Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
kar haberleri
 
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu
Çarşıbaşı Belediyesi’nin içinde bulunduğumuz Mart ayının 15’inde çalışanlarının maaşlarının sadece yarısını yatırması ilçede yeni bir tartışma başlatırken, Belediye Meclis Üyesi de olan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel, konunun takipçisi olduklarını söyledi. Karaçengel, “İnsan sormadan edemiyor. Şimdiye kadar ödenebilen maaşlar bu ay ne odu da ödenemedi. O parayı nereye harcadınız? Konunun takipçisiyiz. Ödenmesi için ilgili yerlere konuyu ilettik.” dedi.
28 Mart 2024 Perşembe 06:37

 
YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Trabzon Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlhan Deniz, yapılacak sınavla liselere giriş yapacak olan ortaokul son sınıf öğrencileriyle sohbet etti.
27 Mart 2024 Çarşamba 17:00

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret ederek, Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor Projesi hakkında bilgi verdi, ayrıca proje kapsamında üretilen ürünleri takdim etti.
26 Mart 2024 Salı 17:19

 
ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
Çebi: “CHP, bir muhalefet anlayışının dışında Türkiye’nin kalkınmasına, gelişimine, büyümesine karşı olan bir duruştur. Hizmetin tek adresi AK Parti’dir, AK Parti ülkemizin geleceğidir, umududur, yarınlarının güvencesidir.” dedi.
26 Mart 2024 Salı 13:46

 
KAĞAN MUMCU ÇAYKARA'DA
Kağan Mumcu Çaykara'da Sewçim Çalışmalarına Katıldı
23 Mart 2024 Cumartesi 18:03

 
Fenerbahçelilerin bir yalanı daha ortaya çıktı! Taraftarlara cam bardağı bakın kim atmış
Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında karşılaşma sonrasında yaşananlar gündem olmuştu. Karşılaşma sonrasında bordo mavili taraftarlara locadan, cam bardak ve küllük atan kişinin Trabzonsporlu bir yönetici olduğu iddia edilmişti. Fakat gerçeğin farklı olduğu ortaya çıktı.
21 Mart 2024 Perşembe 17:17

 
Trabzonspor açıklaması
Trabzonspor’umuzun Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada meydana gelen olayları asla tasvip etmiyoruz. Lakin işin buraya gelmesine neden olan olayları detaylı bir şekilde at gözlüklerini çıkarıp görmek gerekir.
19 Mart 2024 Salı 17:28

 
Talimat geldi DEM’e kapıları açtılar
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, kent uzlaşısıyla DEM Parti ile CHP arasında yapılan seçim işbirliğine karşı çıkanların CHP’den aforoz edildiğini söyleyerek “DEM Parti aleyhine açıklama yapan ya kovuluyor ya da kendisine kapı gösteriliyor.” dedi.
16 Mart 2024 Cumartesi 17:49

 
AKÇAABAT’A ‘AKÇAABAT KART’ GELİYOR
Akçaabat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, yeni dönem seçim vaatleri arasında yer alan "Akçaabat Kart Projesi" hakkında bilgilendirme yaptı.
12 Mart 2024 Salı 13:37

 
YAVUZ KARAN DUALARLA YÂD EDİLDİ
Trabzon'un sevilen isimlerinden ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi olan Yavuz Karan, vefatının 6. yılında sevenleri tarafından kabri başında anıldı.
5 Mart 2024 Salı 18:12

 
LİVA DÜZLÜK’DE DÜZENLENEN KAR FESTİVALİNE KATILDI
Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Meclis Üyesi adayları ve Partililer Liva Düzlük ’de düzenlenen kar festivaline katılarak vatandaşlarla birlikte horon oynadılar.
4 Mart 2024 Pazartesi 19:02

 
DP Yomra Belediye Başkan adayı Sağıroğlu'dan TESOB'a ziyaret
Demokrat Parti (DP) Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu ve beraberindeki meclis üyesi adayları Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (TESOB) ziyaret etti.
28 Şubat 2024 Çarşamba 19:17

 
Çebi: Bin yıl unutulmayacak zulüm
Çebi: “28 Şubat, toplumun büyük bir kesiminin nefessiz bırakılmaya çalışıldığı bir süreç, bir neslin geleceğinin karartıldığı bir dönemdir. 28 Şubat, millete kin besleyen vesayet odaklarının ürünüdür.” dedi.
28 Şubat 2024 Çarşamba 10:47

 
BAŞKAN EKİM AKÇAABAT’I KARIŞ KARIŞ GEZİYOR.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ı karış karış geziyor.
26 Şubat 2024 Pazartesi 16:41

 
ZEKERİYA KARAÇENGEL, ÇARŞIBAŞI İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
ZEKERİYA KARAÇENGEL, ÇARŞIBAŞI BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI BÜYÜK COŞKUYLA AÇIKLADI
24 Şubat 2024 Cumartesi 18:18

 
Başkan Kara'dan Of'a ziyaret
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara, Of Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Of Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.
23 Şubat 2024 Cuma 17:45

 
AKÇAABATLI BAŞKAN’DAN AKÇAABATLI BAŞKAN ADAYINA DESTEK
İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Akçaabatlı Ekrem İmamoğlu, Akçaabat ilçe Belediye Başkan adayı Osman kalyoncu için Akçaabat halkından destek istedi. CHP'nin dün Ankara Spor Salonu'nda düzenlediği aday tanıtım toplantısında İmamoğlu, kalyoncu hakkında mesajlar verdi.
20 Şubat 2024 Salı 13:04

 
ÖĞRENCİLER KARİYER GEZİSİNDE
Akçaabat Şehit Gökhan Uzun İmam Hatip Ortaokulu'nun 8. sınıf öğrencileri, kariyer gezisi kapsamında Trabzon'daki önemli okulları ziyaret etti.
20 Şubat 2024 Salı 12:54

 
CHP’NİN TRABZON ADAYLARI TAM KADRO SAHNEYE ÇIKTI
Cumhuriyet halk partisi (CHP) 18 Şubat 2024 Pazar günü Ankara Spor Salonunda belediye başkan aday tanıtım programı gerçekleştirdi.
19 Şubat 2024 Pazartesi 19:34

 
DOLMUŞA ZAM GELDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı (UKOME) tarafından alınan karar doğrultusunda, dolmuş ve taksilere uygulanan ücretlere zam yapıldı.
16 Şubat 2024 Cuma 18:53

 
AKÇAABAT'TA 106. YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi organizesinde 17 Şubat Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıl Dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Erol Günaydın Sanat merkezinde ''Bir Ayrılık, Bir Yoksulluk, Bir Ölüm: Doğu Karadeniz’de İşgal Ve Göçün Acıları'' adlı konferans düzenlendi.
15 Şubat 2024 Perşembe 19:00

 
‘YEŞİL İSTANBUL PROJE TANITIM TOPLANTISI’NDA KONUŞTU
İMAMOĞLU: DOĞAYI SADECE KENDİLERİNE AİT BİR KAZANÇ KAPISI GİBİ GÖREN ZİHNİYETE KARŞI; HALKÇI, ÇEVRECİ BİR ANLAYIŞI HAKİM KILMAK ZORUNDAYIZ
14 Şubat 2024 Çarşamba 19:02

 
TESOB ile Şekerbank arasında protokol imzalandı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile Şekerbank arasında, esnaf ve sanatkârların bankanın kredi ve diğer ürünlerinden uygun koşullarda yararlanması için protokol imzalandı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:39

 
Trabzon’un Akçaabat İlçe Merkezi Derelerinde Islah Çalışmaları Devam Ediyor
Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, tarımda modern sulamayı yaygınlaştırmak, toplulaştırma çalışmalarıyla tarım arazilerinden en yüksek faydayı sağlamak, musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak ve yerleşim yerleri ile tarım arazilerini taşkın risklerine karşı korumak için tüm gücüyle çalışırken, sürdürülebilir su yönetimi anlayışıyla da suyun her damlasına sahip çıkıyor.
14 Şubat 2024 Çarşamba 17:53

 
TRABZONSPOR’DAN SEBAT GENÇLİK’E OTOBÜS
TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Sebat Gençlik, bu hafta sonu deplasmanda Siirt İl Özel İdaresi ile karşı karşıya gelecek.
10 Şubat 2024 Cumartesi 11:26

 
AKÇAABAT FEN LİSESİ TÜBİTAK PROJELERİNDE REKORA KOŞUYOR
Akçaabat Fen Lisesi her yıl çıtayı bir üst seviyeye çıkartarak akademik başarıların yanı sıra projelerden de adından söz ettirmeye devam ediyor.
7 Şubat 2024 Çarşamba 20:43

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, İŞKUR şube müdürleri ve TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları, TESOB’un yürüttüğü “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ve ildeki turizme yönelik hediyelik eşya sektörüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:14

 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
CHP AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KALYONCU, “MAKAMIN DEĞİL, HALKIN BAŞKANI OLACAĞIZ”
Akçaabat ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Aday Osman Kalyoncu, gittiği mahallelerde halkın büyük desteğiyle karşılanıyor.
5 Şubat 2024 Pazartesi 18:51

 
CHP AKÇAABAT MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu liderliğindeki heyet, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Meclis Üyeleri, İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları ve Mahalle Başkanları ile birlikte Akçaabat Ortaalan Mahalle Muhtarı Hüseyin Okumuş’u mahallesinde ziyaret etti. Ortaalan Mahalle muhtarı Hüseyin Okumuş ve Muhtar Azaları tarafından sıcak bir ilgi ve misafirperverlikle karşılanan heyet, teşekkürlerini iletti.
2 Şubat 2024 Cuma 20:10

 
KAYMAKAM’A TEŞEKKÜR
Resmî Gazete’nin 27 Ocak Cumartesi tarih ve 32442 sayılı nüshasında yayımlanan 2024/17 numaralı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı uyarınca tayini Adana’nın Ceyhan Kaymakamlığı’na çıkan Ramazan Kurtyemez veda ziyaretlerine başladı.
31 Ocak 2024 Çarşamba 18:10

 
CHP ADAYI KALYONCU,”1 NİSAN SABAHI KAZANAN AKÇAABAT HALKI OLACAK”
CHP Akçaabat Adayı Kalyoncu, İlçeyi Karış Karış Geziyor
30 Ocak 2024 Salı 11:00

 
“ADIM ADIM MESLEĞE PROJESİ” KAPSAMINDA PROTOKOL İMZALANDI
Okulumuz öğrencilerinin, sanayinin yoğun olduğu illerde meslekleri hakkında ilk elden gözlem yapmalarını sağlamak, meslek alanlarındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek gelişim ve işleyiş süreçleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Akçaabat Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda Akçaabat Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve okulumuz Akçaabat MTAL arasında 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Akçaabat Kaymakamlığında düzenlenen törenle işbirliği protokolü imzalandı.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:28

 
CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Kaya'dan TESOB’a ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (TESOB) ziyaret etti.
22 Ocak 2024 Pazartesi 16:44

 
EMEKLİ MAAŞINA İYİ PARTİ’DEN ELEŞTİRİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkardığını açıkladı. Ancak bu karar, İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Erol Gedikli tarafından eleştirildi.
17 Ocak 2024 Çarşamba 17:44

 
TRABZON ANKARA’YA ÇAĞIRILDI
AK Parti Genel Merkezi, yarın gerçekleştirilecek olan Belediye Başkan Aday Tanıtım Toplantısı için Trabzon teşkilatlarını resmen Ankara’ya çağırdı.
17 Ocak 2024 Çarşamba 15:58

 
Minikler spor oyunlarını çok sevdi!
Ortahisar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, karne haftası dolayısıyla ve Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında okullarda çeşitli spor ve oyun etkinlikleri düzenliyor.
16 Ocak 2024 Salı 19:27

 
TESOB’un esnafa yönelik yabancı dil kursları büyük ilgi görüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) tarafından turizm sezonu öncesinde esnafın turistlerle daha iyi iletişim kurmasına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen yabancı dil kursları büyük ilgi görüyor.
16 Ocak 2024 Salı 10:36

 
Of Belediyesi karla mücadeleye ara vermeden devam ediyor
Of Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde koordineli çalışmalarına başlayan ekipler kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
15 Ocak 2024 Pazartesi 08:27

 
Esnaf ve Sanatkârlar Şurası İstişare Bölge Toplantısı TESOB’da gerçekleştirildi
Ticaret Bakanlığı tarafından şubat ayı içinde düzenlenmesi planlanan 6. Esnaf ve Sanatkârlar Şurası öncesinde görüş ve önerilerin görüşüldüğü Doğu Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
12 Ocak 2024 Cuma 00:14

 
Akçaabat’ ta Gençler Türkçe Konuşuyor, Ya Siz?
Ankara Diksiyon kurucusu ve seslendirme sanatçısı Tolga BARE anlatımı ve Dil Gönüllüleri destekleri ile etkinlik düzenlendi.
11 Ocak 2024 Perşembe 19:52

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYE HAZIR
Akçaabat Belediyesi, karla mücadele için tüm hazırlıklarını tamamlayarak gerekli tedbirleri aldı.
11 Ocak 2024 Perşembe 18:12

 
Geleceğin İşleri Trabzon’da gençlere anlatılacak
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Future Skills Academy - Geleceğin İşleri Akademisi” projesi kapsamında Yenilikle Geleceğe Konferansı 11-12 Ocak tarihlerinde Trabzon’da düzenlenecek.
10 Ocak 2024 Çarşamba 17:25

 
"Yatırım ve istihdamın devamı için özel sektörün desteklere ihtiyacı var"
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezinde düzenlenen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı DOKKAF 2024, açılış töreniyle başladı.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:03

 
Trabzon'dan Giden Tekataş, Memleketinde Umduğunu Bulamadı!
Trabzon TİSKİ'deki görevini bırakarak Elazığ AK Parti Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Ali Tekataş, memleketinde aradığını bulamadı.
7 Ocak 2024 Pazar 16:23

 
BARÜ’de “Gazze Soykırımı” sergisi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) öğrencilerin Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla hazırladığı eserlerin yer aldığı karma resim sergisi büyük ilgi gördü.
5 Ocak 2024 Cuma 18:42

 
Egemen Kaynar'dan Yeni Yıl Mesajı
Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar ,Yeni Yıl Mesajı Yayınladı.
30 Aralık 2023 Cumartesi 17:06

 
BBP KMKY Üyesi Kağan Mumcu Destici İle
Büyük Birlik Partisi'nin genişletilmiş istişare toplantısına Ankara'daki Anfa Mar'da katılan MKYK üyesi Kağan Mumcu, partililer tarafından yoğun ilgi gördü.
26 Aralık 2023 Salı 10:38

 
AK PARTİ ANKARA'DA
AK PARTİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİ İSTİŞARE TOPLANTISI İÇİN ANKARA'DA
21 Aralık 2023 Perşembe 18:52

 
TESOB’un Projesiyle Trabzon el işçiliği ahşap ürünlerde gelişiyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Uygulama Atölyesinde gerçekleştirilen eğitimlerini ziyaret etti. TESOB Başkanı Metin Kara, “Kursiyerlerimizin tasarımları ve uygulama ürünleri çok başarılı” dedi.
21 Aralık 2023 Perşembe 18:38

 
TESOB ile Açı Eğitim Kurumları arasında indirim protokolü imzalandı
TESOB- Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile Açı Eğitim Kurumları arasında TESOB üyelerine indirim olanağı sağlayan protokol imzalandı.
20 Aralık 2023 Çarşamba 18:27

 
SEBAT GENÇLİK EVİNDE GALİP: 2-0
TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Sebat Gençlik, ilk yarının son maçında bugün 23 Elazığ Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi.
20 Aralık 2023 Çarşamba 17:13

 
AGD VE İHH’DAN FİLİSTİN İÇİN HAYIR ÇARŞISI
Filistin’de iki ayı aşkın yaşanan soykırıma tepkiler devam ediyor. AGD ve İHH Akçaabat ilçe temsilcilikleri olarak Filistin-Gazze’de yaşanan katliamlara tepki göstermek ve Müslüman kardeşlerimizin yanında olmak amacıyla 15 Aralık Cuma günü Akçaabat Atatürk parkında hayır çarşısı açtık.
17 Aralık 2023 Pazar 19:14

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Koç, Doğu Karadeniz Projeleriyle İlgili Açıklamalarda Bulundu!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmelerinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı bütçesi üzerine konuştu.
15 Aralık 2023 Cuma 09:57

 
Çankaya'dan Karan'ın Kabrine Ziyaret
CHP’de Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Mustafa Çankaya, çalışmalarına Yavuz Karan’ın kabrini ziyaret ederek başladı.
13 Aralık 2023 Çarşamba 09:34

 
O Bizim Juliet
“Şekspir’in Suçu Ne?” kapalı gişe izleyiciyle buluşmaya devam ederken izleyici tarafından ilgiyle karşılanıyor.
11 Aralık 2023 Pazartesi 18:15

 
AKMESTEK ÖĞRENCİSİNİ KUTLUYOR.
“Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları” konulu, ülke çapında düzenlemiş olduğu karikatür yarışmasında ödül alan 10/E sınıfı öğrencimiz Muhammet AYDIN'ı kutluyoruz.
7 Aralık 2023 Perşembe 18:36

 
METİN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret etti.
7 Aralık 2023 Perşembe 17:35

 
Demirci Koskoca 100 yıllık partinin diye başladı
Koskoca 100 yıllık partinin kaldığı duruma bakar mısınız?
6 Aralık 2023 Çarşamba 18:42

 
YOMRA'DA MUSTAFA BIYIKLA DEVAM
İYİ PARTİ'DEN BIYIK KARARI
6 Aralık 2023 Çarşamba 18:28

 
GENEL MERKEZE KİMLER ÇAĞRILDI
Ahmet Hüseyin Altıntepe’nin istifası ile boşalan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasında ismi çıkan 4 adaydan 3’ü AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara’ya çağrıldı.
4 Aralık 2023 Pazartesi 10:28

 
TÜRSAB Heyetinden Başkan Ekim’e ziyaret
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Volkan Kantarcı, beraberindeki başkan yardımcıları ile birlikte Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'i ziyaret etti.
1 Aralık 2023 Cuma 17:57

 
DOKAP Başkanı Gültekin ile projeler görüşüldü
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Doğu Karadeniz Projesi bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin’i ziyaret ederek sürdürülen ve planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
30 Kasım 2023 Perşembe 17:11

 
AKÇAABAT’TA KARATE ŞAMPİYONASI YAPILDI
Akçaabat’ın ilçe oluşunun 137. Yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Akçaabat Belediyesince organize edilen Karate Şampiyonası yapıldı.
29 Kasım 2023 Çarşamba 18:54

 
DOKA'nın 160. Yönetim Kurulu Toplantısı Giresun'da yapıldı
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) 160'ıncı Yönetim Kurulu Toplantısı Giresun'un Piraziz ilçesinde gerçekleştirildi. Toplantıya Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi de katıldı.
28 Kasım 2023 Salı 07:22

 
DOĞU KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİNE ZİYARET
Şube başkanı Saadettin BALCI, Yönetim Kurulu üyesi Sn. Hacer BOZALİ Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Sayın, Dr. Dila BARAN’ a ve kıymetli mesai arkadaşlarına ziyaret gerçekleştirdiler.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:06

 
Çebi’den Öğretmenler Günü mesajı
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi: “Çabalarıyla, fedakârlıklarıyla bugünümüzü ve yarınlarımızı inşa eden, neslimizin mimari tüm öğretmenlerimizi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:05

 
Karadeniz'in yaylaları beyaza büründü
Türkiye'nin belirli noktalarında başlayan kar yağışı Karadeniz Bölgesindeki illerde de etkili olmaya başladı.
20 Kasım 2023 Pazartesi 18:19

 
BARÜ’de ‘İlk Yardım Eğitim ve Eğitici Eğitimi Merkezi’ ilk sertifikalarını verdi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) bünyesinde kurulan ve Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilen Batı Karadeniz’deki ilk ve tek “İlk Yardım Eğitici Eğitimi Merkezi” ilk eğitimlerini tamamladı.
18 Kasım 2023 Cumartesi 17:33

 
Türkiye’nin İlk Uzay Mühendisi Karakaş: Bu Ülkede Doğdum, Ülkeme Hizmet Edeceğim
Türkiye'nin ilk serebral palsili (SP) uzay mühendisi Turgay Karakaş, “Türkiye’nin İlk Uzay Mühendisi Turgay Karakaş Genç Fikirleri Teknoloji ile Buluşturuyor” adlı konferansında geçen yıl 360 iş teklifi aldığını ve bunların içinde çok yüksek meblağlar içeren iş teklifleri olduğunu vurgulayarak “Bu iş tekliflerinin yüzde 95’i yurtdışından geldi. Çok ve çok yüksek meblağlar içeriyordu.
18 Kasım 2023 Cumartesi 07:54

 
AKÇAABAT’TA ÜNLÜ KARİKATÜRİST ANISINA SERGİ AÇILDI
Akçaabat Belediyesi tarafından Trabzon’un ünlü karikatürist, gazeteci ve aynı zamanda Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu üyesi merhum Harun Yavruoğlu adına sergi açıldı.
17 Kasım 2023 Cuma 17:50

 
Başkan Sorunları Ankara'ya Taşıdı
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk, esnafın sorunlarını Ankara’ya taşıdı.
17 Kasım 2023 Cuma 17:25

 
TRAVELEXPO ANKARA TURİZM FUARINDA BÜYÜKŞEHİR’İN STANDINA YOĞUN İLGİ
TravelExpo Ankara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı yoğun katılımla kapılarını açtı.
17 Kasım 2023 Cuma 14:31

 
HARUN YAVRUOĞLU ANILACAK
Akçaabat Belediyesi tarafından 14 Nisan 2020 tarihinde aramızdan ayrılan Trabzon’un ünlü karikatürist, gazeteci ve aynı zamanda Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu üyesi merhum Harun Yavruoğlu adına sergi açılıyor.
14 Kasım 2023 Salı 14:23

 
MECLİS MESAJI ALDI
Ak Parti’nin Başkan Yardımcısı Ömer Karabacak’ın onay görmeyen imar değişikliği sosyal medyada yaptığı sert paylaşımın ardından Belediye Meclisi’nce onaylandı.
9 Kasım 2023 Perşembe 18:07

 
DAMA ÇIKAN KONUŞTU
Kariyer istiyorsanız turizmi bırakmayın
8 Kasım 2023 Çarşamba 18:51

 
AKÇAABAT’TA ‘KARAGÖZ VE HACİVAT’ ADLI TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ.
Akçaabat Belediyesi organizesinde ‘Karagöz ve Hacivat’ adlı çocuk tiyatro oyunu sahnelendi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 17:33

 
TESOB 2023 yılı Başkanlar Kurulu toplantısı yapıldı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) 2023 yılı Başkanlar Kurulu toplantısı, esnaf ve sanatkâr odası başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.
3 Kasım 2023 Cuma 09:15

 
Merkez Faiz Kararını Açıkladı!
Merkez Bankası piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı.
26 Ekim 2023 Perşembe 14:32

 
Planlarında Rekreaktif ve Rekreasyon alanları sil baştan
Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığının; Akçaabat İlçesi Yıldızlı orta mahalle sınırları içerisinde 162 ada 12 nolu parselde yapılan yapı, 163 ada 1 parseldeki 18.08.2016 tarih ve 2016-233 nolu geçici inşaat ruhsatı,163 ada 12 nolu parselde yapılan fosseptik çukuru,163 ada 1 parsel ve 162 ada 12 parselin kuzey tarafında yapılan mahmuzların (dalgakıran) ve deniz dolgusunun ve dere yatağına yapılan müdahale ile ilgili olarak yaptığımız şikâyetler sonucu kurumların vermiş olduğu görüşler,3621 sayılı Kıyı Kanunu, 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu,2872 sayılı Çevre Kanunu, diğer kanunlar ve Danıştay Altıncı Dairenin 2011/300 nolu kararı doğrultusunda verilen yapı ruhsatlarının ve tahrib
23 Ekim 2023 Pazartesi 18:03

 
FETÖ'den Yargılanan AK Parti Trabzon Eski Milletvekili İçin Karar Verildi!
FETÖ üyeliğinden yargılanan AK Parti Trabzon eski Milletvekili hakkında karar verildi.
10 Ekim 2023 Salı 19:49

 
DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ TRABZON’DA AÇILIŞLARA KATILDI
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Trabzon’u teşrif ederek Arsin Çaykaralı Hacı Hasan Efendi Külliyesi ve Trabzon Üniversitesi Fatih Sultan Mehmet Camii ve Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptı.
2 Ekim 2023 Pazartesi 19:30

 
Rektör Uzun, Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği dönem toplantısına katıldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği (BKÜB) dönem toplantısına katıldı.
2 Ekim 2023 Pazartesi 09:56

 
Araklı Karadere’ye 5 bin kırmızı benekli doğal alabalık yavrusu bırakıldı
Trabzon’un Araklı ilçesi Bahçecik mevkiinde Karadere’ye 5 bin adet kırmızı benekli doğal alabalık yavrusu bırakıldı.
2 Ekim 2023 Pazartesi 09:44

 
METEOROLOJİ’DEN ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI
Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü Doğu Karadeniz'de beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar konusunda uyarıda bulundu.
30 Eylül 2023 Cumartesi 17:14

 
BÜYÜKŞEHİR’İN VİZYON PROJESİ GANİTA YAZA DAMGA VURDU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun hayata geçirdiği Ganita-Faroz Sahil Düzenlemesi, şehrin yüz akı projeleri arasına adını yazdırırken, her kesim tarafından takdirle karşılanmaya devam ediyor.
30 Eylül 2023 Cumartesi 16:28

 
SOSYAL GÜVENLİK VAZGEÇİLMEZ BİR HAKTIR
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, sosyal güvenlik sisteminin, vatandaşlara hayatları boyunca sağlık hizmeti vermeyi ve asgari bir gelir düzeyi sağlamayı ve kişilerin yaşlılık, hastalık, malullük, işsizlik, iş kazaları gibi çeşitli nedenlerle çalışamadıkları dönemlerde onları korumayı ve bu risklerden doğan zararları gidermeyi amaçlayan sistem olduğunu ifade ederek, bireylerin karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayan politika ve sistemler bütünü olduğunu söyledi.
22 Eylül 2023 Cuma 17:51

 
Esnaf Odası’ndan Ahi Dede’ye ziyaret
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, 2017 yılında Türkiye’de Yılın Ahisi olarak seçilen Ali Saraç’ı hasta yatağında ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
19 Eylül 2023 Salı 21:28

 
BARÜ’de aile içi şiddete karşı müdahale programı geliştirildi
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) geniş kapsamlı araştırmalara dayalı verilerden hareket ederek aile içi şiddete karşı hazırladığı müdahale programı kitaplaştırıldı.
19 Eylül 2023 Salı 11:38

 
Genç, Geleneksel Yayla Şenliği’ne katılmak için KKTC’ye gitti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Karadeniz Kültür Derneği ile birlikte Girne’de organize edilen Geleneksel Yayla Şenliği’ne katılmak için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gitti.
17 Eylül 2023 Pazar 09:39

 
Trabzon Üniversitesi’nde İki Yeni Fakülte Kurulmasına Onay Verildi
15 Eylül 2023 Tarihli ve 32310 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Trabzon Üniversitesi bünyesinde iki yeni fakülte kuruldu.
15 Eylül 2023 Cuma 17:17

 
Çarşıbaşı'nda davet krizi...
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın Çarşıbaşı ilçe ziyaret programına STK başkanları ve muhtarlar davet edilmedi. Çarşıbaşı Esnaf Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar, duruma çok sert tepki göstererek, “Bu yapılan Çarşıbaşı halkına büyük saygısızlıktır, halkı yok saymaktır. Sormak lazım. Bunun böyle olmasını Valilik mi istedi yoksa Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler mi? Eğer Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler bu kararı vermişse halkımız adına kendilerini kınıyoruz.” dedi.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:42

 
Milletvekili Aydın’dan TESOB’a ziyaret
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara’yı ziyaret ederek çeşitli konularda istişarede bulundu.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:09

 
Trabzonlu Fındık Üreticisi Dikkat!
Oda Başkanı Tehlikeye Karşı Uyardı
11 Eylül 2023 Pazartesi 00:06

 
Kuruçam Köyü Güzelleştirme Derneğin’ den Hayırlı Olsun Ziyareti.
Kuruçam Köyü Güzelleştirme derneği başkanı Savaş GEDİKOĞLU, dernek yönetim kurulu ve Kuruçam Köyü Muhtarı Orhan ALTUNTAŞ, Şube başkanımız Saadettin BALCI’ ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Misafirlerimizi şube başkanımız Saadettin BALCI ve yönetim kurulu üyesi Davut ÇAKMAK karşıladılar.
5 Eylül 2023 Salı 18:29

 
Trabzon Milletvekili Aydın’dan Hükümete ‘Emekli Zammı’ Tepkisi
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, memur ve memur emeklisinin zam oranını belirleyen hakemler kurulunun oluşumuna karşı eleştirilerde bulundu.
2 Eylül 2023 Cumartesi 11:16

 
TESOB heyetinden Vali Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, beraberindeki heyetle Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
29 Ağustos 2023 Salı 15:38

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ DERNEĞİ TRABZON ŞUBESİ KONGRESİNİ YAPTI
Genel Merkezi Ankara’da bulunan Avrasya Basın yayın Birliği Derneği Şubelerine bir yenisini daha ekledi.
17 Ağustos 2023 Perşembe 14:12

 
EKİM USTAOĞLU’NA YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ.
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan Valiler kararnamesi ile Trabzon Valisi iken Balıkesir Valiliği’ne atanan İsmail Ustaoğlu’na Trabzon’a olan hizmetlerinden ötürü teşekkür ederken kendisine yeni görev yerinde de muvaffakıyetler diledi.
17 Ağustos 2023 Perşembe 10:27

 
Fındığın MİLLİ ve STRATEJİK ürün kapsamına alınmasının mimarı siz olun!
Fındık Karadeniz bölge halkının önemli bir kısmının geçim kaynağıdır.
15 Ağustos 2023 Salı 18:39

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur