat ve tarikatlarla işbirliğinin süreceğini söyleyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i istifaya davet ediyoruz dediler.
26 Aralık 2023 Salı 18:36

 
ADALET BAKANI AKÇAABAT’A GELİYOR
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yakın zamanda ihalesi yapılan ve inşasına başlanan Adalet Sarayı'nın temel atma törenine katılmak üzere Akçaabat'a gelecek.
26 Aralık 2023 Salı 14:15

 
BBP KMKY Üyesi Kağan Mumcu Destici İle
Büyük Birlik Partisi'nin genişletilmiş istişare toplantısına Ankara'daki Anfa Mar'da katılan MKYK üyesi Kağan Mumcu, partililer tarafından yoğun ilgi gördü.
26 Aralık 2023 Salı 10:38

 
SERA LAKE CENTER&SPA’NIN AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU
Akçaabat'ta şehrin turizmine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında, daha önce Tekel binası olarak kullanılan ve sonrasında tekstil işletmesine dönüştürülen eski tekel binası,
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:01

 
AGD VE İHH’DAN FİLİSTİN İÇİN HAYIR ÇARŞISI
Filistin’de iki ayı aşkın yaşanan soykırıma tepkiler devam ediyor. AGD ve İHH Akçaabat ilçe temsilcilikleri olarak Filistin-Gazze’de yaşanan katliamlara tepki göstermek ve Müslüman kardeşlerimizin yanında olmak amacıyla 15 Aralık Cuma günü Akçaabat Atatürk parkında hayır çarşısı açtık.
17 Aralık 2023 Pazar 19:14

 
PSİKOLOJİ SÖYLEŞİLERİ, DRAMA, TRAYTRO; HERŞEY AKÇAABAT’TA
Akçaabat Belediyesi organizesinde ilçe genelindeki çocukların ruhsal ve zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla ‘İçimde Sanat Var’ adlı etkinliği düzenlendi.
15 Aralık 2023 Cuma 19:26

 
BARÜ’de “İnsan Hakları Paneli” gerçekleştirildi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) “Dünya İnsan Hakları Günü” dolayısıyla gerçekleştirilen panelde, Gazze’de yaşanan insan hakları ihlallerine dikkat çekilerek farklı bakış açılarıyla dezavantajlı gruplar ele alındı.
12 Aralık 2023 Salı 17:25

 
“Trabzon’un yatırım arazilerini ve sanayisini geliştirmek için el birliğiyle çalışmalıyız”
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından yapılan 2023 Yılı OSB Yıldızları Araştırması’nda Trabzon’dan 3 firma ödüle layık görülürken, Trabzon firmaları 14 kategoride ilk 100 içinde yer aldı.
11 Aralık 2023 Pazartesi 10:21

 
AKMESTEK ÖĞRENCİSİNİ KUTLUYOR.
“Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları” konulu, ülke çapında düzenlemiş olduğu karikatür yarışmasında ödül alan 10/E sınıfı öğrencimiz Muhammet AYDIN'ı kutluyoruz.
7 Aralık 2023 Perşembe 18:36

 
BAYBURT YENİ ARAÇ VE YAYA KÖPRÜLERİNE KAVUŞUYOR
Köprüler, Bayburt’un Siluetine Ayrı Bir Güzellik Katacak
7 Aralık 2023 Perşembe 17:49

 
DOKA'nın 160. Yönetim Kurulu Toplantısı Giresun'da yapıldı
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) 160'ıncı Yönetim Kurulu Toplantısı Giresun'un Piraziz ilçesinde gerçekleştirildi. Toplantıya Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi de katıldı.
28 Kasım 2023 Salı 07:22

 
BARÜ, Halk Dansları ve Halk Müziği Şenliğine ev sahipliği yaptı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen “20. Üniversiteler Halk Dansları ve Halk Müziği Şenliği”ne 10 farklı üniversiteden 340 kişi katıldı.
26 Kasım 2023 Pazar 16:40

 
TEMAYÜLDEN ÇIKAN İSİMLER MÜLAKATA ÇAĞRILDI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nde istifalarla boşalan ilçe başkanlıkları için yapılan temayül yoklamalarında çıkan isimler bu akşam parti binasına çağrılarak mülakata tabi tutuluyorlar.
21 Kasım 2023 Salı 07:31

 
BAŞKAN EKİM IŞIKLAR ASM TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Işıklar Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi’nin temel atma törenine katıldı.
20 Kasım 2023 Pazartesi 18:22

 
AKÇAABAT’TA ÜNLÜ KARİKATÜRİST ANISINA SERGİ AÇILDI
Akçaabat Belediyesi tarafından Trabzon’un ünlü karikatürist, gazeteci ve aynı zamanda Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu üyesi merhum Harun Yavruoğlu adına sergi açıldı.
17 Kasım 2023 Cuma 17:50

 
TRAVELEXPO ANKARA TURİZM FUARINDA BÜYÜKŞEHİR’İN STANDINA YOĞUN İLGİ
TravelExpo Ankara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı yoğun katılımla kapılarını açtı.
17 Kasım 2023 Cuma 14:31

 
HARUN YAVRUOĞLU ANILACAK
Akçaabat Belediyesi tarafından 14 Nisan 2020 tarihinde aramızdan ayrılan Trabzon’un ünlü karikatürist, gazeteci ve aynı zamanda Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu üyesi merhum Harun Yavruoğlu adına sergi açılıyor.
14 Kasım 2023 Salı 14:23

 
TESOB 2023 yılı Başkanlar Kurulu toplantısı yapıldı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) 2023 yılı Başkanlar Kurulu toplantısı, esnaf ve sanatkâr odası başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.
3 Kasım 2023 Cuma 09:15

 
Başkan Ekim, TBB Meclis toplantısında
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı'na katıldı.
26 Ekim 2023 Perşembe 18:43

 
TİSKİ MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından 28 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında yapılan personel alım mülakatlarının sonuçları açıklandı
26 Ekim 2023 Perşembe 18:27

 
AKÇAABAT'TA BÜTÜN ETKİNLİKLER İPTAL
KAMUOYUNUN DİKKATİNE !
19 Ekim 2023 Perşembe 17:39

 
Öğretmenin statüsünü yükseltmek amacıyla sınıf geçmeyi zorlaştırdık
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu TRÜ’deki “Medeniyet Algımız ve Gençlik” konulu konferansa katıldı.
18 Ekim 2023 Çarşamba 18:28

 
Trabzon AB Bilgi Merkezi New European Bauhaus etkinliğine katıldı
Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri Ağı tarafından düzenlenen New European Bauhaus etkinliğine TTSO Trabzon AB Bilgi Merkezi'nin organizasyonuyla KTÜ Şehir Planlaması Bölümünden 4 öğrenci katıldı.
12 Ekim 2023 Perşembe 17:40

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ SERALARI SON TEKNOLOJİYLE DONATILDI
Akçaabat Belediyesi, ‘Üreten Akçaabat’ vizyonu ile ileri teknolojiye dayalı, yüksek katma değerli, geniş pazar imkânı olan, şehirde istihdamı arttıran, hem ilçenin hem de ülkenin ekonomisine katkıda bulunan projeler hazırlıyor ve bu projeler, tek tek hayata geçiriyor.
10 Ekim 2023 Salı 19:37

 
BARÜ, Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki Akademik Yıl Açılış Töreni’ne katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen törene Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Bartın Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birsen Durkaya, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birgül Koçak Oksev, Genel Sekreter Prof. Dr. Selçuk Gümüş, Fen Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Şuayip Yüzbaşı ile Öğrenci Konseyi Başkanı Ömer Faruk Çalap ve BARÜ İklim Elçisi Mehmet Şahin katıldı.
10 Ekim 2023 Salı 15:33

 
TTSO üyesi firmalar Agro Batumi Fuarında tanıtıldı
TRABZON, TTSO- Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 11. Uluslararası Tarım – Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda (Agro Batumi 2023) stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı. Ayrıca sektör firmaları da fuara katılarak iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
9 Ekim 2023 Pazartesi 10:44

 
14 farklı ülkeden araştırmacılar BARÜ’deki sempozyumda bir araya geldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen “Uluslararası Odun Dışı Orman Ürünleri Sempozyumu” 14 farklı ülkeden araştırmacıların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
4 Ekim 2023 Çarşamba 19:10

 
Rektör Uzun, Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği dönem toplantısına katıldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği (BKÜB) dönem toplantısına katıldı.
2 Ekim 2023 Pazartesi 09:56

 
DEMİRCİ YİNE SORUYOR
“Akçaabat belediye başkanı sayın Osman Nuri Ekim, yerel bir kanalda katıldığı bir programda:“İnşaat devam ediyor.Kazı çalışmalarına başladılar, tünel portalına geldiler. Bu süreç yürüyor. Hazine kamulaştırmasını kısmen tamamladılar.
28 Eylül 2023 Perşembe 19:32

 
BARÜ 15’inci yılında dünyanın en iyileri arasında yer aldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) kuruluşunun 15. yılında Times Higher Education (THE) 2024 Dünya Üniversite Sıralamasında ‘Araştırma Kalitesi’ kategorisinde 563. sırada yer alırken, genel sıralamada 1001-1200 bandına girmeyi başardı ve Türkiye’nin en iyi 12. üniversitesi oldu.
27 Eylül 2023 Çarşamba 17:55

 
Eren ve Çelebi’den Gürcistan Başkonsolosu Japaridze’ye teşekkür plaketi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon'daki görev süresi sona eren Gürcistan Başkonsolosu Gela Japaridze’ye iki ülke ilişkilerinin geliştirilmesine verdiği katkı nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim etti.
23 Eylül 2023 Cumartesi 18:23

 
Genç, Geleneksel Yayla Şenliği’ne katılmak için KKTC’ye gitti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Karadeniz Kültür Derneği ile birlikte Girne’de organize edilen Geleneksel Yayla Şenliği’ne katılmak için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gitti.
17 Eylül 2023 Pazar 09:39

 
AHMET METİN GENÇ STK LARLA TRABZON DERNEKLERİ FEDERASYONUNDA BİR ARAYA GELDİ
Trabzon Dernekleri Federasyonunun düzenlemiş olduğu STK toplantısı 35 STK temsilcisinin katılımıyla yapıldı.
15 Eylül 2023 Cuma 09:32

 
BAŞKAN EKİM YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının başlaması vesilesiyle Cumhuriyet Ortaokulu’nda düzenlenen programa katıldı.
14 Eylül 2023 Perşembe 18:32

 
AKÇAABAT’TA YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN TEMELİ ATILIYOR
Akçaabat Belediyesi, şehrin gelişimine katkı sağlayacak vizyon projeleri tek tek hayata geçirmeye devam ediyor.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:56

 
Trabzon'da masrafların faturası yine vatandaşa kesildi!
Trabzon’da katı atık bertaraf bedelinin tamamı artık vatandaştan tahsil edilecek
13 Eylül 2023 Çarşamba 10:09

 
TTSO üyesi firmalar Batum İnşaat Fuarında tanıtıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 12. Uluslararası İnşaat Malzemeleri, Teknolojileri ve Gayrimenkul Fuarı’nda (Batumi Build 2023) stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı. Trabzon’daki sektör firmaları da fuara katılarak iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
8 Eylül 2023 Cuma 19:10

 
BE_EDİYE’NİN ‘L’Sİ!
Saadet Partisi Of İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Saral, Of Belediye’sinin L’sinden başlayarak ana sorunlarını ortaya koyan dikkat çeken yazılı basın açıklaması yaptı.
7 Eylül 2023 Perşembe 07:22

 
CHP'DE YENİ BAŞKAN KÖROĞLU
Cumhuriyet Halk Partisi 38. Akçaabat ilçe kongresine Tek Aday Olarak Giren Avukat Emre Şahin Köroğlu kullanan Oyların Tamamını Alarak başkan seçildi
6 Eylül 2023 Çarşamba 15:12

 
CHP'DE TEK ADAY KÖROĞLU
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 6 Eylül’de yapılacak olan ilçe kongresinde Avukat Emre Şahin Köroğlu aday olduğunu açıkladı.
1 Eylül 2023 Cuma 18:34

 
ORTAMAHALLE MÜZESİ TARİHİ MAHALLEYE RENK KATTI
Akçaabat Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle hem şehrin tarihi dokusunu koruyarak geleceğe aktarıyor hem de tarih turizmine büyük katkı sağlıyor.
23 Ağustos 2023 Çarşamba 20:37

 
İTTİFAKA GÖNÜLDEN BAĞLIYIZ
BAŞKAN EKİM MHP’NİN 14. OLAĞAN KONGERİSİNE KATILDI
18 Ağustos 2023 Cuma 18:59

 
AKÇAHASAT TESİSİ AÇILIŞA HAZIR
Akçaabat Belediyesi tarafından, Akçaabat’taki istihdama katkıda bulunmak ve çiftçilere destek olmak amacı ile çiftçiler tarafından yetiştirilen tarım ürünlerinin işleneceği, paketleneceği, depolanacağı ve satışının yapılacağı; yine çiftçilerin isteklerine göre kendi ürünlerini AKÇAHASAT Markasına dâhil edebilecekleri AKÇAHASAT tesisinin yapımı tamamlandı.
16 Ağustos 2023 Çarşamba 12:43

 
Trabzon’a ulusal davet
- Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu, TVNet televizyonunda katıldığı “Tercih Rehberi” adlı canlı yayın programında 2023-2024 yükseköğretim programına ilişkin “TRÜ’nün Akademik Vizyonu” çerçevesinde önemli tespit ve değerlendirmelerde bulundu.
4 Ağustos 2023 Cuma 20:15

 
HAÇKALI HOCA DUALARLA ANILDI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 26.’sı düzenlenen 'Haçkalı Hoca’yı Anma Etkinliği’ yağmura rağmen yoğun katılımla gerçekleştirildi.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 13:00

 
Çukurçayır’ın yeni nefes alanı hizmete açıldı!
Doğa Park yoğun bir katılımla açıldı
31 Temmuz 2023 Pazartesi 10:22

 
Kısmet kısmetini aldı.
İlçemiz Derecik mahallesini sevilen gençlerinde Kısmet Komar Asiye Sarı ile hayatlarını birleştirdiler. Derecik Kent Düğün salonunda yapılan düğün törenine çok sayıda davetli katıldı.
29 Temmuz 2023 Cumartesi 18:12

 
Trabzon Üniversitesi Stajyer Öğrencilerine Katılım Belgeleri Takdim Edildi
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda yürütülen Ulusal Staj Programı'nı Trabzon Üniversitesi’nde başarıyla tamamlayan 11 öğrenciye, ‘katılım belgeleri’ takdim edildi.
29 Temmuz 2023 Cumartesi 18:07

 
TÜRKİYE’YE KAYYUM ATANDI!
Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, gerçekleştirdikleri ilçe divan toplantısında gündeme ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı.
27 Temmuz 2023 Perşembe 17:43

 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yüksek İstişare Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, yönetim kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, başta turizm sezonunda yaşanan aksaklıklar ve çözüm yolları olmak üzere şehrin çeşitli konularıyla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 00:53

 
AKÇAABAT BELEDİYE SPOR’DAN BAŞARI
Akçaabat Belediye Spor, U11 ve U12 kategorilerinde Futbol Takımları, Trabzon İkincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.
17 Temmuz 2023 Pazartesi 13:00

 
AK Parti Akçaabat İlçe Mahalle Başkanları toplantısı düzenlendi.
AK Parti Akçaabat İlçe teşkilatı, mahallelerde görev yapan Mahalle Başkanlarının katılımıyla bir istişare toplantısı düzenlendi.
15 Temmuz 2023 Cumartesi 17:10

 
Yapay zeka sahaya indi
Genç istihdam oranlarını artırmak üzere geliştirilen “Çalışan ve Üreten Gençler Programı” konulu eğitim projenin startı TRÜ’de öğretim üyelerinin katıldığı akademik projeksiyonla verildi.
6 Temmuz 2023 Perşembe 20:22

 
“Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi Kurulmalı”
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, meclisteki konuşmasında su ürünlerine ve Karadeniz Somonuna dikkat çekti ve sektörün desteklenmesi gerektiğini vurguladı
5 Temmuz 2023 Çarşamba 18:54

 
Çebi Başbağlar katliamını unutmadı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Başbağlar katliamının yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada: “Başbağlar, bu ülkenin birlik ve beraberliğine, istiklal ve istikbalinine karşı yapılmış bir hainliktir, ihanettir.” dedi.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 09:15

 
İNFLUENCERLAR VE YOUTUBERLER ORTAMAHALLE’Yİ KEŞFETTİ
Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organize ettiği Trabzon’u Keşfet programı kapsamında şehrimize Katar’dan gelen ve dünya çapında binlerce takipçisi olan ünlü influencerlar ve youtuberler Akçaabat’ın gözdesi Ortamahalle’yi gezdiler.
19 Haziran 2023 Pazartesi 17:51

 
BAŞKAN EKİM KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesi vesilesiyle Akçaabat Yaylacık Ortokulu’nda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.
16 Haziran 2023 Cuma 16:46

 
BARÜ’de binlerce öğrenci mezun olmanın gururunu yaşadı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) kuruluşunun 15’inci yılında yurt içi ve yurt dışından gelen binlerce kişinin katılımıyla düzenlenen görkemli törenle öğrencilerini mezun etti.
12 Haziran 2023 Pazartesi 18:33

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur