Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı. Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı KAMPÜS KARNAVAL YERİ ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
 
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
 
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
ekilde haberleri
 
Akçaabat'ın Yeni Muhtarları
31 Mart Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerde gerçekleşen muhtarlık seçimlerinde Akçaabat'ta 78 mahallede göreve seçilen mahalle muhtarları şu şekilde.
2 Nisan 2024 Salı 18:18

 
CHP Trabzon İlçe Başkanı Haluk Batmaz: “Seçim sonuçları seçimi noktalandırdı.
Şimdi ıslık imzaları alıyoruz. Elimizdeki veriler doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi Başkan adayımız Ahmet Kaya’nın Ortahisar’da seçimi net bir şekilde aldığını görüyoruz.” ifadelerini kullandı.
31 Mart 2024 Pazar 21:02

 
HALKIN ADAMI DÜRBİNARIN MUHTARI
Dürbünler Mahallesi muhtarı ve muhtar adayı Hüseyin Çelik seçimleri ekibi ile birlikte yoğun bir şekilde hazırlanıyor
30 Mart 2024 Cumartesi 14:47

 
GEDİKLİ, ZİYARETLERİYLE GÖNÜLLERE DOKUNUYOR
İYİ Parti'nin Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine gece gündüz demeden aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
20 Mart 2024 Çarşamba 18:15

 
Trabzonspor açıklaması
Trabzonspor’umuzun Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada meydana gelen olayları asla tasvip etmiyoruz. Lakin işin buraya gelmesine neden olan olayları detaylı bir şekilde at gözlüklerini çıkarıp görmek gerekir.
19 Mart 2024 Salı 17:28

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, İŞKUR şube müdürleri ve TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları, TESOB’un yürüttüğü “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ve ildeki turizme yönelik hediyelik eşya sektörüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:14

 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
" ŞUBAT AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İLE İLGİLİ YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER"
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU üreticilerimize uyarılarda bulundu, “Fındık ilçemiz için vazgeçilmez milli bir ürünümüz. Her ay olduğu gibi bu aylarda da yapmamız gereken işlemleri tekniğine uygun şekilde yapmak gerekir.
1 Şubat 2024 Perşembe 19:05

 
MHP'de Saldırıyı Kınadı
MHP Akçaabat İlçe Başkanlığından Atatürk heykeline yapılan saldırı sert bir şekilde kınandı.
19 Temmuz 2023 Çarşamba 18:00

 
Atık ilaçlar toplanarak bertaraf edilecek
Türkiye’de ilk defa üçlü protokolle hayata geçirilen projeyle birlikte son kullanma tarihi geçmiş atık ilaçlar toplanarak güvenli bir şekilde bertaraf edilecek.
19 Haziran 2023 Pazartesi 17:41

 
Arsin Belediyesi Araç Filosuna 6 Tonluk Ekskavatör Ekledi
Arsin Belediyesi, altyapı çalışmalarını daha hızlı ve verimli bir şekilde sürdürebilmek amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.
19 Haziran 2023 Pazartesi 16:38

 
İYİ Partili Yavuz Aydın mazbatasını aldı: Ne vaat etmişsek yapmak boynumuzun borcu olsun
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, mazbatasını aldı. Adaylık sürecinde verdiği sözleri eksiksiz tutacağını ifade eden Aydın, “Artık bu kutsal görevi en iyi şekilde ifa etmek için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor” dedi.
27 Mayıs 2023 Cumartesi 10:45

 
Onlar vaat veriyorlar temeli biz atıyoruz!.
Yaklaşık 20 yıldan beri her seçim döneminde Trabzonlu seçmenin önüne ‘dev proje’ olarak getirilen ancak bugüne kadar hiçbir şekilde yatırım programına dahi alınmayan Güney Çevre Yolu, Trabzon’da çok ilginç bir siyasi harekete yol açtı.
27 Nisan 2023 Perşembe 21:12

 
Derecik'te Trafik Kazası
İki Kişi Hafif Şekilde Yaralandı
10 Nisan 2023 Pazartesi 16:03

 
“Feribot seferlerinin başlaması öncesinde Rusya’dan beklentimiz kısa süreli ve düşük bütçeli vize uygulaması”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 1 Mayıs’ta başlaması planlanan Trabzon – Soçi feribot seferlerine ilginin yüksek olduğunu belirterek, “Uzun süre sonra açılacak bu hattın daha verimli şekilde çalışabilmesi için Rusya tarafından 2 – 3 günlük kısa süreli ve 20 – 30 dolar gibi düşük bütçeli vize beklentimiz bulunuyor” dedi.
6 Nisan 2023 Perşembe 00:47

 
Milletvekili Ayvazoğlu’ndan duygulandıran kare!Hasta bebeği ambulansa yetiştirdi…
Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesinde ziyaret ettiği bir ailenin bebeğinin hasta olduğunu öğrenen Milletvekili Ayvazoğlu’nun bebekle yakından ilgilenerek sağlık ekipleriyle koordineli şekilde anında ambulans çağırması ve çocuğu ambulansa götürmesi takdir topladı.
19 Şubat 2023 Pazar 19:45

 
Duy Sesimi Trabzon
Böyle bir başlıkla başlamamın sebebi, Ülkemiz de yaşanan Deprem olayında Trabzon Halkının yapmış olduğu yardım kampanyalarının ne kadar gönülden ve Fedakâr hane bir şekilde yapıldığını anlatmak istememdir.
11 Şubat 2023 Cumartesi 19:25

 
Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, Bölgeye her gün bir tır gönderiyoruz.
6 ŞUBAT 2023 tarihinde art arda gerçekleşen ve 10 ilimizi yoğun şekilde etkileyen depremle ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, enkaz altında kalan vatandaşlarımızın bir an önce kurtulmasını ve yaralılarımıza acil şifalar dileriz dedi.
10 Şubat 2023 Cuma 19:16

 
Ortahisar’dan deprem bölgelerine yardım eli!
Ortahisar Belediyesi depremle sarsılan bölgelere yardım malzemesi gönderiyor. Vatandaşlar tarafından belediyeye ulaştırılan yardım malzemeleri tırlara, kamyonetlere ve yüklenerek AFAD ile koordineli bir şekilde deprem bölgelerine gönderiliyor.
7 Şubat 2023 Salı 18:35

 
Gelecek Partisi 3 yaşında
Gelecek Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç, partisinin 3. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Açıklama şu şekilde;
12 Aralık 2022 Pazartesi 16:56

 
BAKAN SOYLU’YA TRABZON DESTEĞİ
Terörün her türlüsüyle kararlı bir şekilde savaşan, kırmızı listelerin tek tek üzerini çizen, korkusuzca suçluların üzerine giden Trabzon’un evladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Cumhuriyet tarihine adını altın harflerle yazdırdı.
17 Kasım 2022 Perşembe 08:24

 
AKÇAABAT'TA YAZ KUR’AN KURSU ETKİNLİKLERİ
Diyanet İşleri Başkanlığı, hayatın bütün alanlarında büyük değişim ve dönüşümlerin yaşandığı günümüzde, toplumun geleceği ve güvencesi olan gençlere sahih dini bilgiyi en doğru şekilde sunmak amacıyla 18 Temmuz – 26 Ağustos 2022 tarihleri arasında ülke genelinde tüm cami ve Kur’an kurslarında “Yaz Kur’an Kursu” eğitimi planlamıştır.
22 Ağustos 2022 Pazartesi 18:40

 
Trabzon İl Ve İlçelerinde Fındık Hasat Tarihleri Belli Oldu
Fındık üreticisi yıl boyunca fındıkta yüksek verim ve kaliteli ürün elde etmek için; budama, gübreleme, bahçe temizliği, zararlılarla mücadele gibi üretimde yapılması gereken aşamaları düzgün bir şekilde yaparak hasat zamanına yaklaşmış bulunmaktadır.
27 Temmuz 2022 Çarşamba 16:36

 
Genç, Akoluk Kurban Kesim ve Satış Alanını inceledi!
Ortahisar Belediyesi yaklaşan kurban bayramı öncesi belirlenen kesim ve satış yerlerindeki hazırlıklarını tamamlayarak kullanıma hazır hale getirdi. Akoluk Mahallesi’nde Trabzon’un en büyük kurban satış ve kesim alanında incelemelerde bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, hayvan besicileriyle bir süre sohbet etti. Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi’nin kurban bayramında yoğunluğu önlemek ve vatandaşların kurban ibadetini kolay bir şekilde yerine getirebilmesi için 1 adet büyükbaş satış alanı, 1 adet küçükbaş satış alanı ile 19 adet kurban kesim alanı oluşturduğunu dile getirdi.
29 Haziran 2022 Çarşamba 18:46

 
Dr. Adnan Günnar; Trabzon’un Et kombinası Akçaabat’ta Tamamlanıyor
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar; “Doğu, Orta ve Batı Karadeniz’in tek et kombina merkezi olma özelliğine haiz tesisimizde, günlük 70 Büyükbaş ve 200 Küçükbaş hayvan kesim kapasitesine sahip olacak olan Kombina Merkezimiz hızlı bir şekilde tamamlanıyor.
7 Eylül 2021 Salı 16:07

 
Tam Kapanma Kararı
29 Nisan 2021 yani Perşembe akşamı saat 19'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 5'e kadar sürecek şekilde tam kapanma.
27 Nisan 2021 Salı 16:38

 
Başkan Genç, AK Parti genel başkan yardımcılarını ziyaret etti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’yı ziyaret eden Başkan Genç, “Kurulduğu günden beri statükonun ve vesayet odaklarının değil, halkın iradesine kulak veren, her kesimden insanı kucaklayan AK Parti bugün de tartışmasız bir şekilde siyaset arenasında lider durumdadır.” dedi.
25 Mart 2021 Perşembe 10:11

 
Kamyon Sürücüsünün Kimliği Belli Oldu
Akçaabat'ta şoför devrilen kamyonun altında kalarak ağır şekilde yaralanan kamyon şoförünün kimliği belli oldu. Kamyon sürücüsünün 31 yaşlarında olan Selim Bayrak olduğu öğrenildi.
2 Şubat 2021 Salı 15:28

 
AKÇAABAT BELEDİYESİNİN ARAÇ FİLOSU HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR
Akçaabat Belediyesi saha çalışmalarının daha etkin ve hızlı bir şekilde yerine getirilebilmesi amacıyla araç filosuna 9 adet kamyon kazandırdı.
8 Ocak 2021 Cuma 17:35

 
Heyelanlar günler öncesinden güvenilir bir şekilde tahmin edilecek
Bartın Üniversitesi’nin TÜBİTAK desteğiyle sürdürdüğü proje kapsamında heyelanların erken uyarı sistemlerine katkı sunularak afetin oluşum zamanı güvenilir bir şekilde günler öncesinden belirlenecek.
10 Aralık 2020 Perşembe 10:25

 
SGK Trabzon İl Müdüründen Borç Yapılandırma açıklaması!
Sosyal Güvenlik Kurumu Trabzon İl Müdürü Erdem Akbay, 7256 Sayılı Yapılandırma Kanunu ile ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulundu. Akbay, açıklamasında sosyal güvenlik borçlarının ne şekilde yapılandırılacağına ilişkin konulara değindi
27 Kasım 2020 Cuma 18:41

 
Hasat Öncesi Fındık Üreticisine Son Uyarı
Fındık üreticisi yıl boyunca ürünlerinin fazla ve kaliteli olması için; budama, gübreleme, bahçe temizliği, zararlılarla mücadeleyi düzgün bir şekilde yaparak hasat zamanına yaklaşmış bulunmaktadır.
28 Temmuz 2020 Salı 19:26

 
ALTINTEPE:2020-2023 AKÇAABAT İÇİN HİZMET YILLARI OLACAK
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, iktidar partisinin temsilcisi olarak ilçe halkına verdikleri sözleri tutmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Allah’a şükürler olsun ki halkımıza hiçbir şekilde mahcup olmadık. Ne söz vermişsek bir bir yerine getirdik.
22 Haziran 2020 Pazartesi 15:42

 
CAMiLER YARIN İBADETE AÇILIYOR
Trabzon'da 1216 cami ve 45 cami dışı olmak üzere toplam 1261 sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde yarın ibadete açılacak
28 Mayıs 2020 Perşembe 09:20

 
CEMİL PEHLEVAN UYARDI
Dünyada ve Ülkemizde salgın nedeniyle ciddi bir sınavdan geçmektedir. Bu sınavdan başarılı bir şekilde çıkmalıyız, çıkmak zorundayız.
7 Mayıs 2020 Perşembe 16:06

 
BU MİLLETİN YAKASINI BIRAKIN
Değerli Okurlar,Hayat her yönü ile bir şekilde devam etmekteyken, siyasi yönden de hareketliliğini korumaktadır.
29 Kasım 2019 Cuma 14:59

 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR
Vatandaşların bayramı, huzurlu şekilde ve sıkıntı yaşamadan geçirmesine yönelik hazırlıklarını tamamlayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma hizmetini de bayram boyunca ücretsiz verecek.
9 Ağustos 2019 Cuma 17:53

 
Hırsafa Şenliği Tam Not Aldı
Trabzon’un Düzköy ilçesine bağlı Hırsafa Yayla şenliği coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.
18 Temmuz 2019 Perşembe 16:27

 
HİZMETLERİMİZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Akçaabat Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz.
8 Temmuz 2019 Pazartesi 14:39

 
TRABZON TANITIM GÜNLERİ COŞKULU AÇILIŞ TÖRENİYLE BAŞLADI
Ankara’daki Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) ‘Trabzon Günleri’ adı altında organize edilen tanıtım günleri, coşkulu şekilde gerçekleştirilen programla ziyarete açıldı.
18 Nisan 2019 Perşembe 10:31

 
Yönetici Gelişimi
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nün Yönetici Gelişim Planı ilçemizde etkili şekilde uygulanmaya devam edilmektedir.
12 Nisan 2019 Cuma 17:23

 
Atakan Aksoy: Trabzon’a Sözümüz var
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atakan Aksoy seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.
20 Mart 2019 Çarşamba 17:08

 
TÜBİTAK’da Akçaabat İMKB Anadolu Lisesi farkı
50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisine davet edilen Akçaabat İMKB Anadolu Lisesi, 2 Türk Dili ve Edebiyatı,1 Tarih,1 Coğrafya,1 Matematik ve 1 Fizik projesiyle toplamda 6 projeyle katıldığı TÜBİTAK 50. Lise Öğrencileri Erzurum Bölge Finali’nden Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih alanlarında birincilik ve Coğrafya alanında üçüncülük alarak toplamda 3 dereceyle Akçaabat ilçemizi başarılı bir şekilde temsil etti.
9 Mart 2019 Cumartesi 20:42

 
KIRSAL YATIRIMCILAR YİNE SİZE ÇAĞRI VAR
Bölge ve ülkemiz için kırsal yatırıma düşünce ve proje hazırlığında olanlar, devlet projelerimize destek verir mi, bu destekler ne kadar olur, bu desteklere nasıl ve ne şekilde ulaşırım diyenler işte bir çağrı dönemi geldi.
5 Mart 2019 Salı 17:20

 
Akçaabat İYİ Parti de yoğun mesai
Akçaabat ilçe başkanı Mustafa Mısır adayımız gönlü Akçaabat için atan tüm partililerin adayı niteliğinde olup, ilçemizin önde gelen tüm partili kurmayları ile uzun zamandır yoğun şekilde iştişare ettiklerini ve buradan çıkacak ortak akıl ile aday ve meclis listelerini hazırladıklarını söyledi.
21 Ocak 2019 Pazartesi 11:20

 
Çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun
Gazetecilik mesleği, geçmişten günümüze demokrasinin sağlıklı ve verimli şekilde işlemesini sağlayan en önemli unsurlardan biri olmuştur.
10 Ocak 2019 Perşembe 15:37

 
Belediye Meclis Olayı Kınadı
Akçaabat Belediye Meclisi’nde gündeme gelen Köpek öldürülmesi sert bir şekilde kınandı.
2 Ocak 2019 Çarşamba 17:30

 
Büyükşehir Belediyesi halk sağlığı için seferber
Trabzon Büyükşehir, halk sağlığının en iyi şekilde korunması için yasaların emrettiği şekilde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
23 Aralık 2018 Pazar 05:14

 
Yönetici Gelişiminde Yenilikçilik
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nün Yönetici Gelişim Planı ilçemizde etkili şekilde uygulanmaya başlanmıştır.
14 Aralık 2018 Cuma 17:01

 
Kıbrıs’taki hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz
KKTC Karadeniz Kültür Derneği heyetini makamında kabul eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Kültürümüzü, sanatımızı, insan sevgisi ve uygarlık anlayışımızı Kıbrıs’ta en güzel şekilde yaşatan hemşehrilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
7 Aralık 2018 Cuma 08:52

 
CEVAP ve AÇIKLAMA
Son günlerde kamuoyunun gündemine gelen Ortahisar ilçesi Beşirli sahil alanındaki istenmeyen koku nedeniyle kamuoyunun doğru şekilde bilgilendirilmesi için aşağıdaki açıklamanın yapılmasına lüzum görülmüştür:
22 Ekim 2018 Pazartesi 08:00

 
‘TİSKİ HER YERDE VARDIR’
Taka Gazetesi’nin 5 Eylül 2018 tarihli nüshasında “TİSKİ Söğütlü’yü Unutma” başlığıyla yayımlanan haberden ötürü kamuoyunun doğru şekilde bilgilendirilmesi adına aşağıdaki açıklamanın yapılmasına lüzum görülmüştür:
6 Eylül 2018 Perşembe 10:17

 
KURBAN ETLERİNİN MUHAFAZASI VE SAKLANMASI
▪Temiz bir şekilde çıkarılan kurban etleri, parçalar halinde temiz kaplara konulmalı, ▪ Güneş görmeyen serin bir yerde 5-6 saati geçmeyecek şekilde bekletilerek etin sıcaklığının düşmesi sağlandıktan sonra buzdolabına kaldırılır.
20 Ağustos 2018 Pazartesi 14:49

 
Muhammet Balta’dan 15 Temmuz Mesajı!
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde bir mesaj yayınlayarak, “O gece Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve Milletimizin ülkesine ve iradesine kararlı bir şekilde sahip çıkması neticesi bir destan olarak tarihe geçmiştir” dedi.
15 Temmuz 2018 Pazar 09:10

 
ÇOK İYİ KARŞILAMA
Rize ve Gümüşhane mitingi öncesi Trabzon Havaalanında partililerince coşkulu bir şekilde karşılanan İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Bölgede önemli konuşmalarda bulundu.
8 Haziran 2018 Cuma 17:57

 
Bu imkânı kaçırmayalım
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantılarına bugün başlandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilk Meclis oturumunun açılışında Büyükşehir Belediyesinin son bir aydaki çalışmaları hakkında kamuoyunu ayrıntılı şekilde bilgilendirdi.
8 Haziran 2018 Cuma 16:44

 
Dev eserleri Trabzon’a kazandırıyoruz
Ortahisar ilçesinin Değirmendere Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Karadeniz’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan, şehrimizin taleplerine en iyi şekilde cevap verecek olan dev eserleri Trabzon’umuza kazandırıyoruz” dedi.
4 Haziran 2018 Pazartesi 14:31

 
AK Parti'den Akçaabat'a Çıkarma
“Vakit AKÇAABAT Vakti” diyerek dün, resmi olarak seçim startını veren AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı, Trabzon Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’nı gerçekleştirdikten sonra 6 Trabzon adayını, beraberlerinde AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’yla birlikte görkemli şekilde ağırladı.
28 Mayıs 2018 Pazartesi 16:36

 
Soğuksuspor U15 Takımı Giresun’da
Soğuksuspor U15 Futbol Takımı 17-21 Mayıs tarihleri arasında yapılacak grup müsabakaları için Giresun’a gitti. Kulüp Başkanı Serkan Öztürk, alt yapıya çok önem verdiklerini kaydederek, Giresun’da yapılacak gurup müsabakalarında Trabzon’u en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını söyledi.
16 Mayıs 2018 Çarşamba 06:56

 
Bu Hafta Meclis Gündeminde Neler Var
Akçaabat Belediyesi Nisan ayı toplantılarına başlıyor. Bugün başlayacak toplantıların gündemi ise şu şekilde.
2 Nisan 2018 Pazartesi 00:28

 
BAKAN SOYLU GÖRMESİN!
Akçaabat'ta bir süre önce büyük tartışmalara neden olan ve Bakan Süleyman Soylu'nun müdahalesi sonrasında yıkılarak doğaya uygun şekilde yeniden yapılan Sera Gölü yanındaki yol duvarının ardından bu sefer çirkin görüntü Akçaabat'ın tarihi Ortamahalle'de ortaya çıktı.
21 Mart 2018 Çarşamba 16:42

 
SANTAJLA PARA İSTİYORLARDI
Giresun sahil şeridinde, çiftleri takip ederek yüzleri maskeli, elleri silahlı şekilde tehdit yoluyla cinsel ilişkiye zorlayıp bu anları kameraya kaydeden çete çökertildi
9 Mart 2018 Cuma 10:02

 
GÜNDEM TÜRKİYE'NİN EURO 2024 ADAYLIĞI.
Trabzon Valisi Yücel Yavuz, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2024) adaylık sürecinde reklam, tanıtım, güvenlik ve konaklama konularında üzerlerine düşen sorumlulukları en iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi.
13 Ocak 2018 Cumartesi 19:29

 
SÜMELA SEZONA YETİŞECEK Mİ?
Trabzon Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu ‘Turizm’ toplantısında açıkladı. Ayvazoğlu, "Bugüne kadar Sümela'da girilmemiş noktalara ziyaretçileri sokarak, buraları da turizme kazandırmış olacağız. Elimizden geldiğince hızlı şekilde çalışarak bu sezon ziyaretçilerimizi Sümela'ya sokacağız" dedi.
30 Kasım 2017 Perşembe 00:00

 
Jandarma’dan Eğitim Öğretime Büyük Destek.
jandarma Trafik timleri okullara öğrenci taşımacılığı yapan servis araçlarında öğrencilerin huzur ve güvenli bir şekilde okula gidip gelmelerini sağlamak amacıyla denetimlere başladı.
1 Kasım 2017 Çarşamba 17:59

 
AK Parti Akçaabat'ta Görev Dağılımı Yapıldı.
AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı, yeniden göreve seçilmesinin ardından yapılan toplantıda görev dağılımı da yapıldı. Başkan Emre Akgün başkanlığında gerçekleşen toplantıda alınan karar ile görev dağılımı şu şekilde oldu.
12 Ekim 2017 Perşembe 17:42

 
Acısu'da ağaç kazası
Akçaabat’ta kütük yuvarlarken ağır şekilde yaralanan Cengiz Köse’den acı haber geldi.
3 Eylül 2017 Pazar 12:30

 
Yandaşlara büyük kıyak
CHP Trabzon Milletvekili Av. Haluk Pekşen’in Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde usulsüz şekilde işe alımlarla ilgili basın açıklaması.
22 Ağustos 2017 Salı 04:18

 
Esma Ablaya Son Görev
Dün Akçaabat Yaylacık Mahallesi Düzköy yol ayrımında meydana gelen kazada kamyon altında kalarak feci şekilde can veren Esma Şamlı son yolculuğuna uğurlandı.
18 Temmuz 2017 Salı 20:09

 
Trabzon Bayrama hazır
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonluların bayramı en güzel şekilde geçirmeleri için hazırlıklarını tamamladı.
22 Haziran 2017 Perşembe 19:30

 
Karakaya suyunda bulanıklık sorunu tarih oluyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un Ortahisar, Akçaabat ve Maçka ilçelerinde 32 mahallenin içme suyu ihtiyacını karşılamakta olan Karakaya Grup İçme Suyunu en iyi şekilde abonelerine sunmak için başlattığı içme suyu arıtma tesisi inşaatını tamamlanma aşamasına getirdi.
28 Mayıs 2017 Pazar 05:38

 
Atletizm'de Başarı
Akçaabat Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler-A- Atletizm Takımı, Trabzon birincisi olarak ilimizi temsilen, 11 il takımından oluşan grup yarışmaları için gittiği Sivas'ta takım halinde 3.oldu. Atletizm yarışmalarında branşları ve aldıkları madalyalar şu şekildedir.
12 Mayıs 2017 Cuma 20:15

 
Trabzon farkını ortaya koydu
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumunun ardından yaptığı değerlendirmede, "Ülkemizin güçlü şekilde yönetilmesine en güçlü şekilde destek veren kadirşinas Trabzon halkına şükranlarımı sunuyorum. Trabzon ve Karadeniz farkını bir kez daha ortaya koymuştur" dedi.
17 Nisan 2017 Pazartesi 00:57

 
Musa Hacıoğlu Basın Açıklaması Yaptı.
16 Nisan Pazar günü ülkemizin yönetim şeklini ağır bir şekilde değiştirilmesi maksadıyla bir referandum yapılacaktır.
10 Nisan 2017 Pazartesi 17:41

 
Halkoyunlarına iddialı hazırlanıyoruz.
Akçaabat Belediyesi bu yıl halkoyunlarına iddialı bir şekilde hazırlanıyor.
20 Şubat 2017 Pazartesi 17:54

 
Söz de karar da milletimizindir
Anayasa değişikliği teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Artık söz de karar da milletimizindir. Türk milleti, devletinin en güçlü şekilde yönetilmesi için elzem olan bu değişliklerle ilgili gerekeni sandıkta yapacaktır” dedi.
21 Ocak 2017 Cumartesi 18:54

 
Trabzospor Açıklayamıyor
Hugo Rodallega transferinin gidişatı şu şekildedir.
16 Ocak 2017 Pazartesi 09:37

 
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden okullara çocuk parkı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, okulların bahçelerini çocuk parklarıyla donatıyor. Bu şekilde son 2 yılda 24 adet oyun parkı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a her yıl en az 10 oyun parkı kazandırmayı planlıyor.
26 Aralık 2016 Pazartesi 10:14

 
Muharrem Usta'dan '3 direk arası' açıklaması
Trabzon'un patronu Muharrem Usta, hem hocasına hem de kurdukları yapılanmaya sonsuz şekilde güvendiğini söyledi.
2 Aralık 2016 Cuma 00:00

 
Tabakhaneye Muhteşem Proje
Trabzon’umuzu ileriki kuşaklara en iyi şekilde teslim etmiş olacağız
10 Ekim 2016 Pazartesi 09:21

 
Belediyeden Yapılan Açıklama
Akçaabat Belediyesinden Yapılan Açıklama Aynen Şu Şekilde.
22 Temmuz 2016 Cuma 18:25

 
Soylu:Davamız Memleket İçindir.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Meydanında bulunan vatandaşlara telefondan görüntülü bir şekilde seslendi.
20 Temmuz 2016 Çarşamba 00:17

 
Selfi çekmek isterken yorgun merminin hedefi oldu
Sakarya’dan memleketi Trabzon’a tatile gelen 15 yaşındaki lise öğrencisi Feyzanur Keleş, fındık bahçesinde gezindiği sırada nereden atıldığı belirlenemeyen yorgun bir merminin başına isabet etmesi sonucu ağır şekilde yaralandı.
2 Temmuz 2016 Cumartesi 00:31

 
Elektriğin Çarptığı İşçi Öldü
Akçaabat'ta meydana gelen olayda bir işçi elektrik akımına kapılarak feci şekilde can verdi.
24 Haziran 2016 Cuma 23:11

 
Anlaşmaya varıldı! Suriye'de önemli gelişme
Rusya ve ABD, Suriye’de silahların susturulması için anlaştıRusya ve ABD’nin, Halep’i de kapsayacak şekilde silahların susturulmasını sağlamak konusunda anlaşmaya vardığı ve anlaşmanın bu geceden itibaren geçerli olacağı bildirildi.
29 Nisan 2016 Cuma 03:02

 
Sağıroğlu’ndan dudak uçuklatan proje.
Yomra’da birçok projeye imza atarak adından sıkça söz ettiren Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun öyle bir projesi var ki dudak uçuklatacak şekilde.
14 Nisan 2016 Perşembe 09:25

 
CHP’de kurultay ateşi
CHP’DE 16-17 Ocak’ta yapılacak olan olağan kurultayda Muharrem İnce’nin aday olup olmayacağı belirsizliğini korurken, İnce ile birlikte hareket eden CHP Trabzon Milletvekili Av. Haluk Pekşen toplumun beklentilerine uyumlu bir şekilde partinin değişimi yakalaması gerektiğini kaydetti.
2 Ocak 2016 Cumartesi 00:52

 
Trabzon'da minik Yağmur kurtarıldı
Trabzon Akçaabat ilçesi Uçarsu Mahallesinde oyun oynarken yüksekten düşüp başını demir panele çarpan 8 yaşındaki Yağmur ciddi şekilde yaralandı.
1 Ocak 2016 Cuma 14:55

 
Vali Öz Toplantı Yaptı
Amacımız Seçimlerin Demokratik Olgunluk İçerisinde Geçmesi Ve Milletin İradesinin Sandığa En İyi Şekilde Yansımasıdır.
6 Ekim 2015 Salı 19:02

 
Haluk Pekşen akıl tutulması yaşıyor
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, CHP Trabzon Milletvekili ve CHP Trabzon milletvekili 1’inci sıra adayı Haluk Pekşen’in MHP hakkındaki değerlendirmelerinİ sert şekilde eleştirerek, Pekşen’iN akıl tutulması yaşadığını belirtti.
30 Eylül 2015 Çarşamba 19:35

 
Kurban Bayramı tatili uzatılacak
Önümüzdeki Bakanlar Kurulu'nda resmi tatilin pazartesi, salı ve arifeye gelen Çarşamba gününü de kapsayacak şekilde uzatılacağı ifade edildi
11 Eylül 2015 Cuma 08:53

 
Ortahisar Belediyesi Yeşil Alanlarda İlaçlama Yapıyor
Ortahisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 2015 yılı boyunca yeşil alanlarda, park ve bahçelerde görülen bitki zararlılarıyla başarılı bir şekilde mücadele ediyor.
27 Ağustos 2015 Perşembe 20:25

 
Trabzon'da motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi
Trabzon'da motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi
11 Ağustos 2015 Salı 18:36

 
AŞIRI YAĞMUR VE SEL SÜRMENE’Yİ GECE YARISI VURDU
Trabzon Sürmene’yi Gece Sabaha Karşı yoğun şekilde başlayan fırtına ve yağmurdan dolayı dağlardan kopup gelen Çamur ve sel bastı.
12 Temmuz 2015 Pazar 16:34

 
Giresun savaşçı arıyor
Başkan Yardımcısı Kazancıoğlu, “Bu formayı en iyi şekilde temsil edecek oyuncular alacağız” dedi
5 Temmuz 2015 Pazar 17:02

 
Yeşil yol tepkisi!
TEMA Ordu Temsilcisi Nilgün Gözükan, Samsun’dan Hopa’ya kadar Karadeniz yaylarını yüksek rakımdan, denize paralel bir şekilde birbirine bağlayacak olan Yeşil Yol Projesi'nin yayla ve yüksek dağ ekosistemine zarar vereceğini iddia etti.
2 Temmuz 2015 Perşembe 18:42

 
Parti Ayrımı Yapmadan Trabzon'a Hizmet Edeceğiz
AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, yeni milletvekili seçildiğini anımsatarak "TBMM'de sizleri en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım" dedi.
29 Haziran 2015 Pazartesi 17:12

 
MHP HER YERDE
07 Haziran 2015 te yapılacak olan ve ülkemiz için son derece öneme haiz olan milletvekili seçimlerine 2 gün kala Akçaabat İlçe Başkanlığı olarak Milletvekili adaylarımız ile birlikte çalışmalarımız kararlı, heyecanlı bir şekilde sürüyor.
4 Haziran 2015 Perşembe 18:44

 
İl il 1 Mayıs kutlama programı
1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, bu yıl da Türkiye genelinde yaygın bir şekilde kutlanacak.
1 Mayıs 2015 Cuma 18:57

 
Başbakan Trabzon’a ne zaman geliyor?
7 Haziran Genel Seçimlerine kısa bir süre kala tüm partiler saha çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.
25 Nisan 2015 Cumartesi 09:14

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1749 Handel'in Ateş Oyunları Müziği ilk kez Londra Green Park'ta seslendirildi.
1810 Beethoven, ünlü eseri Für Elise'yi besteledi.
1865 Sultana isimli ve 2,300 yolcu taşıyan buharlı gemi Mississippi Nehrinde infilak ederek battı: 1.700 kişi öldü.
1908 1908 Yaz Olimpiyatları Londra'da başladı.
1909 II. Abdülhamid tahttan indirildi; yerine V. Mehmed tahta geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur