Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
hayati haberleri
 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret ederek, Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor Projesi hakkında bilgi verdi, ayrıca proje kapsamında üretilen ürünleri takdim etti.
26 Mart 2024 Salı 17:19

 
ABD'de Hayatını Kaybetmişti
Akçaabat’ın sevilen simalarından Kenan Gedikli, gittiği ABD’de hayatını kaybetti.
23 Mart 2024 Cumartesi 08:11

 
BTP Akçaabat Belediye Başkan adayı Samet Ayvaz’ dan hüzünlü taziye; Ciğerimiz Yandı
Geçtiğimiz günlerde Kocaeli’nden ilçemize gelen acı haber sonrası hayatını kaybeden Serdar Küçük, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.Bugün öğle namazı müteakip Kirazlı Mahallesi’nde toprağa verilen Küçük’ün cenaze merasimine yüzlerce sevenlerinin yanı sıra BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Samet Ayvaz da katıldı.
5 Mart 2024 Salı 18:20

 
ANNE BÖLÜKBAŞI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Hayatını kaybeden meslektaşımız Cengiz Bölükbaşı’nın annesi Emine Bölükbaşı, son yolculuğuna uğurlandı.
12 Şubat 2024 Pazartesi 16:33

 
AKÇAABAT ÜÇ ÖNEMLİ ORGANİZASYONA HAZIR
Akçaabat Belediyesi, şehrin sosyal ve kültürel hayatını canlı tutmak ve birlikteliği sağlamak amacıyla gerçekleştireceği kültürel ve sanatsal etkinlikler ile şehrin tanıtım günleri için yapılan hazırlıklar tamamladı.
9 Şubat 2024 Cuma 18:41

 
KANDEMİR AİLESİNİN ACI GÜNÜ
AK Parti’nin önde gelen isimlerinden Muhammet Kandemir’in annesi hayatını kaybetti.
9 Şubat 2024 Cuma 16:17

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, İŞKUR şube müdürleri ve TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları, TESOB’un yürüttüğü “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ve ildeki turizme yönelik hediyelik eşya sektörüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:14

 
TESOB’un Projesiyle Trabzon el işçiliği ahşap ürünlerde gelişiyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Uygulama Atölyesinde gerçekleştirilen eğitimlerini ziyaret etti. TESOB Başkanı Metin Kara, “Kursiyerlerimizin tasarımları ve uygulama ürünleri çok başarılı” dedi.
21 Aralık 2023 Perşembe 18:38

 
Başkan Ergün’ün Acı Günü
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Akçaabat İlçe başkanı Özcan Ergün’ün eşi Sevinç Ergün, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.
6 Kasım 2023 Pazartesi 08:57

 
Trabzon'da şarampole yuvarlanan belediye işçisinden acı haber!
Trabzon'un Hayrat ilçesinde şarampole devrilen kamyonun sürücüsü hayatını kaybetti.
4 Ekim 2023 Çarşamba 19:48

 
“Toprağını satan yaşayacak vatan bulamaz”
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Bir memurun, bir esnafın, bir işçinin ev tutup kira ödemesi mümkün değil. Dolayısıyla, ‘ben nerede hayatımı idame ettiririm’ diye plan yapmaya başlıyor.
7 Ağustos 2023 Pazartesi 08:14

 
ÇEBİ BASIN BAYRAMINI KUTLADI
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini, gerek kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması açısından hayati önemdedir.” dedi.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 09:16

 
“VERGİ DİLİMLERİ VE EMEKLİ ZAMMI GÖZDEN GEÇİRİLMELİ, TEŞERON SORUNU GÜNDEMDEN ÇIKARTILMALI”
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY, 11 Temmuz 2023 Salı günü Anadolu Ajansı’na çalışma hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu.
11 Temmuz 2023 Salı 16:39

 
Köprübaşı Mustafa Sancak’ı Kaybetti
Trabzon Köprübaşı’nın efsane Belediye Başkanı Mustafa Sancak, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederek sevenlerini üzüntüye boğdu.
1 Temmuz 2023 Cumartesi 12:37

 
AKÇAABAT’TA 4. AÇIK HAVA TİYATRO GÜNLERİ BAŞLIYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından şehrin kültür sanat hayatını canlı tutmak amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında 4. Açık Hava Tiyatro Günleri yapılacak.
20 Haziran 2023 Salı 19:44

 
Trabzon'daki feci kazada ölü sayısı 6’ya çıktı
Trabzon Akçaabat'taki kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi.
12 Mayıs 2023 Cuma 16:00

 
OTOBÜS KAZASININ ARDINDAN GERÇEKLER ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI
Trabzon’un Akçaabat İlçesi Dörtyol Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti 35 kişi yaralandı. Bu kaza sonucu tüm Türkiye adeta yasa boğuldu.
7 Mayıs 2023 Pazar 17:34

 
4 yıldır yapılmayan Yüceyurt yolunu biz yapacağız
CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel Suiçmez ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Millet İttifakı bileşenleri ile Araklı İlçesinde 4 yıl önce sel felaketi sonrası 10 vatandaşın hayatını kaybettiği Yüceyurt mahallesini ziyaret ettiler.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 01:45

 
AKÇAABAT'TA ACI SON
Akçaabat ilçesinde yoldan yaklaşık 25 metre aşağıya düşen otomobilde bulunan bir kişi hayatını kaybetti.
18 Mart 2023 Cumartesi 12:34

 
“Kadınların iş hayatının her alanında daha fazla rol almasını destekliyoruz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, kadınların iş hayatı ve üretimin her alanında daha fazla rol oynamasının ekonomiyi güçlendireceğini, ülke kalkınmasına katkıda bulunacağını belirterek, “Kadın istihdamına ve girişimciliğine yönelik her projeyi destekliyoruz” dedi.
8 Mart 2023 Çarşamba 17:25

 
Hayri Yaşar Karagülle hayatını kaybetti.
Karadeniz müziğinin sevilen ismi Hayri Yaşar Karagülle hayatını kaybetti.
27 Şubat 2023 Pazartesi 17:18

 
Ahmet Suat Özyazıcı hayatını kaybetti
Bordo Mavililerin efsanesi hayatını kaybetti
18 Şubat 2023 Cumartesi 18:15

 
Deniz Baykal hayatını kaybetti!
Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal hayatını kaybetti.
11 Şubat 2023 Cumartesi 10:43

 
Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, Bölgeye her gün bir tır gönderiyoruz.
6 ŞUBAT 2023 tarihinde art arda gerçekleşen ve 10 ilimizi yoğun şekilde etkileyen depremle ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, enkaz altında kalan vatandaşlarımızın bir an önce kurtulmasını ve yaralılarımıza acil şifalar dileriz dedi.
10 Şubat 2023 Cuma 19:16

 
AKÇAABAT’TA ‘KORKMA’ ADLI TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ
Akçaabat’ta, “Akif’in sözü, Cumhuriyet’in 100’ü” 2023 yılı teması çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy’un hayatının anlatıldığı ‘Korkma’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
26 Ocak 2023 Perşembe 16:50

 
ADACIKTA ÜZÜCÜ OLAY
4 metre yükseklikten Düşerek Hayatını Kaybetti
25 Ocak 2023 Çarşamba 16:55

 
AKÇAABAT'TA KORKUNÇ KAZA
Akçaabat’ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
14 Aralık 2022 Çarşamba 10:54

 
Su uyur düşman uyumaz
Öncelikle Türkiye’mizin gözbebeği İstanbul’umuzda meydana gelen Terör olayında hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan Rahmet geride kalan de yakınlarında sabırlar diliyorum.
18 Kasım 2022 Cuma 17:55

 
Aracıyla Trabzon'a Gelirken Kazada Öldü
Rize’nin Derepazarı ilçesinde feci trafik kazasında 2 otomobilin çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında Ramiz Karaer hayatını kaybetti.
8 Kasım 2022 Salı 09:33

 
Kofoğlu ailesinin acı günü
Temel Kofoğlu’nun babası hayatını kaybetti
26 Ekim 2022 Çarşamba 22:17

 
Genç ATT Kansere Yenik Düştü
Çarşıbaşı’nda 112 Acil Sağlık İstasyonu’nda görevli Acil Tıp Teknisyeni Neriman İslam, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti.
31 Ağustos 2022 Çarşamba 16:03

 
AKÇAABAT'TA YAZ KUR’AN KURSU ETKİNLİKLERİ
Diyanet İşleri Başkanlığı, hayatın bütün alanlarında büyük değişim ve dönüşümlerin yaşandığı günümüzde, toplumun geleceği ve güvencesi olan gençlere sahih dini bilgiyi en doğru şekilde sunmak amacıyla 18 Temmuz – 26 Ağustos 2022 tarihleri arasında ülke genelinde tüm cami ve Kur’an kurslarında “Yaz Kur’an Kursu” eğitimi planlamıştır.
22 Ağustos 2022 Pazartesi 18:40

 
Çorumdan Akçaabat'a Acı Haber
Çorum’un Alaca ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu TÜRK ŞEKER TARIM'da Satış Müdürü olarak görev yapan Akçaabatlı Sıtkı Birinci hayatını kaybetti. 3 kişi yaralandı.
27 Temmuz 2022 Çarşamba 10:27

 
Altıntepe'nin Baba Acısı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe’nin babası hayatını kaybetti.
17 Temmuz 2022 Pazar 17:34

 
BÜYÜKŞEHİR'DEN KAMUOYUNA BİLGİLENDİRME
İlimiz Ortahisar ilçesi Yalıncak Mahallesi’ndeki Büyükşehir Belediyesi Halk Plajında 12 Temmuz saat 02.00 sularında meydana gelen kaza ve neticesinde bir vatandaşımızın hayatını kaybetmesi hepimizi derinden üzmüştür.
12 Temmuz 2022 Salı 14:50

 
MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Ömer Özdin'in cenazesi toprağa verildi
Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Ömer Özdin'in cenazesi defnedildi.
2 Temmuz 2022 Cumartesi 18:04

 
Akçaabat’ta Direkten Düşen Kişi Öldü
Akçaabat’ta elektrik direğinden düşen kişi hayatını kaybetti
27 Mayıs 2022 Cuma 19:27

 
Elektrik Akımına Kapılan Kişi Öldü
Akçaabat’ta elektrik akımına kapılan bir kişi hayatını kaybetti.
16 Mayıs 2022 Pazartesi 17:31

 
HAYATİ İNANÇ AKÇAABAT’I MEST ETTİ
Akçaabat Belediyesi organizesinde Hayati İnanç’la ‘Can Veren Pervaneler; Hayata Şiirden Bakmak’ adlı söyleşi programı düzenlendi.
11 Mayıs 2022 Çarşamba 17:15

 
İlçemiz Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu Öğrencileri TwinTV 'de
Akçaabat Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu öğrencileri TwinTV etwinning projesi kapsamında yayıncılık hayatına adım atıyor.
7 Mayıs 2022 Cumartesi 16:58

 
Amansız Hastalığa yenildi
Trabzonlu Uzman Doktor Resul Ekrem Yıldız hayatını kaybetti.
7 Mayıs 2022 Cumartesi 08:32

 
AKÇAABAT'TA TRAFİK KAZASI
Akçaabatta yaşanan trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.
18 Nisan 2022 Pazartesi 11:58

 
AYHAN BABUŞCU HAYATINI KAYBETTİ
SEBATSPOR'UN ESKİ YÖNETİCİSİ HAYATINI KAYBETTİ
4 Nisan 2022 Pazartesi 17:25

 
Eski Belediye Başkanı Vefat Etti
Akçaabat ilçesinin eski belediye başkanlarından Emin Hacımusaoğlu hayatını kaybetti.
29 Mart 2022 Salı 10:49

 
Ersan Bocutoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor
Trabzon'un önemli değerlerinden olan Prof. Dr. Ersan Bocutoğlu kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.
23 Mart 2022 Çarşamba 17:18

 
Akçaabat'ta feci kaza!
1 kişi hayatın kaybetti!
9 Mart 2022 Çarşamba 18:37

 
ÖZKAN SÜMER’İN KABRİ ANIT MEZAR HALİNE GETİRİLDİ
Trabzonspor ve Türk futboluna hayatını adayan Özkan Sümer’in Trabzon’un Maçka ilçesindeki kabri, anıt mezara dönüştürüldü. Trabzonspor’un efsane ismi Sümer’in karakterinin yansıtıldığı anıt mezarın yapımını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu üstlendi.
7 Mart 2022 Pazartesi 18:54

 
10. Erol Günaydın Tiyatro Günlerine Sayılı Günler Kaldı
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce, kültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara bir toplum ve yaşam bilimi olan tiyatroyu sevdirmek, şehrin kültür ve sanat hayatını canlı tutabilmek adına düzenlenen "Erol Günaydın Tiyatro Günleri"nin 10'uncusu 2-10 Mart 2022 tarihlerinde tiyatroseverlerle buluşuyor.
21 Şubat 2022 Pazartesi 19:04

 
Bartın Üniversitesi NFT dünyasına kurumsal olarak adım atan ilk üniversite oldu
Bartın Üniversitesi, kripto varlıklarla birlikte hayatımıza giren NFT (Non-Fungible Token) dünyasına Türkiye’den kurumsal anlamda giren ilk üniversite oldu.
11 Şubat 2022 Cuma 18:22

 
Kamer Genç’in hikayesi ‘Halkın vekili’ gösterime giriyor
Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV) tarafından hazırlanan eski CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in hayatını anlatan ‘Halkın Vekili’ adlı belgesel film Tunceli’de Genç’in ölümünün 6. yılı olan 21 Ocak’ta ilk gösterimini yapacak.
20 Ocak 2022 Perşembe 08:11

 
Trabzon'da otomobilin dereye yuvarlandığı kazada baba öldü, oğlu yaralandı
Trabzon'un Çaykara ilçesinde otomobilin dereye yuvarlandığı kazada sürücü hayatını kaybetti, araçtaki oğlu yaralandı.
19 Ocak 2022 Çarşamba 16:45

 
AKÇAABAT’TA KADİM BİR YILBAŞI GELENEĞİ
Toplumu oluşturan temel öğelerden biri de gelenek ve göreneklerdir. Son zamanlarda gelişen teknoloji ve modernleşen insan hayatı ile bazı gelenekler unutulmaya yüz tutmaktadır.
13 Ocak 2022 Perşembe 17:59

 
Trabzon Valiliği İkinci Kez Tatil Kararı Aldı
Trabzon’da yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerden dün birçok ilçede okullara bir gün ara verilmişti. 24 Aralık Cuma günü de taşımalı eğitime ara verildiği açıklandı.
23 Aralık 2021 Perşembe 18:34

 
Akçaabatlı iş insanından Diyaliz ünitesi.
Akçaabatlı işadamı Metin Akın trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu Nedim Akın adına Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde diyaliz ünitesi açarak vatandaşların hizmetine sundu.
15 Kasım 2021 Pazartesi 18:26

 
SAĞLIKÇI KORONA KURBANI
Trabzon Of Devlet Hastanesi’nde görevli Akçaabatlı sağlık memuru Hüseyin Taflan, yakanlandığı koronavirüsten hayatını kaybetti.
21 Ekim 2021 Perşembe 17:56

 
İş dünyası olarak mesleki eğitimi destekliyoruz
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, meslek liselerini ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Hacısalihoğlu, gençlerin iş hayatına erken atılmasının önemli bir noktası olan meslek liselerini desteklemeye çalıştıklarını söyledi.
18 Ekim 2021 Pazartesi 15:38

 
BAYRAKTAR AİLESİNİN ACI GÜNÜ
Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar hayatını kaybetti.
18 Ekim 2021 Pazartesi 10:02

 
Cevat Ocak son yolculuğuna uğurlandı
Trabzon’da bir süredir kanser tedavisi gören ancak hastalığın yeniden nüksetmesinin ardından hayatını kaybeden gazeteci Cevat Ocak son yolculuğuna uğurlandı .
22 Eylül 2021 Çarşamba 15:58

 
AKÇAABAT’I YASA BOĞDU
Trabzon'da Akçaabat-Düzköy yolu üzerinde dün akşam saatlerinde yaşanan kazada 54 yaşındaki görme engelli Hikmet Gedikli hayatını kaybetti.
21 Eylül 2021 Salı 17:37

 
AKÇAABAT BİR DEĞERİNİ DAHA KAYBETTİ
AKÇAABAT'IN KÜÇÜK USTASI HAYATINI KAYBETTİ
17 Eylül 2021 Cuma 10:13

 
Mutluluklar Dileriz…
Akçaabat’ın sevilen esnaflarından Aydınlar Lokantası'nın sahibi Ömer Aydın'ın kardeşi Engin Aydın hayatını İpek Yiğit ile birleştirdi.
26 Ağustos 2021 Perşembe 17:08

 
Yaşam Savaşını Kaybetti
Trafik Kazasında Ağır Yaralanmıştı, Hayatını Kaybetti.
24 Temmuz 2021 Cumartesi 15:42

 
Akçaabat'ta trafik kazası
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bugün araç kullanırken kalp krizi geçirerek kaza yapan şahıs hayatını kaybetti.
3 Nisan 2021 Cumartesi 18:04

 
Korona Can Almaya Devam Ediyor
Akçaabat'ın sevilen simalarından İsmet Güven, yakalandığı korona'dan kurtulamayarak hayatını kaybetti.
28 Mart 2021 Pazar 15:47

 
Yaşar Gedikli’yi Kaybettik
Akçaabat'ımızın Çok Değerli Esnaflardan Yaşar Gedikli Geçirmiş Olduğu Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti.
28 Mart 2021 Pazar 08:27

 
Başkan Genç, AK Parti genel başkan yardımcılarını ziyaret etti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’yı ziyaret eden Başkan Genç, “Kurulduğu günden beri statükonun ve vesayet odaklarının değil, halkın iradesine kulak veren, her kesimden insanı kucaklayan AK Parti bugün de tartışmasız bir şekilde siyaset arenasında lider durumdadır.” dedi.
25 Mart 2021 Perşembe 10:11

 
İlhan Hoca’nın hatırası yaşayacak!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, kovid-19 salgınıyla mücadelede hayatını kaybeden Op. Dr. Hüseyin İlhan Demirel için Medicalpark Hastanesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte konuştu.
18 Mart 2021 Perşembe 19:49

 
ASLAN GÜNER’İN KAYINPEDERİ HAYATINI KAYBETTİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti Grup başkan vekili ve sitemiz imtiyaz sahibi Aslan Güner’in kayınpederi Kemal (Mustafa) Uzun hayatını kaybetti.
15 Mart 2021 Pazartesi 18:30

 
SERVET ANNE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!
İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu'nun cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere Gaziosmanpaşa Merkez Camii'ne getirildi.
14 Mart 2021 Pazar 15:22

 
İsmail Hakkı Tosun'u Kaybettik
İş İnsanı İsmail Hakkı Tosun Hayatını Kaybetti
1 Mart 2021 Pazartesi 21:41

 
Tarımsal Üretim ve Tarım Danışmanları
Tüm dünya ülkelerini etkisi altına alan ve insan sağlığını tehdit eden COVİT 19 salgını bir kez daha insanların yaşamlarını sürdürebilmeleri için tarımın ne kadar stratejik ve hayati bir sektör olduğunun farkına varıldı.
21 Şubat 2021 Pazar 14:59

 
Kadir Topbaş hayatını kaybetti
Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş hayatını kaybetti.
13 Şubat 2021 Cumartesi 17:12

 
İMAMOĞLU: “2029 HEDEFİMİZ 622 KİLOMETRE RAYLI SİSTEM”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Raylı Sistemlerde Büyük Hamle” toplantısında konuştu. “Bu kenti yıllarca yönetenler, şehrin bu en büyük ve en hayati sorununu çözmek yerine, tam bir israf düzeni kurmuşlardı” diyen İmamoğlu, “23 Haziran 2019’da görevi teslim aldığımızda, İstanbul’da, duran hatlar dahil, toplam 12 raylı sistem hattının uzunluğu 140,90 kilometre idi. Bir gecede ihale edilmiş olan 7 hat, 29 Aralık 2017’de bir yazıyla durdurulmuştu.
7 Şubat 2021 Pazar 15:11

 
SENDİKAMIZ BÜYÜMEYE VE GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Sosyal Güvelik Kurumu (SGK) verilerine dayanarak hazırlanan ve her yıl Ocak ve Temmuz aylarında iki kez açıklanan Çalışma Hayatı İstatistiklerinin Ocak 2021 dönemi rakamları 31 Ocak 2020 günü açıklandı.
31 Ocak 2021 Pazar 17:29

 
7. Kattan Düşerek Öldü
Akçaabat’ta 7. Kattan düşen kişi hayatını kaybetti.
22 Ocak 2021 Cuma 20:37

 
Anne Oğul Aynı Gün Öldü
Akçaabat Acısu mahallesinde yaşayan Ayşe Şahin ile Almanya’da yaşayan oğlu Yaşar şahin aynı gün hayatını kaybetti.
11 Ocak 2021 Pazartesi 16:39

 
Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi
Akçaabat Yaylacık mahallesinde ikamet eden ve Düzköy Çayırbağı Doğankaya Ortaokulu müdürü iken dün hayatına son veren Hüseyin Akyüz son yolculuğuna uğurlandı.
9 Ocak 2021 Cumartesi 12:26

 
Trabzon'da inşaat işçisi feci şekilde can verdi
Trabzon’da yaşanan kazada inşaat işçisi H.İ.B. hayatını kaybetti.
26 Aralık 2020 Cumartesi 20:34

 
ESKİ MUHTAR KORONA KURBANI
Akçaabat Akpınar Mahallesi Eski Muhtarı Hayatını Kaybetti
3 Aralık 2020 Perşembe 19:27

 
MESUT YILMAZ HAYATINI KAYBETTİ
Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz Hayatını Kaybetti
30 Ekim 2020 Cuma 10:19

 
İnşaattan Düşen İşçi Öldü
Akçaabat’ta inşaattan düşen kişi hayatını kaybetti.
15 Ekim 2020 Perşembe 00:14

 
Milletvekili Günnar'ın Babası, Hayatını Kaybetti!
AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’ın babası Ömer Günnar, hayatını kaybetti.
7 Ekim 2020 Çarşamba 18:52

 
AKÇAABAT BELEDİYE ÇALIŞANI HAYATI KAYBETTİ
Akçaabat Belediyesi, personeli Levent Gedikli'nin Corona virüsten hayatını kaybettiğini duyurdu.
5 Ekim 2020 Pazartesi 07:51

 
Mustafa Canlı toprağa verildi
İstanbul'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Büyükşehir Belediyesi İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Canlı, memleketi Gümüşhane’de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
28 Eylül 2020 Pazartesi 17:27

 
Bartın Üniversitesi’ndeki gölete 5 bin yavru sazan balığı bırakıldı
Bartın Üniversitesi’nde “Daha yeşil, çevreci ve sürdürülebilir bir kampüs hayatı” çalışmaları kapsamında Kutlubey Kampüsü’nde oluşturulan doğal gölete 5 bin yavru sazan balığı bırakıldı.
31 Ağustos 2020 Pazartesi 09:54

 
Refik Öğretmen Koronavirüsten Hayatını Kaybetti
Akçaabatlı Öğretmen Refik Hotaman, Koronavirüsten Hayatını Kaybetti
22 Ağustos 2020 Cumartesi 21:05

 
Akçaabat'ta Trafik Kazası
Akçaabat’ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti
21 Ağustos 2020 Cuma 19:52

 
Daire Başkanı son yolculuğuna uğurlandı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Hüseyin Türker, Koronavirüs tedavisi nedeniyle yatmakta olduğu Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.
18 Ağustos 2020 Salı 20:38

 
TRABZONSPOR'DAN 17 AĞUSTOS PAYLAŞIMI.
Trabzonspor Kulübü, 17 Ağustos 1999'daki Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler için anma mesajı yayımladı
17 Ağustos 2020 Pazartesi 00:01

 
Ortahisar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencileri meslek sahibi yapıyor
Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan, mesleki eğitim ile reel sektörü birbirine entegre edecek Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında özel program ve proje uygulayan okullar arasında yer alan Ortahisar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, avantajlı eğitim programı, staj ve okul sonrası imkanlarıyla öğrencilerini bekliyor. Mezun olan öğrencilerin diplomaları meslekleri oluyor, erkenden iş ve çalışma hayatına atılıyorlar.
5 Ağustos 2020 Çarşamba 17:24

 
VİRÜSE KARŞI ANTİ VİRÜS (DUA)
Tüm Dünyaya bela olan bu virüs neyin nesi olaylar ne zaman son bulur bizler normal hayatımıza ne zaman başlarız, bunların hepsi bir yana, Sayın Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ve ekibine hakkını vermek ve teşekkür etmek durumundayız.
27 Mayıs 2020 Çarşamba 17:09

 
ABD'de can kaybı 85 bini aştı
ABD'de COVID-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte bin 777 artarak 85 bin 268’e ulaştı.
14 Mayıs 2020 Perşembe 17:44

 
ÜST YOLDAN ALTA DÜŞTÜ!
Trazon’un Çaykara ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
7 Mayıs 2020 Perşembe 16:25

 
Corona Virüsüne Bir Can Daha
Akçaabatlı bir kişi Korona virüsünden hayatını kaybetti.
30 Mart 2020 Pazartesi 20:55

 
BAYRAK ŞEHİDİMİZİ EBEDİYETE UĞURLADIK
10 Mart 2020 Salı günü elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Rüstem Çabuk’a bugün ilçemiz Atatürk Parkında önünde helalleşme merasimi düzenlendi.
11 Mart 2020 Çarşamba 16:20

 
AK MESTEK'TEN MAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANI
MAKİNE TEKNOLOJİSİ:Makineler, insanların hayatını kolaylaştıran, yaşam kalitesini yükselten en önemli unsurlardan biridir. Makine teknolojisi alanı ekonomik kalkınmanın temelidir.
24 Şubat 2020 Pazartesi 13:54

 
Trabzon KTÜ Zehra'ya ağlıyor, hekim olacaktı!
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 2 kişinin hayatını kaybettiği 19 kişinin yaralandığı kazanın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.
17 Aralık 2019 Salı 19:49

 
Osman Nuri Özer Hayatını Kaybetti
Akçaabat’ta uzun yıllar kooperatif başkanlığı yapan Osman Nuri Özer, hayatını kaybetti.
15 Aralık 2019 Pazar 14:13

 
Bulut'tan Başsağlığı Mesajı
Akçaabatlı İş İnsanı Nihat Aydın’ın hayatını kaybetmesi üzerine Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut bir başsağlığı mesajı yayınladı.
7 Kasım 2019 Perşembe 20:04

 
Sağlıklı gıda mı, çok gıda mı?
Tarımın en önemli girdisi ve hayatın devamı için olmazsa olmazı tohum;
31 Ekim 2019 Perşembe 17:30

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur