Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YILDIZLI DAHA YEŞİL OLACAK BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAŞKAN GENÇ'TEN ANNELER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET Çebi’den Anneler Günü mesajı "OLİ" AKÇAABAT’TA SPOR VE AHLAKI ANLATTI ACISU MUHTARINDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET AKÇAABAT’TA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YENİ BİR ADRES KIZILAY AĞAÇLI ORTAOKULUNA KIYAFET DESTEĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM Koç,Şevket Çelik’in açıklamalarına tepki gösterdi. İYİ PARTİ AKÇAABAT İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNA ZİYARET Baş BELASI KOKARCA!... KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BAŞKAN EKİM'E ZİYARET MECLİS ÜYESİ ÇANKAYA’DAN SALACIK'TA AÇIKLAMA EĞİTİMCİLERDEN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI BAŞKAN EKİM, ARAÇ İDDİALARINA YANIT VERDİ AKÇAABAT’TA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPILDI AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE FARKINDALIĞINA DESTEK KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BİR DİZİ ZİYARET
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
 
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
 
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
kadar haberleri
 
“HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR”
Başkan Kaya: “Bu kapılar milletin kapısıdır, bu kapıları sonuna kadar millete açtık”
18 Nisan 2024 Perşembe 19:53

 
Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü
Tunalar Şirketler Topluluğu'nun ikinci el araç alım satım markası Otomobilen Otomotiv A.Ş, finansman ihtiyacı olan müşterilerine avantajlı faiz oranında kredi veya 12 aya kadar vadeli kredi kartıyla ödeme yapma imkanı sunuyor.
17 Nisan 2024 Çarşamba 18:19

 
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu
Çarşıbaşı Belediyesi’nin içinde bulunduğumuz Mart ayının 15’inde çalışanlarının maaşlarının sadece yarısını yatırması ilçede yeni bir tartışma başlatırken, Belediye Meclis Üyesi de olan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel, konunun takipçisi olduklarını söyledi. Karaçengel, “İnsan sormadan edemiyor. Şimdiye kadar ödenebilen maaşlar bu ay ne odu da ödenemedi. O parayı nereye harcadınız? Konunun takipçisiyiz. Ödenmesi için ilgili yerlere konuyu ilettik.” dedi.
28 Mart 2024 Perşembe 06:37

 
Yeşilvadi, Pınaraltı ve Sayvan’dan Aydın’a büyük destek geldi…
SONUNA KADARSENİNLEYİZ BAŞKANIM
25 Mart 2024 Pazartesi 16:42

 
BTP Akçaabat Belediye Başkan adayı Samet Ayvaz’dan dikkat çeken projeler..
Mübarek Ramazan ayı içinde bulunmamız münasebetiyle seçim çalışmaları sahura kadar devam ediyor. Tüm adaylar sabahın erken saatlerinden, sahur vaktine kadar seçmene kendini anlatıyor, projelerini ifade ediyor. Onlardan 31 Mart için destek istiyor.
15 Mart 2024 Cuma 17:01

 
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE EVRİMLEŞEN İSTİKLAL CADDESİ
Akçaabat; çarşısıyla pazarıyla, bahçeler içerisine dağılmış tarihi evleriyle, sahilden daha gerilere kadar uzanan dağlarıyla eşsiz manzaraların yer aldığı bir kenttir.
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:47

 
BÜYÜKŞEHİR YASASI ve TARIMSAL ÜRETİM ANALİZ RAPORU
Pandemi; herkesi tarımın yaşam için ne kadar önemli olduğunu gözden geçirmeye, bir daha düşünmeye sevk etti.
30 Kasım 2023 Perşembe 18:39

 
Ortahisar sahili çöplerden temizlendi
Ortahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ’16 Eylül Dünya Temizlik Günü’ kapsamında Faroz Balıkçı Barınağı’ndan Beşirli Sahili’ne kadar olan bölümde farkındalık etkinliği düzenledi.
16 Eylül 2023 Cumartesi 16:18

 
TİSKİ, BAŞVURUSU GEÇERLİ ADAY LİSTESİNİ YAYIMLADI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 124 personel alımı ilanı için başvurusu geçerli olan aday listesi yayımlandı. Listeye itirazlar 16-17-18 Ağustos tarihlerinde (mesai bitimine kadar) yapılabilecek
15 Ağustos 2023 Salı 18:19

 
BARÜ, uluslararası iş birliği ağını Güney Amerika’dan Uzak Doğu Asya’ya kadar genişletti
Bartın Üniversitesi (BARÜ) uluslararasılaşma hedefi kapsamında hazırladığı Erasmus+ KA171 Projesinin kabul edilmesiyle eklenen yeni ülkelerle birlikte iş birliği ağını Güney Amerika’dan Uzak Doğu Asya’ya kadar genişletmiş oldu.
11 Ağustos 2023 Cuma 18:32

 
AKÇAABAT’TA 31. FESTİVAL COŞKULU BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi tarafından bu yıl 31.’si düzenlenen Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali’nin çelenk sunma töreni Atatürk Parkı’nda yapıldı ve ardından A.Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu önünden başlayarak Atatürk Parkı’na kadar uzanan bir kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 18:26

 
Başkan Kara: Turizm tesislerine yönelik denetimlerimiz yoğunlaşacak
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Kurban Bayramı sonrasında yoğunlaşmasını bekledikleri turizm sektörüne yönelik denetimlerini artıracaklarını belirterek, “Ekiplerimiz özellikle tarifesiz veya tarife dışı fiyatlarla satış yapan ve kayıt dışı çalışan işletmelere yönelik denetimlerini sezon sonuna kadar yoğun biçimde sürdürecek.
16 Haziran 2023 Cuma 16:36

 
Onlar vaat veriyorlar temeli biz atıyoruz!.
Yaklaşık 20 yıldan beri her seçim döneminde Trabzonlu seçmenin önüne ‘dev proje’ olarak getirilen ancak bugüne kadar hiçbir şekilde yatırım programına dahi alınmayan Güney Çevre Yolu, Trabzon’da çok ilginç bir siyasi harekete yol açtı.
27 Nisan 2023 Perşembe 21:12

 
Başkan Çelebi, Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi’ye sektörlerin taleplerini aktardı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon’da tarım sektörü temsilcileriyle bir araya gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye balıkçılıktan seracılığa kadar birçok alanda sektörün taleplerini aktardı.
26 Nisan 2023 Çarşamba 19:40

 
İSTİKLAL VE İSTİKBAL SEÇİMİ
Çebi; “Ortahisar İlçe Yönetimi olarak şehrimizden Cumhurbaşkanımıza en yüksek desteği vermek için e Seçimlere kadar tüm Ortahisar’ı adımlayacağız. Ulaşmadığımız ve gönlünü kazanmadığımız tek bir vatandaşımız kalmayana dek bize durmak, dinlenmek yok.” dedi.
15 Nisan 2023 Cumartesi 14:06

 
TİSKİ’DEN ZORUNLU SU KESİNTİSİ
Ortahisar ilçesi merkez mahallelerinde bu gece saat 00.00’a kadar su kesintisi yaşanacaktır.
28 Mart 2023 Salı 14:36

 
Duy Sesimi Trabzon
Böyle bir başlıkla başlamamın sebebi, Ülkemiz de yaşanan Deprem olayında Trabzon Halkının yapmış olduğu yardım kampanyalarının ne kadar gönülden ve Fedakâr hane bir şekilde yapıldığını anlatmak istememdir.
11 Şubat 2023 Cumartesi 19:25

 
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) İkinci Bir Uyarıya Kadar Üniversitelerin Kapalı Olduğunu Açıkladı
YÖK’ten Yapılan Açıklamanın Ardından Trabzon Üniversitesi ’De İkinci Bir Duyuruya Kadar Eğitim Öğretimi Durdurma Kararı Aldı.
9 Şubat 2023 Perşembe 19:16

 
50 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ İLK HAK SAHİPLERİ EVLERİNE KAVUŞTU
İMAMOĞLU: AKILLARI HALA İSTANBUL SEÇİMLERİNDE, ÜLKE VE DÜNYA SİYASETİNDE RASTLAMADIĞIMIZ NUMUNELER BUNLAR İRADE GASPINA KARŞI DAĞ GİBİ DURACAĞIZ ORHANİYE KIŞLASI TEPKİSİ: ECDAT HASSASİYETLERİ RANT KAPISINA KADAR TEVFİK FİKRET’TEN ALINTI YAPTI: ‘ZAFER, BİRAZ DA HASAR İSTER.’ UMUDUNUZU KAYBETMEYİN. HASARIMIZ VAR, AMA BAŞARACAĞIZ
26 Ocak 2023 Perşembe 17:19

 
GÜVENİLİR VE TEMİZ İÇMESUYU ADIM ADIM TRABZON’A GELİYOR
Trabzon’un 2050 yılına kadar ki içmesuyu ihtiyacını karşılayacak
20 Ocak 2023 Cuma 18:06

 
BİR MESLEK BİR GELENEK; SEPETÇİLİK
Geçmişten günümüze kadar insanların evlerine ekmek götürmelerini sağlayan birçok meslek geldi geçti.
17 Ocak 2023 Salı 18:05

 
Bak'tan Asgari Ücret Açıklaması
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak, “8.506,80 Tl olarak açıklanan asgari ücretin, var olan sorunları bir o kadar daha artırmıştır” dedi.
23 Aralık 2022 Cuma 19:11

 
BİR MESLEK BİR GELENEK; SU DEĞİRMENCİLİĞİ
Geçmişten günümüze kadar insanların evlerine ekmek götürmelerini sağlayan birçok meslek geldi geçti.
15 Kasım 2022 Salı 20:52

 
BARÜ V. Ar-Ge Proje Pazarı başvuru süresi uzatıldı
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bilim ve teknoloji tutkunlarını bir araya getirdiği “Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliğinde başvuru süresi gelen talepler üzerine 17 Ekim 2022 tarihine kadar uzatıldı.
11 Ekim 2022 Salı 17:18

 
Doğal gaz ve elektrik tarifesine yüzde 20 zam!
Doğal gaz ve elektrik tarifesine büyük zam geldi. BOTAŞ, yüksek doğal gaz fiyatlarının bügüne kadar tam olarak yansıtılmadığını belirterek, konutlarda kullanılan doğal gazın satış fiyatına yüzde 20,4 ve elektrikte ise mesken abonelerinin tarifesine yüzde 20 zam yapıldığını duyurdu.
1 Eylül 2022 Perşembe 08:49

 
Pehlevan Fındık; Milattan Önce Bile Bu Kadar Değersiz, Üreticisi Umutsuz ve Çaresiz Değildi!
Fındık “M.Ö. 2838 yıllarında Çin’de yetiştiriciliğinin yapılan fındığın, Tanrı’nın insanlara ihsan eylediği beş kutsal meyveden birisi olduğu bildirilmektedir.” Milattan önceye dayanan geçmişinde bu kadar değersiz ve üreticisini umutsuz, çaresiz ve belirsizlik içerisinde bırakmad
22 Ağustos 2022 Pazartesi 18:27

 
Trabzonspor'un savunma ayarları bozuldu!
Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor, 2 farklı geriye düşüp beraberliği yakaladığı maçta Fraport TAV Antalyaspor'a 5-2 mağlup oldu. Avcı, döneminde ilk kez bu kadar farklı yenilgi alan bordo-mavililerin savunma ayarları bozuldu.
21 Ağustos 2022 Pazar 00:18

 
Başkan Genç: “Boztepe’yi altın gerdanlık ile taçlandırıyoruz”
Başkan Ahmet Metin Genç, “İnşallah projemizi yıl sonuna kadar bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.
19 Ağustos 2022 Cuma 18:20

 
AKÇAABAT’TA HASRETLE BEKLENEN FESTİVAL COŞKULU BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi tarafından bu yıl 30.’su düzenlenen Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali’nin çelenk sunma töreni Atatürk Parkı’nda yapıldı ve ardından A.Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu önünden başlayarak Sahil Parka kadar uzanan bir kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.
23 Temmuz 2022 Cumartesi 16:06

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ BÜTÜN ALANLARDAKİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Akçaabat Belediyesi şehrin dört bir tarafından fen işlerinden temizliğe park bahçelerden kültür sanata kadar her alandaki çalışmalarına devam ediyor.
13 Haziran 2022 Pazartesi 10:13

 
TRABZON YENİ ARITMA TESİSİNE KAVUŞUYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü adına DSİ 22. Bölge Müdürlüğü tarafından Akoluk’ta yapımı devam eden Trabzon İçme Suyu Arıtma Tesisi yıl sonuna kadar devreye alınıyor
8 Haziran 2022 Çarşamba 15:34

 
TRABZON'A HAYIRLI OLSUN
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Maraş Caddesi ile ilgili konuştu. Hacısalihoğlu “İlk serilen yerlerde görüntü güzel. Ama işleyişle beraber, malzemenin kalitesi, artı eksi sıcaklıklarda ne kadar deforme olur onlar çalışmaya başladıktan sonra görülecek. Trabzon’a hayırlı olsun” dedi.
30 Mayıs 2022 Pazartesi 10:58

 
BARÜ’de “Gençlik ve Sosyal Medya” söyleşisi gerçekleştirildi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) Bartın İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle “Ne Kadar Sanal Ne Kadar Gerçek” sloganıyla “Gençlik ve Sosyal Medya” konulu söyleşi gerçekleştirildi.
24 Mayıs 2022 Salı 14:29

 
Meteoroloji'den yağış uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre ülke genelinde yarından itibaren yağışlı hava etkili olacak. Sağanak yağış; yurdun büyük bölümünde perşembe gününe kadar etkili olacak.
16 Nisan 2022 Cumartesi 00:46

 
MAÇKA BELEDİYESİNDEN ALKIŞLANACAK PROJE
Kapıya kadar iftar yemeği
12 Nisan 2022 Salı 16:36

 
HALKOYUNLARINDA YİNE AKÇAABAT’I GURURLANDIRDILAR
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) İl Birinciliği yarışmaları 30 Mart 2022 Çarşamba günü yapıldı. Gece geç saatlere kadar süren yarışmalarda dereceler belli oldu.
1 Nisan 2022 Cuma 17:31

 
Altıntepe 14 Mart Tıp Bayramını Tebrik Etti.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, toplumda hiçbir zaman önemini kaybetmemiş olan ve bir kadar da kutsal ve meşakkatli, onurlu bir mesleği yürüten sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını tebrik etti.
14 Mart 2022 Pazartesi 18:52

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI’NDAN “UZMAN ELLER PROJESİ” İÇİN ÇAĞRI
Kırsal alanda yaşayan/yaşamayı taahhüt eden;Meslek yüksekokulları dâhil üniversitelerin tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri eğitimi veren bölümlerinden mezun kişilere; tüm illerde kırsal alanda uygulayacağı; tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri sektörlerinde, eğitimli işgücü ile tarımsal üretimin miktarını, kalitesini ve verimliliğini arttırmak, kırsal alandaki tarımsal üretim yapan işletmelere örnek ve önderlik oluşturacak sürdürülebilir yatırımlara 100.000 TL.'ye kadar hibe desteği verilecektir.
1 Şubat 2022 Salı 18:00

 
AKÇAABAT’IN DÖRT BİR YANINDA HİZMET VAR
Akçaabat Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında eşzamanlı olarak kültür sanat faaliyetlerinden fen işlerine; park ve bahçe çalışmalarından temizlik işlerine kadar birçok çalışma yapılıyor.
26 Ocak 2022 Çarşamba 16:27

 
Bartın Üniversitesi, geleceğin teknolojilerine odaklanıyor
Bartın Üniversitesi adına yükseköğrenimlerine dünyanın en iyi araştırma üniversitelerinde devam eden bursiyerler, yapay zekâdan otomotive, altyapıdan akıllı teknolojilere kadar geleceğin teknolojilerine ilişkin çalışmalar yapıyor.
22 Ocak 2022 Cumartesi 17:22

 
İNŞAATIN HER ALANINDAYIZ
SİZE BİR TELEFON KADAR YAKINIZ
30 Aralık 2021 Perşembe 17:54

 
SİYASETTE RÜZGARI YÖNETMEK
Türkiye siyasetinde bugüne kadar gördüğümüz bir olaydır siyasi rüzgar.
27 Ekim 2021 Çarşamba 15:56

 
MEHMET ATMACA’DAN DEĞERLENDİRME
AK Parti İl yönetiminde olduğu kadar Düzköy İlçesinin de ağır toplarından olan siyasetçi Mehmet Atmaca Büyükşehir Belediyesi ve Düzköy’e ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
13 Ekim 2021 Çarşamba 20:04

 
Bartın Üniversitesi IV. Ar-Ge Proje Pazarı başvuru süresi uzatıldı
Bartın Üniversitesinde bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek “Ar-Ge Proje Pazarı” için başvuru süresi gelen talepler üzerine 10 Ekim 2021 tarihine kadar uzatıldı.
1 Ekim 2021 Cuma 14:10

 
Bartın Üniversitesindeki panelde 1960’tan 2016’ya darbeler konuşuldu
Bartın Üniversitesinde gerçekleştirilen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Paneli”nde 1960’dan 2016’ya kadar darbeler ve bu girişimlerin sosyolojik yansımaları ele alındı.
16 Temmuz 2021 Cuma 16:34

 
Akçaabat'tan Yükselen İstiklal
Akçaabat’ta kaymakamdan esnafa, öğrencisinden öğretmenine, idarecisinden sivil toplum kuruluşlarına kadar tüm ilçe İstiklal Marşı’nı okudu.
29 Nisan 2021 Perşembe 14:27

 
"TAM KAPANMA EKSİK BİR KARARDIR"
Perşembe günü başlayıp Ramazan Bayramı sonuna kadar sürecek olan tam kapanma dönemine CHP'li milletvekillerinden sert eleştiri geldi.
27 Nisan 2021 Salı 16:41

 
Tam Kapanma Kararı
29 Nisan 2021 yani Perşembe akşamı saat 19'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 5'e kadar sürecek şekilde tam kapanma.
27 Nisan 2021 Salı 16:38

 
CEMAL YILDIZ NE YAZDI!
Hangi Kuruma Ne Kadar Ödüyoruz-Trabzon ve Zorluoğlu
5 Mart 2021 Cuma 18:40

 
Tarımsal Üretim ve Tarım Danışmanları
Tüm dünya ülkelerini etkisi altına alan ve insan sağlığını tehdit eden COVİT 19 salgını bir kez daha insanların yaşamlarını sürdürebilmeleri için tarımın ne kadar stratejik ve hayati bir sektör olduğunun farkına varıldı.
21 Şubat 2021 Pazar 14:59

 
Genç’ten öğrencilere tablet desteği!
Eğitim faaliyetlerine bugüne kadar 10 milyon TL’lik destek veren Ortahisar Belediyesi, uzaktan eğitim projesine katkı sunmak için, şimdi de öğrencilere ücretsiz tablet dağıtacak.
21 Şubat 2021 Pazar 14:57

 
KAR KALINĞI 30 CM’E KADAR ÇIKTI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) verilerine göre yoğun ve etkili kar yağışı sonucunda kentin yüksek ve kırsal bölgelerinde kar kalınlığı 30 cm’e kadar ulaştı.
15 Şubat 2021 Pazartesi 17:25

 
AKÇAABAT PROJELERİN HAYAT BULDUĞU ŞEHİR OLACAK
Ulaşımdan altyapıya, turizmden spora kadar her alanda Ankara’dan ciddi destekler almayı başardıklarını ifade eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “Hem devam eden projelerin hızlandırılması hem de yeni projelere destek için yine Ankara’da çeşitli temaslarda bulunduğunu ifade etti.
11 Şubat 2021 Perşembe 19:03

 
Şubat soğuğuna hazırlanalım
Şubat ayında mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar dün bazı illerde 25 dereceye kadar çıktı.
9 Şubat 2021 Salı 10:10

 
Beste yarışmasına başvuru süresi uzatıldı!
Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘2. Karadeniz Müzikleri Beste Yarışması’na başvuru süresi 8 Mart 2021 tarihine kadar uzatıldı.
28 Ocak 2021 Perşembe 17:54

 
Kan bağışçılarının adı hatıra ormanında yaşayacak!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Bugüne kadar çok sayıda fidan dikim etkinliğinde yer aldım.
22 Ocak 2021 Cuma 19:27

 
CUMHURBAŞKANI AÇIKLAMA YAPIYOR
4 GÜNLÜK YASAK GELDİ... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Aralık saat 21.00’den, 4 Ocak saat 05.00’e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını açıkladı.
14 Aralık 2020 Pazartesi 19:46

 
Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzu yıl sonunda açılacak!
Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ortahisar Belediyesi’ne devredilen Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu’nda tadilat çalışmaları yıl sonuna kadar tamamlanacak.
17 Kasım 2020 Salı 10:39

 
ERZİNCAN-GÜMÜŞHANE-TRABZON DEMİRYOLU İÇİN TOPLANDILAR
Tarih boyunca bölgelerin lojistik merkezleri, şehirlerin ticari kültürüyle ve geçmiş ticari faaliyetleriyle orantılı olarak büyüyerek günümüze kadar gelmiştir.
4 Eylül 2020 Cuma 18:28

 
ORTAHİSAR İÇİN ONUN İSMİ KONUŞULUYOR
Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel ALTINBAŞ’a genel merkez tarafından artık sen daha aday olma sana bu zamana kadar ilçe teşkilatına yaptığın hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Mesajının ardından acaba kim ilçe başkanı olacak
17 Temmuz 2020 Cuma 17:43

 
Başkan Pehlevan daha fazlasını istiyor
Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Cemil Pehlevan, Türkiye’de son dönemde gıda maddelerinde yapılan sahteciliklerde büyük bir artış görüldüğüne dikkat çekerek "Cezalar ne kadar artırılsa da caydırıcı olmayabiliyor, çünkü işletme yaptığı hile ile yediği cezadan çok fazlasında kar elde edebiliyor” dedi
29 Haziran 2020 Pazartesi 18:35

 
BAŞKAN EKİM 444 GÜNÜNÜ DEĞERLENDİRDİ.
Akçaabat Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim düzenlenen basın toplantısı ile göreve geldiği günden bugüne kadar geçen süre zarfında yapılan çalışmaları ve projeleri basın toplantısı ile değerlendirdi.
16 Haziran 2020 Salı 16:41

 
ÇORÇİL NE DEDİ?!
1990’lerin başlarında İngiliz Başbakanı Çorçil Avam Kamarasında ilginç bir o kadar da düşündürücü bir konuşma yapar.
10 Haziran 2020 Çarşamba 08:59

 
Minik dostlara muhteşem klinik!
Sokak hayvanları için bugüne kadar sahiplendirme başta olmak üzere, ilçenin muhtelif yerlerine kedi ve köpek kulübesi, suluk ve yemlik monte ederek sokak hayvanlarının her türlü beslenme ihtiyacını karşılayan Ortahisar Belediyesi bu projelerine bir yenisini daha ekledi.
8 Haziran 2020 Pazartesi 17:48

 
LATİFOĞLU HAYIRLI RAMAZANLAR
Size Bir Telefon Kadar Yakınız
13 Mayıs 2020 Çarşamba 12:43

 
Biz Bize Yeteriz Türkiye’m
Bu kelimeye anlam itibarı ile ne kadar da çok ihtiyacımız var.
5 Nisan 2020 Pazar 18:52

 
Okul servisleri yaşı iki yıl uzatıldı
Türkiye genelinde 12 Yaşını doldurmuş okul servisleri dört bakanlığın ortak kararıyla 2021 yılı sonuna kadar öğrenci taşıyabilecekler.
17 Ekim 2019 Perşembe 19:17

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU, TONYA’DA MÜJDELERİ SIRALADI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Tonya’yı ziyaret etti, “Otobüs seferlerinden su sorununa, kanalizasyon probleminden pazar yeri sıkıntısına kadar güzel Tonya’mızın ihtiyaçlarını karşılamaya kararlıyız”dedi.
1 Ekim 2019 Salı 18:13

 
Kız Kardeşim Eğitim Tırı Trabzon'da
Coca-Cola olarak, 2020 yılına kadar tüm dünyada 5 milyon kadının ekonomik hayatta güçlenmesi hedefi doğrultusunda çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz.
17 Eylül 2019 Salı 17:04

 
Trabzon'da hayvanlar telef oldu!
Mahalle karantinaya alındı. Büyükbaş hayvanların telef olduğu Trabzon’un Düzköy ilçesinde 30 kadar ineğin telef olması sonucu mahalle karantina altına alındı
13 Eylül 2019 Cuma 07:34

 
AKÇAABAT TMO FINDIK ALIM NOKTASINA ZİYARET
Fındık üreticilerimizin ürün satış sürecini başından sonuna kadar yerinde gözlemlemek ve değerlendirmek için Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu ile birlikte Akçaabat TMO Fındık alım noktasında incelemelerde bulunduk.
11 Eylül 2019 Çarşamba 17:23

 
Karadenizin en popüler yaylasıyla ilgili flaş karar!
Rize'nin ünlü yaylası Ayder'i kaplayan dev salıncakların kaldırılması için 1 Eylül'e kadar süre verildi.
17 Ağustos 2019 Cumartesi 16:00

 
AK PARTİ'DEN 18. KURULUŞ ETKİNLİĞİ
“TÜRKİYE SEVDASIYLA YAŞIMIZ HEP 18” temasıyla düzenlenecek programlar ve mesajlarla kutlayacak olan AK PARTİMİZ, Akçaabat İlçe Başkanlığımızın bugün (Çarşamba) organize ettiği etkinlikte ne kadar büyük bir aile olduğunu ortaya koydu.
15 Ağustos 2019 Perşembe 00:00

 
100. YILDÖNÜMÜNDE GENÇLİK BAYRAMI KUTLANDI
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yıl dönümü kutlamaları, A.Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu önünden Atatürk Parkı’na kadar gerçekleştirilen kortej yürüyüşü ile başladı.
19 Mayıs 2019 Pazar 22:07

 
BÜYÜKŞEHİR'DEN BÜYÜK RAMAZAN ORGANİZASYONU
Ramazan boyunca İpek Yolu Fuar Alanı; iftar yemeklerinden söyleşilere, tiyatro oyunlarından Mesnevi sohbetlerine, sema gösterileri ve film gösterimlerine kadar birçok programa ev sahipliği yapacak.
6 Mayıs 2019 Pazartesi 08:41

 
Celil Hekimoğlu: ‘Seneye 2. Ligdeyiz’
Hekimoğlu Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, ligin ikinci yarısında liderlik koltuğunu kimseye kaptırmadıklarını belirterek, sezon sonuna kadar zirvedeki yerlerini koruyarak şampiyon olacaklarını söyledi.
10 Nisan 2019 Çarşamba 10:43

 
Salih Akyüz’den çarpıcı açıklamalar.
61saat’e konuşan ve projelerini açıklayan Akyüz, heyecan oluşturan Boztepe Şelale Projesinden, sanayi esnafının şikayetlerinden, plansız yapılaşmadan ve Akyazı’da ki projesine kadar bir çok konuya açıklık getirdi.
26 Mart 2019 Salı 09:09

 
KÜLTÜR ARAŞTIRMA KURULU TOPLANDI
2001 yılında kurulan ve bugüne kadar çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiren Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu, aylık toplantısını Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü salonunda yaptı.
18 Mart 2019 Pazartesi 00:43

 
KIRSAL YATIRIMCILAR YİNE SİZE ÇAĞRI VAR
Bölge ve ülkemiz için kırsal yatırıma düşünce ve proje hazırlığında olanlar, devlet projelerimize destek verir mi, bu destekler ne kadar olur, bu desteklere nasıl ve ne şekilde ulaşırım diyenler işte bir çağrı dönemi geldi.
5 Mart 2019 Salı 17:20

 
FİDAN DİKİM YAPILIRKEN
Fidanlar, sonbaharda yaprak dökümü ile ilkbaharda ağaçlara su yürümeye başlamasına kadar geçen devrede dikilir.
20 Şubat 2019 Çarşamba 10:25

 
SGK’ya Prim Borcu Olanların Dikkatine!
SGK İl Müdürü Aydın Gedikli, 7143 sayılı Kanuna göre Sosyal Güvelik Kurumuna olan sigorta prim borçlarını yapılandıran ancak süresinde ödeme yapmadığı için yapılandırması bozulanların haklarının, 28 Şubat'a kadar ödeme yapmaları halinde devam edeceği açıklamasında bulundu.
25 Ocak 2019 Cuma 19:58

 
AKÇAABAT SAHİLLERİNE YÜRÜYÜŞ YOLU
Ortahisar İlçesi sınırından itibaren şimdiye kadar çok önemli müdahaleler olmadan bugüne kadar doğal haliyle gelebilen Yıldızlı, Söğütlü ve kısmen korunabilen Yaylacık sahillerimizden, hem tüm Akçaabat halkı ve Trabzon merkeze en yakın doğal kıyı özelliği taşıması bakımından Trabzon halkımız yararlanmaktadır.
24 Aralık 2018 Pazartesi 13:56

 
Fatih Parkı’nda yenileme çalışmaları devam ediyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Fatih Parkı’nı yeniden düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Fatih Parkı’nı bugün ki haliyle kıyaslanamayacak kadar güzel bir hale getiriyoruz” dedi.
31 Ekim 2018 Çarşamba 08:14

 
“EYLEMLERİMİZ GELECEĞİMİZDİR.
2030’A KADAR SIFIR AÇ BİR DÜNYA MÜMKÜN.”
16 Ekim 2018 Salı 18:18

 
Ferrero fabrikayı kapattı 300 işçi işsiz kaldı
30 yıldır faaliyette olan fabrikanın kapatılmasının ardından 300 kişilik işçi grubuna yetkililer tarafından tebliğ edilen kararda, işçilerin 27 Temmuz’dan 15 Ocak 2019 tarihine kadar ücretli 6 aylık izne çıkartıldığı ve fabrikanın askıya alındığı söylendi.
5 Ekim 2018 Cuma 19:34

 
2 dakikada gitti 2 puan!
Tam; “Defansta yapılan bu kadar hataya rağmen, maç 2-1 kazanılmış ise, büyük kârdayız” diye yazarak başlayacak iken, Onur’un direncine savunmanın yine katkı yapamaması yüzünden “gitti yine 2 puan daha”diye hayıflanmak kaldı.
27 Ağustos 2018 Pazartesi 14:37

 
Yapılandırmak için son gün 31 Temmuz
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğüne borcu olan vatandaşların, 7143 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırma hakkından yararlanabilmeleri için 31 Temmuz mesai bitimine kadar işlemlerini yapmaları gerektiğini ifade ederken, “Vatandaşlarımızdan bu önemli fırsatı kaçırmamalarını özellikle istirham ediyorum” dedi.
24 Temmuz 2018 Salı 21:06

 
Sempozyum Başvuru Süresi Uzatıldı
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 12-14 Ekim 2018 tarihlerinde Akçaabat'ta yapılacak Uluslararası Dünden Bugüne Akçaabat Sempozyumunun başvuru süresi 20 Temmuz 2018 Cuma gününe kadar uzatıldı.
13 Temmuz 2018 Cuma 18:02

 
KRONİK HASTALIKLARA VE KANSERE MAHKÜM DEĞİLİZ
Kronik Hastalıklar ve Kansere mahkûm değiliz! En basit hastalıktan en ağır kanser hastalığına kadar tüm hastalıklarda bozulan 2 temel olay vardır;
9 Temmuz 2018 Pazartesi 17:15

 
AKÇAABAT’IN GÖZDESİ ORTAMAHALLE
Arnavut kaldırımlı taş sokakları, Osmanlı dönemine ait evleri, çeşmeleri ve mahalle kültürünü bir bütün halinde sergilemesiyle, her geçen gün yerli ve yabancı turistlerin ilgisini cezbeden Ortamahalle tarihi karakterini günümüze kadar aktarabilmiş nadir yerleşim yerleri arasında yer alıyor.
26 Haziran 2018 Salı 19:11

 
GÜNNAR:MİLLETİMİZİN VE DEMOKRASİNİN ZAFERİ
Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin sonuçları netleşmeye başlayınca Trabzon Meydan parkına akın eden Trabzon Halkıyla gece geç saatlere kadar bir arada oldu.
25 Haziran 2018 Pazartesi 22:57

 
BELEDİYEDEN HİZMET SEFERBERLİĞİ
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in talimatları doğrultusunda çalışmalarına hız veren Fen İşleri ekipleri, Akçaabat’ın sahil kesiminden yüksek kesimlerine kadar neredeyse her mahallede yol bakım ve onarım, yeni yol açma ve genişleme, kanal ve kanava temizliği, dere geçişlerine büz koyma, parke tamiratı ve parke yapımı, tretuvar çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
14 Haziran 2018 Perşembe 14:07

 
Meral Akşener vaadini yineledi ve meydan okudu
İşsiz gençlere iş bulana kadar 500 TL'lik vatandaşlık maaşı verileceğine yönelik vaatlerini yineleyen Akşener "Cumhurbaşkanı adayları içerisinde kaynak nerede diye sadece bana soruluyor. Çünkü ciddiye alınan tek kişi benim" dedi
12 Haziran 2018 Salı 18:10

 
Ayvazoğlu Ortahisar’ı karış karış gezmeye devam ediyor..
“HEMŞEHRİLERİMİZLE NE KADAR ÖVÜNSEK AZDIR!”
9 Haziran 2018 Cumartesi 14:06

 
VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta 24 Haziran’da yapılacak seçimlerinin büyük önem arz ettiğini ve son saate kadar alınlarının son terine kadar yılmadan çalışacaklarını söyledi.
28 Mayıs 2018 Pazartesi 17:45

 
7. Trabzon İstihdam Fuarı başladı
7. Trabzon İstihdam Fuarı’nın açılışında katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2009 yılında günümüze kadar Trabzon’da 57 bin 22 kişinin sürekli iş sahibi olduğunu ifade ederken, “Bu büyük rakamın önünü açmış olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve çalışma arkadaşlarına Trabzon halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
7 Mayıs 2018 Pazartesi 07:21

 
Kitap şöleni başladı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl 5’incisi düzenlenen Trabzon Kitap Fuarı başladı. 130 yayınevi ve 130 yazarın katıldığı fuar, 29 Nisan akşamına kadar devam edecek.
20 Nisan 2018 Cuma 17:23

 
HER YERDE ÇALIŞMA VAR
Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemizin sahil kesiminden yüksek kesimine kadar neredeyse her mahallede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
16 Nisan 2018 Pazartesi 17:02

 
NİZAMETTİN BEKAR YAZDI
SİZDE NİYE BU KADAR ZOR VAR?!
2 Nisan 2018 Pazartesi 10:18

 
YURTTA HAVA NASIL OLACAK?
Hava sıcaklıkları azalacak (Hafta sonuna kadar yağmur)Meteoroloji, bu geceden itibaren yurtta sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini duyurdu.
28 Mart 2018 Çarşamba 07:35

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1485 Davutpaşa Lisesi, dönemin sadrazamı Davut Paşa tarafından 'Mekteb-i Sübyan' adıyla kuruldu. Okul 1874'te Rüştiye Mektebi'ne dönüştü.
1868 Nevada Eyaleti'nde bulunan Reno şehri kuruldu.
1926 ABD'li kaşif Amiral Byrd, Kuzey Kutbu'na doğru ilk uçuşunu yaptı.
1936 Benito Mussolini, İtalya Faşist İmparatorluğu'nu ilan etti.
1936 İtalya resmen Etiyopya'yı ilhak etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur