Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YILDIZLI DAHA YEŞİL OLACAK BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAŞKAN GENÇ'TEN ANNELER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET Çebi’den Anneler Günü mesajı "OLİ" AKÇAABAT’TA SPOR VE AHLAKI ANLATTI ACISU MUHTARINDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET AKÇAABAT’TA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YENİ BİR ADRES KIZILAY AĞAÇLI ORTAOKULUNA KIYAFET DESTEĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM Koç,Şevket Çelik’in açıklamalarına tepki gösterdi. İYİ PARTİ AKÇAABAT İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNA ZİYARET Baş BELASI KOKARCA!... KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BAŞKAN EKİM'E ZİYARET MECLİS ÜYESİ ÇANKAYA’DAN SALACIK'TA AÇIKLAMA EĞİTİMCİLERDEN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI BAŞKAN EKİM, ARAÇ İDDİALARINA YANIT VERDİ AKÇAABAT’TA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPILDI AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE FARKINDALIĞINA DESTEK KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BİR DİZİ ZİYARET
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
 
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
 
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
geti haberleri
 
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi"
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Düzköy Meslek Yüksek Okulu (MYO) için önemli bir müjdeyi duyurdu. Üniversitenin kuruluşundan bu yana 6 Meslek Yüksek Okulu bulunduğunu hatırlatan Aşıkkutlu, Çarşıbaşı'ndaki yeni MYO'nun bu yıl ilk mezunlarını vereceğini, Düzköy'deki MYO'nun ise aktif hale getirilme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
27 Nisan 2024 Cumartesi 09:11

 
DR ÇANKAYA’DAN BÜYÜKŞEHİRE DE AYNI TARİFE:
2023 faaliyet raporunun görüşüldüğü büyükşehir belediye meclisinde söz alan Dr. Mustafa Çankaya tıpkı Akçaabat belediyesi faaliyet raporunda olduğu gibi 10 madde ile 2023 faaliyet raporu hakkında eleştirilerini ve sorularını dile getirdi.
22 Nisan 2024 Pazartesi 20:12

 
AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Bugün, ülkemizin her köşesinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıldönümünü ve bir milletin istiklalini ve çocuk masumiyetini bir araya getiren Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir heyecanla kutluyoruz.
22 Nisan 2024 Pazartesi 09:39

 
Çebi: Her bir oy namusumuz
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi tüm teşkilat olarak yarın yapılacak seçime hazır olduklarını söyleyerek “Aziz milletimizin iradesinin sandığa yansıması için üzerimize düşeni yerine getireceğiz.
30 Mart 2024 Cumartesi 11:06

 
BORDO-MAVİ KİOSKLARHAYATI KOLAYLAŞTIRACAK
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, hizmeti vatandaşın ayağına getirecek projeleri hayata geçireceklerini belirtti.
12 Mart 2024 Salı 17:23

 
BTP Akçaabat Belediye başkan adayı Samet Ayvaz, hedefimiz tüm seçmenlerimize istisnasız ulaşabilmek.
Beş yılda bir tekrarlanan yere seçimler dolayısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Akçaabat’ta da kıyasıya bir yarış devam ediyor. İktidar partisi dışındaki bir çok adayın da dile getirdiği gibi çok adil olmayan ekonomik şartlarda olan bu seçimin galibi elbette vatandaş olacaktır,seçmen olacaktır.
11 Mart 2024 Pazartesi 10:39

 
AKÇAABAT’TA EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİ BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin bu yıl 11.’si düzenliyor.
2 Mart 2024 Cumartesi 18:54

 
AKÇAABAT’TA ANNELERİN GÖZÜ ARKADA KALMIYOR.
Trabzon Valiliği ile Akçaabat Belediyesi arasında yapılan protokol neticesinde Yıldızlı Mahalle’mizin üst kısmındaki bina, restore edilerek öğrenim çağı dışına çıkmış özel bireyler için eğitim merkezi haline getirildi.
28 Şubat 2024 Çarşamba 18:38

 
BERAT KANDİLİNİZİ TEBRİK EDERİZ
Ramazan ayının müjdecisi #BeratKandili’nin tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini diliyoruz.
24 Şubat 2024 Cumartesi 10:22

 
HİRAM BUTİK AÇILDI
Akçaabat'ta iş dünyasına yeni bir soluk getiren Hiram Butik, Akçaabat eski Yapı Kredi Bankası arkasında kapılarını açtı.
23 Ocak 2024 Salı 19:28

 
İŞ İNSANI ALPER BEKTAŞ, AKÇAABATLILAR VAKFINI ZİYARET ETTİİ
ş insanı Alper Bektaş, Akçaabatlılar Vakfı’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vakıf Başkanı Yaşar Erbaşaran, Bektaş ile vakfın yürüttüğü çalışmalar hakkında bir sohbet gerçekleştirdiklerini ve Bektaş'ın vakıf çalışmalarını beğendiğini dile getirdi.
13 Ocak 2024 Cumartesi 19:15

 
KOÇ’TAN BELEDİYEYE ELEŞTİRİ MUHALEFETE ÇAĞRI
Gelecek Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç, yaptığı açıklamada 2019 yerel seçimleri öncesinde dile getirdiği Katlı Otopark projesinin yerine getirilmediğini ifade etti.
6 Ocak 2024 Cumartesi 17:55

 
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
2024 YILININ BÜTÜN DÜNYAYA BARIŞ GETİRMESİ DİLEĞİYLE
30 Aralık 2023 Cumartesi 19:50

 
İSMAİL GEDİKLİ'DEN YENİ YIL KUTLAMASI
Yeni Yılın Tüm İnsanlığa Sağlık Mutluluk ve Huzur Getirmesini Temenni Ederim
30 Aralık 2023 Cumartesi 18:39

 
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ’NE TEŞEKKÜR
Akçaabat’taki okul bahçelerini gündeme getirdiğimiz ve örnek olarak da bahçesinde yaşanan bir kazayı zikrettiğimiz haberimize Akçaabat Anadolu Lisesi yönetimi büyük bir duyarlılıkla yaklaştı.
19 Aralık 2023 Salı 18:09

 
BAKAN YARDIMCISI TURAN’IN TRABZON’DAKİ İLK DURAĞI GANİTA OLDU
Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Trabzon’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ın ilk durağı Ganita oldu. Ganita’yı çok beğendiğini dile getiren Bakan Yardımcısı Turan, ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
6 Aralık 2023 Çarşamba 14:22

 
İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA "KİMSE DİZAYN EDEMEZ"
İYİ Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada partimizi kimse dizayn edemez ve pazarlık konusu haline getiremez denildi.
3 Aralık 2023 Pazar 16:19

 
TRT Bölge Müdürüne AK Parti’den Ziyaret
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe ve Yürütme Kurulu Üyeleri, TRT Bölge Müdürlüğü'ne Getirilen Hasan Esat Çiçek'i ziyaret etti.
25 Ekim 2023 Çarşamba 18:47

 
TTSO Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısında sektörlerin talepleri görüşüldü
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda meslek komitesi üyeleri sektörlerinin sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi.
28 Eylül 2023 Perşembe 00:04

 
MHP’DE GÖREV DAĞILIMI yAPILDI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanlığının Ağustos ’ta gerçekleştirdiği 14. Olağan Kongresi’nde işbaşına getirdiği Özcan Ergün’ün başkanlığındaki yönetim kurulu ilk toplantısının ardından görev dağılımını da gerçekleştirdi.
12 Eylül 2023 Salı 17:29

 
Trabzonspor'un stadyum sponsoru Papara!
İki köklü markayı bir araya getiren anlaşma 2023-2024 sezonu ile başlayacak ve 5 yılı kapsayacak.
8 Ağustos 2023 Salı 15:42

 
BARÜ 6. Ar-Ge Proje Pazarı başvuruları başladı
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bilim ve teknoloji tutkunlarını bir araya getirdiği “Ar-Ge Proje Pazarı” heyecanı yeniden başlıyor. Başvuruların alınmaya başlandığı organizasyonda proje özetlerinin son gönderim tarihi 8 Ekim 2023 olarak açıklandı.
2 Ağustos 2023 Çarşamba 16:22

 
“Turizm sektöründe geç kalmadan eylem planımızı oluşturmalıyız”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) otel, pansiyon, yurt ve danışmanlık firmalarından oluşan 25’inci Meslek Komitesinden meclis üyesi olan Hamit İnan, turizm sektörünün beklentilerini, taleplerini ve çözüm önerilerini dile getirdi.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 12:48

 
Uraloğlu'na Akçaabat desteği
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na getirilen hemşerimiz Abdulkadir Uraloğlu görevi yapılan tören ile devraldı.
7 Haziran 2023 Çarşamba 11:40

 
CHP Trabzon Milletvekili Kaya “Fol Yok, Yumurta Yok Hayal Vaatlere Devam”
AK Parti iktidarı, Trabzon’a verdiği sözleri tutmadığını söyleyen CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon’u yaşanacak değil, kaçılacak bir şehir haline getirdiğini açıkladı.
12 Mayıs 2023 Cuma 15:28

 
Onlar vaat veriyorlar temeli biz atıyoruz!.
Yaklaşık 20 yıldan beri her seçim döneminde Trabzonlu seçmenin önüne ‘dev proje’ olarak getirilen ancak bugüne kadar hiçbir şekilde yatırım programına dahi alınmayan Güney Çevre Yolu, Trabzon’da çok ilginç bir siyasi harekete yol açtı.
27 Nisan 2023 Perşembe 21:12

 
AKÇAABAT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
Ramazan Bayramı vesilesiyle Akçaabat Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilmiş bayramlaşma töreni organize edildi.
22 Nisan 2023 Cumartesi 13:35

 
CHP Trabzon Milletvekili adayları ilçeleri arşınlıyor
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Adayları Sibel Suiçmez, Ahmet Kaya ve beraberindekiler Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde ziyaretlerde bulundular. Suiçmez yaptığı açıklamada, “Bu güzel ülkeye baharı ve bereketi getireceğiz. Sana söz Beşikdüzü hakkını alacak” ifadelerini kullandı.
18 Nisan 2023 Salı 13:20

 
Akçaabat’a Hiç Yakışmadı
Akçaabat’ta olmaz denilen de oldu ve Hükümet Konağı’nın önü de otopark haline getirildi.
18 Mart 2023 Cumartesi 18:35

 
Sağlıkçılar Parkı hizmete açıldı!
Başkan Genç, sağlık çalışanlarına verdiği sözü yerine getirdi
14 Mart 2023 Salı 19:14

 
Akçaabat Servis şoförleri toplantı taptı.
Akçaabat Şoförler ve otomobilciler esnaf odası başkanı Ali Şentürk önderliğinde Servis şoförleri bir toplantı yaparak sıkıntılarını dile getirdiler.
8 Mart 2023 Çarşamba 18:56

 
AKÇAABAT'TA MOBİL ATIK GETİRME MERKEZİYLE ATIKLAR DÖNÜŞÜYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından çevre kirliliğini önlemek ve geri dönüşüm bilincini desteklemek amacıyla ilçenin belirli noktalarına ‘Mobil Atık Getirme Merkezi Üniteleri” kuruldu.
4 Şubat 2023 Cumartesi 19:22

 
Akçaabat Trafiğinde yeni Dönem Başladı
UKOME KARARI İLE TRAFİĞE YENİ DÜZEN GETİRİLİYOR
1 Şubat 2023 Çarşamba 18:27

 
Başkan Altıntepe Gazetecilerle Bir Araya Geldi
Ak parti Akçaabat ilçe başkanı Hüseyin Altıntepe ile Seyrantepe tesislerinde gazetecilerle bir araya gelerek Akçaabat’ yapılan ve yapılacak çalışmaları dile getirdi.
24 Ocak 2023 Salı 16:26

 
AKÇAABAT’TA YENİ ÇARŞI HAYAT BULDU
Akçaabat Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi, trafiğe kapatılarak açık bir çarşı haline getirildi.
24 Ocak 2023 Salı 16:14

 
Filipinli çift, Akçaabat'ta Müslüman oldu
Filipin vatandaşı olan Wıllıam Alfabete ve Rosemarıe Alfabete çifti, Trabzon’un Akçaabat İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.
20 Ocak 2023 Cuma 18:41

 
Bağımsız Türkiye
Bu sloganı eskiden 1970-80-90 yıllarda sol görüşe sahip kişiler her platformda dile getirirlerdi.
16 Ocak 2023 Pazartesi 17:17

 
Fatih Erbakan: Altılı Masa’dan 28 Şubat kokuları geliyor
Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Altılı masanın başörtüsüne anayasal düzenleme getirmeyi hedefleyen teklife destek vermemesini eleştirdi ve şöyle konuştu:
13 Ocak 2023 Cuma 17:47

 
Türkiye Yol-İş Sendikası Trabzon 1 No.lu Şube Başkanı Belli Oldu.
Trabzon’da uzun yıllar Türk-İş İl Temsilciliği ve Türkiye Yol-İş Sendikası 1 No.lu Şube Başkanlığı görevini başarı ile yürüten Gökhan Gedikli’nin Genel Merkez Yönetiminde Sendikanın 2. Adamı olarak Türkiye Yol-iş Sendikası Genel Sekreterliği görevine getirilmesinin ardından Türkiye Yol-iş Sendikası Trabzon 1 No.lu Şube Başkanlığı görevine Ali Faiz getirildi.
12 Ocak 2023 Perşembe 14:16

 
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI.
Demokratik bir toplumun en önde gelen unsurlarından biri olan, halkın doğru ve tarafsız haber alma ve bilgi edinme hakkının kullanılmasına aracılık eden basın kuruluş ve mensupları oldukça önemli bir hizmeti yerine getirmektedir.
9 Ocak 2023 Pazartesi 18:25

 
Özel okul temsilcileri taleplerini TTSO’ya iletti
Trabzon’daki özel okul kurucuları ve temsilcileri, özel okulların fiyat artışının yüzde 65’le sınırlandırılmasının ardından Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.
7 Ocak 2023 Cumartesi 16:15

 
BARÜ’nün projesiyle sağlık çalışanlarının stresle başa çıkmalarına katkı sağlanacak
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen projesiyle sağlık çalışanlarının karşılaştıkları problemlere yeni bir bakış açısı getirerek stresle başa çıkmaları noktasında öneriler geliştirilecek.
4 Ocak 2023 Çarşamba 16:21

 
Genç, yeni yıl mesajı yayınladı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yeni yıl mesajı yayımladı. Mesajında bütün vatandaşların yeni yılını kutlayan Başkan Genç, 2023 yılının insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi.
30 Aralık 2022 Cuma 17:22

 
Doğalgaz işlemleri artık Belediyeden sağlanacak!
Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis uzun, Doğalgaz işlemlerinin artık Beşikdüzü'nden sağlanacağını dile getirdi.
8 Kasım 2022 Salı 18:21

 
BARÜ 5. Ar-Ge Proje Pazarında önemli isimler katılımcılarla buluştu
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bilim ve teknoloji tutkunlarını bir araya getirdiği 5. Ar-Ge Proje Pazarında Türkiye’nin önemli kurum ve kuruluşlarından isimler seminerlerde katılımcılarla buluştu.
4 Kasım 2022 Cuma 17:29

 
BARÜ V. Ar-Ge Proje Pazarı başvuru süresi uzatıldı
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bilim ve teknoloji tutkunlarını bir araya getirdiği “Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliğinde başvuru süresi gelen talepler üzerine 17 Ekim 2022 tarihine kadar uzatıldı.
11 Ekim 2022 Salı 17:18

 
Erbakan: En çok 6’lı masadaki muhafazakâr partilere hayret ediyorum!
Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, Altılı masadaki muhafazakâr tabana hitap eden partileri eleştirerek, bu partilerin CHP ile ortak olup İstanbul Sözleşmesi’ni geri getirmeye alet olduklarını söyledi.
10 Ekim 2022 Pazartesi 00:27

 
AKÇAABAT, PAYLAŞARAK SEVİNDİRİYOR
Sosyal Belediyecilik ve Gönül Belediyeciliği düsturunu ilke edinen Akçaabat Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya ve taleplerini anında yerine getirmeye devam ediyor.
23 Eylül 2022 Cuma 15:55

 
Başkan Şentürk sorunları dile getirdi
Akçaabat Şoförler Esnaf Odası başkanı Ali Şentrük bugün bir açıklama yaparak, Emniyet müdürlüğü ve şoför esnafının sorunlarını Sebat Haber internet gazetesinde canlı yayında dile getirdi.
22 Eylül 2022 Perşembe 12:19

 
EFSANE BÜYÜKŞEHİRDE
Türk futbolunun ve Trabzonspor’un efsane isimlerinden, A Milli Takım eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek yapılan çalışmlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
14 Eylül 2022 Çarşamba 18:14

 
Güner, TİSKİ’ye Çağrı Yaptı: Vatandaşı Mağdur Etmeyin
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Aslan Güner, Trabzon ve ilçelerinde yaşanan su aboneliği sorununu ile ilgili TİSKİ’ye tepki gösterdi; “Sorumluluğunuzu yerine getirin, vatandaşı mağdur etmeyin.” dedi.
16 Ağustos 2022 Salı 16:03

 
Bak'tan Turizm Eleştirisi
Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak, Hıdırnebi yaylasının sahipsiz olduğunu dile getirdi.
18 Temmuz 2022 Pazartesi 18:00

 
Koronavirüs yeniden hortladı, daha hızlı yayılıyor!
Türkiye dahil, dünyanın birçok yerinde artan koronavirüs vakaları 6. dalga endişelerini de beraberinde getirdi.
12 Temmuz 2022 Salı 16:00

 
Genç, Akoluk Kurban Kesim ve Satış Alanını inceledi!
Ortahisar Belediyesi yaklaşan kurban bayramı öncesi belirlenen kesim ve satış yerlerindeki hazırlıklarını tamamlayarak kullanıma hazır hale getirdi. Akoluk Mahallesi’nde Trabzon’un en büyük kurban satış ve kesim alanında incelemelerde bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, hayvan besicileriyle bir süre sohbet etti. Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi’nin kurban bayramında yoğunluğu önlemek ve vatandaşların kurban ibadetini kolay bir şekilde yerine getirebilmesi için 1 adet büyükbaş satış alanı, 1 adet küçükbaş satış alanı ile 19 adet kurban kesim alanı oluşturduğunu dile getirdi.
29 Haziran 2022 Çarşamba 18:46

 
Akpınar Büyükoba Göç Festivali’nin 3’üncüsü başlıyor
Pandemi dolayısıyla 2 yıldır yapılamayan yayla göçü bu yıl yapılacak Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bir festival daha geleneksel hale getirildi.
23 Haziran 2022 Perşembe 18:41

 
Bartın Üniversitesinin de paydaşı olduğu “Karadeniz Siber Güvenlik Zirvesi” başladı
Bartın Üniversitesinin de paydaşı olduğu, siber güvenlik ekosisteminin geliştirilmesi kapsamında kamu kesimi, özel sektör, STK'ler ve akademik camianın bir araya getirildiği “Karadeniz Siber Güvenlik Zirvesi” Zonguldak’ta başladı.
14 Mayıs 2022 Cumartesi 08:02

 
SUDANLI TRABZONSPORLULARDAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları, tüm dünyada ses getirmeye devam ediyor.
10 Mayıs 2022 Salı 10:36

 
Başkan Kara ve TESOB yönetim kurulu üyeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftar programına katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen iftar programında, esnaf ve sanatkâr temsilcileriyle bir araya geldi. Esnaf ve sanatkârın, Anadolu’nun vatan hâline gelmesinde çok önemli misyonu olan ahilik geleneğinin bugünkü temsilcileri olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Asırlar boyunca Anadolu’da devletler kurulmuştur, yönetimler değişmiştir, ancak binlerce yıllık birikimiyle esnaf ve sanatkârımız daima bu toprakların harcı olmaya devam etmiştir” dedi.
15 Nisan 2022 Cuma 17:28

 
İSTANBUL, 30 YENİ METROBÜSLE BULUŞTU
“İstanbul'un tek bir imzayla yönetilmesini, tek bir anlayışla yönetilme riskini bir insafa dayalı olarak bırakmayacağımızı dile getirmiştik.
12 Nisan 2022 Salı 09:18

 
BU CADDE TRABZON’UN ATAR DAMARI
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan karar ile trafiğe kapanan ve yayalaşan Kahramanmaraş Caddesi’nin şehre sağlayacağı katkılar ile alakalı açıklama yapan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, dar bir merkeze sahip olan Trabzon’un bu caddenin trafiğe kapatılması ile ferahlayacağını dile getirdi.
10 Mart 2022 Perşembe 08:05

 
AKÇAABAT'A YENİ MEYDANLAR KAZANDIRIYORUZ
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ daha yaşanılabilir ve modern hale getirmek için projeler üretmeye ve ürettiği projeleri tek tek hayata geçirmeye devam ediyor.
21 Şubat 2022 Pazartesi 18:58

 
Muhtar Maaşları Ne Zaman 4253 TL. Olacak
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Cumhurbaşkanının Muhtar maaşları 4253 TL olacak sözünün yerine getirilmediğini söyledi.
20 Şubat 2022 Pazar 11:33

 
Koç Sağlık Sistemini Eleştirdi
Sonunda bir siyasetçi Akçaabatımızda yaşanılan ve tüm Akçaabatlıları özelliklede dar gelirli fakir yurttaşlarımızı ilgilendiren bir sorunumuzu dile getirdi.
13 Şubat 2022 Pazar 16:00

 
DSİ’DEN TRABZON’A 2 MUHTEŞEM TESİS!
DSİ, Trabzon’a içme suyu getirmek için dağları delmeye devam ediyor
11 Şubat 2022 Cuma 18:22

 
Ankara’ya Yeni Yönetim
Başta Akçaabatlıları olmak üzere tüm Karadenizlileri bir araya getirmek, yardımlaşma ve dayanışma ile kültürümüzü tanıtmak gayesiyle ve gönüllülük esasıyla sosyal bir görev yapan Ankara Akçaabat Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği’nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı.
22 Ocak 2022 Cumartesi 17:45

 
HAÇKALI BABA KAVŞAĞINI YİNE GÜNDEMİNDE
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Aslan Güner, Haçkalı Baba kavşağı konusunu Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine getirdi.
12 Ocak 2022 Çarşamba 16:49

 
“Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri” teşvik edilmeli
Küresel değişimler ve gelişmeler tüm dünyayı tek, küçük, ulaşılabilir bir pazar haline getirmiştir. Özellikle son 20 yılda dünyadaki hızlı değişim neredeyse tün küçük-büyük şirketleri küresel rekabete açmıştır.
12 Ocak 2022 Çarşamba 16:27

 
AKÇAABAT'TA MEKKE’NİN FETHİ İÇİN PROGRAM DÜZENLENDİ
Anadolu Gençlik Derneğimizin (AGD) geleneksel haline getirdiği Mekke’nin Fethi kutlamasını Akçaabat Temsilciliği olarak 31 Aralık akşamı Akçaabat Erol Günaydın Kültür Merkezi’nde büyük bir katılımla gerçekleştirme imkânı bulduk. Program başlamadan önce öğrenciler için düzenlediğimiz hayır kermesine de ilgi büyük oldu. Faaliyetimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.
1 Ocak 2022 Cumartesi 17:15

 
Söğütün Rüzgarı "Tübitak 4006 Proje Günleri" ile devam ediyor...
Söğütlü Ortaokulu geleneksel hale getirdiği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.
20 Aralık 2021 Pazartesi 19:43

 
Akıla ihtiyacı olana akıl veririz…
Bizler siyaseti aziz milletimizden aldığımız emanet doğrultusunda “Halkın gücünün üstünde bir güç yoktur” şiarıyla yerine getiriyoruz.
29 Kasım 2021 Pazartesi 17:25

 
KURUÇAM'DA 24 KASIM FARKI
KURUÇAM MAHALLESİ HALKI 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE 50 ÖĞRETMENİ BİR ARAYA GETİRDİ.
28 Kasım 2021 Pazar 13:39

 
7M Hastanesinde Nöbet Değişimi
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde açıldığı günden itibaren yoğun ilgi gören Özel 7M Hastanesi’nde Başhekimlik görevine 33 yıllık cerrahlık deneyimi olan Trabzon’un rekortmen doktoru Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Ayhan Çağılcı getirildi.
15 Kasım 2021 Pazartesi 17:59

 
Güner Akçaabat'ı Büyükşehir Gündemine Taşımaya Devam Ediyor
Akçaabat minibüslerinde yapılan dönüşümle ilgili yaşanan sorunları, İYİ Parti Grup Başkanvekili Aslan Güner, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde gündeme getirdi.
9 Kasım 2021 Salı 18:36

 
GÜNER “KIRSAL MAHALLE” KONUSUNU GÜNDEME GETİRDİ!
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Aslan Güner, Kırsal mahalle konusunu Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine getirdi.
5 Ekim 2021 Salı 16:30

 
Emniyet Müdürü Bozkuş’tan Rektör Uzun’a veda ziyareti
Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Bartın İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
12 Temmuz 2021 Pazartesi 10:32

 
Çebi: Dünya ticaretine yön vereceğiz
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Kanal İstanbul’un Türkiye’yi küresel ölçekte dünya ticaretinin en önemli kavşak noktası haline getireceğini söyleyerek “Bu sayede bağımsız ve güçlü bir milli ekonominin sürdürülebilirliği ile milli egemenlik alanımızda sahip olduğumuz jeopolitik potansiyelimizin hayata geçirilmesi sağlanacaktır.” dedi.
28 Haziran 2021 Pazartesi 10:04

 
Genç’ten Ortahisar İttifakı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar’da bulunan 12 siyasi partinin ilçe başkanlarını bir araya getirerek Trabzon’da bir ilke imza attı.
17 Haziran 2021 Perşembe 18:43

 
Bartın Meslek Yüksekokulu mezunları bir araya geldi
Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulu mezunları, farklı tecrübeleri bir araya getirerek ortak bir ağ oluşturmak amacıyla çevrimiçi düzenlenen etkinlikte buluştular.
23 Mayıs 2021 Pazar 17:47

 
“Ramazan dayanışma ve yardımlaşma ayıdır”
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Ramazan ayının tüm vatandaşlarımıza ve esnafımıza hayırlı olmasını dileyerek, “Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan’ın tüm halkımıza bereket getirmesini diliyorum.
13 Nisan 2021 Salı 17:54

 
Öğrenciler “Mesleki Söyleşiler” ile geleceğe hazırlanıyor
Bartın Üniversitesi Ulus Meslek Yüksekokulu’nun geleneksel hale getirdiği “Mesleki Söyleşiler” etkinlikleriyle öğrenciler alanında uzman iş insanları ve akademisyenlerle bir araya geliyor.
30 Mart 2021 Salı 16:56

 
“İstiklal Marşı ile Yüzyıl”
Bartın Üniversitesi’nin geleneksel hale getirdiği “Çeşm-i Cihan Sohbetleri” etkinliğine katılan Türkiye Yazarlar Birliği, Mehmet Akif Araştırmaları Merkezi Başkanı D. Mehmet Doğan, “İstiklal Marşı ile Yüzyıl” konulu konferansı verdi.
26 Mart 2021 Cuma 18:27

 
SERVET ANNE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!
İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu'nun cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere Gaziosmanpaşa Merkez Camii'ne getirildi.
14 Mart 2021 Pazar 15:22

 
ÇEBİ'DEN İSTİKLAL MARŞI AÇIKLAMASI
Kelimelerin anlatmakta kifayetsiz kaldığı şanlı bağımsızlık mücadelemiz, İstiklâl Marşı ile vücuda getirilmiştir.
12 Mart 2021 Cuma 17:29

 
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı!
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Emekleri, sevgi dolu yürekleri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren, daha yaşanabilir hale getiren, insanlığın umudunu yeşerten kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.” dedi.
7 Mart 2021 Pazar 00:41

 
Trabzon'a yeni yasaklar geldi!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaştığı vaka sayısı haritasına göre 8-14 Şubat tarihleri arasında oransal olarak en çok vakanın görüldüğü iller arasında ilk sırada yer alan Trabzon'da, alınan yerel kısıtlama tedbirlerine ilaveler getirildi
19 Şubat 2021 Cuma 10:58

 
Külliye'deki Atıklar Geri Dönüştürülerek Sokak Hayvanlarına 'Yuva' Oldu
Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Sn. Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayesinde başlatılan Sıfır Atık Projesi kapsamında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde çıkan inşaat, ağaç budama ve peyzaj atıkları, Külliye personellerinden oluşan gönüllüler tarafından geri dönüştürülerek, sokak hayvanları için kulübe haline getirildi.
10 Şubat 2021 Çarşamba 18:44

 
Akçaabat İyi Parti'de Görev Dağılımı
İşte Görev Dağılımı. İYİ Parti Akçaabat İlçe Teşkilâtı’nın gerçekleştirdiği kongre ile işbaşına getirdiği yönetim kurulu ilk toplantısında görev dağılımını da gerçekleştirdi.
9 Şubat 2021 Salı 20:59

 
Selami Sağır'dan Coşkun Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyareti
İş İnsanı Selami Sağır’dan Ortahisar Belediye Başkan Yardımcılığına Getirilen Coşkun Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.
5 Şubat 2021 Cuma 20:00

 
Başkan Mumcu Vakfıkebir’de çiçeklerle Karşılandı
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Trabzon İl Başkanlığı göreve getirilen Dr. Sezgin Mumcu, Vakfıkebir İlçe teşkilatını ziyaret etti.
3 Şubat 2021 Çarşamba 00:00

 
Teleferik belediyede sıra aktif hale getirmekte
Beşikdüzü Belediyesinin MHP’li Meclis Üyesi Önder Öztürk, taahhütlerini yerine getirmediği için sözleşmesi feshedilen Beşikdüzü Teleferik’in işletmecisi Giztaş firmasının yargıya gitmesinin de sonuç vermediğini açıkladı.
29 Ocak 2021 Cuma 18:38

 
MİNİBÜS VE DOLMUŞLARIN TAKSİYE DÖNÜŞÜMÜ 5. KEZ UKOME GÜNDEMİNDE
İBB’nin, şoför esnafının sorunlarının çözümüne yönelik olarak 5. kez UKOME gündemine getirdiği 1000 taksi projesi, değerlendirilmek üzere alt komisyona havale edildi.
29 Ocak 2021 Cuma 18:20

 
AKÇAABAT BELEDİYESİNİN ARAÇ FİLOSU HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR
Akçaabat Belediyesi saha çalışmalarının daha etkin ve hızlı bir şekilde yerine getirilebilmesi amacıyla araç filosuna 9 adet kamyon kazandırdı.
8 Ocak 2021 Cuma 17:35

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA İŞ BAŞINDA
Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, hafta sonları için getirilen sokağa çıkma kısıtlamalarında da ilçe genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
3 Ocak 2021 Pazar 17:42

 
Bakan Soylu, '2021'in ilk haberi' diyerek duyurdu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gabar dağında 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurarak, '2021’de kahramanlarımız Gabar dağından ilk haberi verdi... İnlerine girdiler' dedi.
1 Ocak 2021 Cuma 00:00

 
ESNAF ODASINDAN YENİ YIL KUTLAMASI
YENİ YILIN TÜM İNSANLIĞA SAĞLIK MUTLULUK GETİRMESİNİ TEMENNİ EDERİM
31 Aralık 2020 Perşembe 23:29

 
YENİ YILINIZI TEBRİK EDERİZ
Yeni yılın,en güzel müjdeler ve en güzel süprizlerle kapınızı çalması,tüm dünyaya sağlık,huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle.. [Ahmet İŞÇİ]
31 Aralık 2020 Perşembe 18:49

 
Çeşm-i Cihan Sohbetleri’nde “Yüzüncü Yılında 1. TBMM” anlatıldı
Bartın Üniversitesi’nin geleneksel hale getirdiği Çeşm-i Cihan Sohbetleri’nin 13’üncüsü Prof. Dr. Ahmet Demirel tarafından çevrimiçi olarak verilen “Yüzüncü Yılında 1. TBMM” adlı konferansla gerçekleştirildi.
28 Kasım 2020 Cumartesi 19:08

 
Ali Şentürk Başkan Zorluoğlu ile görüştü.
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası başkanı Ali Şentürk berberindeki heyetle Trabzon Büyük Şehir Belediye başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret ederek, şoför esnafının sorunlarını dile getirdi.
13 Kasım 2020 Cuma 18:54

 
TOÇ BİR-SEN'DEN TEPKİ
Tarım ve orman çalışanlarına yapılan sözlü ve fiziki sataşmalara Tarım ve Orman Çalışanları Birliği Sendikası Trabzon şube başkanlığı basın toplantısıyla tepkilerini dile getirdiler.
9 Kasım 2020 Pazartesi 19:20

 
Akçaabat CHP Basın Mensuplarını Konuk Etti
CHP Akçaabat ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçede görev yapan gazetecilerle buluşarak ilçenin sorunlarını dile getirdiler.
19 Eylül 2020 Cumartesi 15:08

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1485 Davutpaşa Lisesi, dönemin sadrazamı Davut Paşa tarafından 'Mekteb-i Sübyan' adıyla kuruldu. Okul 1874'te Rüştiye Mektebi'ne dönüştü.
1868 Nevada Eyaleti'nde bulunan Reno şehri kuruldu.
1926 ABD'li kaşif Amiral Byrd, Kuzey Kutbu'na doğru ilk uçuşunu yaptı.
1936 Benito Mussolini, İtalya Faşist İmparatorluğu'nu ilan etti.
1936 İtalya resmen Etiyopya'yı ilhak etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur