Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ Yeşilvadi, Pınaraltı ve Sayvan’dan Aydın’a büyük destek geldi… TKDK 2024’te 248 Milyon Avro hibe dağıtacak. Azerbaycan Milletvekili Hamzayev’den Rektör Uzun’a ziyaret BTP’Lİ AYVAZ’DAN ÇOK ÇARPICI MESAJ ABD'de Hayatını Kaybetmişti DÜZKÖY’DE İNTİHAR KAĞAN MUMCU ÇAYKARA'DA
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
iktidar haberleri
 
BTP Akçaabat Belediye başkan adayı Samet Ayvaz, hedefimiz tüm seçmenlerimize istisnasız ulaşabilmek.
Beş yılda bir tekrarlanan yere seçimler dolayısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Akçaabat’ta da kıyasıya bir yarış devam ediyor. İktidar partisi dışındaki bir çok adayın da dile getirdiği gibi çok adil olmayan ekonomik şartlarda olan bu seçimin galibi elbette vatandaş olacaktır,seçmen olacaktır.
11 Mart 2024 Pazartesi 10:39

 
CHP Trabzon İl Kadın Kolu Başkanı Zerrin Yavuz, Medeni Kanun için sil baştan diyenleri siyasetten sileceğiz.
CHP Trabzon İl Kadın Kolu Başkanı Zerrin Yavuz, 81 il, 973 ilçe kadın kolu başkanıyla iktidarın hedef tahtasına koyduğu Medeni Kanun’a ilişkin eş zamanlı basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.
9 Şubat 2024 Cuma 17:12

 
Trabzon'da stat krizi!
Çözüm için iktidara çağrı yapıldı
23 Eylül 2023 Cumartesi 18:47

 
Erol Gedikli İktidara Yüklendi
İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Erol Gedikli, AK Parti iktidarında Akçaabat’ın üvey evlat muamelesi gördüğünü söyledi.
23 Eylül 2023 Cumartesi 18:30

 
CHP Trabzon Milletvekili Kaya “Fol Yok, Yumurta Yok Hayal Vaatlere Devam”
AK Parti iktidarı, Trabzon’a verdiği sözleri tutmadığını söyleyen CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon’u yaşanacak değil, kaçılacak bir şehir haline getirdiğini açıkladı.
12 Mayıs 2023 Cuma 15:28

 
Vehbi Koç Akçaabat'ta Konuştu
Vehbi Koç: Cumhuriyetin 100. Yılında Yeniden İktidar Olacağız!
24 Mart 2023 Cuma 17:17

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Ak Parti’ye yüklendi “Ceketimi koysam seçtiririm devri kapandı!” dedi.
Trabzon Milletvekili Örs, yaptığı açıklamada Ak Parti iktidarının milletin sıkıntılarını çözmek yerine algılarla Türkiye’yi idare ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı “İşçisini, memurunu, emeklisini yok sayan bu iktidarın artık ülkeye verecek bir şeyi kalmamıştır.
27 Ocak 2023 Cuma 10:35

 
Fatih Erbakan: Öğretmenlerimiz mutsuzsa Büyük Türkiye hedefinden bahsedemeyiz!
Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne ilişkin yaptığı açıklamada, “Yeniden Refah Partisi olarak çok iyi biliyoruz ki, öğretmenlerimiz bugün mutsuzsa, her türlü geçim sıkıntısından, yasal boşluklardan veya iktidarın sorunlara kulak asmamasından ötürü asıl işleri olan öğretmenlik mesleklerine odaklanamıyorlarsa, Yeniden Büyük Türkiye hedefinden bahsetmemiz beyhude kalacaktır.” dedi.
24 Kasım 2022 Perşembe 15:00

 
Çebi: Erdoğan dışında kimse yapamazdı
Öz Sağlık İş Sendikası Trabzon Şubesi 1.Olağan Genel Kurulunda konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, sağlık çalışanlarının özlük haklarının sağlanmasında AK Parti iktidarının tüm imkanları seferber ettiğini söyleyerek “taşeron işçiliğin ortadan kaldırılması ve 1 milyona yakın emekçinin kamuda daimi işçi olarak istihdam edilmesini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dışında kimse yapamazdı.” dedi.
14 Ekim 2022 Cuma 19:24

 
Fatih Erbakan: Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisiyiz
Hem iktidarın, hem de Altılı Masa’nın çözüm üretmekten uzak söylem ve tavırlarından dolayı vatandaşın, her iki taraftan ümidini kestiğini kaydeden Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, üye sayılarından da görüldüğü üzere milletin, akın akın çare olarak gördüğü Yeniden Refah Partisi’ne koştuğunu ve partilerinin Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olduğunu söyledi.
13 Haziran 2022 Pazartesi 17:19

 
MİLYON TL’LİK MÜJDE
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti iktidarı döneminde aslan payının eğitime ayrıldığını söyleyerek “Bundan ilçemiz de payına düşeni almaktadır.
2 Nisan 2021 Cuma 18:37

 
ÇEVRE YOLU NEREDE?
İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “Bu iktidar ne yaptı? Yapıma hazır Güney Çevre Yolu'nu 18 yıldır tozlu raflarda bekletti, her seçimde yapmayı vaat etti, gazetelere ilanlar verdi ama hiç bir şey yapmadı. İktidar halen bu şehri oyalıyor” dedi.
3 Ocak 2021 Pazar 18:26

 
"SELAHATTİN DEMİRTAŞ TERÖRİSTTİR"
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, tutuklu olan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile ilgili olarak "Tutukluluğu sonlandırın" kararı alırken, bu karar özellikle iktidar tarafından sert ifadelerle eleştirildi.
23 Aralık 2020 Çarşamba 19:53

 
Genç, Ak Parti’nin iktidara gelişinin 18. yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ak Parti’nin 3 Kasım 2002 seçimleriyle iktidara gelişinin 18. yıldönümünde bir mesaj yayınladı.
3 Kasım 2020 Salı 18:16

 
Baş:Bağımsız Türkiye meşalesi asla sönmeyecek
Bağımsız Türkiye Partisi’nin 19’uncu kuruluş yıldönümü münasebetiyle açıklamalarda bulunan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Prof. Dr. Haydar Baş’ın yaktığı meşalenin sönmesine asla müsaade etmeyeceğiz ve O’nun bize emaneti bu kutlu davayı Allah’ın izniyle iktidara taşıyacağız” dedi.
28 Eylül 2020 Pazartesi 10:59

 
Kurt: “AK Parti, Trabzonluları Demiryolu Masallarıyla Kandırmıştır”
Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, Trabzon’un 100 yılı aşkın özlemi olan demiryolunun, 18 yıllık AK Parti iktidarında verilen onca söz ve yapılan onca seçim vaadine rağmen gündemden kaldırılması ve Rize’ye kaydırılmaya çalışılmasının büyük bir hayal kırıklığı olduğunu söyledi.
5 Eylül 2020 Cumartesi 19:07

 
ALTINTEPE:2020-2023 AKÇAABAT İÇİN HİZMET YILLARI OLACAK
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, iktidar partisinin temsilcisi olarak ilçe halkına verdikleri sözleri tutmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Allah’a şükürler olsun ki halkımıza hiçbir şekilde mahcup olmadık. Ne söz vermişsek bir bir yerine getirdik.
22 Haziran 2020 Pazartesi 15:42

 
AK PARTİ "17 YAŞINDA
3 Kasım 2002 tarihinde Türkiye’nin önünde yeni bir AK Sayfa olarak açılan AK Parti İktidarının 17 yılını geride bırakmış olmasının kıvanç ve onuruyla bu haftaki olağan İlçe Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik.
5 Kasım 2019 Salı 19:15

 
CHP'Lİ GENÇLER AĞAÇLANDIRIYOR.
Akp iktidarında ülkemizde sıkça yaşanan doğa katliamlarına tepki göstermek amacıyla bugün karpınar mahallemizde bulunuyoruz.
22 Ağustos 2019 Perşembe 18:34

 
27 Mayıs darbesini kınadılar
27 Mayıs 1960 yılında tarihe kara leke olarak sürülen, demokrasiyi askıya alan, dönemin iktidarı Demokrat Parti’yi deviren 27 Mayıs askeri darbesi kınandı.
28 Mayıs 2019 Salı 00:40

 
Kuvvetli:Beka sorunu bu dönemde artmıştır
AK Parti iktidarı döneminde beka sorununun daha da arttığını belirten İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “‘Türkiye Kürtlere vurursa ekonomik olarak Türkiye’yi mahvederiz!’ diyen Trump'ın küstahça açıklamasına Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sadece ‘Bu söze çok üzüldüm!’ demesi başlı başına bir beka sorundur.” dedi.
4 Şubat 2019 Pazartesi 06:26

 
CHP’nin şehirden haberi yok
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun’un AK Parti iktidarında yapılan yatırımları ve belediye hizmetlerini görmezden geldiğini iddia ederek “Yapılan yatırım ve hizmetleri hayal bile edemedikleri için rüyalarında karabasan görmeleri normaldir.” dedi.
23 Temmuz 2018 Pazartesi 12:33

 
TARİHİ GÜN ÖNEMLİ BİR SEÇİM
Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar 24 Haziran seçim çalışmalarının son gününde AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu sandık görevlileri ve tüm teşkilat mensupları ile bir toplantı gerçekleştirdikten sonra geleneksel iktidar yürüyüşünü gerçekleştirdi.
23 Haziran 2018 Cumartesi 16:22

 
Halkımıza karşı her zaman dürüst ve şeffaf olacağız
Saadet Partisi milletvekili adayı Murat Özcan iktidarın vaatleri konusunda vatandaşa dürüst davranmadığını belirterek bizim vaatlerimiz arasında en önemli gördüğümüz söylemlerimizden bir tanesi , “halkımıza karşı her zaman dürüst ve şeffaf olacağımızdır” dedi.
19 Haziran 2018 Salı 20:50

 
AHMET KAYA:TRABZON ÜVEY EVLAT MI?
Büyük Trabzon için Güney Çevre Yolu bir zorunluluktur! . Güney Çevre Yolu Trabzon’un yüzyılını kurtaracaktır! . AKP Güney Çevre Yolu’nu gündem dışına iterek Trabzon’a ihanet etmiştir! . CHP iktidarında Trabzon için en önemli proje Güney Çevre Yolu ve çevresinin planlanması olacaktır!
11 Haziran 2018 Pazartesi 16:22

 
FİSKOBİRLİK’İ AYAĞA KALDIRACAĞIZ
CHP Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya, CHP iktidarında Fiskobirliği ayağa kaldıracaklarını ve fındık fiyatının 15 lira olacağını söyleyerek Fındık üreticisinin destekleneceğini belirti.
9 Haziran 2018 Cumartesi 14:15

 
CHP'nin tarım ve hayvancılıkla ilgili projeleri
CHP iktidarında tarım ve hayvancılıkta yerli üretime önem vereceğiz
2 Haziran 2018 Cumartesi 18:22

 
24 Haziran’da oyunlar bozulacak
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “2002 yılında Erdoğan’ı iktidara taşıyarak zulümlere son veren milletimiz 24 Haziran’da da Sayın Cumhurbaşkanımızı güçlü Meclis desteği ve rekor oyla devlet ve hükümet başkanı seçerek oyunları bozacak, ülkemizin kalkınma hızına hız katacaktır” dedi.
26 Mayıs 2018 Cumartesi 06:13

 
CHP'Den Kınama.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, “İktidar, ülkemizin, akılcı, bilimsel, sürdürülebilir ve milli bir terörle mücadele politikasına ihtiyacı olduğunu vakit geçirmeksizin kabul etmek zorundadır” dedi.
12 Aralık 2016 Pazartesi 19:37

 
Kılıçdaroğlu:Beni Mahkemeye Versinler.
Kılıçdaroğlu'ndan tepki toplayan bildiri hakkında açıklama CHP lideri Kılıçdaroğlu, tepki toplayan PM bildirisi hakkında iktidara "Beni mahkemeye versinler" diye seslendi
11 Kasım 2016 Cuma 17:38

 
Günnar'dan 14.Yıl Mesajı
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, AK Parti’nin iktidara gelişinin 14.Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
3 Kasım 2016 Perşembe 19:56

 
Pekşen Darbe Olacağı Bir tek Gazeteye İlan Verilmemişti Dedi
CHP Trabzon Mv. Av. Haluk PEKŞEN TBMM’de yaptığı konuşmada “Bir tek gazeteye ilan verilmemiş olan bir darbe girişimi, darbe kalkışması Türkiye'de bağıra bağıra gelirken bu kürsüde, medyada, meydanlarda ‘Türkiye'de darbe hazırlığı var.’ diyen herkes haklı çıkmıştır ama bu haklılığı sağlayan iktidar partisini de kutlamak lazım.
10 Ağustos 2016 Çarşamba 12:40

 
"BİZ OLSAYDIK FINDIK 25 LİRAYDI"
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Biz iktidarda olsaydık fındık 25 liraydı. Bugün fındık 9 lira ama 90 liradan çikolata şeklinde geri dönüyor" dedi.
12 Haziran 2016 Pazar 09:20

 
Trabzon'a Mossad senaryosu!
Mustafa Kemal Atatürk; “Ey Türk Gençliği...” diye başladığı muhteşem hitabesine, bugün yaşasaydı ve Pazar günü de Avni Aker’de olup bitenleri izleseydi, emin olun; “Ey Türkiye, Trabzon, Trabzonsporlular...” Diyerek giriş yapar; “Bütün bu şerâitten Daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler” derdi.
27 Nisan 2016 Çarşamba 00:28

 
MHP den açıklama.
Yomra Belediye Meclis Üyemiz Sayın Hasan Bayrak’ın ; Yomra Belediyesindeki çarpık yapılanmanın önünün açılması ve ranta dayalı imar düzenlemesine gidilmesini eleştiren basın açıklamasının ardından darp edilmesi , iktidar partisi AKP’nin yıllardan beri uyguladığı politika sonucu genelde oluşan çürümüşlüğün yereldeki yansımasıdır.
7 Nisan 2016 Perşembe 05:53

 
Kabinede Bakanlık İçin Konuşulan İsimler
AK Parti’nin seçimlerde tek başına iktidar olmasının ardından gözler, Türkiye’yi 4 yıl boyunca yönetecek olan Bakanlar Kurulu’na çevrildi. AK Parti, kabinede de daha önce bakanlık yapmış isimlere yer verecek.
3 Kasım 2015 Salı 17:30

 
AK Parti’de Bakanlık Bekleyenler!
AK Parti tek başına iktidar olursa, Trabzon’dan kim bakan olacak?
23 Ekim 2015 Cuma 15:51

 
İktidarın Vekili Olarak Çalışacağım.
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon milletvekili adayı Yavuz Karan yaptığı açıklamada “İktidar milletvekili gibi çalışacağım” dedi
8 Ekim 2015 Perşembe 18:44

 
KORAY AYDIN HEMŞEHRİLERİNE KONUŞTU
İÇİME DOĞUYOR 8 HAZİRANDA İKTİDARIZ
4 Haziran 2015 Perşembe 17:56

 
Devlet Bahçeli: 13 yılın hesabını soracağız
Devlet Bahçeli, Erzurum mitingi sonrası gazetecilere yaptığı açıklamasında "İktidar olursak not defterini açıp hesap soracağız" dedi.
2 Haziran 2015 Salı 09:45

 
MHP HER YERDE
07 Haziran 2015 te yapılacak olan ve ülkemiz için son derece önem arz eden milletvekili seçiminde iktidar olabilmek için kararlılıkla çalışıyoruz.
21 Mayıs 2015 Perşembe 10:35

 
Hüseyin Örs :"AKP iktidarı esnafı bitirmiştir."
MHP Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs :"AKP iktidarı esnafı bitirmiştir." dedi.
15 Mayıs 2015 Cuma 09:12

 
Şener Pul Akçaabat Esnaf Odasını Ziyaret Etti.
Şener pul “ Esnafın Sorununu Çözecek Olan MHP İktidarıdır”
1 Nisan 2015 Çarşamba 22:07

 
İktidara Fena Yüklendi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, iktidara yüklenerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.
29 Mart 2015 Pazar 20:10

 
İlk kilit hamle: Oylama yöntemi
İktidar ve muhalefet, bugünkü kritik hamleler için stratejilerini belirledi. Bu süreçte ilk kilit hamle oylama yöntemi olacak. Geçmişte suç fiillerini ayrı ayrı oylama örneği ise bulunamadı
22 Aralık 2014 Pazartesi 08:31

 
Eski Siyasetçiye Son Görev
Akçaabat siyasetinin önde gelen isimlerinden biri olan ve Anavatan Partisi’nin iktidar olduğu dönemlerde İl Genel Meclisi Üyesi olarak görev yapan Salih İmamoğlu, hayatını kaybetti.
6 Aralık 2014 Cumartesi 15:47

 
Koray Aydın:İktidar Ülkeyi Bataklığa Saplamıştır
Koray Aydın : Felaket Göz Göre Göre Gelmiş, İktidar Ülkeyi Bataklığa Saplamıştır
10 Ekim 2014 Cuma 18:04

 
Gülen siyasete girecekmiş ama?
Fethullah Gülen, Aydın Menderes iktidar garantisi alamayınca siyasete girmekten vazgeçmiş.
10 Nisan 2014 Perşembe 13:32

 
Çınar'dan Demokrasi Paketine Tepki
Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat ilçe Başkanı Miraç Çınar,İktidar tarafından açıklanan Demokrasi Paketi’ne tepki gösterdi.
5 Ekim 2013 Cumartesi 19:58

 
"Bu CHP’nin Sokak siyaseti"
Trabzon AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, bir otelde yaptığı basın toplantısında iktidarları döneminde yaptıkları yatırım ve projeler hakkında ve güncel olaylar hakkında açıklamalarda bulundu
20 Haziran 2013 Perşembe 21:38

 
“Ak Parti, İktidarın 10. Yılını Kutluyor”
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), 3 Kasım 2002 tarihinde işbaşına geldiği iktidar koltuğunda 10. yıl dönümü sevinci yaşıyor.
3 Kasım 2012 Cumartesi 20:41

 
BAHÇELİ'DEN KORAY AYDIN'A GÖZDAĞI
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti iktidarının Mart 2014’teki yerel seçimleri Kasım 2013’e çekme girişimiyle ilgili “AKP mahalli idare seçimlerinin erkene alınması gibi bir öneriyi ekimde Meclis açılır açılmaz gündeme taşırsa MHP buna açıkça destek verir” dedi
4 Ağustos 2012 Cumartesi 19:10

 
Trabzon için elimizden gelen gayreti göstereceğiz
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar seçimlerde hiçbir partiye kısmet olmamış bir başarı elde ederek üçüncü dönem üst üste oylarını arttırarak tek başına iktidara geldiklerini ve bu başarıyı elde eden tüm teşkilatlarıyla gurur duyduğunu söyledi.
17 Haziran 2011 Cuma 18:14

 
Halkın Sesi Biziz
CHP Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Ali Türen Öztürk Akçaabat ve yöresinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Halkın sesinin CHP olduğunu dile getiren Öztürk, vatandaşların karşılaştıkları sorunları dile getirirken bulundukları iddiaların iktidarın sorunların çözümünden ne kadar uzak olduğunu gösterdiğini söyledi.
6 Mayıs 2011 Cuma 15:13

 
“Halk Desteğini Kaybettiler”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, 12 Haziran Genel yaklaşan genel seçimler öncesi, iktidar kanadına yüklendi.
4 Mayıs 2011 Çarşamba 19:02

 
Emeğin üzerindeki vergi yükünü azaltacağız
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Ali Türen Öztürk CHP iktidarında emeğin en yüce değer ilkesini ve insan onurunu gözeteceklerini, çalışma ilişkilerini demokratikleştireceklerini söyledi.
4 Mayıs 2011 Çarşamba 15:21

 
12 Haziranda Göstereceğiz!
Millîyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili adayı Koray Aydın AK Parti hükümeti için, "Böyle zalim bir iktidar görülmemiştir." dedi.
26 Nisan 2011 Salı 15:29

 
Güven Oylaması Değil
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat ilçe başkanı Osman Çavuş çeşitli açıklamalarda bulundu. Çavuş yaptığı açıklamada: "CHP, MHP ve BDP'nin karşı duruşu; millet ve memleket menfaatini düşünmeden AK Parti'nin tökezlemesinin, yara almasının kendilerini sanki iktidara taşıyacakmış zannetmeleri gaflettir, yanlış hesaptır. Bu yaklaşımla beraber bu halk bu partileri iktidara taşımaz." dedi.
14 Eylül 2010 Salı 11:25

 
Haydar Baş'ın Referandum Tercihi
Kahramanmaraş'a bir dizi etkinlik ve ziyaret için giden BTP(Bağımsız Türkiye Partisi) lideri Haydar Baş, bir iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında, "Beni Menderes gibi mağdur edecekler diyor. Şu kafaya bak. Sen kim Menderes kim ya. Size Menderes'i anlatayım. Menderes üç sebepten dolayı ipe götürüldü. Bunun bir tanesi; din ve vicdan hürriyetine o güne kadar yer verilmiyordu. ikincisi Menderes İmam Hatip okulları, Kuran Kursları açtı. Herkese istediği kadar din ve vicdan özgürlüğü verdi. Üçüncüsü de sanayi hareketi başlattı. Bu üç sebep onu ipe götürdü. Sayın Başbakan iktidar olduğu günden beri Türkiye'nin toprakları dahil yeraltı kaynaklarını maalesef ecnebi şirketlerine peşkeş çekmiştir. Ve y
14 Eylül 2010 Salı 01:31

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur