Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 70 Ülkeden 200 Öğrenciyle Ramazan Bayramı'nı Kutladı TTSO camiası bayramlaştı, sektörlerin sorunları görüşüldü Başkan Kaya ilk meclis toplantısını yönetti AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ TESOB camiası bayramlaştı AKÇAABAT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
etme haberleri
 
DSİ, RİZE’NİN HIRÇIN DERELERİNİ DİZGİNLİYOR
DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta son 21 yıldaki Rize yatırımlarını açıkladı: “Rize İlimize 13.964.585.888 TL değerinde 104 Tesis inşa ederek, işletmeye aldık.”
15 Mart 2024 Cuma 16:36

 
SON 21 YILDA DSİ’DEN GÜMÜŞHANE’YE MARKA YATIRIMLAR
DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta son 21 yıldaki Gümüşhane yatırımlarını açıkladı: “Gümüşhane İlimize 23.475.163.487 TL değerinde 101 Tesis inşa ederek, işletmeye aldık.”
14 Mart 2024 Perşembe 17:35

 
BARÜ’de kuruluşunun 176. yılında Öğretmen Okulları anlatıldı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen programda kuruluşunun 176. yılında Öğretmen Okulları söyleşi, resim sergisi ve müzik dinletisiyle anlatıldı.
14 Mart 2024 Perşembe 07:39

 
KADINLAR GÜNÜ’NDE FLOOR CURLİNG TURNUVASI
Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Floor Curling Turnuvası sona erdi. Kadın öğretmenler ile kız öğrencilerin kurdukları ikili takımlarla yarıştıkları turnuvanın ödül töreni bugün yapıldı.
7 Mart 2024 Perşembe 20:47

 
ŞENOL TOPAL, TÜTÜNCÜLER’E ADAY
31 Mart'ta gerçekleşecek Mahalli İdareler seçimleri için Tütüncüler Mahallesi Muhtar adaylığını açıklayan Şenol Topal, yaptığı açıklamada mahallesine hizmet etmek için aday olduğunu belirtti.
29 Şubat 2024 Perşembe 18:58

 
MERALAR VE TURİZM!...
Anayasanın 45 inci maddesinin maddesinde “Devlet, tarım arazileri ile çayır ve meraların amaç dışı kullanılmasını ve tahribini önlemek, tarımsal üretim planlaması ilkelerine uygun olarak bitkisel ve hayvansal üretimi artırmak maksadıyla, tarım ve hayvancılıkla uğraşanların işletmelerin araç ve gereçlerinin ve diğer girdilerinin sağlanmasını kolaylaştırır.” hükmüne yer verilmiştir.
27 Şubat 2024 Salı 15:19

 
BARÜ proje ortaklığıyla yapay zekâ ile dil öğretmeni yetiştirilecek
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) proje ortakları arasında yer aldığı ‘Veriye Dayalı Kanıtlarla Dil Öğretmeni Eğitiminin Dijital Dönüşümü’ (DigiLTE) başlıklı projede yapay zekâ desteği ile nitelikli yabancı dil eğitmeni yetiştirilmesine katkıda bulunulacak.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:51

 
BARÜ’de afetlere karşı yeni bir eğitim modülü geliştiriliyor
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen projesiyle çocuk, öğretmen ve ebeveynler için afet dayanıklılığı modülleri geliştirilerek olası durumlarda afetin etkilerinin en aza indirilmesi hedefleniyor.
3 Ocak 2024 Çarşamba 10:34

 
SERA LAKE CENTER&SPA’NIN AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU
Akçaabat'ta şehrin turizmine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında, daha önce Tekel binası olarak kullanılan ve sonrasında tekstil işletmesine dönüştürülen eski tekel binası,
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:01

 
BAŞKAN EKİM’E EN ÖZEL ZİYARET
‘Tut Elimden Öğretmenim’ Projesi kapsamında Akçaabat Atatürk İlköğretim okulu Öğrencileri, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i ziyaret ettiler.
4 Aralık 2023 Pazartesi 16:11

 
Fatih Eğitim Fakültesi’nden öğretmenlere özel kutlama
Fatih Eğitim Fakültesi’nden öğretmenlere özel kutlama
24 Kasım 2023 Cuma 17:37

 
AKÇAABAT’TA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI
24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Akçaabat Belediyesi önü Atatürk Parkı’nda Çelenk Sunma Töreni yapıldı.
24 Kasım 2023 Cuma 17:31

 
Çiçeklidüz Mahallesi Muhtarı Mustafa Birinci'den Mesaj
24 Kasım Öğretmenler Gününüzü Tebrik Ederim
23 Kasım 2023 Perşembe 19:34

 
ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:10

 
Çebi’den Öğretmenler Günü mesajı
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi: “Çabalarıyla, fedakârlıklarıyla bugünümüzü ve yarınlarımızı inşa eden, neslimizin mimari tüm öğretmenlerimizi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:05

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ TRABZON ŞUBE BAŞKANLIĞI ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Avrasya Basın Yayın Birliği Trabzon Şube Başkanı Cemal Yıldız 24 Kasım Öğretmenler günü ile ilgili bir basın bildirisi yayımladı. Yıldız Bildiride şöyle dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:03

 
Milletvekili Vehbi Koç'tan 24 Kasım Masajı
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’de eğitim ve öğretimde büyük atılımlar yapıldığını ifade ederek “Tüm bu atılımlarımızı emek ve alınteriyle anlamlandıran; Milletimizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması amacıyla toplumun gelişmesi, bireylerin kişilik kazanması ve çağın gerektirdiği şartlarda eğitim ve öğretim alabilmeleri için özveriyle çalışan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:01

 
Kağan Mumcu'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması
B.B.P M.K.Y.K Üyesi Kağan Mumcu'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması
23 Kasım 2023 Perşembe 18:52

 
“Turizm sektöründeki kayıt dışı işletmelerle şehir olarak mücadele etmeliyiz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Bahattin Çelik, kayıt dışı işletmelerin turizm sektöründeki en büyük sorun olduğunu ifade ederek, “Turizme zarar veren kayıt dışı işletmelerle şehir olarak mücadele etmeliyiz” dedi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 17:32

 
TARIMSAL ÜRETİM SORUNU ÇÖZÜLMEDEN YETERLİ VE SAĞLIKLI GIDAYA ERİŞİM ÇÖZÜLEMEZ…
“Geçmişini bilmeyen toplumlar, geleceğine yön veremez.” Ulusal önderimiz Atatürk’ün bu sözü bağlamında, Cumhuriyetimizin 100. yılında tarım ve gıda sektörünü geçmişten geleceğe dünyada ve de ülkemizde her yönüyle irdelemek ve sorgulamak, geçmişteki ve bugünkü yanlışlardan ders alarak, ülkemiz adına gelecek yüzyılı doğru planlamak ve yönetmek gerekir.
20 Ekim 2023 Cuma 19:48

 
Koç:Hiç kimse Trabzon’un geleceğine yumruk atamaz
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Arap turiste atılan yumruk olayına sert tepki göstererek “Hiç kimse Trabzon’un geleceğine yumruk atamaz ve misafirperverliğimize gölge düşüremez.Buna müsade etmeyeceğiz.”dedi.
18 Eylül 2023 Pazartesi 18:47

 
Trabzon Yöneticilerinden Üniversite Öğrenci Adaylarına Davet
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kurumsal İletişimDirektörlüğü koordinasyonunda yürütülen kampanya ile Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başta olmaküzere şehrin önde gelen yöneticileri üniversite tercihi yapacak adaylara hitap ederek Trabzon’u tercihetmeye davet etti.
26 Temmuz 2023 Çarşamba 15:29

 
Fındık hasatında önemli uyarı.Kalite ve gelir için bu şart!
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU yaptığı açıklama da;“yıl boyunca üreticilerimizin fındık bahçelerinden yüksek verim elde etmek için büyük gayretlerle budama, gübreleme, bahçe temizliği, zararlılarla mücadele gibi üretimde yapılması gereken aşamaları yaptılar ve hasat dönemine yaklaşmış bulunmaktadırlar.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 18:33

 
BİR İNSANLIK DRAMI BİLEREK ÖLÜME GİTMEK (GÖÇMENLER)
Yaşadığımız bu hayatta nelere şahit olmuyoruz ki; Bir yandan kendi zevkini tatmin etmek için 250bin dolar verip denizinin 2bin metre dibine inip kendi nefsini tatmin etmek için gayret gösterenler ve bu uğurda canından olanlar.
26 Haziran 2023 Pazartesi 10:35

 
AİA Karadeniz Projesi Koordinasyon Toplantısı Samsun'da yapıldı
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinatörü olduğu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), KOSGEB Samsun Müdürlüğü, KOSGEB Sinop Müdürlüğü ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortak olarak yer aldığı Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) Karadeniz Projesi'nin Bölgesel Koordinasyon Toplantısı Samsun'da gerçekleşti.
19 Haziran 2023 Pazartesi 17:37

 
Trabzon'da yorgun merminin isabet ettiği minik çocuk verdiği yaşam savaşını kaybetti!
Trabzon'da, evlerinin bahçesinde oynarken yorgun mermi isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 9 yaşındaki Kerem Can Özdemir'den acı haber geldi.
19 Haziran 2023 Pazartesi 17:27

 
Başkan Kara: Turizm tesislerine yönelik denetimlerimiz yoğunlaşacak
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Kurban Bayramı sonrasında yoğunlaşmasını bekledikleri turizm sektörüne yönelik denetimlerini artıracaklarını belirterek, “Ekiplerimiz özellikle tarifesiz veya tarife dışı fiyatlarla satış yapan ve kayıt dışı çalışan işletmelere yönelik denetimlerini sezon sonuna kadar yoğun biçimde sürdürecek.
16 Haziran 2023 Cuma 16:36

 
Depremden kurtulmanın yolu iyi insan yetiştirmekten geçer
DEPREMZEDE YAKINI REKTÖR YARDIMCISINDAN YENİ ÖĞRETMENLERE ALTIN TAVSİYE
6 Haziran 2023 Salı 18:52

 
AKÇAABAT’TA SANAT DOLU GÜNLER DEVAM EDİYOR
Akçaabat Belediyesi, birbirinden güzel ve özel kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği etmeye devam ediyor.
1 Haziran 2023 Perşembe 13:56

 
İYİ Partili Yavuz Aydın mazbatasını aldı: Ne vaat etmişsek yapmak boynumuzun borcu olsun
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, mazbatasını aldı. Adaylık sürecinde verdiği sözleri eksiksiz tutacağını ifade eden Aydın, “Artık bu kutsal görevi en iyi şekilde ifa etmek için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor” dedi.
27 Mayıs 2023 Cumartesi 10:45

 
Trabzon Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Öğrencilerinden Sanat Müziği Konseri
Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğrencileri, Öğr. Gör. Serdar Okur şefliğinde Türk Sanat Müziği repertuarından seçkin örnekler sundu.
17 Mayıs 2023 Çarşamba 19:02

 
AKÇAABAT’TAN AVRUPA İKİNCİLİĞİ
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ı tüm platformlarda başarıyla temsil etmeye ve şehrin ününe ün kazandırmaya devam ediyor.
9 Mayıs 2023 Salı 17:31

 
Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu Öğretmenlerinden Muhteşem Konser
Akçaabat Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenlerinden muhteşem konser.
4 Mayıs 2023 Perşembe 15:13

 
KADINLAR ÖZGÜRLEŞMEDEN TOPLUM ÖZGÜRLEŞEMEZ!
8 Mart 1857 yılında New York’ta tekstil sektöründe çalışan yüzlerce kadın düşük ücretlerini, uzun çalışma saatlerini ve insanlık dışı çalışma koşullarını protesto etmek için greve gitti.
8 Mart 2023 Çarşamba 16:11

 
BAŞKAN EKİM DEPREM BÖLGESİNDE
Depremin ilk günlerinden itibaren Belediyenin ekip ve ekipmanlarını bölgeleye sevk eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, devam eden çalışmalara eşlik etmek, inceleme ve istişarelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş- Elbistan’a gitti.
20 Şubat 2023 Pazartesi 17:20

 
BARÜ “asrın felaketi”ni analiz etmek için bölgeye gidiyor
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası binalar, otoyollar, devlet ana yolları ve köprülerdeki yapısal değişiklikleri analiz etmek üzere bölgeye gidiyor.
13 Şubat 2023 Pazartesi 15:42

 
50 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ İLK HAK SAHİPLERİ EVLERİNE KAVUŞTU
İMAMOĞLU: AKILLARI HALA İSTANBUL SEÇİMLERİNDE, ÜLKE VE DÜNYA SİYASETİNDE RASTLAMADIĞIMIZ NUMUNELER BUNLAR İRADE GASPINA KARŞI DAĞ GİBİ DURACAĞIZ ORHANİYE KIŞLASI TEPKİSİ: ECDAT HASSASİYETLERİ RANT KAPISINA KADAR TEVFİK FİKRET’TEN ALINTI YAPTI: ‘ZAFER, BİRAZ DA HASAR İSTER.’ UMUDUNUZU KAYBETMEYİN. HASARIMIZ VAR, AMA BAŞARACAĞIZ
26 Ocak 2023 Perşembe 17:19

 
BARÜ’nün “engelleri” aşacağı projesi tanıtıldı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) Türkiye’deki en kapsamlı tesislerden biri olarak hayata geçirilen “Engelsiz Yaşam Alanı Projesi” açılışına kısa bir süre kala özel gereksinimli bireyler, aileleri ve öğretmenlerine tanıtıldı.
17 Ocak 2023 Salı 17:38

 
MUAMMER TOPÇU HAYIRLA YÂD EDİLDİ
Yüzlerce gencin yetişmesinde büyük emeği olan Milli Gençlik Vakfı (MGV) Trabzon eski şube başkanı eğitimci-öğretmen vakıf insanı Muammer Topçu (1954-1999) hocamız için vefatının yıldönümünde anma programı düzenlendi.
9 Ocak 2023 Pazartesi 16:29

 
Keman Solo ve Keman Orkestrası Konseri Mest Etti
Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Programı tarafından düzenlenen “Keman Solo ve Keman Orkestrası” konseri müzikseverleri mest etti.
29 Aralık 2022 Perşembe 12:35

 
ÇEBİ TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi; gezinti, yürüyüş, seyretme, yeme ve içme ünitelerinden oluşan Ortahisar Belediyesi’nin Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terası Projesi’nin şehre cazibe kazandıracağını söyleyerek “cam seyir terasları ve yürüyüş platformuyla ziyaretçileri şehrimizi farklı bakış açılarıyla seyredebilecek.” dedi.
21 Aralık 2022 Çarşamba 10:09

 
4 yıl önce 100 milyona yapıldı, 100 bin liraya kiracı bulamıyor!
Trabzon’un Beşikdüzü ilçesindeki 100 milyon TL harcanarak yaklaşık 4 yıl önce hizmete açılan Karadeniz’in en uzun teleferiği aradan geçen zaman içerisinde faal durumda olmayınca adeta çürümeye terk edildi. Aralık ayı içerisinde 3. kez yapılacak ihaleyle işletmecisini bekleyen tesisle ilgili açıklamada bulunan Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, tesisin bakım ve onarımında güçlükler yaşadıklarını ifade ederek bir an önce faaliyete geçmesini hedeflediklerini söyledi.
1 Aralık 2022 Perşembe 10:40

 
BAŞKAN EKİM’DEN TOPLUMA IŞIK TUTAN GÖNÜL ERİ ÖĞRETMENLERİMİZE ZİYARET
Rutin belediyecilik hizmetleri ve yoğun çalışmalarının yanı sıra her daim hemşehrileriyle bir arada olmaya özen gösteren, hiçbir özel günü atlamayan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’le birlikte AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Akçaabat’taki öğretmenleri ziyaret ettiler.
25 Kasım 2022 Cuma 10:07

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU ÖĞRETMENLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesine bağlı Üniversite Hazırlık Kursu’nda görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Başkan Zorluoğlu öğretmenlere günün anısına çiçek hediye etti.
24 Kasım 2022 Perşembe 18:52

 
AKÇAABAT’TA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI
24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Akçaabat Belediyesi önü Atatürk Parkı’nda Çelenk Sunma Töreni yapıldı.
24 Kasım 2022 Perşembe 15:03

 
Fatih Erbakan: Öğretmenlerimiz mutsuzsa Büyük Türkiye hedefinden bahsedemeyiz!
Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne ilişkin yaptığı açıklamada, “Yeniden Refah Partisi olarak çok iyi biliyoruz ki, öğretmenlerimiz bugün mutsuzsa, her türlü geçim sıkıntısından, yasal boşluklardan veya iktidarın sorunlara kulak asmamasından ötürü asıl işleri olan öğretmenlik mesleklerine odaklanamıyorlarsa, Yeniden Büyük Türkiye hedefinden bahsetmemiz beyhude kalacaktır.” dedi.
24 Kasım 2022 Perşembe 15:00

 
ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
24 Kasım 2022 Perşembe 12:43

 
ÖMER HACISALİHOĞLU'NDAN 24 KASIM KUTLAMA MESAJI
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Ömer HACISALİHOĞLU 24 Kasım Öğretmenler Günü Sebebiyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.
24 Kasım 2022 Perşembe 12:23

 
ALTINTEPE'DEN 24 KASIM MESAJI
Bilgi ve tecrübeleriyle çocuklarımızı geleceğe hazırlayan, eğiten ve yetiştiren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz.
24 Kasım 2022 Perşembe 12:21

 
Çebi’den Öğretmenler Günü mesajı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
24 Kasım 2022 Perşembe 12:03

 
ABDULLAH BOĞOÇLU’DAN 24 KASIM MESAJI
Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Okul Müdürü Abdullah Boğoçlu 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
23 Kasım 2022 Çarşamba 17:28

 
ADEM ÇELİK'TEN 24 KASIM MESAJI
24 KASIM ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM
23 Kasım 2022 Çarşamba 16:59

 
ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
23 Kasım 2022 Çarşamba 16:51

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
23 Kasım 2022 Çarşamba 16:32

 
Rektör Uzun’un 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında “Öğretmenler bir kişiyi, toplumu ve insanlığı değiştirme gücüne sahip bilge kişilerdir” dedi.
23 Kasım 2022 Çarşamba 10:19

 
Kalkışım "Birlikte Başaracağız"
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) kendi seyircisi önünde Iğdır Esspor’u 8-1 mağlup etmeyi başaran Sebat Gençlikspor’da Başkan Cemil Kalkışım, başarının birlikte geleceğini söyledi.
21 Kasım 2022 Pazartesi 10:28

 
SERA GÖLÜNDEN ÖĞRETMENLERE JEST
Sera Gölü Hayal Vadisinde öğretmenler unutulmayacak bir gece ile günlerini kutlayacaklar.
16 Kasım 2022 Çarşamba 16:20

 
Akçaabat Emniyet Binası Boşaltıldı
Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yapılan analizler sonucu tehlike arz etmesi nedeniyle boşaltıldı.
18 Eylül 2022 Pazar 15:34

 
Güner, TİSKİ’ye Çağrı Yaptı: Vatandaşı Mağdur Etmeyin
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Aslan Güner, Trabzon ve ilçelerinde yaşanan su aboneliği sorununu ile ilgili TİSKİ’ye tepki gösterdi; “Sorumluluğunuzu yerine getirin, vatandaşı mağdur etmeyin.” dedi.
16 Ağustos 2022 Salı 16:03

 
Şehit Gökhan Uzun İmam Hatip Ortaokulu, LGS yerleştirme sonuçlarıyla yine güzel başarılara imza attı.
Yıl boyunca akşam ve hafta sonu kurslarıyla bu zorlu yarışa hazırlanan öğrenci ve öğretmenler çalışmalarının karşılığını ilçede elde ettikleri derecelerle aldılar.
4 Ağustos 2022 Perşembe 18:46

 
Trabzon İl Ve İlçelerinde Fındık Hasat Tarihleri Belli Oldu
Fındık üreticisi yıl boyunca fındıkta yüksek verim ve kaliteli ürün elde etmek için; budama, gübreleme, bahçe temizliği, zararlılarla mücadele gibi üretimde yapılması gereken aşamaları düzgün bir şekilde yaparak hasat zamanına yaklaşmış bulunmaktadır.
27 Temmuz 2022 Çarşamba 16:36

 
BÜYÜKŞEHİR'DEN KAMUOYUNA BİLGİLENDİRME
İlimiz Ortahisar ilçesi Yalıncak Mahallesi’ndeki Büyükşehir Belediyesi Halk Plajında 12 Temmuz saat 02.00 sularında meydana gelen kaza ve neticesinde bir vatandaşımızın hayatını kaybetmesi hepimizi derinden üzmüştür.
12 Temmuz 2022 Salı 14:50

 
Komagene çiğ köfte ikinci şubesini açtı
Komagene çiğ köfte işletmesi ikinci şubesini Akçaabat Söğütlü mahallesinde, Atatürk Bulvarı Trabzon üniversitesi arkasında açıldı.
27 Haziran 2022 Pazartesi 20:44

 
Chp’li Kaya’dan Tmo’ya Uyarı: “2,53 Dolara Fındık Satarak Piyasayı Düşürüyorsunuz!”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya TBMM KİT Komisyonu Toprak Mahsulleri Ofisi görüşmelerinde söz alarak, artan maliyetler ve ülkenin içinde bulunduğu durum da göz önünde bulundurularak fındık üreticilerini mağdur etmeyecek bir fiyat belirlenmesi gerektiğini söyledi.
25 Haziran 2022 Cumartesi 15:43

 
Fatih Erbakan: Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisiyiz
Hem iktidarın, hem de Altılı Masa’nın çözüm üretmekten uzak söylem ve tavırlarından dolayı vatandaşın, her iki taraftan ümidini kestiğini kaydeden Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, üye sayılarından da görüldüğü üzere milletin, akın akın çare olarak gördüğü Yeniden Refah Partisi’ne koştuğunu ve partilerinin Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olduğunu söyledi.
13 Haziran 2022 Pazartesi 17:19

 
Akçaabat’ta Geçmişin İzleri Geleceğe Taşınıyor
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ın her alanda gelişmesine, ilerlemesine ve örnek teşkil etmesine büyük önem ve destek veriyor.
8 Haziran 2022 Çarşamba 17:02

 
Akçaabat’ta Geçmişin İzleri Geleceğe Taşınıyor
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ın her alanda gelişmesine, ilerlemesine ve örnek teşkil etmesine büyük önem ve destek veriyor.
8 Haziran 2022 Çarşamba 16:33

 
FINDIK BAHÇELERİNDE HASTALIK VE ZARARLILARA KARŞI DİKKATLİ OLALIM
Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Ziraat Mühendisleri arazi faaliyetleri kapsamında yaptığı çalışmalarda fındık bahçelerinde meydana gelen hastalık ve zararlıları tespit etmek ve onlarla mücadele etmek için üreticilerimize uyarılarda bulunuyorlar.
29 Nisan 2022 Cuma 14:04

 
AKÇAABAT’TAN IĞDIR’A UZANAN 23 NİSAN HEDİYESİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Iğdır Bayraktutan Hacıhanım Taşdemir İlkokulu-Ortaokulu’nda görev yapan Gülşen öğretmenin ve öğrencilerin bayram sevincine ortak oldu.
26 Nisan 2022 Salı 11:16

 
MHK DA BIRAKTI!
Nihat Özdemir’in TFF Başkanlığından istifa etmesinin ardından MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu da istifa kararı aldı.
17 Nisan 2022 Pazar 17:58

 
Okullarin Popüler Kültür ve Dijital Teknolojiyle İmtihanı
"Acı bir gerçek. Ama, biz öğretmenlerin kalemi kırıldı kalbimiz de….ondan artık suya sabuna dokunasımız da gelmiyor.
16 Nisan 2022 Cumartesi 14:14

 
Trabzon Üniversitesi Öğrencilerinden Anlamlı Başarı
Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği programı öğrencileri, Ege Üniversitesi tarafından düzenlenen “18 Mart Çanakkale Afiş Yarışması”nda dereceye girdi.
24 Mart 2022 Perşembe 17:50

 
Ortahisar zabıtası fahiş fiyatlara geçit vermiyor!
Ortahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri zincir market, fırın, pastane, bakkal vb. işletmelerde denetimlerini sıklaştırdı.
20 Mart 2022 Pazar 15:35

 
Altıntepe 14 Mart Tıp Bayramını Tebrik Etti.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, toplumda hiçbir zaman önemini kaybetmemiş olan ve bir kadar da kutsal ve meşakkatli, onurlu bir mesleği yürüten sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını tebrik etti.
14 Mart 2022 Pazartesi 18:52

 
Bartın Üniversitesinin kalite yolculuğu devam ediyor
Bartın Üniversitesinde “Sürdürülebilir İyileşme ve Kalite” hedefleri doğrultusunda Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi ve Resim-İş öğretmenlikleri programlarında akreditasyon sürecinin saha ziyaretleri tamamlandı.
14 Mart 2022 Pazartesi 14:15

 
Başkan Kuvvetli: AK Parti, milletimizin aklıyla alay etmeye devam ediyor.
İyi Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ; AK Parti, milletimizin aklıyla alay etmeye devam ediyor dedi.
10 Mart 2022 Perşembe 10:10

 
AKÇAABAT'A YENİ MEYDANLAR KAZANDIRIYORUZ
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ daha yaşanılabilir ve modern hale getirmek için projeler üretmeye ve ürettiği projeleri tek tek hayata geçirmeye devam ediyor.
21 Şubat 2022 Pazartesi 18:58

 
Nedir bu Osman Kavala seviciliğiniz?
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Osman Kavala dosyasının AİHM’ye intikaline ilişkin oylama sonucunun Türkiye’nin içişlerine müdahale anlamı taşıdığını söyleyerek “Siyasi içerikli, Türkiye’ye aba altından sopa gösterme kararını kabul etmemiz mümkün değil.
4 Şubat 2022 Cuma 17:54

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI’NDAN “UZMAN ELLER PROJESİ” İÇİN ÇAĞRI
Kırsal alanda yaşayan/yaşamayı taahhüt eden;Meslek yüksekokulları dâhil üniversitelerin tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri eğitimi veren bölümlerinden mezun kişilere; tüm illerde kırsal alanda uygulayacağı; tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri sektörlerinde, eğitimli işgücü ile tarımsal üretimin miktarını, kalitesini ve verimliliğini arttırmak, kırsal alandaki tarımsal üretim yapan işletmelere örnek ve önderlik oluşturacak sürdürülebilir yatırımlara 100.000 TL.'ye kadar hibe desteği verilecektir.
1 Şubat 2022 Salı 18:00

 
Çınaraltı restoran Trabzon’da hizmete açıldı
Trabzon Yenimahalle’de hizmete başlayan Çınaraltı restoranın işletmecisi Mustafa Bayraktar, Trabzon basını ile bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi.
1 Şubat 2022 Salı 17:50

 
Bartın Üniversitesi mezunu Hasan Engin, Türkiye Şampiyonu oldu
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu, milli sporcu Hasan Engin, Türkiye Kick Boks Turnuvasında birincilik kürsüsüne çıkarak Dünya Kupasında ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.
26 Ocak 2022 Çarşamba 16:00

 
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ HUKUKÇULARI ADLİYE SARAYINI ZİYARET ETTİ
Akçaabat Anadolu lisesi Eşit Ağırlık Sınıflarıyla Hukuk fakültesi tercih edecek olan öğrencilerimizle bugün 10.01.2022 saat 10-12 arasın da Rehber Öğretmenler Yılmaz Tokdemir ve Önder Atasoy eşliğin de Yomra Adliye Sarayın da duruşmalara katıldık.
13 Ocak 2022 Perşembe 17:35

 
GİRESUN ŞEBİNKARAHİSAR UĞURCA GÖLETİ SULAMASI İÇİN İLK ADIM ATILDI
DSİ Giresun iline yaptığı yatırımlarla illerimizin mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor.
1 Ocak 2022 Cumartesi 16:52

 
Yeni Müdür Fettahoğlu Hızlı Başladı
Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Burak Fettahoğlu, henüz koltuğa oturmadan hafta sonu tüm mesaisini okul ve DYK kurslarını ziyaret ederek öğrenci, idareci ve öğretmenlerle bir araya gelerek büyük takdir topladı.
20 Aralık 2021 Pazartesi 19:19

 
İşletmelerimiz Trabzon’a değer katıyor.
Turizmle direk ilişkili olan Trabzon ilimiz işletmeleriyle Trabzon’a değer katıyor.
9 Aralık 2021 Perşembe 19:17

 
Eğitimcilerden Başkan Sarıalioğlu'na teşekkür ziyareti
Of Fen Lisesi idareci ve öğretmenleri eğitime yapmış oldukları desteklerden dolayı Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundular.
2 Aralık 2021 Perşembe 16:37

 
KURUÇAM'DA 24 KASIM FARKI
KURUÇAM MAHALLESİ HALKI 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE 50 ÖĞRETMENİ BİR ARAYA GETİRDİ.
28 Kasım 2021 Pazar 13:39

 
AKÇAABAT’TA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI
Akçaabat’ta, 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen törenle kutlandı.
24 Kasım 2021 Çarşamba 18:23

 
Başkan Genç, öğretmenlerin mutluluğuna ortak oldu!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla Karlık İlkokulu’nu ziyaret ederek düzenlenen etkinliğe katıldı.
24 Kasım 2021 Çarşamba 18:08

 
Başkan Gedikli’den Öğretmenler Günü mesajı!
Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ , 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
24 Kasım 2021 Çarşamba 18:00

 
BALTA’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI!
TBMM ÇEVRE KOMİSYONU BAŞKANI VE AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ MUHAMMET BALTA’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI!
23 Kasım 2021 Salı 18:37

 
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı’ndan Üreticilere Makina Ekipman Desteği % 50 Hibe Eğitimi
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU eğitim programı hakkında şunları belirtti; “Tarım ve Orman Bakanlığı (Tebliğ No:2020/24 (D.T. 2021/34) "Tarıma Yatırım, Geleceğe Yatırımdır" sloganıyla uygulamaya koyduğu birçok program ile sektöre yatırım yapanları desteklemeye devam etmektedir.
19 Kasım 2021 Cuma 17:44

 
Banabi Akçaabat’ta tecrübeli kadroya hizmete başladı
Türkiye'nin hızlı ticaret platformu Yemeksepeti'nin anında market alışverişi markası ‘Banabi’ Trabzon'da kadrosunu ve hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.
12 Kasım 2021 Cuma 18:00

 
Servis Bekletilmez Beklenir
Bu hafta “Trabzon’da Ne var Ne Yok” adlı proğramımıza Sevis Araçları İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muhsin Keleş beyi konuk ettik.
2 Kasım 2021 Salı 17:53

 
VAKFIKEBİR TONYA FOL DERESİ ISLAHI 2.KISIM İŞİ TAMAMLANDI
Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Trabzon’a yaptığı yatırımlarla, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor.
1 Kasım 2021 Pazartesi 16:34

 
Cumalarda Atatürk’ün yazdırdığı hutbeler okunacak
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’tan Cumhuriyet Bayramına denk gelen Cuma hutbesinde Atatürk’ten bahsetmeyen Diyanet’e tepki…
1 Kasım 2021 Pazartesi 10:52

 
AK PARTİ’NİN MÜHRÜ HER YERDE
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Bizim işimiz hizmet üretmek, başkalarının işi konuşmak. Boş sözlerle kaybedecek zamanımız yok. Durmadan, daha hızlı adımlarla, ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet üretmeye, vatandaşlarımızı AK hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.
19 Ekim 2021 Salı 09:15

 
GÜMÜŞHANE ŞİRAN ÇEVREPINAR GÖLETİNDE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
DSİ Gümüşhane iline yaptığı yatırımlarla illerimizin mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor.
2 Ekim 2021 Cumartesi 08:12

 
BAL ÜRETİMİ İÇİN AKÇAABAT’A PAVLONYA (PAULOWNİA) AĞACI ORMANLARI KURULUYOR
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU ve Akçaabat Bal Üreticileri Birliği Başkanı İsmail ŞAR beyler , Trabzon Orman Bölge Müdürü Emin YILMAZ beyi ve Trabzon Orman İşletme Fidanlık Müdürü Savaş AYVAZ beyi makamında ziyaret ettiler.
30 Eylül 2021 Perşembe 15:28

 
DOĞU KARADENİZ’İN YEŞİL KARINCALARI!
Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından, Doğu Karadeniz illerine yapılan yatırımlarla illerimizin mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor. Ülkemizin en çok yağış alan Doğu Karadeniz Bölgesinde şüphesiz ki dere ıslahları da büyük önem arz etmektedir.
24 Eylül 2021 Cuma 00:35

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur