Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
kala haberleri
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
Mustafa Kalaycı İyi Parti Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak destek istedi.
24 Mart 2024 Pazar 17:20

 
KALYONCU SAHA ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
Akçaabat'ın merakla beklediği yerel seçimlere sayılı günler kala, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akademisyen Osman Kalyoncu, saha çalışmalarında hız kesmeden devam ediyor.
16 Mart 2024 Cumartesi 17:27

 
TARİHİ AVRASYA PAZARI TÖRENLE AÇILDI
Trabzon’da 1989 yılında kurulan ve sürekli olarak yer değişikliği yapmak zorunda kalan ‘Tarihi Avrasya Pazarı’, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu döneminde kalıcı mekânına kavuştu.
9 Mart 2024 Cumartesi 12:02

 
Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! Hakem Atamaları da Belli Oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! Yarın başlayacak olan çeyrek final müsabakaları için takımlar ve hakem atamaları belirlendi
26 Şubat 2024 Pazartesi 12:25

 
MHP AKÇAABAT’TA KANDİL SİMİDİ DAĞITTI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları(KAÇEP) Akçaabat İlçe Başkanlığı, ilçe başkanları ve partililerin katılımıyla Atatürk Parkı'nda düzenlenen etkinlikte,vatandaşlara Berat Kandili dolayısıyla kandil simidi dağıttı. MHP Akçaabat İlçe Başkanı Özcan Ergün liderliğinde gerçekleşen etkinlik, partililerin katılımıyla renkli bir atmosfere sahne oldu.
24 Şubat 2024 Cumartesi 19:50

 
BARÜ üniversite-sanayi iş birliğine bir yenisini daha ekledi
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ile birlikte orman ürünleri sektöründe Türkiye’nin önde gelen markalarından olan Yıldız Entegre ile iş birliği protokolü imzalandı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 08:57

 
GEDİKLİ, SEÇİM ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
Yerel seçimlere kısa bir süre kala İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
10 Şubat 2024 Cumartesi 20:33

 
KAÇEP’TEN HASTANE ZİYARETİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı Trafından Organize Edilen Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) İl Başkanlığı,KAÇEP Akçaabat İlçe Başkanlığınca Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ni ziyaret ettiler.
5 Ocak 2024 Cuma 19:19

 
Başkan Ergün’ün Acı Günü
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Akçaabat İlçe başkanı Özcan Ergün’ün eşi Sevinç Ergün, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.
6 Kasım 2023 Pazartesi 08:57

 
Trabzon, Rize, Giresun ve Ordu'dan İsrail'i Boykot Kararı!
Trabzon, Rize, Giresun ve Ordu belediyelerine ait tesisler ve sosyal markette, İsrail'e destek veren markaların ürünlerinin satışı yasaklandı.
4 Kasım 2023 Cumartesi 15:03

 
Trabzon’da 4 ilçede operasyon
Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Arsin, Vakfıkebir, Maçka ve Köprübaşı ilçelerinde yapılan çalışmalarda arama kaydı bulunan 11 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.
27 Eylül 2023 Çarşamba 10:50

 
Akçaabat’ta düğün magandası yakalandı
Akçaabat’ın Yıldızlı Mahallesinde meydana gelen düğün konvoyunda araç içerisinden havaya ateş açarak halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye düşüren şahıslar yakalandı.
1 Ağustos 2023 Salı 13:52

 
Trabzon Milletvekili Aydın'dan Atatürk Heykeline saldıran failin serbest kalmasına tepki!
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Atatürk Anıtı’na saldıran failin serbest bırakılmasını eleştirdi ve sessiz kalan siyasilere yüklendi.
20 Temmuz 2023 Perşembe 10:59

 
BÜYÜKŞEHİR’DEN DUYGULANDIRAN HİZMET
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Şalpazarı ilçesine bağlı Gökçeköy’de yaşayan ve patika yol nedeniyle felçli eşini 400 metre sırtında taşımak zorunda kalan Sevim Altop’un imdadına yetişti.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 18:38

 
Çelebi: Bankaların iş dünyasına yönelik kredileri açması gerekiyor, yoksa çalışacak müşteri bulamayacaklar
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, piyasanın içinde bulunduğu durumda bankaların esnaf, tüccar ve sanayicinin finansmana erişimini sağlaması gerektiğini belirterek, “Böyle devam ederse bir süre sonra çalışacak müşteri bulamayacaklar. Birçok firmanın ödemeler konusunda sorunları olduğunu biliyoruz” dedi.
8 Haziran 2023 Perşembe 16:19

 
Trabzon Üniversitesi Akademisyenleri Türk Halk Müziği Konseri ile Mest Etti
Trabzon Üniversitesi "Akademisyenler Türk Halk Müziği Topluluğu”, halk müziğinin seçkin örnekleri ile unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere katılan müzikseverler, koroyu dakikalarca ayakta alkışladı.
30 Mayıs 2023 Salı 17:24

 
KAZANAN TÜRKİYE OLDU; TEŞEKKÜRLER AKÇAABAT
İkinci tura kalan ve 28 Mayıs 2023 Pazar Günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerine Akçaabat’tan tam destek geldi. Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Akçaabat meydanlarında şenlik havası hakim oldu.
29 Mayıs 2023 Pazartesi 18:41

 
Mevsimin ilk KKKA vakası yaşandı
Doğu Karadeniz Bölgesinde bu günlerde havaların genelde soğuk ve yağışlı gitmesi kene vakalarını engellemedi
13 Mayıs 2023 Cumartesi 16:53

 
MİLLET İTTİFAKI AKÇAABAT'TA
CHP Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya ve CHP İstanbul Beylikdüzü Belediye başkanı Mehmet Murat Çalık kalabalık bir ekiple dün Akçaabat hamamçimeni ve Yeni mahalle esnafının nabzını tutarak sırasıyla Dolmuşçular ve minübüsçüler durağı, sebze hali ve balıkçılar lokalini ziyaret ettiler.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 18:01

 
Yavuz Aydın açıklamalarda bulundu
Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın, “Bir önceki dönemde iyi ne yapıldıysa onun üzerine daha çoğunu koymak, eksik kalanı tamamlamak, yanlış varsa düzeltmek ve yeni projeler üreterek halkımızın refah seviyesini yukarı çekmek zorundayız” diye konuştu.
18 Nisan 2023 Salı 12:57

 
BÜYÜKŞEHİR’E 6 MADALYA
Erzincan’da düzenlenen Taekwondo Okul sporları grup müsabakalarında Trabzon Büyükşehir Belediyespor sporcuları Nursena İskender, Miraç Gümrükçü ve Hilal Yavuz 1. oldu. Yarennaz Kara ile Ezgi Dayı ikinci olurken Merve Köksal ise 3.’üncülüğü elde ederek madalya kazandı.
12 Nisan 2023 Çarşamba 16:42

 
CHP 'de Milletvekili aday adayı tanıtım toplantısı yapıldı.
14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili aday adaylarını tanıttı.
25 Mart 2023 Cumartesi 16:10

 
Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, Bölgeye her gün bir tır gönderiyoruz.
6 ŞUBAT 2023 tarihinde art arda gerçekleşen ve 10 ilimizi yoğun şekilde etkileyen depremle ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, enkaz altında kalan vatandaşlarımızın bir an önce kurtulmasını ve yaralılarımıza acil şifalar dileriz dedi.
10 Şubat 2023 Cuma 19:16

 
Trabzon'da 7 partinin İl Başkanına sorduk...
Trabzon'da seçime üç ay kala günebakış Gazetesi Partilerin üye sayımını yayımladı.
19 Ocak 2023 Perşembe 18:04

 
BARÜ’nün “engelleri” aşacağı projesi tanıtıldı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) Türkiye’deki en kapsamlı tesislerden biri olarak hayata geçirilen “Engelsiz Yaşam Alanı Projesi” açılışına kısa bir süre kala özel gereksinimli bireyler, aileleri ve öğretmenlerine tanıtıldı.
17 Ocak 2023 Salı 17:38

 
Bu Gece Kalandar
Sönmeyen gelenek Yıllarca Rum İmparatorluğu’na ev sahipliği yapmış Trabzon’un sahip çıktığı Kalandar geleneği asırlardır yaşatılmaya devam ediyor.
13 Ocak 2023 Cuma 00:24

 
CHP Trabzon İl Başkanı Dr. Nurcan AŞCI Demiröz; Ülkemizde bağımlılık oranı artmaktadır.
Ağır ekonomik kriz, yüksek enflasyon emeği ile geçinen toplumsal sınıfları meydanlara dökldüğünü ifade eden CHP Trabzon İl Başkanı Dr. Nurcan AŞCI Demiröz, Uygulanan ekonomik politikalar emeği ile geçinen sınıfları yoksulluk sınırının altına itmiştir.
12 Ocak 2023 Perşembe 10:18

 
Akçaabat Belediye Spordan Büyük Başarı
Akçaabat Belediye Spor Kulübü Judo Takımı, Süper Lig’e yükselme müsabakalarında üçüncü oldu.
4 Ocak 2023 Çarşamba 16:13

 
Afacan: Dualarına talibiz
AK Parti Ortahisar İlçe Sosyal Politikalar Başkanı H.Cahit Afacan, Ortahisar genelinde insanı merkeze alarak faaliyet yürüttüklerini söyleyerek “Vakıf geleneğinin temsilcileri olarak faaliyetlerimizde tek bir ölçü vardır: O da kişi ihtiyaç sahibi mi değil mi? Bizler, her bir gönülün duasına talibiz” dedi.
31 Aralık 2022 Cumartesi 16:09

 
TÜRKİYE'NİN EN İYİLERİ TRABZON'DA YARIŞTI
Trabzon’un ev sahipliği yaptığı Türkiye Tenis Ligi Finalleri’nde erkekler final müsabakaları tamamlandı.
17 Aralık 2022 Cumartesi 10:21

 
Fatih Erbakan: Öğretmenlerimiz mutsuzsa Büyük Türkiye hedefinden bahsedemeyiz!
Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne ilişkin yaptığı açıklamada, “Yeniden Refah Partisi olarak çok iyi biliyoruz ki, öğretmenlerimiz bugün mutsuzsa, her türlü geçim sıkıntısından, yasal boşluklardan veya iktidarın sorunlara kulak asmamasından ötürü asıl işleri olan öğretmenlik mesleklerine odaklanamıyorlarsa, Yeniden Büyük Türkiye hedefinden bahsetmemiz beyhude kalacaktır.” dedi.
24 Kasım 2022 Perşembe 15:00

 
Çebi: 32 okul doğalgazla ısınacak
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, doğalgaz dönüşüm çalışması başlatılan 32 okulun 24’ünde doğalgaz kullanımına başlandığını, kalan 8 okulda önümüzdeki hafta doğalgaz verileceğini söyledi.
19 Kasım 2022 Cumartesi 17:46

 
Su uyur düşman uyumaz
Öncelikle Türkiye’mizin gözbebeği İstanbul’umuzda meydana gelen Terör olayında hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan Rahmet geride kalan de yakınlarında sabırlar diliyorum.
18 Kasım 2022 Cuma 17:55

 
Giresun'da firari hükümlü yakalandı
Giresun'da "kasten öldürme" suçundan hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
17 Kasım 2022 Perşembe 11:38

 
Trabzonspor'un Avrupa macerası nereden devam edecek?
Ferencvaros'u sahasında 1-0 yenmesine rağmen grupta 3. sırada kalan Trabzonspor'un UEFA Konferans Ligi'ne hangi aşamada dahil olacağı belli oldu.
4 Kasım 2022 Cuma 11:00

 
BARÜ öğrencisi Merve Pul, Dünya Kupasında bronz madalya aldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü öğrencisi Merve Pul, Dünya Üniversiteler Dövüş Sporları Kupası güreş müsabakaları 76 kiloda bronz madalya kazandı.
1 Ekim 2022 Cumartesi 16:08

 
Milletvekili Örs; "Ne hesapları, ne de takvimleri tuttu!"
Mahalle programlarını sürdüren İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin ÖRS, Kireçhane ve Karlık Mahallelerini ziyaret etti, Ak Parti'nin ekonomi politikalarını eleştirdi "Ne hesapları, ne de takvimleri tuttu!" dedi.
27 Eylül 2022 Salı 10:35

 
Trabzon'da 3 düzensiz göçmen yakalandı
Trabzon'da 3 düzensiz göçmen yakalandı, 1 kişi göçmen kaçakçılığı iddiasıyla gözaltına alındı.
21 Eylül 2022 Çarşamba 17:45

 
Genç ATT Kansere Yenik Düştü
Çarşıbaşı’nda 112 Acil Sağlık İstasyonu’nda görevli Acil Tıp Teknisyeni Neriman İslam, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti.
31 Ağustos 2022 Çarşamba 16:03

 
Trabzonspor'un savunma ayarları bozuldu!
Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor, 2 farklı geriye düşüp beraberliği yakaladığı maçta Fraport TAV Antalyaspor'a 5-2 mağlup oldu. Avcı, döneminde ilk kez bu kadar farklı yenilgi alan bordo-mavililerin savunma ayarları bozuldu.
21 Ağustos 2022 Pazar 00:18

 
Aydınlı sahte kaymakam Trabzon’da yakalandı
Aydın’ın Karacasu ilçesine kayıtlı 22 yaşındaki bir genç, sahte kimlik kullanarak kendisini kaymakam olarak tanıttığı ve birçok ilde vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla Trabzon’da yakalandı.
18 Ağustos 2022 Perşembe 17:09

 
Akçaabat'ta Uyuşturucuya Geçit Yok
Akçaabat'ta yapılan uyuşturucu operasyonlarında 2 kişi yakalandı.
1 Ağustos 2022 Pazartesi 18:45

 
AKÇAABAT’TA FESTİVAL KAPSAMINDA YELKEN YARIŞI YAPILDI
30. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali Spor Müsabakaları kapsamında Yelken Yarışması düzenlendi.
26 Temmuz 2022 Salı 15:24

 
AKÇAABAT’TA BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI YAPILDI
Akçaabat Belediyesince düzenlenen 30. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali kapsamında Spor Müsabakaları çerçevesinde Bilek Güreşi Turnuvası yapıldı.
22 Temmuz 2022 Cuma 10:05

 
Koronavirüs yeniden hortladı, daha hızlı yayılıyor!
Türkiye dahil, dünyanın birçok yerinde artan koronavirüs vakaları 6. dalga endişelerini de beraberinde getirdi.
12 Temmuz 2022 Salı 16:00

 
Akçaabat'ta Esnaf Hayatını Kaybetti
Akçaabat’ta uzun süre esnaflık yapan Gülizar İsak, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.
1 Temmuz 2022 Cuma 15:57

 
Jandarmadan kaçak silah atölyesine baskın
Jandarmadan kaçak silah atölyesine baskın Rize’de silah imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 2 kişi, jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı.
28 Haziran 2022 Salı 17:25

 
Trabzon’da iğrenç olay!
Trabzon’da bir kişi soyunma kabininde telefonla çekim yaparken yakalandı
22 Haziran 2022 Çarşamba 15:10

 
2 kişiyi silahla yaraladılar, hassas burundan kaçamadılar
Trabzon’da iki kişiyi silahla yaraladıktan sonra kaçan şahıslar saklandıkları işyerinde yakalandı.
24 Mayıs 2022 Salı 14:40

 
Sebat Grup Şampiyonu
Rize’de oynanan U-18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Final karşılaşmasında finale kalan Sebat Gençlikspor grup şampiyonu oldu
16 Mayıs 2022 Pazartesi 17:00

 
AKÇAABAT'TA ZEHİR BASKINI
Akçaabat'ta Kenevir Tohumu Yakalandı
9 Mayıs 2022 Pazartesi 18:16

 
BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜ’NÜNDE HUZUR EVİNİ ZİYARET ETTİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, her yıl Mayıs Ayı’nın ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü’nde Akçaabat Yıldızlı Mahallesinde bulunan huzur evinde kalan yaşlı anneleri ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.
9 Mayıs 2022 Pazartesi 17:34

 
Zorluoğlu Mesaiye Kalan Personeli İle Bayramlaştı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu mesaiye kalan personelleri ile bayramda bir araya geldi.
4 Mayıs 2022 Çarşamba 17:34

 
Başkan Gedikli, Kamuda Taşeron İşçiliğine Son.
Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli Türk-İş’e bağlı Sendikaların Şube Başkanları ile 1 Mayıs etkinliğinde toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı.
2 Mayıs 2022 Pazartesi 12:38

 
ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Süper Lig'in 35. haftasında sahasında Antalyaspor'u ağırlayan lider Trabzonspor, karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrılarak ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
1 Mayıs 2022 Pazar 00:37

 
BÜYÜKŞEHİR VE ORTAHİSAR’DAN TARAFTARI SEVİNDİRECEK AÇIKLAMA
Trabzonspor’un şampiyon olmasına 1 puan kala Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, taraftarı unutmayarak muhteşem bir jeste imza attılar.
29 Nisan 2022 Cuma 15:11

 
Akpınar Köfte Yeni Yeri Sümela Yolu Üzerinde Açıldı
1974 yılında ilk şubesini Akçaabat’ta açan baba Küçük Kalaycı ve çocukları Mutafa, Şenol, Yaşar, Aslan ve Ali Kalaycı, 4. Şubeyi Maçka Sümela yolu üzerinde verilen iftar yemeği öncesinde dualarla hizmete açtı.
24 Nisan 2022 Pazar 13:42

 
Firari FETÖ'cü jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı
Trabzon'da firari FETÖ üyesi jandarma ekipleri tarafından Ortahisar ilçesinde saklandığı evde yakalandı.
19 Nisan 2022 Salı 13:01

 
Güner "Kantarın Topuzu Kaydı"
İYİ Parti Grup Başkan Vekili Aslan Güner, faaliyet raporu değerlendirmesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun mahalle ziyaretlerini daha çok Ortahisar’da yapmasının üzerine itiraz ederek “Burada bari bir oranı yakalayalım” dedi.
15 Nisan 2022 Cuma 18:18

 
TÜSF Voleybol 1. Lig müsabakaları Bartın Üniversitesinin ev sahipliğinde başladı
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından organize edilen Türkiye Üniversiteler Voleybol 1. Lig müsabakaları Bartın Üniversitesinin ev sahipliğinde başladı.
21 Mart 2022 Pazartesi 17:17

 
Uyuşturucu operasyonunda baba ile oğluna gözaltı
Trabzon'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı.
21 Şubat 2022 Pazartesi 19:00

 
Bartın Üniversitesi öğrencisi Hasret Bozkurt, Avrupa açıkta bronz madalya aldı
Bartın Üniversitesi öğrencisi, milli sporcu Hasret Bozkurt, Bosna Hersek’te düzenlenen Avrupa Açık Judo müsabakalarında bronz madalya kazandı.
14 Şubat 2022 Pazartesi 18:21

 
BALTA'DAN BASIN AÇIKLAMASI
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü bir dizi açılışı gerçekleştirmek üzere şehrimize teşrif etmiş ve Trabzon Meydanında, muhteşem bir kalabalık ile toplanan, halkımıza hitap etmiştir.
1 Şubat 2022 Salı 17:11

 
TRABZON EMNİYETİ ASAYİŞ OLAYLARINI PAYLAŞTI.
Akçaabat İlçesinde iki kuyumcu esnafına sahte altın veren şahısların yakalanmasına yönelik Güven Timlerimizce yapılan çalışmalarda; 18.01.2022 günü saat 12.30 sıralarında S.Ç. ve F.E. isimli şüpheli şahıslar, üzerlerinde altın görünümlü sahte kolye, zincir, çeyrek ve bileklik ile birlikte Kunduracılar Caddesi üzerinde Güven Timlerimizce yakalanmışlardır.
19 Ocak 2022 Çarşamba 19:05

 
Trabzonspor maçını yönetecek hakem açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanacak müsabakalarda düdük çalacak hakemler açıklandı.
17 Ocak 2022 Pazartesi 18:20

 
Trabzonspor Boluspor maçının tarihi ve saati belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu müsabakalarının programı açıklandı.
9 Aralık 2021 Perşembe 19:47

 
SÜPER LİG'DE 17-23. HAFTA PROGRAMLARI AÇIKLANDI
Spor Toto Süper Lig 17 - 23. hafta müsabakaları programı açıklandı.
7 Aralık 2021 Salı 18:05

 
Ali Şentürk’ten Kış Lastiği Uyarısı
Zorunlu Kış Lastiğine Günler Kala Başkan'dan Uyarı.
24 Kasım 2021 Çarşamba 19:08

 
AK PARTİ’NİN MÜHRÜ HER YERDE
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Bizim işimiz hizmet üretmek, başkalarının işi konuşmak. Boş sözlerle kaybedecek zamanımız yok. Durmadan, daha hızlı adımlarla, ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet üretmeye, vatandaşlarımızı AK hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.
19 Ekim 2021 Salı 09:15

 
Trabzon'da Bir Mahalle Karantinaya Alındı
Koronavirüs pandemisinin önüne geçilmeye çalışılırken vakaların yeniden artması endişe vermeye başladı.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 09:39

 
HİÇ BOŞUNA UĞRAŞMA REKTÖR EFENDİ
TRABZON ÜNİVERSİTESİ AYNI YERİNDE KALACAK
12 Haziran 2021 Cumartesi 22:59

 
EN YETKİLİ AĞIZDAN AÇIKLAMA
Trabzon’da Covid-19 Vakalarımız son on günde % 50'nin üzerinde AZALDI.
29 Nisan 2021 Perşembe 13:24

 
İşsizlik ve Fabrikalaşma
Birkaç gün önce mahallemde dolaşırken arkadaşlardan biri benden bir makalemi işsizlik ve fabrikalaşma üzerinde yazmamı istedi. Yazı bugüne nasipmiş.
25 Nisan 2021 Pazar 17:47

 
BAŞKANA KARANTİNA CEZASI!
Türkiye Koronavirüs vakalarının önünü almaya çalışırken Düzköy’den gelen haber vakaların nasıl arttığının da bir göstergesi oldu.
21 Nisan 2021 Çarşamba 10:02

 
İmamoğlu, ailesinin sağlık bilgilerini paylaştı
Trabzon'a gelerek eşi Dilek İmamoğlu'nun annesini son yolculuğuna uğurlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüse yakalanan ailesinin son durumunu paylaştı.
15 Nisan 2021 Perşembe 17:00

 
“Siber Vatan” eğitimlerinde sertifikalar dağıtıldı
Bartın Üniversitesi’nin Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) iş birliğinde gerçekleştirdiği “Siber Vatan” eğitimleri başarıyla tamamlanarak, katılımcılara sertifikaları verildi.
9 Nisan 2021 Cuma 09:43

 
ÇEBİ SERT TEPKİ GÖSTERDİ
Çebi: “Emeklilik yaşamlarını emperyalizm hülyalarıyla geçiren vesayet zincirinin çürümüş halkaları, FETÖ kırıntıları, bildiri paçavrasıyla Türkiye’nin istiklâl ve istikbaline kast etmektedirler. Hadlerini bilsinler, haddi aşmasınlar.” dedi.
4 Nisan 2021 Pazar 14:18

 
Korona Can Almaya Devam Ediyor
Akçaabat'ın sevilen simalarından İsmet Güven, yakalandığı korona'dan kurtulamayarak hayatını kaybetti.
28 Mart 2021 Pazar 15:47

 
Akçaabat'ta Tehlike Çanları Çalıyor
Ülke genelinde olduğu gibi ilçemiz Akçaabat’ta da koronavirüs vakaları artmaya devam ediyor.
23 Mart 2021 Salı 17:34

 
Ali Türen Öztürk Koronavirüse yakalandı
CHP Trabzon’un önemli ismi Akçaabatlı iş İnsanı Ali Türen Öztürk koronavirüse yakalandı.
21 Mart 2021 Pazar 14:20

 
İMAMOĞLU, İBB’DE 45 BİN EMEKÇİYİ KAPSAYAN TOPLU SÖZLEŞMEDE KONUŞTU: “EMEK YARIŞINDAYIZ”
İBB ve kurumlarında örgütlü sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
19 Mart 2021 Cuma 10:04

 
Suzan Topal 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Suzan Topal ve yönetim kurulu üyelerimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
8 Mart 2021 Pazartesi 18:34

 
AKÇAABAT BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA HİJYEN SETİ
Akçaabat Belediyesi, Koronavirüs salgını vakalarının Trabzonda artış gösterdiği bu dönemde yeni bir Sosyal Sorumluluk projesini hayata geçirdi.
21 Şubat 2021 Pazar 15:50

 
Kamyon Sürücüsünün Kimliği Belli Oldu
Akçaabat'ta şoför devrilen kamyonun altında kalarak ağır şekilde yaralanan kamyon şoförünün kimliği belli oldu. Kamyon sürücüsünün 31 yaşlarında olan Selim Bayrak olduğu öğrenildi.
2 Şubat 2021 Salı 15:28

 
Başkan Ekim'e Kalandar Sürprizi
Kalandar Kısıtlı kutlandı
14 Ocak 2021 Perşembe 20:54

 
YARALI KUĞU'YA MUHTAR ELİ
Akçaabat ilçesi Arpacılı mahalle muhtarı Hakan KALAYCI, Avcıların vurduğu tahmin edilen yaralı kuğu'yu Ormaniye ekiplerini arayarak tedavi edilmesi amacıyla yetkililere teslim etti.
14 Aralık 2020 Pazartesi 18:54

 
Trabzon koronaya büründü. Korkutan tablo
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz günlerde Trabzon’da son günlerde Covid-19 vakalarında ciddi artış yaşanıyor.
29 Kasım 2020 Pazar 21:31

 
Başkan Yardımcısı Korona’ya Yakalandı
Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Korona’ya Yakalandı
28 Kasım 2020 Cumartesi 22:37

 
Söğütlü belediye başkanı korornaya yakalandı
Gümüşhane'nin Kelkit İlçesine bağlı Söğütlü Belediye Başkanı Salim Koç, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandı.
26 Kasım 2020 Perşembe 19:37

 
MANTAR ÜRETİCİ ADAYLARI SERTİFİKALANDIRILDI
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı ve Akçaabat Halk Eğitim Müdürlüğü ortak girişimi ile açılan poşette istiridye mantarı yetiştiriciliği kursunu başarıyla bitiren kursiyerlerimize Akçaabat Kaymakamı Sn. Ramazan Kurtyemez,, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim NEZİR , İstiridye Mantarı Yetiştiriciliği konusunda uzman olan Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli Ziraat Yüksek Mühendisi Fadıl ÖZTÜRK ve kursiyerlerin katılımı ile sertifikaları verildi.
5 Kasım 2020 Perşembe 18:46

 
JANDARMA KUCAK AÇTI
Akçaabat'ta engelli aracının lastiğini patlaması sonrasında yolda kalan engelli vatandaşın yardımına jandarma koştu..
30 Ekim 2020 Cuma 11:39

 
AKÇAABAT’IN DOĞAL GAZI BAŞKA BAHARA MI KALDI?
Kalanima Deresi’ni geçemeyenler gaz çıkaracak!”
23 Ekim 2020 Cuma 17:50

 
GEÇMİŞ OLSUN BAKANIM
Trabzonlu eski bakan Mehmet Cahit Turhan koronavirüse yakalandı.
8 Ekim 2020 Perşembe 18:21

 
Korona günlüğü
Trabzon ve ilçelerinde son haftalarda artış gösteren koronavirüs vakalarında ilçemizde 2 hafta önce zirve yapan vaka sayılarında kısmi gerileme yaşandığı gözleniyor.
1 Eylül 2020 Salı 19:16

 
İşte Trabzon’un koronavirüs yoğunluğu
Trabzon’da artma eğiliminde olan koronavirüs vakalarının yoğunluk haritası.
3 Ağustos 2020 Pazartesi 18:21

 
Vatandaşların imdadına Büyükşehir yetişti
Trabzon’un Sürmene İlçesinde meydana gelen sel olayında mahsur kalan kalan 24 vatandaş Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kurtarıldı.
3 Ağustos 2020 Pazartesi 18:00

 
Arpacılı Muhtarının Hasssasiyeti
Arpaclı Mahallesi Muhtarı Hakan Kalaycı Mahalle Halkından Bayramda Sosyal Mesafenin Koruması Amacıyla Hem Bayram Kutlaması Yayınladı Hem de Sosyal Mesafeye Dikkat Edilmesini Rica Etti.
30 Temmuz 2020 Perşembe 18:05

 
“KÖYLÜMÜZÜN EKMEĞİNDE GÖZÜ OLAN, KARŞISINDA BİZİ BULUR”
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, fındık hasadına sayılı günler kala TBM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Tarım Bakanı tarafından 665 bin ton olarak açıklanan rekoltenin gerçeklerle ilgisinin olmadığını söyledi.
23 Temmuz 2020 Perşembe 00:38

 
Akçaabat'ta koronavirüste flaş gelişme!
Akçaabat'ta flaş gelişme! "pozitif vakalar arttı"
17 Temmuz 2020 Cuma 19:50

 
HAYALLER BÖYLE YIKILDI!
4 kez şampiyonluk şansı yakalayan Trabzonspor’un bu fırsatı elinin tersi ile geri itmesine anlam verilemiyor
14 Temmuz 2020 Salı 00:17

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur